Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

# ΤΟ 'ΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ;


Ναι, ναι, όπως το ακούς. Ο υπολογιστής μου με απειλεί. Με κατάθλιψηΚοινώς, έχει αυτοκτονικές τάσεις και απειλεί να μου ρίξει τα αρχεία. Όχι, πες μου κι εσύ τι να κάνω; Έχει τώρα εδώ και 3 μέρες που έχει κλειστεί στο...cockpit του κι εγώ του κάνω ψυχολογι-
κή υποστήριξη. Όταν τον ανοίγω προσεύχομαι προς αποφυγή των χειρότερων και γενικώς είμαι στην τσίτα. Ακούς εκεί να με απειλεί πως θα κλατάρει, αν δεν τον φροντίσω! Λάου- λάου πάμε λοιπόν, μέχρι να έρθει η ώρα του να του κάνω εισαγωγή σε καμιά ψυχιατρική κλινική υπολογιστώνμπας και γλιτώσω τα χειρότερα. Με λίγα λόγια, άμα αργήσω φάτε.

Στο μεταξύ, δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά μετά τα υπερεντατικά περί bullyingόλη 
η χώρα ξεκίνησε εδώ και μερικές ημέρες νέα διατριβή, αυτή τη φορά περί cockpitΌλος 
ο κόσμος έμαθε ότι cockpit=πιλοτήριο. Όλος ο κόσμος είναι σε θέση να σου πει στα πόσες χιλιάδες πόδια πετάμε, όταν είμαστε πάνω από τη Γαλλία. Όλοι οι "ειδικοί" γνωρίζουν τι φάρμακα έπαιρνε ο σχιζοφρενής πιλότος με το πηδάλιο, όλοι ξέρουν πότε ήταν η τελευταία φορά που νοσηλεύτηκε, τι είναι κατάθλιψη, αν ο ψυχίατρος ήξερε και δεν μίλαγε, τι είναι το lock και πότε το πατάμε. Δηλαδή όχι εμείς. Οι πιλότοι, αλλά στα πλαίσια της..προσομοί-ωσης, είναι δυνατόν να μην ξέρουμε εμείς πότε πατάμε lock; Να 'μαστε και λογικοί!

Τι μαθαίνω; Η γερμανική Lufthansa δεν περνάει τακτικά ψυχολογικά τεστ τους πιλότους της; Από όσο ξέρω (ως..ειδική κι εγώ) όχι μόνο η Lufthansa, αλλά και καμία άλλη εταιρεία, δεν κάνει συχνά ψυχομετρικά τεστ στο ιπτάμενο προσωπικό της. Κάποιες εταιρείες μά-λιστα, κάνουν λέει αυτά τα τεστ μόνο στην αρχή της συνεργασίας τους με τους ιπτάμενους και μετά ποτέ ξανά. Άσε που, ακόμα κι αν υφίσταται πρόβλημα υγείας, ισχύει το ιατρικό απόρρητο, βρέξει χιονίσει! Καλά, αυτό κι αν είναι εξωφρενικό! Και ιδού τα αποτελέσματα!

Και γιατί παρακαλώ, τα ψυχομετρικά τεστ να γίνονται μόνο σε πιλότους (που δεν γίνονται)
και να μην ισχύει αυτό και για διάφορα άλλα..επαγγέλματα; Μόνο οι πιλότοι χρειάζεται να αποδείξουν ότι δεν πάσχουν από κάποιο ψυχικό νόσημα με κίνδυνο να βλάψουν αθώους πολίτες; Μη μου πεις ότι δεν υπάρχουν χιλιάδες άλλοι, εξίσου επικίνδυνοι, που παίρνουν κόσμο και κοσμάκη στο λαιμό τους. Κάτι Σόιμπλε, Μέρκελ, Σαμαροβενιζέλοι κι Αδώνηδες, δεν είναι στυγνοί εγκληματίες; Με 7000 περίπου αυτόχειρες εν καιρώ οικονομικής κρίσης και δεν είχαν κάνει στους επικίνδυνους τύπους, ψυχομετρικά τεστ, για ψυχικά νοσήματα;
Μόνοι οι μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι (ΜΑΤ) θα έχουν κάθε "δίκιο" να αποδείξουν -και μάλιστα περίτρανα- ότι αξίζει να έχουν ψυχολογικά νοσήματα, για καλύτερη..απόδοση

Πάντως αμφιβάλλω αν έχουν ασχοληθεί σε καμία άλλη χώρα, τόσο πολύ με το αεροπορικό αυτό δυστύχημα και με τον ένοχο συγκυβερνήτη. Αν ήταν εκείνος ο ένοχος, διότι θα μου επιτρέψετε να κρατήσω τις αμφιβολίες μου. Όταν πίσω από έναν νεκρό κυβερνήτη, κρύ- βεται ένας γερμανικός κολοσσός που λέγεται Lufthansa, τα ερωτηματικά παραμένουν. 
Σημασία έχει τι γίνεται με κάθε αεροπορική εταιρεία γενικώς, αλλά και με τις θυγατρικές τους, που συνήθως είναι χαμηλού ναύλου. Ή κατά πόσο η οικονομική κρίση που σαφώς είναι και ευρωπαϊκή, δεν επηρεάζει τις συνθήκες εργασίας των πιλότων, αφού ξέρουμε πως και στον κλάδο της πολιτικής αεροπορίας οι ιπτάμενοι έχουν υποστεί μείωση μισθού. 
Όπως και να 'χει, ας μην ξεχνάμε πως το αεροπλάνο παραμένει μακράν το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο. Κάθε λεπτό πραγματοποιούνται περίπου 7000 πτήσεις! Δείτε εδώ σε 1' πως είναι ο χάρτης επάνω από τη γη για τις πτήσεις που γίνονται στον πλανήτη το 24ωρο.
Υ.Γ Επειδή έχω πρόβλημα με τον υπολογιστή μου, ζητώ συγνώμη που δεν έχω απαντήσει σε κάποια σχόλια και που δεν σας επισκέπτομαι αυτές τις μέρες. 


❤¸¸.•*¨*•♫ .......................................Foto Google......................................❤¸¸.•*¨*•

38 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Πετράδι μου
    Είμαστε στην ίδια μοίρα από θέμα υπολογιστή
    Τον δικό μου τον βλέπω για απόσυρση τάχιστα
    Όσο για το αεροπορικό κάτι κι εμένα δεν με πείθει
    Τα μεγαθήρια έχουν τους δικούς νόμους που
    ποτέ δεν διέπονται από ηθική

    Καλό σ.κ με πολλά φιλάκια (εμείς στρώσαμε τραπέζι....αργείς;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρέλειψα...τα συγχαρητήρια μου για τις ανθισμένες σου οικογένειες!!!

      Διαγραφή
  2. Αχ, εμένα θα μου πεις, Πέτρα μου;!
    Πραξικοπηματίας, ο υπολογιστής μου! (Πάσχει, λέει, από... χρόνια υπερκόπωση!)

    Για την αεροπορική τραγωδία έχω κι εγώ τις επιφυλάξεις μου και επειδή ειδική δεν είμαι, θα τις κρατήσω έξω από το σχόλιο.
    Όπως έχουμε, πάντως, ξανά αναφέρει... εδώ, στην Ελλάδα, τα κανάλια μας, μάς προσφέρουν δωρεάν "εξειδικεύσεις" (ειδικά σε περιπτώσεις φυσικών καταστροφών και παντός είδους τραγωδιών). Τροφή (για σκέψη) πάλι... όχι. Είναι σαν τις low cost εταιρείες -αν θέλεις να φας... φρόντισε μόνος σου.

    Φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο! ♥
    Περαστικά στον... ασθενή! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην εξειδικευτούμε ρε Πέτρα;;; Κι αν χρειαστεί μεθαύριο να πιλοτάρουμε κανένα αεροπλάνο να μη ξέρουμε δηλαδή;;;; Ό,τι μαθαίνει κανείς σε αυτή τη ζωή καλό είναι χαχαχαχα!
    Ζητώ συγνώμη για το χιουμοριστικό σχόλιο, αλλά δε μπορώ να σχολιάσω σοβαρά... Δεν αντέχω άλλο!
    Το βίντεο απλά απίστευτο!!! Δεν είχα ιδέα για το "7000 πτήσεις το λεπτό"... Απλά απίστευτο!
    Καλό Σαββατοκύριακο! ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O δικός μου υπολογιστής πάσχει από γεροντική άνοια......σβήνει και ξαναπαίρνει μπρός όποτε θέλει....άστα..... στο μεταξύ εξειδικεύομαι και μορφώνομαι από τα "ιδιαίτερα" των καναλιών.....Το βίντεο εκπληκτικό !!! Καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως για να ξαναμπώ σε αεροπλάνο θα πρέπει να περάσω τον πιλότο από προσωπική συνέντευξη!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχ θερίζει η τρέλα, θερίζει και δυστυχώς δεν υπάρχει μέριμνα πρόληψης... Από πιλοτάρισμα δεν έμαθα τίποτα πάντως, το μόνο που είπα είναι να βάζουν μία πάπια μέσα στο πιλοτήριο να τελειώνουμε.

    Ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχούλες των ανθρώπων...

    Καλή Κυριακή! Μουτςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσυπογράφω και ιδιαιτέρως την παράγραφο για τα άλλα ... επαγγέλματα, του υπουργού, του πρωθυπουργού κλπ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένα πολύ καλό σάιτ στο οποίο βλέπεις σε πραγματικό χρόνο τις πτήσεις των αεροσκαφών είναι [αυτό]. Κινώντας τη ροδέλα του mouse μετακινείσαι σε ολόκληρο τον πλανήτη, κάνεις ζουμ κλπ.
    Πατώντας πάνω σε οποιοδήποτε αεροσκάφος σού δίνει στοιχεία για το μοντέλο του, την ταχύτητα που κινείται, το ύψος που πετάει, την προέλευση, τον προορισμό κ.α. Επίσης πατώντας σε αεροδρόμιο σου δίνει πληροφορίες ημέρας για τα αεροπλάνα που ήδη προσγειώθηκαν και όσα αναμένεται η άφιξή τους.
    Πες με ψεκασμένο, απορώ όμως, αφού έχουν τόσα εργαλεία στα χέρια τους, πως γίνεται να εξαφανίζονται αεροπλάνα όπως η πτήση MH370 των Μαλαισιανών αερογραμμών που την ψάχνουν πάνω από ένα χρόνο σε μια ακτίνα εκατοντάδων χιλιάδων χιλιομέτρων…!

    ΥΓ: Ο υπολογιστής σου θέλει άδεια. Πάσχα έρχεται, δώσ’ του λίγη ρε αφεντικό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χθες ακριβώς έβλεπα το trailer μιας ταινίας όπου κάποιος φτιάχνει ένα ρομπότ με συναισθήματα. Από τον υπολογιστή σου το εμπνεύστηκε; Μήπως όμως το να αποδίδουμε ανθρώπινες ιδιότητες στα μηχανήματα δείχνει και το βαθμό εξάρτησής μας από αυτά; (τροφή για σκέψη!)
    Για την αεροπορική τραγωδία τι να πω; Κρίμα για τις τόσες αθώες ψυχές.
    Το lock δεν ξέρω τι είναι, γιατί δεν παρακολουθώ ειδήσεις. Θα μείνω μετεξεταστέα;
    Καλημέρα και πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εύχομαι να συνέρθει γρήγορα (και ανέξοδα) ο υπολογιστής σου, γιατί δεν είμαστε για τέτοια... Καλόπιασέ τον, μπορεί να πιάσει! (κι αν δεν πιάσει, ξεκίνα τα "γαλλικά", αυτό σίγουρα πιάνει!!!)
    Για την επικαιρότητα τι να πω και τι να σχολιάσω... ο κόσμος δεν πάει καλά, θα φοβόμαστε στο τέλος να επιβιβαστούμε σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!
    Όσο για τα ψυχομετρικά τεστ: εγώ πέρασα γραπτό τεστ (300 ή 500 ερωτήσεων, δε θυμάμαι ακριβώς τώρα πια) και αξιολογήθηκα από ψυχίατρο, πριν προσληφθώ. Ήταν υποχρεωτικό για τη δική μου "φουρνιά". Δυστυχώς, από όσο έχω μιλήσει με άτομα του ιδίου κλάδου, δεν ήταν υποχρεωτικό για όλους, και έτσι δεν έχουν περάσει όλοι. Κακώς! Το θεωρώ σωστό και αναγκαίο, ειδικά για ορισμένα επαγγέλματα...
    Φιλιά πολλά, καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα χαμηλά κόστη, πάντως, παραμένουν ως κυρίαρχη λογική
    των απανταχού κερδοσκόπων (με όποια συνέπεια και... κόστος)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σας ευχαριστούμε που πλύνατε τον εγκέφαλό σας με το θέμα μας, θα χαρούμε να επιβιβαστείτε στην επικαιρότητά μας και για την επόμενη βόμβα-είδηση!
    Αχ, Πέτρα μου! Ο δικός υπολογιστής έφυγε ήσυχα, χωρίς ζημιές.... Ο δικός σου εύχομαι να επανέλθει!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν ο υπολογιστής παρουσιάζει συμπτώματα ψυχολογικής κόπωσης, κάτι θέλει να σου πει. Κάποιο μήνυμα στέλνει.
    Μίλα του. Πάρτον με το μαλακό. Τάξε του αναβαθμίσεις, καινούργια αντιβάιρους και πρόσθετη μνήμη. Πού θα πάει, θα πέσει...
    Όπως έπεσε ένα ολόκληρο αεροσκάφος. Και οι παγκόσμιοι θεματοφύλακες των διαδικασιών και της τεχνολογίας, ομολογούν σαν αδαείς ερασιτέχνες, πως οι πιλότοι δεν περνούν ψυχολογικά τεστ. Αφού έχει γίνει ένα ομαδικό έγκλημα που δεν άφησε πίσω του κανέναν μάρτυρα. Βολικό.
    Είναι δυνατόν να μην ελέγχονται όσοι κουβαλούν εκατοντάδες ψυχές καθημερινά;
    Eδώ μας κάνουν κηρύγματα για τα ψυχολογικά τεστ των τραπεζών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλή σου μέρα φίλη μου.
    Την ψυχολογική κόπωση του δικού μου υπολογιστή την πλήρωσα πριν μέρες με ένα...καλό ποσό. Τώρα κελαϊδάει.
    Για την επικαιρότητα, την οποία τόσο παραστατικά την δίνεις, να σου πω ότι στην κοινωνία μας σήμερα, έτσι όπως την έχουμε φτιάξει, το πιο φτηνό πράμα είναι η ανθρώπινη ζωή.
    Νάσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παθαίνει κατάθλιψη ο υπολογιστής σου;;; Α εγώ τον έστειλα, δίνοντάς του καφέ, στα πευκάκια και τελειώσαμε!!!!!!!!!! Και είμαι με ένα δανεικό καρούλι τι να σου λέω..
    Όσο για το αεροπορικό δυστύχημα είναι τραγικό. Δεν λέω ποιος είναι ένοχος γιατί αν το πιάσουμε το θέμα δεν θα τελειώσουμε ποτέ. Σκέφτομαι μόνο ότι 149 άνθρωποι έφυγαν σε λίγα λεπτά μέσα σε τρόμο από έναν άρρωστο που δεν θα έπρεπε να ασκεί αυτό το επάγγελμα! Οπότε δεν μιλώ περισσότερο.
    Καλή εβδομάδα Πετρούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κοίτα κάποτε στην Ελλάδα υπήρχαν πολλοί Γενικοί και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Τώρα υπάρχουν πολλοί Ειδικοί και πάνω ακόμα πιο κάτω. Ένα μέτρο χρειαζόμαστε ...
    Περαστικά στο pc σου ελπίζω να συνέλθει λίαν συντόμως και να επιστρέψεις κοντά μας δριμύτερη!
    Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανάλογα με τη βδομάδα, γινόμαστε σεισμολόγοι, παιδαγωγοί, πιλότοι, εγκληματολόγοι, εισαγγελείς, προπονητές και φυσικά... μιας μέρας πρωθυπουργοί!

    Άλλη είναι η απορία μου: μα στη Lufthansa όλα αυτά;
    Στην... ευνομούμενη Γερμανία (που όλα δουλεύουν ρολόι) συμβαίνουν τέτοια πράγματα;
    Αντε να μη το σχολιάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πάρε κι εσύ έτσι την άδεια σου!
    Να δεις που για καλό ήταν! Θα ξεκουραστείς!
    Μία συνάδελφος! ☺
    χοχο!
    Τώρα που επέστρεψα εγώ χάθηκες εσύ!
    Ούτε συμφωνημένα να τα είχαμε μανούλα μου!

    υγ: μου έλειψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δυστυχώς Πέτρα μου, σε κάθε τέτοια περίπτωση γεμίζουμε .....ειδικούς μέσω τηλεοπτικών ....παραθύρων.....επί παντός επιστητού ως συνήθως... και δυστυχώς αιωρούνται συνήθως πάνω από ανθρώπινες τραγωδίες.
    Να πω και εγώ δειλά-δειλά ότι αυτή η ιστορία με την ....δαιμονοποίηση του πιλότου, μου δημιουργεί εύλογα κάμποσες απορίες. "Τα λεφτά είναι πολλά Άρη...." όπως έλεγε ο ...Καλογήρου στη "ΛΟΛΑ". Οι αποζημιώσεις που θα δώσει το ευαγές παράρτημα της LUFTHANSA είναι πολύ ψηλές σαν αποδειχθεί ευθύνη της ενώ τώρα....... ο ψυχάκιας πιλότος φταίει.....
    Τι να πω.
    Θα πρέπει και εμείς όμως να αντιληφθούμε ότι όντας εν δυνάμει πελάτες σε αυτές τις εταιρείες σκουπίδια τύπου "χαμηλού κόστους" αντιλαμβάνεστε ότι πριονίζουμε την ίδια μας την ασφάλεια.

    Καλή βδομάδα κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εντυπωσιακότατο βίντεο!!! Πω πω!
    Άντε, δε σε απασχολώ πολύ... Περαστικά στον υπολογιστή σου!
    ;-)
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όταν δεν έχουν αρκετές κακές ειδήσεις, καταπιάνονται με την τελευταία και την ξεσκίζουμε
    όλοι μαζί, ειδικοί και μη. Δυστυχώς, η ψυχασθένεια του συγκυβερνήτη βολεύει, κολοσιαία συμφέροντα.
    Άκουσα, πως εάν αποδειχθεί πράγματι ότι ήταν ψυχασθενής, θα πληρώσουν ελάχιστα σε αποζημιώσεις.
    Αν και ο πόνος των οικείων τους δεν επουλώνεται με μερικές χιλιάδες ευρώ.
    Τι να πω, Πετροκόριτσο, απογοητεύομαι από τη μανία κάποιων ανθρώπων να αφανίζουν τον συνάνθρωπο
    με ποικίλους τρόπους, με σκοπό μόνο το κέρδος.
    Εύχομαι να φτιάξει ο υπολογιστής σου σύντομα και να μην σε ταλαιπωρεί άλλο.
    Να έχεις ένα όμορφο βραδάκι! Φιλάκια πολλά με αγκαλιά!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Διυλίστηκε ο κώνωπας και αρκεί.
    Έχω την άποψή μου πάνω σ' αυτό το θέμα.
    Όσο για το αεροπορικό δυστύχημα, μόνο τους ανθρώπους δεν σκέφτονται.
    Τα λόγια είπαμε κάποιες στιγμές είναι περιττά.

    Πάρε μια ανάσα από το εθιστικό διαδίκτυο και θα επιστρέψεις με πιο πολύ κέφι :)))
    Μόνο να σώσεις ό,τι σώζεται...
    Σε περιμένω, γιατί έχουμε και δουλειές;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διόρθωση:
      "Έχω πει την άποψή μου..."
      Με έχουν φάει τα λάθη αυτό τον καιρό... άμα δεν θέλει κανείς...δεν κρύβεται!

      Διαγραφή
  23. Πετρα μου και γω εχω προβληματα με το λαπτοπ μου και την καρτα γραφικων... ενα κολπο ειναι να την τυλιξουμε σε αλουμινοχαρτο και να την βαλουμε στο φουρνο ... Με βλεπω να αλλαζω λαπτοπ σε λιγο. Και δεν φτανει που εχω την καρτα γραφικων, τελευταια μου ειναι παρα πολυ αργο το ιντερνετ και τα παιρνω στο κρανιο... θα με πιασει καταθλυψη, ναι ναι!!!
    Καλη εβδομαδα να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Mia Petra μου, δεν ξέρω τι παθαίνουν οι υπολογιστές... είδα τι έπαθαν τόσοι άνθρωποι... χαμένες οι ζωές τους...
    πρέπει να λαμβάνονται μέτρα... δεν γίνονται αυτά τα πράγματα!!!!... Απαρέδεκτες καταστάσεις!!!
    Ωραία η ανάρτησή σου... καλή εβδομαδα, νάχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θέλει και ο υπολογιστής τον Γερμανό του!
    Τώρα ποιον Γερμανό του μην ρωτάς, το κατάστημα ή τους κανονικούς Γερμανούς που μας κάνουν κηρύγματα και όπως αποδείχτηκε και αυτοί σκατά τα κάνανε με την εταιριάρα τους την Λουφτχανσα;
    Μήπως να τον απειλήσεις ότι θα τον στείλεις στην Μέρκελ μπας και πάρει μπρος από τον φόβο του;;
    Φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μπορεί να είναι το ασφαλέστερο μέσο αλλά εγώ επιμένω να ταξιδεύω με το καράβι..... αλήθεια το "Ιστορίες για αγρίους" το είδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μάθαμε και κάτι ακόμα Πέτρα! Το ιατρικό απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα, ισχύουν μόνο όταν είναι κανείς εν ζωή... Όταν αποδημήσει και μπορεί να φορτωθεί και ένα δυστύχημα, τότε μπορεί να μάθει ο καθένας μέχρι και τι όνειρα έβλεπε...
    Περαστικά στον υπολογιστή σου, κοριτσάκι!!! Απείλησέ τον με format αν δεν συνέλθει!!! ;-) Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χαχαχα βρε Πέτρα μάρεσε αυτό με το κοκπιτ! Έτσι είμαστε εμείς! Επι παντός του επιστητου!

    Πολύ σοβαρό πάντως το θέμα της ψυχολογικής υποστήριξης και της αντιμετώπισης προβλημάτων στον εργασιακό χώρο. Ειδικά σε τετοιους είδους επαγγέλματα! Ωραια ανάλυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απολαυστική όπως πάντα! Εκείνο που με ανησυχεί είναι μήπως αυτές οι φθηνές θυγατρικές προσλαμβάνουν ό,τι νά'ναι, αρκεί να πληρώνουν λιγότερα.
    Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία φταίει: είτε διότι δεν ελέγχει, είτε διότι δεν πληρώνει, είτε διότι το σαράβαλό της έπρεπε να είχε πάει για απόσυρση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι να πρωτοσχολιάσω... Γίνεται του υπολογιστή το..... αυτό το διάστημα φαίνεται!! Το Google Chrome με απειλεί καθημερινά εδώ και 15 μέρες.. Το απεγκατέστησα και το ξανά εγκατέστησα 2 φόρες, και αυτό το βιολί του.. Καλύτερα να το πας σε τεχνικό αν θες να το προλάβεις..
    Επειδή είναι να ταξιδέψω σύντομα με αεροπλάνο... δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω το ατύχημα, δεν φοβήθηκα και γνωρίζω πως είναι το ασφαλέστερο μέσον αλλά όσο και να πεις.. μια σκέψη τη κάνεις! Το μόνο πράγμα που εγώ σκέφτηκα ήταν πως τα περισσότερα αεροπορικά δυστυχήματα τελικά, έχουν συμβεί με τις θυγατρικές που δημιουργούν οι εταιρίες, δεν μπορεί να είναι τόσο τυχαίο!
    Αυτό που έγραψες πως η κρίση ίσως και να επηρεάζει κάποια επαγγέλματα ή ανθρώπους με έβαλε σε σκέψεις.. Που καταντήσαμε..
    Θες να σχολιάσω για το αν θα έπρεπε κάποιοι πολιτικοί να κάνουν ψυχολογικά τεστ?? Σαμαράς και Άδωνις είναι έτοιμοι προς Δρομοκαΐτιο μεριά. Και καλά για τον δεύτερο το γνωρίζαμε φαινότανε το παιδί, ο Αντωνάκης όμως που κρυβόταν τόσο καλά;; Εχει ξεφύγει τελείως.. Τον άκουγα χθες μέσα από την βουλή και στην συνέντευξη που έδωσε μετά και πραγματικά σκέφτομαι πως ίσως και να αργήσαμε να τους τον στείλουμε δεμένο και το αποτρελάναμε το παιδί.. Δηλαδή μπαίνω και στην διαδικασία να κάνω συγκρίσεις, Έτσι σκεφτόταν τότε και Παπαδόπουλος για παράδειγμα?? Γιατί σε μια εκπομπή που είχε μιλήσει η γυναίκα του δικτάτορα είχε πει πως όταν τον άκουσε στο Πεδίον του Αρεως να μιλάει και να λέει πως θα σώσει την Ελλάδα και άλλα τέτοια όμορφα, είπε πως τα έχασε το παιδί δεν πάει καλά και μάλιστα τις έκανε και παρατήρηση ενας κύριος. Για να μην σκεφτώ ακόμα και το τρόπο που αντιδρούνε, χτυπιούνται σαν παλαβοί. Και με τρομάζει πως πολλοί κόσμος (και νέα παιδιά) δεν βλέπουν πόσο επικίνδυνοι έγιναν για αυτή την χώρα.
    Αρμένικη την έκανα την βίζιτα.. Φεύγω πριν με διώξεις!! χαχαχαχα Καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έχεις δίκιο φίλη μου.
    Μια ψυχανάλυση τη χρειαζόμαστε όλοι.
    Αφού δεν πάνε οι πολιτικοί μας, ας πάμε εμείς.
    Όσο για το δυστύχημα, πάντα θα βρησκουν ένα θημα για να σκεπασουν τις βρομιές τους.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και οι γερμανικοί κολοσσοί λοιπόν νοσούν!!
    Και ψυχομετρικά τεστ, γίνονται καθημερινά, αλλά περνούν απαρατήρητα...να, μόλις χτες έκανε ένα στη βουλή το κουτσαβάκι που ήταν "άντρας" μαζί με το σκυλάκι του τον Άδωνη...
    Εύχομαι ο υπολογιστής σου να ξεπεράσει γρήγορα την κατάθλιψη!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πέτρα μου
    πέρασα να αφήσω τις ευχές μου για καλό μήνα!

    από καρδιάς
    να έχεις έναν μοναδικό Απρίλη
    καλημέρα:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Παραμένει το ασφαλέστερο μέσο μετακίνησης αλλά άμα σου κάτσει την έκατσες! Καλημερούδια και καλό μήνα φιλενάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φίλες και φίλοι, σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σας εδώ. Όπως ξέρετε, είχα ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή, που τρόμαξε να διορθωθεί, ύστερα από αρκετές ημέρες όμως. Αυτός είναι κι ο λόγος που δεν κατάφερα να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά σε αυτήν εδώ την ανάρτηση. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση. Τα φιλιά μου σε όλες και σε όλους και καλή σας ημέρα! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.