Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Πόσο ντρέπομαι να είμαι το θήραμα ενός φτηνιάρη τυχοδιώκτη...


Ξανατελείωσε το διάλειμμα παιδιά! Κι όποιος δεν μπορεί με το έμπα της εβδομάδας να διαβά
ζει δυσάρεστα πράγματα και να χαλιέται, τη βόλτα του! Μας φάγανε οι αργίες που έφυγαν, οι αργίες που ήρθαν, οι αργίες που θα έρθουν. Μας έφαγαν οι Απόκριες, το Πάσχα, το καλοκαίρι.

Εδώ καίγεται ο κώλος μας μάγκες. Πόσο ακόμα θα κάνουμε ότι δεν το βλέπουμε; Ο φτηνιάρης τύπος, μας αφαιρεί τη ζωή λίγο-λίγο κάθε μέρα, εμείς θα του τη χαρίζουμε, έτσι στην ψύχρα;; Εντάξει, και ποιος χέστηκε για τον ΕΟΠΥΥ-πρώην ΙΚΑ που έκλεισε και πετάχτηκαν στην απέ-
ξω σαν τη μύγα από το ζυμάρι, 10.000 εργαζόμενοι; Για το δόλιο το λαό δεν νοιαζόμαστε καν;

Για όλους εκείνους τους πολίτες, Γ' και Δ' και Ω' κατηγορίας μη σου πω, δεν έχουμε κανένα λόγο; Καμία διαμαρτυρία;; Καμία αντίσταση;; Ας ξαναπέσω λοιπόν από τα σύννεφα, αφού ο υπουργός, που στη θητεία του μας βγάζει το "χτικιό", εξακολουθεί να λιντζάρει την αξιοπρέπεια μας κι εμείς καθόμαστε και....παρηγορούμε ο ένας τον άλλον: "έχεις δίκιο, αλλά άιντε βρες το"!

Μας εμπαίζουν μέσα στη μούρη μας 5-10 βολεμένοι συστημικοί υπουργοί και βουλευτές, που η ζωή τους περνά μέσα στο γκλάμουρ και στη χλίδα κι εμείς ρε πούστη δεν αντιδράμε καν;; Εννοείται ότι μιλώ τόσην ώρα για τον γνωστό-άγνωστο υπουργό του Καρκίνου μας, αλλά δεν ξεχνώ και την έπαρση του Γιακουμάτου, που βγήκε μια μέρα στην τηλεόραση, εκβίασε καλά-καλά κάποιους ομοίους του ότι πήραν τη γυναίκα του στα καλά του καθουμένου (!) και την πήγαν μέσα για χρέη και παράλληλα, με εκείνο το γνωστό πεζοδρομιακό ύφος, έδωσε και μια χείρα βοηθείας στον "συναγωνιστή"-μη χέσω-υπουργό Καρκίνου, λέγοντας: "καλά έκαναν και έβαλαν τα 25 ευρώ είσοδο στα νοσοκομεία, για να σταματήσει επιτέλους όποιος περνά απέξω από ένα νοσοκομείο να μπαίνει μέσα για πλάκα"!!!!!!!!!!!!!!! Για την πλάκα τους μας έχουν φίλε!
 Και "αγνοώντας" κοτζάμ Γιακουμάτο, δεν έβαλαν 25 ευρώ είσοδο στα νοσοκομεία. Μας "έσωσαν" αυξάνοντας το πακέτο τα τσιγάρα 10 λεπτά! Νιώθω ήδη καλύτερα!

Μας απομυζούν και μας λεηλατούν στην ψύχρα κι εμείς πετάμε αετό, μη χάσουμε το έθιμο! Και για το ήθος που χάσαμε χαρίζοντας το, δεν ανοίγει ούτε ρουθούνι; Ξεχειλίζει η οργή μου (και) σήμερα, αφού άλλη μια μούντζα ευρώ θα δίνουμε για να περνάμε την (κλειστή) πύλη του ΠΕΔΥ. Και έλεος πια: *ΠΕΔΥ θα είναι ο ΕΟΠΥΥ πρώην ΙΚΑ! Πόσο θέλουμε ακόμα για να το μάθουμε;;; Μια ακόμα απόδειξη πως οδηγούμαστε προς ιδιωτικοποίηση της Υγείας 
αφού η διαφορά είναι ανύπαρκτη και το κράτος-νταβατζής μάς βάζει να πληρώσουμε για άλλη μια φορά! Σημείωση: το 90% των Ελλήνων πολιτών ήταν στο πρώην ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ νυν ΠΕΔΥ!
Υ.Γ Ο ΕΟΠΥΥ έδωσε μια νέα αστική τηλεφωνική γραμμή για όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να "πέσει" και να μην λειτουργεί! Πόσο γελοία και φαιδρή χώρα Θεέ μου!

Τετάρτη 5/3/2014: Ο Άδωνις είπε στην εκπομπή του Παπαδάκη για μια 80χρονη που συνέλαβαν στη Χαλκίδα για χρέος 900 ευρώ προς το ΤΕΒΕ, "Τι θέλετε κύριε Παπαδάκη, να μη κυνηγάει το κράτος αυτούς που του χρωστάνε;";;; Έτσι μια γυναίκα με Αλτσχάϊμερ, 80 ετών που πριν 15 μέρες είχε κάνει τριπλό bypass, έπρεπε να συλληφθεί και να διανυκτερεύσει στα κρατητήρια της Ασφάλειας, όπου και διανυκτέρευσε! Πόσο Λαμόγια ρε!

_______________ "o pio pistos filos tou skylou" ______________________  Foto & Foto ___________

46 σχόλια:

  1. Θέλουν να εξαθλιώσουν την Υγεία και όσοι Ζήσουν να στραφούν στον ιδιωτικό τομέα (καθημερινά στις διαφημίσεις ξεφυτρώνουν νεες κάρτες ιδιωτικής περίθαλψης). Έπειτα θα ξεκοκκαλήσουν την παιδεία και ιδιαίτερα την ραχοκοκαλιά τους που είναι το Δημοτικό και απο κει πάνεκι άλλοι.....

    Άσε... εχθές τα συζητούσαμε αυτά και έχω φουντώσει. Δε νευριάζω ευκολα αλλά άμα νευριάσω αργεί να μου περάσει.
    Και έχω και τον Άδωνη να βγαινει στα καναλια να μιλάει και νευριάζω ακόμη περισσότερο. Με ενοχλεί αφάνταστα και μόνο η φάτσα του. Ειλικρινά απορώ ποιοί τον ψηφίζουν.

    Έλεος! Εχθές επάνω στην κουβέντα που είχαμε, κάποιος από τους συνομιλητές μου μου είπε κάτι πολύ σωστό σχετικά με το έλεος. Έχει πλέον χαθεί ακόμη και αυτό!


    Να εισαι καλα φιλη μου! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι διαφημίσεις για ιδιωτική περίθαλψη Κική μου, είχαν ξεκινήσει από την εποχή ακόμα που ο ΕΟΠΥΥ ήταν ανοιχτός, αλλά εμείς χαλλλαρά! Καλημέρα.

      Διαγραφή
  2. Όλος ο κόσμος τα ίδια συζητάει!Αν είναι, να μη μας κρατάνε λεφτά από το μισθό μας για ασφάλιση!Πληρώνουμε τόσα και η ανταπόδοση είναι ένα μηδέν!Και για να κάνεις κάτι πιο σημαντικό, το φακελάκι καλά κρατεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ανταπόδοση καλέ;; Εδώ έδωσαν -υποχρεωτικά!- εφάπαξ σε δημόσιους υπαλλήλους σε ομόλογα και μετά εξανεμίστηκαν! Μιλάμε για πολιτική αλητεία! Καλημέρα.

      Διαγραφή
  3. Καλημέρα Πέτρα μου
    Ο τίτλος σου τα λέει όλα. Δεν θα προσθέσω τίποτα άλλο.
    Να είσαι καλά...να είμαστε όλοι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Ελενάρα μου και να είμαστε καλά από μόνοι μας, γιατί αλλιώς.....

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Πετράδι μου
    Πόσο καλά τα τοποθετείς!!!!
    Η Υγεία και η Παιδεία θα προσθέσω
    οι τόσο νευραλγικοί τομείς για την κοινωνία
    υποβαθμίζονται συνειδητά μέχρι να ιδιωτικοποιηθούν
    εντελώς!!!!
    Σε μια τέτοια πορεία βρισκόμαστε σκοπός απώτερος
    να απολαμβάνουν μόνο οι εκλεκτοί αυτά τα αγαθά!!!
    Τι να πω μια λύση υπάρχει να αντιδράσουμε οργανωμένα
    για να τους χαλάσουμε τα σχέδια...κάτι άλλο δεν βλέπω!!!

    φιλάκι γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αντιδράμε όμως μάνα μου. Κι αυτή η νεολαία είναι ανύπαρκτη! Εντάξει, φταίνε οι γονείς, αλλά και τα παιδιά οφείλουν να κάνουν ένα βήμα μπροστά! Έλεος! Καλημέρα Ελένη μου.

      Διαγραφή
  5. Aλι και τρισαλι μας
    μη πετάξουμε τον αδιάβροχο αετό για να κρατηθεί το έθιμο;
    Και οι τιμές να ίπτανται με αερόστατο επάνω απ τα κεφάλια μας...
    Το τι πληρώνουν οι ασφαλισμένοι σε αυτά τα ταμεία το λέει κανείς;
    Ότι αν δεν πληρώσεις σε απειλούν με κατάσχεση της οικίας σου το ξέρεις;
    Και βλέπω να περνούν τα διόδια χιλιάδες αυτοκίνητα αυτό το τριήμερο,
    να εκδράμουν συν γυναιξί και τέκνοις στα χωριά και στις ραχούλες μη
    χαθεί το έθιμο και αναρωτιέμαι... βενζίνες, διόδια, μύδια, σύκα, τζάτζαλα...
    που στα κομμάτια τα βρίσκουν; Άρα η Ελλάδα έχει χρήμα με ουρά...
    με χαρταετού ουρά... γιατί λοιπόν να παραπονιέται κανείς; γιατί να
    ξεσηκωθεί...
    Που να τρέχεις τώρα με το καλαμαράκι στο στόμα;

    Βοήθειά μας... για μια ακόμα φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ο,τι είδες και η "επανάσταση" ενάντια στα διόδια τελείωσε νωρίς! Αμ, τα θέλει κι εμάς ο οργανισμός μας! Καλημέρα Λεβίνα.

      Διαγραφή
  6. Θα μου επιτρέψεις να ρίξω λίγο το επίπεδο...
    Το διάβασα στο facebook πριν μερικές μέρες, και απλά θέλω να το γράψω εδώ! (Νομίζω ταιριάζει...)
    "Η Μανωλίδου για να αποδείξει πόσο ερωτευμένη με τη μουσική, πήρε στο σπίτι της έναν... μπαγλαμά!"
    Φιλάκια, αστέρι μου και... να προσέχουμε μην αρρωστήσουμε!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. * Πόσο ερωτευμένη ΕΙΝΑΙ με τη μουσική...
      Τς! Τς! Τς! Το "είναι" μας, μας έφαγε αυτός ο άνθρωπος...

      Διαγραφή
    2. Για να.....βοηθήσω κι άλλο στην πτώση του επιπέδου (το οποίο επίπεδο είναι "πιο χαμηλό πεθαίνεις" από την στιγμή που μας κυβερνούν αδώνηδες κλπ), ο τύπος είναι επικίνδυνος, κοινώς ο μπαγλαμάς ο καημένος αδικείται.

      Διαγραφή
    3. Άσε που την τρώμε κι αυτήν στη μάπα, αφού, όποτε δεν είναι εκείνος στα κανάλια, είναι εκείνη, για να μην ησυχάζει ποτέ αυτή η δόλια η οισοφαγική μας παλινδρόμηση!

      Διαγραφή
  7. Θα ξαναπώ: καθόμαστε και τα συζητάμε εδώ και περνάει ο καιρός.......
    Πόσο επαναστάτες της @@@@ είμαστε αλήθεια! (δεν εξαιρώ τον εαυτό μου)

    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανταποδίδω τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς τα μάλα!!

      Διαγραφή
  8. Ο ανισσόροπος δεν είναι μόνος του.
    Τον έβγαλαν μπροστά λόγω χαζοχαρούμενης φάτσας, υπέρμετρης βλακείας, κομπασμού του κώλου, καρα(α)δεξιότητας, αμετροέπειας, φασίζουσας νοοτροπίας και μαλακίας που περπατάει και στάζει.
    Τα pet του πασόκ γαβγίζουν και κουνάνε που και που την ουρά τους όχι γιατί αντιδρούν με τον …ξένο, αλλά για να δείξουν πως είναι και αυτοί εκεί. Δώστε μας κανα κόκαλο (ανάθεση έργου σε κανα δικό μας, διορισμό δικού μας διοικητή σε οργανισμό, αμνήστευση των εν ενεργεία κλεφτών του κόμματος κλπ) και το βουλώνουμε αμέσως!
    Αν θέλουν (λέμε που και που καμιά μαλακία) να μην περάσει η πωλητική του συφοριασμένου ή να ανατραπεί, δεν έχουν παρά να τον καταγγείλουν δημόσια και να αποσύρουν τη στήριξη στον αρχικωλοτούμπα αρχηγό του. Να δεις τότε πόσο γρήγορα σφίγγουν τα κωλαράκια χωρίς να τρέχουμε στα γυμναστήρια.
    Ήθελα να ‘ξερα (πλάκα κάνω, εμετός μου ‘ρχεται!) τι συζητάνε στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις τους οι Σαμαροβενιζέλοι. Για την ΑΟΖ της Κύπρου; Για το σφαγιασμό στη Συρία; Για την νεοναζιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας δια χειρός ΔΝΤ, Ομπάμια και Μέρκελ; Δεν μπορούν να συνεννοηθούν - υποτίθεται - με το τάλιρο στο νέο φορέα, αυτά θα λύσουν;
    Ρε, έχουν συνεννοηθεί όλοι τους να μας κάνουν πλάκα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδικά χτες στην τηλεόραση, το άδωνι έδωσε ρεσιτάλ φασιστοειδούς συμπεριφοράς, αφού τόλμησε ο Καρύδης (αυτό το καημένο ανθρωπάκι του ΠΑΣΟΚ) να μιλήσει και παρενέβην το άδωνι και του έτριξε τα δόντια κι ο καημενούλης ο Καρύδης κατάπιε τη γλώσσα του. Φήμες λένε πως ακόμα προσπαθεί να επαναφέρει τη λαλιά του. Εμ;; Τσάμπα έγινε νομίζεις η μεταγραφή από το ακροδεξιό ΛΑΟΣ στην ακροδεξιά του Σαμαρά;;

      Διαγραφή
  9. Το πρόβλημα δεν είναι ο ένας φτηνιάρης τυχοδιώκτης (αναλώσιμος είναι κι αυτός όπως αναλώσιμοι είμαστε κι εμείς!). Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν πολλοί φτηνιάρηδες τυχοδιώκτες σε όλους τους πολιτικούς χώρους που ευχαρίστως υπηρετούν με τη δράση ή με την αδράνειά τους το νεοφιλελεύθερο σύστημα που τώρα πια απροκάλυπτα δείχνει το αδίστακτο πρόσωπό του καταπατώντας ελευθερίες δικαιώματα, δημοκρατία, όλες τις έννοιες πάνω στις οποίες υποτίθεται ότι οικοδομήθηκε ο σύγχρονος δυτικός πολιτισμός. Και ο "κυρίαρχος" λαός παλινδρομεί γιατί δεν έχει ενιαίο ιδεολογικό στίγμα. Άλλοι θεωρούν ως διαμαρτυρία την αποχή, άλλοι την ψήφο στη ΧΑ, το ΚΚΕ γεροντοκόριασε, ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για παρθενορραφή για να πετύχει ο γάμος....την ίδια στιγμή ο ουκρανικός λαός πήγε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη...τι όμορφο προδιαγράφεται το μέλλον μας!
    Έτσι το ερώτημα που μου γεννάται σ' αυτό το εσωτερικό και διεθνές πλαίσιο είναι ποιος λαός, με ποια αιτήματα και με ποιες κινήσεις μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις και προς ποια κατεύθυνση.
    Γενικά διάγω περίοδο απαισιοδοξίας και ματαιότητας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται πως υπάρχουν πολλοί φτηνιάρηδες τυχοδιώκτες (δεν το συζητώ καν), ακόμα και μέσα στο λαό, σιγά μη γίνει ξαφνικά ο λαός με φωτοστέφανο και μας φταίνε για όλα αυτοί που ψηφίζουμε! Γενικά πάντως κι εγώ διάγω περίοδο απαισιοδοξίας και ματαιότητας...

      Διαγραφή
  10. Το έγραψα και στον Πέτρο πετροκόριτσο!!
    Κικιρίκουυυυυυυ!!!!!!!
    Και το μυαλό σου είναι θολό και το δικό της πιο λειψό. Σας εθολώσαν τα λεφτά, γεια σου Φανφάρα φαφλατά.
    Κικιρικουυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αυθόρμητα μου βγαίνει όταν ακούω ή διαβάζω για Αδωνη!!!!!!!
    Καλό μήνα πετροκόριτσο περαστικά μας και να τους χαιρόμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Ελενοκόριτσο και βοήθεια μας! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  11. Έτσι, ξεσπάθωσε, Πέτρα, γιατί μου φαίνεται ότι είναι το μόνο που τελικά δείχνουμε ότι μπορούμε να κάνουμε!!!!
    Εδώ, δε γνώριζαν οι περισσότεροι, από μικρό γκάλοπ που έκανα, ότι κλείνουν τα ΙΚΑ!!!
    Μετά τι ψάχνουμε;;;
    Τα τέρατα τη δουλειά τους θα κάνουν κι εμείς θα τρωγόμαστε μεταξύ μας και θα αναζητάμε εκ των υστέρων τη ζωή, που τους επιτρέψαμε να αρπάξουν μέσα από τα χέρια μας!!!!
    Εντός και εκτός σφίγγει ο κλοιός και προβλέπεται να γίνει της κολάσεως!!!!
    Υπομονή του παραδομένου, που δεν έχει κανένα πλάνο και καμιά στρατηγική, πρέπει να δείξουμε.
    Υπομονή σκέτη, λοιπόν!!!!
    Φτου μας, να μη μας ματιάσουμε!!!!
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόση υπομονή πια;;
      Δεν σου κρύβω πως με προβληματίζει πολύ ότι πολλοί συμπολίτες μας δεν δείχνουν υπομονή, αλλά άγνοια ή και αδιαφορία. Αυτό είναι το χειρότερο νομίζω. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  12. Εκλογές έρχονται υπενθυμίζω... Ας δείξουμε έτσι την αγανάκτηση μας αλλά νομίζω πως τα ίδια ζώα θα παραμείνουμε... Εμείς φταίμε! Εμείς!
    Τους δώσαμε όλη αυτή την εξουσία και δε λέμε να το καταλάβουμε...
    Εμείς συζητάγαμε τα άλλα τα νέα..Αυτά που και το αυτοκίνητο των πωλητών των εταιριών θα θεωρείται εισόδημα και θα φορολογείται ο εργαζόμενος!
    Άκουσον άκουσον!
    Αλλά να σου πω κάτι Πέτρα μου; Και αυτό και ότι ο ΕΟΠΠΥ έγινε για να κλείσει τα λένε αναλυτικά λέξη προς λέξη τα μνημόνια!
    Αλίμονο σε αυτούς που τα ψήφισαν και τους ψήφισαν χωρίς να τα διαβάσουν...!

    Τα φιλιά μου και Καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί το λες αυτό καλέ;; Τώρα ήρθα "το ποτάμι" κι έτσι έχουμε μια ελπίδα! Αυτοί που ψήφισαν Κατερινάκι μου κοιτούσαν και κοιτούν το τομάρι τους και μόνο, οπότε είναι ικανοί να ψηφίσουν ακόμα και ηλεκτρική καρέκλα για τον λαό (αν δεν το έχουν ψηφίσει ακόμα...) Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  13. Το ΠΕΔΥ (και τι παιδί!) και αυτό θα πετσοκοπεί και θα μείνει σκέτο Π... (του που.., της που... και των χιλιάδων βολεμένων) και φυσικά της Πουλημένης κυβέρνησης...
    Αίσχος!
    Τι προτείνεις Joanoula μου, για πες και είμαι μέσα!
    Και όταν έρθουν οι εκλογές, ποιους θα ψηφίσουμε... όχι πάντως τους τωρινούς... ούτε τους προηγούμενους, ούτε τους προ-προ-προηγούμενους...

    ΑΦιλάκια τα μόνα που δεν αλλάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ τι προτείνω;; Αν και μας έχουν γραμμένους όλους ως πολίτες, εγώ εκείνο που γνώριζα ήταν ότι το ΙΚΑ δούλευε μια χαρά κι εξυπηρετούσε εκατομμύρια πολίτες. Οι λόγοι που το έκαναν ΕΟΠΥΥ, ΠΕΔΥ και δεν συμμαζεύεται, ήταν καθαρά συμφεροντολογικοί, οπότε τι να προτείνω Στεφανία;; Να μην είχαν φαληρίσει οι πούστηδες οι ξεπουλημένοι τα ασφαλιστικά ταμεία κι όλα θα ήταν αλλιώς! Τι να ψηφίσουμε;; Τους επόμενους! Καλό μεσημέρι!

      Διαγραφή
  14. Και έλεγα, καιρό είχα να δω το γνωστό κοφτερό λόγο σου! Ωραία τα λες!

    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όσο περνάει ο καιρός και συνεχίζεται η ανελέητη γενοκτονία των Ελλήνων, όλο και περισσότερο πιστεύω ότι τελικά δεν φταίνε αυτοί. Αυτοί κάνουν την δουλίτσα που τους αναθέσανε. Και την κάνουν και πολύ καλά. Εμείς φταίμε που καθόμαστε με στραβρωμένα χέρια και τους κοιτάμε να "βιάζουν" καθημερινά τα παιδιά μας. Μπορεί να ακούγεται χοντρό αλλά έτσι είναι. Σκεφτείτε με τι μισθούς θα ζούνε τα παιδιά μας αν βρουν δουλειά, σε ένα κράτος διαλυμένο με 2 ευρώ βενζίνη. Ας ξυπνήσουμε επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη καλή μου. Μόνο και μόνο για τα παιδιά μας, θα έπρεπε να είχαμε γίνει κακά σκυλιά εναντίον των μαύρων σκυλιών, αλλά σφυράμε αδιάφορα. Καλό μεσημέρι.

      Διαγραφή
  16. Πετάμε αετό, γι' αυτό.... μη μας ενοχλείς με τους προβληματισμούς σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάσου και να είχε και καλό καιρό δηλαδή!! Καλό μεσημέρι φίλε μου!

      Διαγραφή
  17. μα πιο πολύ για τον εαυτό μου ντρέπομαι.... που τους το επιτρέπω.... κομματάκι- κομματάκι τη σάρκα μου να τρώνε, το αίμα μου να πίνουν... εγώ... που κάποτε τη ζωή και τις αξίες της τις θεωρούσα αυτονόητες... ω, ναι ντρέπομαι. πόσο ντρέπομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα και η αγανάκτηση σου έχει έναν λυρισμό! Πως το κάνεις αυτό το μαγικό, μου λες;; Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  18. Σπιρτοκουτο...
    στη λυση να με υπολογιζεις.
    Δεν εχω ηγετικη ικανοτητα
    αλλα εχω διαθεση να φαω λαρυγγια.

    "Φι-φάϊ-φο-σα....ανθρωπινο αιμα μυρισα" ειπε ο γιγαντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάθεση να φάω λαρύγγια έχω κι εγώ, αν προλάβω και δεν μου φάνε το δικό μου! Καλησπεροφιλιά!

      Διαγραφή
  19. Άντε να φωνάηω κι εγώ ...να φωνάξουμε 15-20 άτομα εδώ . θα σταματήσει ο αχρείος τα ακατανόμαστα;
    Όχι δηλαδή ...το ψάχνω ! οκ Δεν κάνουμε τίποτα. Είμαστε απαθείς. Η λύση ποια είναι;
    Εγώ μόνο τις εκλογές σκέφτομαι αλλά βάζεις στοίχημα ότι θα γελάσουμε πολύ ( για να μην κάψουμε;)
    Άντε περαστικά μας μεταφορικά και κυριολεκτικά!!!
    Φιλί!!! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας κάνουμε ότι μπορούμε για να συμπαρασύρουμε κάποιους συμπολίτες μας βρε αδερφέ, μέσω των μπλογκ, στις συναναστροφές μας στη δουλειά, στα ψώνια, στις παρέες, παντού. Αυτό νομίζω ότι είναι κάτι, πριν από την ημέρα των εκλογών. Περαστικά, δε λες τίποτα! Καλό μεσημέρι! (βρέχει εδώ)

      Διαγραφή
  20. Από δημοσιεύματα σε ηλεκτρονικά σάϊτ, διαβάζω ότι γίνονται μεμονωμένες διαμαρτυρίες με την παρουσία αστυνομικών. Δεν προβάλλονται, αλλά υπάρχουν αντιδράσεις και καλέσματα για περιφρούρηση των ιατρείων. Σε μερικές περιοχές υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και ένταση. Γίνονται ενέργειες και υπάρχουν εστίες αντίστασης. Ας βοηθήσουμε όσο μπορούμε και ας προβάλλουμε αυτές τις μεμονωμένες προσπάθειες. Νομίζω πως θα βοηθήσει πιο ουσιαστικά στην αντιμετώπιση της κατάστασης.
    Φιλιά πολλά Πέτρα μου και καλή Σαρακοστή!
    Καλή λεφτεριά και στο Τζενάκι... Μ' ένα πόνο!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι χώροι Μαρία είναι άλλο μετερίζι και άλλο αυτό μέσω των μπλογκ και του δημόσιου "βήματος", όσο (νομίζουμε ότι) μας το παραχωρούν τουλάχιστον. Να είσαι καλά και καλό μήνα!

      Διαγραφή
  21. "Ο Καρκίνος δεν είναι επείγουσα περίπτωση παρά μόνο στο τελευταίο Στάδιο". (Άδωνις Γεωργιάδης στην Washington Post)

    Η αναισθησία, όμως, είναι επείγουσα περίπτωση σε όλα τα στάδια!
    Ας τον χαρούν, ας τον καμαρώσουν, κι ας τον απολαύσουν όσοι τον ψηφίζουν. Και τι θα δούμε στις εκλογές; Να αποδεικνύεται άλλη μια φορά το καπέλωμα των μισών στους άλλους μισούς. Και πώς να έρθει η ανατροπή έτσι; Η ανατροπή επιτάσσει ωριμότητα κι ευθικρισία. Κι αναρωτιέμαι αν μπορεί να υφισταθεί πια, αφού ζούμε την πιο κακοφορμισμένη μορφή μίας -κατ' όνομα -δημοκρατίας, η οποία μόνον ως δημο-κρατία δεν βιώνεται. Ένα τεράστιο αδιέξοδο βλέπω.

    Ας έχουμε τουλάχιστον την υγειά μας, γιατί μας βλέπω όπως στο ανέκδοτο. *Φιλί με αγκαλιά*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και είχε ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ και βγήκε μετά σε ένα κανάλι και προσπαθούσε να πείσει ότι και πάλι δεν κατάλαβαν αυτοί που τον διάβασαν, διότι -όπως όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε- είναι όλοι οι άλλοι πανηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουν, εκτός από τον Μέγα Ναπολέοντα, που έχει μυαλό ξουράφι! Ε, ρε κλωτσιές που θέλουν τα λαμόγια! (με σύγχυσες πάλι, αν και με ξέρεις, πως δεν τα παίρνω εύκολα! :)

      Διαγραφή
    2. Ώπα, σόρρυ! Το ανέκδοτο το ξέρω και ταιριάζει ακριβώς με τα χάλια μας! :(

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.