Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΟΧΙ ΑΛΛΑ "ΔΙΟΔΙΑ" ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ!

Πολιτικής αλητείας συνέχεια, με τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων να παίρνουν ξανά φωτιά! Φωτιά πήρε κι ένα κουβούκλιο στη Μαλακάσα, αλλά όχι από μόνο του. Από αγανακτισμένους πολίτες. Πολιτικοί αλήτες-αγανακτισμένοι πολίτες=σημειώσατε 1. Όχι που θα κέρδιζαν οι πολίτες! Για πότε θυμήθηκε ο αλήτης μηχανισμός του "κράτους" κι άσκησε διώξεις, δε λέγεται! Δε ζούμε σε χώρα πια. Σε μπανανία ζούμε και τα συχαίνομαι όλ' αυτά τα πολιτικά καθάρματα!

Μην το ψάχνεις. Τα έχουν μαγειρέψει με τις Κοινοπραξίες μιά χαρά να τα φάνε όλα μεταξύ τους τα λιγούρια! Και δεν θα τους κάτσουν ποτέ στο λαιμό;; Δεν θα πάθουν τίποτα ποτέ αυτά τα καθίκια;; Το ερώτημα είναι ρητορικό βεβαίως, αλλά κι εγώ -ως πολίτης- δικαιούμαι να αγανακτώ. "Ο εισαγγελέας άσκησε σήμερα αυτεπάγγελτη δίωξη για τον χθεσινό εμπρησμό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στο "μικροσκόπιο" της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει τα βίντεο από τα διόδια, προκειμένου να εντοπιστούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες" Παράλληλα, κανένας εισαγγε-
λέας δεν ασκεί δίωξη σ' εκείνους τους καρακλέφτες και λωποδύτες, που τα έκαναν πλακάκια!
Διαβάζω: "Οι συμβάσεις που έχουν ψηφιστεί από τη βουλή δίνουν το δικαίωμα στους κατα-
σκευαστικούς ομίλους να αυξάνουν την τιμή των διοδίων κάθε χρόνο, ανάλογα με τον πληθωρισμό, χωρίς το κράτος να έχει κανέναν απολύτως έλεγχο στο ύψος της τιμής τους"!

Από την άλλη, έχει βρεθεί κανένα τομάρι από σας, στους παράδρομους-καρμανιόλες;; Που, όχι μόνο σας το εύχομαι να βρεθείτε, σας εύχομαι να σας φτιάξουμε κι ένα ωραιότατο "εκκλησάκι" κι άμα επιθυμείτε, κατεβαίνω και σας ανάβω και το καντήλι, έτσι για να γουστάρω! Τομάρια! Βγήκε κι ο Χρυσοχοϊδης (φτου!) αυτός μωρέ, ο Αλ Καπόνε του ΠΑΣΟΚ, που μας το έπαιζε και πολύ νταής παλιά, κόντρα στους "τρομοκράτες" (άσχετο: τον Ξηρό τον ξεχάσαμε;;), αυτός μωρέ, που δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο;;; Διότι, για να γίνεις πρώτη μούρη σε σαμαροβε-
νιζελικό ξεπουλημένο κυβερνητικό σχηματισμό, ένας είναι ο όρος: να μην έχεις διαβάσει το Μνημόνιο! Βγήκε αυτός ο δήθεν τύπος που λες κι απειλούσε δημάρχους κι αντιδημάρχους! 

Δυο πράγματα με αρρωσταίνουν εν προκειμένω: 1) Ότι όλα αυτά τα τυχάρπαστα όντα, που τα κάναμε πρώτες μούρες και τα θεοποιήσαμε, ούτε διόδια πληρώνουν, αφού τα γαμοθύματα οι πολίτες, έχουν γράψει στο κούτελο: "εδώ οι καλοί μαλάκες"! 2) Το πόσο με ενοχλεί, που εμείς (οι μαλάκες) έχουμε γίνει "της ξεπέτας" κι αντιδρούμε στιγμιαία και μετά πάμε γι' άλλα! "Αχ, μωρέ, πόσο σε συμπονώ που πληρώνεις διόδια, αλλά σόρρυ, πάω να κλάψω για το χαράτσι μου"! Κι από την άλλη βέβαια: "τι έγινε; τα πήρες στην κράνα σήμερα, ε; Αχ μωρέ, δεν ξέρεις πόσο σε καταλαβαίνω, αλλά κάνε λίγο υπομονή, αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα! Η Τετάρτη"!

Ρε σεις, εδώ "ξημέρωσε μια άλλη μέρα" σε κοτζάμ "Όσα παίρνει ο άνεμος" και παρόλα αυτά τους πήρε και τους σήκωσε εκεί μέσα, εμείς τι ευελπιστούμε από Κοινοπραξίες Καθαρμάτων;; Δεν είναι χώρα πια αυτό αγάπη μου, δεν είμαστε λαός. Χωνευτήρι είμαστε. Ποια "διόδια" φίλε; 

61 σχόλια:

  1. Τωρα τι να πω, οτι εχεις αδικο;Μας ψεκαζουν με αδρανοσκονη; Μας εχουν ευνουχισει; Μας στελνουν τοσα πολλα και απανωτα που αδυνατουμε να τα χωνεψουμε και βαζει μπρος ο μηχανισμος επιβιωσης;;; Δεν ξερω...Τοση αδικια ομως και τοση ατιμωρησια δεν αντεχεται!
    Καλημερα βρε Πετρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας ψεκάζουν με απομονωτισμό Πεταλούδα μου και δεν μας βλέπω να γινόμαστε "ομάδα"... Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
  2. Καλά διόδια είναι μόνο τα καμμένα διόδια! Θα πρέπει να βάλουν όλο τον κόσμο στη φυλακή στο τέλος, γιατί στη Μαλακάσα τα κάψανε πολλοί, όχι δυο τρεις. Και καλά κάνανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις καλό μου τι είπε ο δήμαρχος Ωροπού στις διαμαρτυρίες για την αύξηση φωτιά των διοδίων;
    Πως θα χάσει τον τουρισμό του ο Ωροπός !!!
    Για τόσες χιλιάδες κόσμο που ζει στις δικές μας περιοχές και δουλεύει προς το κέντρο, ότι καθημερινά θα πρέπει να πληρώνει ένα χαράτσι των 7 ευρώ για να πηγαινοέρχεται και να μη περνά από τον παράδρομο καρμανιόλα μέχρι τον Αγ. Στέφανο που δεν ξέρεις πίσω από πόσες νταλίκες θα πέσεις και πόσες λακκούβες, ούτε που τον ένοιαξε….
    Κάποτε πριν ενάμιση χρόνο βαράγαμε την μπάρα και περνάγαμε με τις σειρήνες να τραγουδάνε πίσω μας… τώρα και κάτι μηνες το κόψαμε αυτό… Ε τώρα δεν χρειάζεται μόνο την μπάρα σβάρνα αλλά όλο το κουβούκλιο….
    Δεν φτάνει που πληρώνουμε τα χαράτσια, δεν φτάνει που ξεπαγιάζουμε δίχως πετρέλαιο, δεν φτάνει που πληρώνουμε ένα σκασμό για το ρημαδοαυτοκίνητο, δεν φτάνουν οι βενζίνες και τα σπασμένα αμορτισέρ από τους καρόδρομους, αλλά θα πληρώνουμε και τους νταβαντζήδες των δρόμων;
    Μήπως το έχουμε ξεφτυλίσει εντελώς πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τον Ωρωπό μου μέσα.... λάθος τον έγραψα από τα νεύρα μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιστορία έχει ως εξής: τα έργα έγιναν ιδιωτικών συμφερόντων και βάλανε στο παιχνίδι της τιμωρίας, το κράτος: τα πρόστιμα όσων δεν πληρώνουν, είτε με κλήση μέσω τροχαίας, είτε μέσω εφορίας, περνούν από το κράτος και καταλήγουν στο γνωστό θύμα: τον πολίτη! Εντελώς παράνομο!!!! Ακόμα και οι κάμερες είναι παράνομες! Μέχρι κατάσχεση κατοικίας υπήρξε για κάποιον κακομοίρογλου που δεν πλήρωνε. Αυτά που θα τα δούμε;;; Στο mega (τους) του Μπόμπολα, που έχει ταυτόχρονα και τα διόδια;;

      Διαγραφή
  5. Απο που να το πιασεις και που να τ´αφησεις...εχουν ξεφυγει κ σταματημο δεν εχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν υπάρχει κανείς να τους σταματήσει. Λείπουμε όλοι.

      Διαγραφή
  6. τι να πω και εγω για τα διοδια...

    το οτι δεν εχω αμαξι, το οτι δεν περναω απο δρομους με διοδια φυσικα και δε με κανει να αδιαφορω, με κανει ομως να μην μπορω καταλαβω πληρως το πως αισθανονται αυτοι οι ανθρωποι που καθημερινα δινουν ενα σωρο χρηματα εκει, χρηματα τα οποια θα μπορουσαν να διαθεσουν για ενα καρβελι ψωμι με το οποιο θα φανε αυτοι και τα παιδια τους.

    οχι, δε μπορω να εκφρασω το θυμο μου για τα διοδια με λεξεις, μπορω ομως να δηλωσω πως ειναι ντροπη να γινονται ολοενα και αυξησεις.

    δε ξερω που θυα βγαλει αυτη η κατασταση και σημερα δεν ειναι η ιδανικη μερα για να σκεφτω και να τοποθετηθω οπως θα επρεπε, θα φυγω ομως με την ευχη να αλλαξει και κατι προς το καλο.

    για να δουμε....

    καλημερα αδυναμια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά μας έχουν κυκλώσει από παντού και δεν μπορεί, κάπου θα ξεσπάσει αυτό κάποια στιγμή και δεν θα μας βγει καθόλου σε καλό... Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  7. Συγνώμη για τη φράση μου...αλλά σκατά κι απόσκατα έχουν γίνει όλα...να μην πω τίποτα χειρότερο....
    Καλημέρα Πετροκόριτσο μου αγριεμένο(και δικαίως βεβαίως βεβαίως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολλά βρε Άμυ μου.
      Είναι πάρα πολλά, αλλά ποντάρουν οι αλήτες στην ανοχή μας! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
  8. της δικαιοσύνης και της λογικής ο ήλιος ο νοητός έχει σβήσει προ πολλού...
    τους σιχαίνομαι και μας σιχάθηκα μέχρι αηδίας... θα επαναλάβω αυτό που έγραψε ο Boris Vian: "θα φτύσω στους τάφους σας" και θα κλαίω στους δικούς μας....
    καλημέρα Πετρουλίνι. αύριο, και κάθε αύριο, θα είναι μια ακόμα χειρότερη μέρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτός ο Boris Vian πολύ κυριλέ τα είπε!
      Εγώ τα λέω χειρότερα, το έχεις καταλάβει!
      Μάκια καρδιά μου! :)

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα Πετροκόριτσο
    Καλά τους τα σούρνεις
    αλλά να προσέχουμε
    μην μένουμε μόνο στην εκτόνωση
    Αυτό θέλουν κι αυτοί για να συνεχίζουν
    ανενόχλητοι τις αρπαγές!!!!
    Να κάψουμε όχι μόνο κουβούκλια
    αλλά τα κεφάλια τους!!!
    Τότε θα δικαιωθούμε!!!!

    φιλάκι όμορφο Πετρουλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός από τις αρπαγές
      πλησιάζουν κι εκλογές!
      Ας κάνουμε κάτι ΕΚΕΙ τουλάχιστον!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  10. Αδικα φωνάζεις Πέτρα τα βλέπουμε ε και; Ποιος ακούει όσο εμείς κοιμόμαστε με ανοιχτά μάτια και κατεβασμένα ρολά;
    Λοιπόν Αθήνα - Καλαμάτα 37 ε μετ΄΄ επιστροφής
    Φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα φωνάζω μέχρι να κλείσει η "φωνή" μου, εκτός κι αν με χώσουνε μέσα, που είναι και της μόδας: Να είναι έξω όλα τα λαμόγια και μέσα όλοι οι κακομοιραίοι!

      Α! Καλωσόρισες Νικόλ!! Δεν θυμάμαι να έχουμε ξαναμιλήσει, θα χαρώ όμως να ξαναμιλήσουμε! Καλό βράδυ!

      Διαγραφή
    2. Και πριν έρθει να με μαζέψει η κλούβα (όχι για τη μπουζού, αλλά για το φρενοκομείο) ανακάλυψα πως απλά άλλαξες άβαταρ!!!!!!!!! Αχαχαχα! Α, να χαθείς! Με έκανες και γέλασα!!! Φιλιά πολλά και δε βαριέσαι;; Ένα ξαναματακαλωσόρισμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! (είμαι ακόμα ξανθιά....:)

      Διαγραφή
    3. Ελα που τρόμαξα βραδιάτικα , τη μούρη μου έβαλα καλέ . Γέλασα σε καλό σου τρελοκομείο της Αριστέας.

      Διαγραφή
    4. Αχαχαχα!!! Κούκλα είσαι μάνα μου!! Φιλιά πολλά!! :))))

      Διαγραφή
  11. Στο εξωτερικό το αντίτιμο που πληρώνεις για τη χρήση των εθνικών δρόμων είναι σε συνάρτηση με τα χιλιόμετρα που διανύεις πάνω τους. Πώς λέμε Ελλάδα, δηλαδή; Ε, καμμία σχέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο εξωτερικό η λέξη "λαμόγια" δεν υπάρχει στο λεξικό!
      Μπορεί να ακουστεί υπερβολικό το σχόλιο μου, αλλά τόσα πολλά λαμόγια μαζεμένα, δεν υπάρχουν πουθενά στον πλανήτη! Φιλιά πολλά Εύα μου!

      Διαγραφή
  12. Οταν ο Ελληνας σταματήσει να παίρνει xanax prozac lexotanyl και ότι υπάρχει σε ηρεμηστικό ίσως να γίνει κάτι.
    Ποιος είναι ο κερατάς που τα χορηγεί και τα συνταγογραφεί μπορεί κάποιος να μου πει να τον κάψω μαζί με το κουβούκλιο;;
    Την χώρα μου μέσα και τον Ελληνα μου μέσα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Ποιος είναι ο κερατάς που τα χορηγεί και τα συνταγογραφεί μπορεί κάποιος να μου πει;;".......ανοίγεις κι άλλες πληγές Ελενοκόριτσο! Αυτά είναι για το κεφάλαιο "συνταγογράφηση στο Ελλάντα"!

      Διαγραφή
  13. Πες τα... Αλλά και που τα λες κι εσύ και πόσοι άλλοι, αλλάζει κάτι; Με το που τσαντιζόμαστε με το ένα, έρχεται στο καπάκι το άλλο. Με τί να πρωτο-εξοργιστούμε, δεν ξέρω... Μήπως μια βρεγμένη σανίδα και ντου από παντού, σώσει την κατάσταση; Μοβόρα και γραφική έγινα μεσημεριάτικα ε; Χμ...
    Καλό μεσημέρι Joan. Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε, δεν πα να μη γίνει τίποτα!
      Εγώ άμα δεν τα πω θα σκάσω!
      Σιγά μην έγινες μοβόρα με τα λαμόγια του κερατά! Βρε ουστ!
      Φιλιά πολλά και καλή...εκτόνωση! !!

      Διαγραφή
  14. Αφού δεν τα έχουμε κάψει ακόμα όλα.....Και θα μου πει κάποιος.....ότι γίνομαι αιρετική και ενθαρρύνω βίαιες συμπεριφορές, ναι έτσι είναι γιατί ακόμα δέχομαι την βία από την μεριά του θύματος αρνούμενη να περάσω στην πλευρά του θύτη, είμαι σοκαρισμένη και προσπαθώ ατομικά μέσα στον μικρόκοσμο μου να αμτιμετωπίσω ένα πρόβλημα που μόνο ατομικό δεν είναι αλλά κάργα συνολικό!!!! Πόσο οξύμωρο είναι αυτό.....!!! Πολύ φοβάμαι πως για να ανατραπεί όλο αυτό. ο κόσμος μάλλον, χωρίς να είμαι ο μάντισσα κακών οιωνών, θα πρέπει να θυσιάσει ζωές μέσα από ένα γενικότερο ξεσηκωμό και αυτό είναι που προφανώς αποφεύγει σαν το διάβολο με το λιβάνι και υπομένει. φιλάκια πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τελευταία που θα σε πει αιρετική θα είμαι εγώ και ναι, όλο αυτό δεν θα μας βγει σε καλό, αργά ή γρήγορα... Κι όσο πιο αργά, τόσο πιο μεγάλο το κακό....... Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  15. Καταλαβαίνω το θυμό σου και δεν έχω να πω και λέξη. Τι να πεις;
    Ακριβώς όπως έγινε στην Αργεντινή . Το διάβαζα και δεν το πίστευα. ήταν πιο οικονομικό το αεροπλάνο...
    Θλίψη, οργή εναλλάξ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς όπως έγινε στην Αργεντινή έχουμε γίνει ως χώρα Αριστέα!
      Μόνο που εκείνοι ΔΕΝ ήταν στην ευρωπαϊκή ένωση, ενώ εμείς είμαστε, τρομάρα μας! Τα πειραματόζωα του πλανήτη γίναμε, αλλά όχι τυχαία: είμαστε η χώρα με τα περισσότερα κτήνη!

      Διαγραφή
  16. Κοίτα χάλια.... Αίσχος και ντροπή.. Οι κάμερες τους μάραναν για τζαμπατζήδες λέει .. Το ότι ο κόσμος δεν έχει ούτε διφραγκάκι το έχουν πάρει χαμπάρι τα ρεμάλια;; Πόση οικονομία πια να κάνουμε αφού από παντού τα παίρνουν;;;
    μια με την βενζίνη, μια με τα διόδια, μετά με τα εισητήρια των μμμ, τα τρόφιμα τάχα μου έχει λιπαρά το γάλα,τι θέλουν να μας πεθάνουν;;; Ε δεν θα τους περάσει!!!!
    Σε φιλώ γλυκά Πέτρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όμως τους περνάει χαρά μου...
      Αλλά δεν είναι μόνο τα οικονομικά συμφέροντα, που είναι δεδομένα.
      Είναι κι αυτό το παιχνίδι χειραγώγησης του λαού, που το θεωρώ το σημαντικότερο.

      Διαγραφή
  17. Καλέ που να φανταστούν οι άνθρωποι ότι περνάμε από διόδια; Σου λέει τους ξεκάναμε, παρέδωσαν πινακίδες, δεν έχουν για βενζίνες......άρα τα παίρνουμε πια από τους πλούσιους που ακόμα κυκλοφορούν!!! Δεν κατάλαβες τι κυβέρνηση διαμάντι έχουμε Πέτρα μου, θα σε μαλώσω!!! Γλυκά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα να είναι η κατάσταση φως-φανάρι και να μην το αντιλαμβάνομαι;; Αυτό είναι ρε συ, αφού μας έθαψαν πως αναπνέουμε;; Φιλάρες!

      Διαγραφή
  18. Έρχομαι να φωνάξουμε παρέα. Αυτό το θέμα με βγάζει από τα ρούχα μου.
    Ξέρεις πόσα μαμησιάτικα έχω πληρώσει στα διόδια, τόσα χρόνια να πηγαινοέρχομαι στις εθνικές (του κ...λου);
    7 (ή 8;) διόδια βρίσκω από Καβάλα για Λάρισα... και δώσ'του παρακάμψεις.
    Παλιότερα, πηγαινοερχόμουν καθημερινά Λάρισα-Κατερίνη. Κι εκεί φίσκα στα διόδια ο δρόμος. Έτυχε να με σταματήσει αστυνομία (μαζί με την Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου) και να με ρωτήσουν για ποιο λόγο πάω από τον παράδρομο και όχι από την Εθνική... Μα, θέλει και ρώτημα, φίλος;
    Κι από την άλλη, η απόσταση Ρώμη-Φλωρεντία (270 χλμ νομίζω) κόστιζε το 2010 για λεωφορείο 15 ευρώ, αν θυμάμαι καλά. Για ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ! Υπολόγισε εδώ πόσα θέλει ένα λεωφορείο για τα ίδια χιλιόμετρα...
    Τα σχόλια δικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά οι μαφιόζοι είμαστε εμείς και οι Ιταλοί είναι μπροστά μας απλές οδοντόκρεμες! Αυτό είχα να σχολιάσω εγώ!!!

      Διαγραφή
  19. Είχα σκεφτεί να γράψω κι εγώ 2-3 πραγματάκια για τούτη τη νέα πουστιά τους αλλά βαριέμαι αφόρητα. Θα πω λοιπόν λίγα από εδώ.

    Έχε υπόψη σου πως το πρόβλημα έχει ήδη λυθεί. Τα μου…, συγγνώμη, η κυβέρνηση ανακοίνωσε προχθές πως οι κάτοικοι του Ωρωπού θα πληρώνουν το παλαιό αντίτιμο και δεν θα επιβαρυνθούν με το νέο. Αλλά δεν έμειναν μόνο σε αυτό. Σήμερα ανακοινώθηκε πως την παλιά τιμή των διοδίων θα πληρώνουν όχι μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι του Ωρωπού αλλά και όσοι έχουν εξοχικό εκεί!!!
    Σατανικό ε;
    Είδες πως λύνεται το πρόβλημα;;;

    Σου λένε οι αρχικαραμαλάκες: Αν γλιτώσουμε από τις κινητοποιήσεις των μόνιμων κατοίκων, η πουστιά πέρασε! Ποιος θα αντιδράσει; Ο Γιαννιώτης, ο Κορίνθιος, ο Μεσολογγίτης ή ο Κρητικός;
    Πέτα σανό στον κόσμο και όλα καλά!

    Στο μεταξύ, το Σύνταγμα (το ποιο;) προβλέπει την ίση (μη γελάς, σε ακούω) μεταχείριση των πολιτών και την ίση κατανομή των βαρών (θα σταματήσεις να γελάς;;;).
    Θα μπορούσαν οι γαμ…, συγγνώμη, οι κυβερνώντες να εκδώσουν μηνιαίες κάρτες διοδίων, ώστε όσοι διέρχονται επανειλημμένως να τυγχάνουν έκπτωσης, κάτι που γίνεται και σε άλλα διόδια. Ποιος Θανάσης;

    Άσχετο: Πρέπει λέει να πληρώνουμε για έργο που ΘΑΑΑΑΑΑΑ γίνει. Και αν όταν τελειώσει εγώ δεν τύχει να ξαναπεράσω ποτέ, γιατί να έχω πληρώσει;
    Άλλο άσχετο: Αν η εταιρεία πτωχεύσει (τι πάω και σκέφτομαι, ε;) θα μας δώσει πίσω τα κλεμμένα;

    Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται βρέθηκε ο τρόπος να μη πληρώνεις διόδια.
    Δες το σχετικό βίντεο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν διαμαρτυρήθηκαν πριν κάτι χρόνια, οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής για την καθημερινή ληστεία εις βάρος τους από την πλευρά των Κοινοπραξιών, τους κοιτούσαν κάποιοι με ειρωνικά μάτι, άσε που οι αγώνες πνίγηκαν στα....γαλαζοπράσινα νερά και ήταν χαμένοι από χέρι οι κάτοικοι. Κι έρχονται τώρα τα λαμόγια και λένε στους μόνιμους κατοίκους πως ΔΕΝ θα επηρεαστούν από τη ΝΕΑ αύξηση και θα πληρώνουν ΜΟΝΟ (!!!) 2.10 ευρώ την κάθε διέλευση!!! Σαν την ιστορία με τον Χότζα!! Εσείς θα πληρώνετε μόνο 2.10 και οι άλλοι 3 και κάτι κι έχετε και παράπονο;;;;;;;;;;;;; Βρε ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ, οι μόνιμοι κάτοικοι δλδ που θα πληρώνουν ΕΝΤΕΛΕΙ κάθε μέρα είναι ΜΑΛΑΚΕΣ;;; Και πρέπει να ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ που δεν τους βάζει να πληρώνουν 3 και βάλε ευρώ την κάθε διέλευση;;;;;; Οι άνθρωποι είναι λαμόγια και εγκληματίες κανονικοί! Αλλά και η τοπική αυτοδιοίκηση αποδεικνύεται -για άλλη μια φόρα- κότα! Εν όψει και των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι δήμαρχοι έπρεπε να διεκδικήσουν την ΜΗΔΕΝΙΚΗ εισπρακτική συνεισφορά των κατοίκων κι όχι να θεωρούν ΝΙΚΗ το να "καταφέρουν" να τους εξασφαλίσουν τα 2.10 ευρώ σε κάθε διέλευση!!! ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!

      Διαγραφή
  20. Θα πληρώσω διόδια για να'ρθω κοντά σου, να σου δώσω ένα μεγάλο φιλί;
    Απομαγνητοφώνησες τη σκέψη μου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που θα πάει;; Δεν θα γυρίσει κάποτε ο τροχός, να τους μπει ολόκληρη μπάρα εκεί που ξέρουν;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  21. Πως ενεργοποιούνται βρε παιδί μου έτσι άμεσα τα αντανακλαστικά των αρχών σε τέτοιες περιπτώσεις; Το μήνυμα είναι σαφές: μην κουνιέστε, μην αντιδράτε, να είστε υπάκουοι, αν δε θέλετε να σας τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί και να φάτε φυλάκες και πρόστιμα. Ρωτήστε και τους κατοίκους της Ιερισσού, τον γέροντα Παστίτσιο ή τον Πέτρο Κωνσταντίνου! Καθίστε στα αυγά σας!
    Κι εγώ αναρωτιέμαι πως πρέπει να αντιδράσουν οι πολίτες απέναντι στο μονοπώλιο της νόμιμης φυσικής βίας του κράτους όταν αυτό έχει πάψει προ πολλού να είναι κράτος δικαίου;
    "Κύριε υπουργέ θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να μην αυξήσετε τα διόδια;"
    "Μα φυσικά αγαπητέ πολίτη, αμέσως όπως επιθυμείτε"
    Το κακό όπως επισημαίνεις είναι ότι οι αντιδράσεις εξακολουθούν να είναι μεμονωμένες και συντεχνιακές γι'αυτό και αδύναμες να ταρακουνήσουν το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Κύριε υπουργέ θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να μην με γαμ.........ετε μια μέρα και να με αφήσετε να πάρω λίγο αέρα;;;" "Σιγά μην σε αφήσω να πάρεις λίγο αέρα κορόιδο! Βάλε βαζελίνη και συνεχίζουμε"........

      Διαγραφή
  22. Καλή μου Πέτρα-Από-Ζάχαρη-Που-Δικαιολογημενα-Τα-Πήρε-Στο-Κρανίο!
    Μέχρι να τους πάρουμε με τις πέτρες (όχι από ζάχαρη αλλά αληθινές κοτρώνες), σου στέλνω λινκ για τα μόνα ΔΙΟΔΙΑ που συμπάθησα. Να θυμάσαι τους στίχους και τις εικόνες όταν περνάς τον παράδρομο, να μετριάζεται η τσαντίλα. χχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μυαλό μου διάβασες, Άννα! Αυτά είναι τα μόνα διόδια που συμπαθώ κι εγώ!

      Διαγραφή
    2. Μήπως να κοιτούσες και τα μέηλ σου Άννα;;;
      Γιατί έχω απελπιστεί πια με σας τις δυο!!! :)

      Διαγραφή
    3. @ Άννα,
      εύχομαι να περάσουν εκείνοι τον παράδρομο, αν και δεν ξέρουν ούτε καν που βρίσκεται το εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας! Πέρα από το Κολωνάκι δεν υπάρχουν άνθρωποι, μόνο ιθαγενείς!

      Διαγραφή
    4. @ Σοφία και Άννα......
      ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ!!!!!!!!

      Διαγραφή
  23. Στο τελευταίο ταξίδι μου για Βόρεια Ελλάδα έχασα το λογαριασμό στο πλήθος των διοδίων, που συνάντησα
    και φυσικά στο ποσό που κατέθεσα, για να μου επιτρέπουν κάθε φορά την ασφαλή μου διέλευση στους ασφαλείς
    δρόμους της χώρας, η οποία φροντίζει για την ασφάλειά μου σε κάθε μου ταξίδι και ... ασφαλώς φροντίζει να σκέφτομαι, να αποφασίζω, να πράττω, να ονειρεύομαι το μέλλον ... με ασφάλεια παντού και πάντα!!!!!
    Από όπου και να το πιάσεις σε σήψη είναι...!!!!!
    Κουράστηκα να μην κάνω τίποτα, για να νεκρωθεί το σάπιο, μήπως και σωθεί το υγιές μέρος...
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Κουράστηκα να μην κάνω τίποτα, για να νεκρωθεί το σάπιο, μήπως και σωθεί το υγιές μέρος"!!!!! Γλαύκη, έπρεπε να γράφεις ΚΑΙ εσύ στο θρίλερ! Θα είχες πολλά ενδιαφέροντα να μας πεις!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  24. Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά ποιος νιμίζουμε οτι θα πληρώσει τις ζημιές που έκαναν.
    Γιατι δεν σταματάν για μια μέρα όλα τα αυτοκίνητα να περάσουν από τα διόδια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλέξανδρε, η άποψη σου είναι τόσο καινοτόμα, που δεν την αντέχει η κακή, ψυχρή κι ανάποδη νοοτροπία ενός ιθαγενούς λαού. Μην κοιτάς που κλαιγόμαστε. Η διαμαρτυρία μας σταματάει στα μυξοκλάματα τελικά! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  25. Συμφωνώ με τον Αλέξανδρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Να μην περάσουν για μια μέρα από διόδια, να μην πληρώσουν μια δόση στη Εφορία, να μην ψωνίσουν αγαθά που ακρίβυναν,να μην βλέπουν T.V., να, να, να...χίλια πράγματα, αλλά δεν το κάνουν. Όπου το συζητώ ακούω ναι, ναι, αλλά όταν είναι ανοικτά τα καταστήματα τις Κυριακές έτρεχαν να ψωνίσουν. Χάλια αδιόρθωτα! Αυτό είμαστε!
    Φιλιά πολλά Πετροκόριτσο, προσυπογράφω όλα όσα λες! Καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου,
      αν ως λαός είχαμε την ωριμότητα να αντιμετωπίζαμε έτσι τα προβλήματα, δεν θα πηγαίναμε μετά στις κάλπες να ψηφίζαμε τους δυνάστες μας. Αν δεν δείχνει η κάλπη την έλλειψη σοβαρότητας ενός λαού (ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων του), τότε ποιος; Μην κοιτάς που κάποιοι έχουμε σκυλιάσει και κοπανιόμαστε κι έχουμε καταντήσει κουραστικοί έως γραφικοί, κάποιοι άλλοι περιμένουν τις εκλογές, να δώσουν για άλλη μια φορά, παράταση σε όλους εκείνους τους αδίστακτους να μας (κυβερνούν) εξουσιάζουν. Πίστεψε με, ξέρω πάρα πολλούς τέτοιους...... Καλό βράδυ, σε φιλώ!

      Διαγραφή
  26. Και όσο σκέφτομαι τις χαζομάρες που άκουγα χτες στο αυτοκίνητο όταν γύριζα σπίτι, τόσο σκέφτομαι πως τίποτα δε θα γίνει στη χώρα που κάποιοι ακόμα βολεύονται τόσο που τρέχουν ακόμα και τις Κυριακές να κάνουν τα ψώνια που δεν πρόλαβαν(!) τις υπόλοιπες μέρες...γιατί λεφτά υπάρχουν προφανώς για κάποιους!
    και οι υπόλοιποι θα τραβάμε τα μαλλιά μας κάθε φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα θα υπάρχουν λεφτά για κάποιους!
      Κι αυτοί είναι που χαλάνε και τη μαγιά!
      Γιατί ψηφίζουν τα λαμόγια κατ' εξακολούθηση!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.