Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

✿ *Πριν μιλήσω, έχω κάτι να σας πω: τον Μητσοτάκη ρε μαλάκες;


~ Αν του δώσεις ένα δάχτυλο, θα σου αρπάξει ολόκληρο το χέρι ~

Όποιος δεν ξέρει τί θα πει "Μητσοτάκη κάθαρμα" πορεύεται με κλειστά μάτια και αυτιά μέσα στην ιστορία κι είναι καταδικασμένος να ζήσει μέσα στο σκοτάδι που επέλεξε. Όποιος δεν διάβασε ποτέ τι σήμαναν για την Ελλάδα τα Ιουλιανά και η Αποστασία τού 1965 όπου ένας από τους βασικούς της εκφραστές υπήρξε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πατήρ τού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα βρεθεί προ εκπλήξεως μετά τις 7 Ιουλίου αν -ο μη γένοιτο- ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλεγεί πρωθυπουργός από αμνήμονες όσο και επιπόλαιους Έλληνες. Τον Μιζοτάκη ρε μαλάκες;;;;

Τον γνωστό εκείνο Κυριάκο Μητσοτάκη που ως υπουργός τής κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου το μόνο που επέδειξε ήταν απολύσεις;.. Τον γνωστό εκείνο Κυριάκο Μητσοτάκη τού κολλητού του γείτονα Χριστοφοράκου και της siemens του;.. Εκείνο τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τις offshore τής γυναίκας του Μαρέβας στα εξωτερικά;.. Μιλάμε για τον ίδιο Κυριάκο Μητσοτάκη που το σόι του χρωστά 2,7 εκ. ευρώ για την εφημερίδα Κήρυκας Χανίων; Μα τον Κυριάκο Μητσοτάκη που το γαμωσόι του τσέπωνε "δωράκια" από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό;.. Τον γνωστό εκείνο Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει κουμπάρο τον πρεζέμπορα Μαρινάκη, κολλητούς όλους τους καναλάρχες, ολιγάρχες κι εφοπλιστές τού τόπου; Τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κυριάκο Μητσοτάκη που το κόμμα του πήρε δανεικά κι αγύριστα απ' το κράτος που δεν ξεχρέωσε ποτέ; Τον γνωστό εκείνο Κυριάκο Μητσοτάκη με τον κολλητό του παιδεραστή Νίκο Γεωργιάδη, που του έλεγε να κάνει το κορόιδο όσο διαρκούσε η δίκη του για ασέλγεια και μετά θα τον επανέφερε "στα πράΜατα"; Αλήθεια τώρα;;
Και να πω ότι είστε όλοι τίποτα λεφτάδες να το καταλάβω. Εσείς όμως οι κακομοιραίοι-κι-άβουλοι-αντάμα-φτωχομπινέδες-τελειωμένοι που δεν έχετε πού την κεφαλήν κλίναι, πού πάτε ντουγρού στο γκρεμό; Που μέχρι επταήμερη εργασία σάς "έταξε" ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κι εσείς απάνω στο κακό! Μα λέει...όποιος θέλει μόνο θα δουλεύει επταήμερο! Ναι ρε χάπατο, κι αν μεθαύριο σού πει ο εργοδότης ή δουλεύεις επταήμερο ή σε απολύω γιατί περιμένουν απέξω πολλοί, εσύ τι θα του πεις; "Αχ! Ο Κυριακούλης δεν θα μού το έκανε ποτέ αυτό, ο Κυριακούλης!" Χάπατα!!

~ Όσα λαμόγια εμπλέκεστε με το σκάνδαλο Novartis πείτε ότι ξέρετε καλά να κρύβετε τα κλεμμένα, κι αφήστε τις κουτσαβακίστικες απειλές ρε αλήτες! ~

Πόσο πιο ωμά να σας μιλήσει ακόμα ο άθλιος Κούλης για αθλιότητες; Από την Κυριακή 7 τού Ιούλη και μετά όμως οι άθλιοι θα είναι οι πολίτες που θα δώσουν με την ψήφο τους την εξουσία στο κόμμα που μας χρεοκόπησε, ενώ παράλληλα πλούτιζε από την χρεοκοπία ενός λαού, κι έφτιαχνε άλλοθι επάνω στα πτώματα όσων δεν άντεξαν και αυτοκτόνησαν! Λαέ, δεν έχεις καμιά δικαιολογία! Εσύ αναλαμβάνεις την ευθύνη για τους αλήτες που θα εκλέξεις. Με το δικό σου σώμα θα ανάψουν αύριο το πούρο τής νίκης και στη δική σου ΟΧΙ υγεία θα ανοίγει σαμπάνιες το μητσοτακέικο την Κυριακή το βράδυ! Κι εσύ θα είσαι Λαέ ο εγκληματίας τού ίδιου σου του εαυτού και του ίδιου σου του παιδιού! Προλαβαίνεις ακόμα να πεις ΟΧΙ! Φαντάσου τα επόμενα τέσσερα χρόνια τής ζωής σου πώς θες να είναι!! 


✰♡*•˛˛•*✰✰♡*•˛˛•*✰✰♡*•˛˛•*✰

Από τον Αποστάτη πατέρα Μητσοτάκη, μέχρι τη.."βολική" δολοφονία Μπακογιάννη, ένα άρθρο
που αφορά την λαίλαπα τής οικογένειας Μητσοτάκη και πρέπει να διαβαστεί ΠΡΙΝ πας στην κάλπη!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Υ.Γ Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είχε ψηφιστεί ως....
Ελληνάρες τρέξτε να τους ξαναψηφίσετε! Εγγυημένη υπόσχεση είναι μόνο μια: "θα σας εξαφανίσωμεν!"

*Το πρώτο μέρος τού τίτλου είναι ευφυολόγημα τού Groucho Marx: "πριν μιλήσω έχω κάτι σημαντικό να σας πω"

Πριν αποχωρήσω, έχω κάτι σημαντικό ακόμα να πω: στα φιλελέδια που πουλήθηκαν στη Δεξιά έχω να πω ότι επιτέλους
βρίσκονται στο σωστό χώρο: οι βόθροι φτιάχτηκαν για τα λύματα, κι ας παρίσταναν κάποτε τα..γάργαρα νερά! 
Ποταποί και πουλημένοι συμφεροντολόγοι, κάνατε τον Μπογδάνο, τον Βορίδη, και τον Γεωργιάδη
(όχι τον παιδεραστή καλέ, τον άλλον), να φαντάζουν αθώα περιστέρια! Τενεκέδες ξεγάνωτοι στο βόθρο σας!

**Υπάρχει πάντα μια ξεναγός με καπέλο που περιμένει να σας ταξιδέψει σ' έναν ακόμα προορισμό με..ανοιχτά τα σχόλια φυσικά.. ΕΔΩ

❤¸¸.•*¨*•♫ .............................οι σκέψεις μου κάνουν θόρυβο...........................❤¸¸.•*¨*•

12 σχόλια:

  1. Ναι, δυστυχώς, παίζει, ως εφιάλτης αυτό το σενάριο. Η Εξήγηση είναι και υπάρχει. Σε μια σειρά πράγματα και μεταλλάξεις στην κοινωνία. Και μια σειρά αυταπάτες που κουβαλάνε τα λαϊκά στρώματα. Για να δούμε.
    Καλησπέρα Πέτρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με το ένα χέρι κρατιόμαστε από το χείλος του γκρεμού, αν φάει και το άλλο, χαθήκαμε.
    Ωρέ πού πάμε;
    Κοντός ψαλμός αλληλούια.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέει ο καλός μου φίλος Γιάννης. Μια σειρά αυταπάτες που κουβαλάνε τα λαϊκά στρώματα...... Παρακαλώ.. με όλο το σεβασμό στη γνώμη του. Μπήκατε σε καφενείο-που ο μέσος όρος ηλικίας είναι όσα του υποβρυχίου Παπανικολής-να ακούσετε συζητήσεις των 400 ευρώ; Γράφουν τον καφέ σε τευτεράκι (το θυμάστε;)αλλά διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για τα όποια σενάρια.
    Θα μου πείτε η ελπίδα. Ναι, συμφωνώ και ο κάλλος θα προσθέσω από αρτηριοσκλήρυνση. Η ανάγκη που γίνεται υποχρέωση,το πάθος που γίνεται ανάγκη.
    Άλλαξε κάτι μέχρι τώρα; πρόκειται να αλλάξει μήπως;
    Πότε επιτέλους θα μάθουμε να ψηφίζουμε χωρίς προσωπικά συμφέροντα; Καλά ξέρω, ζω σε άλλο πλανήτη. Γιαυτό σκάω!
    Άντε και καλή ψήφο (για όσους τολμήσουν)
    Πέτρα μου, Φιλιά!!!

    Ά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε συ ζούμε την απόλυτη παράκρουση!
    Ακροδεξιοί που αγανακτούν γιατί ο Τσίπρας δεν ήταν αρκετά αριστερός, ενώ ταυτόχρονα τον βρίζουν για το αντίθετο!
    Τον λένε ψεύτη αλλά επειδή είναι άριστοι προτιμούν έναν που είναι και ψεύτης και κλέφτης κι έχει όλο το πακέτο!
    Αυτόν που θα τα δώσει όλα στις τράπεζες για άλλη μια φορά, θα σβήσει δάνεια κομμάτων και όχι μόνο, και θα μειώσει τη φορολογία για να έρθει η ανάπτυξη, ΑΛΛΑ αυτό θα γίνει όταν έρθει η ανάπτυξη...και πάει λέγοντας!
    Θα μας πάρουν στο λαιμό τους τα χάπατα, και είναι τόσο ηλίθια χάπατα που απειλούν με το γνωστό έρχεται π@@@@@ και δεν υποψιάζονται καν ότι θα ψηφίσουν τον βιαστή τους.....τι να κάθομαι να λέω από κει και πέρα! Αντιλαμβάνεσαι ότι αν δε γίνει κανένα θαύμα, πάμε όλοι χαμένοι!
    Και σε κάνα δυο χρόνια, παραπάνω δεν τους δίνω, όπως δε θα δίνουν κι αυτοί μαγνητικές και άλλα σημαντικά στο μεταξύ, όσα χάπατα επιζήσουν της π@@@@ θα κλαίνε πάλι και θα ζητάνε από τον Τσίπρα να τους σώσει!
    Σαν να το βλέπω μπροστά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προσπαθώ να είμαι Ζεν και να προσεύχομαι για καλή φώτιση. Αυτές τις μέρες ζω πολλά μικρά θαύματα και ελπίζω και στο μεγάλο. Άντε ρε θετική σκέψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες τα γαμώτο με τους ανεγκέφαλους εκεί έξω.... Περαστικά μας προς το παρόν θα πω.... Τα υπολοιπα.... Αύριο και όσα μας περιμένουν και δυστυχώς θα την πληρώσουμε και όσοι απομειναμε με μυαλό και που δεν ξεχνάμε όσα έχει γράψει η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύνδρομο της Στοκχόλμης, απλούστατα!
    Η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο.
    Πατάνε στην κωλοτούμπα του ΟΧι που έγινε Ναι.
    Οκ κι εγώ απογοητεύτηκα και ξενέρωσα. Αλλά μπροστά στο κακό που έρχεται,
    σκέφτομαι με τι θα το αντιμετωπίσω....
    Ένας τρόπος η ψήφος μου. Ο άλλος; Κρατώ τον 86,5 χρονο μπαμπά στο σπίτι.
    Δεν θες να ξέρεις τι θα ψήφιζε αν τον αφήσω να πάει αύριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι όμως ...
    Αυτός είναι ο Τρόμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα ενδιαφέροντα σχόλιά σας.
    Πάντα όταν αναρτώ κοινωνικοπολιτικού περιεχομένου θέματα,
    έχω λίγα σχόλια, αυτή τη φορά όμως έσπασε κάθε ρεκόρ...
    Εμένα μου αρκεί ότι με διάβασαν ΑΠΕΙΡΑ BLOGS κι ας μην σχολίασαν.
    Αρκεί να είναι οι πολλοί ικανοποιημένοι με την νέα κατάσταση.
    Επειδή θα επανέλθω αργά ή γρήγορα, θέλω να πιστεύω ότι ο λαός
    είναι στην πλειοψηφία του απολιτίκ (σικ) -το οποίο δεν είναι
    καθόλου καλό..- για να μην πιστέψω ότι προτιμά καθεστώτα τύπου
    Κούλη (που είναι τραγικό!), με ΕΥΠ και ΕΡΤ υπό την σκέπη του...
    Εγώ θα παλεύω με κάθε μέσο απέναντι στην (ακρο)δεξιά όλη μου τη ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.