Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Η Φωτογραφία της εβδομάδας: Η εμπνευσμένη τέχνη τού δρόμου


Η street art εξελίσσεται, γοητεύει, εντάσσεται στην πραγματικότητα τής κάθε πόλης και προσδίδει έναν εικαστικό τόνο στους τοίχους. Ένας ακόμα καλλιτέχνης τής ζωγραφικής τών δρόμων, είναι ο Ernest Zacharevic εντυπωσιάζοντας με τα έργα του, σε πολλές πόλεις τού κόσμου. Λάδι, στένσιλ, σπρέι, γλυπτική, κάθε υλικό επιστρατεύεται, για να γοητεύσει το κοινό, πράγμα το οποίο καταφέρνει με μεγάλη ευκολία, αφού τα έργα του...ολοζώντανα, κοσμούν δρόμους σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο, πάντα σχετικά με την ζωή τής πόλης.

Ζητώ συγνώμη, αλλά δεν κατάφερα να βρω τον δημιουργό τού συγκεκριμένου έργου

Ανάλογα έργα βέβαια, έχουν δημιουργήσει πολλοί ακόμα καλλιτέχνες, με τον πιο γνωστό ίσως σε μας, τον Banksy έργα τού οποίου μπορούμε να δούμε εδώ! Σήμερα κατά βάσει η μέρα ανήκει στον Ernest Zacharevic και σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά έργα του. Δείτε κι άλλα στο ρεπορτάζ!

...........................................................................................................
31 Γειτονιές αισίως με τη γειτονιά τής Χριστίνας και τής Ωραιοζήλης
................................................................................................................

❤¸¸.•*¨*•♫ ............................ο πιο πιστός φίλος του σκύλου.............................❤¸¸.•*¨*•

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.