Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις...


Άτιμε αναποφάσιστε, την έχεις καταβρεί έτσιιι; Που τους έχεις βάλει όλους να κρέμονται από τ' αρχ...έγονα ένστικτα σου, εκείνα που λένε πως ο αναποφάσιστος πηγαίνει μ' όποιον προηγείται στις δημοσκοπήσεις ή -κατά πλειοψηφία- με τον έχων την παράσταση νίκης..
Βρε πιο γάτα-με-ποντίκι-εκλογές, δεν έχουν ξαναματαγίνει στον τόπο. Κόμματα και ψηφο- φόροι, γκόμενες και παλικάρια, γίνανε μαλλιά κουβάρια κι όλοι μαζί αγκαλιασμένοι άδουν:
Αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις! "Που να μου κοπεί το χέρι.....σύριζα" λέει ο ψηφοφόρος, "που να μου βγει το όνομα, γιατί το μάτι το χρειάζομαι" λέει ο πολιτικός κι η ζωή συνεχίζεται παιδιά ή έχει παγώσει ο χρόνος, μέχρι να γίνουν κι αυτές οι εκλογές Πανα-γία μου και τι στον κόσμο. Να εφαρμοστεί και το τρίτο μνημόνιο ωραία ωραία βρε αδερφέ! Τι μας "τους κύκλους τάραττε" κάθε τρεις και λίγο; Αφήστε μας να..μας πεθάνετε ήσυχα.


Κι ενώ οι εκλογές έχουν μετατραπεί στη χαρά τού αναποφάσιστου, τα κόμματα βρίσκονται σε παραλήρημα: από τον ΣΥΡΙΖΑ έως τον Λεβέντη -τον καραμπουζουκλή που λέει ο λόγος- όλοι νομίζουν ότι μας θολώνουν τα νερά: ε, όχι αγάπη μου, δεν είναι αυτό που νομίζεις, και βέβαια δεν ψήφισα μνημόνιο. Προοδευτικό πρόγραμμα εξόδου ψήφισα. Βρε τι εξόδου, μας λες; Εξόδιος ακολουθία πες το μας καλύτερα. Από την άλλη πάλι η ΝΔ, γνωρίζοντας πόσο μεγάλα ζώα είμαστε, έβαλε την...καλή προβιά στα μούτρα τού Μεϊμαράκη κι ήρθε κι αυτός από το πουθενά να μας περάσει ένα χέρι. Αμ τι, κορόιδο είναι; Μάθαν πως δουλευόμαστε, 
πλακώσανε και οι Μεϊμαράκηδες. Αυτός μέχρι και μουστάκι θα ξυρίσει, αν του δώσουμε τη χαρά να μας γαμ..κυβερνήσει. Τα λιμά κόμματα απ' την άλλη, κάργα αντιμνημονιακά ως το μεδούλι, θα μου πεις, με τη σιγουριά ότι δεν θα κυβερνήσουν ποτέ, γιατί να μην το παίξουν αντιμνημόνιο; Εδώ σου λέει ο άλλος κυβέρνησε επτά μήνες, άρα..αγάπη μου, έχω ελπίδες! 

Σκάει μύτη από την άλλη κι ο "σύντροφος να σου πετύχει" Παναγιώτης, να σου θυμίσει ότι αγάπη μου και βέβαια δεν είναι αυτό που νομίζεις. Ξυπνάς αύριο το πρωί με δραχμή κι εί-ναι σα να' σαι στον παράδεισο. Όλα καλά όλα ανθηρά: από πάνω το βούτυρο της χρονιάς, από κάτω το λάδι της χρονιάς και να τα μακαρόνια και να τα ρύζια και να οι μανέστρες, αλλά ας όψεται η Ζωή (η Κωνσταντοπούλου) η κακούργα που θα με εκτοπίσει καμιά ώρα και δεν θα έχω προλάβει να βγάλω κιχ! Κι ακαρτέρει κι ακαρτέρει, πλησιάζει κι η 20η κι όλοι μαζί εκείνοι κάνουν πως μας δουλεύουν, κι εμείς κάνουμε ότι τους πιστεύουμε. Αυτά.
Για να μην ξεχνιόμαστε αγάπες μου, πρώτοι και καλύτεροι οι γνωστοί δημοσκόποι, ο θεός να τους κάνει: αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις, εγώ το είχα προβλέψει το αποτέλε- σμα, αλλά δεν στο έλεγα για να μη σου 'ρθει κάνας κόλπος. Τόσα μνημόνια σου βρήκαν οι γιατροί στο τελευταίο καρδιογράφημα, να έρθω εγώ με μια δημοσκόπηση να σε πεθάνω;

Μεταξύ μας, σκορδοκαϊλα τους των αναποφάσιστων, ποιος προηγείται και γιατί, όμως ας μην ξεχνάμε τις γνωστές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι ειδήμονες για να τουμπάρουν τον κόσμο. Από εσωτερικό έγγραφο της ΝΔ παραμονές του δημοψηφίσματος, διέρρευσε αυτό: Γι’ αυτό στο βαθμό που είναι δυνατό, θα πρέπει η δημοσκοπική/κοινωνική δυναμι-
κή υπέρ του ΝΑΙ να αποτυπωθεί κλιμακούμενη από τις εταιρείες μετρήσεων, να φανεί δηλαδή ότι υπάρχει μία δυναμική –ρεύμα υπέρ του ΝΑΙ, η οποία είναι σταθερή. Όχι όμως με ομοειδή ποσοστά, γιατί ο κόσμος παραμένει καχύποπτος απέναντι στους δημοσκόπους. Τους θεωρεί κομμάτι του συστήματος. Από την άλλη, την Παρασκευή 3/7, που είναι και η τελευταία μέρα που επιτρέπεται βάσει νόμου να δημοσιευθούν μετρήσεις, θα πρέπει να αποτυπώνεται μία καθολική υπεροχή του ΝΑΙ που δεν θα χωρεί αμφισβήτηση χωρίς όμως να δημιουργεί και επανάπαυση. Μία διαφορά που θα κυμαίνεται από 5 έως 10 μονάδες ανάλογα με την εταιρεία... Αγάπη μου, το έπιασες το υπονοούμενο, έτσι; Ελέγχουν τα κε- φάλια μας, μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και που θα πάει, όλο και κάποιος θα τσιμπήσει. 
Προσεγγίζοντας σήμερα το θέμα με χιούμορ, προτίθεμαι να επιστρέψω σύντομα, με τα σοβαρά αυτή τη φορά. Ή τουλάχιστον, όπως εγώ τα αντιλαμβάνομαι. Καλό φθινόπωρο!

Υ.Γ Αγάπες μου, είναι αυτό που νομίζετε: Επέστρεψα. Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας όλο το καλοκαίρι 
αλλά και για την κατανόηση σας. Σας φιλώ γλυκά κι αρχίζω τις επισκέψεις οσονούπω!

Φονιάδες των λαών...κλικ!
Foto: stickers for the masses

❤¸¸.•*¨*•♫ ............................ο πιο πιστός φίλος του σκύλου.............................❤¸¸.•*¨*•

60 σχόλια:

  1. Kαλως την!
    Καλως ορισες!
    Δυναμικα δυναμικα!
    Η πρωτη εικονα ολα τα λεφτα!
    Ακρως ρεαλιστικη!

    Φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρίσκουν και τα κάνουν, Πέτρα μου! Για τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, λέω...
    Εδώ γίνεται προσπάθεια... απαλοιφής μνήμης σχετικά με τη δράση του Κένταυρου (μη χ...αιρετήσω), ασχέτως αν ο ίδιος καμαρώνει. Εδώ το σύστημα ξεσκόνισε τις αράχνες απ' τα πέτα του Λεβέντη και πάει να μας τον πλασάρει για ρυθμιστή, τι να λέμε τώρα...

    Καλό Φθινόπωρο και καλή επιστροφή, όταν και όπως τη θέλεις!
    Τα φιλιά μου και την καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί καλέ; Τι έχει το...λεβεντόπαιδο ο Λεβέντης;!
      Τα φιλιά μου και βοήθεια μας Ρουλάκι μου!

      Διαγραφή
  3. Αδιάφορες αυτές οι εκλογές, Πέτρα. Πολύ αδιάφορες. Μου φαίνεται σαν ένα συγκρότημα που αποφάσισε να διαλυθεί πριν το τέλος της περιοδείας και λένε τα μέλη "δεν παίζουμε και την τελευταία συναυλία; Κρίμα είναι!"

    Έτσι, πολύ αδιάφορες αυτές οι εκλογές. Αφού, άλλοι θα κυβερνούν. Τώρα και με τη βούλα.

    Τέλος πάντων, καλή επιστροφή, Πέτρα, και καλό σου φθινόπωρο!

    Να είσαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρασμε, με πρόλαβες. Οσονούπω έρχομαι από κει. Τα φιλιά μου!

      Διαγραφή
    2. Έρασμε, δεν είναι αδιάφορες οι εκλογές. Αντίθετα είναι πολύ σημαντικές. ΘΕΛΟΥΝ να μας πείσουν για την ασημαντότητά τους. Για να απόσχουμε.

      Διαγραφή
    3. Α ναι βρε Έρασμε, κι εγώ συμφωνώ απόλυτα με τον Λωτοφάγο!

      Διαγραφή
  4. Ναι, αλλά σήμερα είναι Πέμπτη και την Κυριακή έχουμε εκλογές κι εσύ από το μπλογκ σου που το διαβάζουν αρκετοί λες οτι όλοι είναι ίδιοι, και ο Παναγιώτης μαζί. Τι κακό έκανε ο Παναγιώτης για να τον βάζεις με τους άλλους και τι κακό έκαναν και άλλα κόμματα που το παλεύουν να πούνε την αλήθεια και πως υπάρχει λύση για το λαό;

    Δε νομίζω οτι αυτή η στάση είναι προοδευτική. Πιο πολύ βοηθά την αποχή, τα άκυρα και τελικά το μνημόνιο που θα επικρατήσει αν όλοι έχουμε αυτή την ωχαδερφική στάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο καθένας εκφράζει τις απόψεις του κι όλες οφείλουν/με να είναι σεβαστές. Η επόμενη ανάρτηση μου θα υπάρξει πιο αναλυτική, πάντα μέσα από το πρίσμα που το βλέπω εγώ προφανώς. Καλό φθινόπωρο.

      Διαγραφή
    2. Για να ενισχύω την άποψή μου διάβασε πχ εδώ http://giatinalitheia.blogspot.gr/2015/09/blog-post_85.html

      Μπροστά σε αυτό το έγκλημα εμείς δεν θα πάρουμε θέση; Θα τους αφήσουμε να ξαναβγούν; Ή πρέπει να συμπαραταχθούμε με όσους το προσπαθούν, ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε απόλυτα;

      Διαγραφή
    3. Να με συγχωρείς αλλά δεν είναι όλες οι απόψεις σεβαστές. Αυτές είναι φιλελέ, μεταμοντέρνες θεωρήσεις. Οι απόψεις πχ της Χρυσής Αυγής να σκοτώνουμε τους ανάπηρους ή του κομμουνιστές ή δεν ξέρω κι εγώ ποιους δεν μπορεί να είναι καθόλου σεβαστές. Κατά την ίδια έννοια δεν μπορεί να είναι σεβαστές οι απόψεις υπέρ του μνημονίου στο βαθμό που αυτό δολοφονεί. Και όντως το κάνει. Διάβασε πχ εδώ http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2015/09/blog-post_16.html

      Διαγραφή
    4. Δεν διαφωνώ με όσα λες, ούτε με όσα διάβασα στο λινκ.
      Έχω την άποψη μου για τις εκλογές της Κυριακής κι επ' αυτού θα επιχειρηματολογήσω
      μέσα από το blog μου.

      "Ή πρέπει να συμπαραταχθούμε με όσους το προσπαθούν, ακόμα κι αν δεν συμφωνούμε απόλυτα;"..άλλωστε και επ' αυτού συμφωνώ μαζί σου, απλά από άλλη "σκοπιά".

      Διαγραφή
    5. @ Διαχειριστή,
      σημειώνω εδώ το λινκ που μου έστειλες
      και σου έγραψα πιο πάνω ότι δεν διαφωνώ (κατά βάσει)
      http://giatinalitheia.blogspot.gr/2015/09/blog-post_85.html
      Τα υπόλοιπα που αναφέρεις, είναι δικά σου συμπεράσματα, όχι δικά μου.

      Διαγραφή
  5. Hello Petra!!!

    Βρε σε αυτές τις εκλογές ακόμα και ο πατέρας μου την είδε αναρχικός και λέει ότι δε θα πάει να ψηφίσει γιατί δεν έχει νόημα να ψηφίζεις. Ας το εφαρμόσουν λέει όλοι μαζί και να μη μας τρέχον για εκλογες καθε τρεις και λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι υπέρ της αποχής. Καλό είναι να μην χάνουμε την ευκαιρία -έστω και σπάνια- να εκφράζουμε, ο καθένας την άποψη του, έστω και μέσω του "λευκού". Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Τα φιλιά μου Χριστινάκι, μου, μου έλειψες!

      Διαγραφή
  6. Ναι! Για πρώτη φορά στη ζωή μου, είμαι αναποφάσιστη και έχω όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω μου!!! Yeh!...;-Ρ
    Αυτό, που δεν έχω ακόμα καταλάβει είναι πότε με πήρανε χαμπάρι οι δημοσκόποι και μου αλλάξανε τα φώτα στα τηλεφωνήματα και τις ερωτήσεις... Πιο πολλές απαντώ εγώ από τους υποψήφιους!!!...

    Πετράδι μου, περιττό να σου πω πως συμφωνώ μαζί σου! Φιλί γλυκό
    Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήθελα να ΄ξερα τι τους απαντάς κάθε φορά βρε άτιμο, όντας αναποφάσιστη! Αχαχαχα! Φιλιά πολλά και καλή..φώτιση ;)

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα τους έχω μπερδέψει τελείως κι εντελώς!!! Κι εν τω μεταξύ, αποφάσισα και προχωρώ! Καλό βόλι, Πετράδι μου! ;-)

      Διαγραφή
    3. Και βοήθεια μας στη συνέχεια! :)

      Διαγραφή
  7. Μια πέτρα που ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα!
    Wellcome back...

    Φιλιά
    Ελένη
    https://myfortysomethingworld.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην λες "ύδατα" και μου θυμίζεις τι έχασα... :))
      Φιλιά πολλά και καλό φθινόπωρο Ελένη μου!

      Διαγραφή
  8. Καλώς ήρθες!!! Δεν είμαι αναποφάσιστη αλλά έχω μια τάση να μην βγω από το σπίτι εκείνη την μέρα. Σκέψου φασίνα που θα κάνω από τα νεύρα μου και για αυτούς και για μένα. Θα κάνω ένα σπίτι κούκλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ με την αποχή, συμφωνώ με τη φασίνα!!!
      Φιλιά πολλά και καλώς βρεθήκαμε και πάλι:))

      Διαγραφή
    2. και εγώ διαφωνώ αλλά θα 'θελα να μην πάω......

      Διαγραφή
    3. Κάνε κι εσύ λίγο πέτρα την καρδιά σου. Μια φορά στα τέσσερα χρόνια ψηφίζουμε βρε κυκλάμινο! Αχαχα! Ξέρω κι άλλο ένα με τον Τοτό :)

      Διαγραφή
  9. Και μόνο που επέστρεψες (επιτέλους!) σήμερα το εκλαμβάνω ως δώρο για τη γιορτή μου!!!
    Άλλα δε λέω. Τι θα κάνουμε ένα χειμώνα;
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που το είπες για τη γιορτή σου, γιατί θα το ξεχνούσα η γυνή! Χρόνια πολλά, με υγεία, να σε χαιρόμαστε γλυκιά μας Σοφία και να είσαι πάντα κεφάτη και σπιρτόζα! Άτσα ε; Καλό φθινόπωρο και θα 'χουμε να λέμε πάλι!

      Διαγραφή
  10. Καλώς το Πετράδι μου το αιχμηρό και δυναμικό!!!
    ............................................................................
    Έχουμε πολλούς ακόμα να δούμε σωτήρες
    Ας σκεφτούμε τι μας αντιπροσωπεύει τι μας
    δικαιώνει.....

    πολλά πολλά φιλιά ♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που τον εκφράζουν,
      ας αναλάβουμε επιτέλους κάποτε την ευθύνη των πράξεων μας!
      Γλυκά φιλιά Ελενάρα μου :) ♥♥♥ (αντιγραφή είναι αυτό!)

      Διαγραφή
  11. Καλώς όρισες!!! Είπαμε διακοπές κορίτσι μου αλλά εσύ παρα-διέκοψες! Τώρα ήλθες για τις εκλογές ε; Μη σε περάσουν και για αναποφάσιστη!!! Στην πόρτα θα σου 'ρθουν....
    Καλό φθινόπωρο λοιπόν
    Εύχομαι να πέρασες καλά.
    Να σαι καλά Πετρούλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά ήταν η διακοπή διαρκείας, τι το 'θελα και γύρισα;.. Μάλλον αποφασισμένη θα έλεγα ότι είμαι! Καλό μας φθινόπωρο Άννα :)

      Διαγραφή
  12. Υπέροχο και απολαυστικό come back...μας έλειψες!!! Ε ναι, χώσεεεεεεεε κι άλλο!!! Καλό και εμπνευσμένο φθινόπωρο πολύτιμο Πετράδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να φανταστείς ότι είμαι ντε φορμέ! Χαχα! :)
      Κι εσείς μου λείψατε Έλενα μου! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και καλό φθινόπωρο :)

      Διαγραφή
  13. Χαχαχα! Με το που μπαίνουμε, το "πελώριο γαμιέστε"! Γεια σου, Πέτρα λεβεντιά!
    Ανήκω κι εγώ στους αναποφάσιστους. Εξάλλου, το μεγαλύτερο ποσοστό μας είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ τον Γενάρη.
    Αν βρω το κουράγιο, θα ξεδιπλώσω τον προβληματισμό μου σήμερα-αύριο στο μπλογκ μου. Ξέρω πως το περιμένει όλη η Ελλάδα. Χεχε!
    Καλό φθινόπωρο, γλυκιά μου και πάντα να στήνεις απολαυστικά κείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Λωτοφάγε, όλη η Ελλάδα περιμένει εμένα να σας πω γιατί δεν είμαι αναποφάσιστη! Αχαχα! Και προτίθεμαι να εξηγηθώ κι εγώ, εύχομαι μόνο να προλάβω να το κάνω πριν από τις εκλογές! Καλό φθινόπωρο, δε λες τίποτα! :))

      Διαγραφή
  14. Καλώς το μου.. βρε βρε μαύρα μάτια καναμε να σε δούμε...Πετρόνι μου ήρθες και ταρακούνησες τα ύδατα... γιατί τα αλλα υδατα τα βλεπω ακούνητα .μεσα στο τέλμα σου λέω... ειχε πέσει ένα μικρό πετραδακι και έκανε κυκλους που ταραξαν για λίγο τόσα δα... τα νερα αλλα στο τελος και αυτό χαθηκε στο βυθό.. τελικα ολα γυρισαν στην ακύμαντη επιφανεια Πετρίνα μου...!!
    Είχα καιρό και εγω να περασω δεν λέω αλλα ηθελα να σε αφήσω στην ησυχία σου να απολαύσεις οτι απόλαυσες και απόλαυσα και εγω μαζί σου σε ευχαριστουμε για τις προτασεις σου.για τα βιβλία... να είσαι καλά φιλεναδα... μας έλειψες ...χαρηκα που γυρισες ...εσύ νομιζω όχι ..... γαιτί αφησες τον παράδεισο.......φιλακιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πετραδάκι-πετραδάκι Σμαράγδι μου!
      Ήρθα για να ασχοληθώ με το ίντερνετ και να ξεχάσω το ανέμελο καλοκαίρι!
      Φιλιά πολλά :)

      Διαγραφή
  15. Πόσο πολύ μου έλειψε η γραφή σου! Σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου μου φαίνεσαι η μόνη λογική! Άντε καλό Φθινόπωρο και καλό ψήφο βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλώς ήρθες πίσω στα πάτρια!
    Ένα καλοκαίρι έλειψες και τα κάναμε μαντάρα όπως θα έμαθες.
    Καλή φώτιση για την Κυριακή και καλό φθινόπωρο να έχεις Πέτρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και να πεις ότι έλειπα επί της ουσίας;
      Όλες τις ειδήσεις τις μάθαινα και έφριττα!
      Καλή φώτιση, δε λες τίποτα! Και καλό φθινόπωρο επίσης Μαρία :))

      Διαγραφή
  17. Ένας χαμούλης είναι αυτή η χώρα. Τι κακό κι αυτό. Κάθε τρεις και λίγο εκλογές, λες και δεν έχουμε που αλλού να πάμε Κυριακή πρωί.
    Σε τρεις μήνες έχουμε Χριστούγεννα και ακόμα με εκλογές ασχολούμαστε. Αυτή η κοινωνία με ξεπερνά.
    Σε γλυκοφιλώ blogoνονά μου! :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας τώρα ότι θα...στολίσεις την επόμενη εβδομάδα, να φαρμακωθώ!!
      Φιλιά πολλά κουκλί βαφτιστήρι! :)

      Διαγραφή
  18. Καλά.. αυτά τα κείμενα σου, μου είχαν λείψει!! Γύρισεεεεεε... απαπαπαπα Σαν τον Καρά το τραγούδησα (φτουυυυυ)
    Να ήξερες με πόσους τσακώθηκα καλοκαιριάτικα για το δημοψήφισμα και για την πολιτική κατάσταση.. Στο τέλος είπα Βρε δεν Γ@@@@@ :))) Δεν άντεξα άλλο μάνα μου.. δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Αυτή την φορά πριν βγουν τα exit poll εγώ καλού κακού θα κάνω την προσευχή μου!!! :)))) Welcome Back!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στάσου καλέ! Μύγδαλα! Έχω και σήμερα ανάρτηση...
      Καλώς σε βρήκα Ελεάνα μου και...καλά Χριστούγεννα :)))))

      Διαγραφή
  19. Σιγά μην είναι σημαντικές οι εκλογές! Σιγά μην κριθούν από μένα κι από σένα!
    Μας δουλεύουν ψιλό γαζί... Όλοι για την καρέκλα!
    Είμαι τόσο κουρασμένη που δεν έχω ανάκαρο να τους βρίσω...Θα το κάνω την Κυριακή όλη μέρα !

    Από μένα καλωσορίσματα δεν θες... χοχο .
    Σαν να μην έλειψες μια μέρα!♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι -δαγκωτό- κατά της αποχής!
      Είμαι -δαγκωτό- και κατά της παραίτησης...
      Όχι από σένα, αλλά κι από κανέναν από εμάς!
      Καλώς βρεθήκαμε και πάλι -εδώ- λοιπόν! :))

      Διαγραφή
  20. Καλώς την Πέτρα!!!!! Καλό φθινόπωρο κορίτσι.... καλή ψήφο την Κυριακή, που βέβαια δεν ξέρω πόσο καλή μπορεί να είναι η ψήφος μας αφού όποιος και αν πάρει την πλειοψηφία απλά καλείται να βρει συνεργάτη για να μπορέσει να κυβερνήσει και να εκτελέσει το ήδη υπογεγραμμένο μνημόνιο που μάλλον θα αποτελειώσει τον έρημο το λαό!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως αυτός ο έρημος λαός δεν είναι άμοιρος ευθυνών;......
      Καλό φθινόπωρο Βίκυ μου!

      Διαγραφή
  21. Welcome back dear! Και μου έλειψαν αυτά τα ωραία σου! Άντε να δούμε πάλι την Κυριακή...όχι ότι θ'αλλάξει τίποτα αλλά λέμε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετριμμένο, αλλά ισχύει: η αλλαγή αρχίζει από εμάς! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  22. Καλώς όρισες συμπεθερούλα μου αγαπημένη!!!! Μου έλειψες αλλά ξέρω πως ξεκουράστηκες και το χες ανάγκη!!
    Καλά από μαγειρέματα άλλο τίποτα!!! Ασε!! Από Δευτέρα θα ρθει ο γέλωτας με Τσιπροπόταμα και λοιπές φτωχολογιές στην κυβέρνηση!!! Τάχα μου δεν ξέρουν, δεν συνεργάζονται και κουραφέξαλα!!
    Κι αν δούμε και κανά Δραγασάκη πωρθυπουργό ( που λεγε κι ο Σημίτης, φτου κακά!!) όλα καλά όλα ανθηρά!! Α!! Κι ετοιμάσου και το 2016 για εκλογές!! Που πάνε για μονιμότητες με ανάδρομο Ερμή μάνα μου;;; Αχαχαχα!! Το χειροφίλημα το δες;;; Ρε που πάμε ρε;; Που πάμε;;
    Γι αυτό ποτέ δεν θα δει άσπρη μέρα αυτός ο τόπος!! Από Δευτέρα habemus Tsipram κι ευλόγησον!!! Λαλήσαμε!!
    Φιλάρες darling και καλό σ/κ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως δεν πήγα με μεγάλο καλάθι την προηγούμενη φορά στην κάλπη, έτσι δεν πηγαίνω και τώρα συμπεθερόνι μου! Οι ευκαιρίες δεν είναι απεριόριστες... Καλώς σε βρήκα και πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  23. Καλέ το ξέχασα!! ♥♥♥♥♥♥♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανταποδίδω από καρδιάς!
      Πως το' πες;;; Ανάδρομος Ερμής;;; Ε όχι ρε φούστη μου!

      Διαγραφή
  24. Ψηφίσουμε, δεν ψηφίσουμε πάλι μνημόνιο θα έχουμε... αξιζει να πάμε;
    Welcome back και καλό Φθηνώπορο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξίζει να πάμε, εκτός κι αν θέλουμε να έχουμε το άλλοθι
      ότι για όλα φταίνε οι άλλοι! Καλό φθινόπωρο Αθηνούλι μου!

      Διαγραφή
  25. Καλώς ήρθες και από εδώ!!!
    Μιλάμε για ολική επαναφορά...!!!

    Από όλο το επάνω κρατάω την αρχική ταμπέλα, μήπως κι έτσι δούμε άσπρη μέρα...!!!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα! Η ...ταμπέλα ισχύει συνεχώς και αδιαλείπτως!
      Καλώς σας βρήκα, και θα τα πούμε οσονούπω! ;) Φιλιά!

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.