Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΥ ΑΛΗΤΕΥΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΟΕΟ;...


Φιλική συμβουλή: Όποιος έχει βυθιστεί για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ας αλλά-
ξει από τώρα κανάλι, καθώς δεν θα ευθυμήσουμε με το ζόρι ούτε σήμερα, λόγω της ημέρας!

Δεν μου αρέσουν τα χρυσά χάπια, πόσο μάλλον δε, να καταπιέζομαι και να προσπαθώ να είμαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι. Και γιατί να το κάνω αυτό άλλωστε, μέσω ενός blog, που στην τελική, ο καθένας το κάνει για να απελευθερώσει το μυαλό του ή έτσι το καταλαβαίνω εγώ!

Τι να σου κάνω, που στάζω χολή, επειδή αυτή η νυφίτσα ο Μισέλ (που τον πληρώναμε για να μας υπουργεύει!) αρμενίζει στις Μαλαισίες, την ίδια ώρα που εγώ κάθομαι σπίτι μου (όσο το έχω ακόμα) και παριστάνω την ανέμελη! ;) Τι άλλο θα ζήσω Παναγία μου, στην ηλικία μου;

Γαμώ τα υπουργεία μου μέσα, αν υπήρχε Θεός, θα έπρεπε να ήμουν εγώ στη Μαλαισία και η κάθε νυφίτσα -όχι στο σπίτι της- αλλά στο κελί της!! Κλειδαμπαρωμένη και με το κλειδί...άντε να μην πω τώρα που, μέρες που είναι! Ένεκα το πνεύμα των Χριστουγέννων που λέγαμε!

Και τη Μαλαισία μην την πάρεις λάθος, εννοώ, όχι να ήμουν εγώ στη Μαλαισία κι εσύ στην Μαλαισίνα (κλικ λέμε, hallooo), αν και "η καλή παρέα μετράει" λέει μια κινέζικη παροιμία!
Ήρθαν οι γιορτές κι εμένα με βρίσκουν σαν να με αιφνιδίασαν! Σα να μην έχω τον κάθε τζαμπο-μαλάκα, να μου μετράει τις υπόλοιπες μέρες (μπρρρ, λίγο μακάβριο ακούστηκε αυτό).

Αμφιβάλλω αν ήξερα κι εγώ η ίδια, τι ήθελα να γράψω σήμερα! Και να φανταστείς ότι έχω πιει μόνο έναν εσπρέσο, ενώ κάτι άλλοι (με το ποτήρι στο χέρι) μου ευχόντουσαν "στην υγειά του έβριμπόντι"! Μας κυβερνάνε εβριμπόντιδες ρε, πως να με κυριεύσει μετά, το πνεύμα των Χριστουγέννων, όταν βγαίνει ο κάθε βιτσιόζος και μου λέει να μην ανάψω ούτε το τζάκι, για να με ευνουχίσει ολοκληρωτικά;; Χριστούγεννα με τα αρπαχτικά πάνω από τα κεφάλια μας;;;
Με τον Αντώνη, τον Γιάννη, τον Άδωνι στο πηδάλιο; Συγχαρητήρια στην ξεφτίλα μας φίλε!

Είπα να βάλω καμιά χαρούμενη foto για να......χρυσώσω το χάπι σε όποιον είχε την περιέργεια και με διάβασε τελικά!  "pio pistos filos tou skylou"
_____________________________________________________________

52 σχόλια:

  1. :)) Kαλα τα λες! Ας μην εθελοτυφλουμε!
    Δεν ειμαι και πολυ των χριστουγεννων, παρολο που στολισα τωρα για χαρη του μπεμπη!
    Οπως και να χει εγω θα σου ευχηθω καλες γιορτες :P xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα γλυκούλα μου!
      Εσύ έχεις ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΛΟΓΟ για να μπεις στο πνεύμα των ημερών!
      Να σου ζήσει το καμάρι σου κι από δω και να περάσετε υπέροχες γιορτές!!
      Φιλιά γλυκά σε σένα και στο μικρό σου διαμαντάκι! :)) χχχχχ

      Διαγραφή
  2. Είναι κατάπτυστοι λαμόγια
    και αντεροβγάλτηδες
    Οι ευθύνες είναι σε εμάς
    που τους στέψαμε!!!!

    Άντε γιατί τα πήρα!!!!!!!!!!!!!
    Φιλί πολύτιμο πετράδι σαν του λόγου σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνυπογράφω το σχόλιο σου Ελενάκι μου.
      Εμείς μας επιτρέπουμε το καθεστώς της ολοκληρωτικής κατοχής, ε, όχι και να το χαίρομαι κιόλας! Σε φιλώ γλυκά και καλή Κυριακή (μετά τα.....μπινελίκια, αχαχα!)

      Διαγραφή
  3. Εχεις απόλυτο δίκιο Πέτρα μου!! Αλλά εσύ τις νύχτες κοιμάσαι και ξέρεις ότι δεν έβλαψες ούτε αδίκησες μέχρι θανάτου τους συνανθρώπους σου!! Εχεις καθαρή συνείδηση!! Είσαι Ανθρωπος!!
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ;;;;;;;;; ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;; Κι αν νομίζεις ότι δεν ιδρώνει το αυτί τους, σου λέω ότι και να ξεμυτίσουν φοβούνται... Μεταμφιεσμένοι και με ντούκια κυκλοφορούν γιατί ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ... ΤΡΕΜΟΥΝ... Και θα πληρώσουν όλοι τους.. Αυτό να το θυμάσαι..
    Σε φιλώ καλό μου κι ότι νιώθεις να μας γράφεις!!! Φιλάκια πολλά κι αγκαλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζω για την στιγμή που θα στηθούν ΚΡΕΜΑΛΕΣ στο Σύνταγμα και το σκοινί θα σφύξει τα χυδαία λαρύγγια τους! Κάργα πνεύμα Χριστουγέννων! Αχαχα! Φιλιά πολλά γλυκό μου συμπεθερόνι! Και όχι, δεν κοιμάμαι με ήσυχη συνείδηση ως πολίτης, όσο ο φασισμός σκεπάζει τη χώρα, σαν την αιθαλομίχλη που κατασκευάζουν για να μας κάνουν (κι άλλο) υποχείρια τους!

      Διαγραφή
    2. αυτοι δεν εχουν καθαρη συνειδηση,γιατι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!εμεις παλι εχουμε φτασει με την ανεκτικοτητα μας στο αλλο ακρο,τον καλο καλο το λενε και μαλακα!

      Διαγραφή
    3. Πές ταααααααααα!!!!!!!
      Χαχα!! Φιλιά πολλά πεταλου(λου)δένια μου!!

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα και να περάσεις καλά τις γιορτές, όπως και να έχει...

    Εγώ με αυτόν τον Μιχάλη γέλασα πολύ, μου φαίνεται σαν ανέκδοτο όλο αυτό! Και πήγε και στη Μαλαισία ο πούστης, χαχαχα, μιλάμε δεν ξέρει τι θα πει τσίπα, ο τσίπης! Φαιδρό πρόσωπο! Αλλά δεν το ζηλέυω πιστέ φίλε, εξάλλου ποια Μαλαισία, σαν την Ελλάδα μας υπάρχει; Εγώ σπίτι θα μείνω, αλλά έχει τέτοια λιακάδα και σήμερα, τι να σου πω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρα από τα ταξίδια καλό μου "κ.κ", ότι κάποιοι γλέντηδες παίρνουν μια "αναρρωτική" και ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής, ενώ παράλληλα δεν παρίστανται σε ένα δικαστήριο, μετά την απύθμενη λαμογιά τους (τόσο τομάρια) είναι κάτι που δεν χωνεύεται με τίποτα! Και χέστηκα εγώ αν τον διέγραψε ο "επαναστάτης" ποπολάρος, 48 ώρες μετά! Χαίρε υποκρισία αμέτρητη! Φιλιά πολλά "κ.κ" μου!

      Διαγραφή
  5. Αυτό το καταναγκαστικό με τις γιορτές το έχω κι εγώ τα τελευταία χρόνια...
    Πρέπει να ψωνίσεις, πρέπει να στολίσεις, πρέπει να πας επισκέψεις σε όλους τους συγγενείς, πρέπει να χαρείς...
    Και ναι... βάζω μπροστά τον αυτόματο πιλότο και τα κάνω... μέχρι που καταρρέω...
    Όσο για το μεσιέ Μισέλ... τέτοια ξεφτίλα δεν έχω ξαναματαδεί μάτια μου.... αλλά αυτοί δεν καταλαβαίνουν... τους φτύνεις κι αυτοί λένε βρέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες;; Είπες "πρέπει", συνεπώς, για άλλη μια φορά, αρκετοί από μας, καταπιέζουν τον εαυτό τους και ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ τους ευτυχισμένους, υποκρινόμενοι πως όλα βαίνουν καλώς! Ποιος τον χέζει τον Μισέλ! Αν δεν πήγαινε διακοπές με τα λεφτά (του μαλάκα) του λαού, θα τον είχα ακόμα πιο χεσμένο, καθότι φαιδρή "προσωπικότης". Αλλά μάλλον, τα τραβάει κι εμάς ο οργανισμός μας, να κάνουν όλοι το κέφι τους στου κασίδι το κεφάλι. Καλό μεσημέρι.

      Διαγραφή
  6. σιγα μη χαλασω τις γιορτες μου γι αυτους, μου χαλανε ολο το χρονο. 10 μερες δεν θα τους κανω τη χαρη..

    φιλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ που δεν θέλω που τους χαλαλίζω ούτε μια από τις 365 ημέρες του χρόνου, τι να κάνω;; Μου το λες; Κι εξάλλου, δεν τα βάζω με εκείνους (μόνο) αλλά με εμάς που θα κάνουμε άλλη μια φορά γιορτές, με την μπότα του κάθε κατακτητή μαλάκα επάνω από το κεφάλι μας. Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  7. Αγαπημένη μου, αγαπημένη μου Petra.
    Πριν σου απαντήσω, να σε ρωτήσω : τι είναι το "πνεύμα των Χριστουγέννων";
    Αν εννοείς αυτό που μας λέει η τηλεόραση, να συμφωνήσω σε όλα μαζί σου.
    Άσε με, όμως, να σου μιλήσω και για το δικό μου "πνεύμα των Χριστουγέννων". Που το αισθάνομαι, σαν ένα ξεχείλισμα αγάπης, από και προς το μικρό παιδί, που κρύβεται τρομαγμένο μέσα στον καθένα μας. Αυτό, που, τι παράξενο, ξέρει να βλέπει πέρα κι έξω από την πραγματικότητα που μας περιβάλλει. Που, σε πείσμα των περιστάσεων που μας επιτίθενται, μπορεί, αν θυμηθούμε πώς να το ακούμε, να αποκαταστήσει την εσωτερική μας γαλήνη. Και τότε, δεν ξέρω πώς, η Αγάπη ξεπαγώνει μέσα μας, μας ζεσταίνει και ζεσταίνει και τους γύρω μας. Τότε έρχονται τα "Χριστούγεννα".
    Όσο για μένα, προσπαθώ να εξασκήσω την ακοή μου. Όταν θα καταφέρω να ακούω πάντα το μικρό παιδί που σου έλεγα, λέω πως τα Χριστούγεννα, θα έρχονται κάθε μέρα.
    Πλατείασα πάλι, αλλά νομίζω ότι εσύ, μπορείς να με καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αυτό σε λατρεύω Αννούλα μου!

      Διαγραφή
    2. Άννα καλησπέρα. Δεν ξέρω για το πνεύμα, αλλά εγώ τώρα τελευταία φαίνεται πως δεν γίνομαι κατανοητή. Αν μιλούσα στον........πληθυντικό για τον εαυτό μου, μάλλον θα παρεξηγιόμουν, αλλά, συνήθως όταν γράφω (σε πρώτο πρόσωπο κυρίως) μιλώ αντιπροσωπευτικά (ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται) και θίγω θέματα που αφορούν πολλούς συμπολίτες μας (εννοώ, ότι δεν μιλώ ΜΟΝΟ για τα δικά μου προβλήματα, αλλά και για εκείνα που είναι κοινά με πολλούς από μας). Και στην σημερινή μου ανάρτηση λοιπόν μίλησα (μέσω εμού) για την γενικότερη κατάσταση που βιώνει η χώρα (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω). Επειδή όμως εκφράζω την προσωπική μου και μόνο γνώμη, σε ότι με αφορά, θεωρώ πως η χώρα βρίσκεται υπό το καθεστώς ΚΑΤΟΧΗΣ. Το χειρότερο όμως είναι πως η πλειοψηφία του λαού έχει αποδεχτεί αυτήν την κατοχή κι απλά περιμένει να του....περάσει. Συνεπώς, σαφώς και μιλάμε για άλλο πνεύμα Χριστουγέννων, μιας κι εσύ το έθεσες μέσω της δικής σου πραγματικότητας, η οποία, όχι μόνο είναι σεβαστή, αλλά και πολύ τρυφερή! Για να μην πλατιάσω, αν και ΞΕΡΩ ότι έχουμε εντελώς ταυτόσημες απόψεις, εγώ έθεσα το θέμα ως γενικό, που αφορά το λαό κι εσύ το έθεσες πιο προσωπικά, που, σε πληροφορώ πως έχω την ίδια άποψη με εσένα. Απλά εγώ (για πολλούς και ποικίλους λόγους) δεν ΑΝΤΕΧΩ να ζω άλλο κάτω από αυτό το καθεστώς της χούντας. Σε καμία Χούντα τα Χριστούγεννα δεν έχουν το άρωμα που έχουν στις εποχές της Δημοκρατίας...... Αυτά τα ολίγα κι ως συνήθως, αν θυμηθώ τίποτα άλλο, θα ξανάρθω Ζήκο!

      Διαγραφή
    3. Δεν πειράζει, ξανάρθα εγώ.
      Τσακμακόπετρά μου.
      Χθες, διαφοροποιήθηκα, αφού πρώτα είχα συμφωνήσει μαζί σου.
      Ναι, η τοπική και παγκόσμια δικτατορία της Αθλιότητας, μας έχει ρίξει σε μια ζοφερή πραγματικότητα. Όλους. Ακόμα κι εκείνους που δεν το βλέπουν. Και, επειδή η ζωή έχει άλλη ιδέα από μας για την Δικαιοσύνη, για κάποιους γίνεται ακόμα πιο σκληρή. Τότε, η αναζήτηση βαλβίδας διαφυγής, γίνεται μονόδρομος. Πριν καταλήξουμε στην έσχατη διαφυγή, την Παραφροσύνη.
      Δεν ξέρω αν έχεις δει την ταινία Brazil. Εκεί παραπέμπω όποιον θέλει να το συζητήσει.
      ΥΓ. Μου αρέσει που παίρνεις εύκολα φωτιά. Δεν μας αφήνεις να παραξενερώσουμε. Γι αυτό σ'αγαπάω!

      Διαγραφή
    4. Άννα, λες και δεν με έμαθες δα!
      Τσακμακόπετρα γεννήθηκα, τσακμακόπετρα θε να πεθάνω!
      Προσπαθώ να μην (παρα)ξενερώσω κι εγώ, γιατί μετά δεν θα με μαζεύω με τίποτα! :)
      Καλό μεσημέρι, πολλά φιλιά! :))

      Διαγραφή
    5. Τι έγινε ρε παιδιά;;;; Hallooooo!!
      Εδώ joan petra, που είναι το σπιτόσκυλο μου παρακαλώ;;

      Διαγραφή
  8. Παρε ενα μπουκαλι ρακομελο,και δυο ποτηρια..Και πηγαινε απροσκλητος στο γειτωνα να του πεις ακριβως αυτα που εγραψες..Και μαζι..πηγαινετε παρακατω και παρακατω και παρακατω...
    Ωσπου ολη ηγειτωνια..Να μαθει ΑΥΤΟ το νεο Πνευμα των φετεινων Χριστουγεννων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαχαίρη μου, επειδή έχει "θαμπώσει" η αύρα μου τελευταία (και δεν είμαι πια σίγουρη για τίποτα) αν μπορείς έλα να μου διευκρινίσεις: να το κρατήσω ΑΥΤΟ το πνεύμα των Χριστουγέννων ή να το αλλάξω το βιολί;; Χαχα! Πραγματικά, έχω μπερδευτεί και σας έχω μπερδέψει κι εσάς!

      Διαγραφή
  9. Το πνεύμα των Χριστουγέννων αλητεύει στη χώρα που κρατάει τα σκήπτρα της παιδικής πορνείας.
    Το πνεύμα των Χριστουγέννων θα διαλέξει στο μενού του πανάκριβου ξενοδοχείου και θα ψωνίσει ελεύθερα όποια παιδική ψυχή της κάνει κέφι. Είναι "μαστ" σε όσους Ευρωπαίους επιλέγουν ως προορισμό τη χώρα αυτή. Ένα σουβενίρ ρε αδερφέ! Εξ άλλου, κάθε πνεύμα που έχει ροπή στο βιασμό ενός λαού, δεν θα διστάσει στον κυριολεκτικό βιασμό ενός παιδιού. Αστείο ποσόν!...
    Το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος και θα δικαστεί για μια σειρά κακουργημάτων, ξέροντας εκ προοιμίου, πως η ποινή θα είναι σε βαθμό πλημμελήματος (και αν...)
    Κι ύστερα, το πνεύμα των Χριστουγέννων θα εξακολουθεί να κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες "ανθρώπου".
    Μέχρι να έρθει ένα άλλο πνεύμα, που θα του θυμίσει πως μετά τα Χριστούγεννα και το φαγοπότι, έρχεται και η Σταύρωση!
    Νομοτελειακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία, το σχόλιο σου είναι συγκλονιστικό! Τι κάθομαι εγώ και γράφω (και τα έχω κάνει και...σκ..α!) και δεν ανεβάζεις εσύ μια ανάρτηση να τρίξουν τα πατώματα! Σοβαρολογώ και δεν κάνω χιούμορ! Ειδικά στο τέλος, πολύ το φοβάμαι (μετά βεβαιότητας) ότι και η Σταύρωση (εννοώ ακόμα και την άνοιξη που θα έρθει το Πάσχα) θα μας βρει να ψήνουμε τα αρνάκια μας χαλλλλλλλαρά και να νομίζουμε πως ήρθε η Ανάσταση..... Για τέτοιο λαό μιλάμε (και δεν με εξαιρώ καθόλου, για να μην παρεξηγηθώ κι άλλο! χαχα!)

      Διαγραφή
  10. Βγάλτο απο μέσα σου πετροκόριτσο καλά κάνεις!!
    Δεν θα σκάσουμε κιόλας για να είμαστε Χριστουγεννιάτικοι!!
    Τα φιλιά μου ΒΑΣΤΑ γερά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, είπαμε, τα έχω μπερδέψει ελαφρώς, αλλά, τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις εδώ με το "ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ" σου παρακάτω ρε άνθρωπε;; Αποφάσισε τι άποψη έχεις, γιατί, από ότι βλέπεις, εγώ είμαι πολύ κατασταλαγμένη!! Αχαχα!! Τα φιλιά μου και βάστα γερά επίσης!

      Διαγραφή
    2. Ερχονται ώρες που λέω θα το βγάλω απο μέσα μου γιατί θα σκάσω και μετά έρχονται ώρες που διαβάζω η μου λέει κάποιος κάτι σαν αυτό που έγραψε το Αριστάκι και λέω αι σιχτιρ σιγά μην κάτσω να σκάσω και να χάσω την χαρά των γιορτών.
      Το ξέρω δεν είμαι καλά έχω πρόβλημα τι να κάνω γιατρέ έχεις καμία λύση;;
      Δεν είμαι καλά λέμε!

      Διαγραφή
    3. Με αναγκάζεις να εισβάλλω πρωινιάτικα εδώ μέσα για να σου πω ότι......μην σε ξανακούσω να λες ότι δεν είσαι καλά!! Μ' ακούς;;;; ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ! Ελπίζω να σε ξεκούφανα και να σε συνεφέρω πάραυτα! Φιλιά γλυκά!! Και καλημέρες! ♥

      Διαγραφή
    4. Σε λατρεύωωω!! (αρχισα τις μαλαγανιές πάλι)
      Καπως καλύτερα μετά την παρέμβασή σου!

      Διαγραφή
    5. Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα και να έρθεις στη νέα μου ανάρτηση ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ! Σας έχω δώρο μια ταινιούλα, ο,τι πρέπει για να ξεχαστούμε! Φιλιά και καλημέρες!

      Διαγραφή
  11. Ο Μισέλ πήγε στη Μαλαισία γιατί δεν είχε λεφτά για πετρέλαιο.
    Εκεί γυρίζει με τα κοντομάνικα. Άντε που θα τον πιάσεις στο στόμα σου.

    Ότι φάτε ότι ντρινκ και ότι αρπάξει γιορ ας.

    (έχεις γράμμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ, γιατί αυτό το σχόλιο σου βρίσκεται εδώ και δεν βρίσκεται κάτω από της Έλενας, που μου έχετε ανοίξει φροντιστήριο "ξένων" γλωσσών και δεν μπορώ να σας μαζέψω! Άσταλαβίστα μπέιμπι!

      Το χειρότερο από όλα είναι που νομίζει ότι είναι και εραστής!! Ο Μισέλ εννοώ μάνα μου!! Ωρεντουβάρ!

      Διαγραφή
    2. Τα θέλει και σένα ο οργανισμός σου.
      Κοίτα μάτι λάγνο (του ροφού) που ρίχνει τις (σαχλο)γκόμενες.
      Αι γουιλ καμ πίσω.

      Διαγραφή
    3. Πλλλλάκα με κάνεις;;; Από τότε που πρωτοείδα αυτό το αποτρόπαιο βίντεο, έχω πάντοτε μαζί μου μια σακούλα εμετού!

      Διαγραφή
  12. Ήρθα με τις αντιθέσεις μου και με τις ενστάσεις μου γιατί ξέρω ότι θα κάνω διάλογο μαζί σου!
    Η Αννούλα μας με κάλυψε πανέμορφα, αλλά θα τα πω και με το δικό μου το Χαζέικο τρόπο!
    Το Πνεύμα των Χριστουγέννων το κουβαλάω πολλά χρόνια στην πλάτη , 43 για την ακρίβεια και δεν θα επιτρέψω σε καμία πολυεθνική να μου πουλήσει μέσα από τη ΤV το παραμύθιασμα της, είτε στους 300 μ@@@ να μου το καταστρέψουν!
    Είναι αυτό που με κάνει να χαίρομαι σαν μικρό παιδί κάθε που ξημερώνει Χριστούγεννα.
    Τι κι αν κάνει κρύο κι αν η καθημερινότητα είναι δύσκολη- πολύ δύσκολη και το ξέρεις;
    Μπορώ για λίγες μέρες να χαίρομαι, να αγαλλιάζω, να λάμπω, να σκορπίζω και στους δικούς μου λίγη ασημόσκονη!
    Είναι αυτό που τους κάνει να χαίρονται όταν λέω " θα ετοιμάσω εγώ τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων πάνω".
    Δεν είναι το φαγητό, τα λαμπάκια πάνω στο τραπέζι, ο στολισμός. Είναι ότι τους μαζεύω και τους μεταδίδω όλο αυτό που νιώθω!
    Είναι που δεν το βάζω κάτω! Είναι αυτό που με σώζει από τα ψυχοσωματικά που σε άλλη περίπτωση θα ήμουν γιομάτη!

    Όσο μαζεύεις αρνητισμό και θυμό το αίμα σου θα ανεβαίνει κι οι ημικρανίες θα παραμονεύουν!
    Μας πήραν πολλά! Μην του δίνεις απλόχερα κι άλλες μέρες από τη ζωή σου.

    Σε φιλώ γλυκά ♥

    Και τώρα φοβάμαι ότι θα τα ακούσω!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουφ! Άντε πάλι εξηγήσεις και να έχω και την άλληνε από κάτω να μου έχει γράψει ένα "ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ" και να έχει εξαφανιστεί! Αριστούλι, δεν φοβάσαι ότι θα τα ακούσεις μάνα μου! Γουστάρεις να τα ακούσεις!! Αχαχα! Αλλά, επειδή μόλις τα έγραψα, διάβασε κι εσύ το σχόλιο μου στην Άννα, είναι περίπου τα ίδια που θα έγραφα σε σένα! Στο μεταξύ, κάποιος πρέπει να σας πει ότι πάσχω από ημικρανίες από παιδάκι ακόμα, πράγμα που σημαίνει ότι έκανα από μικρή......αντιπολίτευση σε όλα!!! Φιλάκια πολλά ωρέ! ♥

      Διαγραφή
  13. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να πέσουμε ποιο χαμηλά σε επίπεδο αξιών πλέον με αυτούς που… υπηρετούν τον λαό. Εύχομαι το πνεύμα των Χριστουγέννων να μας δώσει φώτιση και να διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος γιατί το μέλλον των παιδιών μας θα είναι πολύ σκοτεινό.
    Καλές γιορτές εύχομαι με υγεία και χαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ελλάδα Αλέξανδρε δυο πράγματα συμβαίνουν: πρώτον, τα βαρέλια δεν έχει πάτο και δεύτερον πάντα μπορούμε να πέσουμε πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, εκεί στο ύψος των @ρχι...ν που μας κυβερνούν κι εμείς τους κάνουμε αέρα! Καλές γιορτές με υγεία επίσης! Αν είναι και με χαρά, ακόμα καλύτερα!

      Διαγραφή
  14. Δεν πρόκειται να χαλάσω το πνεύμα των Χριστουγέννων για τη βλακεία που επικρατεί στα κεφάλια των υπουργών μας..
    Άσε που πιστεύω πως κάποτε θα βρίσκομαι στη Μαλαισία και αυτοί θα καίγονται στο πυρ!! :-)
    Φιλάκια γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μιλάμε για βλακεία περιστεράκι μου.
      Μιλάμε για τον μέγιστο βαθμό επικινδυνότητας.
      Κι αν το αντιληφθούμε κάποτε αυτό, τα Χριστούγεννα θα είναι και μια αναγέννηση του λαού (βρε, μπας και πρέπει να πάω πουθενά και να βάλω υποψηφιότητα;; λέμε τώρα!) Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  15. Ότι θες να γραψεις να μη το καταπιεζεις για τίποτα
    Φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι να μην καταπιεζόμαστε, αν μη τι άλλο, μέσα στα blog μας, έτσι το σκέφτομαι κι εγώ. Σε φιλώ γλυκιά μου και καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
  16. Α στο διάλο με τον παπάρα τον Μισέλ,υπάρχουν και Ανθρωποι γύρω μας,δες ..Κόντρα στους καιρούς μπορούμε να ελπίζουμε εστω και με αφορμή μεμονωμενα περιστατικά ανθρωπιάς,αξιοπρέπειας,αθλητικού ιδεώδους,σαν το παρακάτω...http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/GEthniki/papanogloy_gi_ayto_den_kaname_epithesh.2565057.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπουδαίο μήνυμα, πραγματικά και πολύ με χαροποίησε η αντίδραση αυτή.
      Να είσαι καλά φίλε VAD και καλές γιορτές. Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
  17. Χρόνια πολλά κορίτσι μου σου εύχομαι
    κι ας συμβαίνουν γύρω μας τα μύρια όσα.
    Εγώ σήμερα το κλείνω το blog για γιορτές
    σε πείσμα όλων αυτών που παραπάνω αναφέρεις
    και μας καταστρέφουν τις γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά να περάσεις Φλωρούκο μου!
      Τις θερμότερες ευχές μου κι από δω!
      Σε φιλώ γλυκά και καλή ξεκούραση!

      Διαγραφή
  18. Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι μέσα μας και δεν μπορεί να μας το πάρει κανένας...δεν θα τους επιτρέψουμε να μας το πάρουν...ή έστω θα το προσπαθήσουμε!
    Καλά κουράγια να έχουμε και καλές γιορτές!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί με το "καλές γιορτές", ένα "καλό κουράγιο" βλέπω είναι απαραίτητο! Χαχα! Ευχαριστώ κι ανταποδίδω!! Πολλά φιλιά! :))

      Διαγραφή
  19. Με φωναξες ,καλη μου?
    Ακουσα "μακαβριο" κι ηρθα.

    Το φιασκο του "πεταμε στα μουτρα μια αληθεια(?) "
    δεν με πειθει πια.
    Για καποιον λογο πετανε το τυρακι.

    Καλημερολουλουδοπουτοπνευματωνχριστουγεννωντοβρισκειμεσαστο"οινοπνευμα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι κάνεις βρε μελένιο;;
      "Σαρώνεις" τις "λέξεις/κλειδιά";; Χαχαχα!
      Καλησπεροφιλιάκιοθεοςβοηθός!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.