Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

✿ Κάνε ότι κοιμάσαι...

Τί κοινό έχουν οι αναπτήρες κι οι γκόμενοι; Μόλις βρεις καινούργιο εμφανίζεται ο παλιός

Τί κοινό έχουν οι παπάδες, οι μοναχοί, οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες, οι καναλάρχες, οι δημοσιογράφοι (not), οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι άνεργοι, οι νεολαίοι, οι ψωμόλλυσες, τα σκυλιά, τα γατιά, τα περιστέρια, οι παπαγάλοι, τα γαϊδούρια (τα ξεσαμάρωτα), ο αέρας, τα δέντρα, τα χαμομήλια, τα πηγάδια, οι μελιτζάνες παπουτσάκι; Ψήφισαν Μητσοτάκη..

Και γιατί μπαμπά μέχρι κι οι μελιτζάνες παπουτσάκι ψήφισαν Μητσοτάκη; Ήταν τού γιατρού; Ήταν που οι Έλληνες είναι δεξιοί; Τί είναι η πατρίδα μας; Μην είν' οι κάμποι; Μήπως υπάρχει μιά λέξη που ενώνει, μπάτσοι γουρούνια, δολοφόνοι; (αυτό φαινομενικά είναι άσχετο, αλλά πάντα επίκαιρο). "*Στην πολιτική δυο πράγματα έχουν σημασία: το Χρήμα"🕸

Ποιός έμαθε αλήθεια -από ποιά κανάλια;- ή μάλλον, ποιος ενδιαφέρθηκε να μάθει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση ζήτησε παρέμβαση τής δικαιοσύνης στις αρχές τού 2023 για την ισραηλινή ομάδα Team Jorge  η οποία "κατοικούσε" (και) στην Ελλάδα, μετά από 30 χώρες, κι ειδικότητά της είναι η χειραγώγηση τής κοινής γνώμης με χάκινγκ, σαμποτάζ, αυτοματοποιημένη παραπληροφόρηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Και πού θα κώλωνε η κυβέρνηση Μητσοτάκη να χρησιμοποιήσει τέτοιες μεθόδους, όταν ήδη από το 2018 συνεργαζόταν με την ρουμάνικη Majoritas η οποία δήλωνε ότι έχει πελάτη τη ΝΔ κι έχει ως αντικείμενο εργασίας την προσωποποιημένη στόχευση ψηφοφόρων μέσω ψηφιακών δεδομένων;; Ο Ρουμάνος Lusian Despoju εργάστηκε για τον Μητσοτάκη, και μάλιστα στις εκλογές τού 2019 ήταν στην Ελλάδα τον Ιούλιο και αποχώρησε στις 8 Ιουλίου, δλδ μια ημέρα μετά τη νίκη τής ΝΔ!

Ο εν λόγω κύριος συνεργάζεται με την Questia η οποία από το 2018 διαθέτει πλατφόρμα στην Ελλάδα και προβαίνει με δόξα και τιμή σε διαδικτυακές έρευνες, οι οποίες σαφώς και προσβλέπουν στην επιρροή τού κοινού -χειραγώγηση- μέσω τών προσεκτικών τους ερωτήσεων τού τύπου: "εν όψει τών εκλογών (του 2023) το κεντρικό σύνθημα τής ΝΔ είναι σταθερότητα - τού ΣΥΡΙΖΑ δικαιοσύνη. Ανεξάρτητα με την κομματική σας ταυτότητα, ποιό από τα δυο θεωρείτε σημαντικότερο για τη χώρα;" 

36 ακίνητα διαθέτει ο Μητσοτάκης (2021) συν το σπίτι τού Β0λταίρου στο Παρίσι
 
Σε ποιόν κάνουν εντύπωση τα παραπάνω, όταν ο Μητσοτάκης ήταν προϊστάμενος τής ΕΥΠ και παρακολουθούσε μέχρι και τη θεία μου τη χίπισσα; Παράλληλα δε, για να μην ξεχνιόμαστε, ήταν προϊστάμενος και της ΕΡΤ αλλά και ο μεγάλος ευεργέτης όλων τών καναλαρχών (λίστα Πέτσα - 9 εκατομμύρια ξανάδωσε στα κανάλια 10 ημέρες πριν από τις εκλογές) με αποτέλεσμα να έχει εξαφανίσει από όλα τα κανάλια την αξιωματική αντιπολίτευση ("αυτός δε βγαίνει να μιλήσει ποτέ στην τηλεόραση" μού είπε μια μέρα η ανοϊκή μητέρα μου για τον Τσίπρα😊😊)

Εδώ που τα λέμε, καλά έκανε και "έκαιγε" την αξιωματική αντιπολίτευση γιατί και τις φορές που εμφανιζόταν, τα έκανε επιεικώς σκατά! Επιστροφή όμως στον Μητσοτάκη και στο αγαπημένο του θέμα, το Χρήμα. Γαλαντόμος αποδείχθηκε ο Μητσοτάκης, αφού "έδωσε πόνο" μοιράζοντας χρήμα μέχρι και στους εξωγήινους στον Υμηττό!  Ο επικοινωνιολόγος του Σ.Γκρίμπεργκ τσέπωσε 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον καταστήσει συμπαθή! Αλλά και στους ψηφοφόρους του μοίρασε πολύ μαρούλι. Τί κι αν, όταν το σκορπούσε, η Ευρώπη μάς είχε ήδη βάλει σε νέα εποπτεία; Ε, και; Ποιός χέστηκε; Με όλα τα κανάλια και τα σάιτ αγκαλιά και με τα φληναφήματα που έρρεαν από το στόμα του, τα pass έπεφταν σαν χαλάζι!

Ο Μητσοτάκης με την μέθοδο τής συσκότισης εξαφάνισε κάθε σκάνδαλο-από
  Novartis κι υποκλοπές μέχρι παιδεραστίες-που εμπλέκονταν στελέχη τής ΝΔ. 

Όσο εμείς κοιμόμασταν, μας λήστευε μέσω τής ρήτρας αναπροσαρμογής, ενώ την ίδια ώρα "προίκιζε": τους καναλάρχες, τις κατασκευαστικές που γέμισαν τα καμένα δάση με ανεμογεννήτριες, τις εταιρείες ενέργειας, τους αγρότες με 200 εκατομμύρια ενισχύσεις κι αποζημιώσεις, τις εταιρείες τροφίμων και τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ μέσω της.. επιτρεπόμενης αισχροκέρδειας, 500 χιλιάδες επιχειρηματίες με απευθείας αναθέσεις 15 δις(!!!), τους ιδιοκτήτες ακινήτων που ανέβαζαν τα ενοίκια στο θεό χωρίς έλεγχο, αλλά και τα airbnb (-εδώ-), τους νεολαίους  με χαρτζιλίκι 150 ευρώ για ψυχαγωγία/τουρισμό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ στον ημερήσιο τύπο "ο Μητσοτάκης μοίρασε τόσο ζεστό χρήμα, που κάποιοι πολίτες ήταν σε θέση να αγοράσουν ακόμα και.. ένα σπίτι!" (την στιγμή που χιλιάδες άλλοι πολίτες έχαναν την πρώτη τους κατοικία σε πλειστηριασμούς!!!)

Ένα είναι το κόμμα λοιπόν. Ξεπλυμένο από αμαρτίες, αναβαπτισμένο, ατσαλάκωτο, τσίλικο, έτοιμο να κυβερνήσει με λυμένα από δημοκρατικούς καταναγκασμούς χέρια. Οι νεκροί δεν μιλούν, η «εργαλειοποίησή» τους αποδοκιμάστηκε, ο Μητσοτάκης δοξάστηκε, τα κανάλια πανηγυρίζουν, η διαπλοκή ανοίγει σαμπάνιες, τα κοράκια ακονίζουν νύχια, τα νοσοκομεία ανοίγουν τις πόρτες στην ιδιωτική πρωτοβουλία, οι έμποροι του ναού ετοιμάζονται να εισβάλουν στην Ανώτατη Εκπαίδευση, το νερό να βγει σε πλειστηριασμό.~Θ.Καρτερός

Αυτός είναι ο Μητσοτάκης. Αυτό είναι -και θα είναι για πάντα!- το μητσοτακέικο. "Δημιουργεί μεγιστάνες αλλά και απολύτως εξαρτημένους υπαλλήλους". Γαλουχημένο μες στην Τέχνη τής Διαπλοκής. Ο Μητσοτάκης χρησιμοποίησε όλα τα αθέμιτα μέσα -σπανίως και κάνα θεμιτό- για να μη χάσει την "κουτάλα". Τα άλωσε αλλά και τα αλλοίωσε όλα! Ακόμα και το πολίτευμα το μετέτρεψε σε: Νέα Δημοκρατία. Το μότο του είναι ένα: "*μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση!"

Αρπακτικό. Αλαζόνας. Παρακράτος. Ο λαός πάλι, από όσο απέδειξε, λάτρευε να μισεί τον Μητσοτάκη. Να του φωνάζει αγανακτισμένος(;) "Μητσοτάκη Γαμιέσαι!" την ώρα που σταύρωνε το ψηφοδέλτιο τής ΝΔ. Είναι ζήτημα παιδείας οι εκλογές; Προφανώς. Όταν ο κόσμος μεγαλώνει με τη νοοτροπία τού φακελακίου.. Δίνω φακελάκι, παίρνω φακελάκι..

  Τώρα που θα σε λεηλατήσει ξανά ο Μητσοτάκης, μη βγάλεις κιχ! Κάνε ότι κοιμάσαι.. 

Η αυτοκρατορία Μητσοτάκη προβλέπεται να συνεχιστεί και να σαρώσει ό,τι έχει μείνει -ακόμα- ασάρωτο. Από ό,τι έδειξε δε, ούτε ο ίδιος δεν περίμενε τέτοιο θρίαμβο! Η προπαγάνδα αλλά και η υποκρισία του, έφτασαν μέχρι τον ουρανό. Έβαλε όμως πολύ μεγάλη δόση.. γοητείας στο.. καλό του το μάτι! Σ' αυτό με το βλέμμα το "όρτσα". Κι αν με ρωτάς στο φινάλε, έγινε νοθεία στις εκλογές; Φυσικά και έγινε! Νοθεία στα μυαλά

*•˛˛•*✰♡*•˛˛•*✰♡*•˛˛•*✰

  Το ερώτημα δεν είναι ποιος θα μου το επιτρέψει, αλλά ποιος θα με σταματήσει (Άιν Ραντ)

Ελλάδα 2023:  52% δε θα πάει διακοπές το καλοκαίρι 32% αδυνατεί να πληρώνει λογαριασμούς 
54% αγοράζει λιγότερα τρόφιμα 75% ακύρωσε δαπάνες αναψυχής 72,5% δεν κατέχει ούτε 1.000€ 
στην τράπεζα, την στιγμή που μια χούφτα Ελλήνων (0,7%) έχει το 42% των καταθέσεων

Art: Christine Ellger ~ *Απόφθεγμα: Mark Hanna ~ Απόφθεγμα: Μάο Τσε Τουνγκ

❤¸¸.•*¨*•♫ .............................οι σκέψεις μου κάνουν θόρυβο...........................❤¸¸.•*¨*•

18 σχόλια:

  1. Ακριβώς: νοθεία στα μυαλά!
    Τι περιμέναμε;
    Τι περιμένουμε;
    Την έκπληξη;
    Δεν θα γίνει, οπότε μαζεύουμε τα κομμάτια μας και προχωράμε.
    Νερό πήραμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πάρουμε και στα γρήγορα για όσο θα ναι "ελεύθερο" γιατί μετά...

      Διαγραφή
    2. Πες το ψέματα!
      Δεν θα μείνει τίποτα ως δημόσιο αγαθό.
      Καλά να πάθουμε όμως!

      Διαγραφή
    3. Αριστέα, μας οδηγούν στον όλεθρο τυφλοί και εμπαθείς ψηφοφόροι..

      Διαγραφή
  2. Η χειραγώγηση, η εξαπάτηση, το χρήμα και η εξαγορά είναι τα νέα όπλα του καπιταλισμού και των κομμάτων που τον υπηρετούν.
    Αντικατέστησαν τις κάνες των τανκς, τα συρματοπλέγματα των κέντρων συγκέντρωσης, καθότι, στη σημερινή "τηλεοπτική δημοκρατία", είναι "μπανάλ". Όταν βέβαια σφίξουν οι κώλοι του συστήματος, τότε θα επανέλθουν εν ριπή οφθαλμού, μην έχετε φόβο.
    Η εξαπάτηση και το χρήμα έχουν γίνει εργαλεία ανατροπής σε πάρα πολλές χώρες. Δείτε τι συνέβη στην Ουκρανία το 2014 με την "Πορτοκαλί επανάσταση", απαρχή του φασίστα Ζελένσκυ, τι έγινε στη Λιβύη, στην Αίγυπτο, τι προσπάθησε να γίνει στη Βενεζουέλα, τι πήγαν να κάνουν στην Κούβα αλλά εκεί, τον ...πούλο (μετά συγχωρήσεως), γιατί μαγκιές με την επανάσταση δεν σηκώνει.
    Το θέμα είναι οι απαντήσεις, οι αντιστάσεις, ο δικός μας λόγος, η δική μας οργανωμένη δράση, η πάλη μας, τα εργαλεία μας.
    Είμαστε ζωντανοί και παλεύουμε, Πέτρα μου. Δεν μασάμε. Κάποτε "φάγαμε" στη μάπα τον "μπαμπά" με 47% το 1990 αλλά τον έριξε το κίνημα σε τρία χρόνια. Σημασία δεν έχει μόνο η εξουσία έχει και η αντίσταση σ' αυτή.
    Την αγάπη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον "Μητσοτάκη (πατέρα) Κάθαρμα" τον έριξαν σε τρία χρόνια,
      Γιάννη μου, τώρα όμως πάμε για την πέμπτη χρονιά.. Όσο πάει
      η κατάσταση τού λαού επιδεινώνεται.. Έχει πέσει σε χειμερία νάρκη.

      Διαγραφή
  3. Ποσο τους έχω βαρεθεί ο Νου σας δε το βάζει
    οτι κι αν ρίξω στο κουτι.. Πάντα Το Ιδιο Βγάζει(!)
    Κουράστηκα ρε Πέτρα
    Αν οποιοσδηποτε πιστεύει πως μπορεί να αλλαξει κάτι
    απέναντι σε παραδοσιακούς κομματικούς στρατούς..
    είναι τουλάχιστον ανοητος
    Αν, επίσης, πιστευει πως είναι Δημοκράτης (-ισσα) και ζει σε μια Aληθινή Δημοκρατία,
    πλανάται πλάνην οικτρά
    Εαν αξίζαμε κάτι καλύτερο σαν λαός, ειμαι σιγουρος πως θα το χαμε
    Μπράβο σου για τις τοσες πληροφορίες.. που δεν τις ήξερα π.χ. το σπίτι του βολτέρου(!)

    "Νοθεία στα μυαλά" Πολυ ωραία φράση! έχω ομως άλλη άποψη
    δεν επρόκειτο περι νοθείας.. Ολοι ξέρουν πολύ καλά τι αντιπροσωπεύει
    ο Μητσοτάκης και το κόμμα του, πολύ τον παρουσιαζουν ως χαζο - ηλίθιο κτλ.
    Ειναι όμως πανεξυπνος και κυρίως Α Δ Ι Σ Τ Α Κ Τ Ο Σ

    Συγνωμη βρε Πέτρα για το "σεντόνι" αλλα διάβασα δυο φορες
    αυτο που γραψες και φορτίστηκα
    Καλη Συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ πως είναι και έξυπνος και αδίστακτος,
      μα πάνω από όλα, έχει πάρα μα πάρα πολύ χρήμα,
      το οποίο δεν βρήκε "με το σταυρό στο χέρι", βοηθάει
      όμως για να κάνει όλες τις λαμογιές τού κόσμου..

      Διαγραφή
  4. Κάνω ότι κοιμάμαι βρε παιδί μου όπως ζητάς, αλλά οι σκέψεις σου κάνουν πολύ θόρυβο. Κοίτα τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε. Θα κυβερνήσουν οι μεν ώστε να ωριμάσουν οι δε.
    Ηρεμα και η νοθεία στο μυαλό είναι δύσκολη υπόθεση.
    Με ανησυχείς πάντως. Μετά το προηγούμενο ποστ σου πήρε σχεδόν αυτοδυναμία ''δεν λέμε ονόματα''. Μετά από αυτό το ποστ σου αν πάρει αυτοδυναμία μεγάλη, θα σου βγει το όνομα καλή μου...δεν το γλιτώνεις!!!
    Καλή σου μέρα και καλό μήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι σκέψεις μου Άννα μου, κάνουν θόρυβο, αλλά δυστυχώς
      δεν ξυπνούν κανέναν άλλον, εκτός από όσους είναι ήδη σε
      εγρήγορση.. Κρίμα που δεν έχω μεγαλύτερη δύναμη.. 🙄

      Διαγραφή
  5. Δεν κοιμάμαι Πέτρα μου και δεν μπορώ ούτε να κάνω πως κοιμάμαι. Είμαι τόσο μα τόσο θυμωμένη που μετατράπηκα σε φιμωμένη. Είναι σαν να βλέπω εφιάλτη, ν' ανοίγω το στόμα διάπλατα να φωνάξω βοήθεια και να μην βγαίνει ούτε κιχ..
    Υ.Γ. Ξέχασες τους Ρομά; 50 ευρώ το κεφάλι μοίρασε ο Πρ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέλεια περιγραφή έκανες Μαράκι μου! Οι μισοί νιώθουμε
      ότι πνιγόμαστε, κι οι άλλοι μισοί πάνε και (τον) μας σταυρώνουν..

      Διαγραφή
  6. Αχ νονούλι!
    Προφανώς ο κόσμος, αντιλαμβάνεται μια διαφορετική από εμάς πραγματικότητα, που τον ικανοποιεί, γι' αυτό και ψήφισε, όπως ψήφισε.
    Η ψήφος βέβαια, είναι ευθύνη. Οπότε δεν δικαιολογείται κανένας ψηφοφόρος, να έρθει να γκρινιάξει, μόλις γίνει η δεύτερη κάλπη και έρθουν τα δεινά.
    Γιατί τώρα, δεν υπάρχει η δικαιολογία του "δεν ήξερα". Ζήσαμε όλοι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, οπότε κάθε ψήφος, έγινε με επίγνωση!!!
    Ο Θεός μαζί μας.
    Ζήσαμε πολλά και όπως δείχνουν τα πράγματα νονούλι, θα ζήσουμε και άλλα.
    Καλή μας δύναμη!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι άντε να δούμε πόσο γερή κράση έχει ακόμα η γκλάβα τού γελοίου τού Ελληνάρα..

      Διαγραφή
  7. Σιγά να μην ξυπνήσει ο Ελληνας Πετρίνα μου που κοιμάται όρθιος δως του πέντε φράγκα να πάρει ένα κουλούρι και θα σε κάνει πρωθυπουργό...χρόνια τα ίδια γίνονται και ας είναι το 72,5% που δεν κατέχει ούτε 1.000€ στην τράπεζα όπως λένε τα στατιστιστικά στοιχεία.
    Και όταν μάλιστα λέει ή εγώ ή τρίτη φορά εκλογές και πάει λέγοντας;
    Η δύναμη του χρήματος είναι πάνω από όλα για εκείνους που ξέρουν πως να κουλαντρίσουν τα πρόβατα...όσο για το φακελάκι Πετρίνα μου καλά κρατεί η δυναστεία του μέχρι σήμερα...Τι να πει κανείς για τα μυαλά της αλληνής; ή των αλλωνών;
    Δεν θέλω να κάνω ότι κοιμάμαι...γίνεται αγάπη μου; 🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως μου απάντησαν και δυο βενζινάδες (που τους ρώτησα
      σκόπιμα περί εκλογών) "όλοι ίδιοι είναι μωρέ" και τέλος. Σκατά 😡

      Διαγραφή
  8. Πέτρα μου εξαιρετική η ανάρτηση σου. Ήταν μια κακή έκπληξη το αποτέλεσμα των εκλογών και δυστυχώς περιμένω να είναι εξίσου ή ακόμη χειρότερο. Με μεγαλύτερο ποσοστό αποχής.
    Το γιατί όλοι το ξέρουμε.
    Πολύ λυπάμαι, μόνο αυτό θα πω.

    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως, όλο και χειρότερο θα γίνεται..
      Καλή μας δύναμη, Παναγία μου!
      Φιλιά Στέλλα 🧡🎁

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.