Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΠΕΤΡΕΝΙΑ (ΣΥΝ)ΑΠΑΝΤΗΜΑΤΑ!


Κυρίες και κύριοι! Ο ραδιοσταθμός μας “Κουκουρούκου Kυβέρνηση” και ο δημοσι-
ογράφος κύριος Ντερμπεντέρ (το γένος Ακυβέρνητος!) κατάφερε να εξασφαλίσει μια σπάνια συνέντευξη από την αεικίνητη, εκρηκτική, πολυδιάστατη και κοσμογυρισμένη Petra (το γένος Petra!) Σας την παρουσιάζουμε κατ’ αποκλειστικότητα. Προσδεθείτε και μην καπνίζετε!..(...λες και θα σας ελέγξει κανείς σ' αυτόν τον τόπο, αλλά τέσπα!)

Δημοσιογράφος Ντερμπεντέρ: Αγαπητή Petra, θα σας θέσω μια σειρά από ερωτήσεις και στη συνέχεια θα αντικρούσω τις απαντήσεις σας με επιχειρή-ματα. Κουβέντα να γίνεται, το μεροκάματο να βγαίνει! Αρχίζουμε;

1η Ερώτηση: Πείτε μας σας παρακαλώ για ποιους λόγους δεν θα ψηφίζατε αυτή την κυβέρνηση;

Petra: Θα αστειεύεστε βέβαια! Τις προάλλες με τρέχανε άρον άρον στο γιατρό! Είναι κατηγορηματικός, όχι άλλη ανάπτυξη! Δεν τη σηκώνει το στομάχι μου!

Δημοσιογράφος: Ε, λοιπόν, ένα έχω να σας πω: είναι πράγματι πολύ λυπηρό που στις τόσο δύσκολες στιγμές που περνάει το έθνος και έχει την απίστευτη τύχη να βρίσκεται στο τιμόνι της μια τόσο άξια ηγεσία, δυστύχησε να έχει έναν τόσο αχάριστο λαό. Ξέρετε πόσοι λαοί μας στέλνουν sms ζητώντας να τους στείλουμε την δική μας κυβέρνηση και να μας στείλουν τη δική τους; Δεν έχω τα χαρτιά μου πρόχειρα αυτή τη στιγμή, αλλά ενθυμούμαι μια φυλή στα βάθη της Αφρικής, που επιθυμεί να δει ολόκληρο το υπουργικό μας συμβούλιο, στο καζάνι!

2η Ερώτηση: Τι είναι αυτό που σας εμποδίζει να δείτε αυτό που βλέπει ο κος πρωθυπουργός και οι δεξιοπασόκοι  τσανακογλ …  παρατρεχάμ… 
σφουγκοκωλάρ …μαλακοπίτ … οπαδοί του; Με απλά λόγια και κοντά στο μικρόφωνο.

Petra: Ένα σύυυυυννεφο! Ρίξτε κάνα κατοστάρικο (χιλιάδες ευρώ!) και να δείτε πως αμέσως θα καθαρίσει ο μάτης μου και θα δω κι εγώ όσα βλέπουν αυτοί οι οξαποδώ!

Δημοσιογράφος: Λέγε μου τέτοια! Ώστε χρηματίζεστε; Αριστούργημα!!! Τώρα αμέσως παίρνω τηλέφωνο τον πολυχρονεμένο μας και σας κλείνω θέση υπουργού στον πρώτο ανασχηματισμό. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο διότι οι υπουργοί μας δεν κάνουν λάθη και θα δυσκολευτούμε να βρούμε καλύτερους.

3η Ερώτηση: Δεν σας αρκεί το σαξές στόρι που ο λατρεμένος μας εδώ και ένα χρόνο μας το βιδώνει στο κεφάλι; Ναι, ναι! Το ξέρω ό,τι συνεχώς πέφτει. Ε, μα και σεις δεν κάνετε τίποτα! Κρατήστε το λίγο με το χεράκι! Εν ανάγκη βάλτε κάνα τσιρότο βρε αδελφέ!

Petra: Όταν λέτε "ο λατρεμένος μας" εννοείται "σας" κύριε Ντερμπεντέρ; Τι τσιρότο! Μπουρλόοοοτο λέω καλύτερα!

Δημοσιογράφος: Παρακαλώ να λείπουν τα υπονοούμενα. Είναι γνωστό ότι κάνω τη δουλειά που μου ανέθεσαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αλλά … κάντε κάτι και σεις. Δυό χέρια (και μια γλώσσα) έχω! Που να προλάβω να σας πείσω όλους; (Ζείτε και πολύ γαμώτο.)

4η Ερώτηση: Δεν σας φαίνονται αρκετοί οι έως τώρα άνεργοι συμπολίτες σας; Προσέξτε τι θα πείτε γιατί μας ακούνε και μικρά παιδιά και θα πέσει πρόστιμο.

Petra Ω, μα εσείς βαλθήκατε να με τρελάνετε! Με μένα είστε τελικά! Κι εγώ που νόμιζα πως είστε με το θηρίο τον Αντωνάκη, τον.....αναπτυσσόμενο!

Δημοσιογράφος: Παρακαλώ να ανακαλέσετε αμέσως! Τι είναι αυτά κυρία μου που μας λέτε;;; Έλεος δηλαδή! Άκου ‘με εσάς’! Να το θέσω αλλιώς: Είστε του κόμματος; Είστε το αφεντικό μου; Με ταΐζετε ή μήπως με ποτίζετε; Σας χρωστάω καμιά εκδούλευση; Από που και ως που να είμαι με εσάς; Για συνέλθετε παρακαλώ γιατί έχω καλό δικηγόρο.
Ο κυρ Αντώνης πάει καιρός που αναπτύσσεται και στο τέλος - να μου το θυμηθείτε - θα γίνει “ναααα!” με το συμπάθιο.

5η Ερώτηση: Αν μπορούσατε να αλλάζατε έναν υπουργό και να τον στέλνατε σπίτι του, ποιον θα διαλέγατε και γιατί;

Petra Να άλλαζα και να τον έστελνα σπίτι του;... Ποιο σπίτι του αγαπητέ, στο πυρ το εξώτερο θα τον έστελνα, αν κι εκεί νομίζω πως θα του καλάρεσε τέτοιος που 'ναι! Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε, αλλά ... τι με κοιτάτε;;; Όσο μιλάω εγώ, εσείς παραγγέλνετε!...(...ζουρλομανδύα! θα σας χρειαστεί!)

Δημοσιογράφος: Εις το πυρ το εξώτερον ο εν λόγω είναι εις θέσιν να σκάσει και αυτόν τον διάβολον. Παρά την μεγάλιν ζέστιν – τον καύσωναν μπορώ να ειπώ – επί δισεκατομμύρια αιώνας ο διάβολος δεν έπαθεν το παραμικρόν. Κι όμως, ο εν λόγω, εις ολίγα λεπτά της ώρας, αναπτύσσοντας τας θεωρίας του είναι εις θέσιν να στείλει τον διάβολον εις …τον διάβολον και ακόμη παραπέρα. (Με συγχωρείτε δια την καθαρεύουσαν. Ένεκα το άτομο εμπερδεύθην…)

6η Ερώτηση: Αγαπητή Petra. Πείτε μας αλήθεια, δεν βλέπετε την ανάπτυξη που αχνοφαίνεται; Και αν όχι γιατί δεν ανεβαίνετε στην ταράτσα να βλέπετε καλύτερα;

Petra Αχ, δεν το γλιτώνω με εσάς το κακό! Αν δεν πάω από "ανάπτυξη", θα πάω στα σίγουρα από αιθαλομίχλη φίλτατε! Να με ξεκάνετε θέλετε το δίχως άλλο! Από ποιο σταθμό είσαστε είπαμε;...

Δημοσιογράφος: Είμαστε από τον “Κουκουρούκου Kυβέρνηση” (δεν με προσέχει, στο βρόντο τα λέω).
Κοιτάξτε αγαπητή μου, για τις περιπτώσεις των ελάχιστων εναπομεινάντων αντιδραστικών, ο πολυχρονεμένος μας πρωθυπουργός έγραψε το παρακάτω ποίημα.
♪♪♫ Κράτα για λίγο ακίνητο Έλληνα το κορμί σου
σου ’ρχεται μια ανάπτυξη που θα ‘ναι όλη δική σου ♪♫♪
Σημείωση: Παρακαλώ να ψεκάζεστε … να ενημερώνεστε συχνότερα.


7η Ερώτηση: Προχωράμε: Πως σας φαίνονται τα: “περάσαμε τον κάβο”, “τα δύσκολα είναι πίσω μας”, “δεν πρέπει να εφησυχάζουμε”, “ανακτήσαμε την αξιοπιστία μας”, “η έξοδος στις αγορές μάς επιβεβαιώνει πανηγυρικά” και άλλες παρόμοιες πίπ … παπάρ … (πως το λένε; … α, ναι!) παρόμοιες δηλώσεις;

Petra Χα! Μου θυμίζει το ανέκδοτο με το "Πέραμα-Παλούκια, Παλούκια-Πέραμα", το θυμάστε υποθέτω!

Δημοσιογράφος: Όχι, αλλά ξέρω το άλλο: Το χρώμα της μελιτζάνας είναι το μελιτζανί. Του πορτοκαλιού το πορτοκαλί. Του τριαντάφυλλου το τριανταφυλλί. Της ορχιδέας ποιο είναι;

8η Ερώτηση: Καλή μας Petra, γνωρίζετε ότι στις ηλικίες 72-73, στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα στην Πέρα Ραχούλα, είναι χήρες, παίρνουν σύνταξη από το ΤΕΒΕ και έχουν πάνω από 7 παιδιά, το κόμμα που θα ψηφίσετε, έρχεται τρίτο;;; Ε;;;

Petra:  Σας παρακαλώ κύριε Ντερμπεντέρ, με προσβάλλετε! Εγώ είμαι μια ξανθομαλ-λούσα κοπελιά! Και φυσικά (δεν) κατάλαβα Χριστό, από αυτό σας το ερώτημα! Ούτε ασφάλεια ζωής για περιορισμένο πελατειακό κοινό να διαφημίζατε!

Δημοσιογράφος: Δεν είχαμε την απαίτηση να καταλάβετε το ερώτημα αυτό αγαπητή μου. Όταν συστηματικώς απέχετε από τα Ζάππεια, όταν προσέρχεστε με γκρίνια στην εφορία, όταν δεν παρακολουθείτε Μέγκα, Σκάι και δεν διαβάζετε καθόλου ‘Εστία’ έχετε χάσει επεισόδια. Μετεξεταστέα για τον Σεπτέμβρη και χάρη σας κάνω! (Τις ελεύθερες ώρες μου μοιράζω διαφημιστικά του ΙΕΚ “Σανό Για Όλους” όπου και διευθύνω).


9η Ερώτηση: Έχετε καθόλου σκεφτεί τι θ’ απογίνουν οι σύντροφοι Βενιζέλος & Σία στην απίθανη περίπτωση που το κόμμα τους δεν έρθει δεύτερο;

Petra:  Επιτέλους, να και μια απορία σας που την απάντηση την έχω πρόσφατη αγαπητέ μου: Τι "δεύτερο";... Εκεί είστε ακόμα; Αν το κόμμα τους πέσει κάτω από το 10%, θα υπάρξει πρόβλημα κυβερνητικής σταθερότητας αγαπητέ!!! Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω αυτό το κακό για την επιχείρηση: "Βενιζέλος & Σία"! Αν ο λαός έχει τη στοιχειώδη νοημοσύνη, θα τόνε σώσει το σύντροφο Βαγγέληηηη, σίγουρα ναιαιαιαι! ♪♫♪

Δημοσιογράφος: Α, ώστε δηλαδή γνωρίζετε ότι αν αποχωρήσει το μικρομπακάλικο Πασόκ από την αλυσίδα μικρομπακάλικων ΝΔ θα βρούμε το διάολό μας! (ιδιαιτέρως εμείς που κονομάμε κιόλας) Σκεφτείτε καλά ελληνικέ λαουτζίκο, πού θα μας οδηγήσετε με αυτή σας την απερισκεψία. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας ως ψηφοφόροι αν κάνετε το λάθος να μην δώσετε ακόμη μια ευκαιρία στον σύντροφο Βενιζέλο να αντιπροεδρεύει για μερικούς ακόμη μήνες. Χρόνια τώρα οι ψηφοφόροι τού βαράνε καμπανάκια. Τα καμπανάκια γίνανε καμπάνες και αυτός αντέχει. Τώρα λοιπόν που συνήθισε (κουφάθηκε), θα τον ρίξετε; Χωρίς τον σύντροφο Βενιζέλο θα βάλετε την Ελλάδα σε περιπέτειες. Για να συνέλθουμε λίγο!

10η Ερώτηση: Αν θέλατε πριν τις κάλπες να ευχηθείτε κάτι στον ελληνικό λαό, τι θα του λέγατε;

Petra:  "Ραγιά, καημένε μου Ραγιά για σήκω το κεφάλι.
               Τη δόξα που 'χες μια φορά απόκτησε την πάλι.
               Ξύπνα, καημένε μου Ραγιά, ξύπνα να δεις τη λευτεριά".

Δημοσιογράφος: Εεεε … ναι, μάλιστα! Έχουμε και λέμε: Σκορπιός. Η Σελήνη στον Κριό θα έχει ευνοϊκή επιρροή επάνω σας. Κάποια επαγγελματικά σχέδια που βρίσκονται καιρό σε αναμονή, η αγορά ενός σπιτιού, οι διακοπές που ετοιμάζετε, θα κλείσουν αυτή την εβδομάδα με ευχάριστα αποτελέσματα. Θα τα ξεχάσετε! Τα αισθηματικά σας θα δοκιμαστούν. Προσέξτε τις αντιπαλότητες με τους πρώην, φλερτάρετε άφοβα και ελέγξτε τα νεύρα σας. Προσοχή στις 17, 24 και 29 του μήνα. Καλύτερες ημέρες οι 18 και 25 όπου μπορείτε να στείλετε τα δικά σας μηνύματα. Μπιιιιιπ!   
...............................................................................................................
Ευχαριστούμε την αγαπητή Petra για τη συνέντευξη που μας παραχώρησε. Ξέρω καλά ότι δεν μείνατε καθόλου ικανοποιημένοι (...) από τις απαντήσεις της γι’ αυτό τσοντάριζα από κάτω και τις απαντήσεις από το Μαξίμου! Κλείνω με την ευχή αυτή η κασέτα να αυτοκαταστραφεί ........


Κύριε Ντερμπεντέρ, 
μισό λεπτό παρακαλλλλώ:
♪♫♪ Από τότε που σε είδα απορώωωωω
μια σκέψη έχω μόνο στο μυαλόοοοο
Να σου κάνω μια ερώτησσση; 
Να σου κάνω μια ερώτησσση;
Αν πεινάς όσο εγώαααα; 
Αν κρυώνεις όσο εγώαααα; 
Αν χρωστάς όσα εγώαααα; 
Πες μου σε παρακαλλλλώ! ♫♪
(άσχετο: αυτό, που η μια ερώτηση είναι τρεις τελικά, ποτέ μου δεν το κατάλαβα!)
  

♫♪ Μα τι να πω
που 'μαι στεγνός από ψυχή και από αλήθειαααα
τον αγαπώ
τον Αντωνάκη κι ας μου λέει παραμύθιαααα
Τι να σου πω
άδειο βαγόνι το μυαλό το θολωμένο
τον αγαπώ
κι αν εκλεγεί εγώ θα εξασφαλιστώωωω… ♪♪♫
(to be continued?...)
__________________ Foto Foto Foto  _____________________ "o pio pistos filos tou skylou" ______________

84 σχόλια:

  1. Καλέ; Γιατί δεν το κρατούσατε για το Διαγωνισμό γέλιου (συνεργατικά φυσικά και το βραβείο !)
    ΣΟΥΠΕΡ!!!!
    Να'στε καλά!
    Τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

    Τι ; Περιμένετε περισσότερα; Τέτοια ώρα; :-Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ ναι! Εχει δικιο η Αριστεα! Σιγουρα στο διαγωνισμο γελιου θα γινοταν χαμος με αυτη τη συμμετοχη! :)

      Διαγραφή
    2. Έχω την εντύπωση ότι δεν μας πήρατε στα σοβαρά. Βρήκατε πουθενά κάτι το αστείο;
      Κάνετε λάθος κυρίες μου!!!
      Ένας αδέσμευτος δημοσιογράφος επί τόσα χρόνια όπως εγώ, δεν παίζει με το παντεσπάνι του.
      Να ανακαλέσετε γιατί θα τα πω όλα στον Αντώνη.

      Διαγραφή
    3. @ Αριστέα, Κική,
      Φτου γαμώτη μου! Δεν το σκεφτήκαμε, αν και το θέμα είναι λίγο βαρύ! Πολιτικά βλέπεις. Άσε, ίσως με κάτι πιο χαρούμενο! Φιλιάααα :)

      Διαγραφή
    4. @ Ντερμπεντέρ, κάτσε καλά "αδέσμευτε" κι "αδέκαστε" δημοσιογραφίσκε, δε φτάνει που με "καπέλωσες" με τις δικές σου απαντήσεις από κάτω, μας απειλείς κιόλας ότι θα τα πεις και στον Αντώνη. Λίγα είναι τα ψωμιά σας μάνα μου, 10 μέρες το πολύ! (το εύχομαι δλδ, αλλιώς.........την έβαψα!!) :))

      Διαγραφή
  2. Καλά ότι και να πω είναι λίγο!!
    Θεά η Πέτρα Θεός και ο Πέτρος!
    Πετραδάκι Πετραδάκι για τα σένα το χτισα που έλεγε και το παιδί του λαού!!
    Το τι χτίσατε σήμερα για εμάς είναι απίστευτο!
    Μπράβο και στους δύο το ταίριασμα μοναδικό!
    Καυστικοί, τρελοί, μοναδικοί, σατιρικοί!
    Σαν να άκουγα μια πολύ επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή, από τις παλιές, που ευχαριστιόσουν να τις ακούς και να σου κάνουν παρέα!
    Μπραβο πολλά φιλιά και στους δύο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θένκιου μάι ντίαρ.
      Σωπάτε καλέ, δεν έκανα τίποτα. Το καθήκον καλή μου, το καθήκον…

      Πέτρος; Χου ιζ χι? Ντερμπεντέρ περικαλώ.

      (Η άλλη την κοπάνησε και περιμένει να της κάνω το γραφείο Τύπου τσάμπα. Ε, ρε κούνια που σε κούναγε κατακαυμένηηηηηηηηηη!!!!)

      Διαγραφή
    2. ΑΧΑΧΑΧΑ!!
      Γραφείο "τύπου" δε λες τίποτα, και μάλιστα ενός Ακυβέρνητου τύπου! Φιλιά Ελενάρα!

      Διαγραφή
  3. Χαχαχα!!
    Γελάω, αλλά θέλω να κλάψω!
    Ξέρεις πόσοι πιστεύουν στις μπαρούφες για ανάπτυξη για σταθερότητα?
    Ευτυχώς δεν έψησε κι εσένα ο πρωθυπουργάρας!!!...χαχα!
    Ζωγραφίσατε οι δυο σας!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι σε αναρχικιά πέσαμε!
      Γιατί μπαρούφες πουλάκι μου; Ούτε κι εσύ βλέπεις όλα αυτά που αχνοφαίνονται;;;
      Ε;;;;
      Ξέρεις ότι τις τελευταίες 2 ημέρες η ανεργία στους νέους μεταξύ 25,1 έως 25,2 που

      α) έχουν πτυχίο,
      β) έχουν 1 μεταπτυχιακό και πάνε για 2ο και
      γ) ξέρουν από βέσπα,

      έπεσε από το 63,9% στο 63,8%;
      Ξέρω το Θανάση που μοίραζε πίτσες και χθες τον πήραν με 5μηνη σύμβαση.
      Να τα λέμε αυτά!

      Διαγραφή
    2. Μαρία καλημέρα! Και βέβαια είναι κλαυσίγελως η κατάσταση μας, αυτό είναι το δράμα! Φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  4. Πολύ γέλιο ,ειδικά στο τέλος με τα τραγουδια !!!!!!
    καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Πετράδι μου
    Μιλάμε για πολύ γέλιο!!!!!
    Μοναδική η χημεία σας!!!

    φιλάκια και στους δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν καταλαβαίνω που βρίσκετε το γέλιο.
      Εγώ προσπάθησα να πάρω το σοβαρό μου.
      Αυτή φταίει που διαρκώς μου τα κάνει θάλασσα.
      Την επόμενη φορά θα πάρω συνέντευξη από τον Σαμαροβενιζέλο, να ξέρω τουλάχιστον γιατί θα γελάτε.

      Διαγραφή
    2. Βρε συ, πάλι από μένα θα τρέχεις να πάρεις συνέντευξη, να μου το θυμηθείς!
      Ελενάρα φιλιά πολλά!

      Διαγραφή
  6. Eυρηματικοτατο και απολαυστικοτατο! Να ειστε καλα παιδια! Μπραβο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν λέτε Να ειστε καλα παιδια;

      Καλά να είμαστε (και ευχαριστώ)
      Καλά παιδιά δεν είμαστε.
      Μη μας βγει και τ’ όνομα…

      Διαγραφή
    2. "Καλό παιδί" να σου πετύχει!! Δε μιλάω, δε μιλάω, αλλά πολύ "μούτρο" αυτός ο Ντερμπεντέρ Πεταλούδα μου! Του συστήματος βλέπεις......!!

      Διαγραφή
  7. Πάω γρήγορα ταράτσα να δω την ανάπτυξη!
    Ή να πάω σε τούνελ για να δω το φως;

    Επίσης δεν είχα σκεφτεί ότι το ζώδιο παίζει τέτοιο ρόλο...
    Πάω γρήγορα να διαβάσω Λίτσα (μία είναι η Λίτσα) για να δούμε αν ο Ερμής θα 'ναι ανάδρομος στις 25 Μαιου.
    Όχι τίποτ' άλλο, να παίξουμε και κάνα στοιχηματάκι να κονομήσουμε.
    Έχω έτοιμες τις αποδόσεις!
    Ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση δίνει απόδοση 1:8,5.
    Ο Βενιζέλος σπίτι του δίνει 1:5,4.
    Ο Βενιζέλος στη φυλακή δίνει 1:2,5.
    Ο Βενιζέλος στην ταβέρνα δε δίνει τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα κοιτάξεις Βορειοανατολικά. Μετά τον ουκρανικό εμφύλιο καταφέραμε να είμαστε σε περίοπτη ενεργειακή θέση (γάτα ο Μπένυ). Από Κριμαία θα μας έρθει ο Άη Βασίλης, με δώρα κάτι αγωγούς (μετά συγχωρήσεως) ΝΑ!
      Βοήθειά μας!

      Ο Βενιζέλος στην ταβέρνα με άλλον και να προλάβει και ο άλλος να φάει, δίνει απόδοση 1:-125,9

      Διαγραφή
    2. Μην την ψάχνετε παιδιά, ο Βενιζέλος είναι μέσα σε όλα! Αλλά στην ταβέρνα είναι μέσα σκέτο. Μαζεστίξ ελπίζω να έχεις κατέβει πια από την ταράτσα! Πιάσε τούνελ καλύτερα!

      Διαγραφή
  8. Θελω κι αλλη συνεντευξη! Και ζητω να μην αυτοκαταστραφει η κασετα φυσικα. Ακους εκει να την καταστρεψεται! Μηπως να τη γυρισετε βιντεακι για το youtube;;;; Μήπως; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρώτη είναι τσάμπα. Από τη δεύτερη και μετά θα πληρώνετε!
      (διαφημιστικό κόλπο της εταιρείας μας)
      Στο youtube δεν βγαίνω γιατί ματιάζομαι.
      Άμα θέλει η άλλη ας βγει σε συνέντευξη με την Πιπιλή να της πιπιλάει το μυαλό.

      Διαγραφή
    2. Ναι, αλήθεια λέει αυτός ο τύπος! Στην επόμενη θα με πληρώσει, τα ψέματα τελειώσανε!

      Διαγραφή
  9. Χαχαχα!! Καλημέρα συμπεθέρα μου και ακυβέρνητε!! Το πέτρινο ζευγάρι μας!!! Με την φιλική την έννοια έτσι???? Μπαρδόν!!!
    Είναι σαν τις κλασσικές συνεντεύξεις μεγκάλου καναλιού όπου ο δημοσιογράφος τραβά τα φώτα και λες, μα θα μιλήσει κι ο συνεντευξιαζόμενος καθόλου??
    Φαντάζομαι επί τούτου το κάνατε έτσι!! Πο πο για γέλια και για κλάμματα μας έχουν καταντήσει οι αθεόφοβοι... Σας απόλαυσα!! Καυστικοί όσο δεν πάει!! Πέτρα λύθηκα με το εσείς τώρα παραγγέλνετε!!!! Χαχαχα!!
    Πέτρο μου to the point οι ερωτήσεις και πολύ ωραία στιλίτευσες ανατρεπτικούς πρετεντέρηδες και τσίμαδες!!!! Φτου κακά!!
    Θέλουμε και συνέχεια το έχετε καταλάβει έτσι??????
    Φιλάκια και στους δυο σας πολλά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μωρέ και πετροβολημένα πες μας, δεν παρεξηγιόμαστε εμείς.

      Της άφησα λίγο χώρο να κάνει παιχνίδι, αλλά όχι να πάρει και τα πάνω της. Σιγά που θα την καλούσα για να μιλάει μόνη της. Για ποιον με περάσατε;

      Μετά τα δικά της αναρχικά και αριστερίστικα κόλλησα από κάτω και τις απαντήσεις των λατρεμένων μου που βάζουν τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση!
      Απλά, δημοκρατικά και φυσικά ελληνικά.

      Διαγραφή
    2. Είμαι "ο συνεντευξιαζόμενος καθόλου" και είμαι καλά!! Αχαχα! φιλιά συμπεθερόνι!

      Διαγραφή
  10. Πολύ καλό, το χάρηκα! Να 'στε καλά και οι δυο, καλοί μου φίλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά φίλε Γιάννη.
      Σαχλαμαρίζουμε γιατί χανόμαστε.

      Διαγραφή
    2. Να είσαι καλά φίλε Γιάννη.
      Σαχλαμαρίζει αυτός ο Ντερμπερότυπος γιατί χανόμαστε.

      Διαγραφή
  11. απολαυστικά ΑκυβερνητοΠετρομαγειρέματα! να είστε καλά καμάρια μου! αστέρια και οι δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ’ εμένα στο πηδάλιο κι αυτήν στην κουζίνα δεν ξέρετε τι θα σας έρθει πρώτο: η πρόσκρουση ή οι στομαχικές διαταραχές;

      Διαγραφή
    2. Η πρόσκρουση βέβαια, θέλει και ρώτημα;; Φιλιά Βικάρα μας!

      Διαγραφή
  12. Καλησπερα! Μαρεσε παρα πολυ η αναρτηση σου γιατι μεσα παρουσιαζεις την κατασταση που επικρατει με πολυ ωραιο και εξυπνο τροπο!Μπρααβο! Πιστευω οτι ολοι τελεικα ξερουν τι παιζει το ερωτημα ειναι γιατι δε ξεσηκωνομαστε για να αλλαξει? Δε ξερω πραγματικα! Καλο σκ να εχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ να παρακολουθείτε περισσότερο Μούγκα, Παύλο, εμένα, Μπάμπη, Σία και την πορδή του σάλτε (κρίμα που έφυγε ο τατιάνος) και μετά να πάτε τσίιιιφ στη κάλπη.

      Διαγραφή
    2. Κάτσε, τώρα έρχονται οι εκλογές και θα δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος! Φιλιά Vanesa! Καλο Σ/Κ επίσης!

      Διαγραφή
  13. ♫♪ Πέτρα και Πέτρος χτίσανε μια μπλογκο-γωνιάαα
    τη ζωή μας κλείσανε μες στην σάτιρααα
    απ' τα γέλια σκάσαμε και τα χάχαναααα
    όμως δεν ξεχάσαμε αχ ! τα βάσανααααα

    Μα η ψήφος που `ρχεται τον εφιάλτη παίρνει
    τον Άδωνί θα διώξει και τον Σάμαράαα.
    Μα η ψήφος που `ρχεται τον εφιάλτη παίρνει
    τον Άδωνί θα διώξει και τον Σάμαράαα.♪♪♫

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ♪♪♫Παρότι στη συνέντευξη
      της ήρθε μια ζάλη
      στο τέλος υποσχέθηκε
      πως θα μας δώσει κι άλλη

      Όλοι θα περιμένουμε
      τη δεύτερη φορά
      μόλις ετούτος ο λαός
      διώξει το Σαμαρά♪♫♪

      Διαγραφή
    2. ♫♪ Θα τόνε διώξει τον "σύντροφο" Αντώνη
      σίγουρα ναιαιαιαιαι
      θα τόνε διώξει μαζί μαζί με τον Βαγγέλα
      τον άλλον κουνενέεεεεε
      Ας ενωθούμε να φύγουνε με μιας
      τη Δευτέρα, την άλλη τη Δευτέραααα ♫♪

      Διαγραφή
  14. Mισό γιατί μπερδεύτηκα....
    Πως έγινε αυτή η φανταστική συνέντευξη;
    Οι ερωτήσεις ήταν του Ακυβέρνητου και οι απαντήσεις δικές σου;
    ή ήταν όλα προμελετημένα;
    Εμένα μου φαίνεται πως τη μαγειρέψατε τη συνέντευξη.
    "Τωρα εσεις, ποτε προλαβατε-ποτε τα 'πατε...ενας Θεος το ξερει!" (Σταυρίδης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ ένας αδέκαστος δημοσιογράφος όπως ο Φον Ντερμπεντέρ δεν θα έπαιρνε στημένη συνέντευξη.
      Ούτε βέβαια είναι φανταστική.
      Δεν φαντάζομαι να φαντάζεσαι ότι την φανταστήκαμε.
      Για φαντάσου…


      (Άκου Ρένα: άμα με παίρνει ο Χατζηαντωνίου στο τηλέφωνο φρόντισε να μου τον δίνεις, μη προλάβουμε κανένα άλλο μασκαραλίκι)

      Διαγραφή
    2. "Εγώ ξέρω κάτι άλλους που ήρθαν γρηγορότερα"!!! Αχαχαχα! Φλώρα φιλιά!

      Διαγραφή
  15. Αυτή είναι συνέντευξη!!! Μπράβο βρε παιδιά, πάντα τέτοια! Καλό Σαββατοκύριακο, πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο συνέντευξη; Πάμε φουλ για το πρώτο βραβείο δημοσιογραφίας για φέτος, μη σου πω και για του χρόνου.
      Καλό Σ/Κ.

      Διαγραφή
    2. Να και Βραβείο ο καρεκλοκένταυρος!!
      Φιλιά Ειρήνη μου, καλό Σουκου επίσης!

      Διαγραφή
  16. Χαίρομαι γιατί εξέφρασες μια μεγάάάλη μερίδα του μαραζωμένου λαού!
    Μακάρι να το δείξουν και στην κάλπη μεθ' αύριο Πετροκόριτσο!
    Τα φιλιά μου τρυφερά και φρέσκα με ζεστή αγκαλιά!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτή η μεγάάάάάάάλη μερίδα του λαού μας που πεινάει και υποφέρει δεν κάνει πάλι καμιά χοντρομ…κία στην κάλπη, τους κυβερνητικούς απίθανους τους βλέπω στις ουρές του ΟΑΕΔ.
      Αμήν!

      Διαγραφή
    2. Αφελής+Ντερμπεντέρ, δεν συνάδει διόλου χαζοδιόλου!
      Λες να ξεπέσουν ποτέ αυτά τα λαμόγια στις ουρές του ΟΑΕΔ;;; Την έχουνε κάνει τη μπάζα τους αυτοί αγαπητέ, εδώ και χρόνια, αλί σε εμάς! Φιλιά Κατερίνα μου!

      Διαγραφή
  17. Α, καλά! Έχεις ξεφύγει τελείως και δεν θα σε ακολουθήσω στον όλεθρο...
    Βρε, πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια!

    Να 'σαι καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή μπορεί να ξέφυγε, εγώ καθόλου. Ότι μου λένε λέω!
      Κρατηθείτε. Θα έχει και συνέχεια…

      Διαγραφή
    2. Έχω ξεφύγει, δε λες τίποτα! Μα να κάθομαι να δίνω συνέντευξη σε.....Ντερμπεντέρ(ηδες);;;

      Διαγραφή
  18. Δώσατε ρέστα (που λέει και η νεολαία) κυρία μου με αυτή σας την ανάρτηση, συγγνώμη συνέντευξη ήθελα να πω!
    Τα σέβη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς φράγκο στη τσέπη πότε έδωσα ρέστα;
      Να ‘δωσα και να μη το κατάλαβα;
      Μόλις βρω λίγο χρόνο θα το ψάξω (στην κωλότσεπη)

      Διαγραφή
    2. Έλα μου ντε! Όποιος έχει ρέστα, παρακαλώ να (μου) τα δώσει εμένα να του τα φυλάω!
      Αθηνά μου φιλιά!

      Διαγραφή
  19. Καταπληκτική η συνέντευξη!!!!
    Καλό σ/κ
    Φιλάκια
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ψηλός, όμορφος, βουτυράτος...
    Με μιαν αψηλή, τσιριμπίμ, τσιριμπόμ...
    - Μεσιέ Ντερμπεντέρ...με το συμπάθιο κιόλας, αλλά η μαδάμ δουλεύεις με διπλό καρμπυρατέρ!

    Μπράβο ρε παιδιά! Να μου φέρετε τον έλεγχο να σας βάλω άριστα!...
    Έχει και συνέχεια διαβάζω... Ωρεντουβάρ λοιπόν!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρατώ το ψηλός και όμορφος και σας επιστρέφω τα βούτυρα και τα καρμπυρατέρια!
      Ορίστε μας! Που κάνατε όλες σας κόμμα με την αψηλή.
      Λα σουσουρερά λα σουσουρερά γιατί μια λέξη κάνει ένα δεκάρικο!
      Άντε μπάι και αλερετούρ.

      Διαγραφή
    2. Παιδιά, τι γίνεται εδώ πέρα;;; Δεν είμαι εγώ η βουτυράτη;;; Δεν παίζω! Άντε μπάι και αλερετούρ Μαρία! :))

      Διαγραφή
  21. Ε αφου ανοιγει ο ματης
    τι να πει και ο στομας πια?
    Με τοσα σκατα που γλυφουμε-μην κοκκινιζεις κυρ Ντερμπεντερ..εξαιρουνται οι παροντες-
    για ν'αρπαξουμε θεσουλα
    εχει μποχαλιασει.

    Ξυπνηστε με ,βρε παιδια,οταν τελειωσει τουτη η χωρα,
    ...
    να βαρεσω παλαμακια

    τηνειδατηνξανθουλατηνειδαψεςαργαμεμολοτωφκαισουβλακιστοχερι


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοκκίνησα; Λέτε να έχασε κάποιος την τσίπα του και να την μάζεψα;
      Απαπα!
      Αυτά αφορούν άλλα πουλάκια και όχι τους φανταχτερούς παπαγάλους σα και του λόγου μου.

      αμαδενφυγουνουτετωραειναιναβαραμετοκεφαλιστοντοιχο

      Διαγραφή
    2. Μωρέ, έχεις δίκιο Αγριομέλι, καλύτερα να ξυπνήσουμε όταν η χώρα είναι στα τελευταία της, γιατί προφανώς και δεν είναι ακόμα......

      Διαγραφή
  22. Χαχαχαχ ! Απολαυστικοτατοι! Με κανατε και γελασα τετοια ωρα...Πως να κοιμηθω τωρα που μου φτιαξατε την διαθεση μου λετε ?
    Πολλα φιλια και παντα με τρελλα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας έκοψες σωστά. Εμείς μιλήσαμε σοβαρά και απορώ που γελάτε!

      Φον Ντερμπεντέρ
      Καλημέρα σας

      Διαγραφή
    2. Πραγματικά, τελικά........Φον Ντερμπεντέρ, οι ερωτήσεις σας ήταν για γέλια! Μαράκι φιλούθκια!

      Διαγραφή
  23. Συγχαρητήρια, κύριε Ντερμπεντέρη! Μ' έψησες! Αφού λέω να ψηφίσω Σαμαρά και Βενιζέλο μαζί! (απ' την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω;)
    Τι να κάνω βρε Πέτρα; το ξέρεις το γνωστό μαζοχιστικό άσμα "μα τον λατρεύω κι είναι το φως μου γιατί είναι, βλέπεις, ο άνθρωπός μου"; Ελπίζω να μην το τραγουδήσουμε όλοι μαζί μετά τις εκλογές αλλά καλού κακού κράτα και μικρό καλάθι!
    Καλημέρα, παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιτέλους βρήκαμε τον πρώτο μας ψηφοφόρο!
      Σαμαροβενιζέλε έρχομαι να εισπράξω.
      Πέτρα κράτα την μη μας φύγει...

      Διαγραφή
    2. Εγώ Σοφία μου ΜΟΝΟ μικρά καλάθια κρατώ σε αυτήν τη χώρα κι όχι τόσο για τους πολιτικούς (που είναι οι γνωστοί σεσημασμένοι), όσο για τους συμ-πολίτες (που είναι οι γνωστοί-άγνωστοι)... Καλό Σ/Κ!

      Διαγραφή
  24. Ασύλληπτοι και μοναδικοί, τα λόγια περιττεύουν!!! *παλαμοκροτήματα*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά όλη η επιτυχία ήταν στις απαντήσεις (μου!)!! Φιλιά αγα-πόνυ!

      Διαγραφή
    2. Σιγά μανδάμ, θα σου πέσει καμιά φουρκέτα! Οι ερωτήσεις μου ήταν όλα τα λεφτά.
      Λίγο έλειψα και μου το έκανες αμέρικαν μπαρ!

      Διαγραφή
    3. Ας πρόσεχες δημοσιοκαφρίσκε του γλυκού νερού :))

      Διαγραφή
  25. Ω! Μας εντυπωσιάσατε κυρία μου πάλι!χαχαχα... είσαι απόλαυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αλλά δεν "είμαι". "Είμαστε δυό" που λέει και το άσμα! Ο άλλος είναι ο Ακυβέρνητος!

      Διαγραφή
    2. Να σου πω, σβήσε τις απαντήσεις σου και βάλε τις κάτω από τις δικές μου!
      Να τηρείται και το πρωτόκολλο. Άντε μην αρχίσω...

      Διαγραφή
    3. ΑΧΑΧΑΧΑ!
      Άτσα ρε Ντερμπεντέρ(η)! :))

      Διαγραφή
  26. Επιτέλους κατάφερα να σας διαβάσω!!!
    Περίμενα πώς και πώς να επιστρέψω, για να δω τι έχετε σκαρώσει!!!
    Φυσικά σταθήκατε στο ύψος των προσδοκιών μου (άλλο ψώνιο εδώ) και το ξεπεράσατε κιόλας!!!

    Καλέ, κ. υποτιθέμενα συνεντευξιαζόμενη δεν σε άφησε να πεις και τίποτα...
    Μόνος του ρωτούσε, μόνος ανταπαντούσε και συμπλήρωνε. Άσπρη στιγμή δεν σε άφηνε να δεις!!!
    Ψέκαζε, σκούπιζε, καθάριζε και όλα τα λαμπογυάλιζε...
    Τι είναι τούτος;;;
    Εσύ, Πετράδι, ξέρουμε είσαι σίγουρα μια ξανθιά κυρία, γι' αυτό μην του δίνεις πολλή σημασία...
    Πού τον βρήκες για δημοσιαγράφο, στο σακουλάκι του Βενιζλίν ή του Σαμαρίν;;; Χαχαχαχα!!!!

    Ήταν φανταστική η ιδέα σας, αλλά και η υλοποίησή της φοβερή!!!
    Η επιλογή των εικόνων, Πετρουλίνι, τέλειαααα!!!

    Λοιπόν, αριστόγατες του διαδικτύου, σας περιμένουμε εναγωνίως για τη συνέχεια!!!!

    υ.γ.
    Αμ σας τα έλεγα εδώ και μήνες! Για εκπομπή ή θέατρο είσαστε!!!! Και το εννοώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρθα να απαντήσω πρώτη, πριν με προλάβει αυτός ο κακός (άνθρωπος) "δημοσιογράφος" της megaλης των Κάφρων Σχολής!!! Εγώ πάντως ήμουν μια κιουρία!!! Αχαχα! Καλημέρα και κάτσε και περίμενε: κάποτε θα εμφανιστεί και το ταλέντο αυτό της "δημοσιογραφίας"!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.