Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΚΟΥΛΑ, Μ' ΑΚΟΥΣ; ΠΟΛΥ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ...


Εμένα ο μπαμπάς μου εργάζεται σκληρά και μεθοδικά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Μη σου πω κι από τότε που δεν τον θυμάμαι (τον εαυτό μου).

Η δουλειά του ήταν από πάντα πολύ σημαντική κι έτσι, όλη η οικογένεια είχε τον χαβά του! Μιλάμε για πάρα πολύ πόρωση, που άρχισε σιγά-σιγά να μας γίνεται βίωμα μέσα στο σπίτι.

Κι όπως καταλαβαίνεις, όταν ερχόταν η ώρα των σπουδών για τα παιδιά της οικογένειας τι να περίμενε κανείς; Όλα σπουδάζαμε λίγο πολύ τα ίδια, προκειμένου να καταλήξουμε κάποια μέρα και να πάρουμε εμείς τη δουλειά του μπαμπά. Πρωτότυπο. Κλασσικοί Ελληνάρες!

Ωχ! Τόση ώρα σου μιλώ κι ακόμα να σου πω τι δουλειά κάνει ομπαμπάς μου!
Πολιτικός είναι μάνα μου! Θα μου πεις πως το...πολιτιλίκι είναι δουλειά κληρονομική;

Κάργα! Πιο κληρονομική πεθαίνεις!

Δηλαδή.....οι άλλοι πεθαίνουν, γιατί εμένα ο μπαμπάς μου δεν θα πεθάνει ποτέ! "Θα σας θάψω όλους" μας λέει και να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, τον πιστεύουμε!

Κι έτσι που λες, όοοοολη η οικογένεια αρχίσαμε να βγαίνουμε από νωρίς στο κουρμπέτι! Και με πολύ μεγάλη επιτυχία ομολογώ! Δεν υπάρχει ένας από όλο το σόι που να ήθελε να ασχοληθεί με τα πολιτικά και δεν τα κατάφερε! Κι όποιος δεν ήθελε; Με το ζόρι!

Πατέρας, αδερφή, γαμπρός (πάει αυτός, τον...ξεπαστρέψαμε νωρίς! τον πρώτο δλδ, ο επόμενος μας αντέχει ακόμα!), ανίψι, εγώ! Να σου πω την αλήθεια μόνο τα παιδιά μου δεν ασχολούνται με την πολιτική.

Τι γιατί μάνα μου; Πάνε ακόμα στο σχολείο! Αλλά κακομελέτα κι έρχονται και αυτά από κοντά! Όχι, που θα σας χαριστούμε! Θα σας εξαφανίσωμεν!

Εμένα άλλο με απασχολεί τώρα. Ο μπαμπάς που είναι σχεδόν έναν αιώνα (!) μέσα στα πράγματα, έχει κάνει του κόσμου τις....ομορφιές χρόνια ολάκερα τώρα! Τι υπουργιλίκια, τι πρωθυπουργιλίκια, τι συνωμοσίες, τι τρικλοποδιές, τι αποστασίες, τι συμφωνίες, τι ξεφτιλίκια!

Στα ίδια χνάρια βαδίζει κι η αδερφούλα μου με εξίσου μεγάλη επιτυχία οφείλω να πω. Εγώ πάλι, τι να σου πω! Όχι ότι δεν είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, αλλά να βρε παιδί μου... Ήθελα να είχα κάνει κι εγώ κάτι και να είχε κάνει πολύ (ντόρα) ντόρο!

Θα μου πεις, μικρός είσαι ακόμα βρε αδερφέ, έχεις καιρό! Πλλλάκα με κάνεις τώρα; Στην ηλικία μου ο μπαμπάς τα είχε κάνει ήδη κεραμιδαριό, η αδερφή μου επίσης είχε διαπρέψει σε αυτόν τον τομέα, εγώ πάλι.....άστα, να σκάσω είμαι!

Πάνω λοιπόν που είχα τις μαύρες μου κι είχα αρχίσει να πλήττω, να σου πετιέται μια χρυσή ευκαιρία: ένα υπουργιλίκι! Κι από που λες εσύ ότι μου ήρθε αυτό το χαρμόσυνο το γεγονότο! Όχι, αν το 'βρεις!

Από έναν κυριούλι που παλιά δεν αντάλλασσε ούτε μια ματιά με τον μπαμπά (μόνο  ...αποστασίες αντάλλασσαν!) Αλλά μετά άρχισαν να ανταλλάσσουν. Ματιά. Και μετά ο κυριούλης άρχισε και πάλι τα στραβά (τα μάτια) και μετά άρχισε το ίδιο βιολί και με την αδερφούλα μου.

Κι εκεί πάνω που όλοι νόμιζαν πως δεν θα ξαναφιλίωσουμε ουδεπόποτε με τον κυριούλι και να πάει στο διάολο να πάει, πως έγινε η τρίπλα κι αρχίσαμε πάλι τα πίτσι πίτσι! Τεσπα......

Για να μην σε ζαλίζω κι εσένα τώρα με τα δικά μου, θα σου πω ένα παράπονο κι ύστερα θα σου αδειάσω τη γωνιά. Πάω που λες προχτές στο υπουργείο μου και τι μαθαίνω; Σήμερα λέει έχουμε να κάνουμε απολύσεις! Θα απολύσουμε νομιστεράκια!

Όχι ρε πούστη μου! Κι αφού σας έχω πει! Πλήττω θανάσιμα με τις απολύσεις! Είναι πολύ ψυχοφθόρες! Μου ανεβάζουν καλά-καλά την αδρεναλίνη και μετά με ρίχνουν, μετά μου προκαλούν υπερένταση και δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια! Είναι αυτό βιολί; Σκωτσέζικο ντους μου κάνετε;

Δεν είναι εύκολο ακόμα κι από συναισθηματικής απόψεως! Όχι, κοίτα τα εσύ (εκεί, στη πρώτη φωτογραφία) και πες μου. Ποιο από όλα να πρωτο-απολύσω, μου το λες σε παρακαλώ; Δηλαδή από την ταράτσα ως κάτω στο δρόμο, όλα κάνουν και καλά, ότι με κάτι ασχολούνται!

Ναι, αλλά από την άλλη, καταλαβαίνεις κι εμένα τη θέση μου! Είπε ο κυριούλης να απολύσω; Τέλος! Θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα τις υπογράψω αυτές τις γ@μημένες τις απολύσεις. Επιτέλους, να τελειώνουμε κάποτε με αυτό το μαρτύριο, πρέπει να κοιμηθώ κι εγώ σαν τον άνθρωπο παιδιά!

Το καλύτερο που μπορώ τουλάχιστον να κάνω είναι η καλύτερη επιλογή ως προς το ποιο νομιστεράκι θα πάει για φούντο σήμερα και θα χάσει τη δουλειά του! Δε γ@μιέται! Θα κάνω μια κλήρωση κι ότι βγει!

Βαριέμαι πεινάω νυστάζω κατουριέμαι! Να τελειώνουμε γιατί με περιμένει ο μπαμπάς στο σπίτι. Αυτόν τον καιρό καταστρώνει τα σχέδια του επόμενου αιώνα κι είναι μέσα στα νεύρα! Ε, μην την πληρώσω και πάλι εγώ -δε λέει- άσε γιατί όποτε νευριάζει με λέει κωλόπαιδο.... 


- Κούλα, μ' ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...

 "o pio pistos filos tou skylou" Foto: Sergey Tyukano
________________________________

58 σχόλια:

  1. Φίλοι μου, επειδή είχα ένα τεχνικό πρόβλημα με την ανάρτηση, μεταφέρω εδώ τα σχόλια που μου είχατε στείλει. Ευχαριστώ και συγνώμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ...MR BEAN!!!
      ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΟΤΙ...ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΣΧΟΛΙΑ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!
      ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
      ΣΚΕΤΗ PARANOIA ΛΕΜΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!

      Διαγραφή
    2. αχαχαχα! Εν τω μεταξύ κοιμήθηκα, ξύπνησα και τι να δω; Είσαι σαν στον Mr Bean! Σου στέλνεις σχόλια και σου απαντάς κι από πάνω!
      Να σου πω; Βγάζεις και λαγούς από καπέλα;

      Διαγραφή
    3. Εννοείται! Ειδικά σήμερα που έχω και τον...οξαποδό ως "τιμώμενο" πρόσωπο!

      Διαγραφή
    4. Ότι είμαστε......παντού εσύ κι εγώ, ράβε ξήλωνε σε όλη τη σελίδα,
      πως σου φαίνεται πάλι κι αυτό;;
      Χαχαχα! Δυο Mr Bean μας βρήκαν απόψε!!!

      Αν μπει και κανάς καινούργιος επισκέπτης, θα πάθει σοκ ο άνθρωπος!

      Διαγραφή
    5. αχαχαχα! Έχω λιώσει λέμε!
      Πήγα κάτω είδα τους δικούς μου γύρισα κι ακόμα ο Mr Bean μόνος του μιλάει ;;;;;
      αχαχαχαχα!

      Η καλύτερη δημοσίευση ever!!!!!!!♥

      Διαγραφή
    6. ....Αυτό το πολύ κ@λοπαιδο τα φταίει όλα!
      Ξέχασα ακόμα και το θέμα της ανάρτησης, μη σου πω καλύτερα κιόλας!
      Τέτοιο(ς) που' ταν! Χαχα!!

      Διαγραφή
  2. Η "Μάνα" είπε:

    Καλημέρα. έγραψες πάλι. η τελευταία ατάκα θανατηφόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ "Μάνα" μου, τι έπαθα!
      Και να φανταστείς πως στο κείμενο πρόσεξα
      για να μην γραφτεί κανένα....γούρικο όνομα!
      Αλλά, δεν την γλίτωσα!
      Όλους θα μας θάψουνε αυτοί, όλους!...
      Φιλούθκια!

      Διαγραφή
  3. Ο "Ανταίος είπε:

    Κάποτε λέγανε πως, ο κόσμος κινδύνευε από το πάτημα ενός κουμπιού· σήμερα μια υπογραφή έχει τα ίδια αποτελέσματα και στοιχίζει και φθηνότερα.... Δεν μπορείς να πεις, πρόοδος!! Καλημέρα σε όλους μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί να το.....κρύψωμεν άλλωστε;
      Δε νομίζω να του ζήτησε κανείς να προσέξει που θα βάλει την υπογραφή του!...
      Ίσα-ίσα. Ας κάνει ότι καταλαβαίνει, αυτή τη συμφωνία θα έκαναν.
      "Μωρέ ήταν να μην τρουπώσω" που λέει κι ο Βουτσάς!!
      Σε φιλώ, καλό βράδυ! :)

      Διαγραφή
  4. Η aris είπε:

    Εύγε παιδί μου! Είχες πολύ καλές σκέψεις αλλά θα σε μαλώσω! Τι σου έχω πει για τον επίλογο; Πρέπει να είναι εντυπωσιακός και να κλέβει την παράσταση! Με εκτίμηση, η δασκάλα σου!

    Καλημέρα τρελοκομείο μου! Καταπληκτική η ιδέα σου! Ζωγράφισες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Έλενα Λ. είπε:

    Αυτός μου θυμίζει λίγο Γιώργο ότι και να του δώσουν θα το υπογράψει ακόμα και το χαρτί τουαλέτας. Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος!! Φιλιά πετροκόριτσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς (ή μάλλον ανησύχα!)
      Μας έχουν...προσυμφωνημένους από καιρό!....
      Σε φιλώ γλυκά! :)

      Διαγραφή
  6. Γιατί καλέ;;;; Πού πήγαν τα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε Ρε μούρλα ο μπλόγκερ τελευταία! Με έχει κουράσει κι εμένα! :)))

      Καλησπέρα!

      Διαγραφή
    2. Αριστέα, η σοφή απάντηση βρίσκεται ήδη στο αμέσως επόμενο σχόλιο..!!!
      Καλησπέρα!

      Διαγραφή
  7. H Tζόαν θα πει ότι η Μαρία είπε:
    "Kάνεις ανάρτηση με τον έξω από δω, και θες να δουλεύει ο μπλόγκερ σου; Πλάκα με κάνεις; Αφού δεν έχει ανατιναχτεί ο δίσκος σου (ο σκληρός), ν' ανάψεις ένα κερί στη Μεγαλόχαρη"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχα!!!!!!! Κανελλάκι μου έλιωσα!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μόνο που δεν λιβάνισα "Κανελλάκη" μουουου,
      αλλά δεν τα κατάφερα να βγω...αλώβητη
      από τα γαμψά νύχια της γκαντεμοοικογένειας!
      Δεν έχουμε καμία ελπίδα, το υπογράφω!...
      Σε φιλώ! :)))

      Διαγραφή
  8. Η Joan θα πει:

    Βρε Αριστέα στείλε και κανά σχόλιο, που εξαφανίστηκες σήμερα;;;!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ φταίω ξανθομαλλούσα μου!
      Θες να εξαφανιστώ μία εβδομάδα; Όχι πες μου ...θέλεις;;;;;;

      Διαγραφή
    2. Η Joan θα πει:

      http://www.youtube.com/watch?v=TN4-hbN0pHk

      ...και θα γυρίσει την Αριστέα πολλά χρόνια πίσω...
      Πόσο χρονών είμαστε ρε π@υστη μου, τελικά...

      ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ Ε;.. ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!

      Διαγραφή
  9. Ένα δράμα ζω, σου λέω. Δεν μπορώ να κοιμηθώ, δεν μπορώ να φάω, κι αυτή η δυσλειτουργία που πρώτη φορά μου έχει ξανασυμβεί (στ' ορκίζομαι, αγάπη μου!)...άσε που από το άγχος μου τρέχω κάθε τρεις και λίγο στην τουαλέτα - η αλήθεια είναι ότι εκεί μου έρχονται οι καλύτερες ιδέες! Ρεζίλι θα γίνω στην τρόικα, ρεζίλι θα γίνω και στον μπαμπά. Σύγγνωμη, μπαμπά, που δεν έγινα ο ανθρωποφάγος που περίμενες κι είμαι τόσο "μη μου άπτου"! Το προσπάθησα μα δεν μπορώ να φτάσω την αδερφή μου.
    Η τρόικα θέλει αίμα, ο μπαμπάς θέλει αίμα, το Καλαματιανό τσουτσέκι που μας προέκυψε πολύ ανθεκτικό και διόρισε και μένα θέλει αίμα...κι αν δεν είναι οι φύλακες, τότε ποιοι, κι αν δεν είναι οι καθηγητές, τότε ποιοι...άι σιχτίρ, θα τα κλείσω όλα να ησυχάσω που μου θέλουν και δωρεάν δημόσιες υπηρεσίες οι ραγιάδες, οι παλιόβλαχοι, που μου θέλουν και μονιμότητα οι τεμπελχανάδες, οι βισματούχοι! Έτσι κι αλλιώς άλλες ψήφους από το δημόσιο δεν πρόκειται να πάρουμε, όσους βάλαμε βάλαμε, ό,τι πήραμε πήραμε!
    "Λίτσα, φτιάξε μου ένα καφέ κι έλα να μου τρίψεις λίγο την πλάτη! Έχω πολύ ένταση". Η Λίτσα, η νοσηλεύτρια ΔΕ που διόρισε στο νοσοκομείο ο μπαμπάς είναι το δεξί μου χέρι. Χρόνια μαζί μου από τα πρώτα μου βήματα ως βουλευτής, γραμματέας στο γραφείο τότε και τώρα ως στέλεχος του πολιτικού γραφείου κοτζαμάν Υπουργού...μαζί στους αγώνες, μαζί στα ρουσφέτια. Σαν νοσοκόμα δεν ξέρω τι είναι, γιατί έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν πάτησε στη δουλειά της τόσα χρόνια αποσπασμένη σε μένα, μόνο πληρώνεται από εκεί, αλλά στο παραμύθιασμα και στο μασάζ είναι πρώτη...γιαυτό δεν την αλλάζω! Λυπήθηκα που χρειάστηκε να της κόψουμε τις υπερωρίες κι από 90 ώρες το μήνα βρέξει-χιονίσει τις κάναμε 40, όμως η Λίτσα έχει κατανόηση και με κοιτάζει με μάτια όλο ευγνωμοσύνη. Όχι, αυτήν δεν πρόκειται να την απολύσω! Μάλιστα σκέφτομαι να της ζητήσω να επεξεργαστεί την υπουργική μου απόφαση για τη μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων. Της έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Κι ας βάλει και 1000 και 2000 μόρια για τη θητεία της...χαλάλι της! Τι, θα μας φάνε κάτι τυπάκια της σχολής δημόσιας διοίκησης με τα διδακτορικά και τα μεταπτυχιακά που μας τα κάνανε τσουρέκια με τις γνώσεις του και τις απόψεις τους (λες και ζητήσαμε ποτέ τη γνώμη τους για κάτι!); Αμ εδώ είναι το πραγματικό Πανεπιστήμιο! Άσε που δε θα διαμαρτυρηθεί και κανείς! Τόσοι νυν και πρώην Υπουργοί, τόσοι νυν και πρώην βουλευτές, γενικοί και ειδικοί γραμματείς θα εξασφαλίσουν τις δικές τους τόσο χρήσιμες Λίτσες.
    Ουφ! Τα 'πα και χαλάρωσα κάπως. Πάω πάλι στην τουαλέτα να σκεφτώ ποιοι έχουν σειρά...

    Και για την αντιγραφή,
    Σοφία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοπελιά μου, σήμερα ήρθες και με συμπλήρωσες.
      Σα να κάναμε μαζί αυτήν την ανάρτηση!
      Απολαμβάνω το σχόλιο σου, όσο τίποτα!
      Είναι η ωμή πραγματικότητα άλλωστε...
      Σε φιλώ γλυκά! :)))

      Διαγραφή
    2. Πολλά κουρασμένα φιλιά και μια καληνύχτα με ένα κουίζ και ένα τραγούδι:
      Το κουίζ: Ποια "καλά παιδιά" είναι πρόθυμα να αναλάβουν τη φύλαξη των σχολείων, τώρα που απολύονται οι σχολικοί φύλακες;
      Το τραγούδι:
      http://www.youtube.com/watch?v=kVHlcRmt07w

      Σοφία

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς, την ξέρω την απάντηση στο κουίζ, αλλά δεν αμαυρώνω τη σελίδα μου...
      Σε φιλώ, καληνύχτα μελωδικά για να ξεχάσουμε τον πόνο μας....

      Διαγραφή
  10. Kοίτα να δεις τωρα,πατερας μου ο αρχιερέας των ρουσφετιών
    κι εγω να ειμαι υποχεωμενος να απολύσω όσους διόρισε ο ντάντι :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε νομίζω αγαπητέ μου να σε πιάσαμε κι από το λαιμό
      και να σου το δώσαμε αυτό το ρημοδο-υπουργείο!
      Ίσα- ίσα! Κρα έκανες για να το αποκτήσεις...
      Γιατί έκανες "κρα";;;
      Μα γιατί είναι η...πατρική σου γλώσσα, αγαπητέ!

      Διαγραφή
    2. Αμάρτησα για το καλό της οικογένειας:)))

      Διαγραφή
    3. Σιγά μην...νιώθεις ότι αμάρτησες κιόλας! Χαχα!

      Διαγραφή
  11. Αθωα μου Πετρα,απορω με τις αποριες σου!!Δε ξερεις οτι τα παντα στην Ελλαδα περνουν κληρονομικω δικαιωματι;;Ο καθε μπαμπας που εχει ενα επικερδες επαγγελμα πασει θυσια το περνα στον κανακαρη του !
    Θες φαρμακοποιος, θες γιατρος,θες δικηγορος!Ε! ο πολιτικος δε θα βγαλει ενα πολιτικοπουλο;;Θα μας τη παρουν οι αγνωστοι τη δουλεια;;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σήμερα δεν είμαι εδώ παιδιά!
      Έχω δώσει βήμα στον....γκαντεμόσαυρο και μας αναλύει τα πιστεύω
      και τις πεποιθήσεις της οικογένειας...!

      Διαγραφή
  12. Ειστε ασπλαχνες!Δε συμμεριζεστε το δραμα ενος ανθρωπου που δεν μπορει να κοιμηθει απο το βαρυ φορτιο ευθυνης που κουβαλαει! Βεβααια τα βαμπιρ δεν κομουνται τη νυχτα αλλα ψαχνουν για αιμα! ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ-ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί μαντάμ; Τόσο ωραίο καλοκαίρι διάγουμε,
      να μην το εκμεταλλευτούμε αναλόγως;;;
      Και βέβαια δεν κοιμάται! Η καλύτερη του άλλωστε!
      Κορακοπαίδι γαρ.
      Σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  13. αχαχαχα! Κοπελιά!
    Να το ξανακάνουμε κι αύριο ! ναι μανούλα μου;
    Διασκεδάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αύριο θα έχω κι ωραίο θέμα...
      Όχι σαν τον σημερινό τον κορακοζώιτο!

      Διαγραφή
    2. Εγώ να δεις! Είμαι έτοιμη από το απόγιομα! Για αυτό πήγα για νάνι!
      Έβαψα ένα ποδηλατάκι ακόμα..... :))))

      Διαγραφή
  14. Είπαμε: καθείς ούφο ετάχθη. Ο Κυριάκος στην εξουσία και εσύ στις χαριτωμένες ιστορίες.
    Να είσαι καλά και να γράφεις πάντα έτσι, για να μας φτιάχνεις λιγάκι τη μαύρη μας τη διάθεση.
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σας έφτιαξα τουλάχιστον τη διάθεση, κάτι είναι κι αυτό!
      Να ξεγελιόμαστε και λίγο γιατί αλλιώς θα σαλτάρουμε!
      Καλό σου βράδυ φίλε μου!

      Διαγραφή
  15. Εγω αλλο θελω να πω....μισο...
    αφου το allou fun park δεν επιασε...
    μηπως να το πατε το παιδι και μια disneyland?
    Αν και πολυ φοβαμαι
    πως αν δεν συμφωνησει ο μπαμπας(ο κανονικος οχι αυτος)
    δεν θα μπορεσουμε να τον βγαλουμε ατα.
    Θα αλ(ατ)ωσει το υπουργειο...καντε κατι...
    τακα τακα τακα τακα τακα τα...η καρδια μου πως χτυπαααααα...

    Καλησπερολουλουδοφοβισμενογ@μωτουπουργειομουμεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "Πιπέρι στο στόμα" ήταν προχθεσινή ανάρτηση χαρά μου.
      Εσύ εδώ βρήκες να....βγεις από τη ζάντα;......
      Από χαιρετισμό πάντως, μιλάμε για πλήρη ταύτιση!
      Καλησπερολουλουδοφοβισμενογ@μωτουπουργειομουμεσα...

      Διαγραφή
  16. Σήμερα τα είδα όλα!
    Η αδελφούλα έκανε πολύ....ντόρο και είπε το εξής καταπληκτικό:
    «δεν είναι η φορολογική μεταρρύθμιση που θα περιμέναμε και θα έπρεπε να έχει την λογική των κινήτρων. Δεν κάνετε τον πολίτη σύμμαχό σας. Δεν καταλαβαίνω πλέον γιατί η τρόικα επιμένει σε μια φορολογική πολιτική που δεν φέρνει έσοδα. Τι κερδίζουν αυτοί οι "καμπαλέρος" όταν υποχρεώνουν μια χώρα να ακολουθεί μια φορολογική πολιτική χωρίς αποτέλεσμα;». Ζήτησε μάλιστα να «έρθει και να ζητήσει συγγνώμη η τρόικα».
    Λοιπόν,μην ακούσω κακιά κουβέντα για την....λυγερόκορμη της φαμίλιας!
    Ντόρα ζεις,εσύ μας οδηγείς.....στον αγώνα εναντίον αυτού του κωλόπαιδου του Κυριάκου!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόσα χρόνια ασχολούμαστε με καμιά δεκαριά νοματαίους που μας κάνουν ότι θένε!
      Κι ακόμα εμείς εκεί, το χαβά μας.....
      Έχουν και τα θύματα τις ευθύνες τους ενίοτε....
      Και....μη λες ονόματα! Θα πέσει το δίκτυο!!!
      Σε φιλώ γλυκά! Που είναι το άλλο το κορίτσι;

      Διαγραφή
    2. Με το άλλο κορίτσι βρισκόμαστε καθημερινά και μάλιστα σήμερα φάγαμε από τα γλυκά της χεράκια!
      Ήρθε και λαδώσαμε το αντεράκι μας!

      Διαγραφή
    3. Α! Ρε κορίτσια μου!
      Πάντα τέτοια βρε!
      Σας φιλώ γλυκά και τις δυο και καλά μπανάκια!
      :)))

      Διαγραφή
  17. Ο Κυριάκος έχασε τον ύπνο του και αφού επιτέλους έκλεισε λίγο τα μάτια...
    είδε λέει στον ύπνο του ότι δεν έπρεπε να απολυθούν οι σχολικοί φύλακες που είχαν μεταπτυχιακά και διδακτορικά....
    Κυριάκο μου σίγουρα πλάκα μας κάνεις...
    Για να γίνει κανείς σχολικός φύλακας πρέπει να πάρει μεταπτυχιακό και διδακτορικό;
    Γύρνα αγόρι μου απ' το άλλο πλευρό πριν ξυπνήσεις καλά καλά και συνέχισε το όνειρο...
    να δούμε τι πτυχία χρειάζονται σε κάθε ειδικότητα για να προφυλάξουν κάποιον απ' την απόλυση....

    Και κάτι ακόμη... πριν λίγα χρόνια δεν είχαν βγει σκάνδαλα του ΑΣΕΠ στη φόρα;
    Τώρα ξεχάστηκαν αυτά και όσοι προσλήφθηκαν με τον ΑΣΕΠ θεωρείται ότι προσλήφθηκαν αξιοκρατικά;
    Τα σκάνδαλα των ρουσφετιών του ΑΣΕΠ τι έγιναν; Σβήστηκαν με τον καιρό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ, δεν κοιμάται ΑΥΤΟΣ Φλωρούκο μου!
      Εμείς επιλέξαμε να βλέπουμε εφιάλτες και μάλιστα με τα μάτια ανοιχτά...
      Και θυμίσου με. Στις εκλογές θα επανεκλεγεί πανηγυρικότατα ΚΑΙ εκείνος
      και πάρα πολύ άλλοι σατράπηδες! Το τραβάει ο οργανισμός μας μάνα μου!

      Διαγραφή
  18. Εδώ οι σουρεαλιστικοί πίνακες μιλάνε μόνοι τους Τζόαν μου , ωραιότερες εικόνες που να μας ταιριάζουν δεν μπορούσες να διαλέξεις!
    Μια φρίκη την έπαθα να ματαναδιαβάζω τι γράφει .. η φίλη και τι η Τζόαν , άστο λέω η κούραση φταίει η η αηδία απ΄όσα και η Φλώρα είπε.
    Ακουσον , άκουσον Μεταπτυχια;κά και διδακτορικά , για σχολικό φύλακα! Τι να πω η έρμη ?
    Να σου στείλω φιλιά πολλά
    Καλό σου βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο το σουρεάλ μας αρμόζει nikol μου, με τόσα που τρώμε στη μάπα κάθε μέρα!
      Έπρεπε να είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες, αλλά βλέπεις, είναι κι αυτό το ρημαδοκαλοκαίρι μες στη μέση, που να τρέχουμε τώρα.. Εδώ δεν τρέξαμε τις άλλες εποχές...

      Διαγραφή
  19. Πολύ κωλόπαιδο όμως..και όχι μόνο αυτός..σόι πάει το βασίλειο..και όχι μόνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εμ, γλυκιά μου, έκανες ανάρτηση για τον Κυριάκο. Όλα καλά μέχρι εδώ... τον Δρακουμέλ τι ήθελες να τον αναφέρεις; Έπεσε το μπλογκ, χάθηκαν τα σχόλια... μα, κάνουν τέτοια πειράματα, βρε παιδί μου;
    :))))
    Πολλά φιλιά και βοήθειά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμ, τα τραβάει κι εμένα ο οργανισμός μου!!
      Χαχα! Σε φιλώ και μη χειρότερα!!

      Διαγραφή
  21. χαχαχαχαχαχαααααααααααα!!!!!!!!!
    δεν υπάρχεις λέμεεεεεεεε!!!!!!!!!!
    Φιλί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πουλάμε λίγο τρέλα ενίοτε, για να μην σαλτάρουμε! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.