Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

* Η ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ;...


Επικαιρότητα δεν μου ήθελες; Λέω, επειδή μερικοί μερικοί εκφράσατε την επιθυμία να γράψω περί επικαιρότητας, γιατί σας λείπει. Η επικαιρότητα μάνα μου. Ή μήπως η επικαι-
ρότητα...με τα μάτια της Petras που θα λέγαμε παραφράζοντας κάτι σχετικό με μάτια! :))

Όπως και να 'χει, επειδή δαιμονίστηκα σήμερα πρωινιάτικο, είπα να δαιμονίσω κι άλλους μαζί. Τι το 'θελα το ραδιο-φονικό ζάπινγκ σήμερα πρωί πρωί; Πέφτω πάνω στον ΣΚΑΪ, τον οποίο δεν ακούω, αλλά επειδή ο λόγος ήταν περί αυτοκτονιών στην Ευρώπη, μου τράβηξε την προσοχή. Ο "αξιαγάπητος" κύριος Πορτοσάλτε ωρυόταν, επειδή διάβαζε στατιστική σύμφωνα με την οποία η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε υψηλά ποσοστά αυτοκτονιών, "κι ας λένε κάποια κόκκινα παπαγαλάκια πως έχουν αυξηθεί τα κρούσματα σε 6000 κι άλλα τέτοια ...υπερβολικά, για τους δικούς τους λόγους" ! Τα λόγια του Πορτοσάλτε ήταν αυτά!

Ρημαδοτελειώνει το "ρεπορτάζ" της προπαγάνδας, αφού όλοι αυτοί που αυτοκτονούν είναι φανταστικοί και τους βγάζουμε όλοι εμείς από το νοσηρό μυαλό μας και ο κος Πορτοσάλτε καλωσορίζει στην τηλεφωνική γραμμή τον κύριο Κοντό, διοικητή του ΕΟΠΥΥ. Ο λόγος: οι διαγνωστικές εξετάσεις που...δικαιούνται -λέμε τώρα- οι "ασφαλισμένοι" του ΕΟΠΥΥ.

Ο Πορτοσάλτε στο στούντιο με έναν καλεσμένο που δεν τον θυμάμαι κι ο Κοντός στο τηλ: 
- Πορτοσάλτε: Πείτε μας κύριε Κοντέ. Μαστογραφία δικαιούνται να κάνουν στον ΕΟΠΥΥ οι ασφαλισμένες μια φορά το χρόνο;
- Διοικητής: ...................
Πορτοσάλτε: Test Pap, μαστογραφία, εξετάσεις για τον προστάτη, κάθε πότε γίνονται;
- Διοικητής: Εγώ ξέρω πως οι γιατροί πρέπει να προσέχουν και να μην γράφουν εξετάσεις αφειδώς. Αν κρίνεται απαραίτητη μια εξέταση θα τη γράψουν.
- Πορτοσάλτε: Όταν λέτε "απαραίτητη" τι εννοείτε; Οι γιατροί συστήνουν στις γυναίκες να κάνουν test Pap μια φορά τον χρόνο, όπως άλλωστε και οι άντρες να κάνουν εξετάσεις από μια ηλικία και μετά, για τον προστάτη. Ο ΕΟΠΥΥ τις εγκρίνει αυτές τις εξετάσεις;
- Διοικητής: Εγώ ξέρω πως οι γιατροί πρέπει να είναι προσεχτικοί (κόλλησε η βελόνα) κι αν κρίνουν πως μια εξέταση πρέπει να γίνει συχνότερα από 3-4 χρόνια, τότε να τη γράψουν!
- Πορτοσάλτε: Μα τι λέτε κύριε διοικητά; Εγώ ας πούμε ως πολίτης, θέλω να κάνω εξέταση προστάτη προληπτικά, μια φορά το χρόνο για να ξέρω τι μου γίνεται! Μπορώ;
- Διοικητής: Προληπτικά; Προληπτικά που ακούστηκε να κάνουμε εξετάσεις;; Πρώτη μου φορά το ακούω αυτό !!!! Αν δεν είναι άρρωστος κανείς, τότε γιατί να κάνει εξετάσεις; !!!  
{-Σημείωση: ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ κος Κοντός είναι οδοντίατρος!}
Πορτοσάλτε μαζί με τον καλεσμένο στο στούντιο: (εν εξάλλω!) Τι μας λέτε τώρα κύριε Κοντέ; Ότι δεν μπορούμε να κάνουμε εξετάσεις από πριν αρρωστήσουμε;;; 
- Διοικητής: με -ανύπαρκτη- φωνή σαν από πηγάδι, έχει αποφασίσει να μην απαντήσει.
- Πορτοσάλτε: (φορτωμένος άγρια και ξεχνώντας για ποιον...δουλεύει) Κύριε διοικητά, πείτε μας αν είναι αληθινά αυτά τα στοιχεία που διαβάζω από την εγκύκλιο του ΕΟΠΥΥ: "για να κάνει κάποιος κάθε χρόνο εξετάσεις για τον προστάτη, πρέπει να υπάρχει στην οικογένεια πατέρας ή αδερφός με καρκίνο του προστάτη"! Αληθεύει αυτό, πείτε μας!
- Καλεσμένος στο στούντιο: Τι;;; Δηλαδή εμένα που έχει πεθάνει ο πατέρας μου και είμαι και μοναχοπαίδι, σε ποια κατηγορία εντάσσομαι; !!!!!!!!
- Διοικητής: Κύριε Πρωτοσάλτε, εγώ δεν τα βάζω με την επιστήμη κύριε Πρωτοσάλτε. 
Αν χρειαστεί να γίνει μια εξέταση, ακόμα και παραπάνω από μια φορά, θα γίνει κύριε Πρωτοσάλτε, αλλά εμείς οφείλουμε να καλέσουμε τον γιατρό (όχι, που δεν τα βάζει με την επιστήμη!) να έρθει ο γιατρός να..δικαιολογήσει, γιατί ο κάθε ασθενής κάνει μια εξέταση μια φορά τον χρόνο. (φάτε δηλαδή και μια ΕΔΕ σε περίπτωση που προστατέψετε ασθενή!)
- Πορτοσάλτε: Άρα τελικά επί της ουσίας, δεν χρηματοδοτείται η προληπτική ιατρική από τον ΕΟΠΥΥ! Η απλή λογική χρηματοδοτείται από τον ΕΟΠΥΥ;;; Συγνώμη (με τρέ-λα!) αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω άλλο κύριε διοικητά! Να είστε καλά, καλή σας μέρα!..


(κλεμμένο από τον ακυβέρνητο τύπο!)
- Τελικά κύριε Πορτοσάλτε κατάλαβες γιατί αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες στο Ελλάντα;
- Συγνώμη ρε παιδιά. Ο ΕΟΠΥΥ δεν έκλεισε "πανηγυρικά" και "άνοιξε" το ΠΕΔΥ;;
- Γιατί βγαίνει και μιλάει ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ για θέματα που αφορούν το ΠΕΔΥ;
- Το καταλάβαμε όλοι ότι ο διοικητής δεν ήξερε την τύφλα του, έτσιιιιιι;;;;;;;
- Αυτός ο διοικητής (ο Κοντός/"μη λες κοντό τον κοντό") είναι αυτός που ήταν παλιά διοικητής στον ΟΓΑ; Και πριν από αυτόν ήταν διοικητής του ΟΓΑ ο Παπαγεωργόπουλος, πριν γίνει διοικητής του ΕΟΠΥΥ;;; 
- Γιατί τόση αλλαξοκωλιά ανάμεσα σε δυο πρόσωπα για τις διοικήσεις ΟΓΑ και ΕΟΠΥΥ;;;
- Υπάρχει καμία φυσική συγγένεια ανάμεσα σε Σαμαρά-Κοντό-Παπαγεωργόπουλο και αλλάζουν αυτοί οι δυό τις διοικήσεις αναμετάξυ τους, σα να είναι γκόμενες;;;
- Τι δουλειά έχει ένας οδοντίατρος (ο κος Κοντός) να αναλαμβάνει διοικητής ΟΓΑ;;;
- Άμα αγανακτεί και ο Πορτοσάλτε με τις κυβερνητικές παπαριές, υπάρχει άραγε ελπίδα;;
- Όσο άσχετος κι αν είναι ένας άνθρωπος (το ιδανικό για να γίνει διοικητής ή βουλευτής ή πρωθυπουργός στο Ελλάντα δλδ!), επιτρέπεται να καλείται σε μια ραδιοφωνική εκπομπή και να μην αποκαλεί τον δημοσιογράφο με το σωστό του όνομα -έστω κι αν αυτός είναι ο Πορτοσάλτε!- και να τον αποκαλεί...Προτοσάλτε;;;
- Το "Προτοσάλτε" γράφεται με όμικρον ή με ωμέγα;;;
- Τελικά επιτρέπονται οι προληπτικές εξετάσεις στον ΕΟΠΥΥ του Κοντού, που ήταν του Παπαγεωργόπουλου, που ήταν του Άδωνι, που δεν θα απέλυε κανέναν υπάλληλο (εκτός από 3000 γιατρούς!) αλλά δεν θα ήταν και σε θέση να παρέχει εξετάσεις στους "ασφαλισμένους";;;
- Έχει πάει κανείς τελευταίως στο πρώην ΙΚΑ-ενδιάμεσα ΕΟΠΥΥ- νυν (και όχι αεί) ΠΕΔΥ και του έγραψαν εξετάσεις και μάλιστα προληπτικές;
- Το απίθανο ερώτημα του καλεσμένου: "Τι;;; Δηλαδή εμένα που έχει πεθάνει ο πατέρας μου και είμαι και μοναχοπαίδι, σε ποια κατηγορία εντάσσομαι;" 
είναι κανείς σε θέση να το απαντήσει ή το κάναμε αμέρικαν μπαρ εδώ μέσα;;;
- Επικαιρότητα δεν μου θέλατε;;; (ας προσέχατε ωρέ!)
-Και ναι, απέχω ακόμα από το blogging κι αυτό δεν είναι ερώτημα, είναι δήλωση! ;)

.................................................................... "o pio pistos filos tou skylou"...................... Foto Google .....................................................


................................................................................................................
................................................................................................................


32 σχόλια:

  1. Μια βιαστική καλησπέρα ήρθα να πω
    Όσο για τα χάλια μας ένα θα πω:
    Αν συνεχίσουμε ή συνηθίσουμε
    τον κατήφορο μετά θα ξεχάσουμε
    πως είναι η ανηφόρα!!!

    πολλά φιλάκια και να καλοπερνάς ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις προέλεγχο; Πού πήγε το σχόλιό μου οέο και βαριέμαι και να το ξαναγράψω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είχα μισογράψει ανάρτηση γι’ αυτούς τους απίθανους χοντρομαλάκες, είχα κατεβάσει και διαβάσει το σχετικό ΦΕΚ Βορίδη, αλλά βαρέθηκα και σιχάθηκα να ασχολούμαι.

    Θα στα πω εσένα:
    Ο πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ Δ. Κοντός δήλωσε: “Αν κρίνει ο γιατρός ότι πρέπει να γίνουν κάποιες εξετάσεις, θα γίνουν.”
    (Γιατί μέχρι τώρα ποιος το έκρινε;;;;;;)
    Αυτό ήταν! Από τούδε μόνο οι γιατροί θα αποφασίζουν και θα συνταγογραφούν εξετάσεις. Μη ξαναδώ καλόγριες, τσαγκάρηδες, ποδοσφαιριστές, και κομμώτριες να γράφουν αξονική γιατί θα πλακωθούμε άγρια!

    Ο υπουργός διάλυσης Υγείας Μ. Βορίδης δήλωσε: “Δεν τιμωρούμε τον ασθενή γιατί ο περιορισμός αφορά όταν δεν έχει διαγνωστεί κάτι.”
    Σωστά! Πρώτα θα διαγνωστεί κάτι (χωρίς εξέταση που θέλει λεφτά) και μετά θα δούμε τι κάνουμε με τον καρκίνο.
    Προτείνω οι γιατροί να ανοίγουν τα πατζούρια και να κοιτάνε τον ασθενή κόντρα στον ήλιο. Άμα δούνε κανα παράξενο καρκίνο να κόβει βόλτες, αμέσως τηλέφωνο στο Βορίδη να πετύχουμε την εξαίρεση.

    Με ημερομηνία 8/9/2014 ο ΕΟΠΥΥ εξέδωσε μια αξιομνημόνευτη παπάρα. Εκεί μέσα διαβάζουμε: “Οι γιατροί θα πρέπει πλέον να αιτιολογήσουν τη σχέση της διάγνωσής τους και την αναγκαιότητα της εξέτασης που συνταγογραφούν”.
    Ότι δηλαδή μέχρι χθες ο γιατρός έλεγε: “πονάει ο αφαλός του ασθενή, κάντε του μια μαγνητική εγκεφάλου, δε γαμιέται…”, χωρίς να χρειάζεται να αιτιολογήσει ούτε τη σχέση, ούτε την αναγκαιότητα της εξέτασης. Αφού μια φορά θυμάμαι είχα κάνει τρίπλεξ καρωτίδων σε ένα μπακαλιάρο και μετά καθίσαμε με το γιατρό και ξεσκιστήκαμε στα γέλια.

    Απαντήσεις στις ερωτήσεις:
    1. Οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν γιατί μερικοί αποκλείστηκαν από το The Voice και μερικοί δεν βρήκαν ξαπλώστρα στη Μύκονο δίπλα στου Κωστόπουλου.
    2. Χρησιμοποιούμε και τους 2 όρους γιατί κάποιοι μπερδεύονται. Φαντάσου ότι μερικοί λένε ακόμη ότι έχουν ΙΚΑ.
    3. Θέλει μεταγραφή.
    4. Βγήκε για να δει η γυναίκα του αν γράφει η φάτσα του στο γυαλί.
    5. Άμα είσαι ικανός κάνεις για όλα (μπορείς να λες μαλακίες παντού)
    6. Για ξεκάρφωμα. Μόλις παλιώσεις (και τα σκατώσεις) σε βάζουμε αλλού μοστράροντας για φρέσκος και άφθαρτος.
    7. Αυτά είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ανάμεσα στο (γαμώ το) σόι τους. Να κοιτάς τη δουλειά σου!
    8. Ξεδοντιάζει και αγρότες.
    9. Να πάρει κι αυτός υπουργείο.
    10. Για μάθημα γραμματικής τον κάλεσε; Είπαμε, για να τον δει η γυναίκα του κλπ κλπ
    12. Αν δεις το ‘ω’ σαν κωλαράκι και μετά τη φάτσα του πορδοσάλτε, μάλλον με 2 ‘ω’ γράφεται.
    13. Εξετάσεις επιτρέπονται στο νεκροτομείο να δούμε από τι πήγε ο μακαρίτης. Για το ξέρασμα δεν σχολιάζω για να μη λερώσω τα πλήκτρα.
    14. Όχι. Κάθε φορά που πήγαινα τους πετύχαινα την ώρα που άλλαζαν τις ταμπέλες και έφευγα νομίζοντας ότι έχω πάει λάθος.
    15. Στους υποψήφιους για μετανάστευση.
    16. Επικαιρότητα από εκεί που θα πας ταξίδι ήθελα. Τις ντόπιες μαλακίες δυστυχώς τις ξέρω.
    17. Σειρά μου να κάνω ερώτηση: Αν με όλο αυτό το κατεβατό δηλώνεις ότι απέχεις από το blogging, όταν επιστρέψεις θα εκδίδεις τόμους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντάξει για τον κάθε άσχετο και "αγράμματο" που παίρνει θέση ισχύος γιατί έχει μπάρμπα στην κορώνη δεν θα σχολιάσω.Εγώ θα αναφερθώ σε αυτά που ξέρω. Ότι υπάρχουν γιατροί και ασφαλισμένοι που υπερχρέωσαν με μαλακίες το κράτος υπάρχουν.Όταν βλέπεις γιατρό να γράφει σε 87 χρονών γυναίκα προληπτική μαστογραφία και υπέρηχο μαστών,που η συγκεκριμένη μέχρι τα 87 δεν είχε κάνει ποτέ της, ε! τότε ο γιατρός αρχικά είναι για κλωτσιές και η κυρά τι να πω!
    Όταν βλέπεις να γράφουν σε άνω των 80-85, έχω δει και 100 χρονών (ναι και όμως) μαγνητική ΟΜΣΣ (μέση δηλαδη) δεν θες να αρχίσεις τα μπινελίκια, δηλαδή υπάρχει περίπτωση σε άνω των 60 θα σου πω εγώ να μην είναι χάλια η μέση του καθενός μας;
    Προληπτική μαστογραφία, οστεοπόρωση, εξετάσεις αίματος, προστάτη και λίγες ακόμα γράφονταν και ίσχυαν μια χαρά αλλά πραγματικά το ξευτίλησαν μερικοί γιατροί.
    Το κακό είναι ότι για μια καλή μερίδα αυτών που καταχράστηκαν τα ταμεία, γιατρών που έγραφαν ασύστολα εξετάσεις για πλάκα, ασθενών αρρωστοφοβηκών που κάθε τρεις και λίγο έκαναν "προληπτικά" εξετάσεις, θα την πληρώσουν ασφαλισμένοι που έχουν όντως ανάγκη!

    Α! Πέτρα μου θέλω και εγώ να απαντήσεις στο 17 του Πέτρου ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Joan δεν μου λες ;;; .......είχε πάρει κάτι ο ....ΠΡΩΤΟΣΑΛΤΕ ; ή εν γένει αποφάσισε, καθώς τα μερίδια ακρόασης του ΣΚΑΙ καθως είναι το ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΜΕ, γκρεμίζονται, να το παίξει λίγο ...αντιπολίτευση.
    Σε κάθε όμως περίπτωση, ο διάλογος με τον εν λόγω ...ΔΙΟΙΚΗΤΗ του ....ελέους, είναι αποκαλυπτικός ποια ΚΤΗΝΗ μας κυβερνάνε δυστυχώς και με τη δική μας συναίνεση και αποδοχή.
    Καλά έκανες και το ανέβασες Joan για να θυμόμαστε σε ποιους έχουμε εκχωρήσει τις ζωές μας.
    Καλό σου βράδυ κορίτσι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο ζήσαμε ζήσαμε. Δεν θα ζημιώσουμε το κράτος, για να δώσουμε παράταση σ΄αυτό που έτσι κι αλλιώς κάποτε θα συμβεί! H χώρα δεν έχει καιρό για αρρώστιες, παρά μόνο για success!!! Και να σε πω, πότε τελειώνει η αποχή Λυσιστράτη μου;;;;; Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Την καλησπέρα μου!

    Να σας θυμίσω...και κάτι, ότι όποτε έχουμε εκλογές αυτοί οι δύο Άδωνις, Μάκης μαζί με τον άλλο της "ελιάς", τον Ανδρέα, δυστυχώς θα ξαναείναι... "βολευτές"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή ο Κοντός θα κάνει εξετάσεις, αφού του διαγνωστεί κακοήθεια;
    Η γυναίκα του θα κάνει τεστ ΠΑΠ κάθε τρία χρόνια;
    Τα παιδιά του θα κάνουν εμβόλια, εάν και εφόσον το αποφασίσουν οι γιατροί;

    Κοντός ψαλμός αλληλούια...
    Καλό βράδυ Πέτρα και να προσέχεις τι ακούς. Πρωτοσάλτε και σκάι, μήτε που να τ' αγγίζεις. Ληγμένα προ πολλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ λείπω και εδώ γίνονται πράματα και θάματα!
    Τώρα που εγώ επέστρεψα βρήκες να κάνεις αποχή από το blogging;
    Ποιος θα διαβάζει και θα σχολιάζει τα αναμασήματα μου Joan;
    Πάει χάλασε ο κόσμος!
    Τις φιλούρες μου φιλενάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι καλά... Να ήταν μόνο το "οι προληπτικές που ακούστηκε;"...
    Με στέλνουν επειγόντως για εξετάσεις του τελείως απορυθμισμένου μου θυρεοειδή, των οποίων τις απαντήσεις πρέπει να τις έχω το αργότερο στις 31 Αυγούστου. Εγκεκριμένες και γραμμένες αιματολογικές, πολύ ακριβές για να τις κάνω σε ιδιωτικό εργαστήριο και γι' αυτό πάω στο νοσοκομείο. Η αιμοληψία έγινε την Τρίτη 26 Αυγούστου. Τώρα που σου γράφω ξημερώνει 10 Σεπτέμβρη και όσο πήρες εσύ τις απαντήσεις τις πήρα κι εγώ. Δεν έχουν λέει κάτι υλικά που χρειάζονται για τις συγκεκριμένες εξετάσεις. Θα περιμένω μέχρι την Πέμπτη και μετά αναγκαστικά θα πάω σε ιδιώτη.
    Οπότε τι προληπτικές περιμένουμε; Και να εγκριθούν μπορεί να είναι χαλασμένα τα μηχανήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mα και εσύ Αθηνα μου δεν ήξερες δεν ρωταγες;;.. πως την πάτησες έτσι παιδι μου;;

      Διαγραφή
  11. όχι εδω στην Ελλάδα δεν αυτοκτονούμε γιατι εχουμε λύσει τα προβληματα μας. Κανεις μας δεν έχει ψυχολογικά, όλοι δουλεύουμε, όλοι θα πάρουν συνταξη αυριο μεθαυριο, δεν έχουμε συνεχόμενους και υψηλούς φόρους και όλα καλά βρε αδερφε! Ευτυχως που δεν ακουσα την εκπομπή γιατι θα έπερνα τηλέφωνο και θα γινοταν το σώσε! Τέλος στις προληπτικές εξετάσεις, ετσι θα "καρκινιασουμε" όλοι μια ωρα αρχύτερα και θα μας ξεφορτωθουν τους "αρρωστιαρηδες"! Αχ θα μου πέσουν τα μαλλάκια μου και είναι και πλουσια παναθεμά τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα και εσύ μανούλα μου Πορτοσάλτε;;;
    Είναι δυνατόν;;
    Λοιπόν δεν θα μου χαλάσεις εσύ την διάθεση με τις μαλακίες των μαλάκηδων (που έλεγε και η γιαγιά μου)
    Πέθανα με τον Πέτρο είναι Θεός.
    Φιλιά και απεταξάμην!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τώρα για τον καραγκιοζοπαίχτη δημοσιογραφίσκο τι να πω, τον αποφεύγω γιατί εγώ φάει την πετριά και πέφτω πανω στον τράγκα κάθε πρωί που η υποκριτική του ικανότητα έχει εξαυλωθεί πια!!!!!
    Βορίδης λέει τα απίστευτα.... ακολουθεί το πρωτόκολλο όπως λέει
    καλημέρα καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να εξαγριωθει ακομα και ο Πορτοσαλτε φαντασου!!! Δεν εχω πια τι να πω...
    Ο Πετρος οπως παντα απογειωσε με το σχολιο το ουτως η αλλως απολαυστικοτατο κειμενο! Ευτυχως, γιατι αν δεν εχουμε και λιγο χιουμορ μας βλεπω ολους για αυτοκτονια και μετα να δεις ποσοστα και στατιστικες!
    Φιλια καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΟΣ!!! Τι να πω, τα είπαν όλα οι προλαλήσαντες...
    Για αυτό εγώ δεν βλέπω και δεν ακούω τίποτα...
    Φιλιά Πέτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αποχή, αποχή αλλά περνάς πετάς τις βόμβες σου και φεύγεις! Άτιμο!!!
    Το ενοποιημένο σύστημα νοσηλίων το πήρες χαμπάρι;
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε διάβασα στη δουλειά αλλά δεν προλάβαινα ούτε να οργιστώ!
    Πολλά θα είχα να γράψω και να ξεσπάσω ( εγώ χρειάζομαι κάθε 6 μήνες τεστ παπ, να γελάσω ή να κλάψω;)
    Πάω για ύπνο κατάκοπη !
    Φιλιά και για μαζέψου! Μέχρι και η xristin μαζεύτηκε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όπως λέει και η Ειρήνη, όσο ζήσαμε ζήσαμε....τι νόμιζες θα μας άφηναν να αυτοκτονήσουμε και να τους στερήσουμε τη χαρά να μας δολοφονήσουν?
    Αστεία πράματα!

    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προληπτικη ιατρική; ναι..... το άλλο με τον Τοτό, φυσικά το ξέρεις...

    αν μπορούσα να σου περιέγραφα μόνο, το τι έζησα τόσες μέρες στο νοσοκομείο, αλλά και τώρα έξω από αυτό... η πιο νοσηρή φαντασία δεν φτάνει για να περιγράψει το απόλυτο χάος και το απόλυτο τίποτα της δημόσιας υγείας. και όσο για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές... ούτε ψύλλος στον κόρφο τους! να ακούν και να περνούν τα πάνδεινα, δίχως να φταίνε οι άμοιροι, από νοσηλευόμενους και συνοδούς που κάπου πρέπει να ξεσπάσουν.

    μη σου τύχει ΠΟΤΕ ν' αρρωστήσεις. η καλύτερη θεραπεία είναι πλέον η αυτοκτονία για να γλυτώσεις από την εγκατάλειψη, την αδιαφορία, τον εξευτελισμό, την ταλαιπωρία και τόσα και τόσα άλλα...

    καλημέρα αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημέραααα!!!!!! Να χαρώ εγώ αποχή .....................Φυσικά και δεν γράφονται προληπτικές εξετάσεις. Τεστ Παπ λέει κάθε τρία χρόνια. Αν ενδιάμεσα πάθεις καρκίνο ε ..............καλά εκεί είναι τα λεφτά των φαρμακευτικών!
    Σιγά σιγά Πετρούλα μου μας βάζουν στην ιδιωτική ασφάλιση..........μας αναγκάζουν να αποδεχθούμε αυτό που θα έρθει : τέρμα η δημόσια υγεία!!!!!!!!
    Με το καλό να επιστρέψεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. H δημόσια υγεία και η δημόσια παιδεία έχουνε καταργηθεί προ πολλού......μόνο όποιος έχει φράγκα μπορεί να νοσηλευθεί, να φτιάξει κανένα δόντι, να κάνει προληπτικές εξετάσεις να πάρει φάρμακα αφού τον δεί κανένας γιατρός της προκοπής....για την παιδεία τώρα ας είναι καλά τα φροντιστήρια, τα ιδιαίτερα, τα ξένα πανεπιστήμια και οι γονείς που κανουν το σκ@@@τό τους παξιμάδι για να μορφώσουνε τα παιδιά τους που με βεβαιότητα θα είναι άνεργα στη χώρα του succes story...Πέτρα και Πέτρος καλύψατε το θέμα από κάθε πλευρά και μου ανεβάσατε την πίεση στο 22 και άντε να βρώ γιατρό τώρα να μου γράψει προληπτικά υπογλώσσια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Geia sou, Petra!!!...Καλό φθινόπωρο!
    Μια από τις "Διανοούμες πόρνες" είναι κι ο Πορτοσάλτε!!!..
    "ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ":
    "Η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται κατάφορα, να διαστρεβλώνει, να διαβάλει, να κολακεύει το θεό του χρήματος και να πουλάει τη χώρα του και τους συνανθρώπους του για το καθημερινό του ψωμί... Είμαστε υποτελείς και εργαλεία των πλουσίων ανθρώπων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε μαριονέτες, εκείνοι τραβάνε τα κορδόνια κι εμείς χορεύουμε. Τα ταλέντα μας, οι δυνατότητες και οι ζωές μας είναι όλα ιδιοκτησία άλλων ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες»,
    (John Swinton (1829-1901): Σκοτσέζος οικονομολόγος, δημοσιογράφος, αρθρογράφος και διευθυντής σύνταξης στην εφημερίδα New York Times (1860-1870) και στην προοδευτική εφημερίδα The New York Sun (1875-1897))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πέτρα μου,
    καλημέρα και καλό μήνα
    εύχομαι καλή δύναμη στην αποχή σου- τη στηρίζω και επαυξάνω..
    εμένα αυτή η μικρούλα (αποχή) με βοήθησε πολύ- σε καταλαβαίνω..

    "λογική και ευαισθησία"... ο γνωστός τίτλος μυθιστορήματος... μάλλον όχι τυχαία...

    εφόσον κυριαρχεί η αναισθησία... που να τη βρούμε τη λογική...

    δύσκολοι καιροί φιλενάδα... όχι όμως για τους πεισματάρηδες τρελούς.. και για τους αθεράπευτα ονειροπόλους ταξιδευτές..

    να έχεις ένα όμορφο Σ-Κ
    τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τρελαίνομαι........μου έλειψες!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν θα σχολιάσω κάτι για την ανάρτηση, γιατί πολύ απλά είμαστε για κλάματα. Θα ευχηθώ μόνο να έχουμε την υγεία μας και να μην πέσουμε στην ανάγκη τους!
    Καλή συνέχεια σε ότι κάνεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μα τι συπτωση Πετρίνα μου ακούγαμε την ιδια εκπομπη μα τόσος μαζοχισμός πια!!!! μου ήρθε να πεταξω το δαριόφωνο που δεν μου έτεγε και τιποτα το καημενο... τωρα μου ήρθε στον νού μια φραση...που ακουσα πριν απο χρονια........η Ελλαδα είναι ενα παεραντο φρενοκομειο.....;ταδε εφη Καρανμανλής....ο γέρος.... πότε πότε πετανε και μια σωστή κουβεντα..χι.χιχ. Να προσεχουμε που βαζουμε την ψηφο μας αλλη φορα....!φιλώ σε.. και ας μην θελεις..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες και για αρρώστους.
    Πάντως θα έρθουμε κοντά στον Θεό, αφού μονίμως θα προσευχόμαστε να μην αρρωστήσουμε και τον συναντήσουμε πιο γρήγορα απ' ότι είναι γραφτό μας :P
    Καλή μας εβδομάδα. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αχου γιατί δεν την είχα δει αυτή την ανάρτηση;;; :)))
    Είμαι που μαι φουντωμένη αποτελείωσέ με συμπεθέρα!!!! Βρε πανάθεμά τους που μας δουλεύουν ακόμα...
    Αυτοί όντως θέλουν να μας φάνε μια ώρα αρχύτερα, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
    Μήπως τόσος κόσμος αυτοκτόνησε γιατί περνούσε τζάμι και βαρέθηκε δηλαδή;;; Και λέει τα κανα όλα, τα ζησα όλα, ας πάει και το παλιάμπελο;;;
    Ολο λέμε θα ρθει η ώρα τους αλλά άντε να δούμε πότε θα ρθει... Καρεκλοκένταυροι αιμορουφήχτρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλως ήρθες αγαπημένη μου Πετρούλα!πάντα με την πένα τη σούπερ μαχητική!αλλά Πετρούλα μου έχουν πάει στα Τάρταρα η Υγεία και η Παιδεία,δεν υπάρχει τίποτα πιά..είμαι πολύ θυμωμένη αγανακτισμένη και οι περισσότεροι απο όλους εμάς..δεν γίνεται τίποτα όμως φιλαράκι μου..η Κοινωνία,ο ενεργόςπολίτης οι νέοι,οι φοιτητές οι εργαζόμενοι των 500,οι άνεργοι και τόσες άλλες ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού δεν κινητοποιούνται...αυτός ο εφησυχασμός με στενοχωρεί πιό πολύ και απο τα γεγονότα και την καθημερινή ασυδοσία και αδικία εις βάρος του πολίτη..φως πουθενά..να είσαι καλά πάντα κοριτσάκι μου!την αγάπη μου σου στέλνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα σχόλια σας καλοί μου φίλοι και σας εύχομαι καλό βράδυ! Φιλιά πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.