Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

* Για τον άντρα...που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ!...


Άμα βρε παιδί μου είσαι ακαταμάχητος, δεν μπορείς να το κρύψεις, ο κόσμος να χαλάσει! Τι να χαλάσει δηλαδή, που έχει καταντήσει σκέτο ροκφόρ και η αιτία είσαι εσύ ο ακαταμάχητος! Βάλε κάτι οι γιορτές οι ονομαστικές (δε λέω, να ζήσεις Αντώνη, αλλά εμείς τι φταίμε, που όσο πάμε και λιγοστεύουμε), βάλε που, εσύ είσαι με το ένα πόδι στις εκλογές κι εμείς με το ένα πόδι στο μνήμα, βάλε που έγινες από το πουθενά πρόεδρος, πάρε μια ξαφνική δημοσιότητα!

Κι από κει που είχες κρυφτεί στο λαγούμι σου κι είχες αφήσει τον άλλον ακαταμάχητο (λόγω... κολλημένου χαμόγελου) να μας κυβερνά εν λευκώ, πήρες mail από τον επικοινωνιολόγο σου φαίνεται (φως φανάρι) και ξεκίνησε η περιφορά της αστραφτερής οδοντοστοιχίας της Colgate, για τον άντρα, που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ, για να τα κάνει ακόμα πιο μπάχαλο!

Και να διαβάζω που λες στα media, πως ο Αντώνης ξαφνικά κι αιφνίδια, έφυγε λέει προχθές πεζός ("αχ, και να μην ήμουν από μια μεριά να σε καμαρώσω βρε κιαρατά!"/Ζήκος!), λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας, από το Μέγαρο Μαξίμου, ανέβηκε την Ηρώδου Αττικού και περπάτησε (!) μέχρι την Βασιλίσσης Σοφίας, κατευθυνόμενος προς το ξενοδοχείο Hilton για κάποιο ραντεβού, χωρίς ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας, φέρνοντας στα πρόθυρα εγκεφαλικού την προσωπική του φρουρά! ("Ε, εδώ που τα λέμε, δεν πήγε και πολύ μακριά!"/Κωνσταντάρας!)

"Πολλοί από όσους έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από την Βασιλίσσης Σοφίας, μετά την αρχική τους έκπληξη, του έπιασαν την κουβέντα, με τους μεν ηλικιωμένους να...του ζητούν 
να μην κόψει άλλο τις συντάξεις (Αντώνη please!), τους δε ανέργους να του εκφράζουν 
την αγωνία τους (χαλλλαρά!) για την ανεργία!" Αυτά τα ρεπορτάζ, από τη μια με τρελαίνουν ρε φίλε, αλλά παράλληλα διαπιστώνεις πόσο "χρήσιμη" είναι μια βόλτα ενός πρωθυπουργού πεζού, πλησίον Hilton, που ως γνωστόν, είναι τίγκα στους κυριλέ όσο και large πειναλέους!

Οι φωτογραφίες του Αντώνη είναι από το 2003....."τότε που ο Αντώνης έμοιαζε ευτυχισμένος" σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντα. Παρεμπιπτόντως, το 2003 μοιάζαμε κι εμείς ευτυχισμένοι, διότι, δεν ξέραμε!!....δεν ρωτάγαμε, γιατί μας το έραβαν το κοστουμάκι του μακαρίτη από τότε;;;
*Ο σημερινός τίτλος είναι από τηλεοπτική διαφήμιση της ("ανέμελης" επίσης) εποχής του '80!

_____________________ "o pio pistos filos tou skylou" _________ Πληροφορίες και Foto ______________________

52 σχόλια:

  1. Τη διαφήμιση τη θυμάμαι, χαχαχα, πολύ καλός ο τίτλος σου! Αλλά σε ένα πράγμα δε συμφωνώ: στο να ζήσει! Όχι, να μη ζήσει! Κακό χρόνο να 'χει, να ψοφήσει μια ώρα αρχύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το λες αυτό βρε 'κ.κ";; Αμάρτησε για τα παιδιά του! (τα πεινασμένα παιδιά του κοσμάκη ποιος τα χέζει!)

      Διαγραφή
  2. ευρηματικοτατο ποστ αδυναμια!
    ο τροπος που συνδεεις και ερμηνευεις οσα θες να χωσεις ευφυεστατος!!!
    εισαι μοναδικη!
    καλο σκ να εχεις!
    φιλακια πολλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε "το θέμα" βλέπεις πολύ ενδιαφέρον! Καλημέρα και καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  3. Ευρηματικός πολύ ο τίτλος!!!
    Που τα βρίσκεις...που τα βρίσκεις
    τρελοκόριτσο;;;;
    Πάω να κόψω καμιά βόλτα ...
    να σουλατσάρω..αμ ζήλεψα
    τον μίστερ Colgate κι αν βρω άνεργο
    να μου γράψεις τους έστειλα Μπαχάμες
    για ρηλάξ!!!!!!!!!!!!!!!!

    φιλί συνωμοτικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα, γι' αυτόν τον τίτλο έγιναν όλα! Και τη φωτογραφία που την πας;; Σκέτο "φαντάζιο"! Χαχα! Καλημερούδια και φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Πάει και τελείωσε:
    Ψηφίζω Πετροκόριτσο και με κλειστά τα μάτια!!!
    ;-)
    (Θα φτιάχνει και μόνη της τα διαφημιστικά σποτ!!!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανόνισε να ψηφίσεις "πετροκόριτσο" και να βγει άκυρη η ψήφος και δεν είναι να παίζουμε με τέτοια πράγματα, μέρες που έρχονται!! Καλημέρα, σε φιλώ! (πέρνα από το σπίτι να σου δώσω τα ψηφοδέλτια! χαχαχα!)

      Διαγραφή
  5. Αυτός καλά τα κατάφερε, στις πλάτες μας να κάνει το σχέδιό του. Ανεξάρτητα από όλους εμάς που υποφέρουμε. Ευχομαι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά στις επόμενες εκλογές.
    Καλό απομεσήμερο Σαββάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς, να 'χουμε την υγειά μας (που μας την πήρε ο άλλος ανεπρόκοπος) να ψηφίζουμε! Καλή Κυριακή φίλε Αλέξανδρε!

      Διαγραφή
  6. Στέλνω την καλησπέρα μου κι ένα φιλί! :)
    (σε σένα, φυσικά, όχι στον Αντόνιο - μην παρεξηγηθούμε!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την καλημέρα μου και καλή Κυριακή!
      (σε σένα, φυσικά, όχι στον Αντόνιο - μην παρεξηγηθούμε!!!!!)

      Διαγραφή
  7. Χαχαχα!!! Την θυμάμαι αυτήν την διαφήμιση!!!!! Τι καλά που ταίριαξες και τον Ζήκο και τον Κωνσταντάρα εδώ!! Μην τρίζουν τα κοκκαλάκια τους φοβάμαι!!!! Χαχαχαχα!!!
    Είναι πολύ ωραίος, βεβαίως βεβαίως!! Είναι πολύ ωραίος!! Είναι Αλέν Ντελόν!!!!!!♫ ♩ ♬ Χαχαχαχα!!!!
    Τι ύφος είν τούτο καλέ?? Τώρα θα μου πεις αμ ο άλλος ο Γάλλος που περνιέται και για καρδιοκατακτητής τρομάρα του!!!!
    Βρε να μην τον πετύχω στο Χίλτον απόξω!!!! Επαιζα σκουός στο ρουφ γκάρντεν της Μεγάλης Βρετανίας!!! Α α α α α θα σε μαλώσω!!( Βουτσάς μουστάκια, από τον Ξυπόλητο Πρίγκηψ!!!)
    Μάκια μούκια ξανθιώ μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ, ο Ζήκος κολλάει παντού λέμε! Η φωτό της πρωθυπουργάρας άπαιχτη! Σου έχω κι άλλο άσμα: "Μπες μες στο καμπριολέ, πάμε για κάνα καφέ"!! Αχαχα! Καλημέρα, σε φιλώ γλυκά!

      Διαγραφή
  8. Φυσικά και δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ, αφού είμαστε στα τέσσερα και τον καρτερούμε, του καθόμαστε κανονικότατα! Σε φιλώ όμορφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ...ροζ μου το έκανες το ποστ και μας βλέπουν και ανήλικα!! Στη ζώνη "5-15" σκίζω! Αχαχα! Φιλιά πολλά Ειρηνάρα μου!

      Διαγραφή
  9. Α! Joanoula δεν είσαι καθόλου καλά πληροφορημένη, ο Antoine (για τους Γαλλομαθείς, Αντώνης) πήγαινε με τα πόδια στο Χίλτον για να μη κινήσει υποψίες στη φρουρά του, εκεί θα συναντούσε τάχα μου κάποιον υψηλό προσκεκλημένο, που στη πραγματικότητα ήταν μια φίλη της "αποτέτοιας" του Ολάντ, δλδ πεσκεσάκι... Τι, μόνο μιράζ θα μας "χαρίζουν" οι Γάλλοι και μόνο αυτοί διαθέτουν γαμίκους προέδρους; έχουμε και εμείς, ψηλότερους και ομορφότερους!
    ΑΦιλάκια καλό Σαββατιάτικο βραδάκι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανόνισε εσύ, να μας τραβήξουν καμιά μήνυση για ψευδή είδηση και συκοφαντία, να σαπίσουμε στης φυλακής τα σίδερα! (ψηλότερους...κι ομορφότερους....περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα Στεφανία μου! εξάλλου, η ομορφιά είναι υποκειμενική, ρώτα και τη Βαλερί!!) Καλημέρα και καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  10. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πολύ γελάω με αυτή την ανάρτηση!! Είναι που χρησιμοποίησες τόσα από τα παλιά και μάλιστα για έναν τέτοιο άνδρα, δεν εξηγείται!! Χαχαχα!
    Για τον άνδρα... που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ!... τι να πω;!
    Κρίμα που δεν τον είδα και εγώ στο δρόμο ψες, όχι για να του εκφράσω τον πόνο μου για την ανεργία, μα για να του εκφράσω πόσο απογοητευμένη είμαι ρίχνοντας του γιαούρτια και ντομάτες!
    Φιλάκια Πετρούλα μου! Καλό Σαββατόβραδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ δεν ξέρω τίποτα, η φωτογραφία τα έφταιξε όλα! Φιλιά και καλή Κυριακή περιστεράκι μου! :)

      Διαγραφή
  11. Αχ!!! δεν ήθελα τίποτε άλλο Πετρινάκι μου να έμπαινα μια φορά μέσα στον εγκέφαλό του να δω τι έχει μέσα..!!!! αν είναι άδειο ... που είναι.. δεν χωράει αμφιβολία... αφού δεν προσπαθεί πολύ .. για να μας φέρει στα άκρα.....αντε βρέ ... φιλάκιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ Ρουλάκι, είπαμε να είσαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, αλλά εσύ το παρατραβάς ρε μάνα μου! Μας έχουν πουλήσει χαρά μου και τώρα μας γλεντάνε κανονικά! Πότε θα το καταλάβουμε αλήθεια, μπας και πάμε παραπέρα; Πολλά φιλιά και καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  12. Αχ αυτή η δεκαετία........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπήρξε η δεκαετία της.....φωτογένειας, αν και η φωτό είναι του 2003 (είδες κοινά τελικά;;) Καλημέρα και καλή Κυριακή φίλε Ηλιογράφε!

      Διαγραφή
  13. Είναι τόσο γελοία και η είδηση και το θέαμα και τόσο επιτυχημένη η παρουσίαση που δεν ξέρω με τι να πρωτογελασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ο,τι κι αν πρωτογελάσεις, γελάει καλύτερα όποιος έχει και μια κάμπριο! Καλημέρα, φιλιά πολλά! :))

      Διαγραφή
  14. Να μη το ξέρω … να μη το ξέρω…
    Να πάω κι εγώ να στηθώ όξω από το Χίλτον να δω εκ του σύνεγγυς τον λαοπρόβλητο ηγέτη.

    Ήθελα να ‘ξερα πως διάολε τον αναγνώρισαν 10 η ώρα το βράδυ! Απ’ την κολόνια; Όλοι περπατούν με σκυμμένο κεφάλι και δεν δίνουν σημασία ούτε σε αιμόφυρτο. Ρε, μπας και είχαν στήσει κομπάρσους στο δρόμο για να τραβάνε πλάνα; [Conspiracy Theories…]

    Λοιπόν, ας αφήσουμε τη γκρίνια και ας ψάξουμε να μάθουμε το νέο δρομολόγιο του πρωθυπουργού μας. Την επόμενη φορά να πάμε να του δώσουμε από ένα ζευγάρι ζωγραφιστά @@@.

    Στη φωτογραφία με τον χαμογελαστό Αντώνη που μας κοιτάζει κεφάτος να προσθέσεις ένα συννεφάκι: "να δεις τι σου’χω για μετά".
    Εδώ και χρόνια μας τον ετοίμαζαν, όπως και τον προηγούμενο και τον πιο προηγούμενο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί;; Είδες εσύ πουθενά κανένα πλάνο;; Εγώ δεν ξέρω να φτιάχνω "συννεφάκια", τα δικά σου όμως στολίζουν από χθες τη σελίδα μου (.....κοίτα θτο βάθοθ!!) Το θέμα είναι ότι μάλλον μας ετοιμάζουν και τον επόμενο και τον μεθεπόμενο... Καλημερούδια!

      Διαγραφή
  15. Κάνει προόδους το παιδί...και στην Καλαμάτα που πήγε μια βροχερή ημέρα κρατούσε μόνος του την ομπρέλα!!!! μεγάλο κατόρθωμα το οποίο οι "δημοσιογράφοι" το τόνισαν δεόντως.
    Να δούμε τι άλλο θα κάνει...εκτός από το να μας ξεπουλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατούσε μόνος του την ομπρέλα;;;;;;;;;;;;;;
      Παιδιά, ψάξτε τα εκλογικά σας βιβλιάρια!!!
      Καλημέρα Ελένη μου και καλή Κυριακή! :))

      Διαγραφή
  16. Γελάω με το σχόλιο του Πέτρου... Να'σαι καλά ρε Ακυβέρνητε!
    Πού τη θυμήθηκες ρε θηρίο τη διαφήμιση; Ταιριάζει γάντι!
    Ευτυχώς που διαβάζω καμιά (τέτοια) είδηση απ' τις αναρτήσεις σου. Χαμπάρι δεν θα' παιρνα απ' την περιφορά του Επιταφίου στο Χίλτον...
    Ευτυχώς έβαλες λίγο Ζήκο και ... γίναμε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα :-)
    Φιλιά πολλά Πετρο-Ρεπόρτερ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα για τα σχόλια του Πέτρου κάνω κι εγώ τις αναρτήσεις!!
      Τι να κάνουμε Μαρία μου, περιμένουμε και το "προσεχώς καλύτερα" του αιώνιου Ζήκου μας! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  17. Χριστέ μου πόσο γελοίος ήταν και πόσο γελοίος παρέμεινε!
    Δεν αλλάζει ο ανθρωπος παιδί μου!
    Κι λέω γελοίος γιατί υποσχέθηκα στον εαυτό μου να βρίζω λιγότερο αλλά και εσύ βρε παιδί μου δεν βοηθάς!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να φανταστείς πως υπήρξα κόσμια!!
      Καλημέρα Ελενάρα και πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  18. Τσκ τσκ κακολογείς τον πρωθυπουργό μας και μάλιστα μία μέρα μετά την ονομαστική του εορτή; Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ :p

    Kalhn;yxta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω και πολύ θράσος, το καταλαβαίνω κι από μόνη μου!! Kalhmera kai kalh Kyriakh! :))

      Διαγραφή
  19. Πολύ απόλαυσα την ανάρτησή σου Πέτρα μου αλλά και τα παραπάνω σχόλια!!!!!!!
    Δυστυχώς δεν αξίζει ούτε μελάνι να ξοδεύουμε για δαύτους!!!!!!!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό με το μελάνι είναι ότι δεν...πιάνει πουθενά!!! Καλημέρα, σε φιλώ Silena μου! :)

      Διαγραφή
  20. Σου έχω το απόλυτο σάουντρακ για το ρεπορτάζ...
    http://www.youtube.com/watch?v=skpijZaWktk

    Φιλάκιααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου έχω το απόλυτα γελοίο τραγουδάκι για την "απόλυτη" αυτή φωτογραφία:
      http://www.youtube.com/watch?v=DuPxUEw5p3A
      (τι να σου κάνω που δεν το βρήκα από την ταινία!)

      Διαγραφή
  21. Χαχαχα! Γεια σου, Πέτρα, λεβεντιά!
    Πάντως ήταν από τότε βαψομαλλιάς, ε; Ποιος να μας τό'λεγε πως, δέκα χρόνια μετά, θα μας κατσικωνόταν!
    (Τι έγινε; Έχασα το προφίλ μου πάλι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, με τόσο αστραφτερό και εκθαμβωτικό χαμόγελο (που όλα τα κάνει αόρατα!) και που εμφανίστηκε το σχόλιο σου, να είσαι και ευχαριστημένος!! Μάλλον αυτός το ήξερε ότι θα μας κατσικωνόταν μια μέρα, εξού και τα εξώφυλλα! Καλημέρα φίλε μου και καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  22. Το παιδι..Ειναι οργανο..
    Και το μπουζουκι επισης...!!
    Απο το μαθημα "λογικης" του Λυκειου ΤΟΤΕ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ίδια "λογική" ισχύει ακόμα.....! Καλημέρα Μαχαίρη και καλή Κυριακή!

      Διαγραφή
  23. Δε χρειάζεται να προσπαθήσει καθόλου ο συγκεκριμένος...προσπαθούμε εμείς (σε όλα τα επίπεδα) και είναι αρκετό!
    Αυτός όλα έτοιμα τα βρίσκει...σάμπως θα πεινάσει και ποτέ?...εμάς θα πεθάνει!
    Περπατάει κιόλας ε?....μπράβο μπράβο το παλικάρι...εύχομαι γρήγορα να αρχίσει και το τρέξιμο για να......γλιτώσει!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον και το τρέξιμο πρέπει να το επωμιστούμε εμείς για να γλυτώσουμε από δαύτους!

      Διαγραφή
  24. Τέλειο κείμενο, Πέτρα μου.
    Και παρόλο που δεν ασχολούμαι και πολύ ενεργά με την πολιτική, μ'έβαλες σε πολλές σκέψεις.

    Καλή συνέχεια εύχομαι. Να είσαι υγιής και να χαμογελάς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα σε έβαλα σε σκέψεις εγώ, βγήκε κάτι θετικό, καθώς "το πρόσωπο" δεν εμπνέει! Χαχα! Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  25. Α ρε Αντωνάκη τι μας έχεις κάνει...όχι μόνο αυτός όμως να λέμε και του στραβού το δίκιο! Είναι νομίζω άλλοι 299 και κάτι ψιλά ξένα νομίσματα!
    Δε βγάζεις άκρη δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι και μερικά εκατομμύρια ψηφοφόροι τους, για να μην ξεχνιόμαστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο! Και κάτι δε μου έβγαινε στα μαθηματικά χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ γιατί είμαι εδώ(....την τύφλα μου μέσα;;) !!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.