Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!


Έχω μια μανία να τηλεφωνώ κάθε τρεις και λίγο στην τροχαία, στην πυροσβεστική, στο 100!
Άμα θες μπορώ να στο αιτιολογήσω, πριν με πάρεις για τρελοκαμπέρω. Επειδή κυκλοφορώ συνεχώς με το αυτοκίνητο, αλλά κι επειδή έχω διάφορες φοβίες, προσπαθώ να τις "ελέγξω". Όμως δεν τηλεφωνώ για λογαριασμό μου, του τύπου: "ναι; καλημέρα σας, πυροσβεστική εκεί; ξέρετε, έπεσε μια μπλούζα μου στο μπαλκόνι του από κάτω ορόφου, σπεύσατε παρακαλώ!"

Κάτσε να σου δώκω να καταλάβεις πρώτα και μετά μιλάς. Το λοιπόν: 1) Οδηγούσα σε μια παρακαμπτήριο κεντρικής λεωφόρου και δίπλα μου βλέπω να βγαίνει πολύς καπνό, από έναν κάδο σκουπιδιών. Επειδή, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, πήρα τηλέφωνο στο 199 
κι όμως, μου είπαν ότι είχαν τηλεφωνήσει κι άλλοι και η πυροσβεστική κατευθυνόταν ήδη!

2) Μια άλλη ημέρα πάλι, ένα φθινοπωρινό απόγευμα, είδα να βγαίνει φωτιά από μια οικοδομή, όταν πέρασα με το αυτοκίνητο από δίπλα. Τηλεφώνησα και πάλι στο 199, όπου είναι πάντα ευγενικοί, αλλά δεν ξέρω αν μετά, σπεύδουν προς τα εκεί που τους....καθοδηγεί ο καθένας!

Εγώ δεν ξέρω τίποτα! Εξακολουθώ να προσπαθώ να βοηθήσω, οπουδήποτε έχει προκύψει κάτι περίεργο, σύμφωνα με τα δεδομένα μου κι έτσι προέκυψε το: 3) Είμαστε που λες, με μια φίλη στο αυτοκίνητο κι οδηγώ σε επαρχιακό και σχεδόν ερημικό -αλλά πολύ επικίνδυνο- δρόμο. Βλέπουμε έναν ηλικιωμένο, με ψιλοπερίεργη περιβολή (καλοκαιρινά ρούχα, ενώ δεν σκάει ο τζίτζικας), να περπατά σαν χαμένος στο δεξί πεζοδρόμιο. Λέει η φίλη μου -που με ξέρει καλά: -"ωχ! ρε συ για να περπατήσει έχει βγει ο άνθρωπος!" -"για να περπατήσει εδώ στην ερημιά και με τέτοια ρούχα ρε συ;;" -"ε, και τι θες τώρα; δεν σε ρώτησε πριν φύγει τι να βάλει!' -"κι αν έχει κάνα αλτσχάιμερ και την έχει κοπανήσει και τον ψάχνουν;;" Τηλέφωνο στην αστυνομία!

Έχω αρχίσει να υποπτεύομαι, πως έχουν αναγνώριση κλήσης εκεί στις....άμεσες δράσεις και μόλις δουν το κινητό μου, θα έχουν βάλει να αναβοσβήνουν λαμπάκια και να βαράνε και συναγερμοί, λέγοντας πως "πάλι αυτή η σεσημασμένη η τρελή μας τηλεφωνεί να τρέξουμε"!! Και κάπως έτσι, φτάνουμε στο 4) Οδηγώ σε λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας. Παρατηρώ ότι 
έχει ένα περίεργο μποτιλιάρισμα, ειδικά στη μεσαία λωρίδα, που βρίσκομαι κι εγώ και πως τα προπορευόμενα οχήματα, βγάζουν φλας δεξιά ή αριστερά και φεύγουν. Κι έχει ακινητοποιηθεί ένα αμάξι, χωρίς καμία ένδειξη βλάβης κι όταν φτάνει η σειρά μου να το προσπεράσω, βλέπω μέσα έναν νεαρό οδηγό, τέζα στο κάθισμα του!!! Έχει κοιμηθεί;;; Έχει πεθάνει;;; Πανικός! Ok, 
τα γνωστά: τηλέφωνο στην τροχαία, να τους εξηγώ που είμαι, τι χρώμα είναι το αυτοκίνητο, τι περίεργο παρατήρησα (καθότι και σεσημασμένη!!), με τα πολλά, μου λένε πως θα το ελέγξουν. Κι ύστερα από κάνα πεντάλεπτο φίλε μου, βλέπω στην αριστερή λωρίδα, να με....προσπερνάει φορτσάτος ο κοιμισμένος/πεθαμένος, μες στην ανεμελιά και το κέφι! Ε, άι σιχτίρ ρε μαλάκα!

____________________ "o pio pistos filos tou skylou" _____________  Art: D. Martiashvili ___________________

69 σχόλια:

  1. Καλημέρα Πετροκόριτσο μου και καλή εβδομάδα
    Συντρέχεις και καλά κάνεις!!!
    Δείχνεις πως έχεις ανθρώπινο ανάστημα κι ευαισθησία!!!
    Αν μας άγγιζαν τα απλά τα καθημερινά όσο θα έπρεπε
    η κοινωνία μας θα ήταν πιο καλά οργανωμένη και εύρυθμη
    Πνεύμα αλληλεγγύης λοιπόν και ορθάνοικτα μάτια
    ίσως κάποιοι χρειάζονται την συνδρομή μας!!!

    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως είμαι υπέρ του δέοντος ώρες ώρες! Χαχα! Καλό απόγευμα χαρά μου και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  2. προχθές είχα μια συζήτηση με φίλη για παρόμοια περιστατικά....μου θυμίζεις απίστευτα εμένα..γιατί και ΄γω έχει τύχει να πάρω πολλές φορές αστυνομίες και πυροσβεστικά!!!!είμαι σίγουρη πως πλέον ακούγοντας το επίθετο μου καταλαβαίνουν αυτόματα ποια είμαι...χαχαχαχα!!!!
    Γέλασα πολύ με το τελευταίο σκηνικό!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαα
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!
    Φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Welcome to the club baby!!
      Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Άμυ μου! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  3. καλημερα χχαχαχαχα γελασα παρα πολυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ εκ των υστέρων γελάω, αλλά εν εξελίξει, πετάω καντήλες! Φιλιά πολλά και καλό βραδάκι!

      Διαγραφή
  4. Καλά κάνεις εσύ!!! Και εάν ο παππούς ήταν από το silver alert? Καλά κάνεις...

    Εγώ μια φορά που πήρα τηλέφωνο στην πυροσβεστική ήτανε γιατί κάποιοι καίγανε κάτι χόρτα παραπλευρως του δρόμου. Εγώ δεν τους είχα δει , είχα δει μόνο τον καπνό! Από τότε όποτε βλέπουμε κανέναν να καίει ξερόχορτα ο Θ με κοροιδεύει "πάρε γρήγορα τηλέφωνο να τους καταγγείλεις" μου λεει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες κι εσύ! Άδικο έχω;; Τόσα γίνονται κάθε μέρα (και για τον παππού, ακόμα αμφιβάλλω τι να του συνέβη παρακάτω..) Αυτός ο Θ. πολύ πειραχτήρι! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Αχ βρε πετροσυμπεθεεερούλα μου αμέσου δράσεως!!!!!! Δηλαδή έτσι όπως μου τα λες είναι να μην σε πετύχω στον δρόμο γιατί ποιος ξέρει τι καταποντισμός θα μας βρει!!!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
    Ελα να μην σε πειράξω λίγο?????????? Χιχιχιχιχιχι!!!!!
    Πάντως πέρα από τα αστεία, το καταλαβαίνει κανείς αμέσως πόσο κοινωνικά ευαίσθητος άνθρωπος είσαι!!!!
    Συμπέρασμα κιπ τελεφόνινγκ!!!!!!!
    Μάκια και καλή βδομάδα να χεις χωρίς απρόοπτα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε τι κάνεις στο δρόμο, γιατί μπορεί να σου στείλω καμιά άμεσο δράση!! Αχαχα! "Κιπ τελε-φόνινγκ" κάργα λοιπόν! Φιλάκια συμπεθερόνι και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  6. Και γιατί δεν τσάκωνες τον παππού να τον πάς πεσκέσι στο κοντινότερο τμήμα;
    Τι λέω τώρα!
    Πάντως το καλό είναι πως είναι ευγενέστατοι οι άνθρωποι ... τα υπόλοιπα ας μη τα πολυψάχνουμε γιατί σκέψου πως σε λίγο θα βάζουν με έρανο βενζίνες στα οχήματα... όσα έχουν απομείνει !
    Καλή εβδομάδα Πετράκι μου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να ερχόταν ο παππούς, αν σταματούσα να τον μάζευα με το ζόρι;; Όντως, είναι ευγενικοί, στο λέω εγώ που....έχουμε γνωριστεί πια!!! Δεν ξέρω αν είναι και αποτελεσματικοί όμως.... Σε φιλώ και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  7. ......φορτσάτος ο πεθαμένος/κοιμισμένος μες στην ανεμελιά και το κέφι.......Αχαχαχαχαχα είσαι απίστευτη! Σε περιμένει η Νικολούλη να ηγηθείς της ομάδας της! Σε φιλώ Πετρομπέν των χαζών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! Την συμπαθώ πάρα πολύ τη Νικολούλη, άνετα θα μπορούσα να συνεργαστώ μαζί της (δεν ξέρω εκείνη όμως!!) Φιλάκια Ειρηνάρα!

      Διαγραφή
  8. Ε οκ, το 1 και το 2 ούτως ή άλλως λένε να το κάνουμε, ειδικά το καλοκαίρι. Τα άλλα, η αλήθεια είναι ότι όταν είσαι εν κινήσει δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβαίνει σίγουρα. Θυμήθηκα κάτι που μου συνέβη πριν λίγες μέρες, οδηγούσα σε κάτι στενά πίσω από το σπίτι μου, βλέπω έναν κάπου στα 50 μπροστά μου στη μέση του δρόμου, πλησιάζω, χαμπάρι, σα να ήταν αλλού, του κάνω νόημα με το χέρι μου να πάει δεξιά, έκανε λίγο δεξιά και μετά προς την πόρτα του συνοδηγού, ομολογώ ότι φοβήθηκα διότι έχουν γίνει και διάφορα στη γειτονιά (έχουν σπάσει εν κινήσει το τζάμι της μάνας μου) και προχώρησα, μετά το σκεφτόμουν για ώρα και αναρωτιόμουν μήπως απλά είχε χαθεί και ήθελε να ρωτήσει και μήπως έκανα λάθος..

    Καλό μεσημέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες;; Μας έχουνε κάνει να είμαστε δύσπιστοι και κυρίως, φοβισμένοι. Καλό σου βράδυ φίλε Γιώργο!

      Διαγραφή
  9. Συμπέρασμα; Σταμάτα να οδηγείς... Σε χαλάει!!! Μ' αυτόν τον τρόπο θα κάνεις και οικονομία: ούτε κινητό, ούτε βενζίνη!!! Τι άλλο θες; ...Να ξεκουραστούν λιγο και τα σώματα ασφαλείας!!! ;-)
    Πολλά φιλιά τρελοκόριτσο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί; Λες πως αν δεν οδηγώ, δεν μπορώ να εξακολουθώ να τηλεφωνώ με ο,τι παρατηρώ και μου κάνει εντύπωση;; Μωρέ, μια χαρά θα μπορώ και πάλι! Φιλιά πολλά Σοφάκι μου!

      Διαγραφή
  10. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Εχω λιωσει στο γελιο με την τελευταια περιπτωση!
    Παντως γενικα κανεις πολυ καλα και καλεις για βοηθεια! Καλυτερα 10 χαμενες κλησεις παρα 1 χαμενος ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι το βλέπω κι εγώ και παθαίνω αυτά που παθαίνω!! Φιλάκια πεταλου(λου)δένια μου!

      Διαγραφή
  11. Βρε κοριτσι μου σταμάτα την οδηγηση παρε ενα μετρο ενα ταξι ενα λεωφοριο ενα τραμ βρε αδερφε που το συμπαθώ κιόλας.
    Δεν σε θέλει το αυτοκίνητο.
    Ας ηρεμήσουν λίγο και οι ενστολοι.
    Κριμα είναι.
    Φιλιά πολλά!
    Να σαι καλά με έκανες και γέλασα!!
    Σε αγαπώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ, από αύριο θα παίρνω (μόνο) το τραμ, για να μάθεις!!!
      Φιλιά πολλά και καλό βράδυ!

      Διαγραφή
    2. Είσαι μεγάλη σκατούλα!
      Αν το χρησιμοποιήσεις ξεκίνα καμιά ώρα πιο πριν και πάρε και κανένα χαπάκι να αντέξεις!
      Παρόλα αυτά φιλί!!

      Διαγραφή
    3. Είδες που έρχεσαι στα λόγια μου τελικά;; Αυτοκίνητος και πάλι αυτοκίνητος! Παρόλα αυτά φιλί!

      Διαγραφή
  12. Ενα θα σου πώ Πετρίνα μου.. μπράβο ..!!!αυτό δείχνει οτι δεν είσαι μονο για πάρτη σου... έστω και σε ενα τηλεφώνημα να απαντησουν ..θα έχεις την συνηδηση σου ήσυχη...αυτό που το πάς!!!!!.. χι.χι. καλή Σαμαρίτησα μου φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ γι' αυτό το κάνω ρε άνθρωποι! Καταλάβετε με!!!
      Φιλάκια Ρουλάκι και καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  13. Γενικώς οι εμμονές, μανίες, κάνουν κακό, καθώς λένε και οι ψυχίατροι... Αλλά, που ξέρεις, στη δική σου περίπτωση κάποια φορά μπορεί και να σωθεί κάποια ζωή... Γι αυτό συνέχισε να τηλεφωνείς, κακό δεν κάνεις... κι ας τους ψυχιάτρους να λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουουουου! Έχω κι άλλες εμμονές και μανίες, αλλά δεν έχω (χώρο) χρόνο να σου τις αναλύσω. Θα γράψω ένα βιβλίο καλύτερα!! Καλό βράδυ φίλε Γιάννη!

      Διαγραφή
  14. Κοινώς, την πάτησες! χεχε

    Απ' ό,τι κατάλαβα είσαι από εκείνους που τηλεφωνούν στη Νικολούλη και λένε "νομίζω πως τον είδα το νεαρό που δείχνετε στη φωτογραφία. Σήμερα καθώς έπαιρνα ψωμί, είχε κολλήσει τη μούρη του στη τζαμαρία και κοίταζε τις σπανακόπιτες! Ναι αυτός ήταν, σας λέω, απλά ήταν λίγο πιο αδύνατος, είχε μούσια, τα μαλλιά του είχαν γκριζάρει λίγο παραπάνω, είχε τριχόπτωση και φαινόταν προβληματισμένος. Αυτός ήταν σίγουρα. Τον πρόσεξα σας λέω! Τρέξτε γρήγορα Φορμίωνος και Φιλολάου, εκεί στο φούρνο! Μπορεί να 'ναι ακόμα ανοιχτός"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, όπως στους "δυο Ξένους" που η Φιλιππίδου έκανε τη Νικολούλη και οι "μάρτυρες" ήταν στο στούντιο δίπλα και τρώγανε πίτσες και σουβλάκια και έπαιρναν τηλέφωνο από διάφορες "πόλεις"!! Ω! Παγκράτι! Παγκράτι! Η αγαπημένη μου πόλη!!!

      Διαγραφή
  15. Μία είναι η λύση κορίτσι μου και στη λένε όλοι: να σταματήσεις την οδήγηση!!!
    Α μα πιά!!!

    Φτάσαμε στο σημείο να λένε στην αστυνομία:
    - "Ρε συ, είχαμε μια κλήση. Να πάμε;"
    - "Άσε ρε, θα μας πάρει τηλέφωνο η άλλη. Αν δεν πάρει είναι μούφα."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόθα λόγια, τόθεθ "γλυκέθ" κουβέντεθ κι ούτε ένα θου! Θα θκάθω ρε θυ!!

      Διαγραφή
    2. θ θ θ θ θ θ θ θ θ θ θ θ θ θ θ
      Θ Θ Θ Θ Θ Θ Θ Θ Θ Θ Θ Θ Θ Θ Θ Θ
      Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ Θθ

      Ικανοποιήθηκεθ; Το 'θωθα ή θεθ κι άλλο;


      Διαγραφή
  16. Έλα ήρθα! Λέγε : Πότε σε βολεύει να ξεκινήσουμε τη θεραπεία;
    Τιμές; Σιγά μην σου πάρω λεφτά! Ψυχικό θα κάνω! Στην αστυνομία βέβαια! Μη σου πως ότι θα μου κάνουν κι άγαλμα!
    :))))
    Φιλούρες και καλή εβδομάδα τρελοκομείο μου!
    ΥΓ: Ψάχνω νεύρωση να σε εντάξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε, μη δείτε άνθρωπο με "ευαισθησίες", αμέσως να πέσετε απάνω του να τόνε φάτε!!! Καλή εβδομάδα, σε φιλώ ωρέ τρελοκομείο!

      Διαγραφή
  17. Καλά κάνεις βρε τρελοκομείο κι άστους να λένε! Ποτέ δεν ξέρεις! Το πολύ πολύ να την πατήσεις σαν τον Πέτρο. Όχι τον γνωθτό θεθημαθμένο της γειτονιάς, τον άλλο με το λύκο! Όσο για τον τελευταίο οδηγό, μάλλον δε λιποθύμησε, απλώς ήταν αναίσθητος! Παρεπιμπτόντως, πως οδηγάτε έτσι εκεί στην Αθήνα, ρε πουλάκι μου; Δεν ξέρεις από που και τι θα σου 'ρθει! Σας τρόμαξε το μάτι μου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γνωθτόθ θεθημαθμένοθ κθαναχτύπηθε!!! Κοίτακθε λίγο πιο πάνω και θα δειθ!

      Πως οδηγούμε μάνα μου;; Όπως ψηφίζουμε!!! Φιλάκια Σοφάκι μου!

      Διαγραφή
  18. "Κάνε το καλό εσύ παιδάκι μου και ρίχτο στο γιαλό"... ε! για θυμήσου πώς πρωτοεπικοινωνήσαμε πάλι για να σταθείς σε κάποιον δεν ήταν; Στη θέση σου θ' άλλαζα νούμερο στο κινητό μου... να είμαι τουλάχιστο σίγουρη πως δεν ανάβουν τα λαμπάκια τους, όταν τους παίρνεις τηλέφωνο! χαχαχα... απίστευτη Joanoula νάσαι καλά!
    ΑΦιλάκια πολλά πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα κάνεις το καλό, γιατί να πρέπει να αλλάξεις κινητό;; Γιατί ζούμε στο Ελλαδιστάν προφανώς κι όποιος προσπαθεί να κάνει κάτι καλύτερο, κινδυνεύει να χαρακτηριστεί γραφικός... Και δεν εννοώ εμένα φυσικά, αλλά τον οποιονδήποτε. Καλό σου βράδυ Στεφανία μου!

      Διαγραφή
  19. Να με σχωρνάς, αλλά ξεράθηκα στα γέλια, πραγματικά.
    Έσβησες όλη την ακεφιά της μέρας μου, να 'σαι καλά!!

    -Και σοβαρά τώρα: είσαι σκέτο θησαυράκι, ασ' τους να λένε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και ένα ευχάριστο, από την "σεσημασμένη" μου δράση!! Φιλάκια πολλά γλυκό κουμπαρόνι!

      Διαγραφή
  20. Αχαχαχαχα!!! Πρέπει να είσαι η καλύτερη παρεούλα των παιδιών στο τηλεφωνικό κέντρο!!!
    (Για όσους πάλι πρέπει να πάνε να ελέγξουν... I don't think so!!!)
    ;-)
    Φιλάκια και... προσοχή στο δρόμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε φτάνει που πληρώνω τις κλήσεις από το κινητό μου. Τι να πω!
      Τώρα που έχει πέσει η κρίση, μήπως θα πρέπει να είμαι κι εγώ πιο...αναίσθητη;;
      Φιλάκια Γιάννα μου!

      Διαγραφή
  21. Καλά πλάκα σου έκανε ο μ...... Δεν εξηγείται αλλιώς....
    Εγώ μια φορά είδα φωτιά στο βουνό από μια παραλία που έκανα μπάνιο.
    Μη έχοντας αρκετή μπαταρία στο κινητό μου,ε το ζόρι κατάφερα να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία γιατί δεν θυμόμουν
    το τηλέφωνο της πυροσβεστικής και να τους ειδοποιήσω.
    Η αστυνομία με παρέπεμψε στην πυροσβεστική και όταν τους είπα πως δεν είχα αρκετή μπαταρία στο κινητό μου,
    μόνο που δεν με έβρισαν και μου είπαν πως δεν είναι υποχρεωμένοι να ενημερώσουν εκείνοι την πυροσβεστική.
    Τα νεύρα μου ..... κρόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα κι εσύ ρε Φλώρα που πας;; Ζητάς από την αστυνομία να επικοινωνήσει με την πυροσβεστική;; Τα προσέβαλλες τα παιδιά! Αυτό σε άλλη χώρα (ευρωπαϊκή αληθινά!) θα ήταν αυτονόητο, στην Ελλάδα φαντάζει πολυτέλεια, έως και προσβολή!

      Διαγραφή
  22. Καλά κάνεις και μπράβο σου!!
    Αυτό που με ξεπερνάει είναι η αντίδραση της αστυνομίας στο σχόλιο της Φλώρας...απίστευτο ε?
    Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εμένα Μαρία αυτό που είπε η Φλώρα με τρέλανε, αλλά στο Ελλαδιστάν έτσι λειτουργεί το σύστημα.... Φιλάκια!

      Διαγραφή
  23. Ωχ! Τι μου θύμισες τώρα με την πυροσβεστική! Ένα πρωί πίσω από το σπίτι του γείτονά μου, να βγαίνουν πυκνοί μαύροι καπνοί και στάχτες να πετάνε στον αέρα. Εγώ με την κόρη μου μωράκι της αγκαλιάς στο ένα χέρι, να προσπαθώ πνιγμενη στα γκουχ να κλείσω με το άλλο χέρι όλα τα παράθυρα και ταυτόχρονα να πάρω την πυροσβεστική. Χίλιες μαύρες ανησυχίες "για τον καημένο τον ηλικιωμένο γείτονα". Ο οποίος, όπως αποδείχθηκε όταν ήρθε η πυροσβεστική, έκαιγε λάστιχα, πλαστικά και διάφορα άγνωστης σύστασης σκουπίδια στην πίσω αυλή του. Κι επειδή τελικά η πυροσβεστική του έκανε παρατήρηση, με απείλησε ότι αν τον... ξαναενοχλήσω θα......
    !?!
    Φιλιά Σταυροφόρα μου, με το κινητό στο χέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθάνατοι Ελληνάρες!! Τι λαός Παναγία μου... Καλημέρα Άννα!

      Διαγραφή
  24. ΠΕΤΡΑ: Τρέχτε, κύριε πόλισμαν!
    ΗΛΙΑΣ: Τι; Να παραβγούμε στο τρέξιμο;

    Γεια σου ρε Πέτρα του 16ου! Μακάρι να είχαν όλοι τις ανησυχίες και τις ευαισθησίες σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ;;; ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΜΟΥΝ Ο ΠΟΛΙΤΣΜΑΝ!!!!!!!
      ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

      Διαγραφή
  25. Χαχαχα! Γεια σου ρε Πετρούλα μου, είσαι και η πρώτη! :)
    Όσο για το κοιμισμένο παλικάρι, μήπως αποτελούσε πλάκα των άμεσων βοηθειών;
    Όπως και να έχει, εύχομαι να συνεχίσεις να βοηθάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις!
    Φιλάκι γλυκό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλά, ήταν ένα κοιμισμένο παλικάρι....!
      Καλημέρα περιστεράκι μου!

      Διαγραφή
  26. Είσαι τυχερούλα που κάθε φορά που καλείς την αστυνομία αυτοί τρέχουν να βοηθήσουν. Εγώ είμαι άτυχος με τις υπηρεσίες αυτές. Σε περιστατικό που γινόταν απόπειρα ληστείας και δυνατοί θόρυβοι σε τράπεζα , μου είπαν να πάω να δω αν γίνετε πραγματικά και το περιστατικό που τους ανέφερα και να τους ενημερώσω πάλι. Σε δε άλλο γεγονός που βρήκα εμπρηστή δάσους, και τους παρέθεσα στοιχεία και φωτογραφίες μου είπαν ότι δεν ενδιαφέρονται . Όπως καταλαβαίνεις το ε, άι σιχτίρ το είπα γι αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι η τυχερούλα;; Οι πάσχοντες είναι οι τυχεροί, αν πήγε σε όλες τις περιπτώσεις βέβαια! Πως δεν σε χώσανε και μέσα, πάλι καλά να λες!! Ελλάς το μεγαλείο σου... Καλημέρα!

      Διαγραφή
  27. Υπόδειγμα ευσυνείδητου πολίτη και ΑΝΘΡΩΠΟΥ είσαι Πέτρα μου, είδος σπάνιο και υπό εξαφάνιση, εδώ και 3 χρόνια διάφοροι περίεργοι μπαινοβγαίνουνε από τα παράθυρα σε ένα ερειπωμένο νεοκλασικό δίπλα στο σπίτι μου και αναδύονται διάφορες οσμές,λιβάνια κλπ πήρα την αστυνομία, πήγα και η ίδια στο τμήμα.....μου είπανε να τους ενημερώσω όταν θα είναι οι τύποι μέσα και αν πρόκειται για ναρκωτικά ......μόνο να τους συλλάβω δε μου ζητήσανε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά το υπόδειγμα... Με θίγεις!! Ρε Κλαυδία, μπας και είσαι εσύ τελικά ο...πόλιτσμαν;;; Αχαχαχα! Καλημερούδια!

      Διαγραφή
  28. Κάνε το καλό Πετρούλα μου και ρίχτο στον γιαλό ξέρεις εσύ!Μια καλημέρα πέρασα να πω και έχω και τρατάρισμα.
    Για πέρνα να κεράσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χαχαχαχα κλαίω με το τελευταίο! Τώρα για κάδους και τέτοια έχω πάρει και εγώ τηλέφωνο! Έχω πάρει και για μια γάτα πάνω σε κολόνα της δεη χαχαχα! Όλοι προσπαθούμε να βοηθήσουμε και μερικές φορές το πετυχαίνουμε... Τις περισσότερες φορές όμως οι πολλές αμερικάνικες ταινίες που έχουμε δει παίζουν με τη φαντασία μας, όπως στην 4η περίπτωση με τον πεθαμενο-κοιμισμένο!
    Φιλάκιααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τέταρτη περίπτωση σε πληροφορώ, ήταν η πιο επικίνδυνη... Θα μπορούσε άνετα να είχε πέσει επάνω του ένα αυτοκίνητο και να τον είχε σκοτώσει...... Καλή σου μέρα Rylie!

      Διαγραφή
  30. Χαχαχαχα εσύ πάντως το καθήκον σου το έκανες....!
    Να έχεις μια όμορφη μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Προσπάθησα η δόλια!! Χαχα! Επίσης καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απολαυστική πάντα στις αφηγησεις σου!!!!χααχαχαχαχαχα νασαι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.