Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

ΜΑΘΑΝΕ ΠΩΣ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ, ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ...


Ο "σοφός" και "κυρίαρχος" λαός έχει βγάλει κάτι παροιμίες, μούρλια σκέτες. Και μούρλα 
μη σου πω! Βέβαια, δεν ήξερε αυτός ο λαός να αντικαταστήσει τη λέξη "γύφτοι" με τη λέ-ξη "επαγγελματίας γ@μι@ς", για να περιγράψει έναν ανασχηματισμό...σαρωτικό κιόλας! Αχαχαχαχα! Όταν λένε σαρωτικό, εννοούν πως θα μας γαμ σαρώσουν, ο,τι μας έχει μείνει ακόμα...αγά...ασάρωτο! Εγώ γελάω πάντως, γιατί γουστάρω τρελά το...σάρωμα, που θα υποστούν όλα εκείνα τα κουτσαβάκια, που στις 25 του περασμένου μήνα έκαναν χαβαλέ!
Από δω και κάτω, όποιος βαριέται μπορεί να αποχωρήσει. Θα πω πολύ βαρετά πράγματα  σήμερα παιδιά μου.
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος πριν λίγο καιρό, κατηγορήθηκε για σκάνδαλο φορολογικών παραβάσεων. Η εισαγγελία είχε ζητήσει την άρση ασυλίας του, αλλά, η πλειοψηφία της βουλής τον αθώωσε! Από χθες είναι υπουργός! Ο Γκίκας Χαρδούβελης, στενός συνερ-γάτης των Σημίτη, Παπαντωνίου, Τσοχατζόπουλου, Πάχτα: Από χθες είναι υπουργός! 
Κι όχι ο,τι κι ο,τι είναι ο νέος τσάρος της οικονομίας. Δεν έτυχε, πέτυχε. Τίποτα στην τύχη.
"Ε, όχι και αθώος ο Βενιζέλος για τα υποβρύχια!"...τάδε έφη (παλιά) ο Αργύρης ο Ντινόπουλος. Από χθες είναι υπουργός! Δίπλα στον Βενιζέλο, που έχει βγάλει ρίζες εν μέσω Μαξίμου. "Ειδικά ο κ. Χαρδούβελης, αντί να προσπαθεί να μας πείσει ότι πρέπει να δεχθούμε την τιμωρία μας από τους ανίκανους εκπροσώπους των δανειστών μας, να φροντίσει να κόβουμε εισιτήρια στα μουσεία μας, όπου παραμένουν όσα εκθέματα μας επέτρεψαν να κρατήσουμε στη χώρα μας οι αρχαιοκάπηλοι "μεγάλοι τιμωροί". Υ.Γ. Αν είναι μαζοχιστής και του αρέσουν οι τιμωρίες, κάτι θα βρεθεί και γι’ αυτόν…"
Τάδε έφη (παλιά) Σοφία Βούλτεψη για τον από χθες υπουργό οικονομικών Χαρδούβελη.
Από χθες είναι υπουργός! Κι όχι...ο,τι κι ο,τι. Είναι το ακροδεξιό χέρι του Σαμαρά! Για το τέλος (μας) σου άφησα το καλυτερότερο: τον άνθρωπο που είναι στρατιωτικός και "τα λέει"...τσεκουράτα;...το 'πιασες το υπονοούμενο κύριε Μολφέτα μου; Ο ένας φονιάς φεύγει, ο άλλος φονιάς έρχεται. Φαντάζομαι τον διάλογο ανάμεσα σε Σαμαρά, Βορίδη, Γεωργιάδη: "ελάτε ρε μαλάκες και δεν θα χάσετε. Πρώτα θα δώσουμε το καλαμάκι στον Άδωνι, να πιει το αίμα του κοσμάκη στο υπουργείο "υγείας" και μετά θα δώσουμε το... τσεκούρι στον Βορίδη να τους κόψει τα @ρ@ιδι@! Ο δολοφόνος με το τσεκούρι τώρα σε νέες περιπέτειες. Ε; τι λέτε κι εσείς; Pleeease! Πέστε ναι! Θα τους εξαφανίσωμεν!" 

Κλείνοντας την συζήτηση περί "ανασχηματισμού", ας μην ξεχνάμε ότι ένας Βενιζέλος θα προτιμούσε να πεθάνει, παρά να μείνει απέξω από ένα τέτοιο δεξιοφασιστικό σχήμα! Πήρε λοιπόν και πάλι στην αγκαλιά του, ένα από τα πιο φαιδρά πρόσωπα μακράν, τον... αείμνηστο Ανδρέα (Λοβέρδο=πιο φαιδρός πεθαίνεις!) και τον έκανε και πάλι...ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αναλάβει να ξεκάνει και τα παιδιά: Από χθες είναι υπουργός! Φτου!
Και τώρα που είπα παιδιά: Γνωρίζεις τι είναι το voucher; Δες τι είναι το voucher και τα ξαναλέμε: "Το voucher στην ουσία μετατρέπει τον γονέα σε καταναλωτή και το σχο-
λείο σε προϊόν. Η εκπαίδευση από κοινωνικό αγαθό που αφορά όλους, μετατρέπε-
ται σε ατομικό αγαθό . Το δημόσιο σχολείο όμως (όπως και όλα τα δημόσια αγαθά) ενι-
σχύει το αίσθημα της λαϊκής ενότητας. Η συνέχειά του είναι συνυφασμένη με την ίδια την διατήρησης της δημοκρατίας. Το voucher είναι ένα πολύ επικίνδυνο εργαλείο γιατί είναι ύπουλο και ξεγελάει τους γονείς για τις πραγματικές του προθέσεις" Κλικ!!
Εδώ ξεγελάει τον κόσμο ένας Σαμαράς, το..voucher θα μας πτοήσει; Να 'μαστε λογικοί!

................................. "o pio pistos filos tou skylou" .......................................................................... Γκράφιτι  από την Google ...................................


................................................................................................................ 

70 σχόλια:

  1. και πάλι και για άλλη μια φορά ένιωσα αναγούλα...
    α, και για να μην ξεχνιόμαστε: το πήρανε το μήνυμα τα "παιδιά" τα πουλημένα και ξεφτιλισμένα το πόσο μ@λ@κ@ς κι ανοϊκοί είμαστε και πράξανε αναλόγως! εύγε τους!

    φαντάζομαι πως είσαι, όπως κι εγώ, εκτός εαυτού... φιλιά καμάρι μου, γιατί από καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φαίνεται ότι είμαι εκτός εαυτού;; !! Καλό απόγευμα Βικάρα μου :)

      Διαγραφή
  2. Αναθεματισμός ήταν αυτός, όχι ανασχηματισμός...
    Ε, Ευρωπαίοι δεν θέλαμε να είμαστε; Ας έχουμε τώρα και voucher, όπως στα Αγγλίας και τας Ολλανδίας. Για να μην αναφερθώ και στας Δανίας, που τόσο ήθελε να κάνει την Ελλάδα να μοιάσει με αυτάς ο ΓΑΠ!
    Καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα πάντα όλα έχουμε υπομείνει με την αδιαφορία μας, εννοείται ότι θα περάσει άνετα και το voucher! Σε φιλώ :)

      Διαγραφή
  3. Εγώ ένα έχω να πω πετροκόριτσο!!
    Οταν η μαλακία γίνεται καθημερινή συνήθεια και ανάγκη για κάποιους την πληρώνουμε όλοι!!!
    Δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ σε αυτή τη χώρα!!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά εδώ η μαλακία, (εκτός του ότι πάει σύννεφο) αφορά και μια πολύ μεγάλη μερίδα του εκλογικού (τρομάρα μας) σώματος. Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Να προσθεσω στη συλλογή σας;Κουκοδήμος,Ορφανός....Για να το χωνεψουμε λιγο,ο αθλητής,που δεν πατουσε ποτε στο σχολειο,πήρε απολυτηριο με 20-Αριστα απο Τεχνικο Λύκειο,μπήκε "Αριστινδην" στο ΤΕΦΑΑ,απ'όπου βεβαιως πήρε πτυχιο,χωρις να φοιτησει ποτέ!Και απο σημερα οι συναδελφοι μου ,που του εδωσαν τότε το απολυτηριο με 20,θα τον εχουν προιστάμενο τους στο Υπουργειο Παιδειας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε, είναι πολλοί, αλλά είπαμε να πούμε τους πιο κραυγαλέους, αλλιώς, όλοι για κράξιμο είναι!

      Διαγραφή
  5. ... Ανασχηματισμός σαρωτικής πλάκας, αλλά και για κλάματα!... Αν αντέξουν και βγάλουν την τετραετία αλίμονό μας, θα μας γ@μήσουν κανονικά... Με Βορίδηδες, Γιακουμάτους, Ντινόπουλους, κι άλλα τέτοια "μπουμπούκια", ό, τι πρέπει για να μη μείνει τίποτα όρθιο... Κείνη η γελοία, λαλίστατη, Βούλτεψη, εκτός των άλλων, είχε χαρακτηρίσει το νέο υπουργό οικονομικών "εθελόδουλο"!... Τώρα, πώς μπορεί και συγκυβερνά μ' έναν εθελόδουλο μόνο ο θεός του Σαμαρά το ξέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα πει αν αντέξουν Γιάννη μου;; Ποιος είναι κορόιδο να χάσει τη μασαμπούκα και να προκαλέσει εκλογές; Μαλάκες είναι; Μια χαρά κυβερνούν όλοι μαζί κι εμάς μας δουλεύουν, γιατί το σηκώνουμε το δούλεμα.....

      Διαγραφή
  6. "Ο λαός της Ελλάδας."
    - Για κλίνε μας, Θανασάκη, το επίθετο που συνοδεύει το ουσιαστικό "ο λαός".
    - Ο μαλάκας, του μαλάκα, τον μαλάκα ω μαλάκα...
    - Εύγε, Θανασάκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ πως και δεν είπες τίποτα για το voucher. Εντύπωση μου κάνει. Μήπως το "εθαψα" το θέμα, λόγω ανασχηματισμού;;

      Διαγραφή
    2. Το έχω σχολιάσει στου Πέτρου και του Μαζεστίξ, οπότε θεώρησα περιττό να επαναλαμβάνομαι και να ξανασυγχίζομαι!!!

      Διαγραφή
  7. Δυστυχώς Πετροκόριτσο, οι κάπως σκεπτόμενοι γίναμε - μείναμε μειοψηφία, τι να περιμένουμε???
    Γουστάρω όμως τους παππουδογιαγιάδες που θα τους πάνε καρότσι στον Καιάδα με τον νέο υπουργό...!
    Οι υπόλοιποι τι φταίμε μου λες? Δεν αλλάζει τίποτα σ' αυτή τη χώρα κι η δική μας η γενιά χαράμι θα πάει!
    Να έχεις μια όμορφη μέρα! Φιλιά πολλά με αγκαλιά μεγάλη!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου γλυκιά, δεν συμφωνώ, οι περισσότεροι που ψήφισαν όλα αυτα τα εκτρώματα δεν ήταν οι ηλικιωμένοι, αλλά και πάρα πολλοί νεολαίοι δυστυχώς... Σε φιλώ :)

      Διαγραφή
  8. Voucher or butcher?
    Εγώ γιατί κατάλαβα το δεύτερο;
    Κοπελιά, πολύ θα ήθελα να βρεθεί στο blog σου ή στο δικό μου έστω και ένας νεοδημοκρατικοπασόκος που τους ψήφισε, να μου εξηγήσει το λόγο. Αν τα καταφέρει του ορκίζομαι ότι για ένα χρόνο θα τους αγοράζω εγώ τα ψυχοφάρμακα.

    Πρόβλεψη: Ο γελοίος έφυγε, πας στοίχημα ότι ένας άλλος μαλάκας που έσκασε μύτη δεν θα μας αφήσει μέρα χωρίς γέλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δεύτερο είναι το σίγουρο, άλλωστε, εδώ μιλούν τα τσεκούρια, ας μην ξεχνιόμαστε! Γέλιο πάντως δεν το λες, κλαυσίγελο ίσως....

      Διαγραφή
  9. Εγω παλι αυτο με το voucher δεν το εχω πολυκαταλαβει. Δηλαδη, ποιος εμποδιζε τους γονεις που ηθελαν και μπορουσαν να πανε το παιδι τους σε ιδιωτικο να το κανουν και πριν;;;
    Κατι εχω χασει νομιζω...
    Φιλια Πετρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες διάβασε το λινκ που παραθέτω και θα τα καταλάβεις όλα, απλά οι ελληνάρες θα το φάμε κι αυτό αμάσητο! Σε φιλώ :)

      Διαγραφή
  10. Εγώ την είδα την ελπίδα να ανατέλει από τη μέρα που βγήκε ο Ζαγοράκης Ευροβουλευτής και μάλιστα υπεύθυνος θεμάτων παιδείας και πολιτισμού. ΜΠΑΟΚ ρε κι ας μην έχω να φάω ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο οποίος Ζαγοράκης δεν ξέρει ούτε να διαβάζει, αλλά είναι Δεξιοφασίστας κι αυτό είναι το μεγαλύτερο "προσόν"... Κι ήταν με σταυρό οι εκλογές έτσι;; Κατάλαβες τώρα!

      Διαγραφή
  11. Πέρυσι έχεσε, φέτος βρώμισε...λέμε εμείς στο χωριό μου, για να συνεχίσω στο ίδιο πνεύμα ;) Τι τα θες, μας φτύνουν και πανηγυρίζουμε. Κουράστηκα,δεν μπορώ να ασχολούμαι άλλο με τους γελοίους. Και με αυτούς που τους ψηφίζουν, και αυτοί γελοίοι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ιρί φιρί το πάνε να μην αφήσουμε την εμετοσακκούλα από το χέρι......η Γκερέκου απέτυχε να εκλεγεί περιφερειάρχης την κάνανε υπουργό, τα χρέη του Τόλη στην εφορία ,κάτι εκατομμύρια αν δεν με απατά η μνήμη μου, διεγράφησαν.....ο Βενιζέλος από τη χαρά του ποιος ξέρει τι σαβούριασε κι ένοιωσε....αδιαθεσία, νοσηλεύτηκε μάλιστα πάραυτα, εμείς όλοι που από την εμετίλα και τον αποτροπιασμό υποφέρουμε από μόνιμα σύνδρομα.....που θα νοσηλευτούμε;;;; Χάσαμε και τον ΄Αδωνη....μάλλον θα φροντίσει ο νέος υπουργός Υγείας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αποτυχημένοι και οι επικίνδυνοι έχουν την καλύτερη μοίρα. Πως το λέει η παροιμία; Οι πουτάνες και οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές!

      Διαγραφή
  13. Υπάρχουν και χειρότερα που θα τα δεις αργότερα.....
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δουλειά δεν είχε ο διάολος, γαμούσε τα παιδιά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλησπέρα Πετράδι μου
    Να τους χαιρόμαστε ειδικά εκείνον
    της Υγείας....άκλαυτους θα μας στείλει
    Και μετά σου λέει δεν φταίει ο λαός!!
    Ουστ!!!!

    φιλάκι γλυκό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχέδιο είναι δρομολογημένο προ πολλού, να αντιδράσει κανείς δεν υπάρχει, άρα;...............

      Διαγραφή
  16. Σε λίγο βγαίνουν οι ελέφαντες και τα λιοντάρια!! Μετά τους κλόουν και τους καραγκιόζηδες!!
    Το τσίρκο μεντράνο ζει για πάντα εδώ... Εμείς ως πότε;;;;
    Φιλούδια ανασχηματισμένα Πετροξανθιώ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τσίρκο καλό μου είναι διασκεδαστικό, εδώ μιλάμε για το τρενάκι του τρόμου..........

      Διαγραφή
  17. προσυπογράφω την κάθε λέξη... εύγε! προσωπικώς εδώ και χρόνια δεν μπορώ να τους βλέπω... έχω σοβαρές στομαχικές διαταραχές! το σώμα αρνείται να υπακούσει έστω και δι ολίγον! Και πάλιν εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ, κι εγώ πάντως με στομαχικές διαταραχές είμαι μονίμως!

      Διαγραφή
  18. Θα σε πάρω να φύγουμε σ' άλλη γη σ' άλλα μέρη.....
    Δάγκωσε την ταυτότητα, πάμε για εκλογές!!

    Φιλάκια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, και; Σιγά την έκπληξη, το αποτέλεσμα γνωστό. Όπως λέει και μια γνωστή, ο,τι κι αν ψηφίσουμε το πασοκ κυβερνάει!

      Διαγραφή
  19. Εν έτη 2014
    • Χωριστήκαμε κατά κάποιο τρόπο σε πόλεις-κράτη (με τον Καλλικράτη)
    • Ξαναματαχωριστήκαμε σε αριστερούς-δεξιούς
    • Δημιουργήθηκαν με πολύ έντεχνο τρόπο -ξανά- τσιφλικάδες -πάροικοι.
    Τι άλλο μένει για να σταματήσουμε να τους δίνουμε δύναμη;
    Δυστυχώς την πληρώνουμε όλοι για την κατάντια αυτή, αλλά το πιο εξοργιστικό είναι να γνωρίζεις ανθρώπους που τους ψήφισαν και να τους ακούς να κλαίγονται και να κάνεις άσκηση υπομονής στον εαυτό σου «να τον μπουφλίσω, να μην τον μπουφλίσω….άντε να πάει στην ευχή, θα περάσει και αυτό» και φτου και από την αρχή, κάθε μέρα το ίδιο βιολί να φιμώνεις το είναι σου να μην εκραγεί, γιατί άμα κάνει κανένα αστείο και βρει καμιά πόρτα ανοιχτή, τους πήρε και τους σήκωσε…

    Κατά τα άλλα
    ΖΗΤΩ η δημοκρατία!
    Ζήτω η ανάπτυξη!
    Ζήτω η αξιοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ο Καλλικράτης μια παραγωγή πολιτικάντηδων είναι και τίποτα άλλο! Και μάλιστα οι περισσότεροι είναι και διεφθαρμένοι, κοινώς, έτοιμοι για την Βουλή!

      Διαγραφή
  20. ''Αν ήξερα πόσο εύκολο είναι να κυβερνάς την Ελλάδα, θα το έκανα από τότε που ήμουν λοχίας '' είχε πει ο Κονδύλης....Και είχε τόσο δίκιο!!!!!!!!!!!
    Βλέπεις λοιπόν πόσο εύκολο είναι να μας κυβερνάνε;;;;;; Ό,τι και να κάνουν μα ό,τι και να κάνουν εμείς εκεί......πιστοί......σταθεροί............ακλόνητοι! Οπότε τι μιλάμε για ανασχηματισμούς;;; Εγώ βέβαια τον ονόμασα ανασχηματισμό ονοματεπωνύμων. Μόνον αυτά άλλαξαν
    Καλησπέρα Πετρούλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κάθε λαός έχει τις κυβερνήσεις που του αξίζουν Άννα μου!

      Διαγραφή
  21. "Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων"
    Δεν το λέω εγώ Πέτρα.
    Άλλως με πολύ υψηλότερο IQ από εμένα το έχει πει.
    Τις φιλούρες μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και είχε απόλυτο δίκιο. Δεν έφυγες ακόμα; Καλά να περάσεις!

      Διαγραφή
  22. "Ποιούς να ψηφίσουμε, τα κουμούνια ή τους φασίστες?" έλεγαν κάποιοι στην περιοχή. Μπορείς να περιμένεις ότι θα αλλάξουν ποτέ μυαλά αυτοί οι άνθρωποι??? Μία από τα ίδια θα έχουμε κάθε φορά, Πέτρα μου, δυστυχώς!!
    Τα φιλιά μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όταν η Ελληνική Κοινωνία πατάει ακόμα πάνω στις αυταπάτες του Φασισμού, με κάθε αστικη έκφραση, ωμού (ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ) και εκλεπτυσμένου (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και λοιποί συγγενείς, αναχώματα ποτάμια...) τόσο ο Ελληνικός Λαός θα "απολαμβάνει" τις αφεντομουτσουνάρες και την ύβρη που κρύβει ο βίος και η πολιτεία των αρχόντων που ανέφερες JOAN.
    Ζούμε πλέον στους καιρούς της ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και κάθε ένας διαλέγει με σαφήνεια το ΤΑΜΠΟΥΡΙ του.....! δεν είδα......δεν άκουσα.....δεν κατάλαβα......με πιάσανε κορόιδο....ανήκουν στη σφαίρα ενός ξεπεσμένου και εφτελισμένου πλέον άλλοθι. Έκαστος εκεί που τάσσεται......
    Καλό βράδυ να έχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, νομίζω πως δεν υπάρχει παιδεία, συνεπώς, που να βρεθεί το αίσθημα της ατομικής ευθύνης; Καλό απόγευμα.

      Διαγραφή
  24. Του Αγίου (οινο)Πνεύματος χτες, μεγάλη η χάρη του, φώτισε τον Αντώνη κι έκανε αυτό το κάστινγκ.
    Καλό είναι, δε λέω. Ό,τι πρέπει για να πάμε μια ώρα γρηγορότερα σε εκλογές...
    Πέτρα, μάζευε πέτρες. Θα χρειαστούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ώρα γρηγορότερα στον άλλο κόσμο θα πάμε με αυτό το -ταμένο- κυβερνητικό σχήμα.

      Διαγραφή
  25. "Εγώ καλά παντρεύτηκα κι ας κλαίει όποιος με πήρε"... τους πήραμε κι ας κλαίμε!!! Τώρα άστους να ανασχηματίζονται, μέχρι να τους πάρει ο διάολος... ευελπιστώ!!! Σε φιλώ γλυκά Πέτρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο διάολος δεν παίρνει ποτέ την ράτσα του καλέ! Διάολος διαόλου μάτι δεν βγάζει!

      Διαγραφή
  26. Τι να πω που δεν το είπες!!!
    "Ο άνθρωπος που έσκιζε μνημόνια" ξεσκίζει μια ολόκληρη κοινωνία και οι υπουργοί του κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι μέλη της μαφίας!
    Ανάθεμα σε όσους μας πήραν άλλη μια φορά στο λαιμό τους κι εύχομαι να μπορούσαμε να τους ξεχωρίζουμε με κάποιο διακριτικό (ναι, ναι, τελείως ρατσιστικό αυτό που λέω) για να τους φτύνουμε!!

    Φιλιά πολλά και καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ σήμερα σκίζω Μνημόνια!
      Φέρτε μου τα μνημόνια να τα σκίσω!
      Φέρτε μου τα μνημόνια.........να με σκίσουν!

      Διαγραφή
    2. μη μιλάς για ρατσισμό, γιατί σε λίγο ψηφίζουν και το αντιρατσιστικό και τότε να δούμε! Πετρα γράψε όσο μπορείς ακόμα γιατί μετά θα πέσει τρελή λογοκρισία

      Διαγραφή
    3. Λέγε μου τέτοια να χαίρομαι. Αν και μας έχουν φακελωμένους κανονικότατα εδώ και χρόνια :)

      Διαγραφή
    4. Άψογα!!...η κυβέρνηση του σκότους και τα κορόιδα ενός περίεργου καθεστώτος σε νέες περιπέτειες!...μη χειρότερα να λέμε!

      Διαγραφή
    5. Άσε που μας ομολόγησαν μεγαλόφωνα ότι η Γερμανία μας παρακολουθεί κι επίσημα (ενώ η Ελλάδα όχι;;;)

      Διαγραφή
  27. Βαρετά ξεβαρετά, έχεις τα δίκια σου !
    Επειδή ζω στην κοσμάρα μου πάω να διαβάσω για το voucher!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρετά ξεβαρετά, διάβασε τι είναι το voucher, να φρίξεις, αλλά μην έχεις καμία αμφιβολία για το αν θα εφαρμοστεί κι αυτό στου κασίδι το κεφάλι!

      Διαγραφή
  28. Το θεατρο του παραλογου ζουμε!!Αφ ης στιγμης μπαινουν υποψηφιοι και εκλεγονται προσωπα αναγνωρισιμα απο τον αθλητικο,δημοσιογραφικο,καλλιτεχνικο κλπ χωρο ,μοιραια θα τους δουμε ευρωβουλευτες και υπουργους!!Το χασαμε το παιχνιδι πατριωτη!!Ο Αντωνης μοιραζει υπουργεια βασει των ψηφων που φερνει ο καθενας.Πιο γελοιο ανασχηματισμο δεν εχω ματακουσει!! Ο ανθρωπος ή δεν εχει σωστο κριτηριο ή δεν εχει πολιτικη βουληση ή ξερει και τους θελει υποχειρια!Merdes, που λενε και οι Γαλλοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνώ καθόλου Άφρα μου. Τα πρόσωπα είναι όλα πολύ μελετημένα και εξυπηρετούν ένα σκοπό: το ΔΝΤ. Είναι όλοι τους άκρως επικίνδυνοι για την χώρα και υπέρ των γερμανικών συμφερόντων αποκλειστικά. Είναι όλοι τους πουλημένα τομάρια και κανείς τους δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο, παρά μόνο για το πόσο θα φάει και θα κυβερνήσει ο καθένας τους.

      Διαγραφή
  29. Ωρες ώρες δεν σε καταλαβαίνω.
    Απορώ γιατί νιώθεις έκπληξη....
    Τι περίμενες να φέρει ο ανασχηματισμός.
    Άξιους, έντιμους, αδιάβλητους, μαχητές και υποστηρικτές του λαού μήπως;
    Πλανάσαι πλάνην οικτράν.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό με μένα είναι ότι εξακολουθώ να εκπλήσσομαι με κάποια πράγματα. Το κακό επίσης είναι πως κάποιοι δεν εκπλήσσονται με τίποτα τώρα πια, κι αυτό εννοείται ότι δεν τους αποτρέπει από το να ψηφίζουν τους ίδιους εγκληματίες ακόμα.

      Διαγραφή
  30. Πάντως, καλή μου, κάποιος πρέπει να πει στον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει τον σλογκανογράφο του.
    Το 2012 ήταν το "αποφάσισαν χωρίς εμάς, προχωράμε χωρίς αυτούς". Ωραίο ήταν για πρώτη φορά.
    Φέτος, όμως, εκείνο το "25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουν" ήταν υπερβολικά αισιόδοξο και έδωσε λαβή σε διάφορα δηλητηριώδη σχόλια.
    Μοιάζει με εκείνο "ο καπιταλισμός πνέει τα λοίσθια", που ακούω εδώ και δεκαετίες.
    Αυτοί δεν φεύγουν μόνοι τους. Αντίθετα, έχουν για στήριγμα τη Χ.Α. Η οποία έχει απλώσει ρίζες.
    Ας αφήσουν τις μεγαλοστομίες, κι ας αφουγκραστούν. Δεν είμαστε πια στο 1981.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το λες, αυτές τις μέρες (του "ανασχηματισμού") παρατήρησα μια παράξενη σιωπή από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ... Καλημέρα!

      Διαγραφή
  31. καλημερα, τελικα σε αυτο τον τοπο δεν υπαρχει μελλον...... παρελθον .... σημερα.... ολα ξεπλημενα στο βωμο της καρεκλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα, ας γίνω και πάλι κουραστική, αλλά τις καρέκλες τις χαρίζουν απλόχερα σε κάτι τέτοιους απίθανους τύπους, εκείνοι που τους εκλέγουν... Καλημέρα!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.