Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΟΣΑ ΘΥΜΟΥΜΑΙ ΞΙΣΤΟΡΩ...


...για τον φίλο μου τον Γιώργο...



Όχι παιδάκι μου! Πέφτεις έξω! Ναι, είναι ο Γιώργος μ' ένα κοριτσάκι σ' αυτήν την φωτογραφία, αλλά όχι! Στο τοπίο δεν βρίσκομαι πουθενά εγώ!!! Εκτός κι αν κοιτάς στους τσιμεντόλιθους!!!

Είναι σαφές σήμερα, για ποιον είναι το "μουσικό μου αφιέρωμα"! Κι αν είσαι εδώ τώρα φίλε αναγνώστη και με διαβάζεις, είναι γιατί πριν από σένα, υπήρχε ένας...Γιώργος που εμπιστεύτηκε ολοκληρωτικά την "πένα" μου και μου άνοιξε διάπλατα την φιλόξενη πόρτα του blog του, να περάσω με όλες τις τιμές και άνευ...λογοκρισίας!  Απλά, με εμπιστεύτηκε! Θα μπορούσα λοιπόν να έγραφα ολόκληρες σελίδες για τον Γιώργο και να ευλογούσαμε τα γένια μας αμφότεροι, αλλά...η τελευταία φορά που το κάναμε αυτό μεταξύ μας, ήταν μόλις...χθες!!! Τα είπαμε εκεί λοιπόν ωραία-ωραία, θαυμάσαμε ο ένας το blog (και όχι μόνο) του άλλου κι όλα καλά!!! Οk! Σταματάω τώρα το κρύο χιούμορ μου, καθότι έχω να τονίσω πως με τον Γιώργο μας ενώνουν τόσα πολλά βιώματα, τόσα πολλά γλέντια, τόσες πολλές βραδιές με αναλύσεις επί αναλύσεων και ξανά κόντρα αναλύσεις, που αν δεν συνέτρεχε λόγος να διακόψουμε κάθε φορά την κουβέντα μας, θα μέναμε ΜΟΝΙΜΩΣ σε ένα μέρος και θα κουβεντιάζαμε, μέχρι τελικής πτώσεως! Τσιγάρα να υπήρχαν μόνο κι όλα καλά! (αχ! αυτό το ρημαδοτσιγάρο...) Ο Γιώργος λοιπόν παιδί μου, είναι "πανευκολούρα" υπόθεση! Έχει εκεί δυο-τρία πράγματα που τα αγαπάει (ΚΑΤΙ ΣΑΝ...ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ!) και τα υπηρετεί με πάθος! Κι έτσι, αν θελήσει κάποιος να του κάνει ένα αφιέρωμα, έχει "τις μεγάλες αγάπες του Γιώργου" στο τσεπάκι του! Κι εγώ αυτό αποφάσισα να το "εκμεταλλευτώ" δημιουργικά! Άκου τώρα "λίστα": (άσχετο: ανακάλυψα, ότι μετά τη "λίστα Λαγκάρντ" που ΞΑΝΑΧΑΘΗΚΕ στα βάθη της Ανατολής!, όλο "λίστες" πάσης φύσεως ανοίγουνε, σαν τα μανιτάρια!)
                                                             "Λίστα Γιώργου": 
                                                              1) Τσιγάρα
                                                              2) Βασίλης Παπακωνσταντίνου
                                                              3) Κοινωνία
                                                              4) Φίλοι Γιώργου
                                                              5) Blog Γιώργου
                                                              6) Βιβλίο Γιώργου
Λες να ξέχασα τίποτα;  Ε, μη νομίζεις τώρα ότι τα θυμάμαι κι εγώ όλα! "ΟΣΑ ΘΥΜΟΥΜΑΙ ΞΙΣΤΟΡΩ"!... Αλλά το τσιγάρο σίγουρα κρατάει τη πρωτιά στη "Λίστα Γιώργου", όλα τα υπόλοιπα ισχύουν, αν και όχι απαραίτητα μ' αυτή τη σειρά! Ένα πράγμα δεν θα μπορούσε ποτέ, να το συμπεριλάβει ο Γιώργος στη "λίστα" του: το κινητό του! Το οποίο κινητό βρίσκεται, που είναι ο Γιώργος; Καμμία σχέση! "Αλλού βαρούν τα όργανα κι αλλού χορεύει η νύφη!"
ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΗΧΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ!



Σιγά ρε Γιώργο! Ακόμα δεν άνοιξε το στόμα του ο Βασιλάκης και μας έχεις ντουμανιάσει ήδη!...
            (Κανόνισε τώρα να κάνεις κανά μήνα, μέχρι να δεις το μήνυμα που σου έστειλα!!!)






7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μαχαίρη! Γιατί, εγώ εκεί στο βάθος αριστερά -στους τσιμεντόλιθους ντε!- δεν σου γεμίζω το μάτι; Χαχα!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφο αφιέρωμα!
    Εύχομαι να συνεχίσετε να αγαπιέστε!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Πιστέ φίλε του σκύλου» και δικέ μου ( παρ΄ ότι δεν είμαι σκύλος) ευχαριστώ για την ανάρτηση – αφιέρωση, αλλά θέλω να σου εκφράσω τα…. παράπονά μου!
    Κατ΄ αρχή με δίνεις κανονικά, όσο αφορά το κινητό. Όχι βέβαια ότι έχεις άδικο, αλλά να γίνουμε και βούκινο;
    Από την άλλη βέβαια μου κάνει και καλό, αφού όσοι επιδιώκουν (και ….φιλοδοξούν) να μιλήσουν μαζί μου θα το σκεφτούν δύο φορές!
    Τώρα για το τσιγάρο…. Στο τσακ είμαι για το «βραβείο του καλύτερου πελάτη» των εγχώριων καπνοβιομηχανιών. Τι να κάνω; Να κάνω πίσω τώρα; Αν και εδώ που τα λέμε (το ξέρεις) φιλοσοφία μου είναι «κάπνισε για έχεις την υγειά σου».
    Όσο για τα …πάθη μου (τα φανερά εννοείται) δεν τα αξιολογώ, αλλά όλα τα βιώνω στο μέγιστο βαθμό.
    Να ΄σαι καλά και να …. γράφεις με αυτό το μοναδικό στυλ που σε χαρακτηρίζει και δημιουργεί φανατικούς …οπαδούς.
    Επειδή πιστεύω σε αυτό που έλεγαν τα παιδιά της αρχαίας Σπάρτης «αμες δε γε εσσόμεθα πολλώ κάρρονες», δηλαδή «εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροί σας» κι επειδή όσο πας γίνεσαι και καλύτερος σου εύχομαι καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα "πιο πιστέ φίλε των καπνοβιομηχανιών"! Άμα πλησιάζεις στο...βραβείο, έχεις κι εσύ τα δίκια σου, τι να λέμε; Πιο πολύ από όλα, γι' αυτό το αφιέρωμα, χάρηκα που βρήκα αυτή την φωτογραφία! Είναι πολύ όμορφη, αν κι εγώ την έχω ξαναδεί, αλλά δεν ήξερα ότι θα την έβρισκα προς...ανάρτησην!
      Συνεχίζουμε να ευλογάμε τα γένια μας, όπως γράφω παραπάνω, αλλά τι να κάνουμε κι εμείς; Άδικο έχουμε;;; Χαχαχα! Πως χαθήκαμε έτσι προχθές; Σας αναζήτησα μετά, ματαίως... Άσε μωρέ, θα σε πάρω τηλέφωνο στο κινητό!!! ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!

      Διαγραφή
    2. Που θα πάρεις είπες; Χαχαχα!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.