Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ...


Όχι λόγω μαντικών ικανοτήτων, λόγω γνώσης της κατάστασης. Το γεγονός ότι σήμερα, σχεδόν 5 μήνες μετά, "δικαιώνομαι", είναι ο,τι πιο δυσάρεστο, καθώς απ' αυτήν την εξέλιξη, εκτός από τον Άδωνι κι όλα τα λαμόγια του ιδιωτικού τομέα, δεν βγαίνει κανένας άλλος κερδισμένος.

Για μια ακόμη φορά να διευκρινίσω πως ο ΕΟΠΥΥ είναι το πρώην ΙΚΑ. Κι όσο κι αν θέλη-
σαν κάποιοι να υποβιβάσουν την λειτουργία του, προσέφερε τις υπηρεσίες του σε πάρα πολύ κόσμο, Έλληνες και αλλοδαπούς ασφαλισμένους, από όλους σχεδόν τους φορείς της χώρας.

Εκείνοι που θέλησαν να διαλύσουν στην κυριολεξία, την δημόσια ασφάλιση και τις παροχές της προς τους ασφαλισμένους, ήταν και είναι μόνο οι κυβερνώντες, καθώς, πολύ απλά, αυτή 
η "δουλειά" έχει πολύ χρήμα! Κοινώς.. είναι πολλά -πάρα πάρα πολλά- τα λεφτά, Άδωνι!

Ο τρόπος που διαπραγματεύτηκαν για ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ του ΕΟΠΥΥ, είναι ο γνωστός: τζογα-
δόρικα! Ο Άδωνις ήρθε από το ΛΑΟΣ με διατεταγμένη υπηρεσία, να πετάξει στην πυρά έναν ολόκληρο λαό και μάλιστα....βάζοντας στοίχημα (!!) -με ποιον άραγε;;;- πως, όσο καιρό θα είναι εκείνος υπουργός, δεν θα απολυθεί κανένας υπάλληλος και γιατρός του ΕΟΠΥΥ!!

Η διατεταγμένη υπηρεσία τελείωσε πριν από μερικές ημέρες, με τον ΕΟΠΥΥ να...αγοράζει λουκέτα για να σφραγίσει όλα τα υποκαταστήματα ανά τη χώρα και τα δημοσιεύματα -στο ίντερνετ- να ξεκινούν σιγά-σιγά να μιλούν για...αντικατάσταση του Άδωνι! Άσε που πηγαίνει να διδάξει (α, ρε πούστη, σε τι μπουρδέλο ζούμε!!!) στο Χάρβαρντ, πως κερδίζονται τα στοιχήματα που βάζει ένας διατεταγμένος για την "υγεία" ενός λαού και πως να το αναπαράγετε!!! Παρεμπιπτόντως, οι διαθεσιμότητες του προσωπικού δεν έχουν πάρει ακόμα ΦΕΚ, αλλά το υπουργείο είναι πανέτοιμο εδώ και καιρό, για να πετάξει απέξω το προσωπικό του ΕΟΠΥΥ!!! Τα ακούσατε εσείς όλα αυτά σε κάνα κανάλι;;;; Είναι όλοι μαζί στο κόλπο!!!
Όσο για κάποιους που αναρωτιούνται πως γίνεται να τηλεφωνούν σε εκείνα τα 5ψήφια και να εμμένουν να τους κλείνουν ραντεβού σε ανύπαρκτα κτήρια, με ανύπαρκτους γιατρούς, η απά-
ντηση είναι απλή και την είπε μια μέρα σ' ένα κανάλι ή ο υπουργός ή κάποιος διοικητής (μου διαφεύγει, γι΄αυτό το αναφέρω με επιφύλαξη) πως, όλες αυτές οι ιδιωτικές εταιρείες με τα 5ψήφια έχουν υπογράψει τριετή σύμβαση, την οποία δεν μπορεί να καταγγείλει το κράτος!!!

Ακόμα και στην Ασία και στην Αφρική, τόσοι πολλοί "Ευρω-πέοι" ιθαγενείς μαζεμένοι, δεν υπάρχουν!!! Διότι, αν μη τι άλλο, δεν πίστεψαν πως ανήκαν σε μια Ευρώπη με κοινό νόμισμα!
"Τίτλοι τέλους για την δημόσια περίθαλψη" κι επίσημα λοιπόν! Εννοείται πως θα μπορούσα να έγραφα για μέρες, αλλά επιφυλάσσομαι να επανέλθω, γιατί το κεφάλι μου βαράει ήδη τα-
μπούρλο από την σύγχυση, για όλα τα ξεπουλημένα-διατεταγμένα λαμόγια της χώρας!!
Υ.Γ Σας ευχαριστώ από καρδιάς, για τις ευχές σας! Πόσο συγκινήθηκα!!! Είμαι καλύτερα και θα απαντήσω σύντομα στα σχόλια σας! Σας φιλώ! Καλό Σ/Κ σε όλους!

______________ "o pio pistos filos tou skylou" ______ Foto ___________

34 σχόλια:

  1. Το μόνο θετικό στην σημερινή σου ανάρτηση, είναι ότι είσαι αρκετά καλά για να την κάνεις.
    Κατά τα άλλα.... ακούω τα ταμ ταμ να βαράνε όλο και πιο δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε όλες τις "σωστές" ζούγκλες ακούγονται τα ταμ ταμ Άννα μου......

      Διαγραφή
  2. Από όπου και να το πιάσεις το πράμα βρωμάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι από ΟΠΟΙΟΝ συνέβαλλε κιόλας σε αυτό ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και να το πιάσεις το πράμα βρωμάει...

      Διαγραφή
  3. Εσύ τι κάνεις; πως πάει ο αυχένας σου;
    Κοίτα να γίνεις μόνη σου καλά γιατί τέρμα η υγεία που πληρώναμε όλη μας τη ζωή.
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την υγεία που πληρώναμε όλη μας τη ζωή στο κράτος και μας την έφαγαν τα επιτήδεια κυβερνητικά λαμόγια, θα εξακολουθούμε να την πληρώνουμε με τον ίδιο τρόπο, στα ίδια λαμόγια επίσης! (είμαι καλύτερα, αλλά τα παίρνω στο κρανίο κι αυτό δεν ενδείκνυται για τον αυχένα......)

      Διαγραφή
  4. Καλέ είπαμε είμαστε η μόνη Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους.
    Λευκοί...τρόπος του λέγειν...
    Οσο για τον ΕΟΠΥΥ δεν είναι μόνον το πρώην ΙΚΑ, είναι και το πρώην Δημόσιο Ταμείο και πολλά άλλα που ενώθηκαν για να τα κλείσει αυτός....δε μου επιτρέπει η ανατροφή μου να τον 'λούσω' όπως του αξίζει.

    Φιλάκια τραυματισμένη:)

    ΥΓ Από σήμερα το πρωί είμαι κι εγώ με 'βουλωμένο' μάτι, με μπουρδούκλωσε ο γάτος και άσε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμένα μου το επιτρέπει η ανατροφή ΤΟΥΣ να τους λέω λαμόγια!

      Υ.Γ Ωχ! Περαστικά και σε σένα κοριτσάκι!

      Διαγραφή
  5. Οπως το λεει η Αννα ....ακουγονται τα ταμ ταμ ....αυτοι θα μας φανε ζωντανους ...δεν γλυτωνουμε. Πετρα μου...να πω οτι χαρηκα με αυτα που διαβασα? ουφ και ξανα ουφ.....φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως ο λαός -ως συνήθως- δεν έχει πάρει ακόμα χαμπάρι τι έγκλημα διαπράχτηκε εις βάρος του, εκτός κι αν είμαστε "νεκροί" και δεν αντιδρούμε καν...... Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  6. Μπορείς να μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα παιδί μου και νευριάζεις!
    Γράψε κάτι για την άνοιξη που έρχεται και ο πεταλουδίτσος θέλει να ζευγαρώσεις με την πεταλουδίτσα και ο μυρμηγκούλης με την μυρμηγκίτσα!
    Εχεις τις ημικρανίες έχεις τον αυχένα και ασχολείσαι και με τον έξω απο ε΄δω!
    Ε πας γυρεύοντας!
    Πολλά φιλιά και ελπίζω να είσαι καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να μην γράφω για τον μυρμηγκούλη και την μυρμηγκίτσα (άλλωστε, αν σκεφτόμουν έτσι, σαφώς και θα είχα λιγότερες ημικρανίες) αλλά σίγουρα οι κυβερνώντες μας θεωρούν μυρμηγκάκια! Και μάλιστα, ούτε καν από αυτά τα ενοχλητικά, που ανεβαίνουν επάνω σου και σε κάνουν να δυσανασχετείς! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  7. Αυτά ακριβώς συζητούσα εχθές το βράδυ με φίλη γιατρό και πολλές άλλες "βρωμιές", που με έκαναν να συχαθώ εντελώς!!!
    Η σιωπή των αμνών...
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μύλος γίνεται Γλαύκη μου!
      Κι εμείς είμαστε βυθισμένοι στον κόσμο μας!
      Ας μας πει κάποιος: είναι ψέμα ότι "έχωσαν" κόσμο (τα "δικά τους παιδιά") τον τελευταίο καιρό στα διοικητικά γραφεία του ΕΟΠΥΥ, για να γλιτώσουν το καθεστώς της διαθεσιμότητας (που βρωμάει απολύσεις χωρίς αποζημίωση για σχεδόν 9.000 υπαλλήλους και γιατρούς;;;)

      Διαγραφή
  8. Καλησπέρα Πέτρα μου
    Πως πάει ο αυχένας;
    Τελικά να μην σου τύχει
    να ζητήσεις ιατρική περίθαλψη
    κάπου...βρήκες μπελά μεγάλο!!!
    Ας όψεται το κακό το ριζικό
    κατά Βάρναλη παραβολή!!!!
    Σηκωθείτε βρεεεεε....

    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές φορές το κακό ριζικό καλλιεργείται από εμάς τους ίδιους Ελενάκι μου.. Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  9. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε πως το μαλακισμένο δεν πάει στο Χάρβαρντ.
    Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις την αγωνία του βλάκα να παραστήσει τον ακαδημαϊκό (το μάτι μου!).
    Αλλά και έτσι να ήταν. Ποιος δεν έχει καταλάβει ότι το Χάρβαρντ καλεί για ομιλητές οικονομικούς δολοφόνους; Όχι για να μη νομίζουμε πως μια ομιλία εκεί σε κάνει άνθρωπο. Το αντίθετο θα’λεγα!

    Κατά τα λοιπά έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ κολλημένο (με τις επαναλαμβανόμενες μαλακίες των στελεχών του), τη ΝΔ να μη πέφτει με τίποτα, ενώ ο εσμός των φασιστοπίθηκων να ανεβαίνει.
    Φαντάσου λοιπόν το σενάριο να περάσει στον 2ο γύρο το κλασιδιάρικο. Σας βλέπω με δήμαρχο το καθυστερημένο και ελάτε μετά να με πείσετε πως ο κόσμος ψηφίζει από …αντίδραση!!!
    Μια ωραία κόλαση γίναμε…

    Μάτια μου και πνοή μου και καρδιά μου και ψυχή μου…etc
    (Το’σωσα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάτια μου και πνοή μου και καρδιά μου και ψυχή μου, μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα;;... Αυτό με το "σπίτι" του JFK όχι μόνο δεν το είχα δει, αλλά τώρα που το είδα διαπίστωσα για άλλη μια φορά την φαιδρότητα του ατόμου. Η αβάσταχτη ελαφρότητα ενός γλοιώδους εγκληματία.

      Διαγραφή
  10. Αστα Πετρα μου κι απο οπου το πιασεις βρωμαει, δεν αντεχεται η μποχα, απορω πως αντεχουν τους εαυτους τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω την αμυδρά υποψία ότι η πλειοψηφία την αντέχει τη μπόχα, αλλιώς θα είχαν γίνει μπουχός τα τομάρια!

      Διαγραφή
  11. Σε αυτή τη χώρα το να "μη σου τύχει" ίσχυε όλες τις εποχές...και να που "μας έτυχε" ακόμα και Άδωνις και κλαίμε και την περίθαλψη !
    Φιλιά πολλά κι ελπίζω να είσαι καλύτερα...καλό Σαββατόβραδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι καλύτερα Μαρία μου, ευχαριστώ.
      Όσο για τα τομάρια, όσο τα αφήνουμε, τόσο θα μας γδέρνουν τις σάρκες.

      Διαγραφή
  12. Πέρασα για μια καληνύχτα, δεν μπορώ άλλο με τους πολιτικούς μας...!
    Καλά να περνάς :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμμερίζομαι και σέβομαι την άποψη σου περί πολιτικών, αλλά η πολιτική εκείνων των πολιτικών κατάργησε ολοκληρωτικά την δημόσια υγεία, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει πουθενά κι αυτό δεν μπορεί να χωνευτεί με τίποτα!

      Διαγραφή
  13. Τρακαρισμένη μου ξανθιά welcome back και σιδερένια!
    Να σχολιάσω πάνω σε αυτό δεν βρίσκω γιατί μια πικρίλα την έχω! Πήγαινα με το βιβλιάριο μου έκανα τις εξετάσεις μου και όλα ωραία και καλά. Όχι τίποτα άλλο αλλά κάθε έξι μήνες πρέπει να φροντίζω να κάνω μία εξέταση. Τώρα μαζεύω τα λεφτάκια μου τα μετράω και τα χωρίζω σε μήνες... Τώρα αυτόν τον υπέρηχο, τον άλλον σε αυτόν, τον παρ'άλλο μήνα αυτή την εξέταση! ( Έχω μπλέξει με τους υπέρηχους από ότι κατάλαβες!) Να ευχόμαστε να κάνουμε με τη σωστή σειρά τις εξετάσεις μας ένα πράμα!
    Α! Θα κάνω και την προσευχή μου μαζί! Δεν μου μένει κάτι άλλο!
    Φιλάκια!
    You got mail! από τα χθες τρελοκομείο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους, να κι ένας άνθρωπος που χρησιμοποιούσε τον ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) για εξετάσεις. Είχα φτάσει στο σημείο να πιστέψω πως δεν υπήρχε κανείς άλλος εκτός από μένα και 5-6 άλλους σ' αυτήν τη χώρα!

      Διαγραφή
  14. Ξέρεις τι με εξοργίζει; Ότι πάλι οι κάφροι θα τα βάζουν με τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, αντί να μουντζώνονται για τις επιλογές τους! Δεν είμαι στον ΕΟΠΥΥ. Έμαθα όμως ότι τη Δευτέρα έχουν δώσει ραντεβού οι Νεοϊωνιώτες στον δικό τους, όπου χθες γινόταν μικροχαμός και δεν τα δώσανε τα κλειδιά οι γιατροί.
    Λες να ξύπνησαν οι παππούδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις τι με εξοργίζει;; Πάνω που πήγαιναν να ξυπνήσουν οι παππούδες, έπεσαν στην απόλυτη λήθη οι νεότεροι.....

      Διαγραφή
  15. Καλημέρα πονεμένο μου... Εχεις και τα δικά σου γράφεις και για τον Αντουάν (φτου κακά!!) ! Κι όχι τίποτα τώρα θα κάνει και διαλέξεις στο εξωτερικό.. Βέβαια.. Οταν την κάνεις την πετυχεσιά εσωτερικά σε στέλνουν κι έξω!! Εξάγουμε πετυχεσιές...
    Καλή Κυριακή να χεις συμπεθέεερα μου και φιλάκι στο αυχενάκι!!!❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λες "Αντουάν" εν προκειμένω, να υποθέσω ότι εννοείς τον Άδωνι;;..
      Να είσαι καλά συμπεθερόνι μου και καλό κυριακάτικο απόγευμα!

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα!! Ναι τρομάρα του!!! Αδωνις όνομα και πράγμα!!! Λέμε τώρα!! Ο κόπριτος!!

      Διαγραφή
    3. Το "Άδωνις" βγαίνει από το "Άδης"........δεν το έμαθες;;.....

      Διαγραφή
  16. Και που ηταν ανοιχτο τους τελευταιους μηνες τι εγινε; Παλι δεν υπηρχαν γιατροι οποτε τωρα το αποτελειωσαν μια και καλη!!! Καλη μας τυχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό Μαράκι μου ήταν η μεγαλύτερη "φάκα" του υπουργού "υγείας" προς εργαζόμενους κι ασφαλισμένους: άφησε την απεργία των γιατρών να προκαλέσει εκνευρισμό προς τους ασφαλισμένους, για να τα ρίξει επάνω τους! (στους γιατρούς εννοώ) Σατανικό;; Το άτομο ήξερε πολύ καλά πως να εκτελέσει το σχέδιο και μαζί 10.000.000 πολίτες. Αλλά όχι, μόνο το προσωπικό δεν έφταιξε, απλά το προσωπικό την πλήρωσε και μαζί και οι....."ασφαλισμένοι"..... Καλό κουράγκιο!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.