Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΕΝΑ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ...

Λένε πως η δουλειά δεν είναι ντροπή, αλλά κάποιοι, ακολουθώντας μια "δουλειά" είναι η ντροπή του κλάδου, αλλά και της κοινωνίας, αναμφίβολα. Μιλώντας όμως για το επάγ-
γελμα του δημοσιογράφου, κατάντησε να μετρώνται στα δάχτυλα οι σωστοί δημοσιο-
γράφοι. Σήμερα, η λέξη "δημοσιογράφος" δεν έχει καμία δουλειά με το θέμα μας. Βρες όποια άλλη λέξη θέλεις, αλλά, όταν μιλάμε για δουλειές της πιάτσας και της που@σας πα-
ράλληλα, η δημοσιογραφία πάει περίπατο.  

Έτσι λοιπόν κι ο-όπως-θέλεις-πέστον Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, έχει τώρα κι έναν μήνα τουλάχιστον, που έχει περιλάβει το νέο του θύμα, που ακούει στο όνομα Γαβριήλ Σακελ-λαρίδης. Πολιτικός και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Οποία ευτυχία για έναν Μάκη, να έχει να κά-
νει με ένα θύμα, που "τυγχάνει" να βρίσκεται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και είναι και ανερχόμενο αστέρι! Ο,τι πρέπει δλδ, για εκβιασμό πρώτης τάξεως, με αφορμή "ροζ" βίντεο προϊόν μαύρου εκβιασμού που ισχυρίζεται ο γκάγκστερ Μάκης ότι διαθέτει. Ο καλός αυτός Μάκης, είναι ο ίδιος Μάκης που, έκανε καλά καλά εφημερίδα με τον Θέμο (άλλο ασχολίαστο όνομα...) και στη συνέχεια έστησε ολόκληρη πλεκτάνη, επειδή ο Θέμος πήρε χοντρά μπικικίνια κι ο ίδιος πήρε τα @ρχ@δι@ του, ο,τι παίρνει πάντα δλδ εντέλει.

Ξεκαθαρίζοντας, πως, αν έχεις σκοπό να γίνεις πολιτικός, οφείλεις να προστατεύεις και την προσωπική σου ζωή, τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα του κερατά. Κι όχι γιατί έχω δει το βίντεο (απορώ ακόμα ποιος το έχει δει αλήθεια), αλλά επειδή, κάθε φορά που συζη-
τάμε για το οτιδήποτε, είμαστε όλοι ειδικοί κι όλοι γνωρίζουμε πράγματα, που δεν τα ξέρει κανείς άλλος. Πλην Μάκη. Αλλά -πάντα υπάρχει ένα αλλά- αν όντως υπάρχει βίντεο, συνέβη μέσα σε ένα πριβέ site, στο οποίο δεν υπήρχε κοινό ή έτσι υποτίθεται πως ήταν. 

Με τούτα και με κείνα πάντως, "η χαρά του Μάκη" έσκασε μύτη στα μαύρα χέρια του κι άρχισε το γαϊτανάκι του εκβιασμού, από ο,τι δείχνουν τα "δημοσιογραφικά"/μην ξεράσω στοιχεία, μερικές μόλις ημέρες πριν από...τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών! Ρε τι ηδονή και μαλακίες; Τι "αυτοϊκανοποίηση" μου λες; Εδώ μιλάμε για την απόλυτη κα@λα!
Να πιστεύεις ότι έχεις στα χέρια σου άλλο ένα θύμα έτοιμο να του λιώσεις το κεφάλι; Yes! 
Και ξαφνικά εκείνο να έχει το θράσος και να σου λέει ότι δεν εκβιάζεται; Ε, άι στο διάολο!

"Ρε, ξέρεις ποιος είμαι εγώ, πως με λένε κι η σκούφια μου από που κρατάει;", φαίνεται να είπε ο Μάκης στον Γαβριήλ, γιατί άραγε; Δεν υπέκυψε ο Γαβριήλ στα δίχτυα του Μάκη; Πες μου τώρα ότι τσάμπα την έστησε ο Μάκης όλη αυτή την φωλιά του λύκου κι ότι θα "αμαυρωθεί" το όνομα του, έτσι και δεν του κάτσει η δουλειά όπως την είχε ονειρευτεί! Σημασία έχει πως, μέρες τώρα, η είδηση παραμένει εμμονικά στα πρωτοσέλιδα κάποιων απολύτως ξεφτιλισμένων εντύπων, πρωτοστατούντος του εντύπου του Μάκη φυσικά!

"Είναι πρωτάκουστο, πολιτικό πρόσωπο να μπαίνει σε site γνωριμιών, να αυτοϊκανοποι-είται ανοίγοντας την κάμερα σε αγνώστους, συμπεριφερόμενο κατά τρόπο που αδυνατεί να συλλάβει ο ανθρώπινος νους και, όταν αυτό γίνεται γνωστό στο διαδίκτυο, να ζητάει και τα ρέστα!" Αυτό υποστηρίζει αυτός ο απόλυτα κίτρινος τύπος και δεν κοκκινίζει!
Πραγματικά άνθρωπε μου, είναι θράσος να βγάζεις τα μάτια σου και να μην μας καλείς κι εμάς εκεί, να έχουμε έρθει με τις κάμερες μας και να απολαμβάνουμε με την ησυχία μας! 

Και δεν είναι φυσικά καθόλου θράσος να...αυτοϊκανοποιήσε εσύ, με το να περνάς όλη σου τη ζωή εκβιάζοντας και καταστρέφοντας ανθρώπους, έτσι για να γουστάρεις! Να έχεις σπουδάσει Ωμό Εκβιασμό, κυρίως με εξειδίκευση σε θέματα που έχουνε "ροζ" ζουμί!
Και προπαντός, στα πλαίσια του "άμεμπτου κι ατσαλάκωτου", όσο και φρικτά υποκριτι-
κού μυαλού σου, "αυτοϊκανοποίηση" συμβαίνει μόνο μέσα από το sex! Σε-γε-λά-σα-νε! 

Μεγαλύτερη αυτοϊκανοποίηση από το να πατάς κάτω εκατομμύρια πολίτες και να τους πίνεις το αίμα, δεν υπάρχει φίλε! Μεγαλύτερη ηδονή από το να γαμάς καθημερινά τις ζωές εκείνων που καλέστηκες να υπηρετήσεις, δεν υπάρχει! Δεν ξέρεις τι κα@λα είναι να έχεις κατακλέψει το σύμπαν ολόκληρο και να μετράς από το παράθυρο σου, πόσα δόλια ανθρωπάκια έπεσαν στο κενό, εξαιτίας της παλιανθρωπιάς σου και της ρεμούλας σου! Αλλά, όλα αυτά, δεν τα βλέπεις Μάκη, ε;; Δεν συμβαίνουν όλα αυτά γύρω! Το μόνο που συμβαίνει είναι μια μ@λ@κί@ που "βάρεσε" κάποιος στον αέρα και στράβωσες! Και για να μιλήσουμε στη γλώσσα σου -όσο μπορεί να συμβεί αυτό- μαλάκας είσαι να δεις τα δις που εξαφανίστηκαν από τα παγκάρια του τόπου και κατέληξαν στα χέρια πωλιτικών και δημοσιοκάφρων, όταν είσαι (σ)το άρμα τους και κινείς τα νήματα για λογαριασμό τους;..

...................................... "o pio pistos filos tou skylou" .................................................................... Foto Foto ..................................

Σήμερα εδώ: Αδέρφια μου Αλήτες Πουλιά!

Μια Πέτρα


................................................................................................................

63 σχόλια:

  1. Δεν έχω να πω κάτι...Τα είπες όλα!
    Καλημέρα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε κι εγώ έχω κάτι να σχολιάσω! Τα είπες όλα κι έτσι όπως κι εγώ αισθάνομαι!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ Φίλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατάντια !!! ΄Εχουμε πιάσει πάτο ή ακόμη;;; Αφού υπάρχουνε ακόμη άνθρωποι που παρακολουθούνε εκπομπές του Μάκη, του Θέμου, πρωϊνάδικα, μεσημεριανά, Δελτία προπαγάνδας και ψευδών ειδήσεων........και έχουνε επιτρέψει στους νοσηρούς εγκεφάλους των κυβερνώντων να ευνουχίζουν έναν ολόκληρο λαό με αυτές τις μεθόδους......βιώνουμε τα αποτελέσματα των επιλογών μας.
    Εξαιρετική η ανάρτησή σου Πέτρα μου, θα ταρακουνηθεί κανείς;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν γράφω για να ταρακουνήσω κανέναν (έτσι κι αλλιώς, είναι μάταιο), αλλά επειδή ταρακουνιούνται τα νεύρα μου και θέλω να εκτονωθώ! Καλή σου μέρα Κλαυδία.

      Διαγραφή
  4. ο μεγαλύτερος αυνάν ξέρασε για άλλη μια φορά σκουπίδια απ' το στόμα του. εκείνα που κάποτε τον κάναν βασιλιά της καταβόθρας που λέγεται τηλεόραση... μα αν δεν υπήρχαν θεατές-πεινασμένη ούτε κι αυτός θα υπήρχε...

    καλημεροφιλώ Πετρουλίνι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κακό είναι ότι εξακολουθεί να είναι "βασιλιάς" διαδικτυακής τώρα πια καταβόθρας. Αλλά βέβαια, δεν το συζητώ: χωρίς αρρωστημένο κοινό, δεν υπάρχει "βασιλεία". Καλή σου μέρα Βίκυ μου.

      Διαγραφή
  5. Αυτοί που τους βλέπουν που τους ακούν και που τους αγοράζουν φταίνε πετροκόριτσο!
    Αυτοί και μόνο αυτοί!
    Αν δεν το έκαναν, ο κάθε Μάκης μακάκας, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα!
    Τόσο απλό!
    Την καλημέρα μου, δεν υπάρχει ελπίδα με αυτούς να το ξέρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι αυτοί που συνεργάζονται μαζί τους, για να σκεπάσουν τις πομπές τους, ρίχνοντας στα μάτια του μ@λ@κ@ λαού "ροζ" στάχτες! Την καλημέρα μου Έλενα.

      Διαγραφή
  6. Όλοι αυτοί βρίσκουν το κατάλληλο έδαφος και τα κάνουν! Κι αυτό επειδή είναι πολλοί αυτοί που ασχολούνται με την προσωπική ζωή των άλλων! Δυστυχώς!!
    Καλή εβδομάδα σου εύχομαι! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ........ενώ, την ίδια στιγμή, η δικιά τους ζωή είναι για τα μπάζα! Όπως έχω ακούσει να λένε: "κάτσε να πούμε των αλλωνών, για να ξεχάσουμε τα δικά μας!" Καλημερούδια και φιλιά :)

      Διαγραφή
  7. "Άρτον και θεάματα", πάντα και για πάντα!!!
    Τι έχει αλλάξει τελικά;;;
    Αυτοί οι κάφροι έπρεπε να είχαν πηδήσει στο κενό εδώ και χρόνια, για να
    καθαρίσει ο τόπος από δαύτους.
    Τους σιχαίνομαι πραγματικά!!!
    Ναι, τώρα βρήκαν τον Γαβριήλ, για να ξεκα@@@σουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ξεκα@@@σουν, πρέπει πρώτα να μπορούν να...@@@σουν! Άιντεεεες!! Ροζ το καταντήσαμε το πράγμα, αλλά αναγκαζόμαστε!!

      Διαγραφή
    2. Σωστά!
      Ροζ το έχουν καταντήσει εκείνοι. Εμείς συζητάμε πάνω στα ροζ...

      Διαγραφή
  8. ετσι αδυναμια! χωσε! με τρελλα! τους αξιζει βεβαια!

    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέτρα μου σήμερα ευχαριστήθηκα που τα έχωσες σε ένα άτομο που και μόνο που ακούω το όνομά του μου γυρίζουν τα άντερα.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ για εκτόνωση το έκανα. Αν δεν τους αποβάλλει η κοινωνία (πράγμα αδύνατον, από ο,τι φαίνεται) θα τους τρώμε στη μάπα εις τους αιώνες των αιώνων, κάτι τέτοιους απίθανους τύπους...

      Διαγραφή
  10. Καλά για τον σιχαμερό δημοσιογράφο, της κακιάς ώρας, δεν θα σχολιάσω! Είναι όλα γνωστά, για το χυδαίο αυτό υποκείμενο! Αλλά επειδή έπεσα πολύ επάνω στο θέμα και διάβασα διάφορα, μου κάνει εντύπωση η βλακεία των ανθρώπων!!!! Πως εισπράττουν μια "είδηση", πως την αναλύουν (;) και εν τέλει πως την σχολιάζουν!!! Ας μην επεκταθώ, γιατί θα τινάζεις σεντόνια!!! Ωραία τα λες εσύ Πέτρα μου, εγώ ας πάω για πλέξιμο :)))) Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρήνη, διαβάζοντας και αναζητώντας πληροφορίες στο ίντερνετ, για να γράψω την ανάρτηση, "θαύμασα" για άλλη μια φορά την κατάντια της κοινωνίας. Μιλάμε για πολύ αρρωστημένα μυαλά, τόσο, που τα......"ροζ" βίντεο μπροστά τους, είναι πραγματικά ροζ! Άντε, φιλιά!

      Διαγραφή
  11. "Ο Μάκης ξέρει..." το θυμάσαι;
    Έτσι είναι αυτά αλλά κάτι τέτοιοι άνθρωποι έχουν λόγο μόνο όσο τους δίνουμε εμείς το βήμα. Ένας γελοίος είναι ο Τριανταφυλλόπουλος και τίποτα άλλο....και Ναι, συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα είπες!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παράλληλα βέβαια, έχουν γερές "πλάτες" και στηρίζονται μια χαρά, για να περνάνε και να εφαρμόζονται πράγματα και θάματα κι ο λαός να ασχολείται με soft πορνο-ιστορίες. Κάποιοι μας ξέρουν πάρα πολύ καλά και μας χειρίζονται αναλόγως! Καλό απόγευμα Κατερίνα μου :)

      Διαγραφή
  12. Και φυσικά, όσοι του δίνουν το παντεσπάνι που τρώει, βλέποντας τις εκπομπές του, είναι το ίδιο ένοχοι, όπως ακριβώς όποιος παρακολουθεί έναν βιασμό είναι το ίδιο ένοχος με τον βιαστή.
    Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μάκης, πριν γίνει Makis, ήταν Άκης,
    και ήταν τόσο -άκης,
    που ήταν και ο πρώτος Μαλ-άκης, μετά,
    απ' την πολύ συνήθεια και το πολύ το τράβα-τράβα,
    του έγινε -ισμός, κι έτσι έμαθε για τα καλά
    τι είναι ο μαλακι-σμός,
    κι αφού έμαθε πως να μαλα-κίζετε
    με παρέα ή άνευ
    έφτιαξε και δικό του μαλακι-στίρι,
    τόσο δικό του, που δεν μπορεί να ξαναγίνει
    εκτός ίσως απ' το τακίμι του
    γιατί οι μαλάκες και οι χιώτες πάνε δυο-δυο
    (συγνώμη για τους χιώτες, γιατί δεν είναι)
    όταν κατάλαβε πως το πολύ το τράβα-τράβα
    κάνει το μυαλό ζελέ, ήταν αργά,
    γιατί και οι κότες το αποφεύγουν
    αφού το κάνουν φωναχτά
    μόνο κάτι αρουραίοι πάνε και κολλάνε σ' αυτό

    έχω όρεξη αλλά ας σταματήσω εδώ γιατί δεν ξέρω τι άλλο θα ξεράσω γ' αυτό το κατακάθι.

    Ώ ρε Joan, όσα και να τους σέρνουμε, αυτοί πάλι θα χτενίζονται, άλλο χρειάζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις... Εννοείται πως άλλο χρειάζεται, αλλά, πως μας κόβεις; Είμαστε αποφασισμένοι για αυτό το "άλλο";... Χλωμότατο... Καλό απόγευμα!

      Διαγραφή
  14. Και σοκαρίστηκαν, λέει, από το ατόπημα του ανδρός τα μέλη της αγίας ελληνικής οικογένειας που πριν δυο χρόνια τρέχαν στα περίπτερα για ν' αγοράσουν την τσόντα της Τζούλιας...
    Από κει και πέρα το τι "δημοσιογραφία" εξασκούν οι Μάκηδες κι οι Θέμοι (που τους κόβω για πολύ αρχιβιτσιόζους) είναι γνωστό εδώ και χρόνια. 'Η τους πληρώνεις ή σε ξεσκίζουν. Τίμια πράματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόλις είχα αυτήν τη συζήτηση με κάποιο άτομο, για αυτό που λες τώρα: Το τι πανικός επικράτησε με την τσόντα της Τζούλιας, που -αν δεν με απατά η μνήμη μου- "συνέπεσε" όλως τυχαίως με την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ ή μάλλον, με την είσοδο του ΔΝΤ στη χώρα.... Κι οι συνειρμοί αναπόφευκτοι...

      Διαγραφή
  15. Δεν με ενδιαφερει ο Μακης και οι μεθοδοι του, ουτε ποσο ροζ είναι το βιντεο. Ο Σακελαριδης βεβαια δεν αρνηθηκε την υπαρξη του, (που σημαινει ότι είναι υπαρκτο), αλλα το κατήγγειλε ως πολιτικο εκβιασμό, εις βαρος της αριστερας.
    Ο εκβιασμός αφορα οποιον τον υφίσταται και όχι την αριστερα που την εμπλεξε σε ένα προσωπικο θεμα για να δικαιολογήσει το αρρωστημένο παθος του και καλα θα κανει να ζητήσει συγγνώμη.
    Αν είναι αληθή αυτά που υποστηρίζει ο Τριανταφυλλόπουλος είναι πραγματικα εξευτελιστικο για ένα νέο και «αφθαρτο» προσωπο (όπως παρουσιάστηκε) που κατεχει καποιο δημόσιο αξιωμα να συχναζει σε βιντεο-τσατ και να αυτοϊκανοποίεται με σεξουαλικα βοηθηματα σε δημοσια θεα.
    Ο τυπος στερείται πολιτικης σοβαρότητας και είναι καλο είναι να παει σπιτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιλιάδες τύποι πριν από αυτόν και κατ΄εξακολούθηση, όχι μόνο στερούνται πολιτικής σοβαρότητας, όχι μόνο κυβερνούν δεκαετίες τώρα, αλλά ασελγούν κι επάνω στις ζωές εκατομμυρίων πολιτών. Αυτοί, προφανώς και δεν θα πάνε σπίτι τους, γιατί ο λαός τους εκλέγει πανηγυρικά.

      Υ.Γ "Δημόσια θέα"; Είδε κανείς κάνα βίντεο και δεν το ξέρουμε;

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Α) Οι χιλιαδες τυποι που στερουνται πολιτικης σοβαροτητας και ηθους να πανε σπιτι τους
      Β) Ο λαος εκλεγει αυτους που θελει ο ιδιος και όχι αυτό που θελουμε εμεις, κι αυτό ονομαζεται δημοκρατια
      Γ) Το ειδαν εκεινοι που τον εκβιαζουν όπως μας το κατήγγειλε ο Σακελαριδης

      Καλο βραδυ

      Διαγραφή
  16. Ποσο χαιρομαι που δεν βλεπω τηλεοραση !!
    Παντως καποτε τον Μακη τον συμπαθουσα αρκετα..
    Παθος ? Λαθος ? οτι να ναι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρία μου, η τηλεόραση δεν έχει κανέναν ρόλο στην συγκεκριμένη ιστορία και είναι πια και ξεπερασμένη ως μέσο. Άλλωστε, το διαδίκτυο είναι ακόμα πιο κατάλληλο για να καταστρέφει κόσμο και να δημιουργεί τέρατα......

      Διαγραφή
  17. Εύστοχη όπως πάντα...!
    Τελικά δεν χάνω και τίποτα που έχω κόψει την τηλεόραση...!
    Καλό σου απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραιοζήλη μου, όπως έγραψα κι από πάνω στη Μαρία, η τηλεόραση δεν εμπλέκεται σε μια τέτοια υπόθεση. Τα προηγούμενα χρόνια βέβαια, μια χαρά έκανε τη δουλειά της η τηλεόραση και τότε έβλεπαν όλοι, καθώς δεν υπήρχε και το διαδίκτυο. Επίσης, η τηλεόραση έχει και τηλεκοντρόλ! :)))

      Διαγραφή
  18. Καλησπέρα Πετράδι μου
    Και λίγα του είπες ας τους κράξουμε όλοι
    μήπως και ξεβρομίσει ο τόπος...

    φιλάκια κι αν χάθηκα φταίει το δίκτυο μου που πνέει τα λοίσθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά το τι είναι ο ζούγκλας το μάθαμε χρόνια πριν, και με Κορκολή και μετά τα χαϊρια με τον Θέμο και πάει τους έμεινε μόνο η φωτό στην μπανιέρα με τα σταφύλια... Τι να πεις.. Νομίζω πια δεν τον υπολογίζει κανείς, έχει χάσει πολλές μετοχές...
    Οσο για τον άλλον δεν ξέρω, ακούγονται διάφορα για βίντεο και τέτοια και προφανώς κάτι θα υπάρχει για να μην έχει πέσει καμιά ξεγυρισμένη μηνυσάρα από μεριάς του.. Ηθελα να ξερα όμως, μυαλό δεν έχει ντιπ ο άνθρωπος;;;; Διότι γούστο του αλλά θες να αναλάβεις κι ένα πόστο.. Δεν ξέρεις ότι το πρώτο που θα ψάξουν είναι αν τον παίρνεις και τέτοια;; Βγήκε πχ ο Βαλιανάτος και τους πρόλαβε πριν τον προλάβουν!! Εκτός αν την έχεις δει Μπερλουσκόνι και χέστηκες και living la vida loca!!! Αλλά ο καράφλας έχει την μαφία από πίσω του..
    Κατά τα άλλα όλοι ξεράσματα κοινώς Πέτρα μου!! Κλέφτες, λαμόγια και μουλωχτοί!! Αλλά βλέπεις το κουστουμάκι δίνει κύρος κι όχι η π@@@α στο χέρι... Ξεφτίλες όλοι .... Ευκαιρία έψαχνε ο ζούγκλας κι ο κάθε ζούγκλας... Κρεατομηχανή..
    Σε φιλώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη μπανιέρα με τα σταφύλια!! Αχαχα! Πολύ περιγραφική! Γενικώς έδωσες ρεσιτάλ (και) σε αυτό το σχόλιο, συμπεθερόνι!

      Διαγραφή
  20. Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου το θέμα.
    Γενικά ότι αφορά τους ...Μάκηδες μου φέρνει εντερικές διαταραχές.
    Πάντως έχει σημασία όχι μόνο τι λέγεται αλλά και ποιος το λέει. Μόλις ο δημοσιογράφος-κορωνίδα των εκβιαστών μπορέσει να μας αποδείξει που βρήκε όλο αυτό το χρήμα που διακινεί, ίσως και να ασχοληθώ με τα λεγόμενά του.
    Είπε η τσατσά πουτάνες τις άλλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εκβιασμούς ίσως;; Κι από "συμφωνίες" μεταξύ "κυρίων"....

      Διαγραφή
  21. Μα για τον μάκη θα μιλήσουμε τώρα; Τον νανογιλέκο; Που εμπορεύτηκε την ελπίδα ανάπηρων ανθρώπων; Για τον μάκη ρε Πέτρα; Μεγάλη τιμή του κάνεις. Αυτό επιδιώκει ο κάθε μάκης. Τζέρτζελο και παλιάς κοπής "δημοσιογραφικά" τερτίπια.
    Άστονε μωρέ να πάει στην ευχή. Για να μη πω τίποτα πιο βαρύ βραδιάτικα.
    Φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρα από τον μάκη, υπάρχουν τα θύματα του μάκη. Εξάλλου, κάποτε πρέπει να σταματήσει η παντοδυναμία του μάκη και του κάθε μάκη, κι αυτό -μεταξύ άλλων- μπορεί να γίνει με το να στηρίζουμε εκείνους τους ανθρώπους που τρώνε την λάσπη του.

      Διαγραφή
  22. Αχου... Αδυνατώ να σχολιάσω. Δεν μπορώ Τριανταφυλλόπουλο... Δηλαδή, ειλικρινά σιχαίνομαι...
    Εντάξει, σιχαίνομαι και μερικούς ακόμα, αλλά αυτός κρατάει τα πρωτεία.
    Καλό σας βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ πάλι έχω να συμπληρώσω ότι τους σιχαίνομαι κάτι τέτοιους, αλλά μαζί με αυτούς κι εκείνους που τους σιγοντάρουν, μη σου πω ότι αυτοί κάνουν διπλό κακό. Άντε, καλό μεσημέρι!

      Διαγραφή
  23. Με κάνει να ανατριχιάζω και μου ανακατεύει και το στομάχι ταυτόχρονα....γι' αυτό θα κάνω ανατροπή και θα πω πόσο μου άρεσε το ποίημά σου στο άλλο μπλογκ...δεν προλαβαίνω να σχολιάσω εκεί γιατί πρέπει να φύγω...
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Μαρία. Καλό μεσημέρι :))

      Διαγραφή
  24. Εγω τους εν λογο "κυριους" δεν τους σχολιαζω, γιατι να λερωθω αλλωστε!!!
    Περασα μονο να πω μια καλησπερα! Το ξερω οτι χαθηκα, αλλα ο φιλος σου ο Λευτερακης με τρεχει... Τρεχω και δεν φτανω δηλαδη!!! Πολλα φιλια κοριτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είσαι ρε δόλια μάνα;; Σε τρέχει ο φίλος μου ο Λευτεράκης, ζωή να έχει το αστεράκι σου; Δεν πειράζει, ωραία "τρεξίματα" είναι αυτά! Φιλιά πολλά και στους δυο σας :))

      Διαγραφή
  25. Χμμμ! Οι γύπες της ανθρωποζούγκλας.
    Που όμως, είμαστε εμείς, που τους επιτρέπουμε να δημιουργούν ψοφίμια για βορά. Το τσιμπούσι τους κρατάει, μόνο για όσο η "Αρένα" (βλ αρρωστημένο ενδιαφέρον του κοινού) μένει ανοιχτή.
    Όσο για την άλλη πλευρά... Όταν μπαίνεις στην ζούγκλα με σκοπό να την δαμάσεις, αποφεύγεις να προσφέρεις εαυτόν βορά στους γύπες.
    Η δική μου θέση; "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απόλυτα σταθμισμένο το σχόλιο σου Άννα και συμπληρώνω πως, κάπου ανάμεσα, εκεί, σε εκβιαστές και εκβιαζόμενους, υπάρχουν και οι χυδαιολόγοι, που ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

      Διαγραφή
  26. Δεν έχω ιδέα για το τι μιλάς αλλά μου κίνησες την ροζ περιέργεια μου! Θα το ψάξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τυχαία νομίζεις επέλεξα εγώ βρε κουτό αυτόν τον τίτλο;;

      Διαγραφή
  27. Να πω ότι διαφωνώ;; Όχι θα είναι ψέμα.............αλλά παλιό ανέκδοτο η ζούγκλα που ζούμε....και οι δημοσιογράφοι μάλλον θα πρεπε να λέγονται συμφεροντο-γράφοι. Σωστά όσα λες...............και πολλοί το πιστεύουν, μη νομίζεις.
    Καλή σου μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως λες κι εσύ κλείνοντας, πολλοί τα πιστεύουν, όχι απλώς πολλοί, πάαααρα πολλοί! Είναι όλοι εκείνοι που είναι ικανοί να πιστέψουν το οτιδήποτε, αρκεί να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους!

      Διαγραφή
  28. Και τι μας νοιαζει ρε παιδια αν ο τυπος τραβηξε μια μαλακια ον λαιν? Για τις σεξουαλικες του επιδοσεις θα τον ψηφισουμε; Ισα ισα που πρεπει να χαιρομαστε! Ανθρωπος παιδι μου ντεκαβλε και ανοργασμικος μπορει να κανει καλο σε κανεναν, ποσω μαλλον στη χωρα; Ολοι ψηφο στο Γαβριηλ! Ικανοποιημενος καθως θα ειναι, δεν θα εχει ορεξη να γαμησει κι εμας!!!
    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Καλά, μιλάμε, έδωσες (και) μιαν άλλη νότα στην υπόθεση. Οι συμπεριφορές πολλών πολιτικών άλλωστε, δείχνουν πως στερούνται "ευχαρίστησης" ή μήπως;.......

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.