Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

╰☆ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΕΞ! ☆╮


Ξέρεις ποια είναι η ωραιότερη ώρα για σεξ; Το πρωί; Λίγο πριν από το σκοτάδι; Σάββατο 
μεσημέρι; Να το πάρει το ποτάμι; (όχι αυτουνού που σκέφτηκες, το κανονικό!) Κυριακή 25 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα. Η ωραιότερη ώρα για σεξ, σύμφωνα με τον...πιτσιρίκο! Αν και διαφωνεί κάθετα μαζί του κάποιος. Μαντεύεις ποιος; Bingo! Ο ΑντώνηςΒίντεο λέμε!

Αντώνη, ότι ήσουν φλογερός εραστής το είχα διαπιστώσει αυτοπροσώπως, εγώ ο πολίτης.
Βρε, ποια Βίσση και κουραφέξαλα; Τι να μας πει κι αυτή. Πιο πολύ από εμάς -το λαό- δεν 
θα την ένιωσε τόσο καυτή εκείνη. Την ανάσα σου στο σβέρκο της. Να γίνουν, Παναγία μου αυτές οι εκλογές, να πάψω πια να μιλάω για σένα. Μπούχτισα. Και σιχάθηκα. Εσένα, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Σε σιχάθηκα τόσο, που...όσο με θυμώνεις, τόσο με πωρώνειςΕύχομαι αυτή μου η ανάρτηση να είναι κάτι σαν αποχαιρετιστήριο πάρτι!

Μόνος σου αποδομήθηκες σε βαθμό κακουργήματος Αντώνη. Ήσουν ένας φτηνιάρης ηθοποιός, σαχλός..εραστής, επαγγελματίας πιτσαδόρος της πίτσας (απ' τη Βιλγαρία). Ό,τι κι αν ήσουν, τώρα πια το μόνο που έχει σημασία, είναι πως, ένα τόσο επικίνδυνα πΩλιτικό ον, όταν γίνεται και αντικείμενο σάτιρας με στοιχεία σεξουαλικού περιεχομένου, επειδή ο ίδιος τα προκάλεσε, ε, τότε ναι, το μόνο που του απομένει, είναι να πάει σπίτι του...χθες! Όχι ότι θα τη βγάζεις και άσχημα στη βιλάρα σου στην Κηφισιά, όπου έχουν αποκλειστεί χρόνια τώρα, δέκα τετράγωνα περιμετρικά, για να φυλάνε κάποιον που είναι... ασυγκρά-τητος "εραστής". Κι όλα τα άλλα οικοδομικά τετράγωνα ανά τη χώρα, δεν τα φύλαξε ποτέ κανείς από εσένα, που μας βίαζες καθημερινά, δυόμιση χρόνια τώρα. Μεγάλη η χάρη σου, εραστή των βορείων προαστίων. Ο βιαστής των ψυχών να φυλάσσεται ευλαβικά και οι ψυχές να είναι έρμαια του βιαστή τους! Αλλά και τα μπατσόνια σαν τα μούτρα σου ήταν..

Ακολουθεί ανελέητη πολιτική δυσφήμιση -έτσι όπως σου αξίζει δηλαδή- και λίγα σου λέω!!





Τι ζητάει δίπλα σε ένα φράγμα, κάποιος που δεν έχει φραγμούς;

Ορίστε, φαγώθηκες. Ακόμα δεν κατάλαβα γιατί δεν ήθελες εκλογές!


ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΣΟΥ 
-ΣΤΟ ΧΑΪΚΑΛΗ ΝΤΕ- ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 
ΑΦΕΡΕΓΓΥΕ -ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ- ΣΑΜΑΡΑ;

Λίγο πριν το τέλος (σου) ας λαϊκίσω λίγο ακόμα:

"Ένας πρωθυπουργός που κάνει ύστατη προσπάθεια για την παραμονή τού λαού στην εξα-θλίωση..ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;" Σοφό σχόλιο από το διαδίκτυο.
https://www.youtube.com/watch?v=tSK_0sw6csM Το είδες ε; Ολοφάνερο: "Εγώ σήμερα σκίζω Μέρκελ. Φέρτε μου τη Μέρκελ να τη σκίσω! Φέρτε μου τη Μέρκελ...να με σκίσει!"

Κι όταν "εντελώς τυχαία" συνέλαβαν τον Ξηρό, που είχε "δραπετεύσει", βγήκε ο Αντώνης με καμάρι και δαφνοστεφάνωσε την αστυνομία. Γιατί ένας πρωθυπουργός επαινεί έναν κλάδο, γιατί..κάνει τη δουλειά του; Ο φούρναρης επειδή ψήνει ψωμιά, πότε θα δικαιωθεί;

"Πόσο Ρένος Χαραλαμπίδης είσαι;" ή δείξε μου το φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι!
Ο πρωθυπουργός Σαμαράς, επειδή πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος και φίλος, προσέ-
λαβε στη ΝΕΡΙΤ τον προσωπικό του φίλο Ρένο Χαραλαμπίδη. Όποιος δεν τον ξέρει, χάνει!
"Ο πρωθυπουργός είναι χιουμορίστας, δεν είναι χαβαλετζής σαν τον άλλον!" δήλωσε βαρυ-
σήμαντα ο Ρένος, υπονοώντας ως χαβαλετζή, τον Τσίπρα. Κι εγώ πάντως με 650.000 ευρώ το χρόνο, για το κόστος εκπομπής στη ΝΕΡΙΤ, θα τον έβλεπα πολύ χιουμορίστα τον πρωθυ-πουργό. Άλλωστε, για να τακτοποιήσει τους καλούς του φίλους έκλεισε τη δημόσια ΕΡΤ.

Αλλά και η Γεωργία-σύζυγος-Αντώνη, είναι πολύ ευαίσθητη ψυχούλα μωρέ, μερικά 24ωρα πριν από τις εκλογές! Γι' αυτό και πήγε να εκμεταλλευτεί τον πόνο κάποιων καρκινοπαθών 
"Κάθε μορφή φροντίδας -πολύ περισσότερο ασθενών που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη- είναι υποχρέωση όλων μας", είπε η γλυκιά Γεωργία, μετά το κλείσιμο ΚΑΙ του ΕΟΠΥΥ από τον "φιλεύσπλαχνο" Αντώνη! Μάλιστα η σύζυγος εμφανίστηκε αρκετά...ενημερωμένη και ζήτησε να πάρει μέρος στα σαραντάωρα σεμινάρια εκπαίδευσης των εθελοντών! Ουστ ρε!

Για να κλείνει σιγά-σιγά αυτό το αποχαιρετιστήριο γράμμα, ας μην ξεχνάμε ότι ο άλλος κολλητός τσεκουράτος φασίστας φίλος του Αντώνη, δήλωσε: "η δικιά μας η γενιά δεν θα παραδώσει τη χώρα στην Αριστερά, ο,τι κι αν χρειαστεί να κάνουμε!" Τι υπονοεί ακριβώς ο τσεκουροφόρος υπουργός του φασίστα Αντώνη; Κάτσε να δεις πλάκα, που από Δευτέρα θα διεκδικεί καμιά προεδρία στη νουδου κι εκεί να δεις χλωμάδα ο...αγέρωχος Αντώνης!

Όλα προσπάθησες να μας τα διαστρεβλώσεις Αντώνη. Κι όπως έλεγε και η απίθανη ατάκα του Σταυρίδη στα "κίτρινα γάντια"..."το κατσάβραχο μού το έκανες κουνούπι!", προ-σπαθώντας να εκμεταλλευτείς κάθε περίσταση, αρκεί να παραμείνεις εσύ στην εξουσία! Μόνο και μόνο όμως, επειδή ο άλλος "σαν-τα-μούτρα-σου" Πάγκαλος, δήλωσε πως: "αν 
βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, εγώ θα αυτοκτονήσω!", είναι πολύ ισχυρό το κίνητρο τελικά! Προκαλείτε!

Και μην ξεχνάτε. Ο Σαμαράς είναι ο "άνθρωπος" που άφηνε να αργοσβήνει (άλλοι έσβησαν δυστυχώς), ένα εικοσάχρονο παιδί, ο Νίκος Ρωμανός, για να κάνει ο Σαμαράς το κέφι του! Τι; Επειδή ψήφισε στο τέλος -και καλά- ένα βραχιολάκι; Αναβολή στον εαυτό του έδωσε...

Κλείνουμε ροζ όπως ξεκινήσαμε: δες ψηφοφόρε της νδ, ποιον πληρώνεις και γιατί τελικά!
Κλείνουμε επίσης τα αυτιά μας σε κάθε κατασκευασμένη είδηση που είναι καραστημένη!!
Όχι άλλα παραμύθια περί...αναλήψεων και λοιπές μαλακίες! Ποιες αναλήψεις ρε λαμόγια!
Τελικά στην Ελλάδα της νεότερης ιστορίας, οι κυβερνήτες δεν πέφτουν απλά. Ξεπέφτουν.
23 Ιανουαρίου 2004. Ο ακατονόμαστος αποχωρεί από την "ενεργό" πΩλιτική. Αντώνη, καιρός να ξανασμίξουν οι μπλε αποστάτες και να κάνουν παρέα!

Δυο και σήμερα... Σαν το χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο της τζαμποσακούλας!

 Κλικ! Μαλάκα μου, μας κυβερνάει ο Άδωνις και μερικοί ανησυχούν για το τι θα κάνει η επόμενη κυβέρνηση! (ατάκα facebook)

Αυτή η κυβέρνηση, ψηφίστηκε ως η τρίτη 
πιο μισητή κυβέρνηση στον κόσμο! Στα τσακίδια!

❤¸¸.•*¨*•♫ .....................................................................................❤¸¸.•*¨*•

28 σχόλια:

  1. Καλημέρα κορίτσι μου!
    Μια εμπλουτισμένη ανάρτηση! Μου αρεσαν πολυ οι φωτο με τις λεζαντες επανω και γενικως ολα οσα εγραψες κατω κατω. Δε ξεχναμε φυσικα και δε ξεχναμε. Εμεις τουλαχιστον γιατι υπαρχουν και αλλοι που τα επιβραβευουν κιολας. Οι λεγομενοι παρτακηδες. Για μια καλη θεσουλα δικη τους ξεπουλανε ανθρωπια και πατριδα. Ολα ομως εδω πληρωνονται οπως λενε κι οι παλιοι! Πιστευω οτι ηρθε πια η ωρα!

    * Η φωτο στο εξωφυλλο του περιοδικου ειναι αληθινη ε; Πω πω τι να πει κανεις. Τα εξωφυλλα τον μαραναν.
    * Η τριτη χειροτερη κυβερνηση ε; Μα γιατι;;; χαχαχαχα

    Καλημερα αδυναμια! Να εχεις ενα καλο σκ! Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Απορώ ποιον λες φλογερό εραστή. Ο (κατά δήλωση-παραδοχή του) ΜΑΛΑΚΑΣ το πολύ πολύ να κουράσει το χέρι του, όχι γυναίκα.

    2) Αυτός που έλειπε και από τη Βουλή στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» να τοποθετηθεί και να απαντήσει, σήμερα γυρνάει πλατείες - επιχειρήσεις - σπίτια για να διαφημίζει το έργο που ΘΑ κάνει αν βρεθούν ακόμη περισσότεροι μαλάκες από τις προηγούμενες εκλογές. Αποχαιρέτα τη νουδού που χάνεις.

    3) Μπορώ να σου κλέψω τη φωτογραφία της Βραδυνής όπου η ΝΔ περνάει μπροστά; Έχουν σταματήσει οι κότες να γεννάνε και λέω να τις τρομάξω μπας και ξεβουλώσει ο κ…. τους.

    4) Συντάσσομαι μαζί σου. Όλοι μαζί να αυτοκτονήσουμε την άχρηστη σκατοσακούλα.

    5) Βλέποντας τα δακρυσμένα αυτά μάτια λέω πως πρέπει να πάρουν πίσω την αξιοπρέπειά τους και να αρχίσουνε να κλαίνε στα Ψυχικά και στις Εκάλες…

    ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σήμερα ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Αμήν Παναγία μου!
    Στα βίντεο του Χαραλαμπίδη ξέρασα!
    Αυτά και το Υστερόγραφο του Πέτρου το προσυπογράφω κι εγώ!
    Καλημέρα και καλή λευτεριά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πετρούλα μου θέλω να πω ένα πράγμα που πάλι με παρασύρει σε αυτό ο Πέτρος από πάνω, αλλά δεν φταίω εγώ.
    Τι να κάνω που συμφωνώ απόλυτα!

    ΘΕΡΜΟΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άχ τέλεια πόσο τέλεια ανάρτηση... απο την κυριακή το βράδυ θα έχει πολύ σέξ για τον Αντωνάκη ... όχι τόσο όμως όσο τους χρειαζόταν υπάρχουμε και άλλοι που θα θέλαμε να ''πάμε μαζί του'' .... καλό π-σ-κ και καλή ψήφο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Πετράδι μου
    Τον φαρμάκωσες τον άνθρωπό
    Άστον να του δίνει ήπια γιατί έρχεται
    ο τσεκουράτος και ποιος μας σώζει....
    Εμείς ακλόνητοι τους συστήνουμε
    να αναπαυτούν στα υποστατικά τους
    Μ α κ ρ ι ά μας να φύγουν...φρικάραμε!!!

    φιλάκι γλυκό ♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάθε κρίση μας δίνει τα δύσκολα αλλά και τα ευκαιριακα. Μπορούμε να τα διακρίνουμε;
    Η ζωή μας έγινε δύσκολη, η λέξη κρίση έγινε συνώνυμη με τη λέξη αλλαγή. Ένα σοβαρο γεγονος μας έφερε αυτή η κρίση. Τα ζευγάρια δεν παντρεύονται από έρωτα. Γιατί αν συνέβαινε αυτό, τότε ποιος θα διεκρινε τη κρίση;
    Κρίση και έρωτας δεν πάνε μαζί. Η πιο σωστή απόφαση είναι πάντα η λαϊκή, όμως πάντα αποδεικνυεται στου χρόνου το πέρασμα. Οτι πάντως γεννάει ο θυμός είναι τις περισσότερες φορές λάθος. Μας έφτασαν να θυμωσουμε, όμως δεν πρέπει. Ας τολμήσουμε με ηρεμία κι αν η κρίση μας μας, πάψει τη κρίση, ας είναι για πρόοδο κι όχι για ξέσπασμα. Μήπως θέλουμε να ξεσπασουμε; εκεί ίσως να σπάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωχ και πώς διέρρευσε το βίντεο αυτό; Δεν εκτέλεσαν τον σκηνοθέτη; Ρε το σίχαμα που κάνει και τσαχπινιές και του τρέχουν και τα σάλια...ουουου πάω να κράξω κι εγώ από το σπίτι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καταπληκτική ανάρτηση Πετροκόριτσο! Τα είπες όλα αλλά κι ο Πέτρος με αυτά που συμπλήρωσε, πραγματικά μας έστειλε!
    Πόσο δίκαιο θα ήταν, αλήθεια! Να είσαι καλά και πάντα στις επάλξεις!
    Φιλιά με αγκαλιά μεγάλη! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε Σαμαρά, μόνο ο Γιώργος δικαιούται να μιλάει για σεξ...
    Φήμες θέλουν τον απέθαντο να του εύχεται "Καλή επιτυχία στις εκλογές, και πάνω απ' όλα υγεία".
    Με τις ευχές του Μητσοτάκη, όλα θα πάνε κατ' ευχήν!...
    Κουράγιο, τελειώνουμε..


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην ξεχάσει να προμηθευτεί και χαρτί υγείας ο Αντωνάκης....θα το χρειαστεί την Κυριακή το βράδυ!!!
    Στα τσακίδια να πάει μαζί με τους άλλους γραφικούς που παίζουν με τρενάκια χωρίς ράγες,μας φοβίζουν για το...κ@λόχαρτο και για να μη χάσουν τη μάσα μας έφεραν την καταστροφή (και κυριολεκτικά, τόσα χρόνια τώρα) που τάχα θα έρχονταν με τον Σύριζα!!!
    Ωωωω, θα έρθει η καταστροφή τη Δευτέρα, αλλά θα είναι όλη δική τους!!

    Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η ανάρτηση!!!
    Εύγε!!!


    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηρθα να αποχαιρετήσω μαζί σου με το μοναδικό δικό σου τρόπο !!!Πανηγυρικός αποχαιρετισμός με τα όλα του !!!
    Εννοείται και η χλωμάδα στα μούτρα υπαρχει γιατί εντάξει φαίνεται το προβάδισμα!!! Η κυρία που πήγε στη ΄΄Γαλιλαία΄΄ κολλητάρι του Νικολάου κόντευα να την ξεχάσω.. ΑΜΗΝ
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εντάξει, τα είπες όλα!!! Δεν άφησες για κανέναν άλλο!!!!
    Είναι απολαυστική ανάρτηση και βγάζει αυτό σιχτίρι σε υπέρμετρο βαθμό!!!!
    Με τόσα που τους πετροβόλησες... ε, δεν θα φύγουν; Τι στο καλό!!!!

    Α, μην ξεχάσεις ότι σε ζητά το σανίδι... το θεατρικό εννοώ!!!! Αχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O χιουμορίστας πρωθυπουργός και όλο το σινάφι του, ας πάνε στα τσακίδια !!! Αρκετά ταλαιπωρήσανε, βιάσανε, εκφοβίσανε, ξεπουλήσανε, εξαθλιώσανε τον ελληνικό λαό....Το αποχαιρετιστήριο πετροβόλημά σου εξαιρετικό, μου έφτιαξε τη μέρα !!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ θέλω να πω πως για εμένα το αύριο θα κρίνει περισσότερο τον λαό παρά την επιτυχία ή την αποτυχία των "πολιτικών" της χώρας. Γιατί έχουμε την ευκαιρία να αποφανθούμε για το αύριο και κανείς δεν θα φταίει από αυτό παρά εμείς. Ας ελπίσουμε λοιπόν πως θα αποφασίσουμε σωστά, γιατί δεν υπάρχουν πια περιθώρια για λάθη, μετά τα τόσα πάθη.
    Σε γλυκοφιλώ Πέτρα μου. Καλή μας ψήφο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ψήφο με την καρδιά. Μονάχα αυτό....

    Καλό Σαββατοκύριακο, καλή μου Πέτρα! Πάντα να'σαι καλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν και δεν είμαι υπερμαχος του λαϊκισμού, τα δικά σου μου άρεσαν. Με τις φωτο δε ξετρελαθηκα χαχαχαχα ποση αληθεια κρύβουν!!!!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άντε, μερικές ώρες έμειναν μέχρι να ανοίξουν οι κάλπες! Άντε να τελειώνουμε με δαύτον και με τους παρατρεχάμενούς του!
    Αποστέλλω ασπασμούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πωπω φωτιά πήρε το blog σου!!
    Το φωτογραφικό σου υλικό ανεπανάληπτο!!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φίλες και φίλοι,
    σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για τα σχόλια εδώ. Είχα πολλές υποχρεώσεις και δεν κατάφερα να σας απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά, σας ζητώ συγνώμη και υπόσχομαι να είμαι πιο συνεπής προσεχώς! Την καλημέρα μου :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα ξανασχολιάσω να με φτύσεις!!!!
      (το δικό σου μόνιτορ δηλαδή)

      Διαγραφή
    2. Καλά βρε! Πως κάνεις έτσι; Άντε, στη δίνω τη φωτό της "βραδινής"(λες και ήταν δική μου)

      Διαγραφή
  21. Έστω και ετεροχρονισμένα την απόλαυσα αυτη τη... δυσφήμιση!!!! Και ενημερώθηκα και αηδίασα εκ των υστέρων!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. γέλασα πολύ με την Βιλγιρία...πρόσφατα το άκουσα αυτό το ανέκδοτο .Kι όποιος είναι οπαδός της FIFA ας ψηφίσει Φαφανδρέου.Φιλιά! (με Φ κανονικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.