Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

# Σε μένα λες τελειώσαμε;...


Κλαίω. Από τότε που η Τζούλια έσκιζε τους...υμένες της στα ιδιωτικά κανάλια (και όχι μόνο), ότι άδικα είχαν κρεμαστεί στα περίπτερα όσα είχε ζήσει "μεταξύ εμού και του (α)ιδίου!", και γλίτωνε με ούτε-καν-αμυχές, τους...υμένες του ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ μας είχε χώσει στο μνημόνιο νούμερο "1", ...από τότε άρχισα να κλαίω εγώ για τα ιδιωτικά κανάλια, για το τι τραβούσαν κι εκείνοι οι δημοσιογράφοι και δεν το μαρτυρούσαν! Τότε ακόμα τους λέγαμε δημοσιογράφους τους προπαγανδιστές... Ήταν Μάρτιος τού 2010 και -ακόμα- λεφτά υπήρχαν...!

Αλλά και μετά, όταν ο Μένιος Φουρθιώτης έχασε την λαμπρή του καριέρα ως μάνατζερ μιας Τζούλιας, για μιας τσόντας δολάρια, και...καταντούσε αρχικά ρεπόρτερ (λέμε και καμιά μαλακία να περνά η ώρα) τής Τατιάνας (ε, λέμε και καμία...τατιανιά, να περνά η ώρα..) και τελικά διευθυντής προγράμματος τού καναλιού Έψιλον, εγώ συνέχιζα το κλάμα, για την..κατάντια τού φτωχού -πλην τίμιου απατεώνα- Φουρθιώτη! Ένοχος για απάτη με τριετή αναστολή ο Μένιος που σκίζει ΚΑΙ εκείνος τους...υμένες του, για τους συναδέλφους που θα χάσουν τη δουλειά τους!! Άμα κλέβεις κατάστημα, ε, μετά πονάς για τούς συναδέλφους σου...

Τίποτα παιδί μου, εγώ έτσι θα την περάσω τη ζωή, θα κλαίω για τους Ψυχάρηδες, τους Μπόμπολες, τους Βαρδινογιάννηδες, τους Βρυώνηδες, τους Κοντομηνάδες, που χρειάστηκε να πληρώσουν κι εκείνοι κάποια φορά στη ζωή τους μερικά εκατομμύρια και τους μαύρισε η ψυχή τους, τα αγοράκια μου... Μου τα πικράνανε τα αγοράκια μου, με αποτέλεσμα να συνεχίζω εγώ να κλαίω.. :(( Κι αυτές οι ανακρίβειες περί θαλασσοδανείων και λοιπών συκοφαντιών, είναι ψεύδη, ασύστολα ψεύδη, κύριε πρόεδρε! Τι; Επειδή ο Βρυώνης (όχι ο Ομέρ, ο άλλος, το...δεξί χέρι τού Φουρθώτη στο Έψιλον!), τι; Επειδή παραπέμφθηκε για απάτη κακουργηματικού χαρακτήρα, αμέσως να τον κατηγορήσουμε; Ή επειδή ο υπόδικος Κοντομηνάς (βλέπε Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και όχι μόνο) έσκιζε υμένες (που είναι και της μόδας), αμέσως να του αμαυρώσουμε το κύρος τού φτωχού-πλην-τίμιου-επίσης-απατεώνα; Που τη μια έγραφε ραβασάκια στους υπαλλήλους του (σακούλα για τον εμετό κρατάς;) λέγοντάς τους "αντλώ δύναμη από εσάς και γι' αυτό ληστεύω το κράτος, δέιξτε λίγη ανθρωπιά!", κι από την άλλη έβγαινε φόρα παρτίδα στην..διάσημη Τσιμτσιλή και έκανε ξεφτίλα τα γιουσουφάκια του τους υπαλλήλους του Βερύκιο Τσιμτσιλή και σια.. Όπως και να 'χει μάνα μου, εγώ εδώ, σταθερά, συνεχίζω να κλαίω, αφού ο Κοντομηνάς μια μέρα δεν άντεξε την  εγκεφαλική μαλάκυνση την πείνα του, και ξαναματαμπουκάρισε στο στούντιο, για να ζητήσει μια μακαρονάδα από την "έκπληκτη" Ελένη Μενεγάκη (σε είχα προειδοποιήσει πιο πάνω: σακούλα για τον εμετό κρατάς;...) κι ως άλλος πολιτικός κρατούμενος, φωνασκούσε: "δεν θα περάσει ο φασισμός τού Τσίπρα! Άκου να πληρώνουμε κι εμείς οι υπόδικοι!" Εγώ κλαίω :(

Όχι, εγώ θα εξακολουθώ να κλαίω, και κανείς δεν μπορεί να με παρηγορήσει... Άμα βλέπεις εσύ ένα πιστό σκυλί να υπερασπίζεται τον κύριό του, δεν κλαις; Θέλω να πω δηλαδή, αν βλέπεις τον σκύλο Πρετεντέρη ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ότι γνώριζε από το 2010 ότι το ελληνικό χρέος δεν ήταν βιώσιμο και το βούλωνε, για χάρη των αφεντικών του (γύρευε πόσα αφεντικά έχει ΚΑΙ αυτός...), δεν θα κλάψεις; Μπορώ εγώ να κοιμηθώ ήσυχη, όταν η Μαρία Σπυράκη (τελικά χρειάζεται δωδεκάδα με σακούλες εμετού..), προκειμένου να φτάσει τον στόχο-Σαμαρά (τελικά τα βίτσια είναι ατελείωτα..), το βούλωνε κι αυτή επίσης ως δημοσιογράφος-λέμε-τώρα τού mega, κι ας ήξερε ότι οι τράπεζες είχαν χρεοκοπήσει από το 2010;;; Το λες αυτό στον κόσμο, ο σωστός δημοσιογράφος;;; Δεν το λες! Το κάνεις γαργάρα για χάρη τών μεγάλων αφεντικών και κυρίως, για χάρη τής καριέρας σου! Δεν ξημεροβραδιάζεσαι άδικα εσύ έξω από τα γραφεία τής Νέας Δημοκρατίας ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ την δημοσιογράφο, όταν ονειρεύεσαι να σε κάνει η Νέα Δημοκρατία βασίλισσα! Να 'μαστε και λογικοί!!! 

Ξέρεις τι είναι να στήνονται ολόκληρα κανάλια, όχι μόνο για την χοντρή μάσα/μπάζα τών αφεντικών τους, όχι μόνο για να συντηρούν στην εξουσία τις κυβερνήσεις που θέλουν αφενός, αλλά και για να προσπαθούν με λύσσα να ρίξουν όσες κυβερνήσεις δεν θέλουν αφετέρου, και αφετρίτου για να γίνουν βο(υ)λευτές κάποια φιλόδοξα τομάρια, που περνάνε τους...υμένες τους από όλα τα κόμματα;... Πως να μην κλαίω! Και εν πάση περιπτώσει, και γιατί δεν μπορώ άλλο να κλαίω..., για κάθε εργαζόμενο που χάνει την δουλειά του, από οποιονδήποτε εργοδότη, κλαίνε οι ψυχές όλων μας. Εκτός από τους ..άνεργους δημοσιογράφους, 1) γιατί δεν είναι δημοσιογράφοι, παρά απλοί προπαγανδιστές και παρτάκηδες και 2) γιατί, κάθε σωστός προπαγανδιστής και παρτάκιας, θα σκίσει...τον υμένα του, προκειμένου να βρει το σωστό αφεντικό και τούμπαλιν! Σιγά μην κλάψω!  

.............................................. Foto ............................................

✰♡*•˛❤˛•*✰✰♡*•˛❤˛•*✰✰♡*•˛❤˛•*✰

❤¸¸.•*¨*•♫ ............................ο πιο πιστός φίλος του σκύλου.............................❤¸¸.•*¨*•

54 σχόλια:

  1. Μια λέξη σκέφτομαι. Και θυμάμαι την Μαρία Φωκά στο Ντόλτσε Βίτα που την έλεγε συνεχώς.
    Σαπίλα...

    Καλημέρα Πέτρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το λες, πολλές...μέρες έχει το mega
      να επαναλάβει το ντόλτσε βίτα! Φιλάκια Μαρία μου :)

      Διαγραφή
  2. Εγώ κλαίω με την πρώτη φωτογραφία, τι στίχος... είμαι ένα βήμα πριν βάλω να πιω!
    Νονά μου αγαπημένη, λατρεύω τον κόσμο που καυτηριάζεις τις καταστάσεις που ζούμε. Γιατί έχεις έναν τρόπο μοναδικό.
    Εγώ κλαίω μόνο, για τον απλό τεχνικό, για τον απλό υπάλληλο που χάνει την δουλειά του και δεν ξέρει τι ξημερώνει στην οικογένεια του. Και σίγουρα αυτό συμβαίνει σε όλη την χώρα απλά το αναφέρω επειδή μιλάμε για τα κανάλια!
    Κάθε μέρα προσεύχομαι, να ξημερώσει μια καλύτερη μέρα στην χώρα, αλλά δυστυχώς πάμε από το κακό στο χειρότερο!
    Σμουτς γλυκό νονά μου. Καλή μας μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα αντέξεις να ακούσεις και το άσ-θ-μα, θα 'χεις πολύ γερή κράση!!! ❤

      Διαγραφή
  3. Εμείς που ήμασταν;
    Σε παραδέχομαι Πέτρα μου!!!!

    Σε φιλώ πολύ πολύ ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκεί που είμαστε ακόμα Ελένη μου:
      απέναντι από τις οθόνες..... ♥♥♥

      Διαγραφή
  4. Εμ γλυκιά μου δεν είπες από την αρχή πως θα έγραφες για καλούς...δημοσιογράφους.
    Από τη μύτη μου βγήκε ο καφές, σακούλα δεν είχα, ούτε μαντίλι να κλάψω είχα...
    Εξαιρετική όπως πάντα Πέτρα μου!!!!

    Φιλάκια πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήτα αποζημίωση για ηθική βλάβη και ψυχική οδύνη από τον Κοντομηνά! ☺ ☺ ☺

      Διαγραφή
  5. Η ανάρτησή σου αυτή, Πέτρα, αποτελεί έρευνα αξιώσεων. Θα μπορούσε να γίνει εκπομπή σε ένα κρατικό κανάλι με σκοπό να καταδειχθεί το μέγεθος του τέρατος που λέγεται ιδιωτική τηλεόραση. Σου αξίζουν συγχαρητήρια για το εύρος και το βάθος αυτού τού εγχειρήματος. Αλλά και για το θάρρος καθώς και για το χρόνο που αφιέρωσες. Και βέβαια γραμμένο με τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο!
    Όταν είχαμε μόνο κρατική τηλεόραση, αντιλαμβανόμασταν την προπαγάνδα και τις σκοπιμότητες. Φαινόμενα απαράδεκτα, αλλά αυτή ήταν η ποιότητα της δημοκρατίας μας. Παρά ταύτα, η κρατική τηλεόραση είχε ένα καλό επίπεδο στις εκπομπές της.
    Με την εισβολή των ιδιωτών-επιχειρηματιών η προπαγάνδα και η διαπλοκή ξεπέρασαν κάθε όριο.
    Το χειρότερο όμως ήταν η ευτέλεια που έφεραν μέσα σε όλα τα σπίτια. Επισημαίνεται κι αυτό στην ανάρτησή σου. Θεωρώ πως ο βασικότερος παράγων τής κατάντιας τής ελληνικής κοινωνίας είναι η ιδιωτική τηλεόραση.
    Σε μια πραγματική Δημοκρατία δεν έχει θέση η ιδιωτική-επιχειρηματική τηλεόραση. Παράλληλα με τα κρατικά, κοινωνικώς ελεγχόμενα κανάλια, μπορούν να λειτουργούν μη κερδοσκοπικά κανάλια διαφόρων υπευθύνων φορέων (Δήμοι, επιστημονικές ενώσεις, πνευματικά ιδρύματα κ.α.).
    Οι σημερινοί κυβερνώντες, με το επίπεδο που διαθέτουν, αποτελούν συνέχεια της αθλιότητας των προηγουμένων.
    Μένει επομένως η προσωπική ευθύνη τού καθενός να αναζητά ενημέρωση και ψυχαγωγία, ψάχνοντας μέσα στο σκουπιδαριό…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όσους αναρωτιούνται γιατί η κρατική τηλεόραση
      δεν έχει θεαματικότητα, απαντώ: επειδή εκείνοι (που αναρωτιούνται),
      προτιμούν τα σκατά τής ιδιωτικής τηλεόρασης.. Καλημέρα Άρη και σε ευχαριστώ :)

      Διαγραφή
  6. Έχω αφιερώσει πολύ (πάρα πολύ) χρόνο και πολύ "μελάνι" για τα βοθροκάναλα, τους νταβατζήδες, τους "δημοσιογράφους" και το κακό τους συναπάντημα.
    Τις απόψεις μου τις ξέρεις. Αυτό το χάλι δεν πήγαινε άλλο. Θεωρώ επικίνδυνα ηλίθιο αυτόν που σήμερα σκούζει για τους «ανέργους» των καναλιών (κάτσε να δούμε ποιοι και αν θα κλείσουν, ποιοι θα μετακομίσουν στα υπό σύσταση κανάλια, ποιοι θα πάρουν άδεια για θεματικό κανάλι και μετά συζητάμε), όταν είναι εντελώς επιβεβαιωμένο ότι αυτά τα σαπρόφυτα γνώριζαν τις εγκληματικές διαστάσεις των μνημονίων αλλά πληρώνονταν από τα αφεντικά τους για να λένε στο πόπολο άρες μάρες κουταμάρες και να το αποκοιμίζουν. Σήμερα που τους παίρνουν το πιατάκι από το στόμα άρχισαν το γάβγισμα. Κατάλαβαν τι σημαίνει η απειλή (και μόνο) της απόλυσης και της ανεργίας.
    Δυστυχώς τα δημοσιο-γραφικά κοπρόσκυλα θα βρουν αλλού δουλειά (αλλά και να μη βρουν ποτέ, τις έχουν κάνει τις καβάντζες τους). Οι μόνοι άνεργοι (και αν) θα είναι κάτι τεχνικοί, κάτι σεκιουριτάδες, κάτι μακιγιέρ και κάτι κομμώτριες.
    Το Star πήγε με φραγκοδίφραγκα να πάρει άδεια. Δες εδώ.
    Το Μέγκα έχει απλήρωτους εργαζόμενους από το Μάιο. Ο Μπόμπολας δεν κάνει πλέον χρυσές δουλειές με το δημόσιο και ο άνθρωπος «δεν βγαίνει».
    Στον Αλαφούζο του ΣΚΑΙ έχει γίνει δέσμευση της περιουσίας του.
    Ο Κοντομηνάς του Άλφα έδωσε πρόπερσι 5 εκατομμύρια για να μη μπει φυλακή.
    Δεν υποστηρίζω (με τίποτα) ότι αυτοί που πήραν άδεια είναι τα καλύτερα παιδιά. Τα χειρότερα είναι. Πληρώνουν όμως. Ήρθε η εποχή να πληρώσουν ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Σχετικά με το τι πιστεύει ο κόσμος, όποια αξία έχουν πλέον οι δημοσκοπήσεις, ρίξε μια ματιά σε αυτήν που κυκλοφόρησε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέτρο, δεν ξέρεις πόσα ακόμα θυμήθηκα, αφότου είχα αναρτήσει το κείμενο αυτό, αλλά πραγματικά είναι ατελείωτα και δεν χωράνε να τα γράψουμε, όσες αναρτήσεις κι αν κάνουμε.. Σε ευχαριστώ που προσέθεσες κι άλλα στοιχεία για τα μεγάλα λαμόγια.... Υ.Γ Τα είδα τα χαϊρια τής έρευνας..

      Διαγραφή
  7. Ε ναι.......! διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους οι γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές κοπτόμενοι της ελευθερίας. Και εντάξει, για τους απλούς εργαζόμενους του κάθε καναλιού, φυσικά και έχω έγνοια και με κόφτει να δω τι θα γίνει με αυτούς. Αλλά για τα γνωστά επώνυμα σκυλιά που μάλιστα με θρασύτητα καπελώνουν τον αγώνα των απλών εργαζόμενων στα ΜΜΕ, ντροπή και όνειδος.
    Την καλησπέρα μου Πέτρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό είναι Γιάννη μου, ότι τα λαμόγια θα την βρουν την άκρη
      και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι θα βρεθούν στο πουθενά, δυστυχώς..

      Διαγραφή
  8. Κλαίω μαζί σου...Για την ακρίβεια,ένας κλαυσίγελως με έχει καταλάβει και δεν ξέρω πού οφείλεται...Στους υμένες...???...στις μακαρονάδες...???...στην λογική του δούναι και λαβείν...???...στους Μπομπολο/ψυχαρο/μηνάδες και τα βάσανά τους...??? Κλαίω και γελώ
    " την πατρίδα μου θυμάμαι
    κι ολο κλαίω.
    Πότε φτώχεια, πότε πλούτη,
    έμαθα και παίζω ούτι, στο καφέ αμάν,
    ωχ κι αμάν αμάν."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά η λύση είναι να το ρίξουμε στο τσάμικο-αμανέ! ♥

      Διαγραφή
  9. Πέτρα μου,όλα του γάμου δύσκολα... ο κόσμος καίγεται κι η Τιβί ασχολείται με ... διάφορα άσχετα...
    Τα λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τιβί καλό μου, ποτέ δεν ασχολήθηκε με διάφορα άσχετα,
      μόνο "άσχετο" δεν λέγεται η χειραγώγηση τής κοινής γνώμης...

      Διαγραφή
  10. Να πω πως δεν προειδοποίησες?...σακούλα για τον εμετό έλεγες...πού να ακούσω εγώ!
    Έκανα δυο τρία κλικ και το στομάχι μου θα μου κρατάει μούτρα μια ζωή!
    Τι να πρωτοσχολιάσω.
    Όλες οι...μωρές παρθένες της τιβί κι όλες μαζί δεν αντέχονται!
    Είχαν συνηθίσει τα πουλάκια μου να τρώνε και να μην πληρώνουν κι αφού θαλασσοπνιγήκαμε κι εξακολουθούμε να θαλασσοπνιγόμαστε εμείς στα απόνερα των όσων έφαγαν, αυτοί ρεύτηκαν, φόρεσαν το κασελάκι του Καΐλα και πήραν τα πεζοδρόμια να τους συμπονέσουμε και να κλάψουμε παρέα.
    Αφού εξαιρέσω τους απλούς υπαλλήλους...κι αφού ευχηθώ να βρουν δουλειά σε άλλα κανάλια, να μου επιτρέψεις να συστήσω στους υπόλοιπους τα μέρη που φύονται οι φραουλιές, όπως έκαναν κι αυτοί σε μας...α τα καλά πρέπει να τα ανταποδίδουμε!!...
    http://mytripssonblog.blogspot.gr/2016/06/career.html
    Δυστυχώς όμως, κι επειδή η ζωή δεν είναι ποτέ δίκαια, τα καθίκια που ξέπλεναν Μανωλάδες θα συνεχίσουν να μας δουλεύουν κι από αλλού...ενώ κάποιοι δε θα δουλεύουμε καθόλου, ή θα δουλεύουμε και δε θα πληρωνόμαστε...
    Αυτά τα ολίγα!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, είναι αυτό που έλεγα πιο πάνω και στον Πέτρο,
      πόσα εγκλήματα έχουν κάνει τα τσιράκια τών καθαρμάτων;...

      Διαγραφή
  11. Ξεχείλισε το ποτάμι εδώ παρακάτω από το κλάμα μου φίλη μου Πέτρα!!!
    Κι ο εμετός έρχεται.... δε θα ρθει με όλους αυτούς τους σάπιους ξινούς κι ανάλατους;;;
    Ε να μαστε και λογικοί... χο χο χο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και καλά, εσύ είχες ποτάμι και ξεχείλισε,
      εγώ δημιούργησα από μόνη μου ένα ποτάμι από το κλάμα!

      Υ.Γ Τώρα που είπες "Ποτάμι", θυμήθηκα ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ τραγικό τύπο,
      που έκανε κόμμα για τα μάτια τών αφεντικών του, αλλά πολύ άτυχο παιδί :))

      Διαγραφή
  12. Όταν τα κανάλια και οι προπαγανδιστές, όπως πολύ σωστά το έγραψες Πετράδι μου, βοήθησαν με κάθε τρόπο και μέσο να φτάσουν τα πράγματα εδώ που έφτασαν, όντας καλύτεροι και από τα πλυντήρια της Siemens στο πλύσιμο εγκεφάλων, εγώ για να πω τη μαύρη μου αλήθεια, σιγά μην κλάψω, σιγά μη φοβηθώ... να είμαστε και λογικοί!!! ;-)
    Αφήνω φιλιά, καθαρά και ξάστερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια siemens μαντάμ;;; Το είπε η πουλημένη τηλεόραση;;; Όχι!
      Άρα δεν υπάρχει ούτε siemens, ούτε Βατοπέδι, ούτε τίποτα! :)

      Διαγραφή
  13. Αχ αυτοί οι..υμένες! Όλα γιαυτούς γίνονται! χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Petra μου αγαπημένη, αφετέταρτου, σου στέλνω τα φιλιά μου που τολμάς και " τακτοποιείς " αποδείξεις και ονόματα. Να γιατί σε έχω φίλη καλή! Άριστα με τόνο ( Α' ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμάν, εσύ με έχεις σκλαβώσει.... Πολλά γλυκά φιλιά Ιωάννα μου ♥♥♥

      Διαγραφή
  15. Μη κλαις μάτια μου...το κόμμα των λαμογιών έχει πολλά μέλη. Μην ανησυχείς και οι νέοι καναλάρχες θα συνεχίσουν από εκεί που έμειναν οι παλιοί. Μωρε σ'αυτή τη χώρα θέλει μπουλντόζα να πάρει κάποιος αλλά ....
    Για τους απλούς εργαζόμενους κλάψε μαζί και εγώ αλλά για τους μεγαλοπροπαγανδιστές κοίτα να δεις που θα τους ξαναδούμε. Το 'χω το προαίσθημα τι να πω;
    Καλή σου μέρα μοναδική Πέτρα
    Έγραψες πάλι με το δικό σου υπέροχο στυλ
    Σε απόλαυσα
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να 'ταν και νέοι;;; Πρώτα θα πεθάνουν οι κατσαρίδες
      και μετά οι ΜπογδανοΠορτοσάλτηδες και Σια (Κοσιώνη!) :))

      Διαγραφή
  16. Μια απορία έχω...
    Πως περνας τις θάλασσες με τρένα;
    Υπεργείως ή υπογείως;;;;
    Όσο γι αυτον τον τύπο που ειναι και παρουσιαστης τρομάρα του!
    Και ασχολείται με πολιτικό, αστυνομικό, κοινωνικο ρεπορταζ
    για τα νούμερα και μόνο, το νούμερο, σύντομα
    να γυρισει σπίτι του και να αλλάξει ξανα επάγγελμα!
    Ελεος κι αυτος και η Σπυροπουλου!
    Εμετικοί!!!!!!
    Ας κλάψουμε μαζί γι αυτούς τους αγίους καναλάρχες!
    Την καλημερα μου!
    Φιλιά πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν, θα σε ξαφνιάσω τώρα, αλλά έχω πάει στην Κίνα
      και έχω περάσει...κάτω από την θάλασσα, έχει δρόμο!!!
      Αχαχαχα! Πολύ μπροστά ο Κιάμοςςςςς! ΥΓ Τα νούμερα στα νούμερα πάνε...

      Διαγραφή
  17. Μία κρητική μαντινάδα θα σου πω.. Ότι σκατά είναι ο καφετζής είναι και οι πελάτες.. δε ντρέπομαι πρωινιατικα να μιλάω άσκημα :p Από το κεφάλι λένε ότι βρωμάει το ψάρι και αφού η κεφαλή του στρουμφοχωριού μας είναι σάπια, χρόοοονια τώρα, σωτηρία δε βλέπω!
    Τηλεόραση, σχολεία, πανεπιστήμια, τα πάντα και όλα, έχουν να κάνουν με την πολιτική, την ρεμούλα και την κομπίνα. Μας σιχάθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από την κεφαλή, υπάρχουν και τα πόδια,
      αφού τους ακολουθούμε τυφλά τόσα χρόνια.. :((

      Διαγραφή
  18. Καλημέρα αδυναμία μου.
    Δυνατή η επιστροφή σου.
    Κι οντως συμβαινουν ολα αυτα στο σημερα.

    Την αγαπη μου ομορφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι καλέ, έχω επιστρέψει εδώ και μέρες.... Καλό φθινόπωρο Κική :)

      Διαγραφή
  19. Ο συνδιασμός Τζούλιας και πολιτικής, η αλήθεια είναι ότι με τερμάτισε, χαχαχα.
    Όσο για τα υπόλοιπα, η λαμογιά στο μεγαλείο της!!!
    Χάρηκα που ήρθα, μου αρέσει εδώ.
    Καλώς σε βρήκα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται απλώς περί συνδυασμού..
      Η Πολιτική ΕΙΝΑΙ η Τζούλια, για την ακρίβεια,
      μιλάμε για το αρχαιότερο επάγγελμα τού κόσμου!
      Καλώς βρεθήκαμε λοιπόν! Και καλή σου μέρα :))

      Διαγραφή
  20. Ciao Petra!!!...
    ΟΧΙ δάκρυα για τους λεχρίτες προπαγανδιστές της κακιάς ώρας... Κανείς δε θα τους κλάψει, άκλαφτοι θα πάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, εμείς μπορεί να μην τους κλάψουμε,
      τα πορτοφόλια τους όμως, δεν θα αδειάσουν ποτέ...

      Διαγραφή
  21. "Τσ τσ τσ, παιδάκι μου, τι άλλο πια θα δουν τα μάτια μας", που θα έλεγε και η γιαγιά μου, αν ζούσε. Ευτυχώς που δεν έζησε για να δει κι αυτά τα αίσχη. Διότι πόσα να άντεχε κι αυτή η δόλια. Μικρασιατικές καταστροφές, προσφυγιές, παγκόσμιους πολέμους, εμφυλίους, χούντες και πόσα άλλα. Τουλάχιστον αυτά τα γλίτωσε...
    Παρόλα αυτά κι εγώ κλαίω. Για κάποιους καμεραμανατζήδες, κάποιους μπούμαν, κάποιους στο μοντάζ και τις συναφείς ειδικότητες... Και για ένα φιλαράκι ηχολήπτη, που έχει τρία παιδιά και σύζυγο άνεργη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά, είναι οι μόνοι που (ενδεχομένως) θα μείνουν στην απέξω, γιατί,
      ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα θεματικά και τα τοπικά κανάλια.. Ίδωμεν :)

      Διαγραφή
  22. Για μας ποιος θα κλάψει Πέτρα μου;
    Αυτοί χάνουν την κουτάλα , σιγά μη ντραπούνε και δε ξανακάνουν υα ίδια μόλις τους δωθεί η ευκαιρία και θα τους δωθεί.
    Αλίμονο στον κοσμάκι , αυτά τα σαπρόφυτα , πάλι από πάνω θα βγουν.
    Τί άλλο να πω;
    Να είσαι καλά κι όσο για να περνάς καλύτερα, έχει ο Θεός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθείς (από τον κοσμάκη), έχει το μερίδιο τής ευθύνης του,
      Ρένα μου... Εμείς (ο κοσμάκης) κρατάμε τα μπόσικα, τόσα χρόνια,
      σε όλα αυτά τα τομάρια! Την εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα,
      έκαναν την πιο ΒΡΩΜΙΚΗ δουλειά, αλλά η αχλάδα είχε πίσω την ουρά..

      Διαγραφή
  23. Απαντήσεις
    1. Η αβάσταχτη ελαφρότητα τού υαλουρονικού...
      Για τα ποσοστά ρε γαμώτο! Καλό σ/κ Εύζωνα :)

      Διαγραφή
  24. Κλαίω κι εγώ απ' τα γέλια.
    Να'σαι καλά ρε Πέτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Λοιπόν συγχαρητήρια για το εκπληκτικό κείμενο!
    Πόση δουλειά έριξες για αυτό;
    Από τα καλύτερά σου Πέτρα μου!
    Καλογραμμένο, προσεγμένο, με τους απαραίτητους συνδέσμους ( που με διαφώτισαν κιόλας) ./..
    Σε ευχαριστώ!
    Τα είπες όλα!
    πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πω καλύτερα πόσα μπινελίκια έριχνα,
      ενόσω αναζητούσα τα λινκ και (αναγκαστικά!)
      έτρωγα στη μάπα, όλα αυτά τα λαμόγια;... ☺

      Διαγραφή
  26. Ακομα κρατω το στομαχι μου απο Τα γελια.. αλλα απο δακρυ δεν θα χαλαλιζα εννοειται οπως εσύ ουτε σταγονα σιγα μην κλαψω ..Κάτι φασκελα να ριξω ναι.. μανιτσα μου... !!
    Μα να μην υπαρχει ένα καθαριστικο να εξαφανιζει τα λαμογια Πετρόνι μου να ξεμπερδέυαμε μια και καλή;.. αμαν πια..!!! ας ξεκαθαρισει η μπόχα... φιλακια σε σένα πολλα και αρωματικά..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.