Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

✿ Γόβα στιλέτο...

Μια ιδέα ~ Μια έμπνευση
Κεντρική ιδέα πλοκής:
Μια γυναίκα επισκέπτεται έναν επώνυμο συγγραφέα. Τού κάνει μια ελκυστική πρόταση να της γράψει 
τη βιογραφία της. Ο συγγραφέας θα την αναζητήσει τις αμέσως επόμενες ημέρες για να προχωρήσουν. 
          Η γυναίκα όμως έχει εξαφανιστεί..

Η γόβα στιλέτο προηγήθηκε τής ανεπιτήδευτα κομψής κυρίας που βγήκε από ένα ασημί αυτοκίνητο πατώντας το πόδι της στο πεζοδρόμιο, μα το τρίξιμο -στις πλάκες τού πεζοδρομίου- έγινε αντιληπτό μόνο από τους αρουραίους κάτω από τη γη, που εκείνη την ώρα έπιναν τον πρώτο καφέ τής ημέρας. Πέρα από το τρίξιμο όμως, ήταν κι αυτό το μεθυστικό άρωμα..

..που όχι, δεν ήταν από τον καφέ τους, αλλά από αυτό το χαρακτηριστικό κράμα σανταλόξυλου και πούδρας, που μπορεί να μην ανάσταινε νεκρούς, σίγουρα όμως μεθούσε μέχρι τελικής πτώσεως, αρουραίους κι ανθρώπους.

Άνθρωπος ήταν κι ο Σταμάτης Αρνής, κι ας μην το μαρτυρούσε το επίθετο, που ήταν η αιτία να του λένε χαζοχαρούμενα, "χρόνια πολλά" κάθε Πάσχα! Για εκδίκηση κι αυτός, όχι μόνο δεν το άλλαξε, αλλά έγινε ένας από τους καλύτερους συγγραφείς ψυχολογικών θρίλερ. Ε, ναι. Όπως σε όλη την πλάση τριγύρω, πρώτα προηγήθηκε το άρωμα τής εν λόγω κυρίας -ήταν στη βεράντα ο Αρνής, τί θέτε;- και μετά ακούστηκε κι η βελούδινη φωνή: "κύριε Αρνή, κύριε Αρνή!, με όχι και τόσο βελούδινη φωνή: "άνοιξε καλέ!"

Τεκέ είχε ρημαδοκαταλήξει το σαλόνι τέσσερις ώρες μετά, αφού ο Αρνής και η Διάσημη είχαν κατεβάσει τα κέρατά τους. Τα τσίπουρα κι οι μπύρες -για μεζέ ούτε λόγος- τα τσιγάρα πάφα πούφα, η οικειότητα σα να γνωρίζονταν από πάντα, η Διάσημη είχε πετάξει τις δωδεκάποντες στον αέρα, κι είχαν σταθεί η μια εδώ κι η άλλη.. ακόμα να τη βρει, ο δε Αρνής είχε ανοίξει τα γιουτιούμπια κι από το "γιατί δε με θες κυρά μου επειδή είμαι ψαράς" μέχρι το "στ' ορκίζομαι Βαγγέλη μου, Βαγγέλη να σε θάααααψω, αυτή θα την εκδικηθώ, αυτή θα τήνε κάψω", τρία πακέτα τσιγάρα δρόμος. Ντίρλα την έκλεισαν τη συμφωνία: "Αρνή θα μου γράψεις τη βιογραφία;" "Ναι" απάντησε ο χαλβάς γιατί είχε αρχίσει και να τη ψιλογουστάρει τη μεγαλοκοπέλα. Η νύχτα τον βρήκε μόνο ωσάν λεμόν(ο
Το πρωί ξεμεθυσμένος (πάει την έκλαψε) να ψάχνει το χαρτί με το τηλέφωνο τής Διάσημης, και να πέφτει πότε σε γόπες και πότε σε άδεια μπουκάλια μπύρας, αλλά ακόμα κι όταν το βρήκε -κάτω από ένα τασάκι- σα να μην το είχε βρει ποτέ ήταν, αφού η κλήση του προωθούνταν! Νταν!!

Ένας πικρός καφές τον έφερε στα ίσα του -λέμε τώρα- κι άρχισε να αχνοθυμάται ότι η Διάσημη τού είχε τονίσει να το ράψει το στόμα του μετά τις αποκαλύψεις τής πρότερης ζωής της (βίος και πολιτεία η Διάσημη), που από τη μια τον είχαν ψιλοφτιάξει, αλλά από την άλλη είχε μείνει μαλάκας...

Ανασκαλεύοντας σουξέ τής εποχής του, πέντε μήνες μετά, κι ακούγοντας το διάσημο (τότε) "τί είχαμε τί χάσαμε ψωλέω σε ξεχάσαμε".. είπε διάσημο και χτύπησε καμπάνα μέσα στο κεφάλι τού Αρνή, αφού θυμήθηκε τη Διάσημη καψοκαλύβω που ήρθε, μέθυσε, κι απήλθε, κι έκτοτε δεν την αναζητούσε μόνο η Κατερίνα Καινούργιου, ο Ερυθρός Σταυρός, ο Νίκος Ευαγγελάτος (οικογενειακώς αυτοί!), οι αρουραίοι, μα κι ο ίδιος ο Αρνής!

Δώδεκα φορές είχε ακούσει από το πρωί τα κάλαντα, παραμονή Χριστουγέννων γαρ, είχε αρχίσει να ψιλοτσιτώνει ο Αρνής. Εντάξει το έθιμο, αλλά νισάφι πια. Ένα δέντρο είπα να ρημαδοστολίσω κι εγώ τόσα χρόνια μετά, μου τα σπάσατε τα νεύρα. Με την πρώτη λάμπα τής νύχτας και υπό βροχή, χτύπησε για 13η φορά το κουδούνι. Άι σιχτίρ για κάλαντα, μονολογούσε ανοίγοντας, και κρατώντας ακόμα την πρίζα τών φωτακίων..

"Να τα πούμε;" τον ρώτησε ο μεσήλιξ που στεκόταν στο κατώφλι κρατώντας ένα καπέλο κι ένα μπουκάλι. -"Δε λες αλήθεια ρε φίλε! Σε κόβω πενηντάρη, κι ακόμα λες τα κάλαντα; Ρε μπας και είσαι κυριλέ κλέφτης; Καλό βόιδι κι εγώ, μου χτυπάνε κι ανοίγω στον κάθε τυχάρπαστο, μέρα που 'ναι!" -"Ε, όχι και τυχάρπαστος το κολλητάρι ρε Αρνή!" -"Ναι, σε ήξερα και πέρσι" -"Και πέρσι όχι, αλλά από το καλοκαίρι σίγουρα" -"Ή εγώ έχω άνοια ή εσύ είσαι απατεώνας" -"Αρνή, χαλάρωσε αγόρι μου και φέρε δυο ποτήρια, έχω φέρει τσίπουρο" -"Ε, κι όποιος μού φέρνει τσίπουρο, πα 'να πει ότι τον ξέρ.." -"Όχι, δεν τον ξέρεις. Αλλά τον ήξερες. Κάποτε" -"Μίλα καθαρά γιατί καλώ την αστυνομία" -"Γιατί δε με θες κυρά μου επειδή είμαι ψαράς" -"Ψαράς;" -"Ψαράς όχι, αλλά Διάσημη μια φορά, ήμουνα..." -"Και τώρα τί είσαι δηλαδή; δηλαδή.. το νιώθω να μου 'ρχεται το εγκεφαλικό.." -"Αρνή, ήρθα να σου δώσω το φινάλε για το βιβλίο σου, ρε φίλε!" -"Το οποίο;" -"Το οποίο είμαι εγώ ολόκληρη! Ή μάλλον.. ολόκληρος! Ρε Αρνή, ρε θηρίο, δε χάρηκες που βρήκα επιτέλους την ταυτότητά μου η Διάσημη;"

*•˛˛•*✰♡*•˛˛•*✰*•˛˛•*✰

Η συμμετοχή μου στις ιστορίες Μυστηρίου που εμπνεύστηκε ο φίλος Γιάννης τού Ηδύποτον

Art: Paco Yao ~ Lisa Lach-Nielsen

Προϊόν Πνευματικής Ιδιοκτησίας Απαγορεύεται Ρητά Η Αντιγραφή Και Η Αναδημοσίευση


...........οι σκέψεις μου κάνουν θόρυβο...........

32 σχόλια:

 1. Ε ναι! Ε ναι! έβαλες φαρδιά-πλατιά την υπογραφή σου και τα χαρακτηριστικά σου στη "Γόβα στιλέτο", Πέτρα μου. Και αυτή ήταν, ειλικρινά, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μια σειρά λόγους.
  Πρώτα και κύρια για τη συμμετοχή σου, ένα μεγάλο ευχαριστώ γι' αυτό και κατά δεύτερο για το "άρωμα" με το οποίο έντυσες την πλοκή στο διήγημά σου!
  Ναι, τέτοιο χιούμορ, αυθορμητισμός, σε χαρακτηρίζουν Πέτρα μου.
  Και να που ο φίλος μας, ο Αρνής παθαίνει το ...εγκεφαλικό του, παραμονή Χριστουγέννων!
  Αναπάντεχο, ο ουρανός σφοντύλι του ήρθε αλλά και εμείς, που με την καμία δεν περιμέναμε τέτοια εξέλιξη στην υπόθεση.
  Πέτρα μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ, με την καρδιά μου, καλή μου φίλη γιατί είσαι, ναι, εδώ και για το διήγημά σου, γεμάτο φρεσκάδα και χιούμορ.
  Την αγάπη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιάννη μου, σε ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να γράψω
   ένα κείμενο όπου, ευθύς εξαρχής, το είχα οραματιστεί χιουμοριστικό,
   δεν ξέρω γιατί χαχα - και το έγραψα μονοκοπανιά μέσα σε ένα πρωί!
   Μόνο που κατά τη διάρκεια, με έπιασε (μια ακόμα) ημικρανία, κι έτσι
   αμφέβαλλα για το διάλογο που δημιούργησα στο τέλος. Να 'σαι καλά!🎁

   Διαγραφή
 2. Πέτρα μου με το χιούμορ σου έκανες τη διαφορά. Βρήκε επιτέλους την ταυτότητά της η Διάσημη!
  Πολύ καλογραμμένη η ιστορία σου, ρέει με γρήγορο ρυθμό, με έξυπνο χιούμορ. Αυτές οι Διάσημες και αν έχουν να πουν ιστορίες σε μία βιογραφία, τόμους θα γράψει ο Αρνής.
  Φιλάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σημείο τής επικαιρότητας γαρ (η Διάσημη) Ευχαριστώ πολύ Ελενάρα μου! 🧡😘

   Διαγραφή
 3. Μια πολλή όμορφη ψυχογραφική ιστορία με υπογραφή Πέτρας. Το ενδιαφέρον κρατάει η πλοκή και τίποτα δεν μας προϊδεάζει για το τέλος. Ήταν που ήταν η ψυχοσύνθεση του Αρνή, ήρθε κι έδεσε Χριστουγεννιάτικα. Καλογραμμένη, γλαφυρή, με χιουμοριστική διάθεση η ιστορία σου. Ένα ιδιαίτερο στυλ γραφής, απολαυστικό από κάθε άποψη!
  Πέτρα μου τα θερμά μου συγχαρητήρια!
  Φιλιά πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εκφράστηκα εντελώς αυθόρμητα γράφοντάς το,
   και μου βγήκε -και- με σουρεάλ στοιχεία! Φιλώ σε! 🧡

   Διαγραφή
 4. Καλά δεν το πιστεύω! Ότι θα διάβαζα ιστορία μυστηρίου και θα γελούσα δεν το φανταζόμουν! Μόνο εσύ θα μπορούσες να τη γράψεις οπερ και εγένετο.Ωραία Πετρούλα μου την ευχαριστήθηκα την ιστορία μυστηρίου και την κυρία ή κύριο με τη νέα ταυτότητα. Που η αλήθεια είναι ξαναδιάβασα την τελευταία παράγραφο για να συνέλθω. Ακόμη με το χαμόγελο στα χείλη είμαι...Και σύντομη η ιστορία. Και κυλά η διήγηση σαν νεράκι. Και δεν θες να τελειώσει. Και χαμογελάς. Υπογραφή δεν χρειάζεται, ολοφάνερα δική σου. Να σαι καλά ,πολύ καλά να μας κάνεις να χαμογελάμε
  Καλό βράδυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Κύριος" τώρα πια, η Διάσημη! Και ναι, ήθελα να είναι σύντομη! Σε ευχαριστώ Άννα 🎁

   Διαγραφή
 5. Ας ξεκινήσω από την εικόνα που επέλεξες. Υπερπαραγωγή! Και ας συνεχίσω με την ιστορία σου. Εξαιρετική!
  Γραμμένη με τον δικό σου, χαρακτηριστικό τρόπο, γεμάτη χιούμορ, την καταευχαριστήθηκα. Και θα ομολογήσω ότι φαντάστηκα ποιος ήταν ο μεσήλικας επί τη εμφανίσει, αλλά καθόλου δεν με "χάλασε" που την μεταμόρφωσή του την είχα μυριστεί.
  Πέτρα, είσαι μαστόρισσα, τέλος!
  Πολλά φιλιά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πίπη μου, μιας και ανέφερες την εικόνα, είναι συμβολική (όπως και η δεύτερη)
   γιατί η γυναίκα είναι εγκλωβισμένη κι ο καινούργιος της εαυτός την περιμένει 😉

   Διαγραφή
 6. Δεν έχω λόγια.... με άφησες σύξυλο! Χιούμορ, μια μυστηριώδης γυναικάρα με γόβες στιλέτο, ένας συγγραφέας που μόνο αρνί δεν τον έλεγες, Κι εκεί που αναρωτιέμαι που το πάει η Πέτρα, νάσου και η ανατροπή, την οποία όχι, δεν την περίμενα.
  Μια διαφορετική νότα στο δρώμενο αυτό, που εξακολουθεί να με εκπλήσσει ευχάριστα.
  Νάσαι καλά, Πέτρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΙ εμένα με εκπλήσσει ευχάριστα το δρώμενο! Σε ευχαριστώ Βασίλη μου! 🎁

   Διαγραφή
 7. Η πρώτη σειρά τού κειμένου, με την ευφυή σύνταξή της, φέρνει μπροστά στον αναγνώστη μια ενδιαφέρουσα εικόνα, προκαλώντας αμέσως το ενδιαφέρον για τη συνέχεια.
  Με τις επόμενες σειρές το ενδιαφέρον ενισχύεται με την ευθυμία που προκαλούν οι αναφορές στους αρουραίους, στην οσμή τού … σανταλόξυλου και στον Αρνή που …γιορτάζει κάθε Πάσχα!
  Ακολουθεί η κινηματογραφική περιγραφή τής κραιπάλης στη συνάντηση, με το χιούμορ να φτάνει στο απόγειό του. Όπως και την επομένη, όπου κι ο Μενούσης παρών!
  Αλλά παρόντες και οι αρουραίοι ξανά, κοντά σε γνωστά ονόματα…
  Κι έρχεται το επόμενο κεφάλαιο με το εύρημα των καλάντων να δώσει το φινάλε, με το χιούμορ διαρκές.
  Ο δε επίλογος, με την αμφιβολία αν η καψοκαλύβω! είναι αυτός ή αυτή,
  παραπέμπει στο πρόσφατο θορυβώδες νομοσχέδιο, ίσως καθόλου τυχαία…
  Ευφυές, πρωτότυπο, απολαυστικό Πέτρα, το διήγημά σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βρε Άρη, βρε Άρη, τί διθυραμβικό σχόλιο είναι πάλι αυτό! 🎁
   Ειλικρινά, με τρελή χαρά σε διαβάζω κάθε φορά να με αποθεώνεις!
   (ενώ εγώ δε θα το ήθελα, σας παρακαλώ -χαχα), αλλά αυτή τη φορά
   στέκομαι και στο γεγονός ότι έχεις χωρίσει σε ενότητες την κριτική.

   Γιατί ναι, αλήθεια, μπορεί να γράφω μονοκοπανιά -κάθε κείμενο- έχω
   πάντα έναν μπούσουλα τύπου "έναρξη, κυρίως θέμα, φινάλε"- προσέχω
   όμως -πάντα- την έκταση κάθε κειμένου- έχω το χούι να μην κουράζω..
   Να 'σαι καλά, εγώ να γράφω, κι εσύ να μου κάνεις κριτικές (θριάμβου!)
   😁 🌷🌸🌺

   Διαγραφή
 8. Πέτρα ξεκάθαρα από την πρώτη λέξη ως την τελευταία. Με το καυστικό σου χιούμορ στηλιτεύεις τα σημεία των καιρών. Παρά πολύ το απόλαυσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εντέλει, μου βγήκε και βέρι βέρι επίκαιρο 😁 Να είσαι καλά Χριστίνα μου! 🎁

   Διαγραφή
 9. Εγώ θα χορέψω ακόμα και λαμπάντα που δεν ξέρω!!! Το λάτρεψα, σε λάτρεψα, είσαι αστέρι, το στυλ σου μοναδικό κι ανεπανάληπτο, σε πάω με χίλια Πέτρα και το ξέρεις. Ναι, η φαντασία σου σπάει κόκκαλα και το χιούμορ σου με κάνει και γελάω πέρα από κάθε αξιοπρέπεια ακόμα και μπροστά στον πάγκο με τα τυριά στο σούπερ μάρκετ!!
  Και βέβαια σε βαθμολογώ με δέκα και αυτοκολλητάκι :) :) :)
  Πάντα τέτοια..
  Πολλά φιλιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πες μου ότι το διάβαζες στο σούπερ μάρκετ!
   (και δεν το διάβαζες δυνατά, να το ακούσουν κι άλλοι 😂
   τί, τζάμπα τα γράφω τα κείμενα; 😁) Είσαι "κατηγορία Άρη"
   (δες πιο πάνω) και χαίρομαι να με αγαπούν και να μου το λένε!
   Ευχαριστώ από καρδιάς για τον κριτικό σου χείμαρρο Μαράκι! 😘🧡🥰

   Διαγραφή
 10. Καλά οι σκέψεις σου όχι μόνο κάνουν θόρυβο Πετρίνα μου, αλλά γενικά ξεκουφαίνουν με το συνταρακτικό σου χιούμορ. Ναι η ιστορία σου ξεκάθαρα είναι Πετρίνα!
  Διαβάζοντας τη έλεγα μέσα μου που να το πάει άραγε αυτό το κορίτσι; Θρίλερ με καυστικό χιούμορ;
  Θα της ταίριαζε τόσο! και χάρηκα που δεν έπεσα έξω!
  Αχ! αυτή η γόβα στιλέτο, με την καμία δεν την περίμενα να μεταμορφωθεί σε "Βάγγο" και να μας αφήσει σύξυλους!
  Ααααα και να μας αφήσει με την απορία του τέλους! 😉
  Για σου Πετρίνα μου με τα ωραία σου και την καταπληκτική συμμετοχή σου! αγκαλιά και φιλί🤗

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κανονικά θα "'έπρεπε" να παντρευτούν στο τέλος,
   αλλά είπα να τους χαλάσω τη σούπα! Και να δώσω
   μια ανατρεπτική εξέλιξη.. Θενκσς Σμαράγδι μου! 🎁
   😘🧡🥰

   Διαγραφή
 11. Πωπω θορυβο που εκανε αυτη η γοβα!Τρομερη γραφη τρομερη ανατροπη!Ελπιζω ομως η υποχρεωτικη αλλαγη ταυτοτητων να μην εχει σχεση με την αλλαγη ταυτοτητας της Διασημης....μπραβο Πετρα μου γελασε παλι το χειλακι μας😊

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι φυσικά. Η αλλαγή ταυτότητας τής Διάσημης σήμανε
   και αλλαγή φύλου 😉 Χαίρομαι να σας διασκεδάζω! 🥰🧡

   Διαγραφή
 12. Εντάξει, είσαι θεά. Από αλλού το περιμέναμε να αναφερθούν τα Χριστούγεννα, από αλλού μας ήρθε χαχα
  Νονούλι έγραψες! Μας χάρισες μια πολύ ωραία, αλλά και έξυπνη ιστορία, με μυστήριο, άπλετο χιούμορ και ένα αναπάντεχο, ανατρεπτικό τέλος.
  Είσαι φο-βε-ρη!
  Σου στέλνω τεράστιο φιλί. Καλο Σαββατοκύριακο νονούλι :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τα Χριστούγεννα τα ανέφερα τυχαία - μου βγήκαν χρονικά,
   γιατί "άφησα" ένα εύλογο διάστημα -πέντε μηνών- μέχρι να
   καταφέρει να προβεί στην αλλαγή φύλου η Διάσημη 😉🥰🧡

   Διαγραφή
 13. Πολύ ωραία έμπνευση Πέτρα μου, γραμμένη πανέμορφα με το δικό σου στυλ και τη δική σου σφραγίδα! Μπράβο! Πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια, Μαίρη μου! Να είσαι καλά! 🎁😘😻

   Διαγραφή
 14. Έπαθα κι εγώ ότι κσι πι υπόλοιποι της παρέας.
  Κοκομπλόκο που λέει η σημερινή νεολαία.
  Είχα την αγωνία να δω τί γίνεται παρακάτω κι έσκασα από τα γέλια όταν διάβασα το τέλος.
  Ηθικόν δίδαγμα: όταν γράφεις ιστορία μυστηρίου, δεν αποκλείεται το χιούμορ.
  Να είσαι καλά Πέτρα μου, την απόλαυσα.
  Σε φιλώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "Τσότσο"! (μου αρέσει κι αυτή η λέξη/αργκό, πολύ!)
   Όπως έγραψα και στο Γιάννη, μου βγήκε εξαρχής η
   διάθεση, να είναι χιουμοριστικό το.. Μυστήριο! 😘🎁

   Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.