Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ!...

Κατακάθια όλου του κόσμου, να πάτε να πνιγείτε!
Αναδημοσίευση από τη "Χώρα Της Λήθης"

Θεωρώ δεδομένο ότι είστε όλοι σοκαρισμένοι, όπως κι εγώ. Ειλικρινά, πριν από λίγες ώρες δεν μπορούσα να γράψω τίποτε. Διότι, άλλο είναι να φωνάζεις επί χρόνια πως οι εγκληματίες δεν θα αρκεστούν στα μαχαιρώματα μεταναστών για τους οποίους δεν νοιάζονται ούτε οι πρεσβείες τους και άλλο να ανοίγεις πρωί πρωί το ραδιόφωνο και να ακούς για την εν ψυχρώ δολοφονία ενός νέου ανθρώπου.

"Επαγγελματικό χτύπημα"
αποκάλεσαν τις δυο μαχαιριές οι γιατροί. "Στέκονταν και 
παρακολουθούσαν τους χρυσαυγίτες να μας χτυπούν" καταγγέλλουν οι φίλοι του Παύλου Φύσσα για τους αστυνομικούς. "Ε, όχι και μαχαίρι", είπε η μπατσίνα στον Γιώργο Ρουπακιά, καθώς τον συνελάμβανε.

Τρεις φράσεις που οριοθετούν το αποκορύφωμα του δράματος που ζούμε σήμερα και που δεν γνωρίζουμε αν θα τελειώσει εδώ. Η εγκληματική συμμορία εκπαιδεύει τα μέλη της για να σκοτώνουν, έχοντας προηγουμένως προπονηθεί πάνω σε ταλαίπωρους Πακιστανούς, ενώ οι αστυνομικοί τους καλύπτουν, τους σιγοντάρουν και τους ψηφίζουν.

Όσο για το καμάρι της Κέρκυρας, τον Νίκο Δένδια, έπνιξε σήμερα το Κερατσίνι στα χημικά, έστειλε ηλικιωμένους με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο, προσήγαγε νεαρούς αρπάζοντάς τους από το σωρό και χτύπησε αλύπητα διαδηλωτές. Μήπως θέλει κι άλλον νεκρό;

Ένα ρεμάλι ο Ρουπακιάς, παιδί μεταναστών στη Γερμανία ο ίδιος, μεγάλωσε μόνος στην Αθήνα και απολύθηκε από τη δουλειά του, κατηγορούμενος για απάτη! Πού θα κατέφευγε; Στο φυσικό του χώρο. Και μην μου μιλήσει κανείς για τραυματικά παιδικά χρόνια, γιατί θα τον δαγκώσω!


Είναι άλλο να ληστεύεις τράπεζες ή να πλακώνεσαι με συμμορίες για να "εκδικηθείς την κοινωνία" και άλλο να ξεκινάς για να σφάξεις έναν άνθρωπο, επειδή διαφωνεί με τον φυσικό σου χώρο.

Και, φυσικά, το επηρμένο τίποτα που ακούει στο αηδιαστικό όνομα Κασιδιάρης, αρνιέται με όλη την προσήκουσα αυθάδεια την εμπλοκή της συμμορίας του, βρίζοντας την Αριστερά. Γιατί όχι; Μισό εκατομμύριο τους ψήφισαν. Δήθεν για να δείρουν τα λαμόγια στη Βουλή.

Λαμόγιο ήταν, βρε ηλίθιοι, ο ράπερ Killah P; Τώρα που δολοφονήθηκε, η κοινωνία καθάρισε από τα κόπρανά σας; Εσείς δεν ψηφίζατε ξανά και ξανά τα λαμόγια; Εσείς δεν χειροκροτούσατε τους τζουτζέδες όταν χόρευαν; Εσείς δεν φιλούσατε κατουρημένες ποδιές για να κάνετε τις ατιμίες σας; Εσείς δεν βγάζατε "καταλληλότερους" όσους τώρα φτύνετε; Γιατί δεν φτύνετε τα μούτρα σας;

Έχετε καταλάβει τι κάνατε ή σας φταίει πάλι ο Σόιμπλε; Ξένος δάκτυλος έχωσε το μαχαίρι στο σώμα του άτυχου νέου; Τα δικά σας χέρια δολοφόνησαν τον Φύσσα. Τα βρόμικα δικά σας χέρια, που έδωσαν τις ψήφους στον εσμό των φονιάδων και τον έβαλαν στη Βουλή.

Απόγονοι των μαυραγοριτών και των ταγματαλητών, αμόρφωτα και άξεστα ανθρωπάρια, θαυμάστε το έργο σας. Κ
αι για ο,τι συμβεί από εδώ και πέρα, να ξέρετε ότι εσείς φέρετε ακέραια την ευθύνη. Φτου σας, ρεμάλια! Δεν έχετε πια καμιά δικαιολογία. ("Στη Χώρα Της Λήθης")


______________ "o pio pistos filos tou skylou" ____ foto  _________

36 σχόλια:

  1. Απίστευτη τοποθέτηση για ένα θέμα που μας καίει όλους μας...
    Πόσο δίκιο έχει...
    Εγραψα στο fb ότι "όχι... δεν είναι όλοι όσοι διαδηλώνουν κατά του φασισμού κομμουνιστές (τη βρήκαμε τώρα την καραμέλα) είναι απλά ελευθεροι σκεπτόμενοι άνθρωποι..."
    Και στο κάτω κάτω της γραφής ναι ρε είμαι αριστερή και γουστάρω... αει χαθείτε στις σπηλιές σας!
    Σορρυ αλλα είμαι πολύ θυμωμένη...
    Καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή με κάλυψε κι εμένα απόλυτα η τοποθέτηση του φίλου Λωτοφάγου, γι' αυτό αναδημοσίευσα την ανάρτηση του. Πάντως μη ζητάς συγνώμη για το θυμό. Υπάρχει και η οργή και υπερισχύει αυτές τις ώρες, δικαιολογημένα. Καλό σου απόγευμα.

      Διαγραφή
  2. ΦΟΒΕΡΟ!!
    Δεν έχω να πω τίποτα άλλο!
    Ακούστε μόνο όλοι!
    Καλημέρα όσο γίνεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οφείλουμε σε μας και στα παιδιά μας να ενωθούμε και να μην αφήσουμε κανένα στεγανό.
      Καλησπέρα Έλενα.

      Διαγραφή
  3. καλημερα!!! σοκαρισμενη καλημερα θα ελεγα.
    ολοι εχουμε σοκαριστει απο αυτο που συνεβει και παντου υπαρχει και μια σχετικη ειδηση για το τραγικο συμβαν.
    κι εγω εχω λυπηθει αφανταστα και δεν εχω λογια να πω οσα θελω. βασικα μεσα απο το δικο σου σπιτικο και απο αλλα σπιτικα που εχω μεχρι στιγμης επισκεφτει μπορω να πω πως βλεπω και τη δικη μου φωνη να αχνοφαινετε μαζι σας.
    δε ξερω τι αλλο να πω... απο τις λιγες φορες αλλα συμβαινει. νοιωθω εξοργισμενη αλλα δε μπορω να το πω με λεξεις. αυτο μου συμβαινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που συνέβη ήταν προμελετημένο, καιρό τώρα.
      Εμείς (κάναμε πως) δεν το βλέπαμε. Αλλά τώρα τα ψέματα τελείωσαν.
      Ας ανοίξουμε τα μάτια όσων τυφλώθηκαν.

      Διαγραφή
  4. "Η εγκληματική συμμορία εκπαιδεύει τα μέλη της για να σκοτώνουν, έχοντας προηγουμένως προπονηθεί πάνω σε ταλαίπωρους Πακιστανούς, ενώ οι αστυνομικοί τους καλύπτουν, τους σιγοντάρουν και τους ψηφίζουν."

    Δεν υπάρχει δικαιολογία λέμε!!!!!!!!!!!!
    Ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν και το κάνουν εν ψυχρώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποθέτω πως υπάρχουν αστυνομικοί που τους ασπάζονται.
      Υπάρχουν όμως και κάποιοι άλλοι που, προφανώς και τους φοβούνται
      και προκειμένου να αντιμετωπίσουν τους φόβους τους,
      συμμαχούν μαζί τους ή κάνουν απλά τα στραβά μάτια.
      Και τέλος, υπάρχει κι εκείνη η κατηγορία που σκέφτεται ότι παίρνει μόνο 700 ευρώ το μήνα και κρατάει πισινή για να προστατευτεί...

      Διαγραφή
  5. Και η αστυνομια ως συνηθως οργανο του συστηματος. Το βιντεο που δειχνει τους "μπαχαλακηδες" να βριζουν και να ριχνουν πετρες στους διαδηλωτες, με την αστυνομια ακριβως στο ιδιο σημειο να σφυριζει αδιαφορα το εχετε δει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω..ναι!!!
      Οι γνωστοί άγνωστοι που δεν είναι και τόσο άγνωστοι τελικά!!

      Διαγραφή
    2. @ BUTTERFLY,
      Διότι εδώ (σε αντίθεση με το παραπάνω σχόλιο μου) δεν μιλάμε απλά για αστυνομικούς. Κυρίως μιλάμε για ΜΑΤ, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι ταμένοι στα "πιστεύω" τους και εκ των πραγμάτων συνεργάζονται με τέτοιους "μπαχαλάκηδες".

      Διαγραφή
    3. @ Μαρία,
      οι γνωστοί/άγνωστοι, οι οποίοι παρεμπιπτόντως, δεν χρειάζονται ούτε καν κουκούλα!

      Διαγραφή
  6. Δεν υπάρχουν σχόλια ικανά να καταδικάσουν την αγριότητα...
    Το μέλλον φοβάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μέλλον είναι να δουλεύουμε εμείς μεθοδικά στο παρόν,
      εξηγώντας με όλους τους τρόπους σ' εκείνους τους ψηφοφόρους/θύματα "τι εστί βερίκοκο"
      μπας και ξυπνήσουν καμιά φορά και δεν μας πάρουν όλους στο λαιμό τους...

      Διαγραφή
  7. Περισσότερο από ένα χρόνο τώρα φωνάζω το προφανές: οι αληθινοί εγκληματίες, αυτοί που οπλίζουν την χρυσαυγίτικη συμμορία με όπλα και θράσος είναι οι ψηφοφόροι τους.
    Από το πρωί ίσαμε το βράδυ τα πιθηκοειδή επαναλαμβάνουν την ίδια μαλακία: «μας ψήφισαν 500.000 πολίτες και τώρα ξεπεράσαμε το 1 εκατομμύριο». Συνεπώς, ποιος φταίει;;;

    Στην αρχή δεχόμουν ‘επιθέσεις’ από αυτούς που το αντιμετώπιζαν χαβαλεδιάρικα. «Έλα μωρέ, μη δίνεις σημασία, ο κόσμος ψήφισε χ.α για να τιμωρήσει τους άλλους. Σε λίγο το κόμμα θα χαθεί όπως έγινε με το ΛΑΟΣ».
    Δυστυχώς αποδείχθηκε ότι οι σκατοκέφαλοι δεν έχουν καμία σχέση με τους γραφικούς του Καρατζαφέρη. Ήρθαν για να σκοτώσουν γιατί είναι φονιάδες και μόνο έτσι έμαθαν να λύνουν τις διαφορές τους.

    Η ανοχή του κόσμου είναι πια συνενοχή και απόλυτα ταυτισμένος με τους δολοφόνους όποιος τους στηρίζει.

    Τώρα που υπάρχει και επίσημα νεκρός δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Όποιος τους στηρίζει είναι συνυπεύθυνος στα εγκλήματά τους. Είναι ο ηθικός αυτουργός που πρέπει να τιμωρηθεί με πολύ αυστηρότερη ποινή από τον φυσικό αυτουργό!!!
    Γιατί αυτός τους δίνει εντολές για εκκαθαρίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Όποιος τους στηρίζει είναι συνυπεύθυνος στα εγκλήματά τους. Είναι ο ηθικός αυτουργός που πρέπει να τιμωρηθεί με πολύ αυστηρότερη ποινή από τον φυσικό αυτουργό!!! Γιατί αυτός τους δίνει εντολές για εκκαθαρίσεις!"
      Χωρίς άλλα σχόλια.

      Διαγραφή
  8. Tερμα η εποχη της αθωοτητας...Επιβαλλεται να διαλεξουμε πλευρα..η με τα τερατα η με τους ανθρωπους..Φρκη..αποτροπιασμος..απογνωση...ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τώρα τους έκανες τα μούτρα κρέας!
    Νομίζεις πως καταλαβαίνει κανείς ή πως ντρέπεται για ότι έγινε;

    Σαν όραμα βλέπω εμπρός μου τους μοντέρνους δοσίλογους της εποχής μας
    να παραδίνουν τον κακό γείτονα, τον ενοχλητικό τριτοξάδελφο, τον αλλοδαπό
    που κρύβεται στο υπόγειο διαμέρισμα στους γκεσταπίτες με το υφάκι και
    τα μαύρα μπλουζάκια.... Μια ψήφος είναι αυτή η κουκούλα και την φορέσαν πολλοί.
    Πόσοι ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις καθόλου άδικο, αλλά εμείς πρέπει να ξυπνήσουμε όσους κοιμούνται τον ύπνο του "δικαίου".....

      Διαγραφή
  10. Καλησπέρα, joan petra!.... Το μεγάλο πρόβλημα πλέον δεν είναι αυτό το ρεμάλι, ο δολοφόνος, Ρουπακιάς... Όλη η Χ.Α. είναι γεμάτη από Ρουπακιάδες!... Το μέγα ζήτημα που επισημαίναμε πολλοί εδώ και καιρό, και πλέον μετά την προχθεσινή δολοφονία είναι ολοκάθαρο, είναι ότι η δολοφονική Χ.Α. είναι το μακρύ αιματοβαμμένο χέρι του συστήματος!... Η ακροδεξιά δράκα του Σαμαρά βλέποντας ότι το πολιτικό "παιχνίδι" χάνεται γι αυτούς, δε θα διστάσουν όχι μόνο να αποσταθεροποιήσουν την πολιτική ζωή της χώρας αλλά ακόμα και να μας οδηγήσουν και σ' έναν νέο εμφύλιο... Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες και απαιτείται ομόθυμη και σύσωμη αντίδραση από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα γ' αυτό κάνουν τις πάπιες τόσον καιρό και λένε τη γνωστή καραμέλα περί...δυο άκρων κι άλλα κουραφέξαλα.

      Καλώς ήρθες φίλε Γιάννη, χαίρομαι που αντάμωσαν οι δρόμοι μας, αν και θα προτιμούσα καλές συνθήκες.

      Διαγραφή
  11. Πριν από λίγο έγραφα σχόλιο σε άλλο μπλογκ με το ίδιο θέμα πως ο φασίστας είναι λιγότερο επικίνδυνος από όλους αυτούς που τον ψήφισαν.
    Και δεν έχουν καμμιά απολύτως δικαιολογία.
    Φταίνε όσο κι ο δολοφόνος, τελεία και παύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε τι φίδι μεγαλώνει στον κόρφο μας! Πρέπει να το πνίξουμε όσο είναι καιρός!
    Η μόρφωση είναι απαραίτητο εργαλείο, οι αγώνες επίσης. Αν δεν παρθούν μέτρα το μαύρο φίδι θα μας φάει...
    Είναι απαίσιο που όσες φορές μαχαιρώθηκε αλλοδαπός, σηκώναμε τους ώμους και σφυρίζαμε αδιάφορα! Τι θα πει δικός μας και ξένος? Άνθρωποι δεν ήταν και αυτοί? Ως πότε θα αδιαφορούμε γιατί το κακό δεν έγινε στο δικό μας σπίτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια μόρφωση Αγγελική μου, που τα έχουν κάνει όλα γης Μαδιάμ!
      Και βέβαια φταίμε γιατί είμαστε λαός του "μακριά από μένα κι ας είναι και στο γείτονα", ξεχνώντας ότι ο γείτονας είναι ακριβώς δίπλα από μας...

      Διαγραφή
  13. ολοι αυτοι που εκαναν το 0.6%, 14% ελπιζω να ζησουν με τις τυψεις τους γιατι αυτοι εδωσαν αερα σ'αυτους τους μισανθρωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τύψεις; Μη σου πω ότι καμαρώνουν κιόλας. Τέτοια διαστροφή....

      Διαγραφή
  14. Σήμερα κάποιοι συνάδερφοι σχολιάζανε το ματς ενός αγώνα. Η διπλανή μου με ρώταγε εναγωνίως τι χρώμα ανταύγειες να κάνει και κάποιοι άλλοι κανονίζανε εκδρομή για το γουίκ έντ...

    Δεν με βαραίνει τίποτα περισσότερο, παρά η ανθρώπινη αδιαφορία. Τίποτ' άλλο!...
    Συγχαρητήρια στον συντάκτη του κειμένου!
    Και σε σένα για την αναδημοσίευση.
    Και σε όλους όσους έχουν ακόμα διαύγεια και καθαρό βλέμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε θέλω που το λέω, αλλά έχουμε γίνει χοάνες γεγονότων.
      Ξεχνάμε τόσο πολύ γρήγορα (ή θέλουμε να ξεχνάμε) κι ύστερα ζητάμε τα ρέστα, από τους άλλους πάντα! Καλό απόγευμα "Κανελλάκη" μου!

      Διαγραφή
  15. Joan,το φυσιγγι με ποσα γραμμαρια σκαγια γεμιζει?
    Πρεπει να καθαρισω και το παταρι να'χει χωρο.
    Εχουμε πολεμο,παιδια.
    Κουνηθητε.

    Σκαταστουςφασιστεςκαιμακριααποτακαλησπερολουλουδαμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάλι, από σπάνια έως ποτέ να έχεις άδικο! Τι "κακό" είναι αυτό με σένα!
      Σκαταδελεςτιποτααλλαπαρεκιενακαλησπερολουλουδογιατισουαξιζει!

      Διαγραφή
  16. Δεν έχω ενημερωθεί πλήρως για το περιστατικό.. ίσως επειδή φοβάμαι πόσο άθλια θα νιώσω για τον κόσμο που κυκλοφορεί γύρω μου και το μυαλό του.. είναι κρίμα να πληρώνουν κάποιοι άδικα για τις αποφάσεις κάποιων άλλων.. μα πάντα έτσι γίνεται.. η ιστορία διδάσκει ή επαναλαμβάνεται;;!
    Θα συμφωνήσω με την agriomeli, εδώ έχουμε πόλεμο πια και καιρός να κουνηθούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ενημερωθείς πλήρως για το περιστατικό (αν το αντέξεις) θα σαλτάρεις.....
      Καλό απόγευμα χαρά μου.

      Διαγραφή
  17. Μέχρι να έρθω από τη μια ανάρτηση στην άλλη... ένας πελάτης μπήκε και με σύγχυσε....
    Τα σκουριασμένα ανήθικα μυαλά δεν αλλάζουν τελικά ακόμα και τώρα που χύθηκε αίμα αδερφικό...
    Τίποτα δεν θα αλλάξει........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! Δε χαμπαριάζουμε εμείς από τέτοια. Σε λίγες μέρες (δυστυχώς) θα είναι και η μνήμη του Παύλου, παρελθόν. Ούτε η μνήμη μας βλέπει φως στο τούνελ τελικά.....

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.