Δευτέρα, 13 Αυγούστου 2018

✿ Τη λένε Κλαίρη και δεν το ξέρει...


Και πάλι καλημέρα σας από την αυγουστιάτικη Ελλάδα όπου η Επικαιρότητα είναι σαν τον σεισμό: σου έρχεται από κει που δεν το περιμένεις.. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι, μετά την ανείπωτη Τραγωδία στο Μάτι, έγινε άλλος άνθρωπος, αλλά αυτό θα συνέβαινε μόνο στην περίπτωση που το Μάτι δεν ήταν στην Ελλάδα και τα δράματα δεν τα κατασκεύαζαν/ζούσαν Έλληνες... Ποια Τραγωδία αλήθεια, μπορεί να μας βγάλει από τον ύπνο το βαθύ ως πολίτες, όταν δεν τα κατάφερε η ίδια η κρίση, η χρεοκοπία, τα μνημόνια;;.. Πόσοι άνθρωποι πέθαναν κι εξακολουθούν, τον καιρό τών μνημονίων; Πόσες ζωές καταστράφηκαν;..

Για να "περάσουμε" και πάλι λίγο από το Μάτι -αλλά και την Κινέττα την ίδια ημέρα- οι δορυφόροι κατέγραψαν εμπρησμό, άλλωστε ήταν ολοφάνερα η καταλληλότερη ημέρα γι' αυτό το Φονικό, μιας και ο αέρας μαινόταν τρελά και δεν ήθελε και πολύ να καεί μιά περιοχή, χαρακτηριστικό δείγμα αυθαιρεσίας σε συνδυασμό με τα φονικά πεύκα.
Τίποτα παιδί μου. Στην Ελλάδα το επάγγελμα τού Πυροσβέστη, είναι απόρροια τού επαγγέλματος Εμπρηστής (το πιο καλοπληρωμένο επάγγελμα, αμέσως μετά από εκείνο τών εντεταλμένων δημοσιοκάφρων)

Κάτσε να κάνω ότι η ζωή πήρε και πάλι το δρόμο της, κάτσε να κάνω ότι άρχισαν να με απασχολούν ξανά τα "ουσιώδη", κι ας παραδεχθώ ανοιχτά ότι κατά καιρούς προβαίνω σε..."*ατάκτως και αυθορμήτως ατελείς λεκτικές υπερβολές και ατυχείς εκφράσεις, που οφείλονται στη θυμική μου έξαρση"!!! ..που λέει κι ο δικηγόρος τού Μπαρμπαρούση (αντ' αυτού!) Μη μου πεις τώρα ότι *αυτή η θεϊκή έκφραση δεν ταιριάζει πάντα και παντού!

Να εδώ μωρέ, ξημέρωσε άλλη μια ανέμελη καλοκαιρινή ημέρα, ο Άκης με τη Βίκυ έχουνε πάει γήπεδο τα χρυσά μου {*βρες το λάθος!},  και παρ' ολίγο να ήταν όλα τέλεια, αν δεν χώριζαν ο Αλέξανδρος με τη Νατάσα, είμαι να σκάσω, τι άτυχα ήταν αυτά τα παιδιά! Τους γλωσσόφαγα κάπου!
*Ζούμε στη χώρα που έχει πάει φυλακή για μίζες μόνο ο Άκης, τον χωρίζει η "θλιμμένη" Βίκυ για λόγους "τιμής" και μετά πάνε αγκαλιασμένοι στο γήπεδο!*

Ευτυχώς όμως, που θα υπάρχουν πάντα μικρές χαρούμενες στιγμούλες, που θα σκάνε μύτη έτσι ξαφνικά και θα έρχονται σαν σανίδες σωτήριας, με μικρά γατίσια κι αθόρυβα βηματάκια, έτσι ακριβώς δηλαδή όπως ήρθε ένα πρωί στο πατρικό μια μεγάάάάλη κι αγαπημένη γατο-οικογένεια! Πέντε μωρά και μιά μαμά! Τέσσερις μικρές Μπαλίτσες -δυο μαύρες και δυο τιγρέ- και μιά κουκλίτσα ασπρόμαυρη Σταλίτσα πρασινομάτα και τσαχπίνα! Κι από πίσω τους μιά μαμά Γάτα. Τη βάφτισα κι εγώ στο πι και φι κι ούτε που την ρώτησα αν συμφωνεί! Τη λένε Κλαίρη και δεν το ξέρει! 

Πόσο προβλέψιμα τα δεξιά τρολ! Τώρα που ανακινείται και πάλι το θέμα τής απόλυσης τής καθηγήτριας τού υιού Αντώνη Σαμαρά
επειδή είχε..τολμήσει να πιάσει τον γιο τού Σαμαρά να αντιγράφει, θυμήθηκαν τις σπουδές τής Μπέτυς Μπαζιάνα! ~ Foto: Pinterest

✰♡*•˛˛•*✰✰♡*•˛˛•*✰✰♡*•˛˛•*✰

❤¸¸.•*¨*•♫ .............................οι σκέψεις μου κάνουν θόρυβο............................❤¸¸.•*¨*•

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.