Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

# Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;..


Η καλύτερη ένδειξη διαμαρτυρίας είναι το φιλί. Κι όχι ένα τυχαίο φιλί κι όχι σε ένα τυχαίο μέρος. Η καλύτερη διαμαρτυρία είναι ένα φιλί ανάμεσα σε ομόφυλους, μπροστά σε μια εκκλησία και για μουσική υπόκρουση, να χτυπάει η καμπάνα τής εκκλησίας. Πένθιμα! Ντιν ντααααααν! Ντιν ντααααααν! Ντιν ντααααααν! Ο μητροπολίτης από μέσα να βαράει με λύσσα την καμπάνα κι οι ομόφυλοι απέξω να ανταλλάσσουν γλωσσόφιλα!

Κι όλα αυτά να μην είναι στη φαντασία τού σκηνοθέτη, αλλά η αρρωστημένη φαντασία τού μητροπολίτη, ο οποίος μητροπολίτης, είναι τόσο θρήσκος, που δεν αντέχει τα σύμφωνα. Και δη, τα σύμφωνα συμβίωσης. Διότι τα σύμφωνα συμβίωσης, βλάπτουν σοβαρά την υγεία αλλά κυρίως την τσέπη τού μητροπολίτη, ενώ οι γάμοι οι κανονικοί δεν τού βλάπτουν σοβαρά την υγεία... Άσε που κάνουν καλό και στην τσέπη!...

Βέβαια, η καμπάνα τού μητροπολίτη, βαράει πένθιμα, μόνο όταν ακούει για σύμφωνα συμβίωσης. Άμα ακούει για τη μαύρη πείνα κάποιων παι-διών στο σχολείο, για κάναν άστεγο που έχει ξεμείνει στο κρύο, για κάναν "λάθρο", δεν βαράει πένθιμα, βαράει χαρμόσυνα!.. Διότι, ποιος τα χέζει τα πεινασμένα παιδάκια, ποιος χέστηκε για τους άστεγους και τους "λάθρο" τύπους! Μούτρα, για να βαράνε και για αυτούς -πένθιμα- οι καμπάνες!
...............................................................................
...............................................................................

Φήμες θέλουν, να χτυπάνε συνήθως χαρμόσυνα οι καμπάνες, επειδή η Εκκλησία είναι στο απυρόβλητο και δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά. Άμα δεν σε σκιάζει φοβέρα καμιά και κανείς ποτέ δεν σου τον έπιασε τον κώλο (από την Πολιτεία λέμε, όχι γενικώς!) να πληρώσεις κι εσύ όσα χρωστάς, αλλά και όσα χρωστάνε οι άλλοι, μαλάκας είσαι να μην την χτυπάς χαρ-
μόσυνα τη καμπάνα; Και στο τσακίρ κέφι (βλέπε: την ημέρα που ψηφί-ζεται το νομοσχέδιο για το σύμφωνο συμβίωσης, ανάμεσα σε ομόφυλα ζευγάρια), ε, ακριβώς εκείνη την ημέρα -άνθρωπος είσαι κι εσύ και λυ-γάς!- πιάνεις κι εσύ μια καμπάνα και την αρχίζεις σε ρυθμό πένθιμο!..

"Τα αποβράσματα τής κοινωνίας σήκωσαν κεφάλι! Φτύστε τους", έγραψε στο facebook ο μητροπολίτης Αμβρόσιος, και μετά πήγε στην εκκλησία να λειτουργήσει μπροστά σε καλούς χριστιανούς, που δεν είναι αποβράσματα και πληρώνουν κανονικά για να γίνει ο θρησκευτικός γάμος, αλλά και η βάφτιση τών παιδιών τους κι όχι "σύμφωνα συμβίωσης" και κουραφέξαλα.

Ο ίδιος αυτός μητροπολίτης, αποφάσισε πως είναι ένας σεβάσμιος εκπρό-σωπος τού τίμιου λαού και πως ο δικός του Θεός κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε καλούς και κακούς ανθρώπους. Είναι ο ίδιος σεβάσμιος(;) γέροντας, που την ημέρα τής γέννησης τού Χριστού, θα πάει στο Ιερό και θα λειτουρ-γήσει για τους καλούς μόνο ανθρώπους, θα βγάλει κι έναν πύρρειο λόγο υπέρ τής υποψηφιότητας Τζιτζικώστα ("χριστιανοί είσαστε εσείς μωρέ, που τον κάψατε; να καείτε στην κόλαση) και μετά θα βγάλει και τη Θεία κοινωνία, για να πάνε κάτω τα φαρμάκια (του Τζιτζικώστα!), άτιμη κοι-νωνία! Κι όπως θα παίρνει τις στροφές -ντιν νταν ντιν νταν- εκεί απάνω στο παραλήρημα θα δώσει παραγγελιά για να χτυπήσει η καμπάνα αλά 
χαρωπά. Και δεν θα γυρίσει αυτή η καμπάνα να του δώσει μιά στο δόξα πατρί και να τον αφήσει αλειτούργητο, ε; Κι η καμπάνα τού Συστήματος;
..............................................................................................
..............................................................................................
# Σύμφωνα με απόφαση τού μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας Αμβρόσιου, τη Δευτέρα (21-12) και Τρίτη (22-12
οι καμπάνες των εκκλησιών τού Αιγίου, θα ηχούν πένθιμα(!) ενόψει του συμφώνου συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών 
που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή. Οι ομόφυλοι αντιδρώντας σε αυτή την κίνηση της Εκκλησίας έχουν προγραμματίσει 
να βρεθούν  έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, όπου σε ένδειξη διαμαρτυρίας… θα φιλιούνται! Κλικ εδώ! Foto

Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές και σήμερα ως χώρα! Μα να μην πλήττουμε ποτέ!


❤¸¸.•*¨*•♫ ............................ο πιο πιστός φίλος του σκύλου.............................❤¸¸.•*¨*•

52 σχόλια:

  1. axaxa! Σοβαρά έχει αποφασιστεί να χτυπούν πένθιμα οι καμπάνες γι' αυτό το λόγο?! Μα, πού ζω?!
    Επίσης: 1) Έχει facebook ο Αμβρόσιος?! και 2) η θέση του Άνθιμου ποια είναι? (Γενικότερα!)
    Καλέ, όλα είναι θέμα αγάπης! Αμέσως εσύ... Να αφήσεις υπονοούμενα για τσέπες... Σαν δε ντρέπεσαι! Φτου σου! Στο πυρ το εξώτερον!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά! (Και πάντα με θεματολογίες για-να-μη-βαριόμαστε, βρε!)
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπες στη σελίδα τού Άνθιμου για τα δικά του "πιστεύω" μανίτσα!

      Διαγραφή
  2. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές και σήμερα....!!!
    Έχω μια απορία, αν έβγαινε νόμος που να έλεγε πως πρέπει να παντρεύονται στην εκκλησία τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια με τα απαραίτητα "τυχερά-φακελάκια" στις τσέπες των πατέρων τι καμπάνες θα κτυπούσαν;
    Α ρε Πέτρα αμάρτησα πάλι σήμερα με τα θέματα που πας και βάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος θα ψήφιζε ένα τέτοιο νομοσχέδιο Ελένη μου;
      Αφού είναι Πολιτεία-Εκκλησία, φιλί-κλειδί! :)

      Διαγραφή
  3. Χαχαχα Ναι ναι ζούμε μεγάλες στιγμές !!!
    Τα φιλιά μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμάν! Ίσα που προλαβαίνω να πάω στο καθαριστήριο, να πάρω το μαύρο το φόρεμα, να το φορέσω και κατά πως πρέπει να συμπαρασταθώ στο βαρύ αυτό πένθος!

    ΥΓ. Ναι, καλά το κατάλαβες, όλο και πιο πολύ κάθε μέρα σκέφτομαι "Τιζωπάλιρεπούστημου"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τιζωπάλιρεπούστημου", είναιμόνιμηκατάστασηστοελλαδιστάν!

      Διαγραφή
  5. Τι λές βρε παιδί μου!Όσο ζώ μαθαίνω...ας μην επεκταθώ και πάει στράφι η νηστεία...χαχαχα!!!Σ'ευχαριστώ πολύ για τις προχθεσινές ευχές για τα γενέθλια του γιου μου...σου στέλνω τα φιλιά μου...ματς μουτς!!!Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά να τον χαίρεσαι Έλενα μου! Καλή Παραμονή! :)

      Διαγραφή
  6. Δεν αντέχεται άλλο ο Μεσαίωνας. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, πραγματικά. Είναι που μεγάλωσα και κουράζομαι πιο εύκολα; Είναι όντως τόσο χειρότερα τα πράγματα; Είναι που με το ίντερνετ τα μαθαίνουμε όλα αμέσως;
    Και τι φαντασία! Να χτυπήσουν τις καμπάνες! Ουαί υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι...
    Καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα έλεγα τίποτα βαρύ, από τα ωραία "γαλλικά" που ρίχνω όταν με φτάνουν στον αμήν, στο Μητροπολίτη Αμβρόσιο,(που έχει και fb τρομάρα του!) αλλά έχει χάρη που είναι τέτοιες μέρες, είμαι κι Εγώ ήρεμη, δεν θα μου την χαλάσει την ωραία μου διάθεση κανέναν δήθεν αναμάρτητος.
    Βαρύ πένθος; αν κοιτάξει λίγο γύρω (όπςω λες κι εσύ Πέτρα μου) να δει παιδάκια, τον κοσμάκη που τραβάει τόσα δεινά άδικα, μπας και ξυπνήσει και μας δείξει πραγματικά την ανθρωπιά του. Αντί να κοιτάξουεμ τον ΑΝΘΡΩΠΟ, κοιτάνε κάποιοι (δυστυχώς πολλοί) πως να τον εξευτελίσουν...
    (συγχίστηκα και τα πήρα λίγο στο κρανίο, συγγνώμη Πέτρα μου!)
    Άντε και καλά μυαλά σε κάποιους και στην χώρα αυτή, που μάλλον θα αργήσει πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπημένη μου πέρασα να ευχηθώ να Καλές Γιορτές και καλά Χριστούγεννα.
    Λογω την ημερών εχω περιορισμένο ελεύθερο χρόνο και περνάω σήμερα απο ολα τα αγαπημενα μπλοκοσπιτακια για να ευχηθω γιατι δε ξερω ποτε θα προλαβω να το κανω καποια αλλη στιγμη.
    Να περασεις ομορφα και να ξεκουραστεις
    Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Κική, τζάμπα έγραφα εγώ τόσα για τον Αμβρόσιο.. Καλά Χριστούγεννα!

      Διαγραφή
  9. Βλάπτεται λέει η χριστιανική τους ηθική...η ποια? η "ηθική", που δεν ξέρουν καν τι σημαίνει η λέξη και απλά της φόρεσαν κάτι κουρέλια και την άφησαν να βολοδέρνει ανάμεσα στα χρυσά τους και τα διαμαντικά τους!
    Ψευτοχριστιανοηθικοταλιμπάν που βολικά ξεχνούν τι δίδαξε ο Χριστός, ειδικά αν πρόκειται για το συμφέρον τους (συσσώρευση πλούτου κι ο κόσμος ας πεινάει)...υποκριτές και Φαρισαίοι όλοι τους και περισσότερο από όλους κάτι "πιστοί" ανώμαλοι που τους στηρίζουν!
    Ντροπή τους!!

    Ηρεμώ και σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Αμβρόσιος κυρήττει το λόγο του θεού (του) και να μου κάνεις τη χάρη που τον ειρωνεύεσαι. Αν δεν είσαι θρησκόληπτος, φασίστας και κομμουνιστοφάγος τι σκατά έλληνας είσαι; Ο Έλλην είναι άρρηκτα δεμένος με τη θρησκεία του Αμβρόσιου. Για τους υπόλοιπους έχουμε μεγάλα καζάνια να βράζουν παρέα με φρεσκοκομμένα κρεμμυδάκια.

    Και επειδή η σαχλαμάρα είναι καλή για να περνάει η ώρα και για τίποτα άλλο, ας ασχοληθεί η μετριότητά του με το έργο - ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ - του Θεού και να κόψει τις μαλακίες. Αρκετούς άδειους τενεκέδες έχουμε και μας έχουν πάρει τα αυτιά από το θόρυβο.
    Ας καταλάβει κάποτε ότι και δίκιο να έχει (που ΔΕΝ έχει), ο τρόπος που επιλέγει αλλά και η φυσιογνωμία του δημιουργούν αναγούλες, μπερδεύουν τον κόσμο και τον αποπροσανατολίζουν σε ηθικολογίες του κώλου.
    Γιατί όποιος πιστεύει σε Θεό ξέρει πολύ καλά ότι ο Θεός ούτε αποκλείει, ούτε εκδικείται, ούτε στέλνει ηλίθιους να στήνουν οδοφράγματα στον δρόμο προς Αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μεταξύ υπάρχουν πολλοί "χριστιανοί" σαν τον εν λόγω,
      αλλά δεν χωράνε όλοι για να τους τα ψάλλουμε ξεχωριστά!

      Διαγραφή
  11. Καλημέρα Πετράδι μου
    Καλέ αυτοί κόπτονται μόνο για την τσέπη τους
    Δεν μου κάνει εντύπωση καμία το παραλήρημα τους !!
    Οι χάνοι που τους ακολουθούν με πειράζουν
    κι ο μεσαίωνας που έχουν στο μυαλό τους!!
    Άντε να πάμε μπροστά μετά....

    φιλάκι που σ' αγαπά πολύ ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι πολλοί που φορούν παρωπίδες Ελένη μου,
      πολλοί περισσότεροι από οσο θέλουμε να πιστεύουμε..

      Διαγραφή
  12. Δυστυχώς Πετράδι μου, δεν είναι η πρώτη φορά και φαντάζομαι ούτε η τελευταία που οι ταγοί της χριστιανικής πίστης, κάνοντας "αντιποίηση αρχής" μιλούν εξ ονόματος του Θεού, με τόση κακία, που δεν την αντέχει κανένας νοήμων άνθρωπος. Το "αγαπάτε αλλήλους" όποτε μας βολεύει, είναι όχι μόνο ενάντια στο χριστιανικό πνεύμα, που θέλουν να πρεσβεύουν, αλλά και ενάντια στο πνεύμα των Χριστουγέννων που έρχονται και της λογικής!
    Πάντα με εξόργιζε να τους βλέπω να κάνουν το Θεό, στη θέση του Θεού, με ήσυχη συνείδηση!!!
    Ντρέπομαι, για την ανθρώπινη φύση...
    Φιλί γλυκό
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απορώ που βρίσκει η δική μας εκκλησία τις διαφορές με τον ισλαμισμό..

      Διαγραφή
  13. Ημέρες που είναι ξέρεις τι απήχηση θα έχουν τα θρησκευτικά διδάγματα στους πιστούς ??? Θα βροντήξει και θα αστράψει ο δικός μας Άνθιμος εκ του χριστουγεννιάτικου άμβωνος ...απαπα ...και είχα αποφασίσει να ανάψω το κεράκι μου ...έτσι μέρα που θα είναι ...μάλλον θα πάω του ...χρόνου που θα έχει καταλαγιάσει το θέμα ....Αυτό πείραξε ,κόβεται το φαγοπότι ....η φτώχεια ,η ανεργία ,η δυστυχία είναι για τους ...άλλους ...μέρες που είναι ,λόγια που ξεστομίζω ....Είδα φανταστικές φωτο ,είπα ,θα ανοίξει η καρδιά μου ....Την αμαρτία μισή -μισή θα την πάρουμε !! Να είσαι πάντα καλά ,χαρούμενη και ευτυχισμένη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολυμπία μου, μπορούμε να ανάψουμε κερί
      μια οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και σε ένα ξωκκλήσι..

      Διαγραφή
  14. Κι όπως θα παίρνει τις στροφές!
    Καλά δεν υπάρχεις!
    Και λίγα έχωσες!
    Ανακατώνομαι (κατά το αναστατώνομαι ♫ ♪ ♫) αυτό ταιριάζει εδώ!
    Πολλά φιλιά :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θρησκεία, το ναρκωτικό του λαού όταν απουσιάζει η λογική, η συνείδηση και η μόρφωση. Σε αυτά θέση παίρνει ο φανατισμος... Να έβλεπες ένα σχόλιο που δέχτηκα στην ανάρτηση μου "επιλογή του συναισθηματος". Πως με την αυτοβελτιωση που αναφέρω στην ανάρτηση παραπέμπω σε θρησκείες ανατολικου τύπου και ντροπή που είμαι ορθόδοξη χριστιανη. Ο χριστιανισμος δεν αναγνωρίζει την αυτοβελτιωση του ατόμου αλλά ο χριστιανός εξυψωνεται από τον τριαδικο θεό... Άφωνη έμεινα η blogger σου λέω... Απάντησα με ευγένεια και σεβασμό αλλά αντεληφθειν για άλλη μια φορά πόσο μα πόσο κολλημένα μυαλά υπάρχουν και είναι απογοητευτικό.... Λίγα εχωσες αγαπητή. Θα συμφωνήσω και πάω να φτιάξω καφέ γιατί πονοκεφαλιασα απογευματιατικο! Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στους κολλημένους η ευγένεια κι ο σεβασμός είναι άγνωστες λέξεις..

      Διαγραφή
  16. Συνυπογράφω κάθε σκέψη, πρόταση και το πικρό χιούμορ που ντύνει το κείμενό σου!!!
    Υποκριτές, Φαρισαίοι κλπ, κλπ, κλπ!!!
    Φιλιά πολλά, Πετρολουλουδοκόριτσό μου!

    υ.γ.
    Είδες; Γύρισα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πικρό χιούμορ; Κι εγώ που νόμιζα ότι ήταν ξεχέ...ο! :)) Υ.γ Είδα ;)

      Διαγραφή
  17. Ντάξει δεν παίζεται ο μητροπολίτης . Καλά θα κάνουν όλοι τους οι ρασοφόροι να κοιτάνε τα δικά τους ΄΄κρυπτά μυστικά΄΄ και ότι συμβαίνει στον Οίκο του Θεού και ας αφήσουν τους ανθρώπους να έχουν επιλογή !!!
    Φιλιά πολλά !!Μετά την ψηφοφορία τι θα γίνει !! Πάλι πένθιμα θα χτυπάει η καμπάνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές κι αναμένουμε τις επόμενες που δεν αργούν! :)

      Διαγραφή
  18. Έχει φέϊς ο μητροπολίτης; Τι λες τώρα;
    Τα δικά τους τα κρίματα τα ποστάρει άραγε;
    Για το βιασμό του παιδιού στο Παπάφειο πόσες καμπάνες χτύπησε;
    Πόση υποκρισία και πόσος ξεπεσμός! Και λίγα τους έσυρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να 'ξερα πόσα like έχει ο κιαρατάς!...

      Διαγραφή
    2. Απορία ασχετης... Πετρόνι μου τι το θελει ο παπάς το φεις μπουκ; οέο;...αυτό το επιτρεπει ο θεός; μαλον εχω χασει επισοδεια η γυναικα.. ..!!!

      Διαγραφή
    3. Κάτσε μην έχει κι ο Θεός κάνα facebook και ψαχνόμαστε!! :))

      Διαγραφή
  19. Τελικά μερικοί άνθρωποι πρέπει, Πέτρα μου, να είναι πολύ σκατόψυχοι μα την αλήθεια...! και σαν αυτοί οι σκατόψυχοι, ψυχοφονιάδες, τυγχάνει να είναι και πνευματικοί ταγοί της ιεράς εκκλησίας μας τότε σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Έχουμε τερματίσει εντελώς. Τότε σούρχεται ειλικρινά να πεις. Εμ κάτι ξέρανε εκεί στην Σοβιετική ένωση ρε και σας κλείσανε τις εκκλησιές μετά την επανάσταση ντεεεεεεεε...... άντε γιατί μερικές φορές ειλικρινά σούρχονται διάφορα να τα σκέπτεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μας γύρισε πίσω στο Μεσαίωνα αυτός ο... κυριούλης, τα δικά τους αίσχη όμως καλά τα σκεπάζει.
    Αγαπάτε αλλήλους σου λέει μετά... αυτή η υποκρισία τους πια, ενοχλεί και περισσεύει.
    Χαίρομαι που τους τα έψαλλες!
    Να είσαι καλά Πετροκόριτσο και να έχεις μια όμορφη κι ευχάριστη Τετάρτη!
    Πολλά φιλιά με μια ζεστή αγκαλιά!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ -όπως και όλοι σας!- μια υπέροχη Παραμονή Κατερίνα μου!

      Διαγραφή
  21. Να αγιασει το στομα σου Πετρα μου!! Τα ειπες ολα!!
    Πολλα φιλια!!! Καλα Χριστουγεννα να περασεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Αθηνά μου, καλά Χριστούγεννα
      με λιγότερους Αμβρόσιους και περισσότερη αμβροσία.. :)

      Διαγραφή
  22. φημες λενε οτι ετοιμαζουν αντεπιθεση εξω απο γκεη μπαρ , εποταφιο τη μερα ρων χρισοτυγεννων και θα ρανουν τους αμαρτωλους !
    χαχα
    να σαι καλα με την αναρτηση σου, αλλαζει η εποχη ας το παρουν και ας το παρουμε χαμπαρι και κριμα στη λεσβια του ΚΚΕ που εξαφανιστηκε ! πολυ κριμα γιατι καποτε στο μελλον θα ενιωθε πολυ περηφανο το παιδι της , ειχε μια ευκαιρια να το κανει αλλα την εχασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάτι είχε πάρει το αυτί μου αλλά τέτοιο ξεκατίνιασμα δεν είχα φανταστεί...
    Είναι καμιά φορά τόσο περιττά τα λόγια.. Θέλω ν απιστέυω ότι δεν είναι όλοι έτσι..
    Φιλάκια όλο αγάπη κουκλοσυμπεθέρα μου και καλά Χριστούγεννα οσονούπω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα το καλύτερο ξεκατίνιασμα γίνεται από Κατίνες συμπεθερόνι μου..

      Διαγραφή
  24. Ζούμε μεγάαααλες στιγμές!

    Μανννίτσα μου αρέσει πολύ η νέα σου γραμματοσειρά ;-)

    Γλυκά Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Να και κάποιος που μου το είπε..
      Και μένα μου αρέσει και λέω να την χρησιμοποιώ πιο συχνά! Μάκια :)

      Διαγραφή
  25. Μια ντροπιαστική υπόθεση μισανθρωπισμού!

    Κι εγώ ήθελα να σχολιάσω τη γραμματοσειρά σου! Ποια είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη γραμματοσειρά την έχω αντιγράψει, αν θες αντέγραψε την κι εσύ!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.