Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

╰✿╮* Όσα κι αν πήρε ο άνεμος..αύριο είναι μια άλλη μέρα!╰✿╮

"No matter what is gone with the wind...tomorrow is another day!", που λένε και στο χωριό μου!

Έχω μια υπεροψία, μια υστεροβλεψία, μια καχυποψία, κι όλα τα άλλα "ψία" (Ζήκος), ότι τα προηγούμενα οχτώ -αβάσταχτα- χρόνια τών Μνημονίων, πάρα πολλοί τα βίωσαν μέσα από ένα fake πρίσμα, κάτι σαν άρνηση πραγματικότητας να το πω, άγνοια να το πω, "δεν με ενδιαφέρει να μάθω τι έπαθα, γιατί το έπαθα, και προπαντός ποιος είναι υπεύθυνος -εκτός από εμένα φυσικά" να το πω;

Αυτό το λατρευτό fake σκηνικό που επικρατεί στην ταινία "μια Ελληνίδα στο χαρέμι", όπου στο παλάτι μπροστά στα μάτια τού "εμίρη"- Καλλιβωκά, εμφανίζεται το χαρέμι με τους Εξαρχάκο-Σειληνό σε ρόλο χορευτριών, άλλα όλοι μαζί οι θεατές, κάνουμε ο,τι κι ένας αυλικός τού εμίρη, ότι και καλά δλδ, δεν βλέπουμε την γουρουνότριχα/κάγκελο, κι ότι -μα είναι ολοφάνερο!- μπροστά μας δεν χορεύουν δυό κοτζάμ μαντράχαλοι, αλλά δυο λαχταριστές γκόμενες! Τρελό παραμύθιασμα!

Όταν οι άπλυτοι εκείνοι πολίτες (όσοι δεν είχαν και δεν θα έχουν πο-τέ στον ήλιο μοίρα), αρνήθηκαν να δουν τι σκατά έγινε με τα Μνημόνια τόσα χρόνια, και τι σκατά έγινε και με τόσα απίστευτα πολλά όσο και..σκανδαλώδη οικονομικά σκάνδαλα, όπου εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα με κατάχρηση δημοσίου χρήματος, τότε οι άπλυτοι θα πεθάνουν άπλυτοι. Στο μυαλό. Και πάντα κάποιοι "παστρικοί" (κοινώς καπάτσοι), θα τους πιάνουν τον κώλο. Εις τον αιώνα τών αιώνων αμήν.. Αμήν, βέβαια, γιατί άμα το θες το παραμύθι σου, τι να σου κάνει κι ο δράκος! Κι έπειτα, είναι και η άλλη κατηγορία πολιτών, εκείνοι που γκαβοί γεννήθηκαν και γκαβοί θα πεθάνουν, κι έτσι στραβά αρμενίζοντας, τρέχουν σαν τα τσουτσέκια πίσω από κάθε τυχάρπαστο δεξιοφασιστικό κουτσαβάκι, και του κρατάνε τα μπόσικα, ειρωνεύονται και χλευάζουν, κι έχουν ξαμολυθεί στο διαδίκτυο νομίζοντας ότι πετάνε σπιρτόζες ατάκες περί "δήθεν" εξόδου απ' τα Μνημόνια, κι άλλα τέτοια φαιδρά. Για εκείνη την κατηγορία τών απόλυτα κοιμισμένων πολιτών, θα 'θελα να γινόταν μια εξαίρεση, και να μην έβγαιναν από τα μνημόνια! Mnimonia for ever re!!!!  

Και ναι, τα μνημόνια (μακάρι να) τελείωσαν, και ναι, όσοι δεν χαίρονται, είτε φανεροφασίστες είναι, είτε κρυφοφασίστες, είτε μίζεροι. Εξαιρείται η πολυμελής δημοσιοκαφρική οικογένεια όλων τών παράνομων καναλιών τής ελληνικής τηλεόρασης, και όλα τα άλλα τρόλια/τσόλια, που δουλεύουν με 0,60 το μήνυμα στο διαδίκτυο, για κάτι αφεντικά τής συμφοράς (βλέπε Άδωνις), κατηγορία "Αρτέμις Μάτσας και Σία" (Κοσιώνη) ! 

Για όλους εμάς τους άλλους, η 21η Αυγούστου 2018, θα πρέπει να γραφτεί με χρυσά γράμματα, όχι στην Ιστορία, αλλά μέσα στις ψυχές μας, γιατί, η "μπότα" τής γερμανικής επιτήρησης και του οικονομικού πολέμου, "έλιωσε" εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, τα χρόνια τών μνημονίων, κατέστρεψε αμέτρητα σπίτια, αφαίρεσε χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, ένας πόλεμος δίχως όπλα, με μοναδικό όπλο τον εκβιασμό και την υποδούλωση τών ανθρώπων. Κι όσοι από εμάς επιζήσαμε με λιγότερα τραύματα, οφείλουμε να "τραβήξουμε" μέσα από το "πηγάδι" κι όσους γονάτισαν.. Ναι ρε μαλάκες τού διαδικτύου, από τις 21 Αυγούστου μπορεί να μην φεύγει η κρίση, η ελπίδα όμως πρέπει να μείνει εδώ!
Κι όσο κι αν σνομπάρετε οτιδήποτε θετικό μπορεί να προκύψει σ' αυτόν τον ταλαίπωρο τόπο.. όσα κι αν πήρε ο άνεμος..αύριο είναι μια άλλη μέρα! Μια ελεύθερη μέρα!! 

Υ.Γ Στουρνάρα, ζεις ή κατάπιες το δηλητήριο, μαζί με τον Κούλη, τον Άδωνι, τον Θέμο και τον ΣΚΑΪ;; ~Foto: Pinterest~ Εδώ το Ιστορικό τών Μνημονίων
* Ο τίτλος τής ανάρτησης είναι λογοπαίγνιο από την ταινία "όσα παίρνει ο άνεμος" και την ατάκα τής Σκάρλετ Ο' Χάρα "αύριο είναι μια άλλη μέρα!"  
Υ.Γ Θα 'βαζα τώρα κι έναν Μίκη Θεοδωράκη να γουστάρουμε, "κι εσύ λαέ βασανισμένε μην ξεχνάς τον Ωρωπό",
αλλά θεωρώ πως εδώ και..πάρα πολλά χρόνια ο Μίκης άλλαξε "στρατόπεδο", άρα λέω να μην...πυροδοτήσω το κλίμα
("συγκρατήσου Αντωνάκη λόγω τής ημέρας"!), κι αρχίσει στο καπάκι ο..εμφύλιος μετά την απελευθέρωση, ως είθισται!

✰♡*•˛˛•*✰✰♡*•˛˛•*✰✰♡*•˛˛•*✰

❤¸¸.•*¨*•♫ .............................οι σκέψεις μου κάνουν θόρυβο............................❤¸¸.•*¨*•

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.