Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Η Φωτογραφία Της Εβδομάδας: Σας Πήρα Και Τα Σώβρακα!...


Συμβολισμός;; Μοίρα;; "Σας πήρα και τα σώβρακα";; Μετά από μένα το χάος;; Κ@λοφαρδία;; Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει και στη μάνα του δε δίνει;; (είχε "προκύψει" στο παρελθόν!)
Όπως κι αν θελήσει να το δει κανείς, η πραγματικότητα είναι μια: στο υπουργείο Οικονομικών, με αφορμή την ονομαστική γιορτή του υπουργού, κύριου Γιάννη Στουρνάρα, είπαν να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και μαντέψτε βρε γατάκια, ποιος (μας) πήρε και το φλουρί: Bingo!!!

Είπανε να φάνε έναν λαγό και τους έφαγε ο λαγός! Τα χαμόγελα πάγωσαν στα χείλη τους!!
Αναιρώ λοιπόν τις απόψεις μου και σας λέω πως δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης, αλλιώς θα είχε λίγο φιλότιμο, αν μη τι άλλο, καθώς, δεν είναι δυνατόν να επιτρέπει να μας τα παίρνει ένα και μόνο συγκεκριμένο άτομο και να μην μας αφήνει ούτε μια κάλπικη λίρα, που θεωρείται γούρι!

Παράλληλα δηλώνω: δεν υπάρχει κράτος, δεν υπάρχει Θεός, δεν υπάρχουν άγγελοι σου λέω! Μόνο "Δικαιοσύνη" υπάρχει τελικά σ' αυτόν τον τόπο; Τς τς τς! Μα τι κράτος είμαστε; Αίσχος! Αρχικά είπα να ξαμολυθώ, να πάω να βρω το δίκιο (που με πνίγει), να πάω στο ΣτΕ, να πάω στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, μη σου πω ότι σκέφτηκα να φτάσω μέχρι και στον......πρόεδρο της ΕΕ, αλλά μετά ξύπνησα, αφού ο πρόεδρος της ΕΕ είναι ο......πιο πιστός φίλος του υπουργού οικονομικών, δηλαδή αδερφέ μου μας έχουνε δέσει από παντού! Κοινώς φασκελοκουκούλωστα!
Είναι κι αυτό το σαρδόνιο χαμόγελο που ξέρεις πως δεν υπάρχει ζωή στον Πλανήτη Μνημόνιο.

     
____________________ "o pio pistos filos tou skylou" ____________________  Foto  ___________________

62 σχόλια:

  1. Κράτος δεν υπάρχει σίγουρα Joan! (Χρόνια πολλά και για χτές!!!) Μην ρίχνουμε στο Θεό όμως τα δικά μας φταιξίματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Christina καλό απόγευμα. Δεν γιόρταζα χθες. Όσο για το κείμενο είναι γραμμένο με χιουμοριστική διάθεση, προφανώς και έχει ο καθένας μας τις ευθύνες του, αλλά υπάρχουν κάποιοι επιτήδειοι που οδηγούν τον κοσμάκη σε ομαδικές αυτοκτονίες.... Συνεπώς, ας επωμιστεί ο καθένας από μας τα φταιξίματα του. Καλό σου απόγευμα.

      Διαγραφή
  2. Χαχαχαχα!!! Εχει διαολέμενο χιούμορ η ζωή!!! Οχι black χιούμορ, βλακ χιούμορ!!!
    Πάντως μπορούμε πάντα να ελπίζουμε!!! Εμένα όταν μου έτυχε το φλουρί στη δουλειά τον Γενάρη , τον Φλέβαρη με απέλυσαν!! ;))))))
    Μάκια ξανθώ μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν περιμένουμε να δικαιωθούμε από ένα φλουρί, πως μπορεί να του πάει στραβά η κατάσταση, την εβάψαμεν!! Χαχα! Όσο για σένα, θα έλεγα να την απέφευγες την βασιλόπιτα στο μέλλον! Σε φιλώ γλυκά συμπεθερόνι μου τρελό!

      Διαγραφή
  3. Μπορεί να γέμισαν φλουριά τη βασιλόπιττα ρε συ. όλοι να πήραν και όλοι να είναι ευχαριστημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα
    νυφιτσοχαμογελο, απο το χαμογελο της νυφιτσας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις κάνει μακράν το πιο αστείο σχόλιο σήμερα!!! Φιλάκια πολλά! :))

      Διαγραφή
  5. «Πώς μας κλείσαν απ’ όλες τις μεριές, ως μέσα, – λέει- πιο μέσα/ με τη βουβή κραυγή, τη βουβή οργή, το βουβό μαχαίρι…/ να το καρφώνουμε στη φούχτα μας – κι αίμα δε βγαίνει…/ Αμόλησαν τα σκυλιά στους δρόμους. Τα σκυλιά μπήκαν στα σπίτια μας/ αδειάσαν τα ψυγεία, στρωθήκαν στα κρεβάτια./ Οι άνθρωποι κοιτάν απορημένοι. Δυο μονάχα λέξεις στα μυστικά ακονίζουν τα μαχαίρια: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ».
    Δεν μας πρέπει μια τέτοια Πολιτεία. Ο φόβος μας να γίνει γροθιά υψωμένη, μπαντιέρες π’ ανεμίζουν απαιτώντας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Εδώ και τώρα, «οι καιροί ου μενετοί», αν τους αφήσουμε θα μας συντρίψουν… Είναι ώρα «Να τα πεις έξω απ’ τα δόντια, απερίφραστα, ασθμαίνοντας έστω,/- (τα ωραία υπονοούμενα, οι ελλείψεις και οι παραλείψεις είναι για τους βολεμένους)-/ ίσως κ’ η συντριβή του ποιήματος να γεννήσει το νέο ποίημα», (Γ. Ρίτσος)…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τα ωραία υπονοούμενα, οι ελλείψεις και οι παραλείψεις είναι για τους βολεμένους"...τι έγραφε ο άνθρωπος και πόσο καλά μας είχε ψυχολογήσει.... Καλό απόγευμα φίλε Γιάννη. Σ' ευχαριστώ κάθε φορά για το υπέροχο ένθετο Τέχνης που μας δωρίζεις.

      Διαγραφή
  6. Βρε παιδιά! Μήπως τελικά είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε έναν τέτοιο υπουργό οικονομικών? Λέω, μήπως είμαστε και δεν το έχουμε καταλάβει!
    (Αν θέλετε, σας προσκαλώ στην φτωχική του... βίλα στο νησί μου! Βέβαια, απαγορεύεται να πλησιάσεις, αλλά πού ξέρεις, ίσως μας μεταφέρει ο Γιάννος που έχει τη δική του βίλα, λίγο παρά πέρα, με το ιδιωτικό του jet!)
    ;-)
    ==Το... νυφιτσοχαμόγελο που έγραψε η Κική... ΤΕΛΕΙΟ!!! χαχα!!==
    Φιλάκιααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ' αρέσει που προσκαλείς κιόλας!! Χαχα!! Αν κατάλαβα καλά, Γιάννης-Γιάννος=Χ. Σε ελεύθερη μετάφραση, εις υγεία στα κορόιδα! Φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Kαι προεδρίες και πίτες και ότι ποθεί η ψυχή τους για να κοκορεύονται και να χαίρονται.
    Αλλά τι περιμένεις "Χαζά παιδιά χαρά γεμάτα"
    Κι έρχεσαι κι εσύ κυρία μου και όχι μόνο δεν τους συντροφεύεις στη χαρά τους αλλά τους τα χώνεις και χοντρά
    και το χειρότερο εμπλέκεις και τον Αη Βασίλη....
    Αν ξαναπεράσει από εδώ (λέμε τώρα... χρόνια έχει να εμφανιστεί) τρύπα μου τη μύτη, ξέρεις όπως κάνουν οι ιθαγενείς στις τριτοκοσμικές χώρες στην Αφρική για να συνηθίζουμε αφού προς τα εκεί βαδίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο "χαζά παιδιά χαρά γεμάτα" δεν είναι γλυκό Φλωρούκο. Εδώ υπάρχει σχέδιο εξόντωσης του ελληνικού λαού και είναι πολύ καλά μελετημένο. Οι ιθαγενείς στον κόσμο τους (κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς).

      Διαγραφή
  8. Ο λαός λιμοκτονεί κι αυτοί στήνουν
    γιορτές αλλά και φιέστες για την προεδρία!!!
    Τελικά όντως είμαστε ένα έθνος Ανάδελφο....

    φιλί λίγο φουρκισμένο αλλά γλυκούτσικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί;; Βλέπεις κανέναν να διαμαρτύρεται από μας;; Σαν τα πρόβατα επί σφαγή πορευόμαστε. Φουρκισμένα ανταποδίδω.

      Διαγραφή
  9. Πήρε το φλουρί, μας πήρε τα σώβρακα ....ίσως πλησιάζει η ώρα που θα τον πάρει ο διάολος.....!!! Ας χαίρεται ανυποψίαστος κι ας θριαμβολογεί ότι όλα βαίνουν καλώς όπως τα έχει μεθοδεύσει..... οι ανατροπές γίνονται σε κλάσματα δευτερολέπτου και είναι πολλοί οι ηγεμόνες που υπήρξανε πανίσχυροι και ανίκητοι παρ΄όλα αυτά γκρεμιστήκανε και χαθήκανε .....πολλά τα παραδείγματα που τα γνωρίζουμε όλοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Παρ’ τα όλα, παρ’ τα όλα,
      παρ’ τα οπωσδήποτε,
      ότι μου θυμίζει εσένα,
      μην αφήσεις τίποτε.
      Παρ’ τα οπωσδήποτε"!
      Ένα σκυλάδικο είναι ο,τι πρέπει στην περίπτωση του μικρού Γιαννάκη...

      Υ.Γ Στην Ελλάδα, μας έχει διδάξει η Ιστορία πως οι ανατροπές χρειάζονται κάτι αιώνες.....

      Διαγραφή
  10. Αυτό δεν είναι χαμόγελο Πέτρα μου , θρίαμβος του ξεπουλημένου παλιοτόμαρου που στουρνάρια κατεβάζει η κεφάλα του .Ολα τα πήραν αυτό είναι σίγουρο , λίαν συντόμως το τυχόν ακίνητό σας με μια κίνηση περνά στο δημόσιο αν ..λέω ..αν δεν έχετε να πληρώσετε ότι έχουν περιδρομιάσει . Θα φύγω , τουλάχιστον εκεί σε ληστεύουν και σε σκοτώνουν ...δεν αυτοκτονείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η τελευταία σου πρόταση δεν μου άρεσε καθόλου, πολύ με στενοχώρησε... Αλήθεια, σκέφτεσαι κάτι τέτοιο;; (εννοώ να φύγεις;;)

      Διαγραφή
    2. Οχι Πέτρα μου τώρα που έμαθα καλά Ελληνικά που να πάω κοίτα http://www.nydailynews.com/news/world/ex-miss-venezuela-husband-shot-dead-bandits-article-1.1568632 , βεβαίως δεν είμαι Miss μια κυρία είμαι απλώς , αλλά κάθε μέρα αυτά είχαμε. Δεν πάω πουθενά ...πουθενά...........εντώ τα μείνω
      Ξαναασπάζομαι

      Διαγραφή
    3. Άσε, γιατί πολύ έχω σκάσει (και) με αυτό.... Τι "άνθρωποι" υπάρχουν στον κόσμο Παναγία μου; Μείνε εδώ γλυκούλα μου, τι έχεις πάθει κι εσύ, μπρος γκρεμός και πίσω Ελλάδα... Σε φιλώ!

      Διαγραφή
    4. Το κενό τέλος ......κουνώ μαντήλι
      Ευχαριστούμε

      Διαγραφή
  11. Κυρίως δεν υπάρχουν πολίτες που να έχουν τον θεό τους, για να κάνουν αγγέλους, με τις επιλογές τους! Όσο βλέπω τα μούτρα αυτού του χυδαίου δαιμονίζομαι και αναρωτιέμαι πόσο ανισόρροποι είναι αυτοί που μας τον χρέωσαν, αυτόν και το γλοιώδες χαμόγελο του! Πολλά φιλιά κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανισόρροποι δεν ξέρω, εντεταλμένοι πάντως είναι σίγουρα.... Σε φιλώ Ειρηνάκι!

      Διαγραφή
  12. Τς, τς, τς... Τι κακια κυκλοφορεί στον κοσμο; Ουτε το φλουρι του δεν τον αφήνεται τον ανθρωπο να χαρει!!! ;-) Καλησπέρα κοριτσι, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έλεγα να μην το γράψω, αλλά η Μαριλένα είναι μέσα στη σκέψη μου και έγραψε αυτό ακριβώς που ισχύει και στη δική μου δουλειά. Τα τελευταία χρόνια, οι συνάδερφοι που έχουν κερδίσει φλουρί, απολύθηκαν μέσα στη χρονιά ή τους συνέβη κάτι δυσάρεστο. Τώρα πια, τρέμουμε στην ιδέα να κληρωθεί κάποιος στην κοπή της πίτας. Λες και τον πάνε για εκτέλεση, έτσι τον βλέπουμε.
    Εύχομαι ολόψυχα να μείνει με το ..."φλουρί" στο χέρι το αστροπελέκι μας! Να νιώσει στο πετσί του, αυτό που νιώθει ένας ολόκληρος λαός! Τρόμο, πανικό & απόγνωση. Να τον συνδράμει η μάνα του με την ισχνή της σύνταξη και να τον κυνηγάνε δια βίου οι ενοχές και η ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω κι άλλους, μη νομίζεις. Μόνο που αυτή εδώ η φάρα έχει εξασφαλίσει μέχρι και τα δισέγγονα Μαρία κι έτσι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνει ποτέ στον άσσο... Κεφάρουν οι άνθρωποι κόβοντας κεφάλια. Βλέπεις, με τόσα δισεκατομμύρια στις τσέπες τους, κάτι πρέπει να κάνουν για να μην πλήττουν...... Φιλάκια.

      Διαγραφή
  14. Απ' ότι φαίνεται Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει...Ακόμη και στην κρίση το μεγάλο φαγοπότι συνεχίζεται. Καρφάκι δεν τους καίγεται για τον κοσμάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε που καλούν και τις κάμερες (όπως λέει πολύ σοφά και το περιστεράκι από κάτω) και μας τρίβουν στα μούτρα τις μουράκλες τους!

      Διαγραφή
  15. Τώρα τι να πρωτοσχολιάσω δεν ξέρω,
    λαμόγια όλοι!! Αυτή την λέξη ακούω κάθε μέρα, αυτή θα λέω! Χαχα!
    Μα και για μια κάλπικη λύρα τέτοιο στήσιμο, τς τς τς.. που ζούμε;
    Φιλάκια καλή μου Πετρούλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην εποχή του Πρετεντέρη και του Πορτοσάλτε αγάπη μου... Ξεχάστηκες;;... Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  16. Bερε ουστ κοπρόσκυλο που χαμογελάς κιόλας!
    Αι να μου χαθείς!
    Δεν έτρωγες και το φλουρί μαζί να σου κάτσει στο λαιμό να ησυχάσουμε και εμείς!
    Αχρηστε παλιομ@@@@ααααα!!!!!!!!!!
    Με σύγχισες πάλι με το τομάρι που γελάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχαχαχαχα!!!
      Πάνω που είχα συγχυστεί (πολύ) μου έφτιαξες το κέφι με τα χειμαρρώδη μπινελίκια σου!!

      Διαγραφή
  17. Στημένο ήταν το φλουρί! Φοβήθηκαν οι παρατρεχάμενοι μην τυχόν τους απολύσει, αν δεν το πετύχει αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έδωσες μια άλλη διάσταση στο θέμα.
      Σάμπως δεν ήταν στημένο το χρέος μιας ολόκληρης χώρας;;;;;
      Στο φλουρί ποιος θα κώλωνε;....

      Διαγραφή
  18. Το γουρούνι εκόπρισε και ο τόπος βρώμισε...
    Τι τον ήθελες;;;
    Για να μυρίσει το μπλογκόσπιτο σου καφρίλα;;;
    Τις μάνικες της πυροσβεστικής και των λοιμωδών νόσων!!! Σβέλτα, λέμε!!!!
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπρεπε να βρω ένα τρόπο να μετριάσω την τόση ομορφιά!!! Αχαχα!! Γλυκά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  19. Να σου θυμίσω ότι πέρυσι που μου έπεσε πήγε όλη η χρονιά @@@@@@@;
    Κι ό,τι φέτο που δεν έπεσε χοροπηδώ ωσάν σκαρισμένο στον ήλιο παρδαλό κατσίκι!
    Μη δίνεις σημασία σε αυτό το γεγονότο που λες κι εσύ!
    Γελάει καλύτερα ...αυτός που έχει τέλεια οδοντοστοιχία!
    Τα φιλιά μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά, αυτός ο λαός τα έχει κάνει όλα σκ@τ@ αλλά έχει πει σοφές παροιμίες: κακό σκυλί ψόφο δεν έχει... Φιλάκια τρελοκομείο!

      Διαγραφή
    2. Από λόγια πάντα τα πηγαίναμε καλά!

      Διαγραφή
  20. Ο πατέρας μου ισχυριζόταν πως, κάθε φορά που του έπεφτε το φλουρί, πάθαινε νέο έμφραγμα μέσα στη χρονιά. Δεν έδωσα ποτέ βαση σε αυτό, διότι, από το 2000 που πέθανε η μητέρα μου μέχρι το 2007 που πέθανε κι ο ίδιος, κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα τα περνούσαμε σε νοσοκομεία! Συνεπώς...
    Όταν εργαζόμουν σε ένα Ίδρυμα, ο διευθυντής είχε υποσχεθεί ότι ο τυχερός θα έπαιρνε 2 μέρες άδεια. Ε, μάντεψε: εκείνη τη χρονιά, το φλουρί έπεσε στον πρόεδρο του Δ.Σ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πω (και) για τον πρόεδρο σας;;
      Όντως, όλα είναι σχετικά, αλλά επειδή το φλουρί είναι νόμισμα, ήθελε να μας αποδείξει ο υπουργός ότι -ακόμα και τα νομίσματα της βασιλόπιτας- τα μαζεύει εκείνος! Καλό βράδυ φίλε μου!

      Διαγραφή
  21. Μικρά μεγάλα τα μαζεύει όλα το βλαμμένο!
    Ο αυγουλομάτης που κουμαντάρει τις ζωές μας.
    Το πιθίκι που δεν ξέρει καν ελληνικά.
    Ρε που τους βρήκαμε όλους αυτούς;;;
    Εύχομαι να το βάλει και αυτό στον κ.... του!
    Έτσι που τον κόβω πρέπει να είναι μεγάλος κουμπαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
      Από την αρχή ως το τέλος, ένα ποίημα το σχόλιο!!!
      Καλό βράδυ ωρέ Ακυβέρνητε τύπε! :)

      Διαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει. Ασχολείται εκείνος με τα θέματα μας. Ερήμην μας. Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
  23. εχω γενικα τοσο πολυ χαλαστει που ουτε με τα σχολια δεν μπορω να γελασω!βοηθεια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι επειδή δεν είναι καθόλου για γέλια γλυκιά μου πεταλου(λου)δένια. Κι αν νομίζεις ότι κάποιοι γελάμε, είναι νευρικό... Νευρικός κλονισμός. Καλό ξημέρωμα, σε φιλώ!

      Διαγραφή
  24. Μην τσιμπάς!!
    Δεν το κέρδισε...το έκλεψε, όπως σε βλέπω και με βλέπεις!!!
    Γνωστά τα κόλπα τους πια!!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάκα κάνεις!!!
      Κι εγώ νόμιζα ότι το (μας) δούλεψε!!!
      Φιλιά πολλά επίσης!!

      Διαγραφή
  25. Να σου πω την αλήθεια, οι πολιτικοί και η πολιτική είναι ένα θέμα με το οποίο ποτέ δεν είχα την καλύτερη σχέση..

    Καλώς σε βρήκα και από εδώ και καλή χρονιά!

    Υ.Γ. Συμμερίζομαι την αγάπη σου για τους σκύλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου καλή σου μέρα και καλωσόρισες μέσα από την καρδιά μου! Εγώ πάλι ασχολούμαι με την πολιτική κατάσταση, αλλά εκφράζω γενικώς κι άλλες απόψεις περί άλλων θεμάτων. Θα το διαπιστώσεις στην πορεία. Όσο για τους σκύλους (και τα ζώα γενικότερα), πιστεύω πως διαθέτουν τα πιο...."ανθρώπινα" αισθήματα! Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία!

      Διαγραφή
    2. Εμένα μου λες, είχα 17+ χρόνια σκύλο στο σπίτι..

      Διαγραφή
    3. Εγώ πάλι (να χτυπήσω ξύλο) έχω ακόμα... Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  26. Είναι αστειο αλλά καθορίζει τις ζωές μας....

    Χαιρόμαστε που σε βρήκαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΡΑΓΙΚΟ είναι!
      Χαίρομαι κι εγώ κι ελπίζω να τα λέμε! Την καλημέρα μου! :))

      Διαγραφή
  27. Μαζευει..Μαζευει....
    Για να αγορασει...ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.....!!

    ΞΕΡΕΙ αυτος...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.