Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ...


Μακάρι να ήταν η καθημερινότητα μου στους ελληνικούς δρόμους όπως αυτή της παραπάνω φωτογραφίας. Αλλά είναι ακριβώς το ανάποδο. Δες περιγραφή από μια μέρα μου στο δρόμο.

Που -άμα θες το πιστεύεις- αυτά που θα σου πω μου συνέβησαν όλα, πως λέμε στην Ελλάδα της Ευρώπης;; Καμία σχέση! Κι έχω πια πειστεί πως δεν υπάρχει σωτηρία για αυτόν το λαό.

Οδηγώ σε κεντρική λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας. Μπροστά μου στη μεσαία πηγαίνουν 2 μηχανάκια, που τα οδηγούν δυο νεαροί -20 ετών περίπου- όχι μόνο χωρίς κράνη, όχι μόνο οδηγούν σαν κότες (παραδόξως), αλλά, επειδή είναι παρέα έχουν πιάσει και ψιλή κουβέντα!!!

Αριστερά μου πάλι, πιάνει το μάτι μου ένα κόκκινο 500άκι, το οποίο κάνει την εξής...γυναικεία πατέντα: πρώτα αλλάζει λωρίδα και αμέσως μετά βγάζει κι ένα φλας για να της βρίσκεται!!

Και θα μου πεις, τι θες και σκοτίζεσαι;; Άκου τώρα γιατί έπαθα βλακ-άουτ και εννοώ σώνει και ντε να παρακολουθώ τον (επικίνδυνο) τρόπο που ελίσσεται, να δω ως που θα το φτάσει:

Είμαι αρκετά κοντά της και συμβαίνουν τα εξής: η γυναίκα αλλάζει αιφνιδίως λωρίδες, από δεξιά στη μεσαία και τούμπαλιν, με γκάζια! Μιλάει με τη διπλανή της στο πολύ χαλαρό και πίσω ένα κοριτσάκι -προφανώς η κόρη της- περίπου 4 ετών, όχι μόνο δεν είναι δεμένο, αλλά σηκώνεται και μπαίνει ανάμεσα στις δυο γυναίκες, σχεδόν ολόκληρο στην μπροστινή θέση!!! Όσο κι αν θέλησα να την φτάσω (να της τα χώσω για το μωρό!) ακόμα να την προφτάσω!

Κι όπως κινούμαι φίλε μου στη δεξιά λωρίδα, επειδή ετοιμάζομαι να βγω στην πρώτη έξοδο κι έχω μειώσει ταχύτητα, έρχεται και κολλάει πίσω μου ένα αμάξι (δεξιά λωρίδα είπαμε ε; για να μην ξεχνιόμαστε!) αρχίζει να μου κορνάρει σαν δαιμονισμένο κι αναβόσβηνε και τα φώτα!! Λέω, τι στο διάολο συμβαίνει; Γιατί κάνει σαν παλαβός;; Ξαφνικά με προσπερνάει.

Όταν βρίσκεται πια αριστερά μου, βλέπω τον άντρα γύρω στα 60 με τη γυναικούλα του προφανώς, σχεδόν συνομήλικη. Μπαίνει το κουτσαβάκι μπροστά μου κι αρχίζει να μου κάνει, εκείνος το διάσημο ελληνικό σήμα -και καλά θα σε γαμήσω/σιγά τον αρχιμαλάκα!- και η τσουλαρομπεμπέκα από δίπλα έχει ανοίξει όοοοο το τζάμι και με μουντζώνει με χέρια και πόδια! Κι όλα αυτά γιατί πήγαινα να βγω στην έξοδο! Όλα τους τα κόμπλεξ σ' ένα τιμόνι!

Δεν σου κρύβω ότι τα πήρα στην κράνα και προσπάθησα να τους φτάσω (αηδίες δηλαδή), οπότε ο αρχιαλήτης, μόλις ήμουν πολύ κοντά τους πάτησε ξαφνικά το φρένο και κόντεψα να τους τρακάρω κι από πάνω! Συνέχισαν την τρελή πορεία τους σταθερά κι αμετανόητα στη γνωστή αρχική κατάσταση: "θα σε γαμήσω εκείνος" "πάρτα μωρή να μην στα χρωστάω" εκείνη!

Εύχομαι να τσακίστηκαν στην αμέσως επόμενη κολόνα επειδή ήταν 2 πολύυυ μεγάλα καθίκια!

Φτάνω επιτέλους στη δουλειά (μετά τον πανικό και την ομίχλη) και παρκάρω έξω από μια παμπάλαιη και πάμφτωχη πολυκατοικία: 2 ηλικιωμένες κυριούλες συζητούν γυρνώντας απ' τη λαϊκή: -Ψώνισες; ρωτά η μια. -Ναι, αλλά τώρα πια δεν έχω άλλα λεφτά γι' αυτόν το μήνα.......

Στις κεντρικές λεωφόρους οι ανεύθυνες μάνες και τα αλητοζεύγαρα, ζουν απλά σ' έναν κόσμο σουρεαλιστικό.. Το μεσημέρι θα δω το έργο ξανά. "Αυτή" η Ελλάδα την άξιζε την κρίση της......


Foto:  royalty free
"o pio pistos filos tou skylou"   _____________________________

42 σχόλια:

  1. συχνο φαινομενο για τους δικους μας δρομους και για τη δικη μας χωρα, γι αυτο αλλωστε ειμαστε και ρωταθλητες στα ατυχηματα. δυστυχως!

    καλη σου μερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καλωσορίζω με πολύ μεγάλη μου χαρά!!!
      Σε συναντώ σε κάποια μπλογκ κοινών μας φίλων κι έτσι σε διαβάζω!
      (Είδα πως έχεις κάποιο θέμα με το πληκτρολόγιο).
      Επειδή φεύγω -να ξαναβγώ σ' αυτούς τους υπέροχους δρόμους(!)
      σου υπόσχομαι ότι θα σε επισκεφτώ το απόγευμα!
      Καλή σου μέρα! :)

      Διαγραφή
    2. ευχαριστω ολυ για το θερμο καλωσορισμα! και εγω χαιρομαι ου σε βρηκα! μεσω κοινων φιλων οως ειες σε ανακαλυψα και εγω! ειμαι αλια στη μλολοσφαιρα αλλα για ενα μεγαλο διαστημα αειχα. τωρα ξανα εδω. διαιστωσα ως μου εχει λειψει ολυ!

      ναι εχω ενα μεγαλο θεμα με το ληκτρολογιο αλλα δε το βαζω κατω. χαχαχα. λεω το δικο μου θα γινει! του χωνω και καμια στα ληκτρα και ξεκολλαει η κολλαει ερισσοτερο δεν εχω καταλαβει ακομη. χαχαχαχα

      οταν ανεβαζω θεματα στο blog μου κανω ορθογραφικο ελεγχο η coρυ ρaste γραμματα και γραφω σωστα, στα σχολια ομως μου ειναι δυσκολο να το κανω αυτο, οοτε αφηνω το ροβληματικο μου ληκτρολογιο να αρει τον ελεγχο! χαχαχα

      ορεξατη ξυνησα χαχαχαχα

      καλη σου μερα!!!

      ελιζω η μεταφορα σου ξανα σε αυτους τους δρομους να μην εχει καμια σχεση με αυτη ου μολις εγραψες! χαχα

      φιλακιααα

      Διαγραφή
    3. Εγώ λέω αυτό το σύστημα με το πληκτρολόγιο να το κρατήσεις!
      Έχει πολύ πλάκα! Χαχα! Μη σου πω να κάνεις και μια ωραιότατη ανάρτηση
      με αυτό τον τρόπο!!
      Ήσυχη η μέρα στους δρόμους σήμερα....τυχώς!!! Χαχαχα!
      Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  2. Ιστορίες καθημερινής τρέλας! Το πρόβλημα στην οδήγηση - αλλά ίσως και γενικά - είναι οι άλλοι! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας παρακαλώ κυρία μου! Με θίγετε!
      Και βέβαια φταίνε πάντα (μόνο) οι άλλοι!!!
      Σε φιλώ γλυκά! :))

      Διαγραφή
  3. Επειδή όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν σε όλα ταλέντο, θεωρώ πως δεν είναι υποχρεωτικό να οδηγούν όλοι...
    Η οδήγηση θέλει καθαρά και γρήγορα αντανακλαστικά, ηρεμία, σταθερότητα και σοβαρότητα.
    Ο λόγος που κάθε μέρα χάνονται ζωές στην άσφαλτο είναι αυτός.
    Η οδήγηση δεν είναι για όλους....
    Ακόμη και την παραμικρή υποψία να έχει κανείς ότι δεν θα είναι τέλειος οδηγός, δεν πρέπει να παίρνει δίπλωμα και τιμόνι στο χέρι του.
    Όμως και η κουτσή Μαριώ νομίζει πως είναι trendy να παίρνεις τιμόνι στα χέρια σου.
    Το αυτοκίνητο δεν είναι αξεσουάρ, ούτε τρόπος εκτόνωσης...
    Να μην μου εκνευρίζεσαι εσύ και να προσέχεις όλους αυτούς τους ασυνείδητους που βγαίνουν παγανιά σαν τον χάρο στις λεωφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φλωρα μου συμφωνω οσο δε αιρνει με το σχολιο σου!!!!

      Διαγραφή
    2. Αμ, εγώ δε συμφωνώ όσο δε.....αιρνει με τη Φλώρα μας;;;
      Αχαχαχα!

      Φλωρούκο, φιλάκια μάνα μου!! :))

      Διαγραφή
  4. Τι είπες τώρα!! Από τη στιγμή που γέννησα άλλαξα 3 καθισματάτια... Ενα για βρέφη γιατί με το που μπήκε το παιδί στο αμάξι δε δέχτηκα να μπει στην αγκαλιά κανενός! Ετσι από το μαιευτήριο το μωρό είχε το δικό του κάθισμα που άλλαξε στο χρόνο επάνω και πήρα μεγαλύτερο που ήταν μέχρι 6 ετών ή αλλιώς όπως έγραφε επάνω μέχρι ύψους 1.10 και μετά φυσικά πήρα το ειδικό μαξιλαράκι booster που ύψωνε το σώμα γιατί (άλλη ανευθυνότητα κι αυτή) όταν βάζουν το παιδί στην ζώνη ασφαλείας όταν το σώμα του δεν είναι έτοιμο αυτό είναι εξίσου επικίνδυνο με το να μη βάζουν καθόλου ζώνη!
    Εχω μαλώσει πολλές φορές με αυθάδεις και ανεύθυνους γονείς αλλά συνήθως τη στάση αυτή τη βλέπω από άντρες... Οι μανάδες πιο σπάνια... Τώρα τα πήρα...! :)
    To άλλο το τρελλο που για να τρέξεις εδώ στην Ελλάδα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να πας δεξιά ακόμη κι αν υπάρχει λεωφοριόδρομος το ξέρεις? Γιατί αριστερά είναι μαζεμένοι όλοι οι κομπλεξικοί που νομίζουν ότι ΕΚΕΙ ανήκουν!
    Καλημερούδιαααααα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω δει πάααααρα πολλές "μάνες" με τα παιδιά αμολυτά χύμα στα αμάξια!
      Και πολλούς "πατεράδες" που οδηγούν κι έχουν το παιδί στα πόδια τους,
      να κρατάει μαζί τους το τιμόνι............
      Εγκληματίες κανονικοί!...
      Καλησπερούδια! Σε φιλώ γλυκά! :))

      Διαγραφή
  5. καταστάσεις για κλάμα και γέλιο μαζί!!! Άπειρα περιστατικά ηλιθιότητας καθημερημερινά στο δρόμο, το τελευταίο καιρό έχω καταφέρει όχι και τόσο εύκολα μετά από κοπιαστική προσπάθεια να περάσω για την ώρα (δεν ξέρω για πόσο μη με ρωτάς)σε κατάσταση ζεν....!Καταλαβαίνω ότι δεν είναι ένα ασήμαντο θέμα καθώς εμπλέκεται η ασφάλεια και η ζωή μας,για το λόγο αυτό προσέχω όσο μπορώ και Θεός βοηθός γιατί τελικά κατάλαβα πως αν αφηνόμουν θα κατέληγα στο φρενοκομείο πριν προλάβαιναν να με σκοτώσουν οι άλλοι.....άστα να πάνε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς όπως τα λες! Για γέλια και για κλάματα!
      Κι εγώ πάντως για φρενοκομείο με κόβω τελικώς!
      Σε φιλώ γλυκά και καλό σου βραδάκι!
      Α!!!!
      ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΧΑΡΑ ΜΟΥ!!!
      ΚΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!! :))))

      Διαγραφή
    2. να είσαι καλά κορίτσι μου και σε ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τις ευχές σου!!!!
      χρόνια πολλά σε όλους και όλες που γιορτάζουν αύριο πάντα με υγεία ευτυχία και χαρά για όλο τον κόσμο!!!
      φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
    3. Σου εύχομαι να περάσεις πάρα πολύ καλά και να 'σαι πάντα χαρούμενη! :)))

      Διαγραφή
  6. Καλημέρες πολλές Πετρούλα μου, από Αθήνα πλέον.. :)
    Αυτοί είναι οι Έλληνες οδηγοί! Όλους αυτούς τους έχω συναντήσει κι εγώ, από τη θέση του συνοδηγού βεβαίως-βεβαίως, μιας και δεν το έχω και πολύ με το τιμόνι... Δεν καταλαβαίνω γιατί κουτσοί-στραβοί μπαίνουν σε ένα αυτοκίνητο και κάνουν τα δικά τους, πραγματικά απελπίζομαι και απορώ... Τι να πεις, αυτή η χώρα δε θα αλλάξει ποτέ, αλλά ένα είναι το σίγουρο: την αγαπάμε ρε φίλε πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο μέρος του πλανήτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες γλυκό μου πλασματάκι!!!
      Την αγαπάμε λόγω συνήθειας, αλλά δεν την φροντίζουμε καθόλου.....
      ΣΑΣ φιλώ γλυκά, γλυκούλια μου!!! :))))))

      Διαγραφή
  7. Δεν σχολιάζω τίποτα!
    Τα ζω κάθε μέρα στην εθνική... τα είπαμε και στο τηλέφωνο...και θα τα ξαναπούμε! Γιατί αλλιώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εκτόνωση! Για λύση δεν το συζητώ! Μόνο εκτόνωση!

    Δεν υπάρχει παιδεία πουθενά. Μόνο που η έλλειψη της παιδείας στους δρόμους κοστίζει και ζωές!
    Την καλημέρα μου μπλε ρουα ματ μου!(Να μην ξεχνιόμαστε! Και σε ευχαριστώ που χτες μου άνοιξες τα κοιμισμένα μου μάτια! Ξέρεις εσύ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε Αριστέα....γιατί το λες ότι δεν υπάρχει παιδεία πουθενά;;;;;;;
      Απορώ πως σου ήρθε αυτό τώρα!!!
      Σε φιλώ γλυκά και τα λέμε κι αργότερα όταν θα έρθω κατά κει!! :)
      "Μπλε ρουα ματ"!

      Διαγραφή
  8. Ιστορίες καθημερινής τρέλας, που λέει και η ΚΚ.
    Κι όλη αυτή η σχιζοφρένεια, παραμονές Δεκαπενταύγουστου, έχει μεταφερθεί συμπυκνωμένη στα "θέρετρα", που υποτίθεται κάποιοι έρχονται για να ηρεμήσουν.
    Όλον τον υπόλοιπο χρόνο, κάθε πρωί φθάνω στην δουλειά μου, στον χρόνο που διαρκεί ένα "wind of change" και μισό "when the smoke is going down".
    Τώρα, σκέφτομαι σοβαρά να βάζω στο cd player του αυτοκινήτου , πριν ξεκινήσω, το " Τη Υπερμάχω Στρατηγώ ", για το "εκ παντοίων με κινδύνων ελευθέρωσον".
    Και μη χειρότερα
    Άννα Πάρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! Γι΄αυτό έχει ησυχία η πρωτεύουσα;;
      Κρατήστε τους ρε παιδιά λίγο παραπάνω να σωθούμε κι εμείς!
      Αχαχα! Σε φιλώ γλυκά Αννούλα μου! :)))

      Διαγραφή
    2. Άσε Φιλενάδα, κάθε τέτοια εποχή βιώνουμε, εκτός από την επέλαση πολυάριθμων τρελαμένων βαρβάρων, και την απόβαση διαφόρων "επωνύμων καταληψιών" από τον χώρο της πολιτικής, των media κτλ.. Να μην ξέρεις προς τα πού να φασκελώσεις. Εδώ στο νησί, βέβαια, έχουμε απωλέσει αυτήν την θαυμάσια εθιμοτυπική χειρονομία των οδηγών (και όχι μόνο), καθώς όλες τις υπόλοιπες εποχές πλην του παρόντος 15θημέρου, η πιθανότητα να φασκελώσεις γνωστό, είναι στατιστικά σημαντικότατη!
      Οι λοιποί, φυσιολογικοί άνθρωποι επισκέπτες, διαπιστώνουν πως αν ποτέ μας ξαναεπισκεφθούν, θα πρέπει να προτιμήσουν όλες τις άλλες μέρες,( εκτός από το διάστημα 5-16 Αυγούστου) , που τα πράγματα είναι πιο "οικογενειακά".
      Αυτά και σε αναμένω, τις εποχές που πήζει η Αθήνα.
      Τα φιλιά μου και την καληνύχτα μου, από την ησυχία της αυλής μου. Άννα Πάρος

      Διαγραφή
    3. Η ησυχία της αυλής σου.....αξία ανεκτίμητη.....
      Σ' ευχαριστώ από καρδιάς! Καλό σου ξημέρωμα Αννούλα μου! :))

      Διαγραφή
  9. Ο Έλληνας έχει στάνταρ απόψεις για την οδήγηση, δε θα του τις αλλάξεις εσύ τώρα!!!!! Και εξηγούμαι:
    1. Βγάζω φλας αφού πρώτα έχω αλλάξει λωρίδα ή έχω στρίψει (το ξέχασα, μωρέ, αλλά να, ανάβει, δες, έχω και τέτοιο)
    2. Δεν ανάβω φώτα πορείας τη νύχτα (γιατί καίνε ρεύμα)
    3. Ο οποιοσδήποτε δρόμος είναι προέκταση του χωραφιού μου, έτσι μπορώ να βγαίνω όλο ευθεία χωρίς να κοιτάω, αφού κανέναν δεν πρόκειται να πάρει ο Χάρος (το χωράφι μου είναι έρημο, άρα δεν υπάρχουν άλλοι πουθενά και ΝΑΙ, εννοείται ότι μου ανήκει ο δρόμος)
    4. 100 θέσεις πάρκινγκ ελεύθερες να υπάρχουν, εγώ περιμένω πίσω από σένα την ώρα που πας να παρκάρεις και κορνάρω (φύγε, σαφώς και θέλω τη δική σου, είναι πιο κοντά στο σπίτι μου/στο μάρκετ/στην είσοδο)
    5. Όσο περισσότερα χρόνια οδηγώ, τόσο πιο τέλειος γίνομαι, οπότε δεν χρειάζεται να προσέχω πλέον στην οδήγηση
    Να πω κι άλλες; Ολόκληρη διατριβή έχω κάνει οδηγώντας σε πόλεις και εθνικές... :)))
    Φιλιά, κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περιμένω τη συνέχεια της διατριβής, όποτε έχεις καιρό,
      καθώς τη θεωρώ πολύ χρήσιμη!
      Σε φιλώ γλυκά και καλό ξημέρωμα! :))

      Διαγραφή
  10. Eνα πραμα εχω να πω. Ακομη και στην Αιγυπτο οδηγουν καλυτερα απο την Ελλαδα.

    Υγ. Ωραια φωτογραφια ρε συ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις χώρες της Αφρικής (και σε κάποιες της Ασίας)
      οδηγούν απαίσια, αλλά αυτοί δεν είναι......Ευρώπη,
      όπως είμαστε εμείς!! Χα-χα!
      Υ.Γ Όποιος έχει καλό γούστο στις φωτογραφίες, φαίνεται ;)

      Διαγραφή
  11. ΧΑΧΑΧΑ...Βρηκες δυο


    ΔΥΟ εικοσαρηδες, που πηγαιναν..Αργα...Και ενα γερο γρηγορο...!!

    Πηγαινε ΑΜΕΣΩΣ να παιξεις ΛΟΤΤΟ...!!

    Διοτι εγω,καθε μερα βλεπω..ΠΕΝΗΝΤΑΔΥΟ εικοσαρηδες με μηχανακια..Που προσπαθουν να με σκοτωσουν,οταν περναω το δρομο...Και οταν...Αστοχουν..Με βριζουν κι ολας...!!..Γιατι..δεν εκατσα να με..Πατησουν...!!!!!

    Και οι ΓΕΡΟΙ φιλοι μου..Οδηγουνε τοσο αργα..Που με πηγε ενας, στο ΟΑΕΔ να παρω κατι χαρτια...
    Και νομιζα..Οτι σταματησε, και πηγα να κατεβω...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γελώ εδώ και ώρες με το σχόλιο σου βρε Μαχαίρη μου!!!
      Είναι πάρα πολύ ωραία η περιγραφή, μα την αλήθεια!!
      Καλό σου ξημέρωμα φίλε μου! :)

      Διαγραφή
  12. Πόσο θα ‘θελα να ήμουν στη θέση του 60άρη.
    Θέλω να σε δω να ‘φορτώνεις’!!!


    Ακούει που λες η γυναίκα τον άντρα της που φωνάζει ότι θα σε …μπιπ, γυρνάει και του λέει: «Αλήθειααααα;;; Τι μου θύμισες τώρα!»
    Από την επόμενη κιόλας μέρα άρχισε να μαθαίνει οδήγηση.

    Αν τους ξανασυναντήσεις να έχεις μαζί σου ένα ψεύτικο πιστολάκι και να το βγάλεις από το παράθυρο. Θα κλάσει μέντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι εσύ στη θέση του 60αρη;;;;;;;
      Μα καλά, πόσο χρονών είσαι ρε μάνα μου;!;!;!;!;!;.......

      (Γελάω, μέχρι να μου απαντήσεις, μετά μάλλον θα γελάς μόνο εσύ!)
      Σε φιλώ γλυκά και καλό ξημέρωμα! :))

      Διαγραφή
  13. 1ον. Εκανες το τεράστιο λάθος να θές να βγείς απο τον αυτοκινητόδρομο.
    2ον. Έκατσες και στην δεξιά ενώ θα μπορούσες δέκα μέτρα πριν την έξοδο να βγείς απο την τρίτη αριστερά.
    3ον. Ατόπημα που δεν οδηγείς τον Στρατηγό Λή της Ντέιζι Ντιούκς. Θα είχες βρεί τυχαία μια ράμπα όπου θα σε εκτόξευε μπροστά τους, θα γλύτωνες τα φρένα και τις χειρονομίες τους. Ώσπου να’ρχόταν η Ρόσκο θα είχες βγεί απ’τα παράθυρα θα σ’έβλεπε το ραμολιμέντο με το καυτό σορτσάκι, θα ξεχνούσε για ποιο λόγο βρισκότανε εκεί και θα’βγαινε στην επόμενη έξοδο. Αστον μετά να τα βρεί με την καλή του.
    4ον. Σιγά την περιγραφή. Βγές με μοτό και θα δείς :)
    Τεράστια λάθη που προφανώς οφείλονται στην απουσία σου απ’τα συγκεκριμμένα μαθήματα οδήγησης...

    Αααα και 5ον την ικανότητα να αντιλαμβάνονται είτε την κρίση είτε το επικίνδυνο της οδήγησης μη νομίζεις ότι την έχουν όλοι.
    Καλούς δρόμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχαχαχαχαχαχαχαχαχα Γελάω με το Ναυαγό!
      χεχε! Ζωγράφισε! :)))

      Διαγραφή
    2. "Την ικανότητα να αντιλαμβάνονται είτε την κρίση είτε το επικίνδυνο της οδήγησης μη νομίζεις ότι την έχουν όλοι".......
      Ναυαγέ στο γαλάζιο, πολύ ΣΟΦΗ είσοδο έκανες και σε καλωσορίζω.....
      ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!
      Σ' ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και θα χαρώ να τα λέμε συχνά!!
      Καλό σου ξημέρωμα κι αύριο με υγεία! :)

      Διαγραφή
    3. @ Αριστέα
      Ένας ναυαγός -στο γαλάζιο- μόνο να ζωγράφιζε θα μπορούσε!
      Και με πολύ καλοκαιρινά χρώματα μάλιστα!

      Διαγραφή
  14. Καλα κανω εγω που δεν οδηγησα ποτε,αφου υπαρχουν τοσα πραγματα να με εξοργιζουν στηνωραια χωρα μας δε θελω να μου τη σπανε και οιΕλληναρες οδηγοι!Σε γλυκοφιλω-ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΑΣΩ, πες τα με την Αριστέα από πάνω.
      Ούτε αυτή οδηγεί (τυχερές!!)
      Σε φιλώ γλυκά και καλό σου ξημέρωμα! :))

      Διαγραφή
  15. Ελααα...τι μου λες!!!

    Μπιιιιιπμπιιιιιιιπφυγ'απ'τημεσηκυραμουεχουμεονειραναδουμεκαληνυχταλεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλααα...τι μου λες!!!
      Τομόνοπουαπέμεινεεντελεικαληνυχτολουλουδοαναποδααποψε!!

      Διαγραφή
  16. Τώρα γω να την πω την κακιούλα μου, ε;
    Όταν διάβασα τον τίτλο, πριν περάσω στο ψητό ντε, ξέρεις που πήγε εδά το μυαλό μου;
    Λέω, ΩΧ, ΑΜΑΝ.. ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΑ... χαχαχα.

    Φιλί από Μελβούρνη!
    Δεν περνώ επειδή απέχω από το ιντερνέτι ένεκα προβλημάτων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα! Δε νομίζω πάντως, ούτε που τολμά
      (κι έχει και το κεφάλι της ήσυχο!!)
      Φιλιά από Ελλάδα, που μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζει φέτος.....
      Σε φιλώ γλυκά και καλή δύναμη γενικώς! ;)

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.