Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Καλή εβδομάδα με...


Ανοίγει μια ανοιξιάτικη εβδομάδα, ακόμα κaι ο καιρός τελεί υπό σύγχυση, ωστόσο υπάρχουν πολλά πράγματα να εκμεταλλευτεί κανείς (με την καλή έννοια!), όχι μόνο λόγω καιρού, απλά...γιατί έτσι! Βροχή οι προτάσεις! Δες:

*Για τους τυχερούς Θεσσαλονικείς, ένα "συνεργείο δημιουργικής γραφής" με τον blogger Γελωτοποιό, περιμένει να τους υποδεχθεί τον Μάρτη εδώ!

*ΟΙ Αθηναίοι από την άλλη, μπορούν να συνδυάσουν την βόλτα τους στο Μοναστηράκι με μια επίσκεψη σε ένα..σχολικό Μουσείο, για να θυμηθούν ή να μάθουν, σίγουρα όμως, για να νιώσουν και πάλι λίγο παιδιά. Κλικ!

*Οι θεατρόφιλοι (τής Αθήνας και πάλι), μπορούν να κάνουν ένα κλικ εδώ και να είναι εκείνοι οι τυχεροί νικητές για δωρεάν θέατρο! Στο monopoli !

*Υπάρχει ένα διαδικτυακό μουσικό στέκι, που δεν κάνει διαχωρισμό σε... Αθηναίους και μη! Αυτό το...στέκι πάει παντού και κερνάει μουσική εδώ!
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρει ο καθένας την μουσική που αγαπά!

*Θα ξεχνούσα εγώ τους βιβλιοφάγους; Ε ποτέ! Το ίδιο κάνουν και οι εκδό-
σεις Μεταίχμιο, ανοίγοντας τις...εκπτωτικές πύλες τους, για δέκα ημέρες!

*Στην τελική, αν κανείς έχει τις κλειστές του και θα κάτσει σπίτι, οι ειδι-
κοί προτρέπουν: Πάρτε Γάτα! "Οι γάτες μάς κάνουν πιο ευγενικούς (λέγε με Petra..! χαχα), με μεγαλύτερη κατανόηση. Δεν μας κρίνουν.. (και μόνο που υπάρχει κάποιος που δεν μας κρίνει...βουρ όλοι για μια γάτα -τουλά-
χιστον!- παιδιά!), αλλά απλώς μας παρέχουν αγάπη και στοργή, γεγονός που μας χαλαρώνει και δε μας δημιουργεί άγχος"... Αν διακρίνετε κι εσείς τις ψυχολογικές μου μεταπτώσεις, είναι που "έχω πέσει" σε έναν...αλήτη! (γάτο καλέ!) που τη μια είναι εδώ και την άλλη...γύρευε που... ο αλήτης!!
...........................................................................
...........................................................................
Υ.Γ Άνοιξε λέει το Τριώδιο! 
Ότι είχε κλείσει και ποτέ δηλαδή!
Πολλά γλυκά φιλιά και καλή εβδομάδα! 
....................................... Foto ....................................

❤¸¸.•*¨*•♫ ............................ο πιο πιστός φίλος του σκύλου.............................❤¸¸.•*¨*•

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.