Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

✿ ♬ ♫ ♬ ♫ Ένα χάπι, ένα χάπι να γιατρεύει τη Novartis! ♬ ♫ ♬ ♫

...................................................................................................................
  Αυτοί που θέλουν να με εξαγοράσουν, ας ξέρουν ότι, πρώτον εγώ δεν   πουλιέμαι και δεύτερον, όχι σε τόσο χαμηλή τιμή.. (Μανώλης Δουκίδης) 
.....................................................................................................................
Η μόνη σωστή κουβέντα που είχε πει κάποτε ο Γιωργάκης ήταν ότι "διοικεί μια διεφθαρμένη χώρα", κι όλοι της γης οι διεφθαρμένοι έπεσαν να τον φάνε. Επειδή το είπε, όχι επειδή ίσχυε... Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι, και φτάσαμε στο σήμερα, στο συναρπαστικό αυτό σήμερα, που έρχεται να μας αποδείξει αυτό που ξέρουμε εδώ και χρόνια, ότι σ' αυτήν εδώ -την διεφθαρμένη ντε!- χώρα, δεν πρόκειται να πλήξουμε ποτέ!..

Με λίγα λόγια, μέχρι και η κουτσή Μαρία έχει μιλήσει για το σκάνδαλο (τι; όχι;;) "Novartis", και θα μείνω εγώ στην απέξω;; Δε-σφά-ξα-νε! Άσε που στην τελική, όποιος μιλά για το σκάνδαλο (τι; όχι;;) τρώει και μιά μήνυση από τον..εύθικτο Αντώνη, ας του δώσω κι εγώ η κοινή θνητή μιά ευκαιρία. Μεταξύ μας τώρα, πιο πολλές πιθανότητες έχω να βρεθώ στη μπουζού εγώ η κοινή πλην μη εμπλεκόμενη θνητή, παρά οποιοσδήποτε "εμπλεκόμενος". 

Και που λες, μιά φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα FBI. Που άλλη δουλειά δεν είχε, και έψαχνε την κάθε novartis για να δει μέχρι που είχε σκοπό να το πάει. Τέσσερα χρόνια (4) συνεχούς έρευνας μετά, -εκ των οποίων τα δυο χρόνια με επίσημες καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων-, πέρασε και τα σύνορα τού Ελλαδιστάν. Χα! Δεν ήξερε! Δεν ρώταγε;; Καθότι εδώ μέσα στη χώρα όπου ανθεί κάθε καρυδιάς φαιδρά προσωπικότης, είχε έρθει κι είχε εγκατασταθεί χρόνια πριν, ένας διάσημος..τσιφλικάς να τον πω; άντε, σερίφη θα τον πω, να καταλάβει κι ο εφμπιάις που 'χει και στο χωριό του σερίφηδες, η αυτού φαιδρότης Βαγγέλης Βενιζέλος. Ένα νόμο -περί (ΜΗ) ευθύνης υπουργών, κατασκεύασε μια φορά, κι έκτοτε τον ευγνωμονεί το κάθε "προστατευόμενο πΩλιτικό αληταριό" αυτού του βλακό-τοπου..

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο προστατευόμενος μάρτυς
♫ ♬ ♫ Ένα χάπι, ένα χάπι να γιατρεύει τη Novartis! ♬ ♫ 

Και όχι, το σκάνδαλο Novartis δεν ξέσπασε μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε δεκάδες άλλες χώρες ανά τον κόσμο, η Ελλάδα όμως πρώτον ήταν η "χώρα αναφοράς" -ως προς τη διαμόρφωση τής τιμής τών φαρμάκων και για τις άλλες χώρες- και δεύτερον, είναι εκείνη μαζί με την Τουρκία και την Κίνα, που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, εκτός από τους γιατρούς και πολιτικοί. Γιατί άραγε;... Η δε ζημιά για το Δημόσιο, υπολογίζεται στα τρία (3) δις ευρώ!!! Ένα...Μνημόνιο δρόμος! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι και πολιτικοί εμπλεκόμενοι, διότι, πέρα από το λιανεμπόριο φαρμάκων -που προωθούν τα φάρμακα οι γιατροί- υπάρχει και το χονδρεμπόριο, κι εκεί είναι απαραίτητη η εμπλοκή πολιτικών. Σχετική δήλωση δείτε εδώ.

Κατά τα άλλα, οι δηλώσεις περί "προστατευόμενων μαρτύρων", του τύπου "θα τους λιώσω", του Γεωργιάδη (όχι του...παιδεραστή τής ΝΔ, του άλλου) και "αν νομίζουν ότι θα μείνουν για πάντα προστατευόμενοι, γελιούνται" (του Βενιζέλου), είναι ολοφάνερο ότι είναι ο,τι πιο...τρυφερό έχει ειπωθεί από τους δυο..ευαίσθητους, από τους 10 φερόμενους(;) ως εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Novartis για μίζες. Ρε, κάτεργα μέχρι να σβήσει ο ήλιος!

Όσο για την Δικαιοσύνη, που "στην Ελλάδα είναι σαν το φίδι και τσιμπάει μόνο τους ξυπόλητους", ας περιμένουμε να δούμε αν θα κάνει το καθήκον της αυτή τη φορά διότι σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις σκανδάλων, όλο τυφλωνόταν και τα έβλεπε όλα θαμπά! Οι παρεμβάσεις καλά κρατούν πάντως -βλέπε εδώ- Από την άλλη βέβαια, αναμένουμε αν η κυβέρνηση θα σταθεί στο ύψος τών περιστάσεων, κι αν θα παλέψει για κάθαρση. Διότι από την προανακριτική δεν περιμένουμε θαύματα, ας όψεται ο Βενιζέλος και ο νόμος του που λέγαμε.. Τέλος, καθήκον εκτός από τη δικαιοσύνη, την κυβέρνηση, τη δημοσιογραφία και τα κόμματα, έχει κι ο ίδιος ο λαός ο οποίος -λογικά- θα έπρεπε να απαιτεί να υπάρξει διαφάνειαΝα ένας καλός λόγος για ένα συλλαλητήριο: κατά τής διαφθοράς κύριοι συμπολίτες. Και όχι άλλη βλακώδης συμπαράσταση σε κάθε τυχάρπαστο πΩλιτικό, μέσα στα σόσιαλ μίντια κι όχι μόνο. Πόσο "θύματα" ακόμα; Έλεος κάπου!
...............................................................................................................
...................................................................................................................
"Ο κλέψας, του κλέψαντος, τω κλέψαντι, ω παλιοκλέψαντες και παλιοκλεφταρέοι!" 
(Ηλιόπουλος~Φωνάζει ο κλέφτης) Art: Jacer Yerka~Ένα άρθρο για τα ιατρικά συνέδρια
.................................................................................................................

✰♡*•˛❤˛•*✰✰♡*•˛˛•*✰✰♡*•˛❤˛•*

 ❤¸¸.•*¨*•♫ ..........................οι σκέψεις μου κάνουν θόρυβο..........................❤¸¸.•*¨*•

38 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει λέξη στο κείμενό σου, που να μην την συνυπογράφω Πέτρα μου.
    Αυτό το αληταριό ο Βενιζέλος. Ο κ. "καθηγητής", αυτό το κτήνος της βρώμας που ξέπλυνε όλο το βούρκο. Αλλά καθώς λες, η δικαιοσύνη, ταξική γαρ, (αχ πόσο επίκαιρο αυτό το ταξικός), κυνηγάει τους ξυπόλητους.
    Καλό βράδυ Πέτρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρήκε και πρόσφορο έδαφος όμως ο Βενιζέλος.
      Διότι το να σου χαρίζουν τον νόμο που σε απαλλάσσει
      από τις βρωμοδουλειές σου, είναι θεόσταλτο δώρο!

      Διαγραφή
  2. Καλώς μου την. Μας έλειψες!
    Σε αναμονή για την κάθαρση λοιπόν και κρατάμε σημειώσεις ποιος δεν θα αρθεί στο ύψος που του αναλογεί.
    Αυτό το ''περί ευθύνης υπουργών'' Πέτρα μου βαραίνει τον έτσι κι αλλιώς ανθεκτικό χοντρόπετσο αλλά και όλες τις κυβερνήσεις που δεν το έχουν στείλει στο πυρ το εξώτερον.
    Όσο για το σκάνδαλο οι πάντες γνωρίζουν περισσότερα από τους ίδιους τους πρώην υπουργούς.
    Θα δούμε...Κάποιος αποδιοπομπαίος να μη βρεθεί μόνο ...για τα μάτια του κόσμου ξέρεις...
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ έχουμε φτάσει στο σημείο να παρακαλάμε έστω
      και έναν στην φυλακή, από κανέναν! Καλημερούδια.

      Διαγραφή
  3. Είχα αρχίσει να ανησυχώ πως κάπου ταξιδεύεις και θα το χάσεις αυτό το σκάνδαλο!
    Το κείμενο θα ρίξει άπλετο φως και το μαχαίρι θα φτάσει στο κόκκαλο μπορεί και να το περάσει.
    Θα σε παρακαλούσα να μη μιλάς για τον κυρ Βενιζέλο γιατί θα στενοχωρηθεί και θ' αρχίσει καμιά δίαιτα.
    Για τον Αδωνι χώσε ελεύθερα δεν θα σ' ακούσει γιατί κάπου θα μιλάει.
    Ο αλήτης όμως ο Λοβέρδος έχει πολύ θράσος να ρίχνει και μηνύσεις αυτός που διαπόμπευσε τις οροθετικές γυναίκες. Ναι αυτός ο αλήτης!!
    Κατά τ' άλλα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, μέχρι και ανασχηματισμό κάναμε.

    Πολλά πολλά φιλάκια:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σερενάτα, "όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει"
      άσε που έχω το βίτσιο να ενημερώνομαι πάντα.. Φιλιά.

      Διαγραφή
  4. "Χάπι" για την αηδία που πνίγει την κοινωνία δεν προβλέπεται μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φοβάμαι ότι η μισή κοινωνία πνίγεται από εθελοτυφλία...

      Διαγραφή
  5. Ούτε λέξη δεν μπορώ να αρνηθώ από το κείμενο σου κούκλα μου. Μακάρι τα κείμενα σου να τα διάβαζαν όλοι γιατί ναι η διαφθορά υπάρχει παντού αλλά και ο λαός που τα ανέχεται και τα "ξεχνάει" γρήγορα, χαζο-βολεμένο και χαζο-ξυπνημένο τον βλέπω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέχασα να σου πω....μου έλειψες βρε <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου κάνουν και τα..θνητά κείμενα..
      Εδώ χρειάζεται Δικαιοσύνη. Υ.Γ Κι εμένα!

      Διαγραφή
  7. Μόλις έφτασα στο τέλος έπεσα από την καρέκλα...ο λαός να απαιτήσει διαφάνεια; Να κάνει συλλαλητήρια για διαφάνεια; Ο ίδιος λαός που προσπαθεί να γυρίσει τούμπα το σκάνδαλο για να πλήξει την κυβέρνηση; Και σκασίλα μου η κυβέρνηση, αλλά το να το παρουσιάζουν έτσι όπως παρουσιάζουν την υπόθεση κάποιοι είναι τουλάχιστον τραγικό...και καλά οι δημοσιογράφοι δικαιολογούνται μια και οι περισσότεροι είναι βαθιά μπλεγμένοι στα σκάνδαλα. Ο λαός όμως; Όλοι εμείς που είμαστε μπλεγμένοι από την ανάποδη; Γιατί εμάς εκμεταλλεύονταν όλα αυτά τα χρόνια κι εμάς οδήγησαν στην καταστροφή.
    Όλοι έχουμε μια περίπτωση που το σύστημα υγείας λειτούργησε όχι για να σώσει εμάς, ή τον άνθρωπό μας, αλλά να μας εκμεταλλευτεί για να κάνουν κάποιοι περιουσίες.
    Η δική μου πολύ προσωπική περίπτωση έφερε πάρα πολύ δικό μου άνθρωπο ένα βήμα από το θάνατο με θεραπεία για καρκίνο που καθόλου απαραίτητη δεν ήταν τελικά. Με φάρμακα πανάκριβα που χρεώνονταν το κράτος φυσικά αφού τα αναλάμβανε η ασφάλεια και η αδιαφορία εκεί λίγο πριν το τέλος με κάθε έννοια αυτό, του παραλίγο δολοφόνου γιατρού, τον οποίο τι τραγική ειρωνεία, εμπιστευόμασταν απόλυτα μέχρι τότε, ήταν αυτό που μας έσπρωξε να ψάξουμε αλλού και να ανακαλύψουμε την απάτη που παίχτηκε στην πλάτη του αγαπημένου μας.
    Αυτός ο λαός που συνεχίζει να στηρίζει Άδωνη και τα υπόλοιπα καρτούνς, μόνο αθώος δεν είναι!
    Είναι συμμέτοχος!
    Και θέλει και την παραμύθα του για να κατέβει σε συλλαλητήριο...και η εκκλησία που είναι ειδική στα παραμύθια και ξέρει και να ξεσηκώνει το κοπάδι της είναι κι αυτή πολύ διεφθαρμένη για να επιχειρήσει κάτι ανάλογο!
    Κατά τα άλλα όλοι αθώοι το παίζουν και θιγμένοι...δεν ξέρω...είμαι απελπισμένη με τούτον τον τόπο με αυτό το λαό...με όλα!

    Άραγε θα υπάρξει ποτέ δικαιοσύνη; Αμφιβάλλω για τους λόγους που αναφέρεις κι εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Οι λαοί που εκλέγουν διεφθαρμένους πολιτικούς, κλέφτες,
      απατεώνες και προδότες δεν είναι θύματα αλλά συνένοχοι" Τζωρτζ Όργουελ
      Μια ανάρτηση με το θέμα που ανέφερες, θα είχε πολύ ενδιαφέρον Μαράκι μου..

      Διαγραφή
  8. Ολα όσα γράφεις Πέτρα μου είναι και στο δικό μου μυαλό !! Το ότι παίζουν με την υγεία μας το ξέρουμε καλά πολύ καλά και δεν τρέχει τίποτα !!Αν για ένα λόγο πρέπει να ξεσηκωθούμε είναι αυτός αλλά και πάλι συνένοχοι του εγκλήματος και της ανύπαρκτης κάθαρσης !!Αδικα θα περιμένουμε όλοι λάδι θα βγούν και εμείς θα πρέπει να κάνουμε έρανο αν αρρωστήσουμε για κανένα φάρμακο της προκοπής !!
    Σε φιλώ και μείνε να μας γράφεις όσα μόνο εσύ έχεις τον τρόπο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι ότι όσο τα γράφω τόσο πιο πολύ συγχύζομαι
      κι όσο πιο πολύ συγχύζομαι, θέλω να τα γράφω! Καλημέρα.

      Διαγραφή
  9. Παιδάκια πεθαίνουν γιατί δεν έχουν τα κατάλληλα φάρμακα και η κοινωνία δεν ταράζεται. Ακόμα ένα σκάνδαλο, λοιπόν, για να στήσουν δικαστήρια στο πόδι και, όταν έρθουν οι εκλογές να ξαναψηφίσουν αυτά τα ανθρωποειδή...
    Έλιωσα με τη φραουλοεικόνα σου!
    Καλό μήνα, Πέτρα μου! ♥♥♥ (Λουλοδάκι δεν ξέρω να βάζω...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, μια κοινωνία που δεν ταράζεται για τα παιδιά
      είναι μια πεθαμένη κοινωνία και δεν της το έχουν πει..

      Λουλουδάκι; Αντιγραφή-επικόλληση από την κορυφή τού blog! ✿

      Διαγραφή
  10. Καλησπερα και απο εμενα Πετρα μου.....
    Δυστυχως αυτη ειναι η καταντια της Ελλαδας. Ειμαστε μια χωρα που εχουμε τα παντα (ιστορια, γλωσσα, θαλλασσα, ηλιο, ορυκτα) αλλα δεν εχουμε ανθρωπους που να βαλουν το ΕΜΕΙΣ πανω απο το ΕΓΩ τους, ωστε να κυβερνησουν και να εμπιστευτουμε. Οποιον αξιολογο πολιτικο εβγαζε παλια η Ελλαδα, οι ιδιοι οι Ελληνες τον αποκαθηλωναν ή δολοφονουσαν (Καποδιστριας, Πλαστηρας, Βενιζελος).
    Ειχε πει ο Μεγας Αλεξανδρος "δεν φοβαμαι ενα στρατο λιονταριων που τα διοικει ενα προβατο, αλλα ενα στρατο προβατων που τα διοικει ενα λιονταρι.
    Υ.Γ. μεχρι να βρουμε το λιονταρι, συμβιβαζομαστε με τις κοτες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα καταλήγουμε ότι όλα προέρχονται από το λαό.
      Άσε που είμαστε οι επιλογές μας -και στην πολιτική.
      Όχι, το φαντάζεσαι να κυβερνήσει την Ελλάδα ένα..."πρόβατο",
      την στιγμή μάλιστα που είναι γεμάτη με εκατομμύρια "πρόβατα";!
      Σε καλωσορίζω φίλε Τάκη και σου εύχομαι καλό κινηματογραφικό μήνα!

      Διαγραφή
  11. Χαιρεται Πετρα μου και σε ευχαριστω πολυ.....
    Εννοειται πως ειμαστε οι επιλογες μας και πως ολα προερχονται απο τον λαο!!!
    Δυστυχως εμεις τους ανεβαζουμε, τους κραταμε, παραμυθιαζομαστε ευκολα και μετα ψαχνουμε φαντασματα......
    καλο Σαββατοκυριακο σου ευχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραμυθιαζόμαστε επειδή αγαπάμε το παραμύθιασμα.. Καλό βράδυ Τάκη :)

      Διαγραφή
  12. Τί να γράψω Πέτρα μου;
    Η κατάσταση είναι απελπιστική και δεν ξέρω πόσο ακόμα θα βουλιάξουμε .
    Κάποτε υπήρχαν ηγέτες, τώρα υπάρχουν πιόνια που μας καθοδηγούν .
    Ο χρησμός της Πυθίας λες να έχει ακόμα ισχύ;
    Ασκός κλυδωνιζόμενος, μηδεπώποτε βυθιζόμενος.
    Δεν εξηγείται αλλιώς το ότι αντέχουμε ακόμα.
    Καλή συνέχεια και φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη νομίζεις, τα πιόνια που "καθοδηγούν"
      είναι κι αυτά πιόνια ενός συστήματος...

      Διαγραφή
  13. Κι εκεί που νομίζουμε πως πιάσαμε πάτο και δεν θα πάμε πιο χαμηλά, ανακαλύπτουμε κι άλλο βάθος αυτό θα πει ικανότης και εφευρετικότης που αν τα στρέφαμε να δουλέψουν για το γενικό καλό της χώρας θα ήμασταν Η ΕΛΛΑΔΑ! Αλλά καθόλου φιλότιμο, και καθόλου τσίπα και πάντα εν ενεργεία η αγαπημένη μας παροιμία ''φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης''. Αυτό κι αν δεν είναι βαρετό Πέτρα μου!
    Πολλά φιλιά κορίτσι μου και να έχεις μια όμορφη Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παράγουμε χάος, ξέρουμε να το καλλιεργούμε και να το συντηρούμε..

      Διαγραφή
  14. Ξέρεις τι γίνεται νονούλι; Ζούμε σε ένα διεφθαρμένο κράτος. That's true. Ένα κράτος όμως, που τρέφουμε με την νοοτροπία και το συμβιβασμό μας.
    Δυστυχώς, αυτό δεν θα είναι το τελευταίο σκάνδαλο που θα ακούσουμε. Πολλά ακόμα, θα δούμε να γίνονται.
    Το θέμα είναι εμείς, σαν πολίτες τι κάνουμε;!
    Καλή Κυριακή νονούλι μου! :) Καλή βδομάδα να μας ξημερώσει ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μεταξύ έχουμε συνηθίσει και τα σκάνδαλα και δεν ιδρώνει το αυτί μας! ❤

      Διαγραφή
  15. χαχαχαχα! Νομίζω οτι επέστρεψες για τα καλά! Απίθανο κείμενο για μιά διεφθαρμένη συνουσία! Γιατί αυτό ζούμε!

    Υ.Γ. Σου ειχα αφήσει ένα σχόλιο το οποίο μάλλον δεν δημοσιευτηκε ποτέ για κάποιον λόγο. Θέλω απλά να σου πω πως χαιρομαι που σε ξαναδιαβάζω. Σου εύχομαι να εισαι δυνατή και να φυλάς μέσα σου όσα αγάπησες ακόμη και αν δεν ειναι πλέον κοντά σου! Υπάρχουν πλέον μέσα σου... Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι όσο και να πεις η συνουσία την θέλει την διαφθορά της,
      η διαφθορά όμως στον πολιτικό στίβο, βαίνει εις βάρος μας :)

      Διαγραφή
  16. Εγώ δεν θα γράψω για τη Novartis κάτι. Κρατώ στάση αναμονής να δω αν αφήσει και κάτι της προκοπής (ως έργο) πίσω της τούτη η κυβέρνηση!
    Θέλω να σου δώκω συγχαρητήρια για το εξαιρετικό σου κείμενο! Καυστικότατο χιούμορ, όλες οι αλήθειες σ ένα μικρό και ευσύνοπτο κείμενο, τύφλα να 'χουν οι μεγάλοι δημοσιογραφίσκοι! Γιατί δεν αρθρογραφείς κάπου με ευρεία κυκλοφορία οεο;
    Καλησπέρα και καλή εβδομάδα Πετρούλα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Μεγάλοι δημοσιογραφίσκοι" κομματάκι οξύμωρο,
      καθώς οι αδιάφθοροι δημοσιογράφοι κατάντησαν
      είδος πολυτελείας.. Υ.Γ Η "ευρεία κυκλοφορία"
      είναι αλληλένδετη με την δημοσιοκαφρίλα νομίζω.

      Διαγραφή
  17. Προσυπογράφω και επ αξανω καθε λέξη σου καθε κομα και καθε τονο Πετρινα μου..και να σου πες τα χρυσόστομη....οπως και πολλων φιλων εδω μεσα... τι περισσοτερο θα μπορουσα να γραψω ;..ειναι να λυπασαι γενικώς!!
    Ομως απο την αλλη χαιρομαι πολύ που ανοιξες αυτο το μπλοκόσπιτο ...γιατι μας ελειψαν τετοια κειμενα φιλη μου..
    Να περνας ομορφα με ότι κανεις εισαι δεν εισαι εδω μεσα...φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ είχα επιθυμήσει να "λούσω" κάποιους πΩλιτικούς κι είπα να επιστρέψω...

      Διαγραφή
  18. Τα σκάνδαλα πάντα θα υπάρχουν και θα προβληματίζουν τον κόσμο.Το θέμα είναι πώς αντιμετοπίζουμε εμείς την κατάσταση και πώς την χειριζόμαστε.Αν ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας.Φιλιά πολλά Μία μου και χαίρομαι που υπάρχουν τέτοια κοινωνικά θέματα προς ενημέρωση και συζήτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι να το 'χει η κούτρα (του λαού) να κατεβάζει ψείρες...
      Συνεπώς, τίποτα δεν γίνεται εν αγνοία μας.. Καλημέρα Μαρία.

      Διαγραφή
  19. Δυστυχώς, ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Έχουμε κι άλλα πολλά σκάνδαλα....που ακόμα δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας γιατί ακόμα δεν έχουν ανακαλυφθεί! Θέλω να ελπίζω όμως πως κάποια μέρα όλοι αυτοί που εμπλέκονται θα τους βρει η θεία δίκη γιατί από τα ελληνικά δικαστήρια δεν βλεπω μεγαλη προκοπη!
    Φιλιά πολλά καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς και (θα) υπαρχουν.
      Απλά "συνηθίσαμε κι αυτό μας έκανε ακίνδυνους"
      (Χατζιδάκις) Καλημέρα Νίκη μου.

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.