Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

╰☆╮ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΤΑ... ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΠΩΣ ΧΤΥΠΑΣ!╰☆╮


Κυρίες και κύριοι καλημέρα σας. Σας μιλά ο κυβερνήτης τού αεροσκάφους.
Παραδόξως μέσα σε αυτή τη χώρα, ο καλός μας ο καιρός θα διατηρηθεί σχεδόν όλο το Σαββατοκύριακο. Yes! Εγώ πάντως, ως κυβερνήτης, κάτι σύννεφα τα βλέπω να 'ρχονται καταπάνω μου και μια καταιγίδα μη σας πω, κι ένα αστραπόποποβροντο, που λέει κι ο Ζήκος, ο γάτος τής Petra.
Ευτυχώς όμως, που μέσα σε όλο αυτό τον χαμούλη (που λέει και το βαφτιστηρόνι τής Petra) έρχεται η τρίτη και φαρμακερή στη ΝΔ, καθότι όλοι αυτοί εκεί μέσα στο μπουρδ...στη Συγγρού, ξανακάνουν εκλογές! 

Εδώ που τα λέμε, δεν λέει και τίποτα αυτό. Αυτοί είναι ικανοί να κάνουν εκλογές μέχρι τη δευτέρα παρουσία (τού Κωστάκη τού Καραμανλή) και να εξακολουθούν να αναρωτιούνται: να ξανα-εκλέξουμε τον Μεϊμαράκη, που είναι από χέρι χαμένος σε σχέση με την πρωθυπουργία ή να μην τον ξανα-εκλέξουμε οεο; Μια φορά είπαν κι αυτοί να δώσουν λόγο στους ψηφοφόρους τού τρίευρου και οι ψηφοφόροι πάνε και ψηφίζουν τον σίγουρα αποτυχημένο Μεϊμαράκη! Ε, μετά φταίω εγώ; Πανάθεμα την ομορφιά μου κι αν φταίω που φταίω για όλα κι από κοντά η κωλοφαρδία μου. Ένας αλλά Λέων (ζωδιακώς) μανίτσες! Προσδεθείτε και μην καπνί-
ζετε. Καιρός αίθριος, σχόλια κλειστά (μαλάκας είμαι;) κι αφού σας ευχηθώ καλό π/σ/κ αποσύρομαι στο cockpit μου, να απολαύσω τις επερχόμενες εκλογές. Σαμπάνια παρακαλώ! Θα γελάσει κάθε πικραμένος αφού!! ;)

Γλυκοχαράζει οσονούπω και πάλι για τον Βαγγέλα τον προσωρινό, με τους ψηφοφόρους τής ΝΔ να αναρωτιούνται: 
να εκλέξουν ως μόνιμο πια, τον Βαγγέλα, τον φερόμενο(;) ως εμπλεκόμενο σε μια υπόθεση (σκανδαλάκι) υποβρυχίων...
...ή να εκλέξουν τον Κυριάκο, της γνωστής αιωνόβιας οικογενείας, 
τον φερόμενο(;) ως εμπλεκόμενο σε μια υπόθεση (σκανδαλάκι) με τη Siemens
Σε κάθε περίπτωση, έναν "άσπιλο κι αμόλυντο" πρόεδρο (και εν δυνάμει πρωθυπουργό!) τον έχει στο τσεπάκι της η ΝΔ.
Αυτά είναι τα όμορφα στο όμορφο Ελλαδιστάν! Τάκα τάκα τάκα τά, τάκα τάκα τάκα τά, τάκα τάκα τάκα, το ξέρω αγαπάς! Δικό σας!

❤¸¸.•*¨*•♫ ............................ο πιο πιστός φίλος του σκύλου.............................❤¸¸.•*¨*•

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.