Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

✿ Αγαπητό μου ημερολόγιο, με τον σέξι Αλέξη κι όποιος αντέξει..


Αγαπητό μου ημερολόγιο, πες μου ότι βαρέθηκες κι εσύ να ακούς πολιτικά. Όχι ότι είναι στο χέρι σου δηλαδή, αλλά λέμε. Ε, μα έχω άδικο καλό μου ημερολόγιο; Εδώ ακούς τόσα ωραία πράγματα καθημερινά και θα σκοτιζόμαστε με τα ίδια και τα ίδια; Ουφ, μπούχτισα.

Θες να πούμε για Eurovision, θες να πούμε διάφορα gossip που θα σου ανοίξουν το φυλλο- κάρδι; Ο,τι να 'ναι να πούμε, αρκεί να είναι "η χαρά του αναγνώστη". Α, εγώ δεν ξέρω τι είναι αυτό ακριβώς, από τη μαμά το άκουσα μια μέρα κι είπα να σε εντυπωσιάσω! Ε, καλό;

Κοίτα, τώρα άμα σου πω γιατί είπε η μαμά "η χαρά του αναγνώστη", μπορεί και να σε φω- τίσω (ή διαφωτίσω; θα σε γελάσω) κι εσένα λιγάκι. Που λες η μαμά, που ένα κόλλημα το έχει με το ίντερνετ (και δυο μη σου πω) διάβαζε προχθές δυνατά: "Στην 11η θέση λίστας με τους πιο σέξι ηγέτες του κόσμου βρίσκεται ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Τη λίστα έχει συντάξει η ιστοσελίδα Hottest Heads of State και περιλαμβάνει 196 ηγέτες από όλο τον κόσμο με βάση τη γοητεία τους". "Σέξι Αλέξη κι όποιος αντέξει!" αναφώνησε η μαμά κι έτρεξε στο μπαμπά με το λάπτοπ αγκαλιά, να "του τρίψει στη μούρη" την είδηση.

"Δεν πας καλά εσύ κοπέλα μου!", της έκοψε τα φτερά ο μπαμπάς, που καλύτερο το 'χει να φάει κουνουπίδι κοκκινιστό (μπλιαξ!), παρά να ακούσει το όνομα "Αλέξης". Γίνεται σαν κουνουπίδι από τα νεύρα του. "Σας έφαγε η ζήλια και η μιζέρια ρε κακορίζικα άτομα! Να, τέτοια γρουσουζιά σάς έχει βαρέσει, που ο δικός σας έσπασε μέχρι και το χέρι του! Το αρι- στερό! Αριστερό χέρι-δεξί μάτι=σημειώσατε Χ! Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάι-δαρος! Με το γαϊδούρι σας!" "Βρε κοίτα τα προγνωστικά τής Eurovision, κακομοίρααα, κι άσε τα πολιτικά σχόλια!" Εκεί ήταν που η μαμά είπε τον μπαμπά ρατσιστή κι ο μπαμπάς κλείστηκε στη κρεβατοκάμαρα για να δει champions league με την ησυχία του. Τα γνωστά.

Τώρα θα μου πεις, αλήθεια, μήπως πρέπει να κοιτάξω κι εγώ τα..προγνωστικά; Ούτε αυτό ξέρω τι είναι, αλλά για να είναι κάτι μαζί με τη Eurovision, ε τότε μάλλον είναι καλό πράγ- μα. Επίσης η μαμά που έχει γίνει ειδικός -και- στη Eurovision, λέει πως κάθε χρόνο τής αρέσει η Ιταλία. Ο,τι τραγούδια κι αν στέλνουν οι άλλοι, η μαμά λέει "σαν τη φινέτσα τής Ιταλίας τίποτα". Λες να έχει κολλήσει το κεφάλι της, επειδή είχε πάει γαμήλιο ταξίδι με το μπαμπά στη Βενετία κι από τότε δεν μπορεί να το ξεπεράσει; Το μέρος καλέ, όχι το ταξίδι.

Εκείνο πάντως που σίγουρα δεν μπορεί να ξεπεράσει η μαμά, είναι αυτή η Μαρία-Έλενα.
Ολημερίς κλαψο@ου@α την ανεβάζει, κλαψο@ου@α την κατεβάζει. Κι από τότε που δια- βασε και τον Πιγκουίνο; Ε, ρε γλέντια! "Πες τα Χρυσόστομε, με την αγγούρω που θα μας πετάξει απέξω από τον ημιτελικό κιόλας! Χάθηκε ένας Ρουβάς, που πάει με όλα, σαν την
coca-cola; Να σου κάνει ο Σάκης κωλοτούμπα (όπως και στην καριέρα του), να σου φύγει 
η μαγκιά! Όχι η Μαρία και Έλενα μαζί που είναι σαν νερόβραστο..λαχανάκι Βρυξελλών!" 

Ουφ. Σκοτίστηκα και με τη Eurovision και με τα προγνωστικά και με όλα τους. Λες κι εγώ δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω. Ολόκληρο βιβλίο άφησα στη μέση, με τις βλακείες τής μαμάς και του μπαμπά, αλλά τώρα αγαπητό μου ημερολόγιο ήρθε η ώρα να το συνεχίσω
"Χθες που πήγαν στον κύριο Τάκη τον παιδίατρο, αυτός είπε στη μαμά και στον μπαμπά 
ότι πρέπει να μπει στο νοσοκομείο για να του βγάλουν τις αμυγδαλιές του, για να σταμα-τήσει να πονάει ο λαιμός του. Έτσι μέσα στο αυτοκίνητο ο Λευτεράκης είχε απορίες: για 
την αμυγδαλιά και το νοσοκομείο, και γιατί θα πρέπει να πάει εκεί και μήπως το έπαθε επειδή του αρέσουν πολύ τα αμύγδαλα; Οχ, του αρέσουν και τα καρύδια, λες να πάθει και καρυδιές;" Χριστούλη μου τι είναι αυτά που διαβάζω; Άμα ξαναφάω καρύδια σφύρα μου!

Αυτή η κυρία Ελένη πάντα γράφει συναρπαστικά βιβλία, αλλά τώρα δεν σου κρύβω πως 
μου έχει βάλει έννοιες με τις...αμυγδαλιές της και τις καρυδιές της! Κατατρόμαξα αφού!
Α δε σου πα. Η μαμά είπε ότι σαββατιάτικα θα στρωθούμε όλοι για Eurovision. Βρε τι έπα-
θα το δόλιο. Το μόνο ευχάριστο είναι ότι θα παραγγείλουμε πίτσα. Όπως λέει κι ο μπαμπάς
"αυτές τις Eurovision τις ανακάλυψαν για να τρώμε πίτσες και σουβλάκια!". Ανυπομονώ να έρθει το Σάββατο. Όχι για τη Eurovision, για να περνάει ο καιρός. Επειδή (Σςςς..μεταξύ μαςπήρα τσατσάρα και σπάω δοντάκια! Κάθε δόντι και μια μέρα. Μέχρι να κλείσει το παλιοσχολείο!

✰♡*•˛˛•*✰
# Πέρα από το χιούμορ, η Μαρία Έλενα τραγούδησε εξαιρετικά και πέρασε και στον τελικό!

# Ελένη Δασκαλάκη σ' ευχαριστώ για το όμορφο δωροβιβλίο σου!

# Κι αν δεν στο είπε κανείς, μην ερωτευτείς ποτέ σκύλο... Κλικ~κλικ..

Εσύ θα γινόσουν ποτέ πρωτοσέλιδο; Κλικ!

❤¸¸.•*¨*•♫ .........................................Foto........................................❤¸¸.•*¨*•

58 σχόλια:

  1. Αχ, βρε Πέτρα μου!!!! Απολαυστική όπως πάντα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΧΑΧΑΧΑ!Αυτο το ημερολογιο, τι εχει δει κι ακουσει το καημενο! Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέτρα μου, Πέτρα μου, πόσο σε απολαμβάνω και πόσο σε ευχαριστώ! Κι εγώ και ο Λευτέρης ;)
    Όσο για τη Γιουροβίζιον, να σου πω, αντί για τα πολιτικά που δεν τα αντέχω πια, ας-μας-πουν-τι-θα-γίνει-να-ξεμπερδέψουμε, προτιμώ τα τραγούδια και ναι, κι εμείς τρώμε πίτσα ή σουβλάκια αυτές τις βραδιές και περιμένουμε να φτάσει η στιγμή των Greece 10 points, Grece 12 points!

    Σε φιλώ γλυκά
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάλι δεν αντέχω τη Eurovision, γι' αυτό δεν θα τη δω!
      Ελένη μου εγώ ευχαριστώ εσένα και τον...φίλο σου τον Λευτεράκη :)

      Διαγραφή
  4. Τι υπέροχο να είσαι "παιδί"!!!!!!

    Σε φιλώ
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητό μου ημερολόγιο καλημέρα,
    κάποτε γνώρισα ένα κορίτσι στην μπλογκογειτονιά και κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι πολύ τρελοκόριτσο (σαν πετροκόριτσο που είναι).
    Με εκπλήσσει κάθε μέρα με τις αναρτήσεις τις (καλά όχι και κάθε μέρα όποτε βρει χρόνο).
    Μία με κάνει να κλαίω, μία με κάνει να σκάω στα γέλια(καλή ώρα όπως σήμερα) μία με προβληματίζει, μία με κάνει να απορήσω.
    Τι να πω μπλογκοφίλη είναι αυτή ή τα άπαντα τους Φρόυντ;
    Ασχετο μου έφεραν ένα βιβλίο να διαβάσω την "ερωμένη του Φρόυντ "και φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
    Τέλος πάντων εγώ πολύ το πάω αυτό το κορίτσι (καλά πολύ Χριστόδουλος ακούστηκα, θεός σχωρέστον) και θα συνεχίσω με τα χίλια να το κάνω παρέα γιατί βαριέμαι να ακούω τα ίδια και τα ίδια, από τους ίδιους και τους ίδιους!
    Θα της στείλω και ένα φιλί τώρα αερομεταφερόμενο!
    Καλή σου μέρα καλό μου ημερολόγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητό μου ημερολόγιο,
      ε ναι, για κάτι τέτοιες παρουσίες αξίζει το blogging ρε γαμώτο!! Αχαχα! Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  6. Κάθε φορά που σε διαβάζω
    αγαπώ και πιο πολύ τον λόγο σου...Super!!!
    Είσαι φανταστική...

    φιλάκι γλυκό ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απολαυστικό κείμενο Πέτρα!!!! Κλαίμε από τα γέλια!!!! Αλήθειες που λέγονται με εξαιρετικό τρόπο! Να είσαι καλά φίλη, φιλί κι από τις δυό μας!... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλε δεν ονειρεύτηκα εγώ τον Τσίπρα προχθες??? Κάναμε και τρελίτσες λέει.. Ξύπνησα και πέταξα την τηλεόραση από το δωμάτιο...

    Αλλά εδώ βγάλανε τον Βαρουφάκη σέξι, δε θα βγάζανε τον Αλεξη που στο κάτω κάτω είναι και νέο παιδί (πάντα συγκριτικά με το υπόλοιπο δείγμα)...

    Αγγούρω, ξεαγγούρω πάμε για Σάββατο!!! Εντωμεταξύ εάν σου δείξουν την Μαρία Ελενα και σε ρωτήσουν τι δουλειά κάνει και τι έχει σπουδάσει , δε θα απαντήσεις αμέσως φιλόλογος?? Πώς το κάνουν αυτό οι φιλολογίνες? Μια κοψιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Για τις φιλολογίνες! :)
      Σαφώς και ο Αλέξης είναι πιο σέξι μανίτσα :)

      Διαγραφή
  9. χαχαχαχα φοβερή για ακόμη μια φορά !!! πολύ καλή θέση ο Άλεξ πάντως .... δεν το περίμενα ότι αρέσει τόσο !! η μαρία έλενα πολύ καλή φωνή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι καλά που δεν έκαναν τη δημοσκόπηση πριν κάνα χρόνο..!!

      Διαγραφή
  10. Ούτε που το κατάλαβα ότι χθες είχε Eurovision, ενώ εσύ πλήρως ενημερωμένη ακόμα και πόσο σέξι είναι ο Αλέξης. Αλέξηηηηηηηη όπως Σάκκηηηηηηηηηη.

    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπρος στον Αλέξη τι είναι ο Σάκης; Ένας απλός...Θεοδωρακικός είναι !( του Μίκη βεβαίως!)

      Διαγραφή
  11. Αυτο το ημερολογιο το λατρευω!! Δεν μου αρεσει καθολου το Ελληνικο τραγουδι φετος αλλα οπως ολους το Σαββατο, θα παραγγειλω και γω πιτσα και σουβλακια.... Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πέτρα μου καλησπέρα........ που να σε ....πιάσει και που να σε προλάβει κανείς...... Ποταμός παιδί μου......
    ειρήσθω εν παρόδων, εδώ που τα λέμε, φέτος και εγώ .....ψηφίζω δαγκωτό Ιταλία και grande amore καθώς το τραγούδι ξεπερνάει κάθε επίπεδο......
    Είδα πάντως 3-4 εξαίρετες συμμετοχές και μάζεμα στην κιτσαρία... Αλλά εννοείται θα απολαύσουμε και την κλασική παράγκα εξ .....Ανατολής ξέρεις......
    Καλό σου απόγευμααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, θέλω Ιταλία, αν και το κοινό δεν έχει δώσει "τέτοια" δείγματα.. :(

      Διαγραφή
  13. Επειδή δεν υπάρχει περίπτωση να παρακολουθήσω γιουροβίζιον, ενημέρωσε το ημερολόγιό σου για να μάθω αν και ποια χώρα μας έδωσε βαθμούς. Κάτι μου λέει ότι θα μας αποφύγουν όλοι γιατί από την ώρα που ψηφίσαμε τους άπλυτους κολλήσαμε και λέπρα.

    Αυτή που μας εκπροσωπεί φέτος, είναι καμιά γνωστή; Γιατί κάτι μου θύμισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν στραβό το κλήμα, οι "άπλυτοι" το αποτελείωσαν. Η Κύπρος μόνο κι αυτή με το ζόρι!


      Κοντά έπεσες! Αχαχαχαχα!

      Διαγραφή
  14. Αγαπητό της ημερολόγιο, θύμησέ της να μας κάνει μια ανασκόπηση όταν τελειώσει το πανηγύρι, γιατί εγώ θα βλέπω τον Πέτρο, που θα βλέπει την Γιαδικιάρογλου, που δεν θα βλέπει γιουροβίζιον...
    Βενσερέμος να πω; Aφού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο,τι κι αν πεις, αρνούμαι να δω Eurovision! Μια Ιταλία μόνο αξίζει αλλά δεν...αφού!

      Διαγραφή
  15. Καλά, εγώ μεσάνυχτα πάλι!
    Ευτυχώς, που κρατάς εσύ ημερολόγιο και παίρνω κι εγώ λίγο...
    Μωρέ στο τέλος το πανέξυπνο παιδί του ημερολογίου θα πάει τον σέξι Αλέξη στη Γιουροβίζιον...!
    (Βάλε και λίγη σάλτσα στο βιλιαράκι σου... μια χαρά μας παρασύρεις με τον λόγο σου!)
    Το φαντάζεσαι; Μεγάλο σουξέ η Ελλάδα... τύφλα να έχει ο Σάκης!
    Στα πόδια του η Ευρώπη (τρομάρα της)... μα τι λέω, ο Σάκης είναι για τα δικά της κυβικά.
    Ο Αλέξης της πέφτει κομματάκι βαρύς..., οπότε άκυρο!
    Αρλούμπες λέω βραδιάτικα!
    Εσύ καλά τα λες, συνέχισε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλλλάκα κάνεις κοπελιά; Ούτε που να τον δουν, όχι να τον ψηφίσουν κιόλας!

      Διαγραφή
  16. αχαχαχαχαχαχα! Εγώ έλιωσα στην τσατσάρα!
    Γιατί για την γιουροβίζιον έχω γελάσει από μέρες καθ' ότι φανατίλα και γούστο μου και καμάρι μου.
    Βλέπεις είμαι χαμηλού επιπέδου εγώ ! ☺
    Σαν τη μαμά του παιδιού. Του ημερολογίου ντε!
    Πες μου ότι το Σάββατο θα φας ντελίβερι;;;; αχαχαχα!
    Φιλιά!
    (το κεφάλι πάλι πονά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Σάββατο (δλδ σήμερα) όχι, αρνούμαι να δω Eurovision, ντελίβερι όμως θα έτρωγα μια χαρά!

      Διαγραφή
  17. Δε σε ζηλεύω καθόλου για το Σαββατιάτικο σου ραντεβού χαχαχα!! Φιλάκια και υπομονή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είδα σχόλια ανοιχτά και μπήκα :))) Μ΄αρέσει πολύ το αγαπητό σου ημερολόγιο, κοριτσάρα μου!!! Μετά τη γιουροβίζιον, να βρεθούμε, να πούμε τα παραλειπόμενα χαχαχαχααχχχ Σε φιλώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α να χαθείς μπρε! Εσύ φταις...
      Μου έχεις βάλει ιδέες κι όλο τις επεξεργάζομαι........ ;) Πολλά φιλιά λέμε!

      Διαγραφή
  19. Αγαπημένο (της) ημερολόγιο, τι τραβάς κι εσύ...
    Ελπίζω να κάνει καμιά καταχώρηση για τη Eurovision σ΄εσένα και να τη δω, γιατί να ξέρεις, εγώ μόνο από την Πέτρα ενημερώνομαι πια για τα τεκταινόμενα.
    (αυτό με τον Αλέξη μ΄έστειλε, by the way)
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γράφε εσύ στο ημερολόγιο να ενημερωθώ για γιουροβίσιον γιατί δεν την παρακολουθώ...Το έχω το κουσούρι βλέπεις. Και σημείωσε σε παρακαλώ και τι θα παραγγείλεις...Όσο για τον σέξι Αλέξη........τι να πω;; Είχαμε το σέξι Γιάνη και τον φάγανε στη μουρμούρα οι αντίζηλοι του. Θα έχει θα μου πεις τη Μέρκελ ο Αλέξης αλλά βρε παιδί μου οι άντρες πλειοψηφούν οπότε θα τον μισήσουν κι αυτόν! Δεν πάμε καλά.............και όποιος αντέξει!!!!χαχαχαχαχα
    Φιλιά πολλά μικρό του ημερολογίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ματιάζουν τα αγόρια μας, μόνο χάντρα θαλασσιά τα σώζει!

      Διαγραφή
  21. Εγώ με τη Eurovision έχω κλείσει από τότε που πήγε ο Σάκης!!! Δεν έχει νόημα πια! Κάτι νερόβραστα αγοράκια, ενίοτε ντυμένα με φουστάνια. Τι να δω, πες μου; Άσε που είμαι και ποιοτικιά! Δεν ακούγονται που δεν ακούγονται τα τραγούδια, αν δεν έχει και λίγο μάτι, τι να το κάνεις;
    Καλημέρα και φιλιά, καλό μου παιδί!

    ΥΓ. Έλιωσα με το σχολιασμό του Πιγκουίνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάκη στη Eurovision δεν θα ξαναδείς.
      Εκτός κι αν του γράψει μουσική ο Μϊκης (κάτι ιδέες που βάζω κι εγώ..)

      Διαγραφή
  22. Καλημέρα αδυναμία μου!
    Σέξι ο Αλέξης ε; Δε το ήξερα!
    Ακολουθεί τα χνάρια του Σάκη και του Γιάνη :P

    Καλο σκ να εχουμε! Φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χαχαχαχα....καιρό έχω να ενημερωθώ και έχασα πολλά νέα!!!
    Απ'ότι είδα το Σάββατο είναι ο τελικός της eurovision, ίσως να το δω μιας που θα πάω σπίτι, ίσως να πάρουμε και πίτσα :P
    Φιλιά πολλάααα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ως χώρα απόψε κάτι έχουμε να περιμένουμε. Στην tv και πάλι... :(

      Διαγραφή
  24. ;)))) Όλα τέλεια!!! Και πιο πολύ χάρηκα την καφε-πράσινη γραμματοσειρά!!!! Πολλά φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια είναι η καφε-πράσινη γραμματοσειρά Παναγίτσα μου; Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  25. Γεια σου, Πέτρα μου, με τα ωραία σου!
    Στην 11η θέση ο Αλέξης; Πρώτος ποιος είναι, δηλαδή; Ο χαλβάς ο Κάμερον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απαντήσεις
    1. Αφού είδες, δεν απορείς κι εσύ γιατί είναι στην 11η κι όχι πιο ψηλά;.. Μας φάγαν τα κυκλώματα αφού!

      Διαγραφή
  27. Ε ας χαίρεται κι ο αναγνώστης μια φορά..όλα μες στη ζωή είναι και τα σοβαρά και η...eurovision!!
    Πάντως φέτος δεν μπορώ να (παρ)ακολουθήσω...πρώτη φορά τα ακούω τώρα τα τραγούδια και τα βαριέμαι όλα μέχρι τώρα!
    Να αρχίσω να σπάω δοντάκια για κάθε λεπτό που περνάει?
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου ότι άκουσες και το ιταλικό και δεν έπαθες την πλάκα σου! Αρνούμαι :) Καλημερούδια !

      Διαγραφή
  28. Φαντάζεσαι τον Αντώνη ή τον Αδωνη στην δεκάδα δηλαδή;;;; Αχαχαχαχα!!! Μάλλον στα χρυσά βατόμουρα ένα πράγμα!!
    Εμένα πάλι πάντα δεκαπενταμελές Λυκείου θα μου κάνει ο Αλέξης!!! χιχιχι!! Φωνάρα πάντως η Μαρία·Ελενα αλλά το τραγούδι λίγο μιζεράμπλ!!
    Α και φίλη νομίζω για την ανάρτηση την επόμενη που χες κλειστά τα σχόλια και την αποχή στο blogging από συνδαιτημόνες νομίζω ξέρω ποιος την κάνει την ζημιά!! Αν δεν συντρέχουν λόγοι σοβαροί, προσωπικοί, τότε μέγας φταίχτης το γνωστό φατσοβιβλίο που όλοι μέρα νύχτα εκεί ξημεροβραδιάζονται!! Εγώ δεν έχω, οπότε εκτός χορού, πολλά τραγούδια λέω!! Αμ πως!! Τόσο απορροφητικό είναι πια;;;;!!! Βετέξ ένα πράγμα!!
    Μάκια συμπεθεράρα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια δεκάδα συμπεθερόνι μου;
      Εκείνοι υπήρξαν ΠΡΩΤΟΙ στην καρδιά του εκλογικού σώματος, πιο τράτζικ πεθαίνεις δλδ... :((

      Το φατσοβιβλίο (και όχι μόνο) είναι άλλος ένας καθρέφτης της κοινωνίας μας..

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.