Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024

✿ Πάμε Eurovision μ' ένα..Ζάρι; Μη χάσετε άλλο ένα ταξίδι μου!

Προσοχή! Αν δεν δείτε αυτό το βίντεο, μην προχωρήσετε καθόλου 

πιο κάτω! Εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=qxwaBKNcJZU

Ότι δε θα πω -και- εγώ την αποψάρα μου για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision, το ξεχνάτε! Γιατί; Δε είμαι εγώ ελληνίδα φορολογούμενη; 8,5 εκατομμύρια Έλληνες είπαν τη δική τους μαλακία, οι υπόλοιποι απλά δεν έχουν social. Το Σάττι Μαρινάκι, καλό παιδί κατά τα άλλα, το αποφάσισε

Και... το "ζάρι" ερρίφθη! Θα πάει λέει στην Eurovision. Αλλά πρώτα θα κάνει ένα video clip. Αμ, δεν ήξερε, δε ρώταγε; Τη βουτάνε οχτώ δημιουργοί, συν το Μαρινάκι εννιά (!), της πετάνε το.. "ζάρι", με την υποχρέωση να το κάνει video, όπου σύμφωνα με το story είναι μια που...

..τη χώρισε ο δικός της -ή μπορεί και όχι- που εκεί που ήταν χωρισμένοι ήταν και μαζί ταυτόχρονα (συνηθίζεται αυτό το μοτίβο αφού), πάνε και οι εννιά στο αεροδρόμιο, βουτάνε έναν τυχαίο τουρίστα, τον χώνουν μέσα σε ένα πειραγμένο όχημα από το ράλι Ακρόπολις, και καλά για ξενάγηση. Που αυτό ξενάγηση δεν το λες, απαγωγή το λες, ο τουρίστας τρομοκρατημένος στο πίσω κάθισμα, η Σάττι χαλλλαρά χαμογελαστή μπροστά, για την επιτυχημένη απαγωγή! Και βουρ για το Μοναστηράκι και την Ακρόπολη.

"ΝΑ μη θυμηθώ;" ότι έβλεπα το βίντεο και κόντεψα να τρελαθώ!

Η Σάττι σε παραλήρημα τη μια να χορεύει ραπ, την άλλη τσιφτετέλι, την παράλλη Στέλλα Κονιτοπούλου το 1996, από πίσω να ακούγονται πίπιζες, μπουζούκια, συνθεσάιζερ, αμανέδες, της Παναγίας τα μάτια, κι όλα αυτά ξεχωριστά ή μπορεί κι όλα μαζί. Ο τουρίστας παύλα θύμα απαγωγής ξεκάθαρα, να εξακολουθεί να στριφογυρίζει μέσα στο όχημα, η Σάττι να συνεχίζει να κυλιέται σαν ζάρι μεταξύ Πλάκας και hangover

Αίφνης (στον υπολογιστή μπροστά εγώ, ε;), αρχίζουν να πετάγονται στην οθόνη σουβλάκια, τσαρούχια, περικεφαλαίες (για να ικανοποιήσουμε και τους ναζιστοφασίστες ανά τον κόσμο αφού!), η γριά να χορεύει εκστασιασμένη στο νησί γιατί τής έκλεισαν το νοσοκομείο κι επανήλθε στην "ιατρική" τών μαντζουνιών! Ε, αν δεν το γλεντήσει τώρα η δόλια, μετά απ' αυτήν την εξέλιξη, πότε θα ξαναγλεντήσει γαμώ το κέρατο μου!

Κι εκεί πάνω, που έβγαιναν από την οθόνη τα τζατζίκια κι έσκαγαν ωσάν φισέκια μέσα στο σαλόνι μου (ξεκάθαρα, μας τρολάρεις κυρία Σάττι μου!), κι ενώ ο μόνος που δεν είχε εμφανιστεί ακόμα (στο σαλόνι μου) ήταν ο Πιτσίνιαγκας να κάνει ντουέτο με την Σάττι εκεί που λέει ο στίχος (ο ποιός;) τα τα τα ..βγαίνει σε ζωντανό διάγγελμα (όχι σαν τα fake τού μητσοτάκη) η Εύη Δρούτσα κι αρχίζει να μας ζαλίζει τού κώλου μας τ' αυτιά ότι τής έκλεψαν λέει τον...στίχο "τα τα τα" με τη διάσημη φωνή (;) 

του πανάγνωστου Πιτσίνιαγκα, εγώ να πάθω ξανά κόλλημα και να χορεύω στο σαλόνι (μαζί με τα τζατζίκια) "χτυπάει η καρδιά μου δυνατά τα τα τα, ας με ξυπνήσει κάποιος ρε παιδιά δια δια δια"... τα παίρνω στο κρανίο η γυναίκα και γυρίζω στη Δρούτσα (στο live της ακόμα αυτή) και της λέω δεν μας χέζεις μαντάμ, που θα μας χρεώσεις για στίχο (ΣΟΥ) το "τα τα τα"; Το τα τα τα δεν είναι στίχος, αντίλαλος είναι και τράβα και γαμη ζήτα πνευματικά δικαιώματα από τα βουνά! Και πετάγεται αυτή η έξαλλη σιχαμένη μέσα από την οθόνη, και τί μου λέει ρε παιδιά;! "Έτσι και κάνει και προκριθεί το κλεμμένο "τα τα τα" με την Σάττι, που εγώ έφτυσα αίμα για να το σκεφτώ (!) βρείτε καράβι ν' αρμενίσετε όλοι οι Ελληνάρες!"

Ότι οι Ευρωπαίοι "πέδιλο και κάλτσα" είναι ξετρελαμένοι 
με αυτό το τραγούδι, είναι καλό σημάδι γιατρέ μου; 😛😛
 

*•˛˛•*✰♡*•˛❤ ✰ ✰  ✰ ✰ ˛•*✰*•˛˛•*✰

Ρε! Ψηφίστηκαν τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια! Τίποτα οι Ελληνάρες. Η Σάττι κι η Σάττι!

Art:Thomas Joseph ~ Gerald Witcomb

"Καλή επιτυχία Ελλάδα, καλή επιτυχία Μαρίνα Σάττι"

Προϊόν Πνευματικής Ιδιοκτησίας Απαγορεύεται Ρητά Η Αντιγραφή Και Η Αναδημοσίευση

Υ.Γ Μαυρίστε την συμμετοχή τού Ισραήλ! 


...........οι σκέψεις μου κάνουν θόρυβο...........

23 σχόλια:

  1. Άκουσα τη Σάττι το ίδιο βράδυ της παρουσίασης, να λέει ότι ήθελε κάτι που να αντιπροσωπεύει την Ελλάδα του σήμερα. Και φοβάμαι ότι έχει δίκιο.... αυτή είναι η εικόνα μας, φοβάμαι όμως ότι δεν είναι και τόσο φοκλορ πια, για όλους εμάς, που βασανιζόμαστε σε αυτήν την χώρα. Αλίμονο σε όλους μας! Δυστυχώς!
    Την καλημέρα μου, Πέτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου διάβασα επίσης, ότι το βίντεο είναι τρολάρισμα, αλλά όπως λες κι εσύ, πιο κοντά στην αλήθεια τής κοινωνίας μας είναι, παρά "τρολ".. Καλή σαρακοστή! 🎈

      Διαγραφή
  2. Μου άρεσε το τραγούδι αλλά όχι το videoclip.
    Καλή της επιτυχία.

    Σου στέλνω ένα φιλί και μια αγκαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κική, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα, έχει και κείμενοοοο! 😛

      Διαγραφή
  3. Παιδιά, επί του παρόντος χρόνου, δεν έχω ακούσει μήτε το τραγούδι και δεν έχω δει μήτε το βίντεο κλιπ. Συνεπώς, παραμένω μετεξεταστέος και θα επανέλθω μόλις διαμορφώσω άποψη.
    Πέτρα μου, την καλησπέρα μου με πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποψιάζομαι Γιάννη μου, ότι στο μεταξύ, είδες το τραγούδι, κι ακόμα τρέχεις. Προς αντίθετη κατεύθυνση απο την ανάρτηση! 😂

      Διαγραφή
  4. Κάνω σπάνια εμφάνιση, γιατί, αν δεν μιλήσω εγώ για τη γιουροβίζιον, που την παρακολουθώ ( ή καλύτερα παρακολουθούσα) με συνέπεια από το 1977, τότε ποιος;
    Καταρχάς, συγχαρητήρια για το ωραίο (ως συνήθως βέβαια) κείμενο! Γέλασα και ταυτίστηκα σε πολλά. (Ιδίως για τη Δρούτσα!)
    Φυσικά και το κείμενό σου είχε πολιτική τοποθέτηση. Κι εκεί είναι η ουσία!
    Με τόσα που γίνονται γύρω μας, το να γκρινιάζουμε για τη γιουροβίζιον δείχνει τη βαθιά κρίση που ζούμε!
    Φυσικά και μπορώ να εκφέρω τη γνώμη μου. Το κομμάτι δεν μου αρέσει. Τελεία. Δεν είναι στα ακούσματά μου. Φυσικά και σου κολλάνε σημεία -εμένα μου κόλλησαν. Στο σύνολο το ένιωσα σαν αχταρμά. Αν αυτό δείχνει την κοινωνία μας (όπως και το βίντεο κλιπ) μπλα μπλα, ποσώς με ενδιαφέρει και δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού θα έπρεπε να δείξουμε την ελληνική πραγματικότητα; Μουσική θέλω να ακούσω εγώ... Ένι γούει.
    Μετά από όσα έχω περάσει (κι εξακολουθώ να υφίσταμαι, καθώς γνωρίζεις καλύτερα από όλους) γιουροβίζιον ... λαστ γίαρ! Είναι τόσα άλλα που με απασχολούν, που έχασα κάθε ενδιαφέρον.
    Καταλύθηκε το σύνταγμα, παιδεία και υγεία έπαψαν να είναι δημόσια αγαθά, μας χορεύουν στο ταψί κι εμείς η Σάττι, η Σάττι, καθώς κι εσύ έγραψες!
    Φιλούρες από τα δικά μου χαρακώματα, Πετρούλα μου!

    ΥΓ: Νομίζω ότι θα πάει καλά η Ελλαδίτσα μας (κι ας μην αρέσκομαι εγώ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το μετερίζι μου, σου γράφω κι εγώ.
      Είχα τόσα πολλά χρόνια να δω ένα τόσο απίθανο βίντεο, που μου ήταν αδύνατον να μην το σχολιάσω! Μα, αν θέλαμε κιτς/cult καλή μου κυρία (Σάττι μου), ξέραμε να το κάνουμε όλοι, το ζούμε άλλωστε καθημερινά. Σημασία έχει να ωραιοποιείς μια κατάσταση (εν προκειμένω τις εικόνες μιάς χώρας μέσα από ένα βίντεο) έστω κι αν είναι σκατά, με το συμπάθιο, αλλιώς δεν σας χρειαζοΥμαστε! Α μα πια! 😊

      Διαγραφή
  5. Αξίζει να γράψει κανείς για ένα Τίποτα; Η απάντηση είναι βέβαια όχι. Αν όμως αυτό το Τίποτα απασχολεί έναν μεγάλο αριθμό συμπολιτών; Ε, τότε μπορεί να αξίζει.
    Ξεκίνησα από το βίντεο, αγαπητή μου Πέτρα, όπως προτείνεις. Το είδα· το υπέστην θέλω να πω. Τι είναι αυτό; Τι είναι αυτό;
    Καλά λες κόντεψες να τρελαθείς!
    Το περιγράφεις παραστατικότατα, με παιχνιδιάρικο, απόλυτα ταιριαστό στο θέμα, ύφος και το πελεκάς κανονικά! Σπουδαίο εργαλείο η ειρωνεία!
    Ένα δροσερό κείμενο, όχι μόνο σαν πολιτιστικό ρεπορτάζ αλλά με τις αιχμές σου αποτελεί και έμμεση πολιτική καταγγελία,.
    Το χιουμοριστικό κείμενο είναι το δυσκολότερο είδος γραφής. Ανήκεις στους λίγους που τα καταφέρνουν επάξια, Πέτρα. Έχεις δώσει πολλά ωραία δείγματα. Καλή συνέχεια!
    ΥΓ.
    Εδώ και πολλά χρόνια αυτή η θορυβώδης ευτέλεια διανθισμένη με αντιπαθητικά εφέ, τραγούδια που ακυρώνουν το μεγαλείο τής τέχνης που λέγεται Μουσική, η κραυγαλέα προβολή παράξενων πλασμάτων με αποκρουστική περιβολή, όλα αυτά αποτελούν μία ακόμα απόδειξη τής ευρωπαϊκής παρακμής. Και εμείς, όντας παρηκμασμένη χώρα, συμμετέχουμε…


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έχουμε ξαναπεί εμείς Άρη μου! Να γράφω εγώ, να έρχεσαι εσύ να με αποθεώνεις, να κάνω εγώ πως καθόλου δε θέλω να αποθεώνομαι χαχαχα! Λέω μήπως προσεγγίζω (σχεδόν) όλα τα θέματα πλέον, με χιούμορ, αλλιώς δε τη βγάζω/βγάζουμε καθαρή..

      Όσο για το υστερόγραφό σου, εξακολουθώ να ελπίζω σε εκείνα τα σπάνια ομολογουμένως τραγούδια, που υπάρχουν όμως, για να μας λένε ότι ποτέ δε χάνονται όλα (στη μουσική) Για να σου χαϊδέψω τα αυτιά, μετά το σοκ που υπέστης -😂- σου χαρίζω το πιο κάτω κομμάτι, γιατί πάντα υπάρχει Η εξαίρεση! Eurovision 2015 - Ιταλία:

      https://www.youtube.com/watch?v=A9nyMGlVsfY

      Διαγραφή
  6. Δεν είδα και δεν άκουσα το τραγούδι και δεν το χω σκοπο να το ακούσω Όσες συζητήσεις άκουγα για το τραγούδι, άλλαζα κανάλι ή έκλεινα την τηλεόραση. Είμαι καλά γιατρέ μου;
    Καλησπέρα Πέτρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άκουσα λοιπόν Πέτρα μου πως διάλεξαν το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision και λέω ας το ακούσω και πέφτω πάνω στο video slip αχταρμάς και ακούω την τσιρίδα της Σάτι και παθαίνω ότι έπαθες εσύ.
    Αν αυτή είναι η μουσική κουλτούρα μας σήμερα εγώ έχω μείνει πολύ πίσω.
    Πάντως διασκέδασα με το καυστικό χιούμορ σου και ταυτίζομαι μαζί σου.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα πάντως εγώ πιο πολύ έχω κολλήσει στο βίντεο, το τραγούδι είναι εθιστικό!

      Διαγραφή
  8. Να μην παραξενευτούμε Πετρίνα μου αν το τραγούδι; στην Ευρωβίζιον πάει καλά, γιατί εκεί πάει γενικά μόνο η νεολαία και αυτά είναι τα ακούσματά της ...ας μην ξεχνάμε πως πριν λίγα χρόνια πήρανε την πρώτη θέση κάτι άγριοι από την Σουηδία...ή αυτό της Γερμανίας...τραγούδια ήταν αυτά; Δες όμως που όλοι μας λίγο ή πολύ ασχοληθήκαμε με το θέμα.
    Εχω την εντύπωση πως η Σάττι τρολάρει την κατάσταση, αφού αυτά δείχνουμε στους τουρίστες που έρχονται εδώ για το σουβλάκι και το τζατζίκι...μπορεί να μην μας αρέσει αυτό, αλλά αυτή δεν είναι η πραγματικότητα Πετρίνα μου;
    Βρήκανε πάλι θέμα να ασχολούνται και να σκεπάσουν τα χάλια που ζούμε προπαντός στον τομέα περίθαλψη-ακρίβεια και πάει λέγοντας...πες τα χρυσόστομη!
    Σου στέλνω μαζί με την αγάπη μου και ένα λίνκ έτσι για την αντιπαράθεση ελπίζω να σου ανοίξει. .δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει αυτό το θαύμα! περιμένω εντυπώσεις! φιλούρες 🧡🤗
    https://www.google.com/search?q=%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CE%B1+%CE%BA%CE%BF%CE%BA+%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%B1&oq=%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CE%B1+%CE%BA%CE%BF%CE%BA&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgBEAAYgAQyDQgAEAAYgwEYsQMYgAQyBwgBEAAYgAQyBwgCEC4YgAQyDQgDEAAYgwEYsQMYgAQyBwgEEAAYgAQyCAgFEAAYFhgeMggIBhAAGBYYHjIICAcQABgWGB4yCAgIEAAYFhgeMggICRAAGBYYHtIBCDc1MDRqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:e6dbbfd6,vid:KdIhq1tb8Co,st:0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουπσ άκυρο, Λάθος λινκ σου έστειλα ..😢 γράψε καλύτερα εσύ στου γκουγκλ για την 15χρονη Γαλιδα τραγουδιστρία Εμμα Κοκ να στην βγάλει σωστά...ξαναφιλώ..

      Διαγραφή
    2. Την άκουσα τη γαλλιδούλα, μια χαρά είναι. Βέβαια, δεν τίθεται απαραίτητα θέμα σύγκρισης φωνών και μουσικών κομματιών. Η ένστασή μου βρίσκεται στο οπτικό κομμάτι. Θεωρώ ότι έστω και μέσα από αυτό το μουσικό πανηγυράκι, ήταν μια καλή ευκαιρία να προβληθεί μια Ελλάδα μοντέρνα σε σχέση με τους ελληνικούς προορισμούς. Όσο κι αν θέλει κάποιος να το πει "τρολιά", όσοι δεν μένουν σε αυτή τη χώρα, διαμορφώνουν εικόνα από αυτά που τους "σερβίρουμε", από το οπτικό υλικό κοινώς. Αυτό το στοιχείο ήθελα να καυτηριάσω.

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα Πέτρα μου! Διάβασα την άποψή σου αφού πρώτα είδα το βίντεο/βασική προϋπόθεση της αρχής και μπήκα στο νόημα με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς και έτσι πρόλαβα να χωνέψω ό,τι παρακολούθησα. Θέμα 1: Υπάρχει ακόμα η Γιουροβίζιον!!!! Θέμα 2: Αυτή είναι η ελληνική συμμετοχή για την Γιουροβίζιον!!! Θέμα 3: Η κυρία Δρούζα ζει ακόμα!!! Θέμα 4:Πώς καταντήσαμε λοχία...
    Δεν μου αρέσει ούτε το τραγούδι ούτε το βιντεοκλιπ. Δεν θα επεκταθώ, τι να προσθέσω; Τα είπες όλα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, έχω και μια στοίβα ρούχα για σιδέρωμα. Κρατάω το γέλιο που μου χάρισες, θα το μοιραστώ και με όσους ξέρω :) ευχαριστώ για τον τρόπο που σκέφτεσαι... την εξυπνάδα σου που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω :) :)
    Πολλά φιλιά Πέτρα μου, να είσαι καλά και να έχεις μια υπέροχη μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν συντονυμία (Ζήκος): πώς καταντήσαμε λοχία..
      Το κράμα εκατομμυρίων πολιτών από τον πλανήτη, είναι φυσικό να αρέσκεται και σε εκατομμύρια διαφορετικά ακούσματα και στιλ. Αν δεν είναι μια καλή ευκαιρία μέσα από έναν τόσο προβεβλημένο διαγωνισμό, να προβάλλουμε την Ελλάδα ως.. υπέρκομψη, τότε τί να πω; Αφήστε με εδώ στην ακρούλα μου, να κλαίω και να βρίζω σαν γέρος τού μάπετ σόου! 😬 Εύχομαι στο μεταξύ να έχεις τελειώσει το σιδέρωμα..

      Διαγραφή
  10. Αν κι άφησα σχόλιο δεν υο βλέπω.
    Δέν είχα ακούσει τη Σαττι και είχα την τύχη να το δω και να το ακούσω τώρα, χάρη σε σένα, Πέτρα μου!
    Βέβαια διασκέδασα με τα γραφόμενα σου κι όχι με το τραγούδι και το βιντεοκλίπ.
    Δεν θα απορίσω καθόλου αν πάρει κσλη θέση.
    Δεν υπάρχει λογική σε τίποτα γιατί να υπάρχει στη Γιουροβιζιον;
    Καλό τριήμερο.
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως δεν ήταν στα ανεπιθύμητα το σχόλιό σου, Ρένα μου, κοίταξα. Μακάρι να πάρει καλή θέση το τραγούδι, γιατί, έστω και μέσα από έναν διαγωνισμό, είναι καλό να είμαστε όλοι με την πλευρά τής δικής μας συμμετοχής.. Υ.Γ Κι εύχομαι η Ελλάδα να μην ξαναδώσει "τεσσάρι" στην Κύπρο, πόση ντροπή πια η περσινή;..

      Διαγραφή
  11. Αγαπημένο νονούλι.
    Δε μου αρέσει το τραγούδι, ούτε το βίντεο κλιπ, ούτε και το γεγονός, ότι καταρρακώθηκε η δημόσια υγεία και παιδεία, και η Ελλάδα τσακώνεται για το τραγούδι στην eurovision! (Πείτε με συνομοσιολόγο, αλλά δε θεωρώ τυχαία, τη χρονική περίοδο, που βγήκε το τραγούδι).
    Παρ' όλα αυτά, θεωρώ εύστοχο τον τίτλο "Ζάρι", αφού στην τύχη, σε αυτή τη χώρα, στηρίζεται η ζωή μας -κυριολεκτικά- και φυσικά, λάτρεψα όπως πάντα το χιούμορ και την ανάρτηση σου!
    Σου στέλνω ολόγλυκο φιλί. Καλό τριήμερο και καλό ξημέρωμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κουκλοβαφτιστηρόνιμου, παλιά ίσχυε το κάθε θαύμα τρεις ημέρες. Τώρα ούτε μια μέρα δεν κρατούν τα γεγονότα στην επικαιρότητα. Ποιός θυμάται -σήμερα- ποιά μέρα ακούστηκε πρώτη φορά το "Ζάρι";;; Ουδείς! (εκτός από το Μαρινάκι. το άλλο καλέ, το Σάττι!)

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.