Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ


"ο πιο πιστός φίλος του σκύλου"


~~~ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BLOG:  http://sophieil104.blogspot.gr~~~ 

"ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΥΣ"

(ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΌΛΥΤΗ ΈΝΔΕΙΑ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΙΑΣΜΟΎΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΉ Ή ΜΗ ΠΡΟΈΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ.)


ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ
Τα νοσοκομεία που δέχονται ανασφάλιστους και άστεγους


Οδηγίες για την περίθαλψη άστεγων και εξυπηρέτηση ανασφάλιστων ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ


Α.  Α Σ Τ Ε Γ Ο Ι


Όσοι μένετε ή κυκλοφορείτε στην Αθήνα και δείτε κάποιον άστεγο στον δρόμο καλέστε ΤΟ ΤΗΛ. 1960 (ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΑΣΤΕΓΩΝ). Θα σας ζητηθούν πληροφορίες για το που ακριβώς βρίσκονται. Θα πάνε να τους βρουν για να τους δώσουν ένα δωματιάκι στις αίθουσες που προσφέρει ο Δήμος Αθηναίων. Θα προσφερθεί και φαγητό. Αν αρνηθούν οι ίδιοι να μετακινηθούν θα τους προσφερθούν κουβέρτες και άλλα  είδη πρώτης ανάγκης.


Β. ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΙ


Το Σισμανόγλειο και τα διοικητικά συνδεδεμένα νοσοκομεία Αμαλία Φλέμιγκ και Παπαδημητρίου συντάχθηκαν στην εξυπηρέτηση ανασφάλιστων ασθενών που χρειάζονται νοσηλεία μέσω του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του ΙΣΑ και της Αρχιεπισκοπής, σύμφωνα με επιστολή της διοικήτριας των νοσοκομείων κ. Όλγας Οικονόμου.


Ήδη στη διάθεση των ανασφαλίστων έχουν ταχθεί το νοσοκομείο Ελπίς και η Μονάδα Θεραπείας Πόνου του νοσοκομείου Πατησίων.


Η  διοίκηση του ΙΣΑ, έκανε έκκληση σε όλες τις διοικήσεις των νοσοκομείων,  για να δημιουργηθεί ένα μεγάλο δίκτυο δευτεροβάθμιας στήριξης των ανασφάλιστων πολιτών, όπως δημιουργήθηκε το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής  στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.


Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια μεγάλη αλυσίδα φροντίδας Υγείας για τους ανασφάλιστους πολίτες που καθημερινά αυξάνουν ολοένα και περισσότερο.
ΝΑ  ΤΟ  ΣΤΕΙΛΕΤΕ  ΟΠΟΥ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!!! ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΕΛΠΙΔΑ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ  ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ!!!!!!!


~~~ΠΗΓΗ: http://sophieil104.blogspot.gr/~~~

4 σχόλια:

 1. Απαντήσεις
  1. serenata, το θέμα είναι αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για να σωθούμε...
   Από την στιγμή που υπάρχουν ειδήσεις σαν κι αυτήν, πάει να πει πως τα πράγματα δυστυχώς, είναι πάρα πολύ σοβαρά... Κι αυτό είναι πάρα πολύ τραγικό...

   Διαγραφή
 2. Μακάρι να υπήρχε και στέγη και φαγητό και καλή διαβίωση γι αυτούς
  αλλά στο μέλλον ίσως και για εμάς αφού είμαστε όλοι μελλοντικοί άστεγοι ή ανασφάλιστοι καθώς φαίνεται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.