Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΙΔΟΣ...


"ο πιο πιστός φίλος του σκύλου"

"136" * φορές την ημέρα μας...απειλούσε η ΝΕΤ πως έρχεται μια νέα απογευματινή εκπομπή που θα ταράξει τα νερά λέει! Μωρ' τι μου λες; Δάκρυσα! 

Όπως δακρύζω από τα νεύρα μου όποτε σκάει μύτη η ΔΕΗ (όχι...αυτοπροσώπως!) που μεταξύ των άλλων κερατoχαρατσίων πληρώνω και την κρατική τηλεόραση, επειδή έχω το θράσος να...μην την παρακολουθώ! Για να μάθω!

Μια ξυλάγγουρη που μου τη μοστράνανε από το πουθενά, θα ήταν λέει η παρουσιάστρια, μαζί με έναν άλλον, σχεδόν μουγκοθόδωρο συμπαρουσιαστή, που δεν πρόκειται να μάθω ποτέ το όνομα του. 

Σε αντίθεση με αυτό της παρουσιάστριας: Δεσποινίς Ανθή Σαλαγκούδη. 

Τι ήταν μια μέρα να δω λοιπόν την περιβόητη εκπομπή "136", επειδή μαγείρευε ο Μαμαλάκης να ξέρεις, όχι για κανέναν άλλον λόγο ( κι αφού πληρώνω που πληρώνω το κοροϊδάκι, είπα να δω και λίγο κρατική, να δικαιολογήσω το φέσι!).

Η Ανθούλα λοιπόν, με ύφος..."136" (!) καρδιναλίων και βάλε και βλέμμα "μετά από μένα το χάος", ισορροπούσε με χάρη καμηλοπάρδαλης επάνω στα 12ποντα, μόστραρε τα δίμετρα πόδια της ως...προϋπηρεσία , φορούσε κι ένα συνολάκι τύπου "κύριε Πρέσβη μας κακομαθαίνετε!" και αντιμετώπιζε τον...περιβάλλοντα χώρο ωσάν μυγόχεσμα, με το μπαρδόν κιόλας! 

Δαιμονίστηκα τόσο, που πάλι η ΔΕΗ την πλήρωσε τη νύφη! Που μου παίρνει τσαμπουκά χαράτσια ακόμα και για κάτι "νούμερα" στη ΝΕΤ  με ιλουστρασιόν τουαλέτες ντάλα απόγευμα! 

"Ρε που την βρήκαν την ψωνισμένη την τυχάρπαστη και μας την επέβαλαν καλά και σώνει" σκέφτηκα και βάλθηκα να μάθω πληροφορίες για το άτομο της, έτσι για το γαμώτο (μιλάμε, έχω "σοβαρούς" προβληματισμούς ως άτομο!).

Κάθεσαι φαντάζομαι! Λοιπόν άκου: Η-διόλου-τυχάρπαστη-τελικά, αλλά εντελώς..."ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΗ" Ανθή, κόρη του..."βιοπαλαιστή" (πρώην υφυπουργού της ΝΔ) Γιώργου Σαλαγκούδη, μέλος της ΟΝΝΕΔ, δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την...καταγάλανη παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα, "δεσποινίς ετών 28 περίπου", έσκασε μύτη με...συνοπτικές διαδικασίες στην ΕΡΤ ως "Προσωπικό Ειδικών Θέσεων"(!!!), με μηνιαίο μισθό 3.500 ευρώ (φανερά!) και "εντατικά" ολόκληρων μηνών, μέχρι να μπορέσει να αρθρώσει  μια λέξη της προκοπής και να γίνει η αξέχαστη παρουσιάστρια με την ιλιγγιώδη θεαματικότητα του 2%!  

Οι πρόβες για να βγει οπωσδήποτε το "νούμερο" στο γυαλί και να κάνει...μονοψήφια νούμερα, υπήρξαν λέει εξαντλητικές... Αλλά όχι τόσο για εκείνη -εκείνη άλλωστε βαδίζει με "ιερό' σχέδιο- όσο για τα συνεργεία της ΕΡΤ... 

Εσωτερικά συνεργεία, εξωτερικά συνεργεία, μέχρι και συνεργεία...καθαρισμού επιστρατεύτηκαν, κάνοντας ατελείωτους μήνες προετοιμασία, για το καπρίτσιο της "Γαλάζιας" της Ανθής! 


Θα μου πεις τώρα πως τους θάμπωσε το...αμυγδαλωτό το μάτι και το δίμετρο το πόδι και της κάθονται όλοι σούζα, επειδή τους τρέχουνε τα σάλια! Όχι πως δεν τους έχω ικανούς για κάτι τέτοιο βεβαίως-βεβαίως! 

Αλλά όταν στην ΔΕΘ τον Σεπτέμβρη στολίστηκε πρώτο τραπέζι πίστα ο καταγάλανος-πατήρ Γιώργος Σαλαγκούδης φάτσα στον Σαμαρά για να τον βλέπει και να τον εμπεδώνει κι όταν η Ανθή φεύγει από το γαλάζιο δημοτικό συμβούλιο για να μοστράρει στο γαλάζιο κανάλι και να πλησιάζουν κι οι εκλογές απειλητικά, όσο και να πεις, τι λες να ζητάει η...γαλάζια αλεπού στο γαλάζιο παζάρι;;; 

Bingo! "136" ολόκληρα λεπτά μου πήρε, μέχρι να σου πω πως έχω μια...υποψία πως η Ανθούλα θα είναι υποψήφια βουλευτής, με τη ΝΔ εννοείται, στις προσεχείς εκλογές και...θα βγει και με τα μπούνια, εδώ είμαστε και να μου το θυμηθείς!  


Μετά "τα παιδιά των λουλουδιών" λοιπόν, έχουμε (ανέκαθεν είχαμε και το καμαρώναμε!) "τα παιδιά των βουλευτών", τα οποία παιδιά ΕΝΑ όραμα έχουνε όλο κι όλο στη ζωή τους: το βουλευτιλίκι!!! 

Διότι, δεν πα' να καίγεται γύρω τους το πελεκούδι (από τα τζάκια θα είναι μωρέ!) δεν πα' να κλείνουν κάθε μέρα μικροεπιχειρήσεις (ε, πόσες θα ανοίγατε πια!) δεν πα' να πέφτει ο κόσμος απ' τα μπαλκόνια (βάλτε κανά κάγκελο της προκοπής!)...οι πορωμένοι, γεννιούνται και πεθαίνουνε πορωμένοι και σαν το...μαρουλάκι του βουλευτιλικίου, δεν υπάρχει λέμε! 


Ε, εμείς βέβαια ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε τώρα, παιδιά μου ε; "Δαγκωτό" στην Ανθή και σε κάθε "Ανθή" αυτής της ψωροχώρας, γιατί το τραβάει ο οργανισμός μας κι είμαστε γεννημένοι για πολύ...δούλεμα!

Παρακολούθα μόνο στην τηλεόραση τον κάθε κατεργάρη-πολιτικό όταν μιλάει στα κανάλια και κοίτα τι γίνεται γύρω του: καμμιά δεκαριά ψωραλέοι λιγούρηδες τεντώνονται για να τους πιάσει η κάμερα (λες κι είμαστε στο 1821!) και κοιτάνε και τον φακό με καμάρι:

"Εδώ ο καλός ο μαλάκας, ο θύμας, ο τελειωμένος, που έρχεται το κάθε λαμόγιο και μου παίρνει την μπουκιά μέσα από το στόμα, αλλά εμένα ρε που με βλέπεις, με έδειξε η τηλεόραση δίπλα του και καταξιώθηκα ως...ο μαλάκας με τη βούλα!"... 

Αχ ρε "κοροϊδάκι της δεσποινίδος", φταίει μετά η δεσποινίδα κι η κάθε δεσποινίδα που είναι "εν δυνάμει" βουλευτής; 


Όχι χρυσέ μου! Πολύ απλά: πρώτα βγαίνει η ψυχή -του Ελληνάρα- και μετά το χούι...

Ανθή, δεν πιστεύω να έχεις παράπονο! Ότι μπορούσα έκανα κι εγώ από την πλευρά μου για να σε διαφημίσω και να σε καμαρώσουμε κι εσένα στα έδρανα, να ησυχάσουμε βρε αδερφέ!  

Ελπίζω να μην με ξεχάσεις μετά ε;...

Εμ τι; Θα σε αφήσω εγώ βρε κουτό κορίτσι να περάσεις τη ζωή σου μόνο με 3500 ευρώ το μήνα;;;


Βουλευτιλίκι και πάλι βουλευτιλίκι παιδί μου, να σωθείς εσαεί! 


Βουρ στον πατσά!...


Εγώ είμαι εδώ. Για σένα... 


Εμένα άσε με.


Γεννήθηκα θύμα και ψώνιο και σύμβολο αιώνιο!


Και γουστάρω με τρέλα!

Κι έτσι λέω και να πεθάνω!...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                         * Για τους...αστοιχείωτους: ενημερώνω πως "136" λέγεται η εκπομπή της ΝΕΤ.
                                                                        Μπεεεεεεε!.....


"136-φορές-πήγα-και-ψήφισα
136-φορές-μαλάκας-έμεινα"!
"Ο πιο πιστός φίλος του σκύλου"

16 σχόλια:

 1. Και τι είναι το 136; 136 μελομακάρονα; 136 βίσματα; 136 μέρες να κάνεις να πας στο μέρος; Ευφυέστατον.

  Ωραία ανάρτηση... με έκανες και γέλασα. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω παγώσει και αυτό αρκουδίσιον δεν κάνει τίποτα.

  Καληνύχτα... σ΄ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαρία Νι καλησπέρα. Επειδή με ενέπνευσες, σου απαντώ στο τέλος του κειμένου -μόλις έκανα προσθήκη!- τι είναι το 136 κατά τη γνώμη μου!
   Γελάμε με τα χάλια μας, αυτό το..."χάρισμα" μας ως λαός είναι αξεπέραστο!
   Φιλάκια. Ε, σήμερα είναι λίγο καλύτερα ο καιρός ε; Χιόνισε κιόλας, μη μιλάς καθόλου! Έλα! Αχαριστίες!

   Διαγραφή
 2. Αγαπητή φίλη,
  δεν είδα την εκπομπή γιατί εκπομπές εκ πεποιθήσεως δε βλέπω (πόσο μάλλον όταν τις παρουσιάζουν ωραιοπαθείς κυρίες).
  Αλλά τελευταίως έχω γίνει φαν των σειρών του BBC στη ΝΕΤ. Ό,τι αξίζει στην ελληνική τηλεόραση είναι αυτές οι σειρές!! Μάλιστα εκεί ανακάλυψα το νέο μου έρωτα. Ονομάζεται Ed Stoppard. Είναι κούκλος!!!! Με το τεμάχιο αυτό, θα ασχοληθώ προσεχώς, στο υπόσχομαι. Αν θες να πάρεις μια ιδέα, αύριο έχει το 2ο επεισόδιο της σειράς που λέγεται "Οι πανω και οι κάτω".
  Μια ιδέα εδώ:
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ImLomny6kTQ
  Και μια ιδέα του άντρα που μου έκλεψε την καρδιά, εδώ:
  http://www.radiotimes.com/rt-service/image/render/Upstairs_Downstairs__Ed_Stoppard___Hugh_Grant_and_Ralph_Fiennes_both_owe_my_dad_.jpg?imageUrl=/uploads/images/original/2667.jpg
  και εδώ:
  http://www.kino-teatr.ru/acter/album/50501/80067.jpg
  Φιλιά!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μαρία, μένει να μάθουμε αν είναι γκέι. (Καθότι Βρετανός!).
   Διότι εγώ ως γνωστόν, μία τάση στους γκέι και τους χαλβάδες, την έχω!
   Δες το επεισόδιο, πληζ, να αναλύσουμε και το υποκριτικό του ταλέντο!! (Είναι πάντως από καλλιτεχν. οικογένεια. Ο μπαμπάς πασίγνωστος σεναριογράφος, η μαμά γιατρός. Και εις την Αγγλετέρα πέφτει μέσον...)

   Διαγραφή
  2. Αχά!!!! Και εγκρίνω και επαυξάνω!!! Τουλάχιστον δεν είναι Τούρκος! Τι να πω με κάτι άλλες ξενέρωτες, που τους αρέσει ο...Σουλεϊμάν!!! Και το σήριαλ και ο ήρωας! Έλεος λέμε!
   Φιλάκια και καλό οφθαλμόλουτρο!

   Διαγραφή
 3. Μήπως είναι ένα νέο φρούτο που το είχε καλέσει ο άλλος εκλεκτότατος κύριος Κωστόπου λος για συνέντευξη στην εκπομπή του;
  Φαντάσου ότι παρόλο που το παρακολούθησα δεν θυμάμαι τίποτε απ' ότι ελέχθη.
  Καταλαβαίνεις πόσο σοβαρά πράγματα είπαν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακριβώς Φλωρούκο μου! Η άλλη η μαϊμού ο Κωστόπουλος κάλεσε την "Μις Αγκούροβα" να της κάνει ΚΑΙ αυτός τη σχετική διαφήμιση... Μιλάμε για πολύ γλίτσα κατάσταση!
   Είδα εγώ λίγο: η κοπελιά μιλάμε "στον καθρέφτη της κοιτιέται κι από μόνη της αγαπιέται" αλλά εμείς θα το εκλέξουμε και αυτό το τεμάχιο, γιατί -εκτός από μεγαλομαλάκες- είμαστε και μεγαλόκαρδοι! Φιλάκια!

   Διαγραφή
 4. Το πληρώνουμε από τον Αύγουστο, το βούρλο, επειδή είναι και ανεπίδεκτη μαθήσεως! Τι μαλάκας λαός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βρε Λωτό, πόσο...περιεκτικό άτομο είσαι! Είπες τη μαγική ατάκα και τέλος!


   "ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ"!

   Λωτοφάγε, respect!

   Διαγραφή
 5. Αφηστε ολα τα (μνημονιακα) μπουμπουκια ν ανθισουν!Και η δημοσια τηλεοραση ειναι φιλοξενο θερμοκηπιο για τετοιου ειδους ανθη!Εις υγειαν των κοροιδων!! ΒΑΣΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΒΑΣΩ, γεια μας βρε! Να ζήσουνε να μας θυμούνται (σιγά και ποιος χέστηκε!)
   Φιλάκια!

   Διαγραφή
 6. Χαχαχα.... είσαι άπαιχτη!!!
  Μου θυμίζεις λίγο Έλενα (όχι Κουντουρά, Ακρίτα για να μην παρεξηγηθούμε).
  Απολαυστική γραφή, κατάφερες να με κάνεις να γελάσω, παρά το εξοργιστικό θέμα που παρουσιάζεις.
  Ευτυχώς ΔΕΝ βλέπω τηλεόραση, μόνο πληρώνω.
  Άντε γεια μας λοιπόν, να το χαιρόμαστε το κορίτσι και να το καμαρώσουμε γρήγορα και στα έδρανα.
  Αυτό δεν είναι βουλή άλλωστε, το Δελφινάριο είναι!

  Καλό βράδυ να έχεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κι εγώ νόμιζα πως σου θύμιζα...Παπαρίζου! Αχά! Καλό ε;!
   Πάντως την Ακρίτα την λατρεύω! Έχει πολύ ιδιαίτερο χιούμορ!
   Φιλάκια Μαράκι!

   ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗ "ΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ". ΤΙΓΚΑ ΣΤΟΥΣ...ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ!!!

   Διαγραφή
 7. Αυτοί που θα ψηφίσουν το βούρλο και θα το στείλουν στη Βουλή αν δεν υπήρχε θα ψήφιζαν άλλο βούρλο. Μοντέλο, ηθοποιό, τηλεμαϊντανό, τηλεδικηγόρο, τηλεεργατολόγο, τηλεβλάκα.
  Οπότε μη μου συγχύζεσαι, εμείς βρισκόμαστε εκτός πλαισίου. Δυστυχώς όμως εντός πεδίου βολής. Από τα πυρά τους δεν γλιτώνουμε.
  Για να αποφύγουμε παρόμοιες καταστάσεις πρέπει έξω από τα εκλογικά τμήματα να υπάρχουν μηχανήματα που θα ανιχνεύουν την ύπαρξη εγκεφάλου. Όταν αυτός δεν βρίσκεται να ανοίγουν καταπακτές και να τους στέλνουν στο Βόρειο Πόλο να κάνουν παρέα με τους πιγκουίνους. Θα μαζευτεί πολύς κόσμος...!

  ΥΓ: Προτείνω ΕΤ3. Μερικές εκπομπές όπως "Αληθινά σενάρια" και "Μητέρα Γη" είναι πραγματικά αξιόλογες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με αποτελείωσες... Δεν πιάνω ΕΤ3, συνεπώς συνεχίζω να νιώθω ακόμα πιο μαλάκας που πληρώνω τη ΔΕΗ την ΚΡΑΤΙΚΗ την Εφορία το Χαράτσι Το τηλέφωνο Το Νερό τους Καραγκιόζηδες τις "Ανθές" κλπ κλπ κλπ.......

   "Το Μηχάνημα Ανίχνευσης Εγκεφάλου"...ΕΓΡΑΨΕ!... Τι παιδί εσύ βρε Πέτρο Κ.! Εντελώς...Ακυβέρνητο!

   Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.