Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

# Ένας κακομαθημένος ήρωας...


Σταματά δίπλα στον κάδο, ανοίγει το τζάμι και εκσφενδονίζει τη σακούλα των σκουπιδιών στον κάδο. Αν τα σκουπίδια έχουνε έστω και λίγο φιλότιμο, θα μπούνε μέσα στον κάδο, αλλιώς ποιος χέστηκε! Άλλη μέρα πάλι, αν βαριέται πολύ, θα την πετάξει από τον πέμπτο όροφο, κατευθείαν στον κάδο, για να δούμε τι θα...πετύχει: τρίποντο; δίποντο; ή φάουλ;..

Νισάφι πια με εκείνο το γαμημένο το χωράφι! Του 'φαγε τη μισή του ζωή! Θα πληρώσει εκεί έναν λάθρο, θα του δώσει και 2 ψωροευρουλάκια την ώρα και θα του το κάνει τζιτζί! Έχουμε κι άλλες δουλειές αδερφέ! Ο Θάνος περιμένει απ΄το πρωί στο καφενείο για πόκα!

Μα, να χιονίσει Δεκέμβρη μήνα; Να χιονίσει; Ε, άι στο διάολο πια! Κι ο μαλάκας ο δήμαρ-
χος, ακόμα να του τον ρημαδοανοίξει το δρόμο, έξω από την αυλή! Πως θα πάει τώρα για φρέντο, μου το λες σε παρακαλώ;;; Ρε, άμα τον ξαναψηφίσει το μαλάκα, σφύρα κλέφτικα!

Ε όχι ρε φίλε! Που θα του τη βγει ο άλλος με το τζιπ, από τα δεξιά στην εθνική! Θα τον πάει τώρα μέχρι τη Λαμία γαμιώντας, για να μάθει ο καραγκιόζης ποιος έχει αρχ@δι@ ρε φίλε!

Δεν ξέρει τίποτα! Αυτός ήταν πρώτος στην ουρά του ΙΚΑ. Που έρχεται το κάθε τσουτσέκι και θέλει να περάσει πριν από αυτόν; Κι ο άλλος ο ξεφτίλας ο υπάλληλος; Μια ώρα με το ίδιο θέμα θα ασχολείται; Αλλά βέβαια! Πήρε εκεί μια καρέκλα και βολεύτηκε ο μαλάκας!
Ρεε! Εγώ τον πληρώνω αυτόν εδώ ρε σεις! Και θα μου πουλάει μαγκιά το κομματόσκυλο;

Δεν κάθεται να το σκεφτεί ούτε λεπτό! Δάνειο! Θα πάρει εκεί ένα ωραιότατο δάνειο και να δεις πόσο εύκολα αγοράζονται και τα σπίτια και τα καγιέν και οι διακοπές μάγκα μου!

Τι είπε τώρα; Αλεξανδρούπολη;;; Ο γιος του Μεμά με το όνομα, να υπηρετήσει μακριά από την Αθήνα;;; Δε-σφά-ξα-νε-! Κάτσε να κλείσει ένα ραντεβού, στο γραφείο του βουλευτή του και τα λέμε! Στο κάτω κάτω, τι τον ψήφισε; Για να κόβει 100 πίτες κάθε Πρωτοχρονιά;

Που διάολο πάνε όλοι αυτοί ρε φίλε; Από πότε έγινε τόσο διάσημο το Σύνταγμα; Είπε κι αυτός να χτυπήσει ένα Μοναστηράκι για καφεδάκι και γίνεται της τρελής! Κι αυτό το συλλαλητήριο, τι σκατά είναι πάλι, που ξύπνησαν κάποιοι και το παίζουν "επανάσταση";..

Τέρμα φίλε! Το αποφάσισε. Τα λεφτά θα φύγουν για εξωτερικό, σήμερα κιόλας κι άσε τον καθένα να λέει! Θα το διακινδυνεύσει αυτός, τη στιγμή που, όλοι οι άλλοι γύρω του, έχουν ήδη ξαποστείλει το κομπόδεμα έξω; Όχι θα κάτσει να σκάσει! Οι μαλάκες πέθαναν.

Ρε "Μνημόνια" είναι όλα, σου λέω! Όλα ίδια είναι! Όλοι ίδιοι είναι! Πρώτα σου τάζουν καλά καλά, ότι "θα σε κάνουν βασίλισσα" κι ύστερα, κάνουν όλοι κωλοτούμπα κι άντε γεια! Ορίστε, ένας ολόκληρος μήνας πέρασε κι ο κόσμος ακόμα να αλλάξει, έτσιιι; Και μετά του λένε, γιατί ψηφίζει τους άλλους τόσα χρόνια! Γιατί με εκείνους ξέρει ρε φίλε ποιος 
τον κοροϊδεύει και στην τελική... τι τον νοιάζει αυτόν να κάνει λέει "αλλαγή σελίδας";
Ρε, γίνανε εδώ και τώρα όσα του υποσχέθηκε ο μικρός; Όχι! Ε λοιπόν, όλα τα άλλα είναι φούμαρα! Ο καλός ο πατριώτης μάγκα μου, είναι αυτός που έχει μόνο δικαιώματα, ο σωστός ο πατριώτης είναι αυτός που έχει μόνο απαιτήσεις! Που θα του πει ο καθέ-νας ότι έχει και υποχρεώσεις! Ας γελάσει! Που θα του πει ο άλλος, ότι, καλό θα ήταν να σκεφτόταν μερικές φορές και "συλλογικά" κι άλλα τέτοια λαϊκίστικα κουρα(δο)φέξαλα! 
Αχ πατρίδα μου γλυκιά δακρύζω λυπημένα, αχ πατρίδα μου γλυκιά πόσο σ’ αγαπώ βαθιά..

Ο σκοπός του κειμένου είναι να εξετάσει κάποια κακώς κείμενα κι όχι να ισοπεδώσει το σύνολο του λαού! Συμπληρώστε τη λίστα!


Ανοιχτή παραμένει μια πρόσκληση: Κλικ!

❤¸¸.•*¨*•♫ ...................................................................................❤¸¸.•*¨*•

62 σχόλια:

  1. Καλημερα αδυναμια!
    Θα γινουμε Αργεντικη λες;
    Θα μαθουμε ταγκο; (αυτο ειναι καλο)
    Νομιζω πως συντομα θα μαθουμε!

    Ειλικρινα δεν ξερω πια τι ειναι καλυτερο.
    Ο χρονος θα δειξει; Δεν ξερω... Οι διαπραγματευσεις; Ειδωμεν..!

    Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε ρε μάνα μου! Καταρχάς θα γίνουνε Αργεντινή, η Αργεντική...είναι άλλη χώρα!! Αχαχα! Επίσης, έχει και παρακάτω ωρέ!! Γύρνα πίσω λέμε!!!

      Διαγραφή
  2. Πέτρα μου η λίστα σου μπορεί να γίνει πολύ πολύ μεγάλη.
    Τα κουσούρια που τόσα χρόνια κουβαλάμε δεν μπορούν να φύγουν από την μία μέρα στην άλλη.
    Θα σου πω όμως, ότι περιμένω να δω τι θα γίνει, γιατί πέρα από το ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο και την κατάστασή μας από την μία μέρα στην άλλη όπως πολύ σωστά είπες, όλα αυτά που ειπώθηκαν προεκλογικά και τώρα τα παίρνουμε πίσω ένα ένα δεν νομίζω ότι είναι και πολύ ωραίο.
    Μην παρεξηγηθώ γιατί ξέρω ότι χρειάζεται χρόνος αλλά αυτό το ήξεραν και πριν τα τάξουν, θα μπορούσαν να έχουν κρατήσει λίγο διαφορετική στάση.
    Ιδωμεν!
    Ελπίζω!
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλενα, εννοείται ότι συμφωνώ μαζί σου. Κι εγώ τα ίδια σκέφτομαι (εκτός από τα παραπάνω που έγραψα), αλλά, γυρνάω τον εαυτό μου σε αυτό που βρισκόταν -και βίωνε- ως τις 24 Ιανουαρίου και συνέρχομαι πάραυτα!!! Σε κάθε τι καινούργιο, οφείλουμε να δίνουμε πίστωση χρόνου, πόσω μάλλον, όταν έρχεται μετά από μια λαίλαπα...

      Διαγραφή
    2. Εννοείται και θα τον έχουν τον χρόνο.
      Ο κόσμος δεν έχει κάτι να χάσει.
      Στα προηγούμενα δεν γίνεται να ξαναγυρίσουμε έτσι και αλλιώς!
      Μπρρρρρρρρρ!
      Ενιωσα παγωμάρα μόνο που το σκέφτηκα!
      Χαχαχα!

      Διαγραφή
    3. Όποτε σε πιάνουν οι ανασφάλειες σου, να έρχεσαι εδώ να στους υπενθυμίζω!!!

      Διαγραφή
  3. Να σου πω! Πέρασε ένας μήνας! Τι κάνουν εκεί; Ε; Ξέρεις τι θα είχα κάνω εγώ σε ένα μήνα; Ξέρεις;
    Αμ ξέρεις πες μου κι εμένα γιατί εγώ ξέρω ότι μόνο ντεκουπάζ θα είχα κάνει! :-ρ αχαχαχα!
    Αυτά και περαστικά στους ηλίθιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε εσύ είσαι ικανή, να είχες ντεκουπαζάρει ολόκληρη βουλή (μέσα κι έξω!) Αχαχα!

      Διαγραφή
  4. Χρόνος υπάρχει... Λεφτά δεν υπάρχουν (όπως ακούω να λένε)... Το ότι έγιναν λάθη είναι δεδομένο! Και δυστυχώς η κατάσταση (όπως κατά τη γνώμη μου είχε προετοιμαστεί από τους προηγούμενους) δεν άφηνε περιθώρια για λάθη... Όσο για το ενδεχόμενο να γίνουμε Αργεντινή προσωπικά με τρομάζει, όπως με τρομάζουν και άπειρα ακόμα σενάρια καταστροφολογίας που ακούγονται...
    Εύχομαι να ακούσουμε σύντομα κάποιο ευχάριστο νέο!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα σενάρια ας κλείνουμε τα αυτιά μας, άλλωστε είναι μόνο "σενάρια καταστροφολογίας", όπως το λες! Λεφτά φυσικά και δεν υπάρχουν, αφού τα έφαγαν τα λαμόγια και άδειασαν τα ασφαλιστικά ταμεία και έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη που πληρωνόταν μισθούς και συντάξεις και τους έφαγαν μέχρι και τα εφάπαξ και...άντε γιατί τα θυμάμαι και γίνομαι τούρμπο, με τους αρχιληστές!

      Διαγραφή
  5. Κοίτα να δεις μάνα μου:

    1. Τα αυθαίρετα δεν τα ‘φτιαξα για να έρθουν οι αναρχοάπλυτοι και να μου ζητάνε λεφτά. Αν γούσταρα πάρε-δώσε με το κράτος θα τα είχα δηλώσει από τότε.

    2. Ξέρεις πόσα πλακάκια, μπανιέρες, βρύσες σε σπίτια εφοριακών είναι από δικά μου …δώρα; Αν αυτή τη φορά μου κάνετε στ’ αλήθεια έλεγχο θα πάω να τα ξηλώσω.

    3. Ο γιος μου μένει σε τριάρι στο κέντρο και το δωμάτιο στην εστία το νοικιάζει σε έναν άψιλο μαλάκα. Και άμα δεν σας αρέσει να πάτε να

    4. Η ασημί μπέμπα της κορούλας μου είναι ενός φτωχομπινέ πολύτεκνου. Ρε τους έχεις δει; Με ένα μεταχειρισμένο ντάτσουν του 500ρικου και ένα χιλιάρικο στην τσέπη κωλοτούμπες κάνουν.

    5. Κλήση (τι ν’ τούτο;) δεν πλήρωσα ποτέ. Μια φορά που με σταμάτησε ένας μπατσάκος και μου είπε θα με γράψει έκλαιγα από τα γέλια. “Παλικάρι μου, τσάμπα το στυλό”.

    6. Καταθέσεις δεν έχω. Στην Ελλάδα.

    7. Όταν ταξιδεύω σε τρίτες χώρες έρχονται τα γυφτάκια και μου κολλάνε τη μύτη στο παρμπρίζ. Ρε, όπως στα ντοκιμαντέρ είναι!

    8. Απόδειξη δεν πήρα ποτέ. Ούτε έδωσα. Δεν είμαι εγώ για να μαζεύω … πως το λένε … μωρέ πως το λένε … α, ναι, φόρους.

    9. Οι Έλληνες δεν δουλεύετε και αυτό το λέω κάθε Σ/Κ που πίνω το καφεδάκι μου πότε στη Ρώμη, πότε Βρυξέλλες, πότε Παρίσι, πότε Βερολίνο ή Ν.Υ. Και μετά ζητάτε να σας ταΐζουμε εμείς!
    Γρρρρ..γκρρρρ (συγνώμη ρεύτηκα)

    10. Η αριστερή παρένθεση μόλις άνοιξε. Κάνω τα πάντα για να κλείσει και από την άλλη μεριά. Φιλάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρεις ποια είμαι εγώ?
    Χα! δεν ξέρεις, γι΄αυτό μιλάς...που θα μου πεις εμένα πως δεν πετάνε τα σκουπίδια από τον 5ο...και πώς θα τα κατεβάσω με το δωδεκάποντο, αφού λόγω κρίσης έκοψα τη δούλα? Με ρωτάς εμένα πώς τα βγάζω πέρα?
    Που θα μου πεις πως πρέπει να είμαι ευγενική με τα δημόσια υπάλληλα, εγώ τα πλερώνω μαντάμ!!!...τα ιδιωτικά υπάλληλα άστα!! Απαξιώ τελείως!!...αναλώσιμα τελείως και ψοφάνε κι εύκολα τα σκασμένα (τίποτα δε φτιάχνουν γερό πια μανούλα μου)...δεν αντέχουν να δουλεύουν 12ωρα για ψίχουλα...και θέλουνε και ρεύμα!!! λες κι είχανε και στα χωριά τους ρεύμα τα πόπολα!!!
    Χα, που θα μου πεις εμένα...μωρέ μίλα μονάχη σου...πάω να βγάλω κάτι εκατομμυριάκια που δε δήλωσα στην Ελβετία...όταν έρθω θα σου φέρω και σοκολάτες, για να δεις πόσο λαρτζ είμαι, όχι που με πήρε ο πόνος νόμισες για σένα...!

    Πάω να φύγω, γιατί θα πάθω σύγχυση ταυτότητας και δε με βλέπω να βγάζω τη μέρα χωρίς λευκό συνολάκι που δένει πίσω.
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να μην την έχασες τελικά την "ταυτότητα" σου Μαρία μου! Αχαχα!

      Διαγραφή
  7. Αυτό που μ αρέσει στην μπλογκοπαρέα είναι που όταν σταματάει ο ένας το κράξιμο αρχίζει ο άλλος. Το τι μπινελίκια έριχνα πριν με μια φιλενάδα μου δεν λέγεται. Είμαστε μπουτζόβλαχοι! Λάθος κακώς βρίζω τους Βλάχους, είμαστε Ταλιμπάν. Ρε στο ψαχνό ρε! Όσο περνάν οι μέρες και βλέπω το τι κυκλοφορεί Βαρουφαρίζω ακόμα πιο πολύ.

    Ξέρεις τι θέλαμε ε;;; Να έχουμε και ευρώ, να έχουμε και λεφτά και να χαριστεί και το χρέος. Και μετά πάλι μπουζούκια- γκόμενες και ξύλο στα γήπεδα!

    40 χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και ξαφνικά απέκτησαν και πολιτική συνείδηση.

    πφφφ άστραψα και βρόντηξα πάλι!

    Να αγιάσει το στόμα στου Πέτρα μου! Καλό απόγευμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά το κράξιμο δεν θα μας λείψει ποτέ από αυτόν τον (ευλογημένο) τόπο! Φιλιά!

      Διαγραφή
  8. Χαίρεται αγαπημένο μου Πετράδι
    Τον τακτοποίησες τον Έλληνα σήμερα
    το λουλακί πουκάμισο όμως αυτός
    ποτέ κατά βάθος δεν το αποχωρίζεται!!
    Η βολή του βρε κι άσε την κοινωνία να κουρεύεται
    η μόνιμη μπαρούφα που τρώει χωρίς επεξεργασία
    Αχ αχ αχ

    φιλάκι κι υπομονή ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε ειδική περίπτωση Ελένη μου, αλλά άλλη μέρα θα γράψω τα θετικά μας!!

      Διαγραφή
  9. Έλα βρε Πετράδι μου! Δεν μας έχεις μάθεις ακόμα?
    Είμαστε ο λαός που μας φταίνε οι πάντες και τα πάντα...
    Έχουμε μονίμως δίκιο, οι άλλοι δεν ξέρουν πού τους πάν' τα 4 και ναι: πεθαίνουμε για κλαίμε τη μοίρα μας και να κρίνουμε!
    ΥΓ: Τα μαλλιά είναι κατάμαυρα και η μόνη αλλαγή που δέχομαι είναι κόκκινο της φωτιάς και ταγκό δεν μαθαίνω (καθότι αγγούρι!)
    Besos, mi amor!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά μαύρο μαλλάκι έχεις και δεν θες να μάθεις τανγκό; Δεν ξέρεις τι χάνεις!!

      Διαγραφή
  10. Αγανάκτηση, αγανάκτηση, αγανάκτηση.
    Όλα τ' άλλα είναι περιττά!
    Kiss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έπαθες μάνα μου; Χίλια δίκια έχεις κ εγώ μαζί σου απ το άρρωστο - κρέβατο! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περαστικούλια Κατερίνα μου! Τα 'χωσε και είμαι ήδη καλύτερα! :))

      Διαγραφή
  12. Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που γνωρίζεις, αλλά κάποιος με αυτή την περιγραφή δεν νομίζω να σχολείται και τόσο και να παρακολουθεί τι ακριβώς κάνει η κυβέρνηση. Αν την ψήφισε, που δεν ξέρω αν τέτοιοι τύποι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον μια χαρά θα αισθάνεται τώρα, δεν θα περιμένει και καμμιά ρήξη. Εξάλλου γιατί να θέλει ρήξη αν τον βολεύουν μια χαρά όπως είναι τα πράγματα; Το πολύ να θέλει να συνεχίσει τον παρασιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα "κ.κ" μου και δεν αναφέρομαι και μόνο σε όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Έγραψα γενικώς κάποιες συμπεριφορές μας ως Έλληνες.

      Διαγραφή
  13. "Όπως τάζουν στα παιδιά... μπουζούκια θέλω, τώρα τα θέλω!"
    Μπουζούκια, μπαγλαμάδες ήμασταν πάντα... Ν' αρχίσουν οι χοροί!!!
    Ας κρατήσουμε μια σειρά και θέση στην αυτοϊκανοποίηση ως λαός (το είπα όσο πιο
    κομψά μπορούσα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά στην Ελλάδα τού σήμερα, χρειάζεται να αποκτήσουμε υπομονή, όταν χρειάζεται, ενώ παραδόξως, έχουμε ανοχή, όταν δεν μας χρειάζεται...

      Διαγραφή
  14. Φοβάμαι μήπως έρθει η μέρα που θα συνηθίσει ο κόσμος το λάθος και θα το νιώθει πραγματικότητα.
    Τότε να δω πως θα ονειρευόμαστε το μέλλον.
    Γιατί βλέπω από το σύνολο ένα μερίδιο να φωνάζει, ένα μερίδιο να μιλά.
    Από ότι φαίνεται θα ζούμε σε ποσοστά το αύριο.
    Φιλάκια Πέτρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κόσμος διπλανούλι μου (και μιλώ για όλους μας) συνήθισε εδώ και χρόνια το λάθος, δυστυχώς...

      Διαγραφή
  15. Και σήμερα είσαι συγκλονιστική και σε απολαμβάνω και σε χαίρομαι.....! This is Neo-Greek Πέτρα μου.....! Κλασικός μικροαστός, που ωωωωωωωω πρόσεξε ήταν βασικός θαμώνας των πρώτων συνάξεων στο Σύνταγμα το 2010, με τις κλασικές μούτζες και το στυλ "300 κλέφτες" και τέτοια......!!!! Μετά ; άσε..... μετά άρχισε να φλερτάρει με τη Χρυσή αυγή μιας και εκεί βολεύεται........
    Όσο για την Αργεντινή ; ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ να γινόμαστε Αργεντινή κορίτσι μου και να είχε ο λαός μας τη θέληση να παλέψει για τη λευτεριά του και όχι για το συμβιβασμό του.
    Σε φιλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη μου, έχω δει ντοκιμαντέρ με την Αργεντινή του ΔΝΤ και είδα όντως, τον ζήλο των Αργεντινών, για να βγούνε από αυτόν τον εφιάλτη...

      Διαγραφή
  16. Τι να πω, τα είπες όλα. Και το χειρότερο είναι πως ο καθένας θα δει (ένα κομμάτι από) τον εαυτό του, την οικογένειά του, τον κοινωνικό του κύκλο μέσα σε αυτά.
    Ας ελπίσουμε να βάλουμε μυαλό - ή έστω να μάθουμε διαφορετικά τα πράγματα στα παιδιά μας.

    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως με "είδα" ήδη σε κάποιες από τις πιο πάνω κατηγορίες! Καλό απόγευμα Ελένη μου :)

      Διαγραφή
  17. Το μεσημέρι πέρασα από τον ψιλικατζή της γειτονιάς, που ψήφισε και κείνος ΣΥΡΙΖΑ -επειδή δεν πήγαινε άλλο- και δεν μου έδωσε απόδειξη. Του τη ζήτησα και μου είπε ότι με την κουβέντα ξεχάστηκε.
    Κοίταξα την απόδειξη στο σπίτι και είδα πως είχε αύξοντα αριθμό 7.
    Οι πελάτες που θα είχαν περάσει μέχρι εκείνη την ώρα θα πρέπει να ήταν τουλάχιστον γύρω στους 100 γιατί ο φίλος έχει μαγαζί ¨γωνία¨.
    Πιθανό να είναι κι αυτός ένας από τους τύπους που περιγράφεις.
    Θα αλλάξει;
    Μάλλον δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν αλλάξει -ούτε αυτός- καήκαμε. Όλοι μας οφείλουμε να αλλάξουμε..

      Διαγραφή
  18. Αλλάζει συμπεριφορές ο Έλληνας; Πολύ φοβάμαι πως όχι. Διότι εάν άλλαζε, πολλά θα ήταν διαφορετικά. Και μέσα στα πλαίσια της ανάρτησής σου, δες κι αυτό: http://www.entertv.gr/article/370563/apisteyto-o-petheros-pantreytike-tin-nyfi-toy-giati

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Εντελώς σατανικό και ελληνικό το παράδειγμα του πεθερού(;) !!

      Διαγραφή
  19. Είναι γεγονός πως υπήρξαν πολλοί καλοβολεμένοι,
    που δεν εννοούν να αλλάξουν τρόπο σκέψης.
    Το κακό είναι πως ακόμη κι όσοι θεωρούν τους εαυτούς τους μη καλοβολεμένους,
    λίγο ως πολύ με κάποιους απ' τους τρόπους που περιγράφεις
    κάπου βολεύτηκαν κι αυτοί.
    Εύχομαι να αλλάξει η νοοτροπία αν θέλουμε να πάμε έστω κι ένα βήμα μπροστά....
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φλώρα μου, ο καθένας από μας έχει το μερίδιο της ευθύνης του, οπότε αρχικά οφείλουμε να αλλάξουμε ο καθένας τον εαυτό του... Χλωμό.......

      Διαγραφή
  20. Αντί άλλου σχολίου σε παραπέμπω στο "Νεοέλληνα" του Τζίμη Πανούση. Δεν μπορώ να βάλω link τώρα, αλλά τα λέει όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν χρειάζεται λινκ, διότι όντως το ξέρω το τραγούδι... Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  21. Πέστα χρυσόστομη.......Αν θέλουμε να λεγόμαστε νοήμονες Πετρίνα μου...πίστευε κανείς οτι θα αλλαζαν όλα σε μία νυχτα;
    Δεν νομίζω..... για αυτό ας κρατάμε μικρο καλάθι... ετσι κι αλλιως και το μεγαλο που κρατούσαμε ήταν αδειο..!!
    Απαιχτο κειμενο...φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμφιβάλλεις ότι θα θέλαμε να άλλαζαν όλα σε μια νύχτα;... Καλό σ/κ Σμαράγδι :)

      Διαγραφή
  22. Ατέλειωτη η λίστα Πέτρα μου τι να πρωτοσκεφτείς και να μη σου ανέβει το αίμα στο κεφάλι !!! Εχεις δει εσύ σε αρχαιολογικό χώρο γυναίκα του δημοτικού διορισμένη από τον κουμπάρο τον Καλαματιανό ντε !!!! Και όταν έγινε αναφορά αρμοδίως μας απείλησαν !!! χαχα πίσω από τις βρωμιές ένας καλαματιανός βρίσκεται !!! Τι να σου πω κορίτσι Σαμαράς και Παυλόπουλος ... Κρίμα που η καταγωγή των γονιών μου είναι από εκεί!! Σε φιλώ και σε χαίρομαι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι ο Σαμαράς είχε διορίσει όλο το νομό του!
      Μη σου πω ότι είχε...εξαπλωθεί και στον διπλανό!..

      Διαγραφή
  23. Ισως η εκμάθηση του τανγκό πρέπει να γίνει υποχρεωτική.......καλό θα μας κάνει να πειθαρχήσουμε στα βήματα, να ΄'ερθουμε κοντά, να συγχρονιστούμε, να προσεγγίσουμε την απόλαυση του "μαζί", του "εμείς" της μουσικής και της αρμονίας...........το μείζον πρόβλημα στον τόπο μας πιστεύω ότι είναι η διαφθορά που προστατεύθηκε και εξαπλώθηκε χάρη στην πελατειακή πολιτική των κυβερνήσεων εδώ και 40 χρόνια.....πρέπει ν΄αλλάξει η νοοτροπία κάθε ενός από εμάς για να γίνουμε σωστοί πολίτες, με δικαιώματα και υποχρεώσεις.....και να ζήσουμε σε μία ευνομούμενη κοινωνία .....που όλοι λέμε ότι επιθυμούμε αλλά χωρίς ν΄αλλάξουμε κάτι στη δική μας νοοτροπία, στις απαιτήσεις μας, στη συμπεριφορά μας.....τα απαιτούμε όλα από τους άλλους, από το Κράτος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η διαφθορά κυλάει στο αίμα μερίδας του λαού, συνεπώς, με βάση αυτό το κριτήριο, είναι και οι επιλογές κυβερνήσεων...

      Διαγραφή
  24. καλημέρα χρυσόστομη!!

    "χρώμα...δεν αλλάζουμε τα μάτια..Πέτραααα μουυυυυ...μόνο τρόπο να κοιτάνε.."

    καλή Παρασκευή τυφώνα μου!!!
    τα φιλιά μου:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, δεν το είχα δει μέσα -και- από αυτήν τη σκοπιά! Φιλιά Ιώ :)

      Διαγραφή
  25. οτι και να γινει μεις ενα χορο θα τον ριχνουμε
    τωρα ταγκο θα ειναι τσαμικο θα ειναι
    τι μας νοιαζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ciao, Petra!!!...Πολύ καλό!!!...
    Κάθεται στον καφενέ ο (κωλο)Έλληνας με το τσίπουρο ή τη φραπεδιά και μέχρι πριν ένα μήνα έβριζε αυτούς που τον πηδάγανε δεκαετίες και τώρα μέσα σε ένα μήνα τα θέλει όλα "εδώ και τώρα", απ' τον Τσίπρα!...Μαγκιά μου, ρε φίλε, γι αυτό τον ψήφισα! Αυτός είναι ο "Νεοέλληνας ο μέγας" (τρομάρα του)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά Γιάννη, ξέρω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων, που κάθονται στο καφενείο και κοροϊδεύουν εκείνους που πηγαίνουν στο χωράφι...

      Διαγραφή
  27. Γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή λιγάκι; Γιατί;
    Ένας μήνας έχει περάσει μόνο!
    Όλα εδώ θα φανούν, και τα σωστά και στα στραβά, και όλοι μαζί θα κρίνουμε. Αλλά ας δώσουμε λίγο χρόνο ρε παιδιά να δούμε τι θα γίνει, ας μη βιαζόμαστε, ας μην κρίνουμε. Γίναμε όλοι πολιτικάριοι της νομικής, άντε μην ξεράσω με τον πάσα ένα που "όλα τα ξέρει" πριν καν γίνουν....
    Αμάν!
    Φιλιά πολλά Πέτρα μου! Καλό σαββατοκύριακο εύχομαι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν μας παίρνει, δεν κρατιόμαστε κι όταν δεν μας παίρνει, ανεχόμαστε τα πάντα! Καλό σ/κ πιτσούνια!

      Διαγραφή
  28. ε οχι δεν ειναι ο ελληνας ετσι, υπερβολες!!!!!
    καλησπέραααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ακριβώς έτσι!!!!!!!!!!!! Καλημέρες πολλές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.