Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΝΟΣΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ 
-ΜΗΝ- ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΣΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ. ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΝ ΚΙ ΕΣΥ -ΝΟΣΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ- ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΤΕ "ΧΡΕΗ" ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ. ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΑΙ ΑΡΑΓΕ;... 
ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΕΙΣ ΘΕΛΩ "ΑΓΑΠΗΤΗ" ΦΑΣΙΣΤΟΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!) ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΣΕΙΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟΣΟ, ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΦΡΙΚΤΗΣ ΟΔΥΝΗΣ, ΝΑ ΔΕΣΕΙΣ ΜΙΑ ΘΗΛΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΜΟΥ ΚΑΡΔΙΑ. ΞΕΡΕΙΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΜΟΥ ΜΑΥΡΙΣΕ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΕΞΟΥΣΙΑ. ΝΑ ΝΤΥΘΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΡΕ! ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ! ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ! ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΝΘΗΣΕΙΣ ΕΣΥ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΣΟΥ, ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΟ... ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΠΑΝΤΩΣ -ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ- ΟΤΙ ΕΣΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ, ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΤΟΗΘΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΣΟΥ. ΜΙΣΟΣ ΤΡΕΧΕΙ. ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΣ, ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΕΣΥ, ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ, ΝΟΣΗΡΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.

____________ "o pio pistos filos tou skylou" _____ Foto: Xetobyte  ___________

37 σχόλια:

  1. Το ίδιο εύχομαι και εγώ πετροκόριτσο!
    Που να ναι ο ίσκιος σου Θεέ να ΄ρθώ να γονατίσω!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ......................................
    Καλημέρα;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι, χωσε! μαζι σου και εγω!

    καλημερα! φιλακιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα.
    Όντως σήμερα δεν είσαι καλά. Σε σημείο να μην είσαι ο εαυτός σου.
    Κι εγώ, που κατανοώ πως το να έχεις αδυναμία σε μια Πέτρα, ενέχει το ρίσκο να την πετύχεις εκτός εαυτού και να την φας στο κεφάλι, φοράω κράνος την αγάπη που σου έχω, για να σου πω :
    Δεν αξίζει σε κανέναν κερατά, να τον αφήνεις να σε αλλοτριώνει! Ψυχραιμία!
    Φιλιά. Προσεχώς καλύτερα; Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο πληγωμένη είσαι Τζόαν μου ! Για σένα νοιαζόμαστε .
    Αγκαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωπ ωπ, ξυπνησαμε φορτωμενες!

    κ εμεις μαζι σου!

    φιλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα θα πω...
    και μια μεγάλη αγκαλιά θα σου στείλω..

    Για την εξουσία αυτού του τόπου, αυτή την φασιστική για την οποία κάνεις αναφορά.. τι να πω; Στα τσακίδια! Μ'ακούει κανείς; Μπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πετροκόριτσο, βγάλε όλο το θυμό σου!!!
    Έχεις δίκιο κι εμείς μαζί σου... τουλάχιστον ψυχή και πνεύματι!
    Πόσες αλήθειες μαρτυρά το κείμενό σου...!!!
    Υπομονή, καλή μου!
    Μόνο με πολύ δικά μας πρόσωπα μπορούμε να τα καταφέρουμε στις αγωνίες, στους φόβους, στους πόνους μας!!!
    Γλαύκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμβαίνει κάτι σοβαρό, έτσι; Τις ευχές μου σου στέλνω για το καλύτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δώσε...ΔΩΣΕ...
    Στην κεντρική πλατεία ...Στο μεγάλο δέντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς η φασιστική εξουσία δεν έχει ένα πρόσωπο, έχει πολλά, σαν λερναία ύδρα, ξεφυτρώνουν κι απλώνονται από παντού!
    Εμείς απλώς τους γνέθουμε με το άδειο βλέμμα της συνοχής, τραυλίζουμε θλιβερά το μόχθο μας, και με άδεια ψυχή αρπάζουμε ένα ξεροκόμματο θάνατο από τη διεφθαρμένη τους πρόθεση! That's all...! Κοριτσάκι μου, κοίτα να μην δίνεις τόση μεγάλη σημασία!
    Εμένα έχουν έρθει στη ζωή μου τα πάνω κάτω από αυτούς και την πολιτική τους. Αλλά όπως είπες δεν κυβερνούν ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ με νοσηρότητα και με κόμπλεξ. Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα καλύτερη για σένα, για μένα για τους φίλους μας εδώ στην blogoγειτονιά! Ελπίζω, Θέλω να ελπίζω! Καλό απόγευμα με Φιλάκια πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα...φιλί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κι εγώ ελπίζω να είσαι καλύτερα... γι΄αυτούς χέστηκ@, εσύ με νοιάζεις.
    Φιλί και αγκαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να της στείλω κι εγώ την κακημέρα μου και να ενώσω τη φωνή μου με σένα για κακό ψόφο να ‘χει.
    Ουφ, αισθάνομαι κομματάκι καλύτερα…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ελπιζω αυτο το ξεσπασμα να ειναι απλα η λογικη συνεπεια ολου του παραλογισμου που βιωνουμε. Ελπιζω να μη συνεβη κατι το ασχημο σε σενα και στους δικους σου ανθρωπους. Με εκανες ομολογω να ανησυχησω, οποτε μπορεις ενημερωσε κι εμας τους μπλογκοφιλους οτι εισαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας εισαι εσυ καλα...Και οι μερες ειναι μετρημενες, οι δικες τους....
    Ειναι μετρημενες σου λεω...
    Και λιγες...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλοί μου φίλοι,
    σας ευχαριστώ όλους σας πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας αυτές τις μέρες. Είναι πολύ παρηγορητικό για μένα. Προφανώς και έχει διαταραχθεί η "ηρεμία" μου, εκείνη η ηρεμία που έχει χαθεί χρόνια τώρα, για πάρα πολλούς από μας. Αυτό το κατεβατό της οργής, το έγραψα χθες βράδυ, μέσα σε κλίμα απόλυτης φόρτισης, σε πέντε περίπου λεπτά! Τόση οργή που με διακατείχε.... Για μερικά μόνο λεπτά μετά, σκέφτηκα πως ίσως θα ήταν λάθος μου να το αναρτήσω, καθώς ξεχειλίζει ολοφάνερα από μένος και εμπάθεια ενδεχομένως...... Στη συνέχεια όμως αποφάσισα να το αναρτήσω ως έχει. Θεώρησα έντιμο από την πλευρά μου, να μην αποκρύψω μια πτυχή του (έξαλλου) εαυτού μου, όχι μόνο από εσάς τους αναγνώστες που δεν είστε "σταθεροί" επισκέπτες μου, αλλά κυρίως από σας που είστε καθημερινοί συνοδοιπόροι μου κι αρκετοί από εσάς, φίλοι ή και περισσότερο γνωστοί από κάποιους άλλους. Κυρίως για σας που έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο, έχουμε πιει μαζί έναν καφέ, έχουμε ανταλλάξει τόσες απόψεις, για όλους εσάς θεώρησα έντιμο να μην "σκεπάσω" εκείνην την......σκοτεινή πλευρά του εαυτού μου, πιστεύοντας πως, αν κάποιος από σας έχει θελήσει να με εμπιστευτεί, να με επιλέξει ως παρέα και να με εκτιμήσει, καλό είναι να μην έχει κανένα "κενό" σε ότι αφορά το "εκρηκτικόν" του χαρακτήρος μου! Έτσι, όποιος έχει σκοπό να...."παραμείνει" και κατόπιν τούτου, κακό του κεφαλιού του!!! :)) Ας κάνω και λίγο χιούμορ τώρα προς το τέλος, για να σας γλυκάνω!!! Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ που είσαστε εδώ (κι ειδικά, ύστερα από τόσο μπινελίκι!!!) και σας φιλώ γλυκά!! Τίποτα δεν άλλαξε από όσα με επηρέασαν από χθες (εξακολουθούν όλα να με πληγώνουν και να με σαλτάρουν, εξακολουθώ να φοβάμαι για το κάθε μου "αύριο", εξακολουθώ να φοβάμαι ότι δεν θα αντέξω και θα παραιτηθώ//αυτό το φοβάμαι σχεδόν καθημερινά.....) απλά, για άλλη μια φορά, θα κάνω την καρδιά μου..............petra..............κι όσο αντέξω..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στις ταράτσες θα βαράμε όποιον βρίσκουμε εύκαιρο...
    Δίκαιος ο θυμός σου κι αυτό που έγραψες με εκφράζει απόλυτα!
    Αλλά δεν είναι ώρα για ηττοπάθειες. Μόνο να τους στέλνουμε όλη μας την αρνητική ενέργεια και να είμαστε έτοιμοι γι αυτά που θα'ρθουν... Ψυχραιμία και υπομονή Πέτρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παραπέμπω στο από πάνω σχόλιο, το έγραψα ένα λεπτό πριν από σένα, αν θες διάβασε το! Ψυχραιμία και υπομονή........τέλος.............

      Διαγραφή
    2. Μαζί σου!
      Αλλά όχι παραίτηση! Αυτό το δώρο δεν τους το κάνω...
      Κι έχω κι εγώ πολλούς λόγους να καταριέμαι. Ειδικά σήμερα...
      Βάστα κι είμαστε πολλοί!

      Διαγραφή
    3. Αν έχεις λόγους να καταριέσαι, απορώ γιατί αφήνεις να περνάει η ώρα ανεκμετάλλευτη!

      Διαγραφή
  19. άπειρες φορές μπήκα και ξαναμπήκα. να δω μια σου απάντηση. ένα σημείο αναφοράς.
    δεν ησύχασα, ξέρω πολύ καλά πως νιώθεις.
    μια ανακούφιση όμως ένοιωσα που δήλωσες παρούσα...
    δεν ξέρω τι άλλο να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ γλυκούλα -ΚΑΙ ΕΣΥ!- και σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Βικάκι μου!
      Καλό ξημέρωμα, αμήν.........

      Διαγραφή
  20. Σημερα...
    παραδιπλα απ΄τα ζεστα σουσαμοκουλουρα
    "καποιος" πουλουσε σπιρτοκουτα....
    "Ζεστααααααα.....αυτοεφλεκταααααα....ετοιμα για πυροδοτησηηηηηη"
    -JP και λοιποι-εγραφαν επανω
    Πραγματικα δεν μπορεσα ν'αντισταθω....και αγορασα
    1) γιατι ερχεται χειμωνας αρα κρυο....
    2)γιατι ειναι η καταλληλη ωρα που τα σπιρτοκουτα επιτελους θα στεγαστουν
    στα σωθικα χοντροκαπουλης αδηφαγας εξουσιας

    Καλησπερολουλουδομεχεριετοιμοναεκτοξευσειτηνδικαιηρουκετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξυπνάς "το σπιρτόκουτο" μέσα μου.............
      Καληνυχτοφιλιακιειμαιπαντασπιρτοαναμμένο.....

      Διαγραφή
  21. Τζόαν μου δεν ανήκω στο στενό φιλικό περιβάλλον σου όμως ανθρώπινα (πέραν του εκρηκτικού του χαρακτήρος σου ) συμπάσχω και ανησυχώ για σένα για όλους μας που βιώνουμε σκληρές εργασιακές και προσωπικές καταστάσεις!
    Τίποτα άλλο
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανήκεις όμως στον ευρύτερο φιλικό μου χώρο! Και ξέρεις πολύ καλά για ποιο λόγο (επιπλέον!) σε εκτιμώ ιδιαίτερα, γλυκό μου nikolακι....... Καλό σου ξημέρωμα και σ' ευχαριστώ πολύ.....

      Διαγραφή
  22. Πέτρινη Φίλη μου.
    Δεν είναι κανένα μυστικό, ότι μας έχουν περάσει ένα αδιέξοδο σαν βρόχο στο λαιμό και το σφίγγουν αργά και σαδιστικά. Δεν ξέρω αν έχουμε πραγματικά επιλογές και ποιες. Ξέρω όμως, ότι έχουμε χρέος να αντέξουμε. Όρθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλιά γλυκά. Ο ήλιος λάμπει και φόρεσα τα γυαλιά μου, για να μην φαίνονται τα μάτια μου.......

      Διαγραφή
  23. Καλημέρα Πετροκόριτσο, μπορεί να μην ανήκω στο άμεσο περιβάλλον σου, αλλά σε νοιώθω φίλη μου, εδώ και πολύ καιρό, συντροφιά με όμορφα συναισθήματα. Χθές μπαινοβγήκα στη σελίδα σου αρκετές φορές για κάτι νεότερο από σένα, κι όχι από περιέργεια πίστεψε με. Η έκρηξη σου είναι ταυτόσημη με τη δική μου, όπως και πολλών φίλων απ' ότι διάβασα!
    Χαίρομαι όμως που είσαι εδώ, παρούσα!!! Η παραίτηση δεν μας ταιριάζει γλυκιά μου, ή δεν μας επιτρέπεται αν θέλεις, εκείνους τους άχρηστους διευκολύνουμε! Να είσαι καλά Πετροκόριτσο και να Σε αγαπάς!!!
    Να έχεις μια όμορφη και χαμογελαστή μέρα! Φιλιά πολλά:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο πολύ με συγκίνησες.......................
      Να έχεις ένα όμορφο Σαββατιάτικο πρωινό ξύπνημα! Γλυκά φιλιά! :))

      Διαγραφή
  24. Ciao, joan petra!...
    "Το πρόσωπο του τέρατος", που λέγαμε και στην ανάρτηση στο μπλογκ μου... Αυτή είναι η φασιστική τους εξουσία: το ΤΕΡΑΣ!... "Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά..."!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Τέρας προσωποποιημένο είναι αυτά τα ανθρωποειδή.....
      Καλό ξημέρωμα φίλε Γιάννη! :))

      Διαγραφή
  25. Απαντήσεις
    1. Τώρα που το ξανασκέφτομαι.........και πολύ λίγα είπα, αν και σκέφτηκα περισσότερα........

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.