Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Η Φωτογραφία Της Εβδομάδας: Η Συντριβή Της Λογικής...


Τέσσερις μέρες τώρα αγνοείται η τύχη ενός Boeing 777, που αν δεν απατώμαι, είναι ίσως το πιο μεγάλο και ασφαλές μοντέλο της Boeing. Μ' αυτόν τον τύπο αεροσκάφους είχα ταξιδέψει το καλοκαίρι για Ταϊλάνδη. Το μέγεθος και μόνο αυτού του αεροπλάνου, σου "εξασφαλίζει" ένα αίσθημα σιγουριάς. Αυτό ισχύει προφανώς με τους επιβάτες που δεν φοβούνται τα αεροπλάνα.

Εκείνοι που φοβούνται, δε νιώθουν ασφάλεια σε κανενός τύπου αεροσκάφος. Ακόμα όμως και για εκείνους που δεν έχουν τέτοιες φοβίες, αναπόφευκτα -έστω και ασυνείδητα- ενεργοποιείται ο φόβος. Εκείνο που ενεργοποιεί κυρίως τον φόβο και την ανησυχία, είναι οι αναταράξεις. Είναι ένα "κομμάτι" της πτήσης που σπανίως "γλιτώνει" ο επιβάτης, καθώς, σχεδόν πάντα, το αεροπλά
νο "πέφτει" σε κενά αέρος και δέχεται κάποιους κραδασμούς, που συνειρμικά ξυπνά ο φόβος.

Οι πραγματικά ειδικοί αυτές τις μέρες, αναφέρουν ότι, αυτός ο τύπος αεροπλάνου, έχει τέτοιες προδιαγραφές κατασκευής, ώστε να ανταπεξέλθει ακόμα και στην ισχυρότερη καταιγίδα. Όπως και να έχει, εδώ και τέσσερα 24ωρα αγνοούνται 239 ανθρώπινες ψυχές κι αυτό είναι θρίλερ.

Έχουν εξεταστεί όλα τα πιθανά και απίθανα σενάρια, εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη εκατοντάδες επιχειρήσεις, από αέρος και θάλασσας για τον εντοπισμό του αεροπλάνου, ειδικοί μιλούν για παν λογικό ή παράλογο ενδεχόμενο και υπάρχουν και οι γραφικοί, που πουλάνε!
Πουλάνε φύλλα με κάθε χρήσιμη και κυρίως άχρηστη πληροφορία, πουλάνε τηλεθέαση, αφού έχουν "ξεθάψει" όλα τα αεροπορικά δυστυχήματα των 2 τελευταίων αιώνων (!) πουλάνε την "είδηση της εβδομάδας", γιατί αυτή τραβάει την προσοχή αφενός κι αφετέρου ξεχνιούνται τόσες άλλες! Μπροστά στην τηλεθέαση, αλλά και τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, τύφλα να 'χουν οι ευαισθησίες του κάθε τυχάρπαστου δημοσιοκαφρίσκου. Σιγά το πράγμα!

Για να επανέλθουμε στην αληθινή ζωή, υπάρχουν 239 οικογένειες ανά τον κόσμο, που "ζουν" με κομμένη την ανάσα, εδώ και μερικές μέρες. Οι στιγμές τούς φαίνονται αιώνες, η ψυχολογία τους περνά από όλα τα στάδια, ο,τι κι αν έχει συμβεί, προφανώς και έχουν χάσει για πάντα τους δικούς τους ανθρώπους κι αυτό δεν αντέχεται. Παρόλα αυτά το αεροπλάνο εξακολουθεί να αποτελεί μακράν, το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο στον κόσμο. Το αποδεικνύουν όλες οι στατιστικές. Ας προσ-ευχηθούμε για ένα πράγμα τουλάχιστον: ας μην υπέφεραν οι 239 ψυχές.
____________________________________________
Για τον Στέφανο καταθέτουμε #

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΧΟΝΙΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
IBAN:  GR9201714420006442122811977
swift-bic ΠΕΙΡΑΩΣ: PIRBGRAA
______________________________________________
__________ Foto _ "o pio pistos filos tou skylou" ________

44 σχόλια:

  1. Τι να πω, είναι πραγματικά πρωτάκουστο αυτό που συμβαίνει και το χειρότερο είναι πως βασανίζονται τόσες οικογένειες...!
    Όσο για αυτούς που θα πούλαγαν και τη μάνα τους...χαίρομαι απλά θα πω που έχω βγάλει από τη ζωή μου τις ειδήσεις και την ενημέρωση τέτοιου τύπου...
    Τα φιλιά μου Πέτρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εξακολουθούν να βασανίζονται, αν είναι δυνατόν! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Δεν θέλω ούτε καννα σκεφτώ πως νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι που έχασαν τους δικούς τους.
    Και όλη αυτή η αμφιβολία απλά κάνει χειρότερη όλη αυτή την ψυχολογία.
    Το αεροπλάνο το αγαπώ και δεν μπορεί να σκεφτόμαστε ότι επειδή γίνονται τέτοια πράγματα δεν θα ξαναμπούμε.
    Αν ήταν έτσι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αυτοκίνητα στον κόσμο πια με τόσα που γόνονται στους δρόμους κάθε μέρα.
    Κουράγιο να δίνει ο Θεός σε αυτούς τους ανθρώπους.
    Πολλά φιλιά πετροκόριτσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δε λέει κανείς πόσες πτήσεις γίνονται αυτές τις μέρες και είναι ασφαλείς;;
      Μόνο στην Ευρώπη γίνονται λέει καθημερινά 30.000 (-ασφαλείς!-) πτήσεις!!! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Γμτ!! Κρίμα γι' αυτούς τους ανθρώπους, κρίμα για τις οικογένειές τους.
    Όσο για τους δημοσιοκαφρίσκους (respect, βρε κουμπαρόνι) ένα λέω: πάλι καλά που έχω κόψει την τηλεόραση, γιατί θα μου ανέβαζαν 800 την πίεση, οι τσαρλατάνοι.

    *Θαυμάζω τον τρόπο που μπορείς να πλέκεις αριστοτεχνικά διάφορα μεταξύ τους --ήθελα να σου το πω από καιρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλησα για κάτι άλλο εδώ εκτός από τα αεροπλάνα;; Που να θυμάμαι! Ένα (ξανθό) μυαλό, χειμώνα, καλοκαίρι! Φιλάκια κουμπαρόνι!

      Διαγραφή
  4. Αυτοί οι άμοιρη συγγενείς βιώνουν έναν διπλό κι αργό θάνατο.
    Απ' τη μια η απώλεια μιας ζωής κι απ' την άλλη η άγνοια του πως και γιατί?
    Πόσο τραγικό αλήθεια είναι όλο αυτό!
    Τόσα μέτρα έναντι τρομοκρατικών επιθέσεων έχουν πάρει, τι στο καλό πήγε στραβά σ' αυτή τη πτήση?
    Όσο για τ' "αρπαχτικά" της δημοσιογραφίας, ανέκαθεν αυτό έκαναν.
    Αν και δεν βλέπω T.V. εδώ και χρόνια, το youtube φροντίζει να μας ενημερώνει με διάφορα videos των ειδήσεων κι όλο κάτι βλακείες βλέπω!
    Να είσαι καλά Πέτρα μου και καλή συνέχεια! Τα φιλιά μου!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως υπάρχουν (δυστυχώς) μερικά περιστατικά ακόμα αεροπορικών τραγωδιών που βρέθηκαν μετά από αρκετά χρόνια τα συντρίμμια (και μόνο....) ή δεν βρέθηκε τίποτα.... Φιλάκια Κατερινάκι μου! :)

      Διαγραφή
  5. Πέτρα μου έτυχε να ακούσω και εγώ κάποια στιγμή για τα αεροπορικά δυστυχήματα του παρελθόντος και τους άρχισα στις βρισιές...δεν υποφέρονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όσο δεν βρίσκεται το αεροπλάνο, τόσο και ξεθάβουν τα παλιά ανά τον πλανήτη!! Φιλάκια Ελένη μου!

      Διαγραφή
  6. Από τα ελάχιστα που έχουν μαθευτεί (εννοώ σοβαρά) είναι πως το αεροσκάφος ανέβηκε από τα 35.000 στα 37.000 πόδια. Συνεπώς δεν τίθεται θέμα καταιγίδας. Άλλωστε έχουν αποκλείσει να έφταιξαν οι καιρικές συνθήκες γιατί ήταν οι ιδανικές.

    Η επικαιρότητα είναι κάτι μυστήριο και γελοίο μαζί. Εναλλάσσεται με απίστευτες ταχύτητες και ο σχολιασμός της πολλές φορές ξεπερνάει το μέτρο.
    Με τα τρομοδελτία δεν ασχολείται κανείς. Ένα λόγο θα είχαν οι συγγενείς των αγνοουμένων που προσπαθούν να στηρίξουν τις ελπίδες του στο οτιδήποτε, αλλά αποκλείω να παρακολουθούν Ευαγγελάτο και Τρέμη. Αν και δεν είναι μόνο αυτοί. Σε όλον τον πλανήτη οι «ειδικοί» επιδίδονται σε διαγωνισμό …εξυπνάδας.

    Και ένας μπέμπης θα καταλάβαινε πως μετά από 4 και πλέον 24ωρα οι ελπίδες έχουν πλέον χαθεί. Το μόνο που καταφέρνουν όλοι αυτοί οι αστείοι είναι στον πόνο να προσθέτουν και νεύρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά, καταφέρνουν και γεμίζουν τα τρομοδελτία, γιατί αλλιώς, με τι θα μας έκαναν το μυαλό κουρκούτι;;

      Διαγραφή
  7. Κρίμα στους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους!!! Αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο είναι όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η τηλεθέαση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι να κατασκευαστεί η επόμενη είδηση, θα μας μιλούν μόνο για αεροπορικές τραγωδίες....

      Διαγραφή
  8. Βρε στο μυαλό μου είσαι! Ό,τι είχα σκεφτεί όλη μέρα σχετικά με την είδηση έγραψες. Ειδικά με τα ανάλογα περιστατικά που ξέθαψαν από το αρχείο!
    Είναι παράλογο όλο αυτό που συμβαίνει με τα μέσα ενημέρωσης που μόνο ενημέρωσης δεν είναι τελικά!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ωρέ το λες αυτό;; Ξεχνάς πόσες φορές έχουμε σχεδόν παραπλήσιο θέμα;;

      Διαγραφή
  9. Αμ αυτό πάλι τι σου λέει;;; Αν είναι δυνατόν... Κι εγώ τα τρέμω τα αεροπλάνα. Σήμερα που είδα κι ειδήσεις η καταστροφή προσωποποιημένη.. Παλιά αεροπορικά δυστυχήματα, να κλαίνε οι συγγενείς, μάγοι με πεπόνια να ψάχνουν το αεροπλάνο και βίντεο με τον πιλότο και αεροσυνοδούς α λα Εμμανουέλλα.... Μάλλον είναι αδύνατον να μην έχει συμβεί το μοιραίο, αλλά τουλάχιστον ας βρεθεί να ταφούν οι άνθρωποι όπως πρέπει. Κρίμα και ντροπή και στα μμε..
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σου κρύβω πως όταν έγραφα αυτή την ανάρτηση, ΜΟΝΟ εσένα σκεφτόμουν και έλεγα, θα το δει και θα αγριευτεί το καημένο μου το συμπεθερόνι....

      Διαγραφή
  10. "...υπάρχουν 239 οικογένειες ανά τον κόσμο, που "ζουν" με κομμένη την ανάσα, εδώ και μερικές μέρες."
    κρατώ αυτό και απλά προσεύχομαι...για όλους!

    καλό ξημέρωμα Πετροκόριτσο μου

    φιλί γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι άλλο έχει αξία πια, πέρα από αυτό; Έτσι δεν είναι;;... Φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Τρέμω και μόνο στη σκέψη ότι θα μπω σε αεροπλάνο!!!!! Έχω ακυρώσει ένα σωρό ταξίδια επειδή το προηγούμενο βράδυ ονειρευόμουν ότι θα πέσει!!!! Φυσικά έχεις δίκιο Πέτρα μου, ο φόβος δημιουργήθηκε όταν στην επιστροφή από την 7ήμερη (πριν πολλά χρόνια) πέσαμε σε τέτοια κενά αέρος που είχαμε μείνει με κομμένη την ανάσα!!!!!
    Στεναχωριέμαι με τους συγγενείς των θυμάτων που καλά καλά δεν ξέρουν αν πρέπει να θρηνήσουν για τους αγαπημένους τους ή να κρατήσουν άσβηστη την ελπίδα να βρεθούν ζωντανοί!!!!
    Καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, πρέπει να βρεις τρόπο να την αποβάλλεις αυτή τη φοβία σου, είναι κρίμα να μην ταξιδεύεις αεροπορικώς, επειδή "έπεσες" μια φορά σε κενά αέρος... Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  12. Η CIA βρήκε τη λύση: ο πιλότος αυτοκτόνησε!

    (το τι μαλακία θα ακούσουμε ακόμη, μέχρι να αναγκαστούν να παραδεχτούν πως το ρίξανε, δε λέγεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλιά υπήρχε και το σχετικό ανέκδοτο ξέρεις...!
      Απροπό, όταν έπεσε το ΗΛΙΟΣ στο Γραμματικό Αττικής, ακόμα δεν μας είπαν πως το...."κατάφερε" και κατέπεσε σε μη κατοικημένη περιοχή...

      Διαγραφή
  13. Κάθε φορά που ένα εντυπωσιακό δυστύχημα γίνεται πρώτη είδηση, η πληγή αυτών που έχουν βιώσει την απώλεια αγαπημένου τους από δυστύχημα, ανοίγει ξανά. Και σωστά επισημαίνεις, αγαπητή μου Joan, την επιμονή τών καναλιών σε περιττές λεπτομέρειες και στην επανάληψη, με μόνο σκοπό την τηλεθέαση, που εκτός από την υποβάθμιση σοβαρών ειδήσεων, μπαίνοντας στα σπίτια ρίχνουν αλάτι στην πληγή των παθόντων. Εύχομαι μια ήσυχη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε Άρη, αλλά μη σου πω πως, ΑΥΤΟ ακριβώς, λειτουργεί ως....αφροδισιακό (!) για τον κάθε δημοσιοκαφράκο! Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  14. Καλημερα ξανθια!Δεν ξερω γιατι δεν μπορεις....σχολιασαν και καποιοι που δεν ειναι μελη ,ειναι δημοσια η ανάρτηση..αν θες γινε μελος ,συμφωνα με της οδηγιες εγγραφης που θα δεις ,να δουμε τι θα γινει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το εφτιαξα ,μπορεις να σχολιασεις χωρις να γινεις μελος!να δω εγω πότε θα σε διαβασω που πάλευα απο το πρωί μ'αυτο...τωρα τρεχω για τα παιδια...φιλια!

      Διαγραφή
    2. Το είδες ότι κατάφερα να σχολιάσω και μου απέμεινε (μόνο) να γραφτώ και ως μέλος! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  15. Καλημέρα Πετροκόριτσο.

    Σημερα ειχα στο νου να κανω αναρτηση για το συγκεκριμενο περιστατικο αλλά αφου μου εδωσες τη δυνατοτητα να πω εδω την αποψη μου, θα στην αφησω εδω. :)

    Εχθες το απογευμα σιδερωνα και επειδη ηθελα να νοιωθω παρεα στη δυσκολη αυτη δουλεια, ανοιξα την τηλεοραση και εβαλα τις ειδησεις.

    Ερώτηση παρουσιαστή κεντρικων ειδήσεων σε εμπειρογνόμωνα καλεσμένο:
    "Πού θα βάζατε όλα τα λεφτά σας; Εάν στοιχηματίζατε για το πού βρίσκεται το αεροπλάνο, πού θα βάζατε τα λεφτά σας;"


    Να ξεράσω τώρα ή αυριο;;;;

    Μιλαμε εχουν ξεφτιλησει το θεμα εντελως. Εχθες δειχνανε φωτο με οργια σε πιλοτηρια και αλλα πολλα. Τι να πει κανεις....

    Εγω παντως πιστευω αυτο που ειπε ο εμπειρογνομωνας εχθες. Ειπε το εξης:
    "Αν μας αφησουν οι μυστικες υπηρεσιας να μαθουμε τι απεγινε στο αεροπλανο, θα μαθουμε, αλλιως οχι"!

    Τοσοι δορυφοροι εκει πανω και δεν ειδαν τιποτα;; Σιγα!
    Παντως μπορει να εχει πεσει και σε στερια...

    Αυτα απο μενα! Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πού θα βάζατε όλα τα λεφτά σας; Εάν στοιχηματίζατε για το πού βρίσκεται το αεροπλάνο, πού θα βάζατε τα λεφτά σας;";;; Ε, πλάκα κάνεις! Τα άτομα δεν υπάρχουν μιλάμε! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  16. Καλημέρα Πετράδι μου
    Τα αεροπλάνα με φοβίζουν
    κι ελάχιστα έχω ταξιδέψει με αυτά!!!!
    Τα ατυχήματα συγκλονίζουν για τον λόγο
    πως πάντα ο αριθμός των θυμάτων είναι μεγάλος!!!
    Αυτό το αναπότρεπτο αν συμβεί κάτι μου
    κόβει τα γόνατα!!!


    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως κι εγώ -αν και έχω φοβηθεί κάποιες φορές- έχω ξαναταξιδέψει, γιατί το αεροπλάνο είναι συναρπαστικό και -για μένα- είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη... Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  17. Κάτι τέτοιες μέρες πολύ χαίρομαι που ΔΕΝ βλέπω τηλεόραση !!! Καλή σου μέρα Πετραδάκι ! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ, και για τις υπόλοιπες μέρες το ίδιο (πρέπει να ) ισχύει! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Ειναι τραγικο το οτι χρησιμοποιουν ενα τετοιο γεγονος για να βγαλουν στην φορα οτι θυμηθουν απο τα παλια.
    Τι να πει κανεις...Αναισθησια στο φουλ..
    Εγω παντως φοβαμαι πολυ τα αεροπλανα αν και λατρευω να ταξιδευω.
    Μονο και μονο το αισθημα πως βρισκομαι στον αερα με τρομαζει,.
    Ισως γιατι εχω στο μυαλο μου το τοτε αεροπορικο δυστύχημα της Ηλιος που με ταρανουνησε φοβερα..
    Ευχομαι κουραγιο στις οικογενειες του καθενος και μακαρι συντομα να δουμε καποιο θετικο σημαδι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, να ξαναπούμε πως το αεροπλάνο παραμένει το πιο ασφαλές μέσο, μακράν.... Κοίτα να το παλέψεις καλό μου και να ξεπεράσεις τη φοβία σου.. Φιλούθκια!

      Διαγραφή
    2. ποτε δεν καταλαβα γιατι..ποσο ασφαλες ειναι να βρισκεται καποιος στον αερα? αν γινει κατι..αμεσως πεφτει και πεθαινεις απο το υψομετρο και μονο ... τουλαχιστο στη γη αν χτυπησεις με αυτοκινητο θα ρθει καπιος να σε σωσει...

      Διαγραφή
  19. Πραγματικά ούτε καρφίτσα να ήταν και το ψάχνουν τόσες μέρες.. Εγώ δεν έχει τύχει να μπω σε 777, διάβασα όμως ότι στα σχεδόν 20 χρόνια που πετούσε μόλις πέρυσι έγινε το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα με τέτοιο αεροπλάνο, με εξαίρεση έναν υπάλληλο που πέθανε από πυρκαγιά κατά τον ανεφοδιασμό.. Και τώρα έγινε αυτό, δεν ξέρω τι να πω..

    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται ότι συμβαίνουν και ατυχήματα...
      Όπως είπε και κάποιος πιλότος, "δεν είμαστε Θεοί εμείς οι άνθρωποι".. Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  20. Αυτό κι αν είναι μυστήριο Πέτρα μου!!! Μα έτσι δε γίνεται πάντα άλλωστε? Συμβαίνει κάτι σοβαρό, και οι δημοσιογράφοι αυτό που κάνουν είναι να παίζουν με τον πόνο των άλλων, να ξεθάβουν, να αναμασάνε κ.ο.κ. Και όλα αυτά σε στιγμές κρίσιμες, βλέπε Ουκρανία.. Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρέμω πάντως, ποια θα είναι η επόμενη (τρομο)είδηση.... Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  21. Τι να πω, χωρίς να χάσω την ψυχραιμία μου με τα κανάλια?
    Κρίμα για τον κόσμο μόνο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα να πάνε Μαρία μου...
      Κι αυτός ο Θεός δε λέει να βάλει το χέρι του (για το καλό....) Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.