Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ...

"ο πιο πιστός φίλος του σκύλου"


Φήμες θέλουν τον Ανδρέα και την παρέα του, να πλήττουν θανάσιμα ένα βράδυ στο σπίτι του, ώσπου κάποιος πέταξε την τρελλή ιδέα να τηλεφωνήσουν στον "ΤΗΛΕΚΥΒΟ" έτσι για τον χαβαλέ και για να τους χαζοπεράσει η ώρα. Βγαίνει λοιπόν στο γυαλί η χαζομούνα και τους δίνει τα γράμματα για να σχηματίσουν μια λέξη. ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ; ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ! "Σιγά το δύσκολο"! αναφωνεί ενθουσιασμένη η παρέα του Ανδρέα και ρίχνεται στη "μάχη":

Υ-   Ι-   Σ-  Κ-  Σ-  Ρ-  ... Μιλάμε, πάγωσε το Σύμπαν! Ίδρωνε και ξαναϊδρωνε ολόκληρη η παρέα, το χρονόμετρο κυλούσε αμείλικτα, η χαζομούνα πετούσε τις θεϊκές της ατάκες, ο Ανδρέας ξέσφιξε τον κόμπο της γραβάτας του, η αγωνία χτυπούσε κόκκινο κι ήταν ζήτημα δευτερολέπτων να χαθεί, τσάμπα κι άδικα "ΤΟ ΚΟΜΜΑ-ΔΩΡΟ" μέσα από τα χέρια της ανέμελης -ως τότε- παρέας...

"ΡΙΚΣΣΥ"! αναφώνησε ο Ανδρέας στην εκπνοή του χρόνου κι ενώ όλοι τον κοίταξαν σαν να ήταν εξωγήινος (ΡΙΚΣΣΥ; ΡΙΚΣΣΥ; WHAT IS THIS;;;) "ναι,ναι,ναι..." άρχισε να αναφωνεί η χαζομούνα κι όλοι κατάλαβαν πως μόλις είχε...κερδίσει ο Ανδρέας το "έπαθλο": ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΚΟΜΜΑ..! 

Και τώρα μάγκες, πως βγαίνουμε αύριο το πρωί στην κοινωνία και λέμε πως κερδίσαμε για δώρο στον..."ΤΗΛΕΚΥΒΟ" ένα...Κόμμα και δεν θα μας βουτήξουν βουρ, για το Δαφνί Χαϊδαρίου..;  

"Αφήστε το πάνω μου παιδιά!", είπε ο Ανδρέας, γεμάτος αυτοπεποίθηση, που από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκε...ιδιοκτήτης κόμματος! Θα το βαφτίσω "πολιτικό σχηματισμό" κι όλα καλά.

Το μόνο που έμενε πια, ήταν να κληρώσει ο πιο...θαρραλέος και να το πει στον...Βαγγέλη!

Ο Ανδρέας αποδείχτηκε φωστήρας εκείνο το βράδυ, καθώς ανέλαβε να διεκπεραιώσει και την αναγγελία του μαύρου...μαντάτου, στον μέχρι τότε αρχηγό του...

Μια γραβάτα με λαχούρια, τα καλά του μανικετόκουμπα, όπλα, μπαλάσκες και βουρ για την Ιπποκράτους...  

Ακολουθούν οι αντιδράσεις του Βαγγέλη: 






           ΠΕΝΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΙΣΟΝ ΜΕ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ......

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Αχ Ανδρέα, Ανδρέα! Αν υποψιαστώ ότι μηχανεύτηκες κι εσύ έναν ολόκληρο "πολιτικό σχηματισμό" μόνο και μόνο για να μου κάνεις εντύπωση, ψώνισες από σβέρκο κι έκανες και μια τρύπα στο νερό! Δε λέω, ανέβηκες κατηγορία στη "λίστα"...των αντιπαθειών μου, αλλά προς μεγάλη σου έκπληξη, την κορυφή εξακολουθεί να την κατοικεί μακράν ο Βαγγέλης!...

Αλλά κι εσύ, σιγά την πρωτοτυπία μωρέ αδερφάκι μου! "Ριζοσπαστική, Σοσιαλδημοκρατική" και Κολοκύθια-Τούμπανα!

 Τόσο πολύ ΔΕΝ βαρεθήκατε μερικοί-μερικοί να ανακυκλώνετε την έλλειψη φαντασίας σας;;;

Θα ξεχάσω εγώ έναν ελληνικό Δήμο, που είχε μια φορά κι έναν καιρό ένα Δημοτικό Συμβούλιο, σκέτο "μπετόν", το' βλεπες και το καμάρωνες και το' φτυνες  κι από πάνω για να μην το ματιάσεις, έτσι ενωμένο όπως φάνταζε σαν μια γροθιά;!

Μέχρι που πήρε κάποιος την πρωτοβουλία, να αντιταχθεί μια φορά στις απόψεις του Προέδρου τους κι άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου! Μέχρι να πεις κύμινο, είχανε χωριστεί σε 4 διαφορετικούς πολιτικούς σχηματισμούς (όχι κόμματα!) κατηγορώντας ο ένας τον άλλον και διεκδικώντας, ο καθένας για την πάρτη του το Προεδριλίκι, σκίζοντας τα ιμάτια τους πως, όχι μόνο δεν είχαν καμμία σχέση ποτέ μεταξύ τους, αλλά κι ότι απείχαν έτη φωτός οι απόψεις τους!

Τελικά, επικράτησε ο ένας από δαύτους κι όλοι οι υπόλοιποι έγιναν...3 ορκισμένες εχθρικές αντιπολιτευτικές τάσεις, ο καθένας για την πάρτη του βέβαια και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε!

Εκτός πια κι αν -έτσι όπως καταντήσατε όλοι σας- με τον φόβο (τον φόβο μας να' χετε!) πως στις προσεχείς εκλογές δεν θα βρείτε ούτε καν την ψήφο της γυναίκας σας, κάνετε εκεί άρον-άρον ένα κόμμα, μπας κι εκλεγείτε ως αρχηγοί τουλάχιστον! Πολύ πιθανό το βλέπω αυτό το σενάριο! Μην ξεχνιόμαστε, ο Νταλάρας είχε δηλώσει δημόσια πως δεν είχε ψηφίσει την σύζυγο Άννα, αν και ποτέ δεν μάθαμε αν τα...επόμενα γιαούρτια στις συναυλίες του, ήταν από "δάκτυλο" της ίδιας της Άννας!

ΤΟΣΟ ΠΟΡΩΣΗ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ..."ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙ"...

Και τι καινούργιο έχεις πια να μας λανσάρεις εσύ βρε αγόρι μου, που ΔΕΝ το έχουμε φάει στη μάπα ως τώρα;;;; Τα λαχούρια της γραβάτας, τα μανικετόκουμπα και τα...after save;;;

Άντε, μπες κι εσύ στο Χορό του Παραλόγου, για να σε φωνάζουν ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟ! Έ, ρε βίτσιο! Εξάλλου ως κατ' εξακολούθησιν Υπουργός, μας είχες "περάσει" κι εσύ ένα χέρι, με το συμπάθιο κιόλας! Οπότε λόγω..."λαμπρού" πρότερου βίου, ένα κόμμα κρίνεται απαραίτητο!!!

Και μετά τον..."ΤΗΛΕΚΥΒΟ", εγώ θα κάτσω έτσι νομίζεις, χωρίς ούτε ένα δωράκι;...

Ε, ρε φτύσιμο που σου χρειάζεται, απλά το...ξόδεψα στο ενδιάμεσο κι έτσι...


...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ...

...αλλά σου έχω ένα σύνθημα
για τον προεκλογικό σου αγώνα
που θα κάνει πάταγο:


"ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ;;;;
 ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ;;;
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΖΩΗΣ...!!!"



"ο πιο πιστός φίλος του σκύλου"

15 σχόλια:

  1. ΑΡΙΣΤΕΑ, σε ενημερώνω για πολλοστή φορά, πως έχω πρόβλημα με την σελίδα σου και δεν μπορώ να μπω, μέρες τώρα!
    Αν αλλάξει κάτι, σε παρακαλώ ενημέρωσε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα, Χα!Δεν παιζεσαι!ομως εχουμε και υλικο για σατιρα πρωτης γραμμης! ενας κι ενας να μην αβασκαθουν!! ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΩ καλησπέρα. Κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς... Ατελείωτοι είναι πανάθεμα τους, ποιον να πρωτοστολίσει κανείς, αν κι αυτωνών δεν ιδρώνει το αυτί τους λέμε! Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  3. Έχω εγώ σάλιο. Να σου δανείσω;
    Υπέροχη ανάρτηση, απολαυστικές φωτογραφίες! Πιστέ Φίλε, έγραψες!
    Να είσαι καλά για το γέλιο που μας χάρισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις σάλιο;;; Τι γίνεται παιδιά; Εγώ γιατί δεν έχω; Δυο μέτρα και δυο σταθμά;
      Κράτος δεν υπάρχει;;;

      Χαίρομαι που σας κάνω να γελάτε -σήμερα- γιατί χθες έπεφτε πολύ πίκρα...

      Έτσι είναι η ζωή και πως να την αλλάξεις.....

      Διαγραφή
  4. Ακουστηκε Γδουπος..Κατα κει μερια του ΠΑΣΟΚ..Που δεν υπαρχει πια...!!
    Ο Μπενυ ητανε...Που επεσε απο την..Προεδρια..Που δεν υπηρξε ποτε...
    Ο ΛΟΒΥ ητανε..Που τον πεταξε ο Μπενυ απο το παραθυρο...!!
    Τα ποντικια ητανε...
    Που τρωνε ανενοχλητα στην ερημια..Τα καλωδια απο τα ηλεκτρικα...;;;

    Ο ΜΕΓΑΣ χαμενος παντως..Ειναι ο ΣΥΝ...!!!

    Τελικα...ΟΛΟ το ΠΑΣΟΚ,αδελφωμενο, ενωμενο και δυνατο...Εκανε καταληψη στην Κουμουνδουρου...!!

    Εχουν βαλει και πλυντηρια και ξεπλενουνε τα..Απλυτα..!!

    Κανουν και..Δυαμαρτυρια, για την "διαθεσιμοτητα"...

    Αντε παιδια..!!Και εις ανωτρα..!!
    Εσεις, μας νομιζετε ΜΑΛΑΚΕΣ ετσι;;;

    Αμ δε..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν σε προλαβαινω!

    παντως αν ημουν κανενας τελειωμενος πασοκτζης νομιζω θα νευριαζα πολυ μ'αυτο. ολοι εγκαταλειπουν το πλοιο την ωρα που βουλιαζει κ φτιαχνουν δικες τους βαρκουλες.
    τωρα που δεν ειμαι ομως, σκασιλα μου. ας πνιγουν ολοι με την ησυχια τους :P

    φιλιαα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανή, τα ποντίκια τρέχουν πανικόβλητα όταν βουλιάζει το καράβι... "Δικές τους βαρκούλες" είχαν σχεδιάσει από καιρό, απλά...νόμιζαν ότι κρατούσαν τα προσχήματα. Καληνύχτα!

      Διαγραφή
  6. Ανδρέα, στο λέω εγώ. Από δημοτικότητα είσαι πάτος! Μόνο γέλιο μπορείς να προκαλέσεις κι αυτό σε λίγους! Να, κοίτα την..."επισκεψιμότητα" του κειμένου για την "προεδρομουτσουνάρα" σου και βγάλε συμπέρασμα! Η φωτογραφία σου και μόνο, είναι από μόνη της αποτρεπτική...
    Αχ, με έκαψες κακούργε!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πολιτική μας ζωή είναι τόσο ολοφάνερα χυδαία γελοία που απορώ πώς ο κόσμος ακόμα τους παίρνει όλους αυτούς έστω και λίγο στα σοβαρά, πώς δηλαδή κυκλοφορούν ακόμα χωρίς να τους έρχονται διάφορα πράγματα στα κεφάλια από τα μπαλκόνια, τα πεζοδρόμια, γενικά...

    Αυτός ο "δεν πεθαίνουν κιόλας (οι συνταξιούχοι μετά τη συνταξιοδότηση)" πόσους ψήφους είναι δυνατόν να πάρει; Για ιθαγενείς μας περνάνε ρε γαμώτο;

    Καλό σου βράδυ πιστέ φίλε (του σκύλου εννοιείται αλλά δεν το γράφω ολόκληρο κάθε φορά, είναι μακρύ :-) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε "κ.κ", που είσαι κι ανησύχησα;
    Τους βλέπεις πουθενά να κυκλοφορούν; Μαγική εικόνα κατάντησαν όλοι τους...
    Απλά, είναι τόσο πολύ πορωμένοι, που δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Καλό σου βράδυ και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε και να υπηρχε σαλιο εγω δεν τους το χαλαλιζω .....αν ειναι για τη συνταξη μου χαλαλι στα παιδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΡΙΚΣΣΥ"...σιέλου και στα μούτρα τους... Έλα ρε κι εσύ αχάριστη, κάνε μια προσπάθεια. Μόνο τη...σύνταξη σου θα τους καταθέσεις, μέρες που έρχονται;;;!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.