Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

✿ Ο Μπάμπης ο πιλότος..


Ο κόσμος το 'χε τούμπανο, κι εσύ κρυφό καμάρι, Μπάμπη μου! Το φόνο..

Από πού να το πιάσω, και που να τ' αφήσω το θέμα αυτό, που ήρθε κι ο καύσωνας κι έχουμε αποσυντονιστεί. Ας το πιάσω από εκεί όπου ακούμε ένα πρωί ότι μπήκαν τρεις ληστές στο σπίτι ενός ζευγαριού και σκότωσαν την κοπέλα και τον σκύλο. Αντανακλαστικά και μόνο, κάθε άνθρωπος μετά από μια τέτοια είδηση, θα πήγαινε δυό και τρεις φορές ως την πόρτα να δει, κλείδωσε καλά; έβαλε συναγερμό; ..κι ο ύπνος θα ήταν διακεκομμένος, γιατί, ένα τέτοιο κακό μπορεί άνετα να βρει τον οποιονδήποτε.. Τί; Όχι; 

Μέχρι τις επόμενες στιγμές, που αρχίζει ο σύζυγος να βγαίνει στις κάμερες και να μην λέει να τις αφήσει. Τις κάμερες. Ο Μπάμπης. Νέος, ωραίος, όλο ζωντάνια (τραγούδι γαρ), ρωμαλέος, κομψός, μα πάνω από όλα;... Πιλότος! Ουάου! Κι αυτό το παλικάρι σαν τα κρύα τα νερά, είναι από σήμερα ελεύθερο;; Πώ ρε μάνα μου! Όχι, πες μου τώρα ότι θα ήταν λίγες οι λυσσάρες που θα είδαν τον Μπάμπη τον χήρο, και δεν θα σκέφτηκαν ότι, στον επόμενο τόνο θα μπορούσαν να τον παρηγορήσουν, ως "Καρολάιν" στη θέση τής Καρολάιν. Ώπα, κορίτσια, μισό. Διότι ο αστυνόμος Σαϊνης -δλδ εγώ- με το που είδα τον πιλότο στις οθόνες, εντελώς διαστροφικά, το 'δεσα κόμπο, ότι ο Μπάμπης ο πιλότος είναι ο φονιάς! Λυσσάξτε τώρα!

Και να ήμουν μόνο εγώ; Όσο περνούσαν τα 24ωρα, όλο και πιο πολλοί υποψιαζόντουσαν τον Μπάμπη τον πιλότο. Μέχρι κι οι πέτρες τής θάλασσας, αν έσκυβες να τις αφουγκραστείς "είναι ο φονιάς" θα άκουγες να λένε, που...εδώ που τα λέμε, δεν ξέρω πώς έχει συμβεί αυτό το μαγικό στην συγκεκριμένη περίπτωση, κι όποια πέτρα κι αν σηκώσεις, από κάτω θα βρεις -όχι τον Μπάμπη τον πιλότο- αλλά κάποιους που έχουν ανάμειξη με οποιονδήποτε τρόπο, με τον Μπάμπη τον πιλότο! Βρε, δεν έχει υπάρξει..
..άλλος γυναικοκτόνος, που να έχει καθαρίσει τη γυναίκα του (και το δόλιο το σκυλάκι) και να έχει πάρει τέτοιες -γιγαντιαίες- διαστάσεις το θέμα. Σου λέει, ολόκληρη χώρα χορεύει στους ρυθμούς τού Μπάμπη τού φονιά τόσο πολύ, που ξεχνάμε την Καρολάιν και το άλλο θύμα, το καημένο το βρέφος.. Αλλά όχι Μπάμπη αγόρι μου. Δεν θα μας βάλεις όλους στο ίδιο καζάνι. Διότι, εσύ μέσα στον ναρκισσισμό και τον εγωκεντρισμό σου, νόμιζες ότι μπορούσες να μας βγάλεις off όλους μαζί, που βλέπαμε ολοκάθαρα ότι είσαι ο φονιάς, κι εσύ εκεί.. στην κοσμάρα σου, δράκος στο παραμύθι σου!

Και να ήσουν κι ο μοναδικός δράκος; Εδώ σου λέει γίνεται χαμός από φήμες που δε λένε να κοπάσουν, κι όπου, σόρρι κιόλας, αλλά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Και ποιος ξέρει τί φωτιές άναψες σ΄αυτό το άτυχο κοριτσάκι, που προφανώς κι ανακάλυψε κάτι από τις βρωμοδουλειές σου, κι από εκεί που ήσουν τέρμα ερωτευμένος (ου, εμένα μου λες;) έγινες ένα τομάρι και μισό. Όχι αγόρι μου. Ένα τομάρι και μισό, ήσουν από πάντα, γι΄αυτό άλλωστε πήγες και πήρες το μικρό παιδί, για να το κάνεις ό,τι θες, και να συνεχίζεις τις βρωμοδουλειές. Μόνο που.. δεν είσαι μόνος σου σε όλο αυτό.. Ε, Μπάμπη; Είσαι... ποιός ξέρει με ποια μεγάλα λαμόγια.

Έχω πειστεί. Δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα από όσα νοσηρά εμπλέκεσαι μαζί με τα άλλα τομάρια αντάμα. Ολόκληρο δίχτυ ασφαλείας έχει απλωθεί γύρω σου, όχι για το τομάρι σου καημένε! Για να μην εκτεθούν οι άλλοι! Εσύ όταν τους "περισσέψεις" θα σε "σχολάσουν" όλως τυχαίως. Θύμα κι εσύ, αλλά πού να πάρεις χαμπάρι; Αλλά τί νομίζετε μωρμαλάκες; Ότι είμαστε όλοι χάπατα σ' αυτόν τον γιδότοπο; Τις αποδείξεις τις κρύβετε καλά, αλλά η λαμογιά σας, βρωμάει από μακριά. Κι ο Μπάμπης ο πιλότος, είναι άλλο ένα εκτελεστικό όργανο, εκτός από εκτελεστής. Είναι ένας φονιάς ορατός. Κι από πίσω βράζει το Έγκλημα..


✰*•˛˛•*✰✰♡*•˛˛•*✰✰♡*•˛˛•*✰

1) Η μεθόδευση παύλα προστασία, από πλευράς Υπουργού/Χουντοχοϊδη, για να καλύψει το Φονιά, σπάει πέτρες.. 
2) Το πόσο το γλέντησαν τα ξεπουλημένα κανάλια το όλο σκηνικό, δεν λέγεται! 
Μόνο που, εκτός από τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που δεν άφησαν να τους ξεφύγουν, τα κανάλια 
έχουν αγκαλιάσει σφιχτά τον Μπάμπη το Φονιά! Για λόγους που δε θα μάθουμε ποτέ.. 
3) Και φαντάσου λέει... ο Μπάμπης να μην ήταν εν δυνάμει φονιάς, αλλά τα λαμόγια που έμπλεξε, να
 του "έβαλαν το μαχαίρι στο λαιμό" και να τον ανάγκασαν να σκοτώσει το κορίτσι (και μετά ξύπνησα)

Πρώτη Φωτό: Newsbreak ~ Δεύτερη Φωτό: LIFO

Υ.Γ Η ελληνική αστυνομία βασάνιζε επί τέσσερα 24ωρα 
έναν Γεωργιανό για να... ομολογήσει επιτέλους το φόνο!

❤¸¸.•*¨*•♫ ..............................οι σκέψεις μου κάνουν θόρυβο...........................❤¸¸.•*¨*•

20 σχόλια:

  1. Τι να σχολιάσω στον σχολιασμό σου, μου λες;
    Ομως μένω σε αυτο... πηγε και το πήρε μικρό παιδί. Και θα πω κι εγω... ποιος αφησε να το παρει το μικρο παιδί;
    Ειτε καλός ήταν είτε κακός!!!!!
    Ποιος;

    Σε φιλώ 🖤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από όσο έχω καταλάβει, και οι γονείς τής Καρολάιν έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας, άρα μπορεί να μην ξένιζε αυτό τους γονείς της. Ωστόσο η Καρολάιν ήταν ακόμα ανήλικη όταν είχε σχέση με έναν άντρα 28-29 ετών.. Κι αυτό ήταν μέγα πρόβλημα, που σε κανέναν (;) δεν έκανε εντύπωση..

      Διαγραφή
  2. Εγώ πάντως δε χρειάστηκε καν να τον δω. Και μόνο που άκουσα για την υπόθεση στη δουλειά είπα "αυτός τον έκανε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες; Ήταν ηλίου φαεινότερο, κι ο δολοφόνος ήταν στον κόσμο του,
      με την σιγουριά ότι κατάφερε να ξεγελάσει όλο τον κόσμο τρομάρα του

      Διαγραφή
  3. Έχω κουραστεί πια με όλη αυτή τη βρωμιά και τις καβάτζες της. Ειλικρινά! Με κούρασε αυτή η βρώμα και οι μηχανισμοί της. Δεν ξέρω πλέον τι να σκεφτώ.
    Καλησπέρα Πέτρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιάννη, λένε πολλά για διάφορα κυκλώματα κι εγώ τα πιστεύω.
      Έχουμε μάθει πια ότι πίσω από κάθε τομάρι κρύβεται ολόκληρο
      σύστημα. Μόνο που είναι δεδομένο ότι θα θάψουν κάθε κακό,
      έτσι όπως έθαψαν και το δόλιο αυτό μικρό πλάσμα..

      Διαγραφή
  4. Από την πρώτη στιγμή φώναζε ότι ήταν αυτός.
    Κρίμα το κορίτσι και το μωράκι της.
    Καλό ξημέρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα λάθη του τον έκαναν μέσα στον μικρόκοσμό του,
      να νομίζει ότι έκανε το τέλειο έγκλημα -που δεν υπάρχει

      Διαγραφή
  5. Έχεις απόλυτο δίκιο Πέτρα! Από τις πρώτες μέρες όλοι μας πιστεύω, βεβαιωνόμαστε ότι ο φονιάς ήταν ο "Μπάμπης". Ψύχραιμος υπέρ του δέοντας, πολλά αναπάντητα ερωτήματα... αυτό το τελευταίο και σήμερα ακόμα, υπάρχουν πολλές απορίες στην υπόθεση. Ψυχρός εκτελεστής, αυτός είναι στα μάτια μου, μακάρι και η δικαιοσύνη να τον κλείσει για πολλά χρόνια μέσα - ισόβια εννοώ! Οργή και μόνο οργή νιώθω ακόμα!
    Την Καλημέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω πώς θα ακουστεί Βασίλη, αλλά αυτό που έπνιξε -και- τον σκύλο,
      ήταν κάτι που με ξεπέρασε, και τον κατέταξα στους στυγνούς εγκληματίες..

      Διαγραφή
  6. Όχι δεν είναι ένα τομάρι και μισό...ένα τέρας είναι. Και δεν μπαίνω στη διαδικασία τι κρύβεται από πίσω...δεν ξέρω αλλά η φαντασία μου οργιάζει. Όμως σκοτωσε την κοπέλα τόσο ψυχρά και μεθοδεύτηκε όλο αυτό που σκέφτομαι ότι αν δεν ήταν λάτρεις και οι δυο της τεχνολογίας δεν θα τον πιάνανε. Ό,τι υποψίες και να έπεφταν επάνω του δεν θα είχαν αποδείξεις.
    Εκείνο που με εξαγριώνει είναι η προσπάθεια να πείσει ότι ήταν ατύχημα...ότι λατρεύει το μικρό του και κοίτα να δεις το αποτέλεσμα...κοίτα...
    Καλημέρα Πέτρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι το γεγονός και μόνο ότι επάνω στην μονωτική ταινία που είχε τυλίξει στο πρόσωπό του, υπήρχαν μόνο δικά του αποτυπώματα, ήταν αρκετό για να θεωρηθεί ύποπτος από την πρώτη στιγμή. Κι αν αληθεύουν όσα λένε (που εγώ τα πιστεύω) ότι εμπλεκόταν σε διακίνηση ναρκωτικών (τουλάχιστον), είναι άλλο ένα ισχυρό στοιχείο για να θέλει να βγάλει "από την μέση" το αθώο κοριτσάκι..

      Διαγραφή
  7. Δεν ξέρω αν έχει (πια) ιδιαίτερη σημασία αν το κακό (φονικό) είχε αυθυπαρξία, ήταν προμελετημένο ή εν βρασμώ, απ’την ώρα που χάθηκε και μάλιστα με ειδεχθή τρόπο ένας νέος άνθρωπος. Ο τρόπος που χειρίζεται την όλη κατάσταση (η έλλειψη ειλικρινούς μεταμέλειας, το ψυχρό σχεδόν κυνικό βλέμμα ) δείχνει πως στην τελική, θύματα ή θύτες άγονται και φέρονται από αλλους που κινούν τα νήματα του κοινωνικού τους χαρακτήρα. Ο πιλότος λοιπόν ή δεν στέκει καλά (βλαμμένος, όταν ρωτάει για πόσο καιρό θα εκτίσει την ποινή του ) ή έχει γερές πλάτες. Τείνω μάλλον στο δεύτερο. Στο βλέμμα του στέκομαι μόνο, και στην πλύση εγκεφάλου για τον…..πιλότο. Άραγε (τα κανάλια) θα έκαναν το ίδιο καλά τη δουλειά τους, αν ήταν μπετατζής; Παρακολουθώντας τις αντιπαραθέσεις μας διαφεύγει το ουσιώδες, ο χαρακτήρας του….πιλότου, η δικαιοσύνη και οι…γερές πλάτες που λέγαμε. Καημένη Καρολάιν, καημένη Λυδία, καημένες Μάνες.
    Και επειδή έχω κόρη, φτύνω τον κόρφο μου.
    Καλό μεσημέρι Πέτρα μου!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ένα τρίτο: είναι τόσο κυνικός, που μετά από όλο αυτό τον πόνο που σκόρπισε, τον ενδιαφέρει να βρεθεί και πάλι ελεύθερος.. Βλέπεις..μετά τους αιθέρες, η φυλακή -έστω και "κυριλέ"- είναι "βαριά" και δεν μπορεί να τη χωνέψει.. Γι' αυτό και κοιτούσε τον ουρανό όταν βγήκε από το ανακριτικό γραφείο (βλέπε φωτό πιο πάνω.) Αποχαιρετούσε τους ουρανούς που έχανε, σκεπτόμενος εμμονικά μόνο το τομάρι του. Μόνο το τί έχασε εκείνος έχει αξία στα μάτια του

      Διαγραφή
  8. Νομίζω η υπόθεση βρωμάει από παντού. Γενικότερα Πέτρα μου η επικαιρότητα βρωμάει, είναι εμφανές αυτό.
    Τί να πούμε και για την ελληνική κοινωνία που ακόμη και σήμερα χαιρόμαστε που βρέθηκε το ''καλό παλληκάρι με την καλή δουλειά''για την κόρη μας! Για μένα το φταίξιμο ξεκινά από εκεί. Και από το ότι δεν είμαστε -υποψιασμένοι- για το ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η Κάρολάιν έψαχνε τρόπο να φύγει και δεν πρόλαβε. Ανατριχιάζω. Ούτε στα καλύτερα κινηματογραφικά θρίλερ.
    Τουλάχιστον ας μην μας κοροιδεύουν. Ν πάρει την ποινή που του αξίζει και να μην ξαναβγεί ποτέ από τη φυλακή. Γιατί ακόμη μια άλλη γυναίκα ίσως δεν γλυτώσει από τα χέρια του.

    Είμαστε κι εμείς οι γυναίκες κάπως - αφελείς- να το πω. Είμαστε!!!

    καλό σ/κ Πέτρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Καρολάιν ήταν ένα μικρό κορίτσι. Φυσικό να φάνταζε στα μάτια της ως θεός ο δολοφόνος. Κι όμως, ακόμα κι αυτό το μικρό πλάσμα, κατάλαβε τις "πομπές", ωστόσο ήταν πολύ δύσκολο να ξεφύγει.. Είναι φυσικό να μας κοροϊδεύουν κάποιοι, όταν βλέπουν ότι πολύς κόσμος ρίχνει νερό στο κρασί του -κι όχι μόνο ανέχεται τέρατα, αλλά τα επιβραβεύει κιόλας.

      Διαγραφή
  9. Πέφτουμε από τα σύννεφα κάθε φορά! "μα ήταν καλό παιδί". "καλός γείτονας",
    "ευκατάστατος", "με καλό επάγγελμα" "την ερωτεύτηκε και την παντρεύτηκε
    στη μαγευτική Πορτογαλία"....
    Και το δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες παιζόταν στα βουβά.

    Ποιος όμως δημιούργησε τον Μπάμπη και τον κάθε Μπάμπη; Πώς έφθασε ένας
    νέος, ωραίος και πολλά υποσχόμενος άντρας να είναι τόσο διεστραμμένη
    προσωπικότητα; Μόνος του έγινε κοινωνιοπαθής και ναρκισσιστής;
    Πού είναι οι ευθύνες της κοινωνίας που μας μεγαλώνουν με όλα τα γνωστά
    και ξεπερασμένα στερεότυπα;

    Νομίζω ότι όλο θα τα συζητάμε και όλο θα πέφτουμε από τα σύννεφα... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασσικό παράδειγμα ζευγαριού που "πουλάει" ιδιωτικές στιγμές δήθεν ευτυχίας, ενώ μέσα στο σπίτι όλα είναι μαύρα. Για όσα αναρωτήθηκες, μια ανάρτηση επί του θέματος θα ήταν χρήσιμη, σύμφωνα και με την ειδικότητά σου πάντα. Υ.Γ Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή..

      Διαγραφή
  10. Νονούλι από τα πρώτα δευτερόλεπτα της είδησης έβαζα και εγώ το χέρι μου στο Ευαγγέλιο πως είναι ο δολοφόνος. Θες το λάδι σου; Θες που είχα διαβάσει για μια παρόμοια αμερικάνικη υπόθεση όπου ο δολοφόνος ήταν και γυναικοκτόνος και πατροκτόνος και είχε μετά τις ίδιες αντιδράσεις, ε ήμουν σίγουρη.
    Άλλωστε ο μπαμπάς μου "με έμαθε" από μικρή να τα περιμένω όλα απ' όλους.
    Για εμένα ο δολοφόνος (δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί αναφέρονται με τον τίτλο "πιλότος" όταν υπάρχει πιο ουσιαστικός) δεν είναι καν στο μυαλό μου. Με ενδιαφέρει που μια σύζυγος και μάνα, ένα κορίτσι 20 χρονών, έφυγε τόσο άδικα. Όπως και το σκυλάκι της, μια ψυχούλα ήταν και αυτό. Και ένα παιδί, τόσο μικρό, έμεινε να κουβαλά μια τεράστια απώλεια.
    Ας κάτσουμε σαν κοινωνία να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και πώς θα πάμε παρακάτω πιο ουσιαστικά. Αλλιώς, αν συνεχίσουμε έτσι, θα μετράμε πόνο και θύματα.
    Καλό απόγευμα νονούλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που "σε έμαθε" ο μπαμπάς σου, όπως σου έχω ξαναπεί, είναι το πιο χρήσιμο μάθημα ζωής, που δυστυχώς, έχει πολύ συχνά "εφαρμογή".. Η κοινωνία πάλι, αντί να κάνει βήματα μπροστά, όσο πάει και "υποχωρεί" προς τα πίσω, κατά..Μεσαίωνα μεριά! Σε κάθε έκφανση. Πόσο τραγικό όσο και απελπιστικά απογοητευτικό είναι αυτό; Υ.Γ Ε, όσο και να πεις ένας.."πιλότος" έχει άλλον "αέρα" έστω κι αν είναι δολοφόνος. Από εκεί να δούμε πόσο λάθος βαδίζει η κοινωνία μας..

      Διαγραφή

ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ TOY BLOG ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ GDPR~ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

ΠΕΡΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ: ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΟΣ 2121/1993 Copyright © Mia Petra

Απαγορεύεται από το δίκαιο Πνευματικής Ιδιοκτησίας η καθ' οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση και ιδιοποίηση τών κειμένων μου, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη.
ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ -Mia Petra-
***IMPORTANT NOTE***:The reproduction, publication, modification, transmission or exploitation of any work contained herein for any use, personal or commercial, without my prior written permission is strictly prohibited.