Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

╰☆╮ΣΑΣ ΤΟ 'ΛΕΓΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΑ..


Σήμερα δεν αισθάνομαι καλά... Πονάει το αριστερό μου χέρι περίπου στον καρπό, το κεφάλι μου περίπου στο κέντρο, το πόδι μου περίπου στη γάμπα, το στομάχι μου περίπου στην κοιλιά(!), το μάτι μου περίπου στο βλέφαρο, είμαι τού θανατά..

Αυτός ο παλιοΜολιέρος αντί να με παρηγορήσει, με "έριξε" ακόμα πιο πολύ, αφού σου λέει, εκεί που είχε γράψει το θεατρικό "κατά φαντασίαν ασθενής", πέθανε επάνω στη σκηνή! Όχι, πες κι εσύ...ήταν αυτό σύμπτωση; Ε; Ήταν σύμπτωση;..

Και που λες, εγώ γνωρίζω ένα άτομο (εμένα) που φοβάται να κάνει εξετάσεις, διότι είναι σίγουρο ότι θα του βρουν κάτι κακό (το χειρότερο..). Επίσης, γνωρίζω ένα άλλο άτομο (εμένα) που, όταν αποφασίσει επιτέλους κάποτε, να κάνει εξε-τάσεις, είναι σιγουρότατο ότι θα του βρουν κάτι κακό κι αν δεν του βρουν, κακό τού κεφαλιού τους! "Γιατροί" να σου πετύχουν! Οι άσχετοι, οι κομπογιαννίτες!

Εννοείται φυσικά ότι κάνω και το άλλο (και μη μου πεις ότι το κάνω μόνο εγώ): μπαίνω στο διαδίκτυο (να 'ναι καλά αυτός που το εφηύρε!) και ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω μέσα στον λαβύρινθο, να βρω τη λύση τού μυστηρίου! Στο τσακίρ κέφι μάλιστα, κάνω και......συνδυασμούς: γράφω πχ "βήχας+έντερο" ή "πόνος στον καρπό+πόνος στη μέση δεξιά" ή "πόνος στο αυτί+πόνος στο γόνατο+ναυτία" κι άμα δεν καεί καμιά μέρα ο αν-εγκέφαλος ο υπολογιστής, να μη με λένε Petra!
Μια μέρα βγήκε ένα χέρι και με μούντζωσε, έχει χαθεί κάθε ευγένεια+τακτ πια.. 

Μεταξύ αστείου και σοβαρού, υπάρχει μεν η υποχονδρίαση από τη μια, όπως επίσης και τα ψυχοσωματικά, από την άλλη όμως δεν παύει να υπάρχει σε κά-
ποιες περιπτώσεις και η αλήθεια, δηλαδή ένα πρόβλημα. Και δεν μιλώ για μένα εδώ, μιλώ για όλους, για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά. Οκ, το γνωρίζω (κι ας κάνω ότι το αγνοώ) ότι το σωστό είν' οι προληπτικές εξετάσεις αλλά πέρα βρέχει
Εδώ υπάρχει ένα κατανοητό άρθρο, για παρόμοιες περιπτώσεις σαν τη δική μου (μόνο;...), όσο για μένα, φέρτε μου ένα μαντολίνο για να δείτε πως πονώ κι όταν θα 'χω γίνει κρίνο, να θυμάστε: *Σας το 'λεγα μαλάκες ότι δεν αισθάνομαι καλά!
.............................*ατάκα είναι αυτό μανίτσες, μην παρεξηγηθείτε!.............................
...................................................................................................
.........................................Art: Antonio Rodrigues........................................
Υ.Γ Αυτό πάλι που οι Ελληνάρες ανταλλάσσουμε 
"ιατρικές" συμβουλές, σαν συνταγές, πόσο μαγικό!  
...................................................................................................


✰♡*•˛˛•*✰✰♡*•˛˛•*✰✰♡*•˛˛•*✰

❤¸¸.•*¨*•♫ ............................ο πιο πιστός φίλος του σκύλου.............................❤¸¸.•*¨*•

66 σχόλια:

  1. Αχ Πετρα μου παντα γελαω με τις ατακες σου! Ομως αλλο η πλακα κι αλλο η υγεια. Ενα τσεκαπ μια φορα το χρονο και απαραιτητο ειναι ωστε αν ω μη γενοιτο κατι υπαρχει να αντιμετωπιστει και καθησυχαστικο ειναι αφου στνηθως απλα επιβεβαιωνει οτι ειμαστε μια χαρα!!! Βαλτο στο προγραμμα λοιπον οπως το βουρτσισμα των δοντιων! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διάγω περίοδο (σχεδόν) γενικών εξετάσεων..
      Μα να μην μου βρίσκουν τίποτα.. Χαχα! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Τώρα, έτσι που τα γράφεις, τι να κάνω να γελάσω ή να σε σπρώξω να πας σε γιατρό ??? Και επειδή ήδη γέλασα..... έ πήγαινε και σε κανένα γιατρό για να σου πει να γράφεις λιγότερο στο κομπιούτερ για τον καρπό και να μην αγχώνεσαι για τα υπόλοιπα χα χα !!!'Αλωστε είσαι μία Πέτρα και οι πέτρες αντέχουν !! Τα φιλιά μου !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που είπες "πέτρα", λες να έχω καμία στο νεφρί; :)) Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
  3. Σίγουρα δεν είσαι η μόνη Πετράδι μου! Κι εγώ μια απ' τα ίδια και χειρότερα μη σου πω... άσε που από το δημοψήφισμα και μετά όλο και κάτι στα αριστερά μου πονάει!!!... ;-)
    Το καλό πάντως στην περίπτωσή μας είναι ότι μπορεί κάποια στιγμή αν κάνουμε εξετάσεις (λέμε τώρα) στο μόνο σημείο που δεν θα βρουν ...πέτρα, θα είναι στον εγκέφαλο. Αλλιώς την πετριά μας την έχουμε μη νομίζεις! χι χι
    Φιλί γλυκό γλυκό
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ανησυχείς βρε, στον επόμενο τόνο που θα κυβερνάει
      το ακατονόμαστο άτομο τής ακατονόμαστης οικογένειας..
      θα σου πονάει δεξιά κι έτσι θα 'ρθεις στα "ίσα" σου! :)

      Διαγραφή
  4. Μου θυμίζεις κάποιον (εμένα) που με το παραμικρό το μυαλό του πηγαίνει στο κακό (το χειρότερο), μονολογώντας ότι έχει περίπου κάναν όγκο, περίπου καμιά βουλωμένη αρτηρία... κάτι, βρε παιδί μου, αλλά ανησυχητικό κάτι, που χρήζει μέχρι και χειρουργείου, όχι παραμύθια τής Χαλιμάς. Φυσικά, δεν χάνει ευκαιρία να κάνει την σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο για το πρόβλημά του και να τσεκάρει συμπτώματα (μα κάθε φορά να τα έχει όλα;;;). Απογοητευμένος καταλήγει στο κρεβάτι, κάπως σκεβρωμένος, λίγο σέρνοντας το κορμί του με βαριά βήματα, υποβασταζόμενος σε έπιπλα και τοίχους, γιατί μιλάμε για προχωρημένες καταστάσεις καταπόνησης απ' την ασθένεια, ξαπλώνει και σταυρώνει τα χέρια στο στήθος του, περιμένοντας το αναπόφευκτο. Σ' αποχαιρετώ μ' ένα φιλί, καθώς -εντελώς ξαφνικά!- δεν... νιώθω και πολύ καλά!

    -Σου 'χω πει πως δεν υπάρχεις;;; Έλιωσα στο γέλιο!! (Πάντως, πολύ καλά κάνεις και μας υπενθυμίζεις την αναγκαιότητα του check-up, καθώς το προλαμβάνειν είναι καλύτερο απ' το θεραπεύειν.) Ματς μουτς - και πάντα σιδερένια να 'σαι και να μη σου βρίσκουν τίποτα αυτοί οι άσχετοι, αυτοί οι τσαρλατάνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ταιριάζαμε δεν θα κουμπαριάζαμε μικρό και γλυκό κουμπαρόνι μου! :)

      Διαγραφή
  5. Ακόμα χτυπιέμαι...!!!
    ( η διαφορά μας είναι στο ίντερνετ,όχι δεν το κάνω )
    Στο' πα και στο ξαναλέω κι εδώ...είμαστε πολλοί αλλά σκόρπιοι ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαστε πολλοί κι είμαστε παντού! Μήπως να κάναμε κόμμα;; :))

      Διαγραφή
  6. Μήπως έχεις αλλεργία στη δουλειά, όπως έχω κι εγώ; :)) Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω μια χαρά, και μόλις πάω για δουλειά αρχίζουν όλα και πονάνε. Αν εκείνη την ώρα με πάρεις μαζί σου να πάμε (όχι στο γιατρό) σε καμιά παραλία για καφέ/τσίπουρα/κοκτέιλ, μου περνάνε όλα αυτομάτως... οπότε αλλεργία θα'ναι, τι άλλο; Άσε όταν έχω άδεια... δεν πονάω ποτέ! Χαχαχχ!!
    Πέρα από την πλάκα, σήκω γρήγορα να πας σε κανένα γιατρό - και να πηγαίνεις, γενικότερα. Βρες γιατρούς που να εμπιστεύεσαι (μακριά από κομπογιαννίτες), γιατρούς που να θέλεις από μόνη σου να πας για τσεκ-απ. Όχι να σε τραβάνε για να πας!
    Περαστικά σου! Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικώς έχω αλλεργία σε στρεσογόνες καταστάσεις,
      αλλά το στρες δεν με εγκαταλείπει εύκολα το άτιμο :)

      Υ.Γ Άμα ασκούσε την ιατρική ο Κίανου Ριβς, πίστεψε με, θα έσπευδα! :)

      Διαγραφή
  7. Για να το συνδυάσω και με την ανάρτηση της Γλαύκης με τις παροιμίες, "Πότε ο Γιάννης δεν μπορεί, πότε....". Παρόλα αυτά, πρέπει να κοιταχτείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέχρι πριν από λίγο καιρό θα σου έλεγα "έλα να κάνουμε παρέα"!Αλλά αφού πλέον κουράστηκα τόσο να λέω συνεχώς πονάω εδώ πονάω εκεί,ζαλίζομαι χάνομαι,και αφού έκανα κάποιες εξετάσεις -τις μισές!- και είδα πως όλα είναι ή φαίνονται για την ώρα καλά εεεε κουράστηκα πια και είπα πόνα,ζαλίσου,πέσε και ότι θέλει ας γίνει!ε μα πια!!!!
    Α!λέτε βρε κορίτσια να έχω και εγω αλλεργία στη δουλειά?γιατί εκεί συνήθως τα συμπτώματα είναι πάντα πιο εντονα!χαχαχα
    Πέρα όμως από τα αστεία είναι(είμαστε) αρκετοί οι άνθρωποι που κάποιες μέρες πηγαίνουν-με αγκαλιά με τα ενοχλητικά αρρωστοφοβικά...που πάντα συνοδεύονται από ψυχοσωματικά μιας και το άγχος πλέον είναι της μοδός ή της εποχής(τυχαίο?) να σωματοποιείται ...
    Οπότε νομίζω πως κάτι πρέπει να κανουμε ε Πέτρα μου?η γνώμη μου είναι ένα check-up να το προσπαθήσεις και σε κάποιον γιατρό που εμπιστεύεσαι!
    Θα σου διώξει πολλούς 'πόνους' πίστεψε με!
    Τα φιλιά μου:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι "κατά φαντασίαν ασθενείς" δεν έχουν εμπιστοσύνη σε κανέναν,
      αλλά όχι, δεν είμαι σε τέτοιο βαθμό εγώ. Καλό σ/κ Ηλιοκέντητη :)

      Διαγραφή
  9. Χαχαχα όλοι μας έχουμε περάσει τέτοιες φάσεις πιστεύω. Είναι μια έκφραση άγχους και ανασφάλειας κι αυτό. Υπάρχει βέβαια και το αντίθετο που ο άλλος πράγματι έχει κάτι πολύ σοβαρό και αδιαφορεί και πάρ τον κάτω. Ή και το άλλο; Που κάποιος δεν έχει τον κλασικό υποχονδριασμό αλλά έχει μια υστερία με όλα τα super foods και τα πολύ υγιεινά για να μην πάθει κάτι. Που τρώνε μια κουταλιά ζάχαρη και νομίζουν να πάθουν διαβήτη. Τώρα πραγματικά δεν αισθάνεσαι καλά;

    Τσίου τσίου Πετρούλα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως με την ζάχαρη έχω πάθει κι εγώ φοβία,
      αφού όμως είχα πάρει υπερβολική δόση κατά το παρελθόν..
      Τσάο μπέλα! :)

      Διαγραφή
    2. καλά εμένα που δε με αφήνουν καθόλου οι γιατροί αλλά δεν μπορώ να την κόψω τελείως...

      Διαγραφή
    3. Τελείως δεν κόβεται ποτέ νομίζω, είναι νόστιμη η άτιμη!
      (το κακό είναι ότι εμπεριέχεται κι εκεί που δεν το περιμένεις..)

      Διαγραφή
  10. Γελάωωωω !!!! Οχι, αλήθεια ...γελάωωωωω !!!!
    Αυτό το κάτι δικό σου, που μπορείς να θίξεις από το πιο αστείο μέχρι το πιο σοβαρό θέμα και να τους βάλεις ό,τι αποχρώσεις θέλεις ώστε να κάθεται ο άλλος να χάσκει ...(ποιητική αδεία) διαβάζοντάς σε ... τι να πω !
    Ήταν σαν να σε έβλεπα να στέκεσαι όρθια και να μεταπατείς και να κουνάς το δάχτυλο του στυλ...να στα ΄λεγα και δεν με πίστευες ... απίθανη ! ΑΠΙΘΑΝΗ !
    Τώρα βέβαια η πρόληψη σώζει ζωές, αλλά ούτε εγώ είμαι και τόσο φαν !
    Σε φιλώ γλυκά !

    Όσο για τις ιατρικές συμβουλές ...πού να δεις την πεθερά μου να κάνει το θερμόμετρο... βάζει το χερι της στο μέτωπο του άλλου ... 37, 1 αναφωνεί ... (τι της λες τώρα !!!)Μια μέρα προσπαθούσε να μας πείσει πως χάλασε το θερμόμετρο και λειτουργεί το χέρι της ...χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταυρούλα μου, σε ευχαριστώ πολύ για τα τόσο καλά σου λόγια!
      Απροπό, σε ευχαριστώ εδώ, που με τίμησες με τους 3 σου βαθμούς
      στο Συμπόσιο τής Αριστέας. Μεγάλη μου τιμή να με τιμά και να με
      ξεχωρίζει μια Ποιήτρια.. ♥
      (Οι μάνες και οι πεθερές, πάντα τα ξέρουν όλα! χαχα)

      Διαγραφή
    2. Γι' αυτό ξανάρθα, Πετράδι μου !
      Μπράβο για την εξαίρετη συμμετοχή σου !
      Την χάρηκα και την απόλαυσα όσο τίποτα !
      Γλυκά φιλώ σε !
      ♥ (η καρδιά είναι copy paste από το σχόλιό σου)

      Διαγραφή
    3. Ναι καλέ, κι εγώ μόνο copy paste ξέρω να την κάνω!)
      Σήμερα πάντως έχω αναρτήσει το ποίημα. Και πάλι: ♥

      Διαγραφή
  11. Χαχαχαχαχαχαχαχα καλησπέρα σου Πέτρα μου.....! με τις οδύνες των φόβων σου και τις απανωτές ερωτήσεις που προκαλούν.
    Κοίτα, μην νομίζεις πως μονάχα εσύ το έχεις αυτό. Όχι.....! τρέχει και σε μένα, τρέχει και σε πολύ κόσμο....χαχαχαχαχαχαχαχα....απλά μερικές φορές επιδεινώνεται, μερικές φορές εξαφανίζεται.
    Την καλησπέρα μου καλή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσο πιο πολλοί μαζευόμαστε, τόσο πιο παρηγορητικό είναι! :)

      Διαγραφή
  12. Πετρα μου αφου ειναι ολα στο περιπου μη φοβασαι.στο ακριβως να ανησυχεις.αντε να βγεις εξω για κρασακι και τα ξαναλεμε.πολλα φιλια.θα σε σκεφτομαι στ σκοπελο που θα παω και να ζηλευεις χαχααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστό κι αυτό, χαχα! Είμαι ήδη καλύτερα!
      Ευχαριστώ για την επίσκεψη Λιτσάκι μου :)

      Υ.Γ Κακούργα δολοφόνισα! Καλά να περάσεις :)

      Διαγραφή
  13. Να σου πω την αλήθεια κι εγώ αποφεύγω λιγάκι τις εξετάσεις.....αποφεύγω όμως και την διαδικασία του ψαξίματος στο ίντερνετ...χιχι
    Πλήρης άγνοια, μέχρι που θα πονέσω και θα πάω αναγκαστικά :P
    Εννοείται πως όλοι οι Έλληνες και κυρίως οι Ελληνίδες μάνες ξέρουν μια συνταγή για κάθε πρόβλημα που έχεις!!!
    Φιλάκιααα πολλά Πέτρα μου....να έχεις ένα όμορφο πουσουκού :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, το ίντερνετ τα ξέρει όλα και (παρα)μορφώνει! Καλό π/σ/κ :)

      Διαγραφή
  14. Περίπου πονάς εδώ, περίπου πονάς εκεί και περίπου πονάς πιο πέρα.
    Στα ενδιάμεσα αισθάνεσαι καλά;
    Και σταμάτα να γκουγκλάρεις. Μια φορά που του έβαλα το μισθό μου
    μου απάντησε "Πλάκα μου κάνεις;" και έκλεισε μόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις βαλθεί να καταστρέψεις τον υπολογιστή ρε άνθρωπα; :)

      Διαγραφή
  15. Έλα, βρε Πετράδι μου! Εδώ πηγαίνω εγώ για τις καθιερωμένες εξετάσεις μου (που είμαι εξπέρ στο να συμβουλεύω τους άλλους να μην αφήνουν τα προβλήματά τους και να πηγαίνουν στο γιατρό, αλλά εγώ πρέπει να είμαι στο ... "έσχατο" σημείο για να πάω!)
    Α, δε μου λες: Το παθαίνεις κι εσύ? Όταν γκουγκλάρω κάτι σχετικά με κάποια ασθένεια ή πόνο (δηλαδή μέχρι και το πόδι μου να τρακάρω κάπου και να μελανιάσω, καταλήγει το άρθρο πως ίσως και να ... πεθάνω!)
    ;-)
    Έτσι, σε τέτοιο ευχάριστο mood σε αφήνω! Είμαι και πτώμα(!) από μια έκθεση γάμου που ετοιμάζουμε! Γιατί η ζωή, Πετράδι μου είναι απίστευτα μικρή(!) και ο κόσμος παντρεύεται! (Ε, ταίριαξα και την πάνω εικόνα της ανάρτησης!)
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα, ακόμα κι αν δεν με οδηγεί το άρθρο από μόνο του στο
      θάνατο, τού γράφω εγώ τόσα καταστροφικά "σενάρια", που
      στο τέλος με "πεθαίνει" ! Αχαχαχα!

      Υ.Γ Ναι, αλλά δεν την πρόσεξες καλά την επάνω εικόνα..
      Για.......κοίτα λίγο καλύτερα πίσω από τη νύφη..!! :)

      Διαγραφή
    2. Το πρόσεξα το background, καλέ! Γι' αυτό στο έγραψα!!
      ;-)
      Πάντως, αν ευθύνεσαι εσύ που τα ψιλοπαίζει το google με όλα τα πιθανά σενάρια που του βάζεις, αλίμονό σου!!!
      ;-)
      ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ! Καλό μεσημεράκι!

      Διαγραφή
    3. Ναι, το σκέφτηκα κι εγώ μετά ότι μάλλον την είχες προσέξει!
      Για όσα με "κατηγορείς" δεν ξέρω τίποτα, για κορόιδα ψάχνετε; Χαχα :)

      Διαγραφή
  16. χαχαχαχαχα θες συμβουλές για ασθένεια; χαχαααα έχω μερικές!Χούι μας ε; Και είπες σαν συνταγές οι συμβουλές και δεν το έχω σκεφθεί να γράψω σε τετράδιο τις συμβουλές μου αχαχαχαχαχα με τρέλανες στα γέλια.
    Σοβαρά σοβαρά τώρα μια φορά το χρόνο τις καθιερωμένες εξετάσεις να τις κάνουμε ναι; Αλλά το πολύ ψάξιμο δεν είναι για μένα και υποχόνδρια αρνούμαι να γίνω. Μια ζωή την έχουμε και θα τη γλεντήσουμε....χωρίς αχ βαχ.
    Μια χαρά είσαι...φταίνε οι τροϊκανοί που ήλθαν εδώ και βάρυνε ο αέρας. Άκου που σου λέω
    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, "δε βλέπω καλά, ένα σύννεφο" που λέει και η Βλαχοπούλου! :)

      Διαγραφή
  17. Καλά δεν υπάρχεις ..λεμε...Πετρινα μου... δηλαδή να τα πουμε μεχρι να τα βουμε.. θες να πεις οτι πονας παντου;.. οπως λεμε.... εδώ πονώ .. εκει πονώ... μόνο στον κ... δεν πονώ που να μου όλος κ...ς; χι..χι.
    θα συμφωνησσω να ακουσεις την Αννα φλό απο πανω μου... μια ζωή την έχουμε ..... δεν εχει αλλη.. καρντιά μου για αυτό κανονισε...να την απολασυεις Πετρόνι μου .. χωρις αχ..βαχ.. ναι; φιλακιαααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντάξει Σμαράγδι, θα ζήσω! Την παροιμία δεν κατάλαβα αλλά δεν πειράζει :)

      Διαγραφή
    2. δεν ειναι παροιμια ειναι μια εκφραση που λεμε εδώ.. οταν καποιος ποναει παντου σατυρίζει τον πονο του ετσι.... δεν ποναει μονο εκει που καθεται... δηλαδή στον κ....και επειδή δεν πονά εκει...στον κ... λεει να ήταν ολος ενας κ....ς πως να στο πω πιο αναλητικα.. θα μας πιασει το Ε.Σ.Ρ..χα..χα....

      Διαγραφή
    3. Οκ, τώρα κατάλαβα τι εννοείς, χρήσιμη έκφραση τελικά! :))

      Διαγραφή
  18. Χαχαχαχα, κλαίω από τα γέλια! Δεν μπορούσα να σταματήσω να διαβάζω! Τους άτιμους τους γιατρούς, μα να μην βρίσκουν τίποτα! Πάντα γερή να είσαι και να μην ακούς/διαβάζεις και πολλά! Φιλιάαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού σας φτιάχνω το κέφι, νιώθω κι εγώ κάπως καλύτερα! Καλό σ/κ :)

      Διαγραφή
  19. Εντάξει, είμαστε κι εμείς, αλλά είναι και οι γιατροί...
    Δύσκολα βρίσκεις κάποιον που να μπορείς πραγματικά να τον εμπιστευτείς. Και ύστερα ακούμε τόσα για τους γιατρολύς λάμόγια, συναντάμε τόσους ταλαιπωρημένους από λάθος διαγνώσεις...

    Απόλαυσα πολύ αυτή την ανάρτησή σου, Πέτρα, πάρα πολύ!
    Κι εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, τίποτα να μην έχεις, όλες οι εξετάσεις σου να σε κάνουν να γελάσεις, όπως γέλασα εγώ σήμερα με την ανάρτησή σου!
    ♡♡♡♡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι καλέ, δε φταίνε οι γιατροί άμα οι ασθενείς είναι κατά φαντασίαν! :))

      Διαγραφή
  20. Σε τέτοιες καταστάσεις δεν υπάρχει κάτι καλύτερο απ' τον αυτοσαρκασμό! Σε προσγειώνει κατευθείαν και σου προσφέρει λίγο γέλιο, κάνοντας σε παράλληλα να καταλάβεις πως αν ήταν κάτι πραγματικά σοβαρό, δεν θα χωρούσε το παραμικρό αστείο! Και αυτό από μόνο του είναι αρκετά ανακουφιστικό!
    Οι εξετάσεις, όμως, θα σύμφωνησω πως πρέπει να γίνονται προληπτικά. Οπότε πάρε την καλή σου διάθεση για εφόδιο και μη φοβάσαι τίποτα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, μη νομίζεις, κι εγώ ΜΕΤΑ αυτοσαρκάζομαι,
      όταν φοβάμαι για κάτι, το χιούμορ μου πάει περίπατο!

      Διαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γεια σου συναδέλφισσα!
    Εδώ να πω ότι ξέχασες και μία ακόμα περίπτωση: λέμε τα ιατρικά μας ανακοινωθέντα η μία στην άλλη , οι περιγραφές μπορεί να μας θυμίζουν τα δικά μας συμπτώματα και στο τέλος βρισκόμαστε να έχουμε την ίδια πάθηση ! Γιεε !
    Άντε! Περαστικά μας!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιεεεεεε, δε λες τίποτα!
      (καθόλου δεν έχω χαρεί.......) :((

      Διαγραφή
  23. Μια φορά, πριν πολλά χρόνια, έψαξα στο ίντερνετ για κάτι συμπτώματα που είχα και που τελικά δεν ήταν τίποτα ανησυχητικό.
    Δεν ξανάψαξα, γιατί έμαθα πως αυτό που είχα το παθαίνουν τα μεγαλόσωμα σκυλιά...γάβγισα κι έκλεισα τη σελίδα...
    Μη με ρωτήσεις τι σόι έρευνα έκανα...άρρωστη ήμουν, πού να θυμάμαι τι πληκτρολόγησα η καψερή? χαχα!
    Γενικά δε φοβάμαι...όταν όμως κάνω εξετάσεις, μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα περνάω μια περίοδο έντονου φόβου και άγχους...μετά ξεφοβάμαι πάλι!
    φιλιά πολλά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μεγαλόσωμο κιόλας;; Αχαχα!
      Κι εγώ ξεφοβάμαι, δεν είμαι συνεχώς τού θανατά! (εκτός κι αν είμαι....!)

      Διαγραφή
  24. Μακρια απ τη γιατροgoogle πουλάκι μου! Σπυρακι έψαχνα, όγκο μου έβγαλε και ζω ακομη! Θαυμα θαυμα
    Καλη συνέχεια στη μερα μας!
    Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα αυτά, κι εσύ "δικιά μου" είσαι! Καλή συνέχεια στην Κυριακή μας :)

      Διαγραφή
  25. Μάτια μου για πες μου, το χέρι που βγήκε και μούτζωσε μήπως φορούσε ένα δαχτυλίδι με κόκκινη πέτρα; Γιατί αν φορούσε πιθανόν να ήταν το δικό μου!χαχαχα Εξάλλου οι πόνοι στο περίπου δεν προκαλούν ανησυχία, είναι πόνοι με ανασφάλεια. Τους σταθερούς πρέπει να φοβάται κανείς. Αυτούς που επιλέγουν μια θέση και ριζώνουν εκεί αρνούμενοι να μετακινηθούν ή να φύγουν. Να είσαι καλά πολύ μου άρεσε η ανάρτηση σου μου έφτιαξε κυριολεκτικά τη διάθεση! Φιλιά καλό σ/κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε Μαίρη, σε έχει προσλάβει η google για να μουτζώνεις;;;
      Καλά που το 'πες, να "σουφρώσω" το δαχτυλίδι την επόμενη φορά! :))

      Διαγραφή
  26. Ελπίζω να μην είναι στην παρέα μας κάποιος γιατρός, γιατί θα φάμε μούτζα αεροδυναμική.
    Το πόσο σε καταλαβαίνω να'ξερες!
    Μ' αρέσει που το διακωμωδείς τόσο πετυχημένα, αλλά δεν κάνεις και καμιά εξετασούλα να σου βρίσκεται;
    Κι άμα θες, θα βάλουμε κάτω τις τιμές μας και θα μετρήσουμε ποια την έχει μεγαλύτερη (τη χοληστερίνη λέω...)
    φιλιά πολλά και μπράβο για τη συμμετοχή σου στο συμπόσιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαρία :)
      Εξετάσεις έκανα,
      αλλά δεν είπαμε;
      Οι άνθρωποι είναι άσχετοι! :)

      Διαγραφή
  27. Γούγλης ο αεροδυναμικός!!! Ο καλύτερος (λέμε τώρα) γιατρός και βάλε ότι άλλο επάγγελμα θες!!! Κάτι τέτοιες στιγμές, δικαίως θα πρεπε να πέφτει το διαδίκτυο!!! Χαχαχα!!
    Αυτό το άγχος θα μας φάει, κακά τα ψέματα.. Για κάτσε να ψαχτώ κι εγώ.. γούγλη σου ρχομαι!!!
    Φιλιά συμπεθέρεεερα κι ελπίζω να φύγαν τα πονάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα, ποιος με αφήνει να φύγουν τα πονάκια; Οι αφορμές καραδοκούν! :)

      Διαγραφή
  28. Ευτυχώς αυτές τις σκέψεις δεν τις έχω...θα ζήσω για πάντα χαχαχα Εσύ όμως πάντα απολαυστική Πετράδι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι νινί ακόμα μικρό μου σεφάκι! :)
      *Περιμένω την μαγειρίτσα με κοτόπουλο ;)

      Διαγραφή
  29. Πω πω Πετράκι μου έγραψες όλα όσα περνάω τα τελευταία χρόνια!!! Γιατι δεν ήμουν έτσι παλια, η μητρότητα με έκανε:))
    Όλο νομίζω πως κάτι έχω, βγάζω κάτι δερματικό και δεν σκέφτομαι το πιο απλό αλλά οτι έχω κάτι κακό!!!
    Κι αυτο το ιντερνετ με έχει διαλύσει! Όλα τα συμπτωματα που έχω δείχνουν κακές αρρώστιες, τρέχω σε γιατρούς, δεν ξέρουν οι άσχετοι! Έπρεπε να πάω σε ψυχολόγο για να ψιλοσυνέλθω!!!! Α πα πα πα!!!!
    Πάμε να οργανώσουμε την κηδεία μας (να είμαστε έτοιμες), στον κουμπάρο μου που έχει γραφείο τελετών και θα μας κάνει καλή τιμή;;;;; Χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Δημητράκι μου, αν υποψιαστώ ότι βγήκες για να διαφημίσεις τον κουμπάρο (μέρες που είναι..) θα πεθάααααααανω και θα κερδίσει εντέλει ο κουμπάρος!! Τα φιλιά μου :)

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.