Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Γιατί ψηφίζω Μητσοτάκη...

Ο Μητσοτάκης δεν είναι πολιτική επιλογή, είναι στάση ζωής!

Κάθισα και σκέφτηκα, κι έχω επιχειρήματα, γιατί δεν είναι να παίζουμε με τις ζωές μας, παιδιά! Εγώ στις εκλογές θα ψηφίσω Μητσοτάκη. Δαγκωτό!

-Γιατί οι Έλληνες κατά βάσει είναι δεξιοί και δε θα πάω κόντρα στη φυσική ροή/ροπή -Το πετρέλαιο θέρμανσης αυξήθηκε κατά 64%, το πετρέλαιο κίνησης κατά 44% και η βενζίνη κατά 31% -Η Ελλάδα πρώτη στην Ευρώπη στην ανεργία των νέων (31,4% τον Ιανουάριο του 2022) -3,5 εκατομμύρια πολίτες στη ζώνη της φτώχειας -1 στους 5 εργαζόμενους με μηνιαίες αποδοχές κάτω από 500 ευρώ -1,1 εκατ. πολίτες γραμμένοι στον ΟΑΕΔ, δλδ άνεργοι με χρονικά περιορισμένη επιδότηση -1 στους 2 συνταξιούχους με μηνιαία σύνταξη 658 ευρώ -Ρεκόρ 25ετίας με 7,2% στον πληθωρισμό, που προκαλεί δυσβάστακτες αυξήσεις σε τρόφιμα και αγαθά πρώτης ανάγκης -Το ηλεκτρικό ρεύμα αυξήθηκε 71% και το φυσικό αέριο 78,5%
Μητσοτάκη, τίποτα δεν κρατά πάνω στο δέντρο περισσότερο, από ένα ξερό κλαδί!

-Η ακριβότερη κιλοβατώρα στην ΕΕ -Ο μεγαλύτερος πληθωρισμός στην ΕΕ -Η μεγαλύτερη αισχροκέρδεια στην ΕΕ -Ελλείψεις σε φάρμακα καθημερινής ανάγκης (επειδή είναι..φθηνά!) -Έδωσε απευθείας αναθέσεις σε κάθε κολλητό του επιχειρηματία -Έκαψε την Εύβοια και τη μισή Αττική με 2 μποφόρ! (πάνω από 1,5 εκατομμύριο στρέμματα καμένα) -Ενίσχυσε καθ' όλη την τετραετία όλα τα κανάλια με "δωράκια" εκατομμυρίων ευρώ (9 εκατομμύρια τούς έδωσε 10 ημέρες πριν από τις εκλογές τις 21 τού Μάη)

3.000 μωρά στο Νοσοκομείο Παίδων σε χρόνια λίστα αναμονής για χειρουργείο

-Διέλυσε το ΕΣΥ την εποχή τής πανδημίας, ενισχύοντας τα ιδιωτικά θεραπευτήρια -Δεν ενίσχυσε τα δημόσια νοσοκομεία, με αποτέλεσμα τον θάνατο 17.000 πολιτών που πέθαναν εκτός ΜΕΘ! .. ενώ έλεγε: "έχετε εσείς μελέτη ότι πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ; ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΛΕΤΗ; Γιατί εγώ δεν έχω!" (στο μεταξύ.. είχε..!) -Η ""ελευθερία"" τού Τύπου "έριξε" τη χώρα μας στην εκατοστή όγδοη (108) θέση παγκοσμίως -Με την "καραμέλα" τού πολέμου στον Ουκρανία, κανένας έλεγχος στα επιχειρηματικά συμφέροντα (η φέτα έφτασε 21 ευρώ το κιλό!) 

  Γιατί περισσεύει τόσο πολύς μήνας στο τέλος των χρημάτων; J.Barrymore

-Επιμένω ότι θα ψηφίσω Μητσοτάκη δαγκωτό, γιατί προστατεύει με ευλάβεια όλους τους παιδοβιαστές - λωποδύτες: Νίκο Γεωργιάδη, Λιγνάδη, Μίχο - Πάτση, Νικολάου, Στάση -Δεν εξάρθρωσε την Greek Mafia (συμβόλαια θανάτου μέρα μεσημέρι στους ελληνικούς δρόμους!) που άνθισε επί κυβέρνησής του -Έθαψε το παγκόσμιο σκάνδαλο Novartis βαφτίζοντάς το σκευωρία! -Δεν προστάτεψε την πρώτη κατοικία. Με τα κόκκινα δάνεια, οι οικογένειες χάνουν τα σπίτια τους, αλλά έδωσε χαρτζιλίκι στα.. άστεγα παιδιά τους 150 ευρώ! -Άφησε στο σκοτάδι την υπόθεση τής δολοφονίας τού δημοσιογράφου Καραϊβάζ -Έλεγχε συνεχώς τη Δικαιοσύνη και περιόριζε (sic!) τους δικαστές που είχαν καθαρή φωνή.

Το 2022 αυξήθηκαν κατά 25% οι αυτοκτονίες (δυο αυτοκτονίες την ημέρα!)

-Θα ψηφίσω τυφλά Μητσοτάκη, διότι τις ζοφερές ημέρες τής πρωθυπουργίας του, απαλλάχθηκε για το σκάνδαλο Novartis ο "αθώος" Ανδρέας Λοβέρδος τού ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ -Αρχειοθετήθηκε από τους βουλευτές τού Μητσοτάκη η υπόθεση περί "αδιευκρίνιστων ποσών" που αφορούσε τον "αθώο" Άδωνι Γεωργιάδη στο σκάνδαλο Novartis -Ο Μητσοτάκης μαζί με την Κεραμέως την πιο μισητή ever, υπουργό Παιδείας, "θέσπιζαν" (αλλά δεν τους..βγήκε!) να μπει η Αστυνομία στα Πανεπιστήμια -Οι δημοσκόποι εμπλέκονται όλως περιέργως με την ΝΔ:
-Φυσικά και θα ψηφίσω Μητσοτάκη δαγκωτό, γιατί θέσπισε το ακαταδίωκτο για τα μέλη τής επιτροπής λοιμωξιολόγων για τον κορονοϊό! (που πέθαναν 17.000 άνθρωποι εκτός ΜΕΘ!) -Θέσπισε το ακαταδίωκτο για τα τραπεζικά στελέχη, ακόμα και με αναδρομική ισχύ! -Θέσπισε το ακαταδίωκτο για τα μέλη τής επιτροπής εμπειρογνώμων για το κρατικό έγκλημα στα Τέμπη που κόστιζε τη ζωή 57 νέων (συντριπτικά) ατόμων!


  Φονιάδες τού λαού, ΜητσοτακοΚαραμανλήδες! 

-Είναι δυνατόν να μην ψηφίσω τον Μητσοτάκη, που τα ΜΑΤ του, έδερναν κόσμο χωρίς λόγο την περίοδο τής καραντίνας; -Που η σύζυγός του Μαρέβα Γκραμπόφσκι απέκρυψε την offshore εταιρεία της στα Νησιά Κέιμαν; -Που ο Μητσοτάκης ως πολιτικός προϊστάμενος τής ΕΥΠ (πρωτοφανές!) παρακολουθούσε τον Υπουργό Εργασίας Χατζιδάκη, τον δημοσιογράφο Τέλλογλου, τον ευρωβουλευτή Κύρτσο, τον αρχηγό τής ΓΕΕΘΑ Φλώρο,  τον δημοσιογράφο οικονομικού ρεπορτάζ Κουκάκη (σύστημα predator), τον αρχηγό τού ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ Ανδρουλάκη, τον οποίο σαφώς και εκβιάζει προεκλογικά, προκειμένου να συνεργαστούν;! 

-Όποια κι αν ήταν η ερώτηση, τα ΜΑΤ ήταν η απάντηση! (κλεμμένο..)

-Μα ούτε λόγος πως θα στηρίξω τον Κυριάκο την Κυριακή ("ποτέ τον Κυριάκο"), ο οποίος ως πολιτικός προϊστάμενος τής ΕΡΤ (εκτός της ΕΥΠ) στο ντιμπέιτ τών πολιτικών αρχηγών (της ΕΡΤ) μαρτύρησε χωρίς ξύλο ότι παρακολουθούσε τον Ανδρουλάκη! -Μιλούσε συνεχώς για κανονικότητα, εκείνος που κινήθηκε κυρίως..παρακρατικάπό τότε που είπε "άλλοι μετράγαν φέρετρα, εμείς μετράμε στρέμματα", κόντεψε να γεμίσει όλα τα στρέμματα με φέρετρα -Χρησιμοποιούσε το κρατικό αεροσκάφος τής εκάστοτε κυβέρνησης για τις προεκλογικές του περιοδείες -Ξεπέρασε σε φασιστικές μεθόδους τον Κων/ν0 Μητσοτάκη και το δίδυμο Σαμαράς-Βενιζέλος -Προσέχει να μην κάνει καμία αναφορά (πια!) στο... 

Brain Drain: 2021-2022: 111.549 πτυχιούχοι και 600.000 νέοι επιστήμονες μετανάστευσαν!

..Μάτι για να μην του αναφέρουν τα Τέμπη! -Καλλιέργησε μέσω της νοοτροπίας του, κλίμα χουντοφόβου δίνοντας σε κάθε  εργοδότη το δικαίωμα να απειλεί τους εργαζόμενους με απόλυση, αν δεν ψηφίσουν ΝΔ! -Είχε το θράσος να δηλώσει ότι η κυβέρνηση είχε ευτυχώς μόνο.. προσωρινή φθορά στις δημοσκοπήσεις(!) μετά το έγκλημα τών Τεμπών! -'Εταξε στους χαροκαμένους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στα Τέμπη, πως οι κηδείες θα γίνουν δημοσία δαπάνη, ενώ παραμένουν απλήρωτες!

Η Δεξιά κι ο Μητσοτάκης δεν είναι πολιτική επιλογή, είναι στάση ζωής!

Το θέμα θεωρείται λήξαν. Εγώ θα ψηφίσω Μητσοτάκη γιατί -Είναι ο μόνος πρωθυπουργός που λοιδορήθηκε και υβρίστηκε τόσο χυδαία (δικαίως) από εκατομμύρια πολίτες όσο κανείς, αφού δε διαθέτει ίχνος τσίπας -Παρέλαβε δημόσιο χρέος 356 δις και το ανέβασε στα 406 δις! -Παρέλαβε τη ΝΔ με χρέος 200 εκατομμύρια στο δημόσιο και σήμερα χρωστά 392! -Και τέλος, αν δεν είναι άξιος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αύξησε τα προσωπικά του χρέη ως φυσικό πρόσωπο κατά 246,21% και χρωστά στο δημόσιο 1.295.928,89 ευρώ! και σκασίλα του, τότε ποιός; 

Βρε, αν δεν ψηφίσω εγώ Μητσοτάκη, να πέσει το ταβάνι να ΤΟΝ πλακώσει! 

-Ψηφίζω Μητσοτάκη, τον πρώτο με διαφΘορά, τον πιο yolo αλλά και τον πιο στυγνό, αδίστακτο, βερμπαλιστή, ολέθριο, εκβιαστή, σταρχιδιστή, το πιο παχύδερμο μακράν τής γνωστής και μη εξαίρετης αλαζονικής γαμω-οικογένειας  -που να φάνε από ένα κομμάτι φέτα τών 20 ευρώ το κιλό ο καθένας, και να τους ρημαδοκάτσει στο λαιμό, Παναγία μου! (σχώρα με!)

Εγώ, ο Απαισιότατος!


 Αρχική εικόνα: Lucy Pittaway ~ Τέσσερα χρόνια ΝΔ εδώ

 Αν αντέχετε, να δείτε καρέ-καρέ όλα τα σκάνδαλα μπορείτε!

Αν και..δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να θυμάται όλα

τα σκάνδαλα τού Κυριάκου Μητσοτάκη! Είναι αμέτρητα!

  

❤¸¸.•*¨*•♫ .............................οι σκέψεις μου κάνουν θόρυβο...........................❤¸¸.•*¨*•

33 σχόλια:

  1. Για όλους αυτούς τους λόγους, φυσικά θα ψηφίσω κι εγώ Μητσοτάκη δαγκωτό, τον λεβέντη, Durostick και μετενσάρκωση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε σεις τελικά το είπατε και το κάνατε, ψηφίσατε -και-
      εσείς Μητσοτάκη, σας πήρα στο λαιμό μου η κακούργα!

      Διαγραφή
  2. Κλαίω, χτυπιέμαι, σβήνω, πεθαίνω! Μακράν το καλύτερό σου πολιτικό κείμενο!
    Κι εγώ θα ψηφίσω Μητσοτάκη δαγκωτό! Δεν είναι να παίζουμε με τις ζωές μας!
    Τι, αφού όπως λένε οι δημοσκοπήσεις αυτός θα βγει, πάω με τους πολλούς εγώ
    κι ας μην έχω να φάω αύριο! Ε, θα δώσει πασ(σ)απόρτι κανά 20φραγκο για τα
    μάτια, θα τα βγάλω πέρα!
    🤣 (Αχ, ας μην κλάψουμε την Κυριακή! Ας μην μας βγουν ξινά τα γέλια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γέλια που θα έριχνε ο γαμωκούλης έτσι και τύχαινε να με διαβάσει..

      Διαγραφή
  3. Νονούλι ντροπής, η ψήφος είναι μυστική. Κακώς είπες δημόσια τι θα ψηφίσεις, λες βέβαια μετά από αυτό να σου δώσου συνέντευξη; χαχαχαχα
    Και δεν χρειάζεται να τον υποστηρίζεις και τόσο ένθερμα καλέ. Και εμείς αγαπήσαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι!!!!!! 😛 (Με τον επίλογο έκλαψα απ' τα γέλια. Παρότι η τιμή της φέτας κάθε άλλο παρά αστεία είναι!)
    ΥΓ: Μέχρι να μπω να διαβάσω την ανάρτηση, έπαθα πανικό ότι σου έχουν χακάρει το blog, στο ορκίζομαι χαχαχαχα Ευτυχώς, σε διάβασα και καθησυχάστηκα!
    ΥΓ2: Ο Θεός μαζί μας!
    ΥΓ3: Είσαι απίθανη!
    Καλή μας ψήφο!
    Ματς μουτς και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *"Να σου δώσει" ήθελα να πω. Με αυτά και με εκείνα, χάνω τα λόγια μου!

      Διαγραφή
    2. Κανονικό χακάρισμα έφαγα από το γαμωμητσοτακέικο!

      Διαγραφή
  4. Κάνεις την καλύτερη προεκλογική εκστρατεία από όλα τα κόμματα μακράν!!! Πάντως ήμουν αναποφάσιστη...εσύ με έκανες να ψηφίσω κι εγώ Μητσοτάκη!!! Καλή ψήφο την Κυριακή και ας ευχηθούμε όλοι μας να έχουμε κριτική σκέψη.
    Τα φιλιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει έκλαψα. Και με γέλια και με δάκρυα απελπισίας
    Τι ζήσαμε Παναγία μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατήσου γερά! "Το μέλλον μας, έχει πολλή ξηρασία"... (Μιχάλης Κατσαρός)

      Διαγραφή
  6. Έπαθα έναν πανικό με τον τίτλο.
    Τί βιογραφικό ήταν αυτό;
    Αντε και πλανητάρχης!
    Ανυπομονώ να έρθει η 21η Μαΐου!
    Πρωί πρωί μας έφτιαξες τη μέρα φιλενάδα.
    Αντε να σηκωθώ να κάνω καμιά δουλειά ή να γυρίσω από την άλλη;
    Είπε τίποτα για μπουρμπουαρ στις γιαγιάδες;
    Δεν είπε; Δεν σηκώνομαι τότε.
    Συνέχισε έτσι, τουλάχιστον θα γελάμε με τα χάλια μας.
    Φιλώ σε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε ποιό πουρμπουάρ; Χρυσό μοίρασε και πάλι η δεξιά, όπως πάντα!

      Διαγραφή
  7. Μπράβο Πέτρα μου!!
    Πρώτα απ' όλα που βρήκες τη δύναμη, το κουράγιο και το χρόνο να ψάξεις να βρεις και να δέσεις σε κείμενο την πολιτεία του χειρότερου πρωθυπουργού που πέρασε από την χώρα, απ' όσο μπορώ να θυμηθώ εγώ τουλάχιστον. Και επειδή τα έχεις, όλα τα σκόρπια εδώ κι εκεί, μαζεμένα και ωραία τακτοποιημένα, να γίνει φειγ βολάν παρακαλώ και να μοιραστεί έξω από τους σταθμούς του μετρό, στις στάσεις των τρόλεϊ και λεωφορείων, οπουδήποτε τέλος πάντων μπορεί να το προμηθευτεί άνθρωπος.
    Σ' ευχαριστώ πολύ για την εμπεριστατωμένη υπενθύμιση του: " γιατί δεν πρέπει ποτέ να ξαναπάρει εξουσία σ' αυτή τη χώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης"
    Την εκτίμηση και τα φιλιά μου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είχε μοιραστεί, ο γαμωκούλης θα είχε φτάσει το 46-47%!

      Διαγραφή
  8. Δραματική απογραφή τού καταστροφικού έργου τεσσάρων ετών. Πολιτική πραγματεία η ανάλυσή σου.
    Πράγματι, Πέτρα, δεν υπήρξε πιο σιχαμερός πρωθυπουργός στα 200 χρόνια τού κράτους. Ο πιο αήθης.

    Μερικά ακόμα κατορθώματα:
    Οι τρελές απαγορεύσεις στην πανδημία.
    Τα πέραν κάθε λογικής πρόστιμα.
    Η εκτός χειρογράφου κραυγή του να ανεβεί στα 500 το πρόστιμο των 300!
    Η δίωξη εναντίον τού καθηγητή Δημήτρη Κούβελα.
    Η εκδικητική συμπεριφορά στους υγειονομικούς που αντιστάθηκαν.

    Η βεβιασμένη απολιγνιτοποίηση για να …σώσει το κλίμα τού πλανήτη. Η Δυτική Μακεδονία βουλιάζει στην ανεργία.
    Η εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε καλλιεργήσιμες εκτάσεις και σε βοσκοτόπια χάριν μεγάλων επενδυτών, αντί να περιοριστούν μόνον στις στέγες των σπιτιών και να ευνοηθούν οι καταναλωτές.
    Η καταστροφή των βουνών μας με το φύτεμα ανεμογεννητριών.

    Αφωνία στις ιταμές απειλές των απέναντι.
    Αφωνία στις προκλήσεις Ράμα.
    Αδιανόητη ανοχή στην ανθελληνική στάση τού Στόλτεμπερκ.

    Πρωτοφανής άρση ασυλίας τής Αγγελικής Αδαμοπούλου, βουλευτού τού μερα25.

    ΚΑΙ: Απόλυτη σιγή για την εξωφρενική αύξηση των θανάτων το 2021 και το 2022. Εδώ κι αν χρειάζεται μια σοβαρή επιτροπή να ερευνήσει τι συμβαίνει στον ελληνικό πληθυσμό.
    Σιγή από όλους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστές οι επισημάνσεις σου, Άρη μου, αλλά δεν ίδρωσαν αυτιά...

      Διαγραφή
  9. Ζήτω η Ελλάδα λαλαλαλα, ζήτω η θρησκεία λαλαλαλα, ζήτω η Νέα Δημοκρατία.....λαλαλαλαλα
    Ο Μάιος μάς έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ, εμπρός να τους στηρίξουμε παιδιά στην εξοχή.....
    Ε ρε γλέντια.....

    Καλησπέρα φιλενάδα..Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα καλά κι όλα ωραία, και περαστικά μας, Γιάννη μου!

      Διαγραφή
  10. Το είδα στο Pinterest: Ζευγάρι ηλικιωμένων συζητά,
    " Είδες; Δίνει κι άλλα! Θα τον ψηφίσουμε;"
    " Τρελάθηκες!...Όσο χάνει τόσο θα δίνει!"
    Εγώ πάντως θα ψηφίσω Γκόρτσο! Η μαγκούρα στη Βουλή!
    Φιλιά πολλά Πέτρα μου και καλό βόλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε, ρε, μαγκούρα που τους χρειάζεται.. στους ψηφοφόρους όμως!

      Διαγραφή
  11. Ελα καλε που περιμεναμε απο σενα να μας πεις τα ατελειωτα προσοντα του λεβεντη του καραμπουζουκλη του ....να μη σωσει να τον βρει η Κυριακη....ανεπαναληπτου καταστροφεα!.....Η πενα σου δεν γραφει....σκιζει Πετρα μου!!!!!Να σαι καλα να τα γραφεις να εκτονωνομαστε κι εμεις μεσ απο σενα!Πολλα φιλακια κι ο Θεος το καλυτερο.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά, αυτή η Κυριακή όπως και όλες οι άλλες, εμάς δε θα βρουν, καμάρι μου..

      Διαγραφή
  12. Ε όσο οι Έλληνες θα απέχουν από τις εκλογές με την καραμέλα ότι όλοι ίδιοι είναι, θα μα γλεντάει το Μητσοτακέικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε προφήτισσα, πολύ σε πάω! Α, και.. ΤΙΜΑ ΛΑΚΕΣΙ ΣΤΕ 😂😂😂😂😂😂

      Διαγραφή
  13. Τι να πω εγώ καμάρι μου που τα έχεις πει όλα με χαρτί και καλαμάρι, πιο ενημέρωση πεθαίνεις Πετρίνα μου!!!!!!! Αυτό το "100 Pass για πάσα νόσο" με έχει ξεπεράσει λέμε...πάρε κόσμε!
    Το έγραψε η Αννίκα πιο πάνω με το ζευγάρι των ηλικιωμένων " Είδες; Δίνει κι άλλα! Θα τον ψηφίσουμε;"
    " Τρελάθηκες!...Όσο χάνει τόσο θα δίνει!"
    Εγώ ο δρακουμέλ είμαι και να είσαι και ευχαριστημένος με τα ψιχουλάκια, που από το ένα χέρι σου τα δίνω και με το άλλο χέρι σου τα παίρνω. Αμ τι νομίσατε προβατάκια μου; παλιά μου τέχνη κόσκινο...
    Εννοείτε δαγκωτό, πόσο βαθύ δαγκωτό όμως δεν ξέρω!
    Προσκυνώ σε χρυσόστομη μου!!!! 🙏🤗🧡

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν οποιοσδήποτε πιστευει πως μπορεί να αλλάξει κάτι με μία μεμονωμένη ψήφο,
    απέναντι σε παραδοσιακούς κομματικούς στρατούς..
    Αν, επίσης, πιστεύει πως είναι Δημοκράτης (-ισσα) και ζει σε μια αληθινή Δημοκρατία,
    πλανάται πλάνην οικτρά
    Αυτό που έχω να αντιμετωπίσω - και όχι μόνον εγώ, φανταζομαι, είναι η τρομοκρατια της φτωχοποίησης και το γεγονος ότι δεν έχω την δυνατότητα να ζησω κανονικά.
    Και δεν είμαι μόνος μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μια μεμονωμένη ψήφο μπορεί όχι.. Με το 40% τού εκλογικού σώματος να είναι
      σπίτι του, κι όχι στις κάλπες, τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Προς το χειρότερο...

      Διαγραφή
  15. Φίλες και φίλοι μου, γεια σας. Εξαφανίστηκα γιατί πριν από τις εκλογές προσευχόμουν και έβριζα, ακριβώς μετά τις 7 το βράδυ τών εκλογών έβριζα σκέτο, και τώρα η βελόνα μου, έχει κολλήσει στο.. βρίσιμο διαρκείας, ενώ οι προσευχές πάνε.. περίπατο! 🤪 Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε όλοι, το σοκ είναι υπερμέγιστο, κι απορώ τί άλλο θα μας βρει από δω και πέρα. Παραμένω στις επάλξεις, γιατί η ζωή με ακροδεξιές κυβερνήσεις δεν αντέχεται.. Επιστρέφω δριμύτερη οσονούπω! 🌼

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.