Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

☆ Είναι που συνηθίσαμε κι αυτό μας έκανε ακίνδυνους, ηλίθιε!..


Και μετά ο Αλέξης πέταξε με νεύρα κάτω τα ακουστικά, σηκώθηκε από την καρέκλα του, χτύπησε με δύναμη τη γροθιά επάνω στο τραπέζι και ξεστόμισε: "ως εδώ και μη παρέκει ηλίθιε! Πάρτο πίσω ΤΩΡΑ!" Και μετά ο Σόιμπλε έβαλε την ουρά κάτω από το αναπηρικό καροτσάκι, κοίταξε τον Αλέξη στα μάτια και του είπε ταπεινά: "συγνώμη Αλέξη..." και μετά έξω από το παράθυρο είχε πολύ αντηλιά και μια αχτίδα τού ήλιου διαπέρασε το παντζούρι, έπεσε κατευθείαν επάνω στα μάτια μου και με ξύπνησε...

Και μετά παριστάνουμε τους έξυπνους: "εμ, βέβαια, αφού του έκατσε τού Σόιμπλε ο Αλέξης, όλα να τα περίμενε" και μετά δεν κοιτάμε τη καμπού-
ρα μας: "τι έγινε ρε συ στο Νταβός; εγώ πρώτη φορά το ακούω. Έχω ένα γάμο αυτό το Σάββατο και είχα κομμωτήριο" και μετά, όλο και πιο πολύ ξεχνάμε πως ήμασταν πως γίναμε πως καταντήσαμε πως συνηθίσαμε..
Είναι που συνηθίσαμε στην υποταγή, ηλίθιε. Είναι που 'χαμε αποκτήσει παραπάνω από όσα αντέχαμε να κουμαντάρουμε, είναι που, τότε που τα αποκτήσαμε, είχαμε όλο τον κόσμο στα πόδια μας (έτσι νομίζαμε!) και η ακόρεστη πείνα μας να αποκτήσουμε κι άλλα -εκ του μη έχοντος- ήταν πάνω από κάθε λογική και ευαισθησία, ηλίθιε. Είναι οι ευθύνες ηλίθιε...

Είναι που, έτσι και μας έλεγαν ότι κλωσσάγαμε επάνω σε χρεοκοπημένα αυγά σκοτώναμε και την κότα και το "παπαγαλάκι" ηλίθιε. Κι όμως είναι που, αφού μας έριξαν το τυράκι στη φάκα και πέσαμε με τα μούτρα, είναι που μετά άρχισαν να μας τα παίρνουν όλα πίσω. Κι έφυγε το τυρί κι απέ-
μεινε μόνο η φάκα ηλίθιε. Μικρά φτωχά και τόσο πεινασμένα ποντικάκια.

Είναι που είναι σαββατοκύριακο και "ώχου...μην μας σκοτίζεις τον έρωτα ρε φίλε", αλλά η υποταγή κι η κατοχή και η συνήθεια και η απώλεια τής αξιοπρέπειας, δεν έχει ημέρες και ημερομηνίες ηλίθιε. Είναι υποταγή και κατοχή και έλλειψη αξιοπρέπειας διαρκής. Με την εγρήγορση -και όχι με την επανάσταση τού κουμπουριού, απαραίτητα- όλα είναι πιθανά, αρκεί να μην κοιμίσεις το "μέσα" σου!... Αρκεί να μην κοιμίσεις την Ψυχή σου!
Έπειτα, ανέβα επάνω σε μια καρέκλα και φώναξε στον κάθε ηλίθιο εχθρό εκτός ή στον κάθε προδότη εντός συνόρων, να πάει να γαμηθεί και σήκω-σε το ανάστημα μέσα στην ψυχή και κράτα τη φλόγα τής ελευθερίας τής ψυχής αναμμένη και ξόρκισε με κάθε μορφή Τέχνης το θάνατο τής ψυχής!
.........................................................................................................................
Είναι η αναπηρία τής ψυχής ηλίθιε! Είναι που 'σαι σακάτης στην ψυχή!
............................................................................................................
.............................................................................................................
Αν δεν το γνωρίζετε, προχθές ο Σόιμπλε στο Νταβός, απευθυνόμενος στον Έλληνα πρωθυπουργό, είπε: «Είναι η εφαρμογή (των συμφωνηθέντων) 
ανόητε»! «Σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν σαν να πήγαινα στη γερμανική Βουλή για το πρόγραμμα, κρατώντας δυναμίτη κι ένα αναμμένο κερί».. 
Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ που παρακολουθούσε τη συζήτηση ξέσπασε σε γέλια! «Δεν είμαι ούτε εγώ οπαδός της άποψης ότι πρέπει κανείς 
να επιχειρεί να ανάψει ένα κερί σε ένα δωμάτιο με δυναμίτες, αλλά ούτε και να είναι κανείς στο σκοτάδι. Η καλύτερη λύση είναι να βγάλουμε τον δυναμίτη 
από το δωμάτιο και μετά να ανάψουμε το κερί», απάντησε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Foto :  Σκι στο Νταβός!!
Δεν υπερασπίζομαι κανέναν πρωθυπουργό με αυτό το κείμενο.  Για μένα είναι ζήτημα αξιοπρέπειας κάθε Έλληνα πολίτη που έχει ελεύθερη ψυχή!

❤¸¸.•*¨*•♫ ............................ο πιο πιστός φίλος του σκύλου.............................❤¸¸.•*¨*•

62 σχόλια:

  1. Το "Είναι ή εφαρμογή ηλίθιε", υποτίθεται ότι έχει γίνει ένα αμερικάνικο σχήμα λόγου, από τότε που το πρωτοείπε ο Κλίντον. Θα έπρεπε εκείνη την ώρα να πει ο Τσίπρας στον Σόιμπλε "Τι είπες ρε μαλάκα;". Και στο καπάκι να του έλεγε " Μην τσαντίζεσαι, είναι ελληνικό σχήμα λόγου "!
    Ωραία θα ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως αυτό επρεπε να πει...Αρτίστα μου.. θα μου μεινει η περιέργεια τι θα γινόταν..!!!

      Διαγραφή
    2. χαχα! Όντως, ωραία απάντηση θα ήταν!
      Και η απάντηση του Alex πάντως, φανέρωσε πως δεν χρειάζεται να φοράει κανείς γραβάτα για να κύριος στον λόγο που εκφέρει και όχι σακάτης (στην ψυχή)
      ΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Πετράδι!
      *Ωραίο τρενάκι κάναμε εδώ πάνω-πάνω στα σχόλια! Ελάτε κι άλλοι!
      ;-)

      Διαγραφή
    3. ήρθα και γω για το τρενάκι! χαχαχαχα... και ναι, καλή η σκέψη!!

      Διαγραφή
    4. Η Αρτίστα μεγαλούργησε!!
      Ο Σόιμπλε πάλι έδειξε άλλη μια φορά πόσο μαλάκας είναι...
      Κι εμείς μαζεύουμε θυμό....κάτι είναι κι αυτό....κάποτε θα σκάσει στα μούτρα τους!

      Διαγραφή
    5. Στο τρενάκι και εγώ! Σίγουρα θα ήταν ωραίο να του έλεγε ο Τσίπρας κάτι τέτοιο αλλά στο υπογράφω ότι μετά θα έλεγε ''σκύψε τώρα γιατί έτσι λέει το πρόγραμμα'' και εμείς έχουμε δείξει ότι ξέρουμε να σκύβουμε!
      Δεν ξέρω Μαρία μου οαν ο θυμός θα σκάσει στα μούτρα τους. Πολύ φοβάμαι μη σκάσει στα δικά μας. Και η απάντηση του Αλέξη έδειξε πόσο πάνω από τον Σακάτη στην Ψυχή είναι αλλά το ποιος κάνει κουμάντο μετράει.........Κοίτα να δεις πόσο τους αφήσαμε να αλωνίζουν!!!
      Ωραίο θέμα Πέτρα μου

      Διαγραφή
    6. @ Αρτίστα, είπες τη μαγική λέξη, είδες τι έγινε!

      Διαγραφή
    7. @ Σμαράγδι, στην πολιτική δεν χαλάει ποτέ η σούπα...

      Διαγραφή
    8. @ Γιάννα, οι γραβάτες είναι φερετζέδες συνήθως...

      Διαγραφή
    9. @ Εύη, την καλημέρα μου και καλή εβδομάδα σε σένα και σε όλους!

      Διαγραφή
    10. @ Μαρία, οι κομπλεξικοί όπως γεννιούνται, έτσι και ζουν...

      Διαγραφή
    11. @ Άννα,
      τα δικαιώματα δόθηκαν πριν από μια δεκαετία (βλέπε Σημίτης και ευρώ)

      Διαγραφή
    12. @Ρουλάκι, Σύρος2τζέιες, Εβονίτα, Μεμαρία, Άννα Φλο
      Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!

      Διαγραφή
    13. @ Μία Πέτρα
      Ναι, μια λεξούλα είπα η δόλια κι έγινε της Αρτίστας εδώ πέρα μέσα!
      Καλή εβδομάδα Μία Πέτρα!

      Διαγραφή
    14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    15. Αρτίστα, δεν είπες μια λέξη, είπες ΤΗΝ λέξη! :)

      Διαγραφή
  2. Τελικά ωραία όνειρα βλέπεις.
    Το άσχημο είναι ότι τα καλά όνειρα είναι χειρότερα από τα κακά επειδή ξυπνάς και βλέπεις ότι συνεχίζεται ο εφιάλτης της υποταγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι που συνηθίσαμε και αυτό μας έκανε ακίνδυνους, ηλίθιε... Ο τίτλος σου τα λέει όλα!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κόμπλεξ είναι η 2η ανίατη ασθένεια μετά την αναπηρία ψυχής που έχει ο σκατοφασίστας, ούτε τ' όνομα του δε θέλω να γράψω. Ο δικός μας Αλέξης, μπορεί να ήταν πιο ευγενής, αλλά έπρεπε να του απαντήσει με τον ίδιο τρόπο για να καταλάβει. Κάθε μέρα μου δίνουν πολλές... αιτίες ν' απογοητεύομαι, Πετροκόριτσο!
    Καλά τα έγραψες εσύ, καλά τα είπες κι άντε να δούμε ποιός θα περισώσει λίγη απ' την αξιοπρέπεια μας!
    Να είσαι καλά και να έχεις μια όμορφη και γλυκιά Κυριακή!
    Φιλάκια πολλά με μια ζεστή αγκαλιά! :)) ❤️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνάμε την διπλωματία όμως,
      μια κουβέντα είναι να τα τινάξει κάποιος όλα στον αέρα :)

      Διαγραφή
  5. Πέτρα μου, Κρούτσεφ που πέταξε το παπούτσι στο τραπέζι του ΟΗΕ στον Κέννεντυ ήταν ένας και απείλησε μέχρι με πυρηνικό πόλεμο για να υπερασπίσει την Κουβανική επανάσταση γεγονός που ανάγκασε τους ΑμερικανοΕυρωπαίους να λερώσουν τα σώβρακα.
    Η Ελληνική πολιτική "ηγεσία" δεν χαρακτηρίζεται από λεβεντιά μήτε από ψυχή.
    Αναλώσιμα παληκάρια είναι, τα βλέπεις ένα-ένα, έρχονται, κάνουν τη δουλίτσα τους, αυτή των αφεντικών τους και μετά τσουπ στα απόβλητα της ιστορίας καμμένοι από τους ίδιους τους εντολοδόχους τους.
    Σημίτης, Καραμανλής, Γιωργάκης, Παπαδήμος, Καρατζαφέρης, Βενιζέλος, Σαμαράς, Τσίπρας....
    Τώρα το εργοστάσιο παράγει καινούργιους: Κυριάκος, Λεβέντης κλπ κλπ
    Η Φάκα και ο βιασμός της συνείδησης του Ελληνικού λαού στήθηκε μετά το 1984 και ανέτρεψε συθέμελα τα πάντα. Κάποιες φωνές βαφτίζονται "ξύλινες" αν και δικαιώνονται πανηγυρικά.
    Τώρα θα μετράμε τα συντρίμμια ώσπου να αποφασίσουμε να ξεκινήσουμε από το ΜΑΘΗΜΑ 1:
    Οργάνωση και Συνδικάτα στη βάση της ενότητας του λαού. Προκαταρκτική δηλαδή.
    Καλό βράδυ να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, στην Ελλάδα πάντως η αριστερά δεν θα γνωρίσει ποτέ έναν Κρούτσεφ, αφού από πάντα, σε κάθε διαφωνία, αποσπάται/διασπάται, με αποτέλεσμα να είναι πολλά κομμάτια...

      Διαγραφή
  6. Είναι η λιτότητα, είναι η δημοκρατία που δεν υπάρχει, είναι το μη εφαρμόσιμο των συμφωνηθέντων, είναι πολλά...όμως στην τελική είναι ποιος έχει τα λεφτά! Για ένα σχήμα λόγου θα τα χαλάσουμε; Ο Τσίπρας οσονούπω καίγεται, θα ΄ρθουν νέοι τοποτηρητές στο προτεκτοράτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αξιοπρέπεια … τι;;;
    Τι έγινε Πετρούλα; Αρχίσαμε τις άγνωστες λέξεις;
    Τι έγινε Αλέξη; Σε γουστάρει ο καρότσης;
    Τι έγινε μαλάκα μου Έλληνα; Κατάλαβες το ΝΑΙ σου;
    Τι έγινε σκλαβάκια; Ανεβάζετε τα σώβρακα χωρίς να ρωτήσετε το αφεντικό;
    Θα το πιείτε όλο το δηλητήριο. Και αν προλάβετε και ψοφήσετε θα σας ραντίσουμε με το υπόλοιπο μέσα στην κάσα!
    Ευρώ δεν θέλατε; Διαγράψτε λοιπόν από τα λεξικά σας κάτι περιττές λέξεις όπως αξιοπρέπεια, δημοκρατία, ελευθερία και γράψτε παντού ευρώ.
    Το Σύνταγμα! Ο βασιλιάς και Θεός υμών!
    Την επόμενη φορά μπορούμε να κατεβάσουμε και τα σώβρακα του Τσίπρα σας (του όποιου Τσίπρα μας στείλετε) και να τον έχουμε ένα κυκλοφορεί με τον κώλο έξω για να γελάμε οι υπόλοιποι. Στις αποικίες συμβαίνουν αυτά.
    Άκου ‘αξιοπρέπεια’!
    Το γκούγκλαρα και μου έβγαλε «Άντε ρε μαλάκα! Σας στέλνουμε ευρώ και τη θυμάσαι ακόμα;;;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρο, κάθε φορά που ανοίγουμε αυτό το θέμα, περιμένω την εναλλακτική πρόταση. Όχι το "να φύγουμε", αυτό το ξέρουμε κι είναι το εύκολο πες, αλλά το μετά, πρακτικά κι όχι θεωρητικά.

      Διαγραφή
  8. Μερικές φορές είναι και ο τρόπος που σου μιλάει ο άλλος, ρε παιδί μου. Απ'ότι είδα, η φράση ειπώθηκε με ένα σαρδόνειο γελάκι - τάχα μου χιούμορ κάνω - που έπρεπε όλοι να καταλάβουν και να γελάσουν.
    Ο τρόπος, αυτός ο τρόπος, είναι που μπορεί να σε τρελάνει. Η ουσία περνάει στα ψιλά, γιατί έτσι κι αλλιώς, οι γνώμες είναι "σαν τις @@@@@@, όλοι έχουν κι από μία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα συμφωνήσω με την Ελένη (Φλογερά) και θα σταθώ στον τίτλο σου Πετράδι μου, που τα λέει όλα!
    Έχει δίκιο ο Γιάννης που λέει πως ο βιασμός της συνείδησης του ελληνικού λαού ξεκίνησε από το 1984... ήταν καλά οργανωμένο το έγκλημα και τα ποντικάκια πέσανε μια χαρά στη φάκα της ανταλλαγής της "ευημερίας" με τη συνείδηση... γίνανε καταναλωτές που έφτασαν στο τέλος να καταναλώσουν ακόμα και τα τελευταία τους εγκεφαλικά κύτταρα, όπως η μάνα ποντικίνα, που αν δεν της πάρεις εγκαίρως τα νεογνά της, τα τρώει!...
    Σε φιλώ γλυκά, καλή Κυριακή
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι της άποψης, όπως έγραψα και στην ανάρτηση,
      ότι και τα ποντικάκια, δεν είμαστε άμοιρα ευθυνών..

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητήρια...!!!!
    Σε 4 παραγράφους είπες όλα όσα η συνείδησή μας φωνάζει...
    Ζητώ δημοσίως την άδειά σου να το αναγνώσω την Πέμπτη,στην πολιτική μου εκπομπή στο ραδιόφωνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βιβή μου, όπως σου έγραψα και στο φέις, μεγάλη μου τιμή και σε ευχαριστώ πολύ! Με πολύ μεγάλη μου χαρά λοιπόν, σου επιτρέπω να αναγνώσεις αυτό το κείμενο :)

      Διαγραφή
  11. Καλη η ευγενεια κι οσο να ναι δειχνει επιπεδο.
    Απο την αλλη τι σκατα πολεμο με πετρες να κανεις αν ο αλλος κραταει πολυβολο...
    Δυσκολο πραγμα η αξιοπρεπεια εχει χασει βλεπεις το νοημα... βγες κσι ρωτα στην τυχη 10 ανθρωπους τι σημαινει για εκεινους "ζω με αξιοπρεπεια" κι αν δε σου απαντησουν και οι 10 για χρηματα μισθους καλους κλπ να μη με λενε ουτε χριστινα ουτε πεταλουδα...
    Δε φταιμε εμεις το παιδι και το σκυλο οπως τα μαθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ψυχή παραμένει αληθινή όταν δεν
    συμβιβάζεται....περιμένουμε πολλά
    ακόμα και πιο επώδυνα!!
    Έχουνε κρυμμένα χαρτιά αυτοί το
    προτεκτοράτο πρέπει να μείνει
    στα χέρια τους πάση θυσία...

    Σε φιλώ Πέτράδι μου πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εχει καταντήσει ο καρπαζοεισπράκτορας.. Το παιδί της φάπας.. Μηδέν σεβασμός στο πρόσωπο αυτού που αντιπροσωπεύει κι αυτό είναι ο λαός, αλλά κι αυτός κατάντησε όχλος οπότε ας πάρει να χει .. Γιατί είναι σ/κ κι έχει και Φουρθιώτη κι από βδομάδα ευτυχώς ξαναρχίζει η Μενέγω!!
    Εχω και βιβλιοπρόταση!!! http://www.24grammata.com/?p=21555
    Φιλάρες ομορφιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατώ ευλαβικά την βιβλιοπρόταση! Ευχαριστώ :))
      Ο Φουρθιώτης σε λίγο καιρό θα είναι η ενημέρωση που έγινε λατρεία!

      Διαγραφή
  14. Πιστεύαμε ότι θα ήταν αλλιώς;
    Άλλοι κάνουν κουμάντο, ας το πάρουμε χαμπάρι πια, μήπως και βρούμε άλλους τρόπους να απεμπλακούμε.
    Ανησυχώ για τους επόμενους που θα αναλάβουν, όποιοι κι αν είναι αυτοί...
    Μίζερες ψυχές υπάρχουν πάρα πολλές γύρω μας, δυστυχώς, κι αυτές είναι που έχουν οδηγήσει τον κόσμο στο χείλος της καταστροφής.
    Το κείμενο εξαιρετικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιο ηλίθιοι πεθαίνουμε ακίνδυνα...εξαιρετική ανάρτηση!!!Καλό Κυριακάτικο απόγευμα Πετράδι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μας αντιμετώπιζαν και μας αντιμετωπίζουν σαν αποικία τους κι εμείς τόσα χρόνια τους εκθειάζαμε... που τα κάνουν όλα τόσο καλύτερα από εμάς... αλλά ποιοι έδιναν τις μίζες στους Έλληνες πολιτικούς; οι εταιρίες τους... κι άλλα πολλά...
    Δεν είναι θέμα υποστήριξης του πρωθυπουργού, είναι η περιγραφή της κατάστασης.
    Καλό μας απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι να πω και τι να σχολιάσω, τα είπες όλα σε λίγες γραμμές...
    Φιλιά, ξανθούλα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ciao Petra!.... Νομίζω πως καλώς ο Τσίπρας "δε σήκωσε το γάντι" στον Σόιμπλε... Εκτέθηκε ο Γερμανός και τα σχόλια έγιναν σε βάρος του...
    Έχεις δίκιο όμως ότι ως λαός δε σηκώνουμε ανάστημα και βολευόμαστε με τη μίζερη καθημερινότητά μας, ώστε να επιβεβαιωθεί ο Τόμας Έλιοτ:
    "Είμαστε οι κούφιοι άνθρωποι/ είμαστε οι βαλσαμωμένοι άνθρωποι
    σκύβοντας μαζί/ κεφαλοκαύκι άχυρο. Αλίμονο!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όποιος θέλει να διαισθανθεί και να αντιληφθεί το σχόλιο του Σόιμπλε, θα διακρίνει την μικροψυχία που διαθέτει ένεκα του κομπλεξικισμού , που διαθέτει...άλλωστε αυτό φαίνεται κι από τις νευρικές του κινήσεις και τις συνεχείς του τάσεις πειθούς όταν κάθε φορά λέει κάτι κατά τη γνώμη του σπουδαίο! Κι αυτό βέβαια πιάνει τόπο μιας και βρίσκει οπαδούς τύπου Λαγκάρντ...να τον επιδοκιμάζουν!!!Οι ηγέτες της εποχής!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα ζητούν επιβεβαίωση οι κομπλεξικοί..
      Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη σου :)

      Διαγραφή
  20. Συμφωνω και επαυξανω! Η χειροτερη αναπηρία ειναι αυτη της ψυχης!
    Καλό ξημέρωμα!
    Καλη εβδομάδα!
    Φιλιά γλυκά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανταποδίδω τις ευχές και φυσικά καλή εβδομάδα παίδες! :)

      Διαγραφή
  21. Eξαιρετική ανάρτηση!...
    Τι να πω παρά μόνο ένα μεγάλο Μπράβο..
    Καλή εβδομάδα Πετροκόριτσο και φιλιά πολλά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά και καλή σου εβδομάδα επίσης! Ευχαριστώ...

      Διαγραφή
  22. αυτο το ηλιθιε πολυ με εξεφρασε για πολλους λογους
    θα το φωναξω μαζι σου αλλα για πολλους αποδεκτες
    χεχε

    καλημερα και καλη εβδομαδα αγαπημενη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Είναι στιγμές που σκέφτομαι τι θα γίνονταν αν οι πρόγονοι μας ζούσαν το σήμερα! Μετά με κατσαδιάζω λίγο που το σκέφτηκα, γιατί εκείνοι τις δικές τους δυσκολίες τις αντιμετώπισαν και εμείς είμαστε αλλιώς. Μα δεν μας βλέπω να αντιμετωπίζουμε τις δικές μας. Πιο πολύ μοιάζει σαν να έχουμε κλείσει τα μάτια και να προσευχόμαστε πως όλα αυτά όταν ανοίξουμε τα μάτια μας θα είναι ένα κακό όνειρο. Μα πόσο εύκολα το όνειρο γίνεται εφιάλτης. Δεν μπορώ να κρίνω τι έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, δεν θα σου πω αν έπρεπε να του απαντήσει ή όχι. Έτσι κι αλλιώς εγώ την πολιτική και τις εκφάνσεις της ποτέ δεν τις κατάλαβα. Θα σου πω όμως πως ζούμε σε μια νέα εποχή στην οποία δεν κρατάμε ούτε καν τα προσχήματα και όταν κάποιον τον θεωρούμε ηλίθιο "προφανώς" το λέμε. Welcome to the new age! Καλημέρα νονά και καλή εβδομάδα!
    ΥΓ: Τι ωραία που τα είπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαφτιστηρόνι μου, αν σε κάνουν πρώτα χαλλλλλλβά,
      είναι δύσκολο να το παίξεις μετά επαναστάτης! :)
      Άλλωστε, το "χαλλλλλαρά" δεν είναι μόνο σαλωνικιώτικο :)

      Διαγραφή
  24. Εν οίδα ότι ... κλπ κλπ
    Είμαι λίγο στο κόσμο μου να πω;, λίγο ζαλισμένη ακόμα να πω;
    Μάλλον καλά θα τα είπες γιατί στον πολιτικό σχολιασμό και στην επικαιρότητα είσαι μανούλα , μανούλα μου! Εγώ πάλι στην κοσμάρα μου και στα έργα μου!
    Καλή εβδομάδα θα πω και πολλά παγωμένα φιλιά... οκ όχι πιο παγωμένα από τα δικά σου! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.